Duben
ohodnotit

Hitch: Lék pro moderního muže

Hitch

Další název:
Hitch: Liek pre moderného muža (SK); Hitch - Der Date Doktor
Rok:
2005
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
31.3.2005
„Chcete se seznámit? Zeptejte se mě.“

Komentáře k filmu Hitch: Lék pro moderního muže

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2010
Povedený film, ikdyž mi   občas přišel až moc   neuvěřitelný a přehnaný!   Ale Wiilu Smithovi ta role   celkem padla. Myslím, že u   nás by se něco takového asi   jako profese brát nemohlo!
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Hitch není úplně běžný   příběh i přesto, že je   nám úplně jasné jak to   dopadne. Jeho vklad je v tom,   že si nesnaží hrát na   něco, co není a zůstává   věrný žánru, ve kterém je   tvořen - prostě jen   baví...a to se mu daří.   Celý děj má vcelku stejné   tempo, nejsou tam nějaká   extrémně hluchá místa a   každou chvíli je se čemu   zasmát nebo aspoň pousmát,   přičemž celý děj nestojí   jen a jen na Willu Smithovi,   ale i další dostávají   svůj prostor. Musím   pochválit i Evu Mendez,   která je zde poměrně dobrá   a to uznávám, i když ji   ráda nemám a asi ani nikdy   mít nebudu.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2010
Kvalita, kvalita a zase jen   kvalita. O tomhle filmu není   co dodat. Will Smith a Eva   Mendes....dokonalý herci.   Příběh vyprávět nemusím   protože předpokládám, že   tenhle film sand viděl   každý a kdo ne, to je   zásadní chyba. Napravit a   kouknout se, tenhle film by   měl být povinný pro   každého kdo má rád filmy
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Moderní pohádka o tom, jak   nevýrazný účetní-tlustoch   sbalí celebritu pod taktovkou   Hitche, který si z toho   udělal solidní byznys.(   Zajímavý je, že podobný   kšeft opravdu funguje i u   nás viz. časák Instinkt č.   38. článek škola   svádění.) Nevím,   normální chlap by měl umět   vycítit , " jak "   se na něj ženská podívá.   A poznat, že bud to tam je,   nebo není. Aspoň na   začátku, pak už nikdy   doopravdy neví na čem je..   Ale zpátky k filmu, téma je   vděčný a každý si chce   občas prožít svou   pohádku... Závěr je   slabší, ale i tak mi to   zvedlo náladu.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.10.2012
Pro mně je to průměrná   komedie, která nezklame, ale   taky nijak zvlášt   nepřekvapí - prostě taková   oddychovka.
Ovšem s   velmi dobrým hereckým   obsazením.Will Smith se do   komediálních rolí velmi   hodí a svojí temperamencí a   krásou mu tady sekunduje Eva   Mendes.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Romanticky komedie moc nemusim   jsou vsechny na jedno brdo,   ale tohle bylo trochu jine a   moc me to pobavilo. Smith uci   chlapy balit zensky a nakonec   se ukaze ze ty jeho metody   spis prekazeji
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Hodně povedená romantická   komedie s výborným Willem   Smithem. Jedna z mála   romantických komedií, kterou   vydrží i chlapy:)
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2008
Zbožňuju New York a tak pro   mě tahle romantická   dohazovací komedie znamenala   o maličko víc, než kdyby se   odehrávala jinde. :-) Hitch   je dohazovač na plný   úvazek, radí chlapům jak   dosáhnout své vytoužené   ženy, no a jde mu to docela   slušně, než se mu pár   věcí nepovede tak, jak si   představoval...a to je on   samotný, neboť pozná pravou   lásku a neví, jak dosáhnout   úspěchu. Výborný námět a   solidně zpracované. Takže   film 7, u mě ovšem bod   navíc za New York, čili za   8. :-)
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2005
Hezký a roztomilý   snímek,nečekal jsem to a byl   jsem mile překvapen.Will   Smith se našel i v této roli   a podal dost dobrý   výkon,lepší byl snad jen   nešťastník Albert.Komické   scény převyšují   romantiku,což   kvituji.Nečekejte žádnou   bombu na kterou   nezapomenete,ale jen velmi   dobře udělaný oddychový   filmek.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.6.2019
Lehká komedie, která   nenásilně pobaví. Will   Smith tomu dává šťávu a   táhne film. Určitě to   nikoho nemůže urazit,   spíše můžete očekávat   příjemný večer u filmu.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.7.2014
Typická
americká komedie s celkem   zajímavým námětem,leč   naprosto klasickým   zpracováním,kde není ani   špetka překvapení,nebo   odbočení od zaběhlých   kolejí.Smithovi role na   míru,takže fajn   výkon,ostatní pro mě   průměr(snad vyjma   Jamese).Oddychová   podívaná,když nic jiného   není po ruce a již nikdy   více:-)
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.7.2009
První půlka je vynikající   a každého zajisté   pobaví.Nejvíce se mi líbil   Albert v podání Kevina   Jamese.Takovému stydlínovi   prostě musíte přát   lásku.
V druhé   polovině filmu se Will Smith   zamiluje a tím také končí   vtipná komedie a nastává   obličové   pitvoření,prostinké grimasy   a nevtipné   situace.Škoda.Potenciál   filmu byl obrovský.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Alex „Hitch“ má   zajímavé povolání –   dokáže totiž díky létům   praxe pomoci svým   klientům-mužům získat   ženu jejich srdce. Jeho srdce   se však stále nevzpamatovalo   ze vztahu, který zažil snad   před deseti lety. Všechno se   však změní v okamžiku, kdy   potkává bulvární   novinářku Saru…
Tenhle film mi byl už   docela dlouho vychvalován. A   teď už i chápu proč.   Tahle romantická komedie si   mě totiž získala takřka od   prvního okamžiku. Nápad je   dobrý, i když už jsem před   časem viděl variaci v   podobě Kamarádovy holky. Co   si ale budeme povídat, tohle   je jaksi trošku vyšší   liga. Nejen že Will Smith   nebo Eva Mendes jsou blíže   mému srdci než Dane Cook s   Kate Hudson. Tahle věc je   hlavně trochu   inteligentnější.   Jednotlivé situace jsou   totiž téměř od začátku   opravdu zábavné, přitom   vůbec nesklouzávají k   levné komice, naopak,   většina z nich je čistě v   podobě slovní, nikoliv   obrazové. A nejde jenom o to,   snímek má velmi vyrovnanou   křivku zábavy a ani ty   vážnější situace   nepůsobí nepatřičně a   nepostrádají jistý šmrnc   – například večeře u   Hitche mě i přes jisté   skutečnosti, které jí   předcházeli velmi pobavila.   A pak ty ukázky Hitchovi   práce nemají   chybu…obzvláště když je   praktikuje (i když se svými   drobnými úpravami:-) tak   roztomilej nešika jako je   Kevin James. Jinak za vrchol   považuji hned první   setkání Alexe se Sarou,   jejich slovní válka je   opravdu kouzelná. Snímek se   sice nevymyká klasickému   schématu seznámení –   láska – hádka- happy end,   k čemuž Hitchova práce   přímo vybízí, přesto i   tak je to příjemná   podívaná. Vždyť kde by se   měly objevovat ty stokrát   viděné klišé, když ne v   romantickém filmu…Tady je   navíc jako bonus humor,   který mi opravdu skvěle   sedl.
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2007
... „Život se neskládá z   dýchání, ale z chvil, kdy   se ti tají dech“ Hm ...   pěkné. Jeho prací je   „otevřít ženám oči“ a   tokajícího chlapa připravit   na to prvotní oblbování do   nejmenších detailů.   Krásná práce ... vyznat se,   poradit a vidět výsledky.   Psychologie použitá v praxi.   Ovšem, když se srazí dva   znalci v „oboru“ léty   prověřená zkušenost může   selhat. Pohodový film o   vtipných a pohotových   větách ... a o jednoduchosti   seznamování, vždyť ...   „Jakýkoliv chlap má šanci   uhnat jakoukoliv ženu.“   :-)))
cerfik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.10.2012
Komedie u které se pobavíte,   ale nad průměr jí vytahuje   jen skvělý Will Smith spolu   s Kevinem Jamesem a pak se   ještě krásně kouká na Evu   Mendes. Tím závěrem to ale   tvůrci fakt posrali a dalo se   z tohohle dobrého nápadu a   hereckého obsazení vytěžit   mnohem mnohem více, škoda.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2020
Dlouho jsme doma žánr   americké romantické komedie   úspěšně ignorovali, takže   už proběhla i chuť na tento   žánr, se všemi neřestmi,   které k němu patří, v   takovém případě s Hitchem   nesáhnete vedle. ;)
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Velmi příjemná komedie o   lásce a vztazích na sobotní   večer a možná i na někdy   jindy."-) Ač si myslím,   že se s kamerou dalo udělat   víc, pořád zůstane dobrým   filmem.
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Nevite, co znamenaji vsechny   ty veci, ktere divka nevedomky   dela, kdyz chce dosahnout   toho, co chce.?. Podivejte se   na Hitche, on vam nektere   tajemstvi prozradi..   romanticka komedie s opravdu   vtipnymi chvilkami. Nejvice me   dostala scena, kdy Will   presedal ze skutru na skutr   :-D
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2007
Určitě nadprůměrný film,   co se žánru romantické   komedie týče.   Inteligentního humoru je zde   naštěstí více než   kýčovité romantiky,takže   celkem spokojenost.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2010
Když chcete zapomenout na   všední starosti, pobavit se   a odreagovat, je tu Hitch.   Příjemný film s dokonalým   Smithem a krásnou Mendes v   banálním, ale docela   vtipném příběhu.
Georgie2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Tenhle film miluju. Má to   vtip a šmrnc-teda až na ten   závěr   ("vyznání"),   který patří k pro mě   nejhůř přežitelným   holywoodským koncům, které   jsem kdy viděla. Ale kvůli   všemu předtím a kvůli   Allegře a Albertovi   nechávám zatím 10 bodů.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2005
Dobrá zábava
Tento film se postará o vaši   zábavu a zcela určitě   rozechvěje vaši bránici ,   akorát by ve filmu mohlo být   použito méně těch   "sladkých scén" a   romantiky a výsledek by byl   ještě lepší , ale jinak si   myslím že je to   nadprůměrná komedie v   hlavní roli s Willem Smithem   kterému je jeho postava   šitá na míru a Eva Mendez v   hlavní ženské roli jej   výborně doplňuje. Vše   podtrhuje velice dobrý   soundtrack k filmu ,   doporučuji oboje!
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2010
Film, u kterýho sem se   opravdu zasmála a skvěle se   pobavila. Will Smith a Eva   Mendes se mi moc líbili, jako   páru by jim to spolu   slušelo. Ale úplně   nejlepší byl Kevin James,   ten vážně neměl chybu!   Vůbec nejlepší scéna byla,   jak předváděl Hitchovi, jak   tancuje, no z toho sem opravdu   nemohla :D Jinak scénka se   skútrama byla taky luxusní   :)Film o chlapíkovi, kterej   učí ostatní chlapi, jak   sbalit holku svých snů. Má   s tim velký úspěchy,   protože se mu to opravdu   daří. Jenže né dycky se to   podaří tak, jak to mají   naučeno a to pak o vtipný   scénky vůbec neni nouze :)   Fakt sranda, určitě   doporučuju :)
BlackElvis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Jako romantický film to ujde,   jako komedie už moc ne. Má   to pár těch vtipných   příjemných momentů a   slušně hrajícího Willa   Smithe ale nic víc.
sluníčko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Hitch:Lék pro moderního muže
Alex „Hitch“ Hitchens   (WILL SMITH) je legendárním   – a záměrně anonymním   – newyorským   „schůzkologem“, který   už pomohl bezpočtu mužů   získat ženu jejich snů.   Během příprav jeho   posledního svěřence Alberta   (KEVIN JAMES), poddajného   účetního, který je   okouzlen přitažlivou   celebritou Allegrou Cole   (AMBER VALLETTA), se Hitch   konečně setká s   rovnocenným soupeřem v   podobě krásné a mazané   bulvární novinářky Sary   Melas (EVA MENDES), jež   Allegru pronásleduje na   každém kroku.

Profesionální starý   mládenec Hitch se do Sary   znenadání beznadějně   zamiluje – aniž by tušil,   že jejím největším   sólokaprem by se mohlo lehce   stát odhalení   nejslavnějšího   manhattanského schůzkologa.
jaja77
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2007
Velmi příjemná komedie,jako   téměř každá s Will   Smithem v hlavní   roli.Zábavně podané   problémy mužů s nízkým   sebevědomím.
tomdoyle
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Mě se líbil, mám rád   odreagování, od reálného   světa a filmy, co mají   šťastný konec a člověk se   u nich pobaví, uroní   slzičku dojetí a je   uspokojen, jak to nakonec   všechno krásně dopadlo,   což v reálném světě je   ojedinělým jevem. Vtipné,   nápadité, má to spád,   prostě příjemná komedie   pro deštivé nedělní   odpoledne.
konwas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2008
Spise romanticky film nez   komedie, ale proc ne? Eva   Mendez a Will Smith? Jo je to   supr dvojice... Film se mi moc   libil!
Duster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Natočit dneska originální a   neotřelou romantickou   komedii, to je téměř   nadlidský úkol. Ani Hitch se   úplně nevyhnul několika   zavedeným žánrovým   klišé, ale přesto se jedná   o svěží a nápaditý   přírůstek do rodiny už   hodně košatého a   rozvětveného žánru.   Základem je vždy ústřední   pár a nějaké ty vedlejší   komické figurky. Willu   Smithovi a Evě Mendes to   opravdu sluší náramně a   snad už jen kvůli nim stojí   film vidět. Z vedlejších   postav na sebe strhává   nejvíc pozornosti obtloustlý   účetní v podání Kevina   Jamese, který je vskutku   rozkošný, přirozený a   komický jak má být. Námět   filmu je originální a dvě   třetiny filmu sviští ve   velmi slušném tempu. Na   konci už sice trochu   dochází dech, ale i předem   daný happy- end se tvůrci   pokusili co nejvíce   ozvláštnit. Celkově jsem se   velmi dobře bavil - jen   houšť takovýchto komedií.
Ramax
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2005
Ale jo dobrý. Nečekejte nic   převratného, vše už tu   stokrát bylo. Nicméně,   dobře jsem se pobavil. Místy   to už bylo přehnané   (dojemné slaďáky vidět   nemusím), ale s přivřením   oka... jo, jo jsem i rád, že   jsem to viděl
mindulka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2009
Parádní film
Tenhle film jsem viděla už   několikrát a vždycky se   hrozně nasměju. Hlavně ta   scéna, kdy Smith ukazuje   Albertovi jak tančit, je   úžasná. Svělí herci a   sranda jako trám, tenhle film   je pro mě lék na špatnou   náladu.
jarek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Můžete říct, že je to   klišé na klišé, ale já se   bavil. Ano - předvídatelná   zápletka, očekávaný   happyend možná   překombinovaně zalomený   zjištěním, že Albert   nedodržel ani jeden z pokynů   a přece si Allegru získal.   Pro mě byla možná   překvapivě největším   osvěžením málo známá   dvojice Amber Valletta a Kevin   James ve vedlejších partech   - i díky jim se lehce   přetažený film dá   shlédnout bez většího   přemáhání.
aRJay
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Tak tento film u mě boduje na   plný čáře. Konečně něco   nového neokoukaného. Každý   chlap si myslím, že se   vžije do role Hitche, jsou   tam prvky, které si myslím,   že nejeden chlap si z toho   vezme nějaké ty rady.   Myslím si, že nikdo jiný by   tu roli Hitche nezahrál líp   než Will Smith. Vřele   doporučuji

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih6844minih6844Dračí srdce (1996) 
Dragonheart n
minih22452minih22452Vetřelci (1986) 
Aliens n
minih9808minih9808Junior (1994) 
Junior n
minih69914minih69914Tři mušketýři (2011) 
The Three Musketeers n
minih43850minih43850Princezna zlodějů (2001) [TV film] 
Princess of Thieves n
minih55689minih55689Zakletý v čase (2008) 
The Time Traveler's Wife n
minih13940minih13940Nekonečný příběh 3 (1994) 
The Neverending Story III. n
minih48090minih48090Esmeralda (1997) [TV seriál] 
Esmeralda n
minih45664minih45664Děti Anakondy (2008) [TV film] 
Anaconda III n
minih41913minih41913Willy Fog na cestě kolem světa (1981) [TV seriál] 
La Vuelta al mundo de Willy Fog n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:45 - 02:15

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Agent Hamilton

01:35 - 02:20

21 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

01:50 - 03:00

6 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

01:05 - 02:05

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698008
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10