Cerven
ohodnotit

Zmizelá [2k digital]

Gone Girl

Další název:
Stratené dievča; Gone Girl - Das perfekte Opfer
Rok:
2014
Délka:
149 minut
Premiéra v ČR:
2.10.2014
„Nikdy nevíš, co máš, dokud...“

Komentáře k filmu Zmizelá

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.8.2015
Ten konec snad ani nemysleli   vážně. Tak já zajebu skoro   dvě a půl hodiny naprosto   zbytečně??? Který debil to   takto vymyslel?? Chtěl jsem   dát dvacet procent za scénu   na chatě, ale nedám ani   vorla, za tu kravskou stopáž   a konec, který vlastně konec   není. Proč to tedy tak   natahovali??? Nakopat je do   zádele, autora, scénaristu a   rejžu taky.   2015080814436/14901
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.1.2015
To mají chlapi tak. Místo,   aby si nabalili někoho   normálního a třeba   obyčejného, chtějí   vzrušení a pak má jejich   manželka několik   psychiatrických diagnoz, z   nichž manipulativnost je to   nejmenší zlo.
Drama   plné zvratů, v níž i   hlavní potvora narazí než   se rychle oklepe a najde si   jiné východisko z problému,   který si zavařila. A že u   toho musí někoho   podříznout je lehce   zanedbatelný detail. Vždyť   je ten zlatý americký   drahoušek.
I když   trochu zdlouhavé a   nepružné, slušné drama s   velkým množstvím   inteligentních zvratů A ta   manipulace médií s   veřejností byla možná   ještě děsivější než   psychopatická hlavní   hrdinka.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.12.2014
Pane Finčer, docela zklamání:-((
No čekal jsem něco úplně   jiného a né cca 150 min.   táhlé manželské krize,   jedné ztracené psychopatky a   nějaký ty tanečky kolem   médií atd. Napínavý   thriller se nekoná a tak   zůstává dobrá hudba, díky   Trente a spol.!! a slušní   herci, hlavně Rosamunda je   fakt hustá Bitchis Slut:-)   Jinak slušnostních 50%...
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Thriller, který si jistě   zaslouží pozornost. Má vše   co by dobrý thriller měl   mít, ale přesto tomu něco   málo k úplnému triumfu   chybí. Neflákal jsem se,   snímek viděl vícekrát a   přesto nemohu souhlasit se   srovnáním se Sedm. Ten je   totiž dle mého skromného   názoru dosud   nepřekonaný..Nebudu psát o   tom, jak hrál Ben, či jakou   nádhernou postavu má Pike,   není to módní přehlídka,   ale pointa příběhu mi   přijde dost nedotažená...
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2019
Sakra to byla, ale mrcha -   R.Pike :-).
Měla to   všechno skutečně parádně   naplánované. To bylo skoro   neuvěřitelné.
Byl   jsem docela dost zvědavý,   jak to celé nakonec skoulí a   jak to dopadne. Nakonec z toho   vyšla jako vítěz :-).
Rosamund byla velmi   uvěřitelná - parádní   role, žral jsem jí to.
Mimochodem, nechtěl bych   ji mnět doma :-). Dávám 9   bodíků.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2014
Film je to zajímavý, leč   až moc ujetý. Nejde to   popsat aniž bych spoileroval.   Ze začátku přemýšlíte   kdo že je ten magor, od   půlky to víte a zvrtne se to   v šílenost. Čekal jsem to   jiné, lepší 65%
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.12.2014
Vzpomínám si, kdy jsem   viděl poprvé trailer a   zjistil jsem, že film   režíruje Fincher.   Vynikající a talentovaný   režisér u kterého jsem   ještě neviděl žádný   propadák. Herecké obsazení   se mi také líbilo. Krásná   Rosamunde Pike s průměrným   Benem Affleckem. Dnes jsem se   konečně dočkal. Den před   Štědrým dnem mám možnost   shlédnout další pěkný   film, ale šlápl jsem docela   vedle.
Dvě a půůl   hodiny dlouhá stopáž je   délka, která když je   správně sestřihaná může   být film kvalitní a může   bavit, ale zde to bylo   utrpení. Scénář je   naprosto katastroficky   napsaný. Postavy úplně   debilní, včetně těch   policajtů. Takhle špatné   charaktery postav jsem dlouho   neviděl. Samotné slibné   herecké obsazení zde vyšlo   naprázdno. Nejhorší byl   jednoznačně Affleck, který   by potřeboval hereckou   školu, nebo se radši   věnovat režii a točit filmy   o Americe, aby si kromě   peněz přividělal i   Oskary.
Z traileru jsem   si marně myslel, že film   bude vyprávěn na způsob   Zodiaca (taktéž od   finchera), ale místo toho tu   máme předvídatelnou   zhovadělost se stupidním   zpracováním a trestuhodnými   hereckými výkony.
Fincherův nejhorší film   a jeden z nejhorších filmů   roku 2014. Pane Finchere,   vždycky jsem vám fandil, ale   po tomto vašem   "dílu" jste pro mě   přestal existovat.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2015
Pominu-li otázku, zda si roli   vybral Ben Affleck či role   Bena Afflecka (ať tak nebo   tak, rozhodně mu padla jako   ulitá), i tak mně jich   ještě zbývá víc, než   dost - třeba by mě   zajímalo, jak je možné se   mnou smýkat přesně tam, kde   se mám právě nacházet a   přitom mě udržovat v   permanentní nejistotě? A   přitom mít ještě k   dispozici prostor na   mudrování o přetvářce, k   jaké se uchylujeme při   tokacím procesu, ačkoli   správně tušíme, že vztah   na ni postavený musí být, a   taky že je, ošklivě   dočasný, plný   nedorozumění,   rozčarování, nezájmu,   lží, podvádění,   nenávisti a následných   pokusů o "zmizení"   všeho druhu... to už pak   závisí od míry narušení   jednoho každého z nás. A   aby to snad nebylo tak   jednoduše přímočaré,   helfnou nám média a s nimi   vox populi... senzacechtivý   dav, manipulující s miskami   vah podle úhlu dopadu kuželu   světla, který je na   člověka vržen... ano,   takhle nějak právě žijeme,   na falešném pranýři   veřejnosti, která však   může vládnout silou,   ovlivňující mínění a   dokonce i spravedlnost. Já   tedy rozhodně nemám důvod   ke stížnostem - dostala jsem   drama, napětí, něco   mysteriózna i smutnou reality   show v balíčku hudebního   dusna s obrazovou   klimatizací... za   zmrazujícího výkonu   Rosamund Pike, ovšemže.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2015
Námět, děj, scénář,   herecké výkony vše   vynikající. Většina filmu   napínavá a strhující, ale   ten závěr se opravdu   nepovedl. Spousta ALE,   nedomyšlených akcí a   pohnutek a tak nějak   stupidně americké. škoda...
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2018
║Rozpočet   $61miliónov║Tržby USA   $167,767,189║Tržby   Celosvetovo $369,330,363▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $8,677,052 //počet predaných   kusov 383,076║ Tržby za   predaj DVD v USA $15,372,166   //počet predaných kusov   884,370║ dá sa povedať že   Fincher ide v starých   dobrých koľajách ako tomu   bolo pri filme Sedem, Hra či   aj Úkryt, pomalší úvod,   postupne nahradí   prešpikovaný dej, plný   zvratov, slušných hereckých   výkonov, dokonca aj Affleck   si tu našiel svoje miesto,   či dokonca aj taký otravný   Tyler Perry si strihol úlohu   čo mu sadla, samozrejme na   Zmiznutie Denis Villeneuva mi   to nedosiahlo ale aj tak som   spokojný bolo na čo pozerať   /80%/
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2014
Zmizelá, nasraná svině....
Ale jo, líbilo se mi to, ale   čekal jsem větší pecku.   Film je všude vychvalován a   téměř 100% hodnocen, mluví   se o Oscarech a v kostelech se   pějí chvalozpěvy! :) Mě to   přišlo jako lepší   severská kriminálka   natočená za velkou louží.   Finchera mám rád, on umí   navodit tu temno - špinavou   atmosféru a navíc mě baví   snímky, kdy je divák   záměrně tahán za nos.   Herecké obsazení pro mě nic   moc, Bena nesnáším a   Rosamunde Pike? Tak ta má pro   mě ksicht utrápeného   čokla, ale tady to rozbalila   a zahrála na výbornou,   možná to byla i její   životní role? Takže u mě   spokojenost, tleskám, ale   nikoliv ve stoje! Za mě 80%
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2017
Konecne kvalitny scenar...
Velmi slusna zapletka,ktoru   zreziroval hviezdny reziser   David Fincher.Pod jeho   taktovkou dokazal z Bena   Afflecka a Rosamund Pike   vytazit maximum.Ako minus   hodnotim angazovanie nadhernej   "prsatky" Emily   Ratajkowski,z ktorej herecka   asi nikdy nebude a prvoplanove   vystavovanie   "ceckov" si mohol   Fincher odpustit.Za odmenu   mohli milovnici poprsia /muzi   ci zeny/ vidiet aspon tie   "cecky"...
Film doporucujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2016
Zmizelá
Kvalitně scenáristicky   vyšperkovaný a dobře   ztvárněný, přesto na můj   vkus hodně natahovaný   thriller. Každopádně se ale   filmu nedá upřít povedená   zápletka a našlapaný děj,   který předvádí jeden   nečekaný zvrat za druhým,   což diváka nechává   neustále v očekávání.   Napínavosti a dramatičnosti   možná trochu škodí právě   již zmiňovaná delší   stopáž filmu. Konec filmu   mě osobně moc nepotěšil.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2015
Dobré americké drama, jako   je každý druhý film   americké produkce. Ale výkon   na Oscara? Si dělaj srandu,   ne? V poslední době spíš   než za um herců, ověnčují   touto cenou spíše zajímavé   dějové postavy. Lhát ve   filmu a válet se v krvi   dokáže přece každá   obsazená herečka. Za ten   poprask, který tento film   vyvolal se svými opějnými   echy od návštěvníků kina   (díky nímž jsem čekala   árii ve stylu Počátku s   DiCapriem), předvídatelná   Zmizelá opravdu nestojí.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2014
Na film jsem byl hodně   zvědavý z několika   důvodů,protože Fincher byl   můj nejoblíbenější   režisér v 90.letech díky   svým rafinovaným   výtvorům,kde jeho   "rukopis" byl   nepřehlédnutelný,ale   poslední dobou se mi jeho   tvorba vůbec nelíbila   (kromě seriálu House of   Cards).Na Zmizelou jsem četl   plno skvělých   recenzí,včetně   lidí,kteří četli knižní   předlohu (já mezi ně   nepatřím).
Také jsem   byl zvědavý na   Afflecka,který se zapsal jako   úspěšný oscarový   režisér a hodně   neúspěšný herec.
  Ano,tímto snímkem navazuje   Fincher na své originální   filmy z 90.let,kdy máte   příjemný zmatek v hlavě a   nepotřebujete otrocky   vláčet za ručičku   souvislostmi.Do poloviny filmu   tato detektivka hodně   připomíná španělský La   Cara Oculta.Také zde jsou dva   úhly pohledu na sled   událostí.Kde ale La Cara   Oculta končí,tak Zmizelá se   teprve rozjíždí a nabírá   na obrátkách.
Zmizelá nenabízí nic   nového natož   převratného,ale dokonale a   velice poutavě si pohrává s   typickými mužskými a   ženskými charakterovými   vlastnostmi,které dokáží   manipulovat okolím.Znáte ty   situace ze života,kdy ona   (on) špiní jeho (ji) u   svých známých a sama (sám)   se prezentuje jako největší   lidumil a přitom je to   spíše obráceně?Zmizelá   nabízí doslova hardcore   balení.
Poslední   Fincherovo počin se mi hodně   líbil,ale pořád to není   ono,na co mě namlsal v   90.letech.A ještě jedna   maličkost.Kdo nutně   potřebuje jasně ucelený   konec,bude asi trochu   zklamaný.Mě se to ale   netýká...
Zatím   nejméně 70/100
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.5.2015
Na film od Finchera jsem se   těšil a byl bohužel   zklamán. Ale to bude tím   očekáváním. Knižní   předloha vždy dává prostor   pro úpravu a vynechání   zbytečností, ta nevím,   proč to má 2,5 hodiny.   První půlka filmu tím dost   ztrácí na dramatičnosti.   Ale mnohem víc my vadí   závěrečné nelogické   dějové zvraty, které z   napínavého filmu udělali   spíš frašku.
Provedení je dobré,   atmosféra plná nejistoty o   tom co se teda stalo je   budovaná kvalitně. Herci   také. Jen jsem čekal víc.
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2014
Kdyby...
...Davidu Fincherovi   nezprznili producenti   Vetřelce 3, dala by se jeho   filmografie označit za   dokonalou. Jeho prozatím   poslední dílko je totiž   opět brilantní.
Režisér spolu se   scénáristou si pohrávají s   divákem jako kočka s myší,   chvíli vás vedou jedním   směrem pak překvapí   nečekaným zvratem. A i když   je konec už trochu   přitažený za vlasy,   odcházíte z kina s   příjemným mrazením v   zádech a pocitem, že   takovouhle manželku doma   opravdu mít nechcete.
P.s. Affleck si opět   odehrál to svoje, ale   Rosamund Pike se v roli   potvory už tak nějak   zabydlela a byla výtečná...
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.3.2016
Což o to, závěr byla   alespoň originální, ten   jsem překousl vcelku snadno,   ale některé hlášky ve mně   vyvolávali spíše hurónský   smích, než thrillerové   napětí. Pokud si ale   přiformuluju i kategorii   nechtěná komedie, pak ok a   za solidní scénář a   nešpatné herecké výkony   uděluji s přivřeným okem   8*.
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2015
Gone Girl
Od filmu som moc nečakal ale   prekvapil ma(Pre mna osobne   film roka).Skvelý spletitý a   detektívny príbeh,ktorý ma   vtiahol a nepustil(Dokonca mi   pár krát padla sánka).Herci   ma zaujali a prišli mi   charizmatický.Zabavil som sa   a po tomto filme som začal   uznávať Davida Finchera.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2016
Tak lže nebo je to pravda   .Docela zamotané ale ten   konec moc jednoduchý a   rychlí. Jsou na toto téma   lepší filmy ale mě to   nechalo v napětí až do   konce.
Peykka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2015
Tady posílám odkaz, kde si   můžete přečíst moji   recenzi :-)
----
http://www.liter.cz/autor-   vse-56552
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2015
.... a pomsta bude sladká
Tak tohle rozhodně není   jednoduchý film pro   každého. Film o tom, jak   snadno se láska v nenávist   změní, jak snadno   psychopatické osobnosti s   okolím manipulovat dovedou a   o zoufalé snaze se tomu   postavit a vyhrát. Já zase   vinu nevidím tak   jednoznačně na straně Amy,   byl to Nick, kdo se jako   první nedokázal vyrovnat s   nesnázemi. Spustit duševní   chorobu může cokoli   kdykoliv. Přestože Rosamund   vypadá jako vosková   figurína, její výkon mne   ohromil. Ještě teď mě ten   pohled mrazí. Přes to   všechno, něco tomuhle filmu   chybí a něco zas přebývá   na to, aby patřil mezi   Fincherovy top, možná je to   jen ne úplně dotažený   příběh, možná mu chybí   nějaký nečekaný zvrat a   možná i napětí. Zklamaní   to pro mne úplně nebylo, ale   čekala jsem napínavý   psychothriller a dostala   vleklé psychodrama.
majkronyk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2017
Ty kráááso, tak tohle byl   po dlouhé době opravdu velmi   zajímavý film s naprosto   neuvěřitelným koncem.   Vzhledem k tomu, že v něm   jde o vraždu, nejsem si moc   jistej, jestli bych ji já   sám nezabil. Ben Affleck má   dobré role, špatné role a   naprosto tragické role, ale v   tomhle filmu mi ho je   vyloženě líto. Tedy jeho   postavy samozřejmě.
allsaintsday
Hodnocení:
Přidáno: 28.7.2015
Zmizelá
Nevím jak film ale knihou se   nějak nemohu prokousat.   Temné kouty byly   čtivější ale nechápu jak   mohly obě knihy být knihou   roku.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2018
Perfekcionisticky kompaktná   mozaika udalostí. Chirurgicky   sebavedomá, presne   načasovaná v každej scéne,   každom zábere. Práve preto,   a pre môj obdiv Fincherovho   talentu vôbec ma mrzí, že   je súčasne tak chladná a   odosobnená. Že divákovi   neumožní sa jej zúčastniť   a robí z neho iba   pozorovateľa. Je to súčasť   maestrovej hry, ale je to   škoda. Elektronickí Trent   Reznor a Atticus Ross kedysi   dali hudobnú identitu svetu   hrdinov, ktorí z jedničiek a   núl vybudovali internetový   fenomén. Originálne a   účinné. Ale čo robí ich   chemická bublanina v príbehu   o vzťahu dvoch ľudí? Nebol   by Gone Girl ešte lepším   filmom čoby hnaný vášňou   a emóciami? Je to film o   rozpade manželského vzťahu   a má rovnaké audiovizuálne   vyznenie ako Soderberghov   thriller o svetovej nákaze   smrteľným vírusom...
brizaa
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.12.2014
Pokud by měla stopáž o   hodinu míň, tak budiž.   Takhle je to jen zbytečně   natahovaný, naprosto   průměrný thriller,   hrající si na něco víc,   než ve skutečnosti je. Je to   zhruba to samé, jak kdybych   přišel do svojí oblíbený   restaurace, dal si svoje   oblíbené těstoviny a ty   prasata mi na to místo   parmazánu naprala eidam.
Snad jedině podříznutej   Bárny dokáže na chvilku   vytáhnout z letargie.
m6k
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.2.2019
Luxus, luxus, šeď, šeď...
Ze začátku mě to docela   nudilo, ty obrázky luxusu   bohaté Ameriky, mě baví   podobně, jako automobilové   honičky a vybuchující   helikoptery. Pak chvíli   začal být děj filmu, (po   záhadném zmizení   manželky), docela zajímavý.   Brzy ale upadl do obvyklých,   mnohokráte viděných klišé   a závěr, s velmi děravým   scénářem, byla opět   ukrutná nuda. Ona i scéna   efektního, vynuceného sexu,   není tak zábavná, když si   herečka neodloží kalhotky.   Tentokrát se režisér   Fincher moc nevytáhl. Jeho   filmy Sedm, či Muži kteří   nenávidí ženy, nakonec i   Klub rváčů, (byť výrazně   blbější oproti   Palahniukově knize), mě tedy   bavily podstatně víc. Tento   film měl být zřejmě   postavený hlavně na   sympaty-appealu ”dvojice“   Ben&Fleck, na mě ovšem   vůbec nefungoval. To jeho   protihráčka Rosamund Pike   byla aspoň zajímavá tím,   že vypadala jako drsnější   Amélie z Montmartru –   Audrey Tatou.
adam75
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.9.2015
Co stojí za zmínku je   dokonalá hudba Trenta   Reznora, která film dostává   do pozice, kterou si   nezaslouží... Zásadní   problém je v zápletce,   která je vysoce   nepravděpodobná, takže   těžko   uvěřitelná...Vlastně i Ben   Affleck nemusel nic hrát,   protože se ve všech svých   filmech tváří idiotsky a   tady mu to dokonce předepsali   ve scénáři...jak už tady   bylo řečeno, člověk se na   to dívá 2 a půl hodiny, a   tak dodrbanej konec, jeden   jenom kroutí hlavou...
Salám
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2015
Super
Jednoznačně tento film   předčil má   očekávání..Několik   zvratů, dobrej konec. Co víc   si od filmu přát :)
SID-RCD
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2015
Manželka či bestie
Film se mi líbil, ale ten   konec, ten bil úplně o   ničem. Poukazuje to, že se   člověk má smířit s tím   co se mu nelíbí a nic   nedělat. Já bych jí poslal   do háje, nebo bych jí   zahrabal na dvorku, no prostě   bych se na tu mrchu zaměřil   a šel bych po ní jako buldok   a nedal bych jí pokoj, než   by dostala, co si zaslouží.
zeus12xy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.4.2015
vlastně k ději tohoto filmu   nelze napsat nic, aniž by   čovek spoileroval. Ale jak   jsem si všimla, nikdo si s   tim v komentech hlavu moc   neláme, tak jsem ráda, že   jsem je předem nepročítala   -jak to obvykle dělávám.   Téma - zmizela žena,   podezřelý manžel, nebo   zmizel muž, podezřelá   manželka, bylo už mnohokrát   zpracováno. Byla jsem   zvědavá, co tento příběh   přinese nového, ke všemu v   tak dlouhé stopáži. A   zklamaná jsem nebyla.   Napínavý děj, překvapivé   zvraty a Beník Apfleků,   kterého fakt můžu. Když   ale čovek přestane jen tupě   zírat a zapne mozek,   přecejen se vynoří nějaká   ta nelogičnost, otázka proč   todlecto, proč tak   krkolomně, co kdyby...atd. No   i tak se to dalo, nebylo to   špatný.
Knell
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.8.2016
Finčer je majster o tom   žádná, ale mám z toho   pocit, akoby to povinne   nafasoval. Tá predloha je v   snahe šokovať a uspieť pred   otupeným publikom, hrozne   prehnaná, prekombinovaná a   nepravdepodobná.
Pani   spisovateľka má zjavne   obrovské ambície a v túžbe   po sláve a uznaní jej   napriek evidentne vynikajúcim   kombinačným schopnostiam a   talentu plánovania príbehu   nezostáva iné, len sa   uchýliť k vymýšlaniu   postavy neuveriteľnej   psychopatky na úkor   poctivého písania.
Pajková si to ale užila   a strašne sa snažila, ale   fakt strašne sa snažila a   Efleka tam zjavne frcli len   kôli potrebe toho jeho   divného úškrnu (ktorý je   vlastne jeho jediným   hereckým prejavom) v jedinej   scéne - "ach ty   idiot!".
Réžia,   kamera, strih, muzika (čiže   atmosféra), Carrie Con a Kim   Dickens plný počet! Ostatná   píár omáčka   strašnezavlasypritiahnutá!
Slamacek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.10.2014
NA film jsem sel vylozene   nahodou a vlastne i diky F.   Fukovi. kdyz da 90, tak si   rikam to bude fakt dobry. pak   se podivam na CSFD a tam taky   90%. tedy ocekvani bylo velke.   zprvu a vlastne cely film jsem   byl vtazen do deje. nektere   veci jsou predvidatelne a   vubec mne tedy neprekvapi.   nektere zvraty jsou zamerne   ocekavane jen je pak sokujici   jejich provedeni. kdyz rikam   sokujici, tak tim myslim   opravdu sokujici. jeste jsem   nezazil aby cele kino v jeden   okamzik prekvapenim vzdechlo.  
zatimco prvni myslenka   a dalsi prubeh si dovedu   predstavit jako realnou   situaci, tak samotny konec je   od reality hodne vzdaleny a   nemohl jsem si nepolozit   nejednu otazku. diky temto   absurditam v zaveru film v   mych ocich pada v hodnoceni   dolu. herecke vykony jsou   slusne a Rosamund Pike ma asi   velkou sanci si dojit pro   sosku. Vlastne si nevybavuju   zadny lepsi zensky herecky   vykon.
rozhodne   doporucuju, ale konec byt je   zajimavy, je az prilis od   reality odtrzeny, takze si   nezbyva nez rict. je to jen   pribeh.
ivosjan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.10.2014
Téměr doslovný přepis   knižního bestselleru, bez   nějaké větší   režisérské invence, což u   Davida Finchera (nemile)   překvapí. A Ben Affleck v   hlavní roli byla komerčně   možná dobrá volba, herecky   však film sráží. Moje   hlavní výtka však směřuje   k příběhu, tedy již ke   knižní předloze. Postava   hlavní hrdinky neděsí,   nešokuje, protože je prostě   špatně napsaná. Její zlo   nemá nikde původ, z ničeho   nevyplývá, a především   pak není zřejmé, s jakými   pohnutkami Amy vstupovala do   manželství, respektive zda   svůj zvrácený plán měla   už od začátku vztahu s   Nickem, či až po odhalení   jeho nevěry. Jednání Amy   má asi nějak souviset s   jejím dětstvím a románovou   předlohou "Úžasné   Amy", to však ve filmu   zůstává pouze nedbale   načrtnuto, nerozpracováno.
Baz78
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.9.2015
Dobré, nudné, hrozné...
Film začíná opravdu dobře,   bavilo mě to. Pokračuje   trošku předvídavě až   nudně okatě a vrcholí tak   blbým koncem, až to   bolí.... Zbytečně dlouhé,   bezobsažné drama (drama?)   plné nelogických momentů   (policie je asi úplně   blbá...)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25854minih25854Kruh (2001) 
n
minih10980minih10980Kulka pro generála (1966) 
Quién sabe? n
minih163863minih163863Duna (2021) 
Dune n
minih66557minih66557Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil (1990) [TV inscenace] 
Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil n
minih138840minih138840Pomsta je má (2015) 
Bound to Vengeance n
minih119648minih119648Planeta barbarů (1998) 
The Survivor n
minih49191minih49191Odpor (2008) 
Defiance n
minih18727minih18727Sexmise (1984) 
Seksmisja n
minih43623minih43623Letopisy Narnie: Princ Kaspian (2008) 
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian n
minih132147minih132147Kolonie (2015) 
Colonia n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
London

London
London

Nick Tarabay

Tarabay Nick

Jana Kopsová-Pizová

Kopsová-Pizová Jana

Viliam Gräffinger

Gräffinger Viliam

Ruža z Herátu

Ruža z Herátu
Ruža z Herátu

Tobi King Bakare

King Bakare Tobi

Bernd Wendlandt

Wendlandt Bernd

Utta Danella

Utta Danella
Utta Danella

Jaromír Vogel

Vogel Jaromír

Boris Farkaš

Farkaš Boris

Naposled navštívené:
London

London
London

Nick Tarabay

Tarabay Nick

Jana Kopsová-Pizová

Kopsová-Pizová Jana

Viliam Gräffinger

Gräffinger Viliam

Ruža z Herátu

Ruža z Herátu
Ruža z Herátu

Tobi King Bakare

King Bakare Tobi

Bernd Wendlandt

Wendlandt Bernd

Utta Danella

Utta Danella
Utta Danella

Jaromír Vogel

Vogel Jaromír

Boris Farkaš

Farkaš Boris