Cerven
ohodnotit

Monstrum [Video]

Monster

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
86 minut
„Obří chobotnice ničí Tokio.“

Obsah filmu Monstrum

 
Katastrofický horor přivádí na svět jednu z nejpůsobivějších příšer filmového průmyslu. V roce 2003 se svět dozvěděl o strašlivém zemětřesení, které smetlo z povrchu zemského část Tokia a s ním i tisíce lidských životů. O dva roky později je v troskách nalezena kamera, která patřila dvěma nezvěstným americkým dokumentaristkám. Kazeta, kterou v ní najdou, začne odhalovat děsivé tajemství. Zničení japonské metropole nemá na svědomí přírodní pohroma, ale něco úplně jiného. Něco, co nelze nazvat jinak, než „monstrum“!

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
1:1,85
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby surround
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Monstrum >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Barney94
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.6.2017
V domění, že to je ten lepší film Monstrum,   jsem se na to chtěl podívat. Hned v úvodu jsem   je napsáno od společnosti Asylum. Došlo mi, že   to nebude to Monstrum, na které jsem se chtěl   podívat. I tak jsem to tedy s bídou skoukl. Je   to fakt békárna první kategorie.
Lord_Rayden
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.10.2013
Škoda slov komentovat takovýhle film. Je to   odpad, nesnesitelné střihy každých pět   vteřin, dodávají této ubohosti korunu...
martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.6.2013
Potvora s chapadly, která je za celý film vidět   pouze třikrát sotva vteřinu a která vypadá   jako po obrně, likviduje Tokio a příšerně u   toho řve. Mockbuster na stejnojmenný   velkorozpočtový film je taktéž natočen ve   stylu found footage. Námět by nebyl špatný,   byť je neoriginální, ale je to tak příšerně   natočený, že považuji filmový materiál za   zcela zbytečně zničený. Špatné střihy   evokují zhovadilost hlavních představitelek a   nelogičnost jejich činů. Před potvorou utečou   z města, prolezou jeskyní, aby se nakonec   vrátili zpět. Sledováním této zhovadilosti je   ztráta času. VAROVÁNÍ: SLEDOVÁNÍM TOHOTO   SNÍMKU HROZÍ DUŠEVNÍ ÚJMA
marci22
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.4.2013
Nevím co víc k tomuto filmovému počinu   dodat.Naprosto nesnáším horory natočené   handcam a proto jsem k Monstru přistupoval jaksi   se špatnou předtuchou-ta se také bohužel   potvrdila.Díky černé obrazovce a špatnému   obrazu jsem toho moc neviděl a slibovanou obří   chobotnici uvidíte jen minimálně a to pouze   digi chapadla.Jediné co stojí jakžtakž za   pozornost jsou ucházející herecké výkony a   prostředí Tokia.Opravdu špatný až   nekoukatelný film...
Reklama
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Tak nám zase New York postihla pohroma. A ne   jedna - tou další je ruční kamera, svěřená   do pracek jakéhosi Huda, co má nervy jak   špagáty, prasečí dabingový hlas a od diváka   vyžaduje absolutní sebekázeň, nutnou k tomu,   aby vydržel v klidu, bez záchvatů amoku v   imaginární likvidaci kamery i samozvaného   dokumentaristy, zatímco hlavní filmová obluda   poutá jen okrajový zájem pro svou upozaděnou   dekorační roli. Někoho zkrátka napadlo, že   natočit švenkováním celý film bude fakt cool,   stačí, když se pokluše před rozsekaným   obrazem za blábolení, že je jeden každý v   pohodě. A těch pár slušných záběrů a   triků, co bylo k vidění, bude rychle   zapomenuto, takže si můžeme odškrtnout další   zbytečný pokus být originální.
enejčel
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.5.2012
Jaká drzost a ubohost natočit něco takového?   Film jsem přetáčel z místa na místo, když   jsem zjistil, že je to amatersky dělané, jak   kamera, tak herecké výkony atd. Hollywood musí   být taky parta kreténů, když schválí   natáčení takovýdle hovadiny, která si dle   mého názoru nemohla vydělat žádné peníze,   ani jednu korunu bych jim za tuto trapnost nedal.   Holky, styďte se! Kr*vy jedny bl*ý!
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.1.2011
A to bylo co? prvních dvacet minut pokus o   uspání diváka, pak švenky na něco jako   monstrum (jen občas, aby se divák nebál a   málo, aby se nevylekal) a to mělo být vše? Ne,   kdepááák. Ještě přiblblá kamera ze které   mi bylo na nic a spousty blbých dialogů a   monologů. Chtěl jsem dát alespoň 10 % za to,   že nás autoři dlouho netrápili, tedy jako za   krátkou stopáž (7039bt), ale nakonec jsem se   rozhodl, že za tuhle kravinu nedostane ani to. Je   skutečně škoda, že dobře vymyšlené   nestvůry a jejích menších bratříčků nebylo   použito ke klasickému filmu.
konai
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.12.2010
Tři chapadla ničí Tokio... Osm miliónů   Japonců je naházených na hromadě... A dvě   Američanky hledají cestovku, aby odletěli!   Vypadá to, že Řitka Video se zaměřilo na   výtvory studia Azylum. Takže jedno z   nej(levnějších)lepších a   nejprůměrnějších distributorů se hrne do   podprůměrných sraček? Fajn... Ti, co tohle   určují by se neměli dívat jen na začátek   filmu - který vypadal opravdu slibně a už jsem   přemýšlel, že budu za "cvoka" a dám   tomuhle filmu čtyři hvězdičky. Ale pak se to   začalo nějak kroutit, a ze slibné průměrnosti   se stala kravina. Původně jsem chtěl dát dvě   hvězdičky, protože jsem nedavno koukal na   další "úžasný" výtvor od Azylum -   Megapiraňa - a myslel jsem si, že Monstrum je   lepší... OMYL! Měl jsem sto chutí film v   polovině vypnout, ale tak když už jsem ho měl   rozkoukaný, tak proč ho nedoukat? Dyť už jen   ta pojinta je geniální - dvě naivní holky jdou   natočit reportáž o globálním oteplováním.   Místo toho se z hlubin země vynoří tři obří   chapadla a bum! bum! rozmlacují celé Tokio jen   tak pro prdel. A naše dvě američanky běží do   cestovky, aby je odvezli... A myslí si, že tam   někdo zůstal, i když je celé město v   plamenech a dýmu. Ale samozřejmě párkrát   potkají nějaké lidi (8 miliónů obyvatelů   totiž ty chapadla naházelo na hromadu, proto na   ulicích nebyli ani mrtvoly) a ty jim pomůžou,   ale hned zase umřou... WTF? Samozřejmě se ani   nevyjadřuji k obsazení a k režii, již to je   důkaz, že Monstrum nemá úroveň. Nejspíš du   napsat do "Holliwodu" aby to   přejmenovali na Sračkonstrum. Dávám jednu   hvězdičku z velké milosti, a to jen za hodně   slibný začátek.
Reklama

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41429minih41429Nenávist 2 (2003) 
Ju-on: The Grudge 2 n
minih16339minih16339Poltergeist 2 (1986) 
Poltergeist II: The Other Side n
minih9657minih9657JFK (1991) 
JFK n
minih54969minih54969Ochránce (1996/1) [TV seriál] 
The sentinel n
minih96827minih96827Hvězdná pěchota: Invaze (2012) 
Starship Troopers: Invasion n
minih41688minih41688Let číslo 93 (2006) 
United 93 n
minih71167minih71167Garde (2011) 
The Chaperone n
minih52932minih52932The Mysterious Mr. Wong (1934) 
The Mysterious Mr. Wong n
minih17912minih17912Rocky 4 (1985) 
Rocky IV n
minih81908minih81908Sedm bílých plášťů (1989) [TV inscenace] 
Sedm bílých plášťů n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama