Duben
ohodnotit

Andělská tvář

Rok:
2002
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
14.3.2002
„Láska, nenávist a strach zahalené mlhou tajemství…“

Komentáře k filmu Andělská tvář

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
Wish
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2008
na Andělskou tvář se   pokaždý ráda podívám.   patřím do hrstky těch,   kteří nechápou přehnanou   kritiku na tenhle Troškův   film. viděli jste někdy   Princeznu ze mlejna?? hlavně   ten druhej díl?? to je   hrůza!! nucenej smích   hlavní představitelky a   přeslazenej čert s vodníkem   přímo na zabití! a mezi   náma - Z pekla štěstí mě   taky nijak nenadchlo. tohle   pro mě, po těch   "úžasnejch"   pohádkách, byla příjemná   změna. takže dávám 10.
JanaOss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Andělská tvář je   strhující zpracování   červené knihovny.
Krásnou dívku zachrání   neznámý muž a ani ona   naví, kdo to byl, může jej   poznat jen podle dárku,   který mu darovala za   záchranu, nez se ztratil.   Posléze se vdává za muže,   jehož si zamiluje a doufá,   že i on miluje ji. Jenže -   ouha - pomalu zjišťuje, jak   moc se mýlila ve svém muži   i jeho bratru. Svého muže   považuje za světce, ale   vyklube se z něj sadista a   vrah. A opačně svého   švagra odsuzuje za jeho   frivolnost a dravost, ovšem   nalézá v něm jemného a   oddaně milujícího muže, s   nímž je nakonec nucena   bojovat o společné štěstí   i vlastní životy.
 
Krásné zpracování,   člověk je u toho napnutý   až do konce. Kdybych toto   četla v klasické knize   červené knihovny, po první   stránce, ji mohu odložit-   vím, co bude na konci. V   tomto filmu tomu tak není.   Hlavní dvojice -   Pomeje-Kuklová, podávají   jako vždy spolu velmi dobré   výkony, možná je to i tím,   že v době natáčení jsou   ještě spokojenými   manžely.
Tuto   podívanou si nikdy nenechám   ujít, i když znám film   zpaměti a viděla jsem jej   několikrát. Ráda bych jej   získala i na dvd a zařadila   do své filmotéky.
kedar6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Bezva film! Romantika, dobrá   zápletka a má to šťávu!   Nechápu, jak takovýto film   mohl mít tak špatné   kritiky? Možná že nebyli   špatné kritiky, ale špatní   kritici! Každopádně,   Zdeněk Troška ukázal, že   umí natočit dobře i jiné   dílka, než bláznivé   komedie a pohádky!
eimmina
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Andělská tvář
Co se mne osobně týče   tento film se mi moc líbil.   Podle mne z něj udělali   propadák jen nedozrálí   kritici a bulvár. Když před   premiérou a uvedením filmu   veřejnosti vůbec, se začne   psát že ten či onen   člověk ať je spjatý s   filmem jakkoli, má dluhy a   podobně trapné posudky,   nikdy se nemůže dílo   vyšvihnout na špici.Tento   film odsoudili tito kritici k   propadnutí ještě dřív,   než klapla poslední klapka a   střihač položil poslední   snímek ke stříhnutí. Podle   mne je to jeden z mála filmů   který si zasloužil pozornost   a to veskrze kladnou. Nemám   moc ráda pana Pomeje , ale   tento film je podle mne velice   dobře natočený a stojí za   to se ne něj podívat.
pippi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2007
Paráda!!!!!!
Ačkoliv se tento film obecně   moc nelíbil, kritici jej   příliš nechválili a   diváci také ne, mne naprosto   nadchnul.Samozřejmě, že   bych tam asi našla nějaké   chybky,kdybych chtěla, ale   já nechci.Takový film na   naší scéně podle mne   chyběl.Komedií a   tragikomedií máme dost, ale   český historický   romanticko-dobrodružný film   prostě nemáme.Já hodnotím   kladně, dokonce jsem i   zakoupila vlastní DVD, abych   jej mohla občas znovu   vidět.Úžasná kamera,   inteiéry, exteriéry,   kostýmy i výkony   herců.Chválím autory i   herce!!!!!!Děkuji.
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.11.2017
Tady půjdu opět trochu proti proudu...
V poslední době jsem   režiséra Zdeňka Trošku   dost drsně kritizoval, ale   tady bych udělal   výjimku...
Myslím si,   že Andělská tvář je   poctivým filmařským dílem.   Má skvělou kameru,   výtečnou hudbu, zajímavý   příběh...
A teď k   tomu, co se nepovedlo.
Od dob Slunce, seno,   Hoštice, kdy rodilý   jihočech obsazoval do rolí   své příbuzné, nebo   známé, se Zdeňkovi   Troškovi nedaří castingy.  
Buď role získávají   jeho soukmenovci (Jaroslav   Šmíd-Doktor od Jezera   hrochů, Václav   Glazar-Kameňák 1-NEKONEČNO   a další a další), nebo   jeho oblíbenci, jako je   exJasněnka Kuklová, které   to upřímně řečeno víc   sluší v roli děvek, něž   princezen.
Kapitolou   samou pro sebe je pan Pomeje,   kterému v roli producenta   snímek Andělská tvář   doslova zlikvidoval život a   to i proto, že nepochopil,   že ho český divák nijak   moc nemiluje,
Popravdě řečeno, jiný   hlavní hrdina by nejspíš   stál více peněz, ale   přilákal by do kina víc   diváků, než do kamaší   oděný oplácaný   "sympaťák"   Pomeje.
Je to kruté,   ale tak to prostě je.
Filmařsky nejlepší   Troškův film tak nejenže   nezabodoval na Českých   lvech, kde toho roku prakticky   neměl konkurenci, ale   nezabodoval ani u diváků,   kteří raději udrželi   korunky v kapse a shlédli   Troškův   "přeletnadkukaččímhn?   ?zdem" až v telce...
Je mi to líto.
Je   mi to líto kvůli panu   Troškovi, kterého mám rád   jako režiséra i jako   člověka, ale i kvůli   českému filmu. Protože   většina režisérů raději   natočí rádoby vtipnou   komedii, než opravdový   poctivý biják.
Poctivý biják, jako je   Andělská tvář od Zdeňka   Trošky
Sparta33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2009
luke
No upřímně nechapu tady to   hodnocení!! Já osobně za   sebe můžu říct,že temto   film se mi moc líbil!!! Asi   sem mimo mísu,ale mě se zdá   že tento český snímek je   jeden z nejlepších co   česká tvorba nabízí!!!!
Ziidgaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.9.2004
Kameňáky bída a děs, ale   Andělská tvář byla mnohem   lepší.
Pokud si   odmyslím tváře českých   herců, tak se mi ani nechce   věřit, že je to český   film.
Zajímavý nápad   a dobré zpracování - po   pár Troškových   "krocích vedle"   zase jednou něco solidního.
ajaajena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Původně jsem chtěla film   hodnotit osmičkou, ale ten   konec mne fakt dostal. Proboha   proč jen musel Raoul vstát z   mrtvých? Závěrečná   myšlenka "udělat na   konec ještě nějaké to   drama" spíše filmu   uškodila než prospěla.
Serpentina
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.7.2011
I když kritika tento film   zhatila, mě osobně se   líbí. Je to něco z jiného   soudku než jsme z české   tvorby zvyklý. Ale to   všechny Troškovi filmy jsou   kritizovány, ale diváci se   na ně koukají. A to je to   nejdůležitější.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2006
Jsem celkem překvapen tak   špatným hodnocením,viděl   jsem film již v minulosti   vícekrát,včera mě celkem   zaujal a zdá se mi pokaždé   lepší.Marně si s odstupem   jednoho dne vzpomínám na   nějaké nelogické   scény,které by výrazně   rušily příběh,není to   žádný zázrak,ale pěkná   oddechová i napínavá,   netradiční česká tvorba a   zároveň v díle Z.Trošky   takové nemanželské dítě.
lebowski
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.10.2004
Všechny Troškovi filmy se mi   líbili ale ten děj tohoto   filmu je skoro o ničem.
Jediným co se mo tam   líbilo bylo že tam hrál   Fišer a Kuklová.
Alix
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2020
Těm, kdo tady mají výhrady   ke scénáři, bych chtěla   sdělit, že film je   natočený podle knihy Hany   Marie Körnerové se stejným   názvem a Zdeněk Troška se   obsahu knihy docela poctivě   držel.
Myslím, že   tak tvrdou kritiku si   Andělská tvář nezaslouží   a oceňuji, kolik námahy bylo   třeba ze strany celého   štábu, aby něco takového   vzniklo. Drobné výhrady bych   samozřejmě měla, ale jinak   je to dílo, které si   zaslouží daleko větší   pozornost a chválu.
Hellish_Satanica
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2006
Co k tomu říct.. Prostě a   jednoduše - romantické filmy   nejsou zrovna můj šálek   čaje, ač jsem ženská, tak   dávám přednost jiným   žánrům. Tento film ale až   tak špatný není. Má docela   zajímavý a napínavý   příběh, a i když výkony   herců nejsou zrovna   strhující, určitě stojí   za podívání a nudit se   nejspíš nebudete. Ale   rozhodně to není film,   který vám vyrazí dech. Mě   osobně se docela líbil.
lenka1965
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2008
až nyní....
...možná z dlouhé chvíle   dnes koukám na Andělskou   tvář.....nebo nebyla   příležitost a na Troškovy   filmy do kina již dávno   nechodím...musím se ale   přiznat ,že se film   líbí...možná až nyní ten   vleklý konec a to mne ještě   čeká údajně Raulovo   znovuzrození........Z   Troškových filmů se mi   kdysi líbila jen trilogie   Slunce,seno,atd....mělo to   švih.......další filmy a   pohádky byl děs a   hrůza......Andělská tvář   mne zaujala.......myslím,že   i víc než slátanina-parodie   Bathory......ale nejsem   žádný filmový znalec.Do   nového roku 2009 přeji všem   jen vše pěkné!!!
green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.7.2011
Pohádkovou tvorbu Zdeňka   Trošky mám opravdu   ráda,ovšem s touhle   romantickou pohádkou pro   dospělé šlápl pan   režisér poněkud vedle.   Možná v nějakém jiném   obsazení by to vyznělo   lépe, ale Jiří Pomeje má k   "romantickému   hrdinovi" hodně daleko a   vyloženě mi tam "rval   oči". K ději není   potřeba se příliš   vyjadřovat, ten vcelku   splnil, co bylo jeho úkolem a   tradičně bohatou výpravu   lze jenom pochválit. Takže   suma sumárum - nic k   vyloženému zatracení, ale   ani k nadšeným ovacím.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.11.2015
Žánr, který v našich   filmových vodách není   vůbec častým zástupcem a   svým způsobem už jenom   tohle je nutno ocenit.   Nádherná hudba, velmi dobrá   výprava, hlavně hrátky s   ohněm a kostýmy, i když   chvílemi jsem se nemohla   ubránit dojmu   nakašírovaného nic, ale to   jsem schopna překousnout bez   problémů. Herecky, no ona   Angelika taky nebyla o   hereckém mistrovství a jak   na ni dodnes vzpomínáme.   Takže herecky to celkem šlo,   efektní pohazování různě   dlouhých vlasů všech tří   hlavních hereckých hrdinů,   ha ha. Morávková   afektovaná, milé cameo   Emílie Vášáryové, v   druhém plánu slabota.
Svým způsobem Andělská   tvář doplatila na spojení   Pomeje Troška, které bylo a   zůstává v neoblibě.   Evidentně tím, že se   režisér Troška nikdy   netajil tím, že točí   hlavně pro diváky a kritika   ho moc nezajímá. Andělskou   tvář řadím u něj do   vyššího levelu, za   Jasněnku, Melichara a poklad   hraběte Chamaré, kde vidím   základ podobného stylu. A   znovu musím opakovat, jak   režisér těchto slušných   filmů, dokáže natočit   Kameňák a Babovřesky.
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Celkově dobrý dramatický   film po všech stránkách,   má však jednu zásadní   chybu. A tou je skutečnost,   že je to český film.   Takový, který se v domácím   prostředí prostě nemůže   pořádně chytnout, protože   na ně divák, zdá se mi,   není od našeho tvůrce   připraven.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.3.2012
Souhlasím s těmi, kdo film   netrhají na kusy. Žádný z   herců mi tu nevadí, a když   Pomeje (bohužel už ne)dabuje   akčně romantického Van   Damma, proč by si romanticky   drsnou roli nemohl i zahrát?   Naopak snímek považuji za   jeden z nejlepších českých   romantických,   nejvýpravnějších filmů.   Romantika není můj žánr,   nedívám se při každé   repríze, ale jednou za pár   let to klidně zhlédnu.
Papaja73
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.8.2008
Pokus napodobit zahraniční   produkce a natočit velkolepou   historickou podívanou s   příchutí romantiky a   dobrodružství.Záměr jistě   chválihodný ale bohužel to   nějak nefunguje.Herecké   výkony nejsou příliš   povedené,z příběhu se   určitě dalo vytěžit víc   než se nakonec stalo.Je to   jen shluk krásných obrazů a   kostýmů.Romantické duše si   ale přesto možná přijdou   na své.
Didinka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Oceňuji snahu
tvůrců natočit český   romantický film. Byla jsem   velice zvědavá ho vidět.   Ale moc se to nepovedlo.   Námět bych skousla (co taky   nového vymyslet, že jo?), i   herci dělali co mohli, ale   nějak to bylo pospojované   bez patřičného napětí a   hlavně tempa. Obsadit   manžele do dvou hlavních   rolí je myslím zabiják   pointy. Tak trochu jsem měla   pocit, že si to natočili pro   sebe.
toaneta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.5.2013
toaneta
Pan Troška se zde pustil s   odvahou do žánru   romantického filmu   zasazeného do Francie 19.   století. Tento žánr se u   nás prakticky točil   naposledy někdy za   protektorátu, např. Noční   motýl, Maskovaná milenka.   Film má pěknou výpravu,   kostýmy, krásnou hdbu od p.   Maláska. Také spojení   zámku Vranov nad Dyjí s   mořským pobřežím je   zajímavé. Bohužel děj je   příliš zdlouhavý a hlavně   v druhé polovině nudí.   Také mi nesedělo obsazení   Jiřího Pomejeho do role   mladšího bratra. I k   Michaele Kuklové mi tato role   příliš neladila, ale   budiž. Romantický žánr   může být také   přitažlivý, škoda, že   toto skončilo někde na půl   cesty. Ze zvědavosti jsem si   přečetla i knihu a musím   říct, že předloha je   mnohem lepší. Narozdíl od   filmu má děj spád a je   přehledný. Také hrdinové   působí jako živí lidé, ve   filmu mi přišli takové   toporní.
Cyrda
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Pokus natočit český   výpravný romantický film s   kriminální zápletkou po   vzoru francouzských   historických filmů, ale   chybí nadhled, vtip,   příliš rozvleklé, ale   ženám se to bude líbit
Normann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Blábol, který nemá ani   hlavu, ani patu. Nepobaví ani   nenadchne. 5/10 jenom kvůli   Troškovi, který má navždy   můj obdiv za trilogii slunce   a sena.
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.4.2020
Tohle měl být velkorysý   vstup české kinematografie   do nového milenia. Výpravná   kostýmovaná podívaná ve   stylu Angeliky!!!! Velký   rozpočet atraktivní   zahraniční lokace a...   výsledkem byl jen nudný   líně plynoucí film který   ztrhala kritika a ignorovali   diváci. Jiří Pomeje který   byl kromě hlavní mužské   role hlavně producentem se na   tomto filmu finančně zcela   zničil nepoučený nedávnou   zkušeností Martina Dejdara   jehož potkal stejný osud s   filmem "Panství   (Manor)". I tady sehrály   hlavní roli přehnané ambice   a absence jakékoliv   soudnosti. Paradoxní je že   to takto odnesl film který je   po stránce filmařského   řemesla bezesporu nejlepší   prací režiséra Zdeňka   Trošky. Pokud ovšem jako   člověk jemuž na dveře   klepe 40 a chronicky bojujete   s nadváhou (mírně řečeno)   obsadíte do hlavní role   romantického hrdiny sám sebe   a hlavní ženskou roli   nevinné nezkušenė dívky   svěříte své vlastnį   manželce která má dávnou   po třicítce a navíc je   profláknutá z velké role v   dvoudílném   polopornografickém eposu   "Playgirls" je   výsledek celkem nasnadě!
Elí
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.4.2006
No žádná sláva,herecké   výkony byli průměrné jen   některé vyjímky drží   tento film.Jinak za kostýmy   dávam jeden bod,ty byli   opravdu hezké.
Tink
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Ne, ne pane Troško..tohle se zase nevyvedlo
Pokus o historický film? Nebo   jen pokus o vzkříšení   ztracené dovednosti   přilákat na film lidi?   Vypadá to, jako by Zdeněk   Troška tápal a snažil se   najít znovu sám sebe v   novém žánru. Když sleduju   tohle a Kameňák, nemohu   uvěřit, že to natočil   stejný člověk, jako Slunce,   seno... a Bota jménem   Melichar. Ani pohádky se   poslední dobou nedaří. No,   ale abych nebyla tak   kritická, byly tam hezký   kostýmy a vlasy Filipa   Blažka:))
Karabekian
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.8.2006
Ohromná slátanina. Tisíce   logických chyb a nedostatků   + spousta konců a najednou   "nečekaných"   zvratů + příšerný Jiří   Pomeje...
Kopfrkingl
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.2.2013
Pro mne to byla koncentrovaná   nuda. Herecké výkony   hlavních představitelů byly   na úrovni amatérského   estrádního souboru. Tuhle   "perlu" české   kinematografie nikomu   nedoporučuji.
djkoma
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.10.2004
NUDA!
PARI
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.1.2004
Troška romantik?
Bohužel velmi nepovedený   návrat režiséra Trošky k   romantickému žánru. Ono se   těžko vrací k romantice po   pokleslých komediích a   ukřičených pohádkách.   Kdeže loňské sněhy jsou,   kdeže je skvělý debut   tohoto režiséra s názvem   Poklad hraběte Chamaré. Od   té doby urazil režisér   velkou cestu k bohapusté   komerci, ve které urážel   vždy i dobrý vkus. Pochvalu   rozhodně ale zaslouží   skvostná kameramanská   práce. Co ale může dělat   kameraman když je mizerná   réžie a ještě   mizernější herecké   obsazení?
Jakub_M
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Brrr
Abych parafrázoval známou   scénku : "Lůďo, ty   herecké výkony - to není   noumální, Lůďo".   Režisér Troška opět vsadil   na pana P. a paní K.,   kteří to všecko zachrání.   Nezachrání.
Ivett
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.9.2007
Jendoznačně jeden z   nejhorší českých filmů.   Česká Angelika? Vtip   století. Kuklová kouká   celý film jak svatá dala. No   prostě děs.
AshT
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.1.2011
Hodně slabej film, který   nemá příběh v podstatě   má, ale mohl trvat max 5   minut a né víc.Pomeje v   hlavní roli bože podle mě   jeden z nejhorších herců,   kterej neumí hrát produkoval   film a taky se na něm   pekelně zadlužil tento film   je jedno velké fiasko 2 body   a to přidávám za herce.Pro   mě a většinu lidí podle   hodnocení stráta času.
PORTER
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.2.2013
Nesympatická   Kuklová,nesympatický   Pomeje.Film hrozná   nuda,Troško vrať se ke   komediím tohle se nepovedlo.
ZuzikD
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Musím říct že u toho   snímku jsem se strašně   nudila...střihač měl vzít   nůžky a tak v polovině to   šmiknout, myslím že by to v   celku vyznělo stejně....O   hereckých předstvitelých   snad ani mluvit nebudu, neboť   mi to vůbec nepřišlo jako   herectví....Myslím že   celkově tenhle film ani   vzniknout nemusel!
kajka9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.1.2009
A tohle má být co?......
Och můj bože!Co to jako   je.Pan Troška s tímhle   vážně ujel. Měl taky pár   dalších takových   fantastických filmových   výlevů, ale tohle bylo   vážně i na mě moc, no   raději tento užasný film   dál komentovat nebudu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5022minih5022Cesta do Ameriky (1988) 
Coming to America n
minih34008minih34008Láska nebeská (2003) 
Love Actually n
minih14578minih14578O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987) 
O princezně Jasněnce a létajícím ševci n
minih39249minih39249Sestry na Bahamách (2001) 
Holiday in the Sun n
minih41497minih41497Alias (2001) [TV seriál] 
Alias n
minih43337minih43337Dobrobružství pirátů v zeleninové zemi (2002) 
Jonah: A VeggieTales Movie n
minih40321minih40321Zběsilá jízda (2004) 
Autobahnraser n
minih2998minih2998Anděl na horách (1955) 
Anděl na horách n
minih35806minih358068. Míle (2002) 
8 Mile n
minih9623minih9623Jestřábí žena (1985) 
Ladyhawke n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Hobby naší doby (2010) [TV poř...

01:00 - 01:25

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Ruiny: Historie současného vál...

00:40 - 01:30

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Parker (2013)

23:30 - 01:55

111 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Světlo mého života (2019)

00:20 - 02:55

61 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190672
Osobností: 698188
Fotografií: 765168
Plakátů: 377329
Obsahů a biografií: 178495

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
tpč hodně zaseklý v čase,   tohle by prošlo možná tak v   devadesátkách, dneska teda   vůbec

Autor: bazen | Hodnocení: 2 / 10

Sedm schodů k moci (2023) [TV se...

Sedm schodů k moci
Hah. Nemám rád dilinky co   tohle dělaj, úplně je mi z   toho fyzicky zle, ale   naštěstí byl po ruce joint   tak jsem toho využil. Ale   jednou to stačilo. Úplný   závěr nijak nepřekvapí...

Autor: chipsy

Příliš vzdálený most (1977)

Příliš vzdálený most
Bitva o Arhnem (Operace Market   Garden) byla největší   výsadkovou bitvou v druhé   sv. válce a je považovaná   za poslední vítězství   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Kokosové ořechy (1929)

Kokosové ořechy
Prvních dvacet minut je na   odpad. Pak ovšem přijdou ti   dva a hned to začne. Ti   vlastně oživí celý film.   Až na zbytečné hudební   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Stíny Manhattanu (2016)

Překvapení

Stíny Manhattanu
Film se mi líbil, jen mi   nějak ušlo, proč ta   Crowleyová po novináři   vlastně chtěla, aby se   dobral pravdy, když ji jako   jediná znala a více >

Autor: Falco11 | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Davor Dujmović

Dujmović Davor

Nils P. Munk

Munk Nils P.

Dopisy pro Jenny (Cartas para Jenny)

Dopisy pro Jenny
Cartas para Jenny

Pod africkou oblohou (Under African Skies)

Pod africkou oblohou
Under African Skies

Shun Li a Básník (Io sono Li)

Shun Li a Básník
Io sono Li

Don Messick

Messick Don

Naposled navštívené:
Davor Dujmović

Dujmović Davor

Nils P. Munk

Munk Nils P.

Dopisy pro Jenny (Cartas para Jenny)

Dopisy pro Jenny
Cartas para Jenny

Pod africkou oblohou (Under African Skies)

Pod africkou oblohou
Under African Skies

Shun Li a Básník (Io sono Li)

Shun Li a Básník
Io sono Li

Don Messick

Messick Don