Cerven
ohodnotit

Zjizvená tvář

Scarface

Další název:
Zjazvená tvár (SK)
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
163 minut
„Na mrtvolách svých konkurentů chtěl vybudovat americký sen.“

Komentáře k filmu Zjizvená tvář

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Upozornění: Následující   text obsahuje i sprostá slova   a proto by jej neměly číst   malé děti, které už   umějí číst.
Budu   asi za vyvyrhele, ale svým   hodnocením se budu krapet   lišit. V porovnání s   jinými snímky, ve kterých   hraje Al Pacino se mi tento   moc nelíbil. Není tak   geniální, jak se zdá.   Důraz na hrubost a sprostotu   tento film je v mých očích   spíše degradován. Větám   typu "Strčím Ti hlavu   do prdele rychlejc, než   šuká králík. Ty   sračko!" Těm větám   prostě nerozumím a film je   obdobných vět plný. Tvoří   celé dialogy. Obliba   sprostých výrazů v   amerických filmech v této   době stoupala. Čím   hrubší, tím lepší. V tom   to však není. Dá se však   natočit film s výborným   scénářem z prostředí   obchodníků s drogami, a   přitom se vyhýbat   používání hrubých   výrazů.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2013
Příběh kubánského   uprchlíka, který to   dopracoval až na drogového   barona. Al Pacino v další z   mnoha nejlepších rolí. A   vznikla docela těžká   gangsterská dnes už klasika,   která svou reálností až   šokuje. Závěrečná scéna,   kdy hlavní postava huláká z   balkónu jak mu kulky   nemůžou ublížit, se stala   srdcovou a nezapomenutelnou   záležitostí. Velmi   kvalitní snímek, který   trochu bohužel zestárnul,   ale stále patří k tomu   nejlepšímu, co tu kdy   vzniklo.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2013
Po tom všem, co jsem o filmu   slyšel a četl, jsem se   rozhodl, že na něj také   musím juknout.Hlavně kvůli   Alu Pacinovi.
Nezklamal   jsem se a viděl jsem dost   dobrou gangsterku.Al Pacino   byl jako nelítostný zabiják   skutečně výborný.
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2010
Další skvělá exkurze do   světa, kde ti nahoře končí   tak, jak nakládali s těmi,   po jejichž mrtvolách se ke   svým korytům dostali. Ať   jsou sebevíc   sympatičtější, pořád   jsou sketa a zde jsem si po   smrti Montany i oddychl. Ani   delší stopáž nevadila.   Nicméně Carlitovu cestu bych   divákovi doporučil spíše.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2011
Dobry film ve kterem zari Al   Pacino. Hned na zacatku vas   chytne scena s motorovou pilou   . ve zkratce vzestup a pad   gangstera
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2013
Výborná gangsterka a to   hlavně výbornému hereckému   umění Al Pacina.Skvělé   akční,napínavé i   dramatické scény.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2009
velmi povedené dílo zde al   pacino předvedl velmi dobrý  
výkon tento film   je skvělí i další role   jsou skvěle obsazené
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Perfektní gangsterka s   dokonalým Pacinem. Tony   Montana je v jeho podání   skutečně démonický   gangster ze kterého jde   občas strach.   Nejzajímavější je   sledování jeho poutě za   bohatstvím ke kterému jde   zásadně přes mrtvoly. Když   však získá vše co chtěl   pozorujete už jen jeho   úpadek způsobený hlavně   drogami a v této části   bohužel i film ztrácí   mírně tempo ale vše   vynahrazuje závěrečný   masakr. Sice to rozhodně   není akční film avšak jeho   tři hodiny utečou rychleji   než by se mohlo zdát. Ale   více akce by občas určitě   neškodilo. I tak výborný   film, který patří mezi   takovou klasiku jako je Kmotr   nebo Tenkrát v Americe.
Mlapiska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Už na začátku mě film   vyrazil dech svou až   abnormálně drsnou   surovostí. Při násilných   scénách v dnešních   amerických filmech obvykle   usínám, protože jsou   pořád stejné, ne však   tady. Mistrnně nasnímané a   zahrané tak, že z toho   divákovi opravdu není zrovna   veselo (při scéně s   motorovou pilou mi spadla   čelist a narovnala se až po   170 minutách), a tak je to i   s celým příběhem. Hodně   hořký až naturalistický   (chvílema), upadající do   silné deprese, má v sobě   však ohromnou působivost.
Vykreslení hlavní   postavy Tonyho Montana   (geniální Al) a jeho   postupný rozklad je prostě   vynikající. Chtěl moc a   peníze, ale přitom žil v   neskutečné bídě. Nikomu ve   svém okolí nedokázal   udělat nikdy a ničím   radost, naopak všem blízkým   akorát drsně ubližoval   (pokud je teda rovnou   nezabil).
Vřele   doporučuju. Pokud však   někdo zrovna touží po   nenáročném odreagování,   mohl by být lehce zmaten a   rozčarován.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.2.2008
Film ma nepopieratelne   kvality,ale styl hrania v   80tych rokoch a dnes sa   vyrazne zmenil a na to nemusi   byt divak 21.storocia   pripraveny :) Al Pacino sa so   svojou rolou zzil dokonale a   niektore pasaze az   "prehraval" co mi   trochu vadilo.Ako retro film a   zaspominanie na stare casy je   to dobra volba.
Snura
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2008
Brian De Palma sice nikdy   nebude tak dobrý jako Martin   Scorsese, ale souhlasím s   tím, že Zjizvená tvář je   patrně nejlepším filmem,   který se mu povedl. Zcela   jistě na tom má velkou   zásluhu Al Pacino v lavní   roli, ale také výborný   scénář Olivera Stonea.
lucymat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2012
163 minut strávených v   napětí a bez dechu. Al   Pacino nám servíruje svého   TM, gangstra s ocelovými   nervy, který byť na   odvrácené straně zákona,   drží slovo, ať to stojí   cokoliv. Mezitím si však   dokáže vytvořit vlastní   pravidla hry a kdo se jich   nedrží, skončí s kulkou v   těle. Jaká nostalgie se mi   vtírá do mysli, když bych   měla Scarface srovnávat s   dnešním kriminalistickým   brakem. Al a jeho tým si   připsal další zářez na   pažbu.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2008
K filmu jsem přistupoval s   obrovským očekáváním,   tady možná byla   chyba…Středo bodem filmy je   bezesporu Al Pacino, který   předvedl absolutně dokonalý   výkon a který vytěžil z   postavy maximum - kdyby se   role zhostil méně zdatný   herec, film by určitě tak   dlouho nepřežil…Film má   celkem slušný začátek,   nudný střed a hrozný   konec…Ve filmu se krví   skutečně nešetří a je jí   tam opravdu haba   kuk…Režisér pojal pojem   gangsterka vskutku   originálně místo toho jak   se tu likvidují gangy o   nadvládu nad „trhem“ tak   tu máme možnost nahlédnout   do osobnosti hlavního   „hrdiny“ který se mění   s přibývajícím se   bohatstvím…Pomalu začíná   nevěřit nikomu ani   nejlepšímu příteli, ať mi   nikdo neříká že tohle by   potřebovalo lepšího herce,   lepší by se asi   nenašel…Ale na druhou   stranu je tu vše co v takové   pořádné gangsterce nesmí   chybět napětí, emoce a   další, to vše podtrhuje   celkem slušná kamera, v té   době byla určitě   revoluční…Ale co se mi moc   nelíbilo byla hudba, čekal   bych nějaký pořádný   nářez a ne protáhlou   baladu…Asi od půlky filmu   jsem se rozhodoval mezi 7 body   a 9 body, když jsem si dával   dva a dva dohromady tak mi   vyšlo slabých 8 bodů...Ale   musím přiznat že i když to   mělo zhruba 170 minut celkem   mi to uteklo...
Zimmy871
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2009
Dost vostrej snimek, scena s   motorovou pilou,obesenim z   vrtulniku a M-16 s   granatometem na konci je k   nezaplaceni. Obcas mi teda   dialogy prisli trosku   dementni, ale presto je to   skvelej film.
Akana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.4.2012
Mohlo to být na plný počet   a čestné místo vedle všech   tří Kmotrů, kdyby...   později vysvětlím. Naprosto   strhující Al Pacino, který   dokázal Montanovu charakteru   vtisknout dokonalou   soudržnost a logický vývoj.   Monumentální dějový   oblouk, který zároveň   zůstává oběma pilíři v   realitě (no dobrá, ten   závěrečný pilíř už moc   ne, ale z hlediska dramatické   výstavby stojí stejně   pevně). Oproti podobným   flmům (Kmotři, Carlitova   cesta, Casino) je Zjizvená   tvář výrazně   expresivnější, emoce z ní   přímo stříkají, o krvi   nemluvě. Skoro všechno je tu   úchvatné. Ale celou dobu se   mi v hlavě převalovala jedna   kardinální otázka: PROČ   GIORGIO MORODER? Doba vzniku   neomlouvá, i tehdy se dala   pořídit hudba, která aspoň   neruší. Kdyby Brian De Palma   najal nějakého nýmanda,   rutinéra bez talentu, který   by mu dodal průměrný   symfonický podkres, bylo by   to stokrát lepší než tahle   synťáková hrůza. Fakt   škoda, protože jinak je to   masakr a jeden z Pacinových   největších hereckých   koncertů.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Svět je tvůj!
Nejlepší film De Palmy a   herce Pacina. Epický opus o   mafiánovi který si vzal vše   co chtěl a vyšplhal až na   vrchol aby z něj byl později   svržen a zaplatil za vše   vysokou cenu. Pro mě   nejlepší film o mafiánech s   nezapomenutelnou písní Push   it to the limit.
Pardal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.5.2007
Nedávno jsem se díval na   tenhle film podruhé a   bohužel mě docela sklamal,   film má sice spoustu velice   kvalitních momentů, jakou je   motorová pila jako nástroj   pro získaní informace .-))),   nebo Al Pacinova propadlá   tvář a špička nosu od   Koksu, ale celkově na mě   působil moc   "popcornovým"   dojmem, prostě trochu moc   kovbojka (hlavně konec, ten   už byl hodně heclej...) a   občas trochu moc tlachání o   ničem.... Film je prostě   plnej protikladů, díky   čemuž upadá spíš do   průměru, to je vidět i na   hecích, Al Pacino je   výbornej ale jinak až na   pár vyjímek jsou ostatní   nic moc, což sráží i   výkony hlavního protagonisty   ať se snaží sebevíc!
R.RICKIE
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2009
TONY MONTANA TEN SE   VYZNÁ.PACINO BYL V MINULÉM   ŽIVOTĚ ŠÉFEM VŠECH   ŠÉFŮ,HRAJE TOTIŽ TĚLEM I   DUŠÍ !DÁVÁM 20 Z 10
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.10.2019
Jako že žádný strom   neroste do nebe tak i na   Tonyho dojde. Přitěhovalec z   Kuby začne kšeftovat z   heroinem a už to jede ,   prachy,chlast a drogy si   najdou svojí daň. Samotný   Al Pacino zase pecka jen mě   tam štvala pro mě nevhodná   hudba.
huron
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2006
K filmu jsem přistupoval s   obrovským očekáváním,   tady možná byla chyba.   Středobodem filmy je   bezesporu Al Pacino, který   předvedl absolutně dokonalý   výkon a který vytěžil z   postavy maximum - kdyby se   role zhostil méně zdatný   herec, film by určitě tak   dlouho nepřežil. Snímek   prostupuje nádherná   atmosféra floridského   podsvětí podbarvená sice   době poplatnou, ale skvělou   hudbou. Základem filmu je ale   scénář a tady jsem narazil:   slibně rozjetý příběh se   po první třetině zadrhl a   až do konce silně kulhal.   Závěrem ale musím říct,   že film stojí za   shlédnutí.
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2011
Al Pacino jako kubánskej   přistěhovalec, co se z nuly   dostane na vrchol a zjištuje,   že neni těžký se nahoru   dostat, jako spíš se tam   udržet...
Tyhle role   Pacinovi sednou skvěle -   vypadá jako typickej   taliánskej mafián...
pohledvenkova
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.7.2020
Film mimo jiné názorně   ilustruje rozdíl mezi   gangsterem a mafiánem. Tony   Montana zůstane gangsterem z   kubánského kanálu, i kdyby   si nechal postavil deset   luxusních vil a koupil sto   tygrů. Primitivní, třebaže   schopný a odhodlaný   rozeřvanec v kožené bundě.   Jediným mafiánem je zde   Alejandro Sosa. Absolvent   švýcarských škol s   vytříbeným vkusem a   kultivovaným projevem. Ovšem   v momentě, kdy přijde na   skutečné lámání chleba a   v sázce jsou životy   nevinných dětí, gangster   vyměkne a odmítne splnit   rozkaz, který mafián s   úsměvem vydal, aniž by se   mu jakkoli zvýšil srdeční   puls.
andriy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2008
DOKONALOST SAMA!!!
Podle mne nejlepší film   vůbec. Něco tak silnýho   jsem v životě před tím   nikdy neviděl, koukal sem na   to ráno a ještě večer sem   to měl v hlavě. 170 minut   naprosto dokonalých   hereckých výkonu, 170 minut   úplně přibitej do sedačky.   No a ta muzika to všechno   ješte dokresluje, a pak už   to člověka pohltí naprosto,   takovým způsobem, že   nevnímáte už nic jiného   jen tu dokonalost.   Závěrěčná scéna kdy   totálně sjetej Tony Montana   uspořádá ve svym bejváku   jatka no prostě 100%!!!

  "WORLD IS YOURS"
sokeres777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2019
Kultovní klasická gangsterka
Co na to říct. Kultovní   klasická gangsterka o muži,   který se vypracoval ze dna   až na úplný vrchol. Film je   moje srdcovka. Podle mě by ho   každý měl povinně vidět   aspoň jednou.
Pauleta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Al Pacino má prý sice   postavu Tonyho Montany   nejradši, ale normální   člověk toho parchanta musí   nesnášet... Jaktože se na   něj ale vydrží dívat 170   minut? :-)
wawer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2007
Výborná gangsterka, které   dominuje zvláště   vynikající Al Pacino, v   jedne ze svých nejlepších   rolí. Film i přes svou   délku nestrácí tempo a   bravurně vrcholí   závěrečným masakrem
ricky4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Herecky hodně vyčnívá   Pacino, obstojně svou roli   hraje i Bauer- jinak ale nic   moc. Stopáž je vážně   smrtelná, film hlavně v   první části není tak   zajímavý, ale zhruba po   smrti Lopeze se to konečně   pořádně rozjede. Líbí se   mi zpracování sídla gangu a   hudba... Velkým mínusem je   již zmíněná stopáž a pro   mě nesympatické herečky,   dále to, že děj je remake   filmu z roku 1932, který jsem   viděl a tak dopředu tušil,   co se stane... A s čistým   svědomím mohu říct, že   scénář je stejný, akorát   dvakrát tak delší...   Nemastné neslané, moc mi to   nesedlo... 50% za Pacina
SNCIS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2018
100%.
"V této zemi si   nejdřív musíš vydělat.   Když si vyděláš, budeš   mít moc. A když budeš mít   moc, dostaneš i   ženský." Šílený Al   Pacino a krásná Michelle   Pfeiffer, v dokonalé a drsné   gengsterce. "Poslouchej,   Tony... Nezabíjej mě,   prosím." - "Já tě   nezabiju.” -   "Díky." -   "Uhni. Manolo, odpráskni   toho ničemu!" Je to   klasika, které nemám co   vytknout. Závěr je velká   akční řež! Je to skvělej   akční film, na který se   vždy rád podíván.   "Zašlápnu je jako   šváby!" - 100%.
puol
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Al Pacino je neuveritelne   presvedčivý Tony Montana!   Ďalšia filmová gangsterka   plná drog i násilia, ktorá   drží , vtiahne a nepustí.
Nevo38
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2010
Al Pacino se vypracuje na nej.   gaunera,ale uděla chybu a   otoci se zady vsem   nepratelum.. Jo hodne dobrej   film ..Bylo by potreba aby se   tocilo vic takovich filmu..
uodevr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Skutečný prvopočátek   kategorie známé jako   "bezmyšlenkovitá   řezba", která mimo   jiné graduje naprosto   vzorově, kdy po první   relativně poklidné hodině   člověk nemá nejmenší   tušení, k čemu se film   schyluje. Poslední půlhodina   je pak takovej uspokojující   nářez, že si člověk   opravdu nemá šanci   všimnout, že právě s Tonym   Montanou strávil tři hodiny   života. Čehož vůbec   nelituje.
insomniac
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.9.2007
Takmer tri hodiny ubehli   veľmi rýchlo. Brutálna   cesta prisťahovalca Tonyho   Montanu za peniazmi, pričom   chce byť na všetko sám a   drží sa hesla "Svet je   tvoj". Dal by som aj   desať - bolo to naozaj   výborné - pokazila to však   záverečná prestrelka   "a la Rambo". Toho   sa režisér mohol naozaj   vyvarovať...
JohnCoestler09
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.6.2010
Brian De Palma
Co k tomu dodat ? V prvom rade   ma vo filme zaujal Al Pacino   ,ktorý podáva vynikajúci   výkon-úžasný... Potom ma   zaujala myšlienka vzostupu a   pádu.Skvelá hudba a suma   sumárum je tento film   výborný.Mne ho skazilo to ,   že som ho pozeral s   prestávkami a tak som sa   nevedel rozhodnút pri   hodnotení.Skvelý film!!!
Sicilian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Pacinův zřejmě nejlepší   výkon. Už ze začátku filmu   jde vidět , že to nebude nic   pro slabší povahy a bude se   jednat o zcela vyjímečný   zážitek. De Palma pokud   režíruje filmy tohoto typu   zklame málokdy jestli vůbec.
Monk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2007
I když Kmotr je Kmotr, tak   mě postava toho sympatického   bastarda, feťáka a   brutálního mafiána Tonyho   Montana neuvěřitelně   dostala. Al Pacino měl za   tuto roli dostat Oscara (je   zde lepší než v Kmotrovi, a   to je co říct) a k tomu si   připočtěte skvělou hudbu a   příběh.
Soused89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Mohl to být film, který by   se zařadil mezi ty úplně   nejlepší gangsterky všech   dob, zabránila tomu ovšem   povrchní doba jeho vzniku. Ta   se odrazila jak přítomností   závěrečné akční   střílečky,tak i na v té   době populárním, ovšem k   takovému filmu naprosto se   nehodícím hudebním   podkresu. Je vidět, že je to   daň době, protože jinak   jsou režie a scénář   doslova excelentní a   některé scény jsou   absolutně úžasné (zabití   komunistického pohlavára,   či   odpalování/neodpalování   bomby pod autem). Škoda toho   konce. Za osm.
pivnidoga
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.10.2007
Skoro trihodinova sonda do   zivota kubanskeho   "vyhostence" Tonyho   Montany zobrazujici jeho cestu   k penezum a moci...., i kdyz   je jeho postava vlastne   zaporna neni mozne ji   "nefandit"....B. De   Palma natocil dilo, ktere uz   asi nikdy neprekona, sam Al   Pacino rika, ze Tony Montana   je jeho nejoblibenejsi role.
vjaburek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2008
Je jen málo takhle dlouhých   filmů, na které se dokážu   dívat celou dobu, ale tehle   je tak perfektní, že se u   něj ani na vteřinu   nenudím.Možná, že   režisérská práce má   nějaké nedostatky, ale není   to tak hrozné.Divím se, že   film nedostal ani jednoho   Oscara, ale to neznamená, že   je špatný.Excelentní výkon   Al Pacina a výborná   hudba....Skvělé
fanthomas
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2009
perfektný film, skvelý Al   Pacino, postupný vývoj od   zlodeja po najväčšieho   Bossa. dosť slušná zásoba   nadávok :)
Gothmog
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Mistrovské dílo - beze stopy emocí?
"A země otevřela svá   ústa a vypila jeho krev.   Pojď synu zla, lačním po   tvé duši." Film je   neskutečně chladný a   syrový, ale já si nedokážu   užívat film, který mi je   myšlenkově blízký asi tak   jako Hello Kitty Arnoldu   Schwarzeneggerovi nebo bazuka   Justinu Bieberovi. Postava   Tonyho Montany je skvěle   napsaná i zahraná famózním   Al Pacinem, hudba perfektně   sedí, film je bez debat   mistrovské dílo. Tak proč   "jenom za 3"?   Brutální stopáž   rozmělňuje většinu děje,   který jsem si byl navíc   schopen od poloviny filmu   domyslet. Navíc jak už jsem   napsal, nesouhlasím s   žádnou myšlenou tohoto   filmu; příčí se mi.   Objektivně je film asi   majstrštyk, pro mě   "pouze" kvalitní   gangsterka.
Don
Hodnocení:
Přidáno: 14.11.2008
10/10
Bombastico.Tenhle film jak se   řiká měl koule.Musim říci   že podobně laděný filmy   žeru.To co předvedl Al   Pacino,si dovolim říci že   jeho nejlepší role,ani na   Kmotra podle mě to tak   nemělo,se v tom úplně   viděl,dějové   hudebně(starý fláky   pořádný)krásná Michelle   Pfeiffer,stopáž sice byla   jaksi dosti,pomalu člověk si   jen tak zívnul,ale pořád to   mělo náboj a člověk   prostě fandil Tony   Montanovi,surový film ta   scénka v koupelně s tou   pilou,škoda že se jich víc   nedostalo,ale krásně to   podrthlo ten   dojem,závěrečná scéna   paráda,tady bylo vidět jak   člověk chtěl moc, až se v   ní sám utopil
Jakeshi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2008
Jako moderní gangsterka   opravdu bezvadný film.   Alespoň ukazuje,jak moc   vydělává obchod s drogami:D   Akorát mohl být Tony Montana   něco jiného než Kubánec:D
biskis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Asi nejzdařilejší   mafiánský film co sem kdy   viděl.Tony Montana(výborný   Al Pacino) vám ukáže jak se   dostat na vrchol podsvětí a   jak se to dělá s   koksem.Jenže dosažení   svých snů mu nestačilo,   chtěl pořád víc a pěkně   mu z toho začalo   vyhrávat....no jo, byt tím   největším kápem proste   není jednoduché
smog
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.4.2010
Strhující!
Film mě opravdu dostal. Al   Pacino v hlavní roli   předvedl skvělý výkon a   film na mě zanechal dobrý   dojem. Viděl jsem ho už 3x a   pokaždé mě do sebe vtáhl.   Jak filmy vůbec   neprožívám, tak tenhle   ano...
repka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.6.2009
al pacino si tenhle film   přivlastnil nejlepší jeho   role doposud nepřekonaná,de   palma ve sve nejlepší   formě,tihle dva společně   vytvořili nezapomenutelny   zažitek,montana je   nejsimpatyčnější   psychopat,nařez,povinost   každeho kokainoveho krale
Sklepmister
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2008
Scarface
Tennto film je super xxx   gangster kdo si myslí že ne   tak ho špatně   pochopil.---------------------   ---+++++++++++++++++++

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih152807minih152807Wind River (2017) 
Wind River n
minih45683minih45683Nekonečný příběh (2001) [TV seriál] 
Tales from the Neverending Story n
minih35648minih35648Kdo to tam zpívá (1980) 
Ko to tamo peva n
minih46253minih46253Reportér v ringu (2007) 
Resurrecting the Champ n
minih58745minih58745Skladiště 13 (2009) [TV seriál] 
Warehouse 13 n
minih98218minih98218Kick-Ass 2 (2013) 
Kick-Ass 2 n
minih83286minih83286Život je ples (2012) [TV seriál] 
n
minih157084minih157084Mozek v plamenech (2016) 
Brain on Fire n
minih116688minih116688Případy 1. oddělení (2014) [TV seriál] 
Případy 1. oddělení n
minih190954minih190954Spiderhead (2022) 
n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Paví král (1978) [TV film]

15:10 - 15:55

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Czech Tour 2024

14:15 - 15:45

72 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Nekonečná láska (2014) [2k dig...

14:20 - 16:30

67 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Martin a Venuše (2013)

14:50 - 16:55

37 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gilbert Kikoïne

Kikoïne Gilbert

Claudine Auger

Auger Claudine

Claude Bolling

Bolling Claude

Dennis A. Pratt

Pratt Dennis A.

Richard McBrien

McBrien Richard

John Hillerman

Hillerman John

Jakov Protazanov

Protazanov Jakov

Renato Speziali

Speziali Renato

Lisabon

Lisabon

Naposled navštívené:
Gilbert Kikoïne

Kikoïne Gilbert

Claudine Auger

Auger Claudine

Claude Bolling

Bolling Claude

Dennis A. Pratt

Pratt Dennis A.

Richard McBrien

McBrien Richard

John Hillerman

Hillerman John

Jakov Protazanov

Protazanov Jakov

Renato Speziali

Speziali Renato

Lisabon

Lisabon