Cerven
ohodnotit

Nový život [2k digital]

Další název:
The New Life
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
19.9.2013

Komentáře k filmu Nový život

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.12.2018
Režisér Adam Oľha ponúkol   rodinný dokument Nový   život(2012), kde sa snaží   rôznými domáci video   úryvkami priblížiť   fungovanie a určité   problémy svojej rodiny.   Snímka ponúkne prierez   niekoľko desaťročí života   tejto rodiny ale na škodu   snímky ide len o povrchne   vykreslený problému medzi   otcom ktorý sa vzdal   početnejšej rodiny aby si   mohol na blížiacu starobu   začať pokľudnejšiu etapu   života u novo založenej   rodiny. Režisér a jeho snaha   o umelecké prvky sú ale pre   dokument ako celok nie moc   fungujúce, rodinné zábery   nemajú moc čím upútať,   príde to dosť chladné. Na   celej snímke je najlepšie to   repovanie tej najmladšej   dievky. Plus na vrch a bez   urážky tam je asi   najnesympatickejšia herečka   čo som videl za poslednú   dobu. /videl v kine: 20%/   (videl na festivale Cinematik   2013)
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.7.2013
Aneb laskavý Big Brother   sledující rozpad rodiny.   Intimní sonda do života   ne-neznámých osob, které   jsou zajímavé i přestože   neojedou všechny ostatní   členy domácnosti nebo si   nebrousí zoubky na obyvatele   stejného pohlaví. Jako   mapování rodinné historie   fajn, ale pro kategorii fajn   dokument mi tam prostě něco   chybí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Robert Bunker

Bunker Robert

Josef Hořánek

Hořánek Josef

Denny Dillon

Dillon Denny

Frank Coraci

Coraci Frank

Radek Pilař

Pilař Radek

Karel Škvor

Škvor Karel

The Ward

The Ward
The Ward

Naposled navštívené:
Robert Bunker

Bunker Robert

Josef Hořánek

Hořánek Josef

Denny Dillon

Dillon Denny

Frank Coraci

Coraci Frank

Radek Pilař

Pilař Radek

Karel Škvor

Škvor Karel

The Ward

The Ward
The Ward