Duben

Komentáře uživatele Rastaman33

Rastaman33

Rastaman33 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 120
12 opic (12 Monkeys)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.6.2020
Pitryx: musí být smutné   koukat na filmy a hodnotit   jenom efekty. Dvanáct opic je   drsný příběh budoucnosti   lidstva. Covid 19 byl jen   demoverze skutečného   vražedného viru. Až to   jednou přijde, pak uvidíme   pravou apokalypsu. Třeba   takovou jako v tomhle filmu.
23 (The Number 23)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.3.2020
Bohužel. Na film jsem se v   době jeho vzniku těšil, ale   nebyl dobrý. Jim Carrey   překvapivě v dramatické   roli nebyl za   outsidera...nicméně samotný   příběh, jeho   podání...dlouhé a nudné.   Postavám se vůbec   dramatičnost nedá věřit.   Celá ta blbina s čísly je   prostě jen...blbina. 10 % za   potetovaného Jima ;-)
3Bobule
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.7.2020
Hádka moc nemusím, takže   předchozí díly neznám.   Díky požitému vínu od   producenta filmu (vinařství   Vican), se na to i tak dalo   koukat. Pár vtípků se   objevilo. Hádek opět   vypadal, že se každou   chvilku rozbrečí, děj   plynul dost vlažně.   Krádeže střídají podvody.   Až se člověk diví, že   někdo ještě to víno   pěstuje. Hodně dlouhých   zaběrů na vinohrady, málo   děje. Celkem dost   nelogičností v příběhu.   Příkladně: děti si měří   čas lezení na skálu (a   lezou na ni tedy pravidelně),   přesto je potom musí Hádek   potupně spouštět v úvazku.   Braňo Deák se pokouší   svést Kláru s obrovským   bubnem. Atd...atd. Myslím,   že za pár dní ani nebudu   vědět, o čem to bylo.
Ace Ventura: Zvířecí detektiv (Ace Ventura: Pet Detective)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.10.2020
Trapárna jako většina jeho   komedií. Koukat se dá na   Božského Bruce a Masku.   Jinak jeho   "herectví" je   založené pouze na   přehánění a trapnosti.   Bude zřejmě určeno   jednodušší části   Američanů.
Ad Astra
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.4.2020
Samozřejmě jde opět o   "Skywalkerovskou"   otázku:
"Za co   všechno může můj   otec?"
Nicméně   přes obvyklý výkon Brada   Pitta (hrál jako vždy sám   sebe), jde o fajn   stoprocentní space operu. A   ty já můžu. Pár drobných   kopanců se najde (vniknutí   do rakety pod běžícími   tryskami, urychlení startu   pomocí atomové bomby), ale   nic, co by se nedalo   překousnout. Film má grády   i napětí. Líbil se mi   rozhodně víc, než Marťan,   nebo Gravitace. Pouze bylo   dost úsměvné, že   astronauti seděli v   nejmodernějších strojích   vytvořených lidmi a modlili   se tu k bohu, tu ke svatému   Kryštofovi.
P.S.   Zřejmě se rozhodli pro   civilní vzhled herců. Brad   Pitt si místy ani není moc   podobný, Donald Sutherland i   Tommy Lee Jones tak zestárli,   že téměř ztratili rysy   obličeje a Liv Tyler je   ještě větší   "vopice" než bývá   běžně.
Alita: Bojový Anděl (Alita: Battle Angel)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.1.2021
Manga... dobrá,   kyborgové...tak jo.   Primitivní live story...dejme   tomu. Efekty...v době výroby   absolutně všeho na   počítačích už tenhle   argument neobstojí. Ale proč   té Alitě vyrobili tak   hnusný oči? Nestačily   normální? Musí mít   vyvalený bulvy jako s   Basedovou nemocí? Za mě nic   moc. Musel jsem se hodně   zapřít abych na tu vopici   vydržel koukat do konce.
ARQ
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.9.2020
Časové smyčky mám rád,   ale tenhle snímek od poloviny   postrádá logiku. Buďto se   tedy restartují zabití, nebo   lidi v bezprostřední   blízkosti. Zde se to tak   nějak střídá, chvíli je   to tak, chvíli jinak...   bůhvíproč se smyčky navíc   ukládají do počítače   připojeného k zařízení.   Konec je úplně odfláknutý.   Přitom to potenciál mělo.   Mohli to ukončit tím, že   restartů bylo tolik, že   mezitím na Zemi uplynuly   věky. Bohužel.
Atlas mraků (Cloud Atlas)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2020
Film je hodně složitý na   vnímání jednotlivých   rovin. Ovšem jedno je jasné.   Důležité je, že dobré   jsou výhradně jiné rasy,   než běloši. Takže opět   propaganda budoucí multikulti   společnostmi. Poselství   Sonmi vlastně nemá žádný   smysl. Jen sdělit, že   všichni jsou si rovni. Což   my víme už dávno. A taky,   že někteří jsou si   rovnější.
Avengers: Age of Ultron (The Avengers: Age of Ultron)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.8.2020
Já ti nevím. Hromada   žvástů, pořád nějaký   boje o záchranu světa.   Všichni mají speciální   schopnost, pak nějakej ten   bůh. Vím, že je to z komixu   a moc nechápu, že tohle   Amíci žerou.
Bez dcerky neodejdu (Not Without My Daughter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2020
Část lidí si v   komentářích vůbec   neuvědomuje, že nejde jen o   tento konkrétní příběh.   Taková je islámská   "kultura". Dril,   vymývání mozků, násilí a   neúcta k životu i ženám.   Sluníčka, co v nich vidí   chudinky, by si zasloužila na   pár týdnů na stáž do   takové země.
Blbý a blbější (Dumb and Dumber)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.4.2020
Nějaký ten děj to,   překvapivě má. Ale proč ty   haldy fekálních trapností?   Proč to pitvoření,   přehánění, šklebení.   Bohužel více trapné, než   vtipné.
Bouřlivé víno
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2020
Celkem pohodový film o víně   a kšeftech s ním. Je fakt,   že Michal s Katkou k sobě   moc neseděli a taky líbání   na vinici bylo spíše   bratrské objetí...oběma   šla huba šejdrem. Jinak se   ale na prohnilý západ a   nové "byznysmany" z   východu rád kouknu. Vlastně   všechny tři díly jsou fajn.   Když to porovnám s   Bobulemi...Víno určitě vede   o několik koňských délek   před Bobulemi. Ta   komunistická agitka se dá   přežít. Dneska to je   horší. Film musí být   genderově vyvážený,   agitací si užijeme víc,   než kdysi. A cenzury taky.
Božena
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.1.2021
Božena jistě nebyla vzor   všech cností. Nicméně je   zvláštní, že seriál   přichází ve chvíli, kdy se   opět Němec snaží   ovládnout Evropu. Snahy o   snížení národní hrdosti   jsou patrné všude kolem. No   a ČT tomu ráda poslouží.   Že je opět vybraná   podprůměrná Geislerka už   seriálu na ctnosti   nepřidává.
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích (Bridget Jones: The Edge of Reason)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.5.2020
Holky krev a mlíko mi   nevadí, ale Bridget neni ani   jedno. Jenom koza, co   šmíruje každýho chlapa   který o ní zavadí pohledem.   Jeden trapas za druhým,   škaredá Bridget. Nic   světoborného.
Crusoe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.8.2020
Taková Modrá laguna mezi   různými zpracování   klasické knihy. S předlohou   to nemá nic moc společného.   Snad jen jméno Crusoe. Tady   ztroskotá na ostrově a jsa   vybaven vším potřebným,   včetně znalostí mechaniky a   tesařiny staví loď. To se   mu povede, ale loď se zničí   při spuštění na vodu. Dal   přijde setkání s lidojedy.   Pátek moc dlouho nepřežije   a jeho druhá verze je   vzpurná a Robinsona   neposlouchá. S příběhem   námořníka Selkirka to nemá   společného nic.
Ctná paní Lucie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2021
Tak tohle je ten seriál na   který se matně pamatuju.   Vím, že se mi to hrozně   líbilo a pak to najednou   přestalo existovat. A teď   vidím, že doslova. Škoda,   skoda, že byl Husák tak   obrovský čurák.
Čekání na Patrika
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.1.2021
Přišlo mi to jako hovadina   tenkrát a dnes vidím, že to   je pořádná hovadina.   Příšerná "hudba"   na kterou by nikdo netancoval,   pobíhání sem tam, nulový   děj. Je to taková blbost,   že si ten název filmu   pamatuju tolik let.
Čokoláda (Chocolat)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.1.2021
Náhodou jsem to přepnul a to   městečko mě zaujalo. Dost   dlouho mi unikalo, co to   vlastně má být...film pro   děti? Drama, romantický   film? Po chvíli si   říkám... to je tak divný,   že tu chybí už jenom Johnny   Deep. A pic! Byl tam! Sice jen   tak aby se neřeklo, ale ve   filmu byl. Až do konce se mi   nepovedlo určit žánr filmu.   Něco jako: "Když pejsek   a kočička vařili   dort".
Čtvery Vánoce (Four Christmases)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.7.2020
Vince Vaughn...to už mluví   samo za sebe. Komediální   talent nula, nepříjemnej   týpek, se kterým v reálu   nikdo nechce hrát. Spíš mě   udivilo, že se s ním do   spolku dala Reese Witherspoon,   kterou mám spojenou se   skvělou Divočinou (jak film,   tak kniha je fakt perfektní).   Film zcela naplňuje   očekávání z   traileru...totální blbost.   Škoda času na to koukat.
Den, kdy se zastavila Země (The Day the Earth Stood Still)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.1.2020
Žůžo nůďo...kanál   dvacetsedm. Brutální nuda s   ekoufňukaným nábojem.   Zřejmě natočeno na   objednávku Evropské komise.   Nesympatický smrad Jaden   Smith opruzuje celý film a   bohužel se ho nezbavíme až   do konce. Nanoboti sice   zničí živé i neživé, ale   sejmout toho smrada v tunelu   je nenapadne. Pochybuji, že   by po tomhle školení chtěla   ještě lidská civilizace   vůbec pokračovat. Vidět   jednou mi fakt stačilo.
Der Lebensborn - Pramen života
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2020
Jojo, silný film a silné   téma. Když se tento   eugenický experiment nepovedl   Němcům za války, tak to   zkouší znova. Tentokrát to   vypadá na mísení ras.   Export afričanů, nucení   celé Evropy, aby si německé   hosty vzali do svých   států...co jiného nás   čeká? Jenže lidi teď mají   starosti s covidem a   ekonomikou. Až se probudíme   do jiné Evropy bude už   pozdě.
Divočina (Wild)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2020
Kniha je samozřejmě o něco   lepší. Ve filmu pár věcí   chybí a občas něco není   úplně pochopitelné.   Nicméně Reese ve filmu   předvedla výborný výkon a   film je fakt skvělý. Být   mladší, tak bych asi zkusil   nějaký kus PCT i ujít. Je   fakt, že ta její matka se   svým neochvějným optimismem   je na zabití, ale já   celkově Lauru Dern nemusím.   Permanentně vypadá, že bude   každou chvíli brečet.
Dlouhý, Široký a Krátkozraký
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.8.2020
Jedna z mála divadelních   kusů Járy da Cimrmana, na   které se rád kouknu. Jinak   bych řekl, že se to hodně   přeceňuje.
Doblba!
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.8.2020
Slizský Dušek, který má   pocit, že každé jeho slovo   je perla. Bere, ježí se mě   z něj srst!
Dobrodruzi (Les Aventuriers)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.7.2020
Tři notoričtí flákači se   vydávají najít poklad. Nic   jiného jim nezbývá. Umí   prd a do práce se jim nechce.   Poklad najdou, ale štěstí   jim nepřinese. Film je   dlouhý a táhne se jako   vařená nudle. Od půlky už   se pomalinku rozbíhá,   rozbíhá, rozbíhá...a je   konec!
Duel Jaromíra Soukupa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.2.2020
Co k tomu napsat? Je jedno,   který soukupův pořad si   pustíte. Všechny jsou   stejné. Sám se ptá, sám si   odpoví. Mezitím nějaký   vtip...tedy několik vtipů   bez ladu, skladu a taky   umění ty vtipy vyprávět.
Dvě nevěsty a jedna svatba
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.9.2020
Já ti nevím. Tak nějak to   nefunguje. Divák se   nedokáže s žádnou postavou   sžít. Klepl trousí moudra,   s hárem vypadá jako idiot,   Dolanský (ostatně jako   vždy), má být sympatický   trhlouš... jenže není.   Chybí mu hlášky, charisma,   trhlost. Naposledy se dal   přežít v zombie   myslivcích. A Holubová?! Kde   jsou ty časy, kdy pobavila.   Hory stejných filmů,   stejných rolí, stejných   jedubab...dalo by se koukat na   Annu, ale ta pořád řeší   jen to píchání. Humor   nikde. Dva pokusy a dvakrát   jsem to vypnul po deseti   minutách.
Džusový román
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.6.2020
Takový podivně drhnoucí   nepříběh. Nic moc se   neděje, Mihulová čumí jako   obvykle, jen občas ukáže   oproti Sestřičkám tělo,   ale je tak dokonale   asexuální, že je to   vlastně fuk. Fenič tu   ukazuje realitu   socialistického života.   Když holka v osmnácti   nečekala dítě, nebo už   nebyla vdaná, tak se na ní   koukalo jako na vadnou. To se   teď přece jen o dost   zlepšilo. Ovšem proč byla   tahle hloupoučká blbina   zakázaná...to ví jen bůh.
Enderova hra (Ender's Game)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2021
Ačkoli, jak je dnes špatným   zvykem a povinností tvůrců,   jsou ve filmu vidět všechny   rasy (kromě indiánů a   eskymáků-ti pořád   neotravují s rasismem), tak   se na to koukat dá. Ender je   mi zpočátku sympatický.   Myslí stejně jako já. Na   výcvikové lodi je to   popsání bitevního sálu   poněkud chaotické. Nicméně   po chvíli to divák pochopí.   Co to má společného se   samotným bojem s termity mi   uniká. Snad aby se vojáci   nenudili a naučili   disciplíně. Samotné   "poselství" na   konci filmu mi nesedlo.   Hmyzáci zaútočili první.   Pozabíjeli desítky milionů   lidí. Jejich královnu bych   zlikvidoval jednou provždy.   Bylo by otázkou času, než   by zaútočili znova.   Silnější a s lepší   výzbrojí.
Fantastická zvířata a kde je najít (Fantastic Beasts and Where to Find Them)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.2.2020
Snaha o další výcuc   kouzelnického světa Harryho   Pottera pro mě teda nedopadl.   Extrémně nesympatický   hrdina s přehledem strčil do   kapsy i slizského Voldemorta.   Nudil jsem se a za chvíli   jsem od filmu odešel. Ten   protlak nestojí za nic.

TV Program

ČT1 - Vojtík a duchové (1997) [TV in...

13:05 - 13:50

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Na plovárně (1998) [TV pořad]

13:05 - 13:35

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro pátera Knoxe (1992)...

12:55 - 14:10

36 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Zahradník po ruce

13:25 - 14:00

6 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190577
Osobností: 697872
Fotografií: 764047
Plakátů: 376679
Obsahů a biografií: 178304
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Bílý lotos (2021) [TV seriál]

Bílý lotos
Celkem zajímavý počin,   plný osobitých osůbek a   rádoby překvapivých   závěrů (které jsou ale   poměrně dost dobře   předvídatelné). V druhé více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Alenka v říši divů (1999) [TV fi...

Alenka v říši divů
Chtěl jsem si na stará   kolena rozšířit vědomosti   a poprvé v životě vidět   "nějakou Alenku". No vybral   jsem si toto dílko a čert   ví, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10