Cerven
ohodnotit

Show! [2k digital]

Žánr:
Rok:
2013
Délka:
69 minut
Premiéra v ČR:
28.11.2013
„Jak postavit dívčí kapelu?“

Komentáře k filmu Show!

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.7.2014
Cíl nejasný, přínos sporný
Show nám nabízí obrázek o   tom, jak si jeden člověk   plní za pomoci své dcerky a   dalších 4 holek v   počínající pubertě, svůj   americký sen.
Nabízí   se moralizování, ale   ačkoliv nám občas hlavní   protagonista připomíná   pedofila, občas zaslepeného   a bezohledného maniaka a   občas naivního snílka,   který obírá dívky o   dětství a vnucuje jim ty   nejpovrchnější hodnoty,   které současná společnost   produkuje. Nějak se mi do   toho ale nechce. Říkám si,   jestli na to kamera nebyla   zaměřena už před první   klapkou. A nezůstala kamera   příliš na povrchu?
To že šoubyznis   (obzvláště v tuzemsku)   připomíná naleštěnou   žumpu jsme snad věděli už   před shlédnutím Show!, a   tak se ptám, přináší   dokument něco nového? A   skoro mám pocit, že ne.   Škoda!
user24
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2013
Show!
Show! musi byt.... To je asi   to jedine cemu se rozhodl   venovat otec, nejen rodny,   divci kapely 5Angels. Film   dokumentuje cestu ke slave 5ti   devcatek pod dozorem otce   jedne z nich, strasti s vahou   a okradani o detstvi vsech   akterek.
Sebestredny   manager , lacny po americkem   snu, nici devcata a jejich   rodice takrka v primem   prenosu.
Spolu s   Michalem Davidem a bozskym   Karlem se pred kamerou   predstavi i rodice, kteri   uveri, ze jejich dcera je ta   vyvolena co zmeni svet.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Olga

Olga

Naposled navštívené:
Olga

Olga