Duben
ohodnotit

Bruno

Brüno

Další název:
Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Male
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
6.8.2009
„Včera vás dostal Borat, dnes přichází Bruno. - Čauves, ich bin Bruno, holub míru!“

Komentáře k filmu Bruno

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2013
Bruno
Zatímco "Ali G   Indahouse" byla jen   čistě komedie,   "Borat" už zašel   trošku dál a začal   nastavovat zrcadlo dnešní   společnosti. A přesto že si   lidé ze Západu myslí, že   postavy jako Borat jsou   skutečné, vzdělanci ví,   že nejsou. A proto se na   scéně objevil Bruno.   Protože lidé jako Bruno   opravdu existují, a my se   musíme zamyslet nad tím, jak   moc dokážeme tyto lidi s   jakoukoliv úchylkou   tolerovat. Pochod   homosexuálů Proude Parade v   Praze stále pohoršuje, i   když toto téma by už mělo   být dávno pasé.
Lidem se nelíbí výměna   dítěte za iPod, ale když   slavní takto 'mění' děti   za peníze, je to v pořádku.   'Ochráncům' lidských práv   nevadí sednout si na pohovku   z mexikánce a o rodičích,   kteří jsou schopni za prachy   prodat i své vlastní děti,   ani nemluvě.
Co by   mohlo trochu nalákat, tak do   rozpočtu už bylo   započítáno i čtyřicet   milionů na případné   žaloby, což už o něčem   svědčí. Pro ty, kteří se   u předešlých Cohenových   filmů váleli smíchy po   zemi, vřele doporučuji. Pro   ty ostatní to je jen ztráta   jejich času...
Agostino
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.1.2010
O tejto totálnej hovadine sa   nemá význam nijako   vyjadrovať. Je to film,   ktorý nemá žiadnu úroveň.   Nič hlúpejšie som od tohto   odpadu nevidel. Mal som čo   robiť, aby som si ho vydržal   pozerať do konca.
LenC2
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.11.2009
Nic tak hrozného jsem už   dlouho neviděl, ale pokud   všichni co viděli Bruna   viděli Borata vlastně   věděli do čeho jdou což   byl i můj případ . Je to   až trapná podívaná jak si   Cohen dělá legraci z   homosexuálů .
volam.sa.pistik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.5.2012
Ak totálny odpad, tak určite toto
Ak by sme si položili   otázku, čo je skutočný   filmový odpad, toto by mohla   byť ideálna ukážka.   Škoda, že tu nie je   záporné hodnotenie, pretože   i ten jeden bod je až moc. Na   Boratovi som sa i sem tam   zasmial, tu ani jediný raz a   to údajne mala byť komédia.   Skôr mi bolo do plaču.   Neverím, že to nebolo   hrané, a ak hej, tak sa mi   nechce uveriť, že by   existovali takí naivní   magori ako napríklad ten   chlapík, čo ho chcel s   homosexuality vyliečiť, či   ten "borec" čo ho   učil sebaobranu s kolíkmi v   ruke. Taktiež ak to nebolo   hrané, tak určite mu dalo   zopár ľudí zopár kopancov.   Nie každému totiž vyhovuje   vidieť dvoch zviazaných   sadomaso nahatých týpkov s   kolíkom v hube ako sa   predvádzajú na verejnosti.   Je mi jedno či je kto hetero   či homo či akýkoľvek   sexuál. To je každého   súkromná vec. Tu ide o to,   že šokovať hrubými   perverzitami verejnosť je   niekedy kontrapoduktívne. Ak   sa Cohen snaží natočiť   totálne dno, tak sa mu to asi   podarilo. Sám som zvedavý,   či sa dokáže prekonať a   natočí ešte niečo horšie.   Bude to mať však ťažké
Chrustyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Po Alim G. a Boratovi je zde   Cohen s další bizardní   (tentokrát zcela oholenou)   postavou. Představuje se nám   jako rakouský homosexuál,   který se rozhodl cestovat po   státech a za každou cenu se   stát slavným. Stejně jako v   Boratovi ani zde nemůže   divák očekávat smysluplný   příběh ale spíše jen sled   různých scének a stejně   jako minule i zde se hrané   scény střídají s těmi,   kdy Cohen zkouší reakce nic   netušících lidí na jeho   osobu. Je zde pár opravdu   vtipných scének   ((heterosexuální) swingers   party na které prchá před   velice obdařenou Dominou,   talkshow, kde představuje   svého adoptivního afrického   syna s typickým   afroamerickým jménem O.J.,   casting a zpověď rodičů,   kteří jsou schopni udělat   cokoliv aby bylo jejich dítě   slavné a nekompromisní   milostný závěr) ale   bohužel i když jsou tyto   scény jednoduše geniální   je jich méně než v již   zmíněném Boratovi.   Popravdě je ve filmu i přes   jeho krátkou stopáž dost   hluchých a nudných míst,   které diváka nutí podívat   se kdy už to bude končit.   Ale Cohenova odvaha je   tentokrát ještě více   obdivuhodná než když se   nám předvedl v roli   kazažského reportéra.
Pecik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.5.2012
Humor ano, ten stupidní   také, ale vše má své meze.   Části filmu kdy Sacha   opravdu nastavuje obraz   společnosti a snaží se o   jakousi totální parodii,   jsou sice zajímavé, ale je   jich tuze málo... většina   je natolik neúnosná a   nechutná, že už zde   absolutně nejde o satiru, či   parodii, ale čistou   zhovadilost. Účel filmu je   pobouřit, ale ty které by to   mělo pobuřovat si to   určitě nepustí a když jo   tak po 20 min. vypnou... Nic   přínosného film rozhodně   nepřináší a co je   nejhorší, že vlastně ani   nebaví!
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.7.2018
║Rozpočet   $42miliónov║Tržby USA   $60,054,530║Tržby   Celosvetovo $138,805,831▐   Tržby za predaj DVD v USA   $11,960,619 //počet   predaných kusov 797,202 ║   Brüno ide za svojim   vytúženým cieľom v   Boratovej overenej šablóne   ale ani z polovice mu   nestačí z dychom. Až   zbytočne moc sa tu niekedy   tlačí na nechutnosti a   práve tie z prevažnej časti   len zhnusujú tento film a   vôbec nezabávajú tak ako   asi boli pôvodne pre svoj   účel zamýšľané. Samotná   postava Brüna akoby nevedela   akým smerom chce v tomto   polofilme - polodokumente   plávať, moc okato sa tu   miestami tlačí na pílu a   tým niektoré úseky   strácajú akúkoľvek   podstatu a potom len   nehorázne nudia(posedenie s   poľovníkmi, rozhovor z Paulu   Abdul, súboj v ringu,...),   nájde sa tu niekoľko scén   do popukania ale celkovo pre   otrieštenú kostru príbehu   vyznejú v konečnom výsledku   do prázdna. /videl v kine:   55%/ ...určite som čakal   viac, než tento nevýrazný   zlepenec
rankinfitch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.11.2009
Je to zvláštní. Borat se   mě líbil, ale tohle je   vlastně už jen   "kopie" v podobném   duchu, akorát se nejezdá o   kazašského reportéra, ale o   rakouského homosexuála.   Takže asi tak. Ne, že by se   na to nedalo koukat, ale Borat   mě přišel takovej   nápaditější.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2011
Bruno
Povedená komedie, která si   dělá srandu snad ze všeho.   Některé scény a hlášky   jsou naprosto geniální,   nicméně se zde vyskytují   někdy až přespříliš   úchylné a perverzní   momenty, což bylo na můj   vkus až moc. Nejvíc se mi   ovšem na filmu líbí, jak si   Cohen ze všech kolem sebe   dělá neuvěřitelnou prdel a   naivně blbí lidi mu to fakt   žerou i s navijákem. Tenhle   chlápek je prostě nad věcí   a posílá všem jen gesto se   vztyčeným prostředníčkem.
payo1555
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.5.2012
Sorry, ale větší blbost sem   neviděl. Možná je tom   zábavný, ale ta ubohost   těch vtipů. Do kanálu.   Legrace se dá dělat ze   všeho, ale chce to úrovenˇ,   vtip a trochu respektu.
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2009
South park bez kreslených postav
Pro mě je Bruno, stejně tak   jako dříve Borat,   čistokrevná satira a   nadsázka poukazující na   rádoby etické mantinely v   západní společnosti.Celé   mi to připomíná South   park,jen s živými herci.A o   tom to je:satira s   přízemním a obhroublím   humorem,který ale není   trapný.Stejně jako v South   parku dělali tento humor   vysokoškoláci,je poznat,že   Cohen ač rádoby magor,je   inteligentní člověk.Jsem   rád,že ho berou největší   celebrity jako Bono,Elton   John,Sting a další.
Upřímně se těším na   další z jeho filmů.Tento   styl komedií zde velmi   chyběl.
Cash89
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Borat se mi nelíbil a ani   Bruno se mi   nelíbí...Jestliže si Borat   dělal srandu s Židů, Bruno   dělá to samé jen s tím   rozdílem že si utahuje s   teploušů...Někdo tvrdí že   je Cohen odvážní a   revoluční umělec, já   tvrdím že je namyšlený a   vulgární ke všem kdo jsou   nablízku...Ničeho si   neváží a zesměšňuje vše   co je lidem dobré...Je pravda   že ukazuje jak to ve světě   chodí, zvláště když   vybírá miminka pro své   fotky, a jejich rodičům   nevadí ani fakt, že jejich   ratolesti budou ukřižováni,   pracovat s kyselinou atd...Na   druhou stranu se divím že   kvůli němu nevypukla Svatá   válka na Středním   východě, jak si vůbec   někdo může dělat srandu z   dvou rozdílných národních   zvyků???Které jsou už tak   daleko se svou nenávistí že   každý den kvůli tomu   zabíjejí...Už to není ani   tak o demenci Amerického   národa jako spíš o   ponížení jednotlivých   lidí, protože jak se   zachovat v daných situací,   které si sám hlavní herec   vytváří, si nedokážu ani   sám představit a vtipné   chvíli nenechají diváka   dlouho čekat...Plno nápadů   mi ale přišlo, že to   všecko je trošičku moc   nucené, ne ze strany Bruna,   ale ze strany jeho okolí...A   tak se ptám: myslel tu   závěrečnou píseň co   zpíval s Bonem, Eltonem a   dalšími, vážně???
johnny-rk
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.11.2009
P....vina na entou, nechapu   jak nekdo muze neco takoveho   natocit. Nemuzu k tomu rict   jedinou kladnou vec. Jestli se   na to chcete podivat,   nedoporucuji!
MaKy92z
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Pre mňa je tento film bez   úrovne!!! Dej je príliš   hlúpy a navyše aj dosť   primitívny. Niektoré scény   tu boli úplné nechutné a   hnusné. Asi po hodine som to   radšej vypol. Nedalo sa to   vôbec pozerať.
cragel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2010
Bruno
O hodně slabší film než   borat, ale musím uznat že   sem se i někdy pobavil.Sice   mě někdy Bruno pěkně lezl   na nervy ale o om byl ten   film.Takovej průměr když   není co jinýho...
Dejw86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2010
Tak Bruno mě docela zklamal.   Čekal jsem více srandy i   když některé hlášky a   dobré scény tam byly a dost   jsem se u nich zasmál.
petr-bures
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.1.2015
První půlka je vtipná a   když člověk tak neřeší   některé scény, tak se   celkem baví. Druhá půlka   filmu mě ale už bohužel   celkem nudila. Ale lepší   než Borat.
paseka74
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2009
Bomba
Dlouho jsem se tak   nezasmál.Po skouknutí jsem   si film pustil znovu a řezal   jsem se ještě víc.Borat byl   dobrej ale tohle je   bomba.Špatné hodnocení má   pouze proto že to spousta   lidí sleduje jako film a né   jako reality show.Pokud by   jsem věděl že to není   autentické ale hrané   považoval bych to za hovadinu
Daviiik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2012
Na odreagování, i když...
Tento film je sice blbost na   ntou, ale na odreagování to   není nejhorší. Spousta   okamžiků dost trapných,   nicméně se najde i pár   míst, kde se člověk docela   pobaví, zasměje a občas   žasne, kam až tvůrci   zašli... :-)
ergotoxin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2011
Cohen pokračuje ve svém   útoku na hodnoty západního   světa; zatímco v Boratovi se   věnoval především buranům   a ignorantům, zde se zabývá   namyšlenou a falešnou   smetánkou. A jak mu to jde!
bušt
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Pro mě byl tenhle film   strašný.Děs a   utrpení.Zlatý Borat to mělo   snad aspoň trošku hlavu a   patu,ale tohle??Se vážně   nedá.
hellercz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Pro mě je to odpad ! Měl   jsem co dělat a musel jsem se   moc překonávat, abych se   dodíval do konce a byl jsem   zhnusen a bylo mi na   zvracení, jak někdo může   něco takového natočit a tak   si to ještě propagovat a   dělat, jak je tato komedie   super. Ne, tady vůbec   nevidím nic kladného, snad   jen to, že ten film má konec   :D
konwas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2009
Masakr
Z kina jsem odchazel ve velmi   dobre nalade. Film byl dost   vtipnej a moc se mi libil. Ale   postupem casu mi to prislo   vice perverzni jak vtipny.   Cohen ma proste svuj styl a   komu se libil Borat, bude se   libit i Bruno..

Nechapu tyhle lidi, co   pisi komentare a dokazi   Boratovi dat 10 a tomuhle   filmu 1... Proste banda   kokotou...
Rollage
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2010
Bez hluchého místa
Ano Borat byl originál a   zároveň nápaditější.   Bruno jde v útočnosti na   americkou mentalitu dál a   hlavně, Borat v druhé   polovině (kde směřuje směr   Pamela) ztrácí dech, zde   máme jízdu po celou dobu   (čistého času hodina a   čtvrt). Co ovšem Brunovi   bere vyšší počet hvězd,   tak to jsou některé scény,   které mají sice původně   působit autenticky, ale   realita je vskutku jiná   (resp. opačná).
Při   projekci Bruna jsem se chtěl   bavit. To mi bylo na 100%   splněno. Takže jasných   7/10.
tholy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Pro mě slabší než Borat,   ale pořád Cohenovská   sranda, ten chlapík zase   solidně dává lidem   pokouřit (tady pomalu i   doslovně). Účel to splnilo,   pobavil jsem se, pro někoho   to bude nestravitelný díky   perverzi, která se tam   vyskytuje, ale pokud jste   proti tomu imunní, tak film   pobaví.
jiriczech
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.9.2012
No, nutno říci, že Borat je   proti tomuto slabota. I když   Borata hodnotím 10/10, tady   už je to opravdu drsné,   musím dát jen 9/10.   Ježíšmarjá, ten anální   kolík v trpasličím asiatovi   byl fakt hnus.... :)
UplneZlo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2011
bruno ma moju plnu podporu :)   ďalšia z postau cez ktorú   sacha baron cohen nastavuje   zrkadlo spoločnosti za pomoci   svojho svojskeho humoru :-)
je tu veľa kvalitne   vtipných scén, ktoré sa   oplatia pozrieť aj opakovane   :)
u mna vyťazia   rodičia ponúkajúci svoje   deti do tv show a vojenský   tabor :D

mne   osobne sa bruno páčí   dokonca viac ako borat. pride   mi dynamickejšie spracovaný   a vtipnejší :)
karelhamsa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Jestli jste viděli Borata a   zdál se vám slabej tak u   Bruna se potrháte smíchy.   Proti tomu je Borat slabej   odvar dokonce i rvačka na   hotelovim pokoji je celkem   snesitelná. Doporučuju všem   co se chtějí dobře pobavit.
mathew21530
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2009
xD
Zase dobrá komédia od Cohena   xD 8/10 Ale postupom času sa   mi zdá lepší Borat. Ešte   pred časom som dal 10, ale   teraz už len 8.
Jakub_M
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Škoda času...
Dopředu uvádím, že jsem na   tento film šel bez   zvláštních   očekávání...hnala mě   vlastně jen zvědavost.   Výsledek byl otřesný. Bruno   je zbytečně agresivní,   uvádí lidi do   přinejmenším trapných   rozpaků. Škoda jen, že   chybí nějaký přesah. Pokud   se řežete smíchy u   situací, ve kterých se učí   sebeobrana proti napadnutí   homosexuálem s dildem - bude   koupě vstupenky do kina   skvělá investice. Pokud   chcete ve filmu hledat i něco   více, vyhněte se kinosálu s   Brunem obloukem.
Katuska570
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.1.2010
Sprosťárička =oD
Je sice pravda, že tahle   sranda už je přehnaná a že   je tam více nechutností než   věcí k zasmání, ale ten   herec prostě nemá chybu =oD   Kdyby v tom filmu nehrál   on,tak by to byl propadák,   teda alespoň pro mě...ale   jinak Borat byl samozřejmě   lepší =)
Ivana1701
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.8.2009
Panebože!
Klidně si o mě myslete, že   jsem primitiv, ale takhle jsem   se nenasmála asi 5 let! :-)   celé kino se otřásalo v   základech. Je to sice   strašně   "jednoduchá"   sranda, ale nebyl zde jediný   okamžik, kdy bych se nudila.   Vážně úžasné

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih94762minih94762Louis Theroux: The Most Hated Family in America in Crisis (2011) [TV film] 
Louis Theroux: The Most Hated Family in America in Crisis n
minih100640minih100640Designér (2012) 
Konstruktor n
minih21070minih21070Titanic (1997) 
Titanic n
minih31953minih31953Cesta do zatracení (2002) 
Road to Perdition n
minih39097minih39097Super Size Me (2004) 
Super Size Me n
minih47467minih47467René (2008) [DVD] 
René n
minih15100minih15100Ostrov dr. Moreaua (1996) 
The Island of dr. Moreau n
minih22036minih22036Valentin Dobrotivý (1942) 
Valentin Dobrotivý n
minih40766minih40766Všechno nejlepší! (2006) 
n
minih37377minih37377Satan (2003) 
Hellborn n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Vigil

23:30 - 00:30

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Siréna od Mississippi (1969)

21:40 - 23:40

119 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

23:05 - 00:00

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

22:50 - 23:55

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190644
Osobností: 698080
Fotografií: 764736
Plakátů: 377117
Obsahů a biografií: 178432

Poslední komentáře

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10