Duben
ohodnotit

Až tak moc tě nežere

He's Just Not That Into You

Další název:
Nie je z teba až tak paf (SK); Er steht einfach nicht auf Dich
Rok:
2009
Délka:
130 minut
Premiéra v ČR:
19.3.2009
„Jste výjimkou nebo pravidlem?“

Komentáře k filmu Až tak moc tě nežere

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Na tenhle film sem se dost   těšila a nezklamal mě.   Desítku dávám asi hlavně   proto, že je to prostě film   ze života, o vztazích,   nevěrách, o hledání toho   pravýho... No prostě o tom,   co denně prožívaj všichni   lidi. Film je přímo nabitej   spoustou známých herců a   mě se nejvíc líbila   Scarlett Johansson, je fakt   moc hezká a zajímavá. Jinak   mě tu taky potěšila   Jennifer Connelly, vůbec sem   nevěděla, že v tom hraje :)   Možná je to spíš film pro   ženský, ale chlapům taky   určitě neuškodí :D
magnetek2001
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2015
Je to krásný film ale   potřebovalo by to novej   konec!
Je to moc   romantický ale bylo by to   hezčí kdyby se Ben a Anna   dali zase dohromady, byl by to   totiž hezkej páreček.
Fijalová
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2011
Pecka
Na tenhle film, už se dívám   aspon jednou za měsíc skoro   dva roky.. je to pro mě   neuvěřitelná droga stejně   jako Pearl Harbor.. tyhle dva   filmy, jsou pro mě ty   nejlepší. Na tomhle filmu   mě zaujalo, že i když je to   film, kolik rad si z toho   může člvoěk odnést, i   když je to pro někoho   hovadina, pro mě ne, spoustu   jsem si u toho filmu   uvědomila. TOP !
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.2.2010
Nechci tady tvrdit, že tenhle   film je nějakej zázrak,   ale…Paleta známejch herců   předvádí moc fajn výkony v   tomhle propletenci vztahů a   přestože se mě tenhle film   snažil celou dobu   přesvědčit, že chlapi sou   to neřádstvo a málem   morová nákaza, co se snaží   ženský zničit, stejnak sem   se moc dobře bavil.   Obzvlášť se mi líbila   popletená Gigi, ta holka to   vážně neměla jednoduchýJ   nejsou tady rozhodně situace   u kerejch by se dalo   vyprsknout smíchy, spíš sem   se část filmu jenom tak   pousmíval, ale občas se   všechno neslo až v moc   vážnym duchu, zezačátku   sem s tim měl malinko   problém, ale nakonec – to   je prostě život. Myslim že   ani jedinej z těchle   příběhů nejni vyloženě   sci-fi, na druhou stranu,   pořád je to romanťák,   takže konec se nese v   očekávanym duchu, nejni sice   nikterak přeslazenej,   ale…Prostě jenom film.Ale   příjemnej film…
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.6.2009
He's Just Not That Into You
I když jsem už viděla řadu   romantických komedií   většina z nich nedosahuje   velkých kvalit, to se ale   netýká tohoto filmu. Film je   založen na knize a většinou   se shoduje, kniha je souborem   různých příběhů, stejně   tak film, i když postavy ve   filmu v knize nevystupují,   což mi vůbec nevadí, film   staví na základu, problémy   s láskou (mám mu zavolat?   Proč mi nevolá, atd.) ale   vytvořil si své vlastní   příběhy.
Ve filmu   vystupuje řada vynikajících   herců, kteří byli vybráni   výborně a přiznám se tento   film jsem viděla mnohokrát,   kolikrát přesně nemůžu   ani říct, ale vždy se k   němu moc ráda vracím a   nikdy mě neomrzí.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2021
Beth by se chtěla vdávat,   ale její přítel Neil, se   kterým žije už sedm let,   manželství nevěří. Mary   pracuje jako redaktorka gay   magazínu, je obklopena   pohlednými muži, jenomže   žádnému nemůže věřit.   Gigi zase nezvládá   flirtování a tak jí barman   Alex ochotně vysvětluje   mužské myšlení a   chování. Dalo by se říci,   že se jedná o povídkový   film, ale není. Lásky a   zklamání jednotlivých   charakterově odlišných   postav se prolínají a   reálně reflektují   přirozenou omylnost lidského   chápání. Pro mužské   diváky to znamená filmovou   exkurzi do ženského nitra   různých paralelních   světů, zatímco divačky   najdou emoce, úvahy a   klišé. Především je to o   vztahové filozofii z pohledu   žen, kterou napsali Greg   Behrendt a Liz Tuccillo,   kteří už coby konzultant a   autorka pracovali na seriálu   ´Sex ve městě´   (1998-2004). Tam, kde se žena   zmateně ptá, muž odmítá   všechny silné pochybnosti o   jediném věrohodném   vysvětlení, které   nepřipouští žádné   výjimky, ale jen a pouze   pravidlo. Pro lhostejnost   neexistuje žádné   ospravedlnění. Název   snímku prozrazuje podstatu   filmu, ve kterém ženský   vesmír převažuje nad   mužským. Romantická   atmosféra plná snění a   snah něčeho dosáhnout   naplní romantické představy   mnohým dívkám právě   snící o lásce. Ukazuje jim,   že sen a realita mají od   sebe hodně daleko a že cesta   za svým vysněným cílem   není jednoduchá.   Dvouhodinová stopáž filmu   je naplněna po okraj, takže   se divačky v žádném   případě nudit nebudou.
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2016
Nemusí nám být dvacet,   abychom v tomto filmu hledali   a možná i našli odpovědi   na otázky, které se týkají   vztahů mezi mužem a ženou.   Propletenec příběhů a   postav je pěkně ze života a   snad nikoho neurazí, když   prohlásím, že se tento   snímek tvůrcům povedl.
Snura
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2010
Ač jsem to nečekal, tak   tohle jsem opravdu sežral.   Nakonec, ono to tak bývá,   že obvykle vás dostane   něco, od čeho to vůbec   nečekáte. Líbilo se moc.
luca-luciano
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2009
DObrý film o lidských   pocitech, citech, lásce a   sebeuznání. Zajímavé   lidské osudy a rady a triky,   nebo tipy jak si udžet nebo   však skončit vztach,   manželství. Film je až na   vrchol narvaný hvězdami a   možná právě to mu dodává   tu potřebnou krásu.
Nannar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Tento film je pro mě hezké   překvapení. Určitě pro mě   bude patřit mezi nejlepší   filmy tohoto roku. Kde kdo   tvrdí, že se jedná film   především pro ženy a   dívky, ale pánové by se   mohli od tohoto filmu taky   něco přiučit =). Jo a abych   nezapomel, tak herecké   obsazení je hezky nabité
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.10.2009
Největší problém tohoto   snímku tkví v jeho   zbytečné rozvleklosti a   nekompaktnosti , kterou   způsobuje hlavně fakt , že   je vše rozmělněno do   příliš mnoha vztahů , z   toho pramení spousta   různých postav jejichž   osudy se postupně začnou   prolínat a divák se začne   postupem času v tom všem   trochu ztrácet a bohužel i   nudit. Režisér , který mě   svým výkonem moc   nepřesvědčil si evidentně   ukousnul velké sousto a moc   to se všemi těmi hereckými   hvězdami , ze kterých musím   vyzdvihnout hlavně čtveřici   Scarlett Johansson , Jennifer   Connelly , Ginnifer Goodwin a   Justina Longa zkrátka   nezvládnul. Ono více někdy   znamená méně.
Albertosaurus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.9.2011
Do komedie má snímek   poměrně daleko, ale o to   víc přesvědčí jako   vztahové drama se spoustou   zajímavých dialogů o   lásce, porozumění,   randění a všemu co patří   k pořádné romantice. Je   velká chyba, že film je   prezentován jako komedie,   protože ani přízvisko   romantická ho nijak   nevystihuje. Spíše romantika   s lehoučkým humorným   nádechem. Mě bylo většinu   času hlavně do breku. Je tu   několik vyloženě   originálních scén,   výborný a cynický Justin   Long a spousta krásných   žen. Dobře zvládnutá   limonáda...
veverka_x
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.11.2011
Komedie? Hodně podnětů k   zamyšlení...Rozhodně vám   nedá odpověď na otázku,zda   následovat cestu rozumu nebo   srdce,spíš vám pomůže   uvědomit si,jak je všechno   relativní :-))
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2009
Typickej film pro ženský.   Drbárna, randění,   svádění, nevěry,   zápletky, ve kterých se   prolínají snad úplně   všechny postavy filmu. Ve   finále je z toho guláš, ve   kterym se chlap pomalu   přestává orientovat a   ženská je na vrcholu blaha.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2015
Až tak moc tě nežere
Další z řady romantických   komedií, která mě moc   nepřesvědčila. Dle mého   vkusu tady na komedii bylo   hrozně málo humoru a měl   jsem takový dojem, že   hlavní roli zde hraje   telefonní záznamník.   Jednotlivé příběhy táhnou   aspoň víceméně povedené   dialogy v podání známých   sympatických herců. Celkově   jsem jim to ale nesežral.
ZuzikD
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Řekla bych průměr, čekala   jsem trochu více, ale i tak   mě to nezklamalo. Příběhy   ze života, takhle to asi   opravdu funguje. Nejvíce mě   pobavila linie s Justinem   Longem a Ginnifer Goodwin.   Vlastně spíš s Ginnifer   Goodwin, byla opravdu   rozkošná.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Až tak mě to nebere, skupina   mladých lidí z Baltimoru   prochází velkou krizí   vztahového života a   hledáním velké osudové   lásky. Nic pro mě, takové   věci jsou mi poněkud   vzdálené a vesměs mě   nezajímají. Stejně tak   vztahy různých pofidérních   celebrit. Někdo se vyčůrá   na Václaváku a u že je   celebrita.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.7.2009
Nepříliš povedené   romanticko-komediální-drama   rozehrávající několik   životních příběhů. Máme   zde manželský pár, který   prochází krizí, kterou   manžel řeší nevěrou a   kouřením cigaret, mladý   pár na pokraji rozchodu z   důvodu, že mužská část   se nehodlá ženit, ženu,   která hledá štěstí na   on-line seznamce a mladou   dívku, která má prostě na   partnery smůlu a všechny   její schůzky skončí v   bodě "zavolám ti".   Postav je zde ve skutečnosti   více ale jelikož se různě   propojují nemá cenu je   zmiňovat. To, že jsem dal   tak malé hodnocení není   zapříčiněno tím, že se   jednalo o špatný film, to   rozhodně ne. Je zde pár   zajímavých momentů,   herecká sestava také není   špatná ale hlavní problém   je v přílišné   jednoduchosti jakým tento   zbytečně dlouhý snímek   jednotlivé postavy pozoruje a   taky v tom, že podobně jako   postavy neví čím chce být.   Film se zaměřuje   převážně na ženskou   část a až feministickým   pohledem odsuzuje tu mužskou.   Muži jsou zde degradováni na   svině, které ženy   využívají a nedokážou jim   říct pravdu do očí. Tohle   se opravdu nedá vydržet dvě   hodiny. Stejně otravné je i   pozorovat, jak žádná z   postav neví co chce a tudíž   se většina zúčastněných   občas chová opravdu   podivně. Až na pár vyjímek   jsou postavy neskutečně   ploché a jednoduché, že   jsem se občas ani nedivil,   že jsou sami a nikdo je   nechce. Naopak ty zajímavé   postavy (především Jennifer   Connelly a Jennifer Aniston)   dostali ostudně málo   prostoru. Režisér se snaží   tvářit smrtelně vážně a   jen občas do filmu vsune   nějakou rádoby vtipnou   situaci známou z jiných   romantických komedií jako   jsou třeba homosexuální   spolupracovníci jedné z   postav. Je vidět, že   nezkušení tvůrci si ukousli   zbytečně velké sousto a   zůstali někde na půli cesty   mezi vážným dramatem a   romantickou komedií a   rozhodně by udělali lépe,   kdyby vystřihly některé   zbytečné postavy, film   zkrátili minimálně o 20   minut a přidali trochu toho   humoru.
Didinka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.10.2009
Tak tohle je neuvěřitelný   film. Všechny postavy se   chovají podle jednoho vzorce.   Fuj. Jestli si takto autor   scénáře představuje   život, tak je mi ho tedy fakt   hodně líto.
Laila
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.1.2010
nemuzu si pomoct ale tenhle   film me proste rozciloval a to   chlapskou sobeckosti a zenskou   naivitou,to mi nerikejte ze   fakt po svete behaji takovy   naivni slepice:-(To je dost   smutny
pecak9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.5.2010
Tak tohle fakt ne. V tomhle   filmu je sice záplava   skvělých herců. Ale náznak   komedie to videlo hodně z   dálky. Čekal jsem mnohem   víc (možná až příliš),   takže dávám známku 3 za   herce.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih70418minih70418Tvůj snoubenec, můj milenec (2011) 
Something Borrowed n
minih39242minih39242Zahulíme, uvidíme (2004) 
Harold & Kumar Go To White Castle n
minih19284minih19284Sněženky a machři (1982) 
Sněženky a machři n
minih31622minih31622Uprchlíci (1986) 
Les fugitifs n
minih55229minih55229Katka (2010) [DVD kinodistribuce] 
Katka n
minih83432minih83432S Hurvínkem za lékařem (2005) [TV seriál] 
S Hurvínkem za lékařem n
minih48164minih48164Padlí andělé (2006) 
Fallen Angels n
minih45750minih45750V Bruggách (2008) 
In Bruges n
minih46124minih46124Zahulíme, uvidíme 2 (2008) 
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay n
minih36900minih36900Bolero (2004) 
Bolero n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178514

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10