Duben
ohodnotit

Klik - život na dálkové ovládání

Click

Další název:
Klik (SK); Klick
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
31.8.2006
„Dálkový ovladač je dobrý sluha, ale zlý pán.“

Komentáře k filmu Klik - život na dálkové ovládání

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 64
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.1.2022
Příjemně jednoduchá a   přímočará komedie, co si   na nic nehraje a chce jen   pobavit. V tomto případě   ani nevadí, že všechno je   fakt hodně předvídatelné,   protože to zapadá do   celkové koncepce. Jediný   účel, který tenhle   filmeček měl, splnil dobře.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2010
U filmu jsem se dobře bavil,   výborný a neotřelý nápad   s hlavní zápletkou. Škoda   jen, že snímek ke konci   výrazně ubírá na tempu.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Nesnáším chlapy, kterým je   práce milejší než vlastní   děti. U mě je takový chlap   prostě debil. Už proto mne   film iritoval od samého   počátku. Absolutně mne   ničím nezaujal, ani dějem,   ani triky (které se objeví   jen sem tam). Protivná mi   byla postava hlavního hrdiny   a prostě vše ostatní. Také   protinesmyslem s ovladačem.   Tohoto nápadu se měl ujmout   někdo jiný, jistě by jej   využil lépe. Nepochopil   jsem, zda mělo jít komedii.   Hluboce podprůměrný film k   nedívání. Odpad. Nova270210   9854/10502
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Film o tom, jak dokáže jeden   obyčejný univerzální   ovladač změnit váš pohled   na život. Adam Sandler   zahrál svou roli opravdu   skvěle, ale Hasselhoff mi tam   neseděl.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Adam Sandler už ukázal že   je hoden hrát v komediích   ale předvedl že zvládne i   vážné téma. Dálkové   ovládání na život je fajn   ale nesmí se to přehánět
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2014
Kdo má doma v obýváku na   stolku více jak pět   dálkových ovládačů,   jistě ví, jaká je potíž   se v nich vyznat. A co takhle   mít jeden univerzální   ovládač na všechno. Pozor,   i na svůj život. A o tom   všem pojednává tato   příjemná komedie, plná   vkusných humorných situací.   Adam Sandler neslevil ani zde   ve své humoriádě, a tak   rozesmává po celou stopáž.   A i když je to už místama   až na hranici grotesky,   nepřekračuje se dobrý vkus   a nálada. Kate Beckinsale   vyniká svou krásou a David   Hasselhoff coby despotický   šéf, změnil svoji škatulku   pobřežního záchranáře.   Zkrátka, pro pobavení a   spravení nálady je tento   snímek velice vhodný.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Dobrá komedie.To zase   Sandlerovi něco vyšlo.Ono to   není špatné mít takový   ovladač, jen ho správně   používat :-)
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2011
Povedený film
Lidi kolikrát život   prospěchají v honbě za   kariérou a úspěchem - o tom   je tenhle film - komedie o   honbě za kariérou.

Co je vlastně   úspěch? Úspěch je být   šťastný a spokojit se   přitom s málem. Úspěch je   ponechat si v duši do   dospělosti dětské vidění   světa. Nesbírat zbytečné   věci - stejně si nic   člověk na "druhou   stranu" neveme. Mít mír   v duši. To vše je úspěch,   ale dělat generálního   ředitele něčeho a chtít   být generálním ředitelem   něčeho dálšího - je to   úspěch? Světská sláva   polní tráva.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2012
Sandler je klasa a jeho filmy   jsou paradni. Tenhle neni   vyjimkou : Ovladac kterym si   muzete pretocit zivotni   nudne,nebo hrozne situace,kort   kdyz nestihate rodinu kvuli   praci. pozor ale pretacet lze   jen dopredu
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2009
skvělá komedie střídaná   místy z romantikou pěkně   sedla herci Adamu Sandlerovi   opravdu jsem se moc nasmál je   to skvělé
Lynette
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2012
Poučný film
I když je to komedie, musím   říct, že pokaždé se u ní   dojmu k slzám /to není   myšleno hanlivě/. Tak první   polovina je komediální /i   díky mimoňovi Ch.   Walkenovi/, k Adamovi   Sandlerovi tak nějak patří   už ten možno říci   jednoduchý, prvoplánovaný,   lacině působící humor   /např. scénka s malým   šmeklem "velkým"   jak bonbónek Tic Tac/. V jeho   podání je to přesto   dokonalé, i když vím, že   pro těžké intelektuály   ubohost na kvadrát. Druhá   polovina jakoby ztrácela   grády, byla trochu   zmatečná, překombinovaná.   Byla spíše k zamyšlení a   více poučná - dávala   takové poselství lidstvu,   že špatně žijeme, resp.   přežíváme, zabýváme se   raději prací či jinými   nedůležitými věcmi jako   honbou za penězi, abychom   měli více a více /hamty   hamty, ať mám víc než   tamty/, místo abychom   věnovali svůj drahocenný   čas jak sobě, tak lidem,   které milujeme a kteří   mají rádi nás. Život je   příliš krátký a většina   lidí si to uvědomí až na   smrtelné posteli, ale na   nápravu chyb je už   samozřejmě pozdě... První   film, u kterého mě Adam   překvapil v tom směru, že   oplývá nejen komediálním   talentem, ale že dokáže   zahrát stejně tak dobře i   drama. Ve filmu hrají veskrze   sympatičtí herci a   podávají herecké výkony,   za které se nemusí stydět.   Hodnotím známkou 10/10.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Co cakat od Adama   Sandlera?Vacsinou vybornu   komediu,ale ze k tomu prida aj   prvky dramy s moralnym odkazom   to som teda necakal.Vyborna   komedia,na ktorej konci sa   clovek musí zamysliet nad   svojim kratkym zivotom je pre   mna osobne jednym z najvacsich   komedialnych prekvapeni roku   2006.A ako bonus krasna Kate   Beckinsale:) Dokonca aj   plavcik Hasselhoff nebol   trapny a to je fakt rovnajuci   sa zazraku:)
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2010
Klik - život na dálkové ovládání
Povedená komedie, které   rozhodně nechybí   originální myšlenku a   zajímavý děj. Film dále   nabídne řadu srandovních   situací a trefných hlášek.   Osobně se mi moc líbily   scény, ve kterých se   objevuje vychloubačný kluk   od sousedů. Děj je   propracovaný a dokáže   diváka pohltit. Zaujalo mě   velmi nápadité   připodobnění života   hlavního hrdiny k videu. A   nakonec závěr filmu byl   podle mě velice dobře   promyšlený a vypointovaný.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Sandler natočil už lepší,   ale taky i horší komedie.   Tahle tak nějak osciluje   uprostřed, protože se zde   střídají jak opravdu docela   vtipné momenty, např. jeho   "válka" s malým   klukem od sousedů, tak i   momenty trapné až stupidní   - jeho "plynění"   šéfovi pod nos. Ale podobně   rozpolcený je vlastně celý   film. Zatímco první půlka   je docela svižná, plná akce   i vtipné konverzace, ta   druhá je rozdrolená,   nesourodá, ba až lehce   chaotická. Nakonec sice máte   pocit docela obstojné   zábavy, který se ale brzy z   hlavy vykouří.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.4.2019
Celkem
jednoduchá komedie dle   klasického a naprosto   předvídatelného námětu a   s kýčovitým jasným happy   endem.Leč díky dobrým   hercům,slušně napsanému   scénáři jsem se poměrně   pobavil a i   "vstřebal"   poselství tohoto snímku. Jen   škoda, že prostě nejde   udělat americká komedie bez   alespon jedné   "pšoukací"   scény:-(
seagal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.5.2011
Jedna z podarených komédií   so Sandlerom.

Kúpi si kalkulačku vo   velkoobchode, s ktorou, môže   robiť všetko.
Všetko   pozastaviť, prehrať, všetko   dať bez zvuku, i ten   Hasselhoff to celkom dobre   spravil.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Film, u kterého se určitě   nebudete nudit!Moc pěkný   film, který stojí za   shlédnutí.Příběh byl   zajímavý,herecké výkony   byly taky   nadprůměrné.Vtipných   momentů,kterých zde není   málo, si užijete měrou   vrchovatou - na druhou stranu   ovšem tyto momenty vyvažují   smutné a dojemné   scény.Najdete zde vše -   vtipy,smutek i lásku.Můžu   jen doporučit!
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2007
Nápad je to báječný.   Pošoupnou si vlastní život   podle potřeby. Dopředu,   dozadu, něco přeskočit,   zpomalit, zrychlit (trochu   problém vidím v tom, že   chlapa napadne zrychlit   zrovna, když by měl kliknout   na zpomalit), vypnout zvuk   atd. Do menu bych raději   nelezla ... „ někdy je   lepší nechat si určité   vzpomínky jenom v hlavě“.   Námět je to vážně   bezvadný, ale s celkovým   hodnocením jsem tak trochu na   vážkách ... ovšem pokud   vezmu ovladač a zrychlím   některé šťastně dojemné   okamžiky americké rodinky,   přeskočím několik   „humorných“ vtípků, tak   tu 7 zmáčknu. Click.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2011
Líbilo se mi to. Film pobaví   a zároveň se u něj člověk   zamyslí. Máte na prvním   místě práci? Rodinu a   blízké až na druhé koleji?   Jednou by jste toho mohli   litovat a druhou šanci jako   Adam Sandler už nedostanete.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.8.2009
Adam Sandler a Kate Beckinsale   v jedné z nejlepších   komedii,které sem   viděl.Opravdu skvělý nápad   z ovladačem,kterým si   Sandler přetáči nudné   chvilky,no postupně nato   doplatí a ovladač si začne   dělat co chce.Christopher   Walken mu ten prodavač   prodá,teda vlastně   dá.Výborné a zábavné   scény,které nikdy neomrzí a   proto se tenhle skvělý film   musí vidět.
Papaja73
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Film pojednává o tom,co   všechno se může stát   dostane-li člověk do rukou   ovladač,díky kterému si   může naprogramovat svůj   život.Skvělá   věcička,nesmí se to ovšem   vymknout z ruky,což se stalo   hlavnímu hrdinovi   snímku.Tento film je taková   oddychovka pro ukrácení   dlouhé chvíle.
Lasy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2008
tak teď po shlédnutí můžu   konstatovat, že se tento film   řadí s Andrew, Život je   krásný a Jak přicházejí   sny k těm co umí člověk   dojmout a vyvolat silné   pocity
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Film s velice rozdílnými   chvílemi. Štěstí a legrace   se mísí se smutkem. U tohoto   filmu člověk zjistí, že by   se nic nemělo přeskakovat,   vše je nakonec nejlepší,   když si to prožiješ,   žádné přetáčení...   Člověk jím může přijít   o spoustu zážitků.
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.8.2010
Velice povedená komedie s   Adamem Sandlerem v čele!   Každý si někdy říká,   kdyby tam mohl na chvíli   vypnout. A jet na autopilota!   :D
Doudis19
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.11.2011
Máte rodinu, práci a nic   nestíháte? Pak si stejně   jako uštvaný architekt Adam   Sandler opatřete ovladač,   jímž se dá život   přetáčet, stopnout či   vracet jako na videu.   Nejdřív je to legrace, ke   konci ale příběh ztrácí   grády a tříští se na   jednotlivé scénky. Škoda.
Zaplman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Klik
První Sandlerovka kteou jsem   zkusil byla 50x a stále   poprvé a zklamala mě Na Klik   jsem se rozhodl podívat   hlavně z dvou důvodu   1.Kvůli zajímavému   příběhu. 2.Jsem chtěl dát   Sandlerovkám ještě jednu   šanci a povedlo se Klik je   milý Sci-fi romantický film   navíc s hvězdným hereckým   obsazením (Adam   Sandler,Christopher Walken   David Hasselfhoff). Prostě   skvěla letní komedoška.
BlackElvis
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Výborná komedie s výborným   Sandlerem, kde se smějete   každou chvíli. Ale co ten   konec? Dramatický přístup v   závěru nevyšel. Škoda.
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2010
Click
Klik super komedia hral tam   aji herec z Knight rideru a   Adam Sandler.Ovladač na vše   1 bod strhávám za drama na   konci,které se mi   nepáčilo.Ale jinak sem se   hodně smál :).
Henry66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.6.2009
K této komedii jsem se dostal   náhodou a příjemně mě   překvapila,rád se na ni po   nějaké době zas   podívám.Dojetí se střídá   s výbuchem smíchu a tlustej   Adam Sandler je perfektní.
Rendys
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.10.2007
Snad jediné, u čeho jsem se   během filmu zasmál, byly   zprávy z roku 2017: Britney   Spears porodila dvacáté   třetí dítě.
T800
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Velmi dobre
tento film ma pobavil   rozosmial a skoro aj   rozplakal. Je to velmi pekne   spojenie komedie a aj   rodinneho filmu s akousi   fantasy. Odporucam na dlhe   zimne vecery.
Kaaza
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.10.2011
Komedie od Sandlera se mi   libí. Jeho vtipy jsou někdy   infantilní a lascivní, ale   na mě působí. Click   začíná jako jedna z   dalších těchto komedií.   Samý vtípky typu viz výše.   V půlce filmu se ale film   začíná ubírat směrem   moralizujícího dramatu   (samozřejmě s řadou   dalších vtípků - i často   nepovedených). A světe div   se ono to funguje. Sandler   dokázal zahrát i něco   jiného, než na co jsme od   něj zvyklý. Není to vůbec   špatný film 70% = 7/10*
basi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.6.2007
Adama Sandlera nemám nijak   zvlášť rád, proto jsem   Klik ani moc   nevyhledával.Teď když se mi   dostal do ruky,jsem se na něj   kouknul.Film ve mne vyvolal   rozporuplné pocity.Docela   dobře jsem se bavil,když   film vyzníval jako komedie.Na   druhou stranu mně děsně   otravovalo, začal – li   hrát na tklivou strunu a   utápět se v klišovitých   replikách.A jak se děj   posouval dál do budoucnosti   mírně jsem ztrácel   orientaci. Od takové sci-fi   komedie bych spíše čekal   srandu od začátku až do   konce.Proto mám rád třeba   filmy s Benem Stillerem,   protože se nebojí vtipkovat   až na samotné hranici   trapnosti.I přesto většina   fórků funguje a dokáže   vás pobavit.
sismik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2010
Hodně vtipná komedie o   rodině. Adam Sendler je   prostě komik a má to v krvy.   Doporučuju se na tento film   podívat. Jako komedie na   odlehčení výborné.
qerulant
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.8.2007
Adam Sandler rozhodně není   můj favorit (jemně   řečeno), ovšem bez mučení   přiznám, že tenhle film mě   docela mile překvapil. První   - komediální - půlka filmu   je bezesporu výborná,   člověk se zasměje. Druhá -   jakožeskorodramatická -   část už tak úchvatná neni   a klišé je v ní až   hanba... Sečteno, podtrženo:   každopádně koukatelný!
tuwanakha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2007
Výborná komedie s Adamem   Sandlerem (50x a stále   poprvé) o tom, co se všechno   může stát, když máte   speciální ovladač, kterým   lze upravovat životní   zážitky.
Henry123
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Klik, a kvalita je pryč!
Už od začátku téhle   hloupé komedie vidíte, co   máte čekat. Sandlerův   život je v jednom kole, ale   ještě půl hodiny vás   otravuje, než si koupí   univerzální ovladač. Není   mu ani trochu divné, že   prodavač mu prodal jakýsi   zvláštní ovladač, který   dokáže posouvat čas. Druhá   kapitola: Další   očekávatelná půlhodina,   kdy Adam použivá ovladač,   ve chvílích, které   zanedloho začnou nudit. Vtipy   nejsou vtipné, jestli se tady   o ňákých vtipech vůbec dá   hovořit. A film jde dál a   dál, další ztracená minuta   ze 108 min., ve kterých by se   dalo dělat spoustu jiných   užitečných věcí, než se   dívat na klik, no a když   jste čtvrthodinku před   koncem, už toužíte také po   ovladači, kterým byste   posunuli nesnesitelnou nudu.   Konec mě trochu překvapil, a   to snímku přičítám k   dobru, jinak jde o   zesměšnění Adama Sandlera,   který se jinak může ukázat   v dobrém světle, (Malý   Nicky - satan junior) a o   nesnesitelnou nudu krytou   sexem psa a plyšového   kačera...
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Řekl bych že Adam Sandler,   je takovej novodobej komik,   jeho filmy jsou supr, a tohle   je jenom dobrý příkladem.
J-CoB
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2008
Další zajímavá komedie se   Sandlerem, poslední dobou v   čem hraje tak to stojí za   to. U tohoto filmu je   zajímavé především   spojení cvhilek štěstí a   neštěstí. Určitě všem   doporučuju.
kaylin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Škoda toho konce
Ač mi Adam Sandler příliš   nesedí, jeho komika je na mě   asi příliš, tenhle film se   mi líbil. Jsem docela na   citové podívané a přiznám   se, že ten závěr mě   dostal. Tedy ne ten úplný   závěr. Myslím tu chvíli,   kdy Michael umírá a kolem   něj jsou jeho blízcí.   Možná bych to tady i utnul.   Ale Američané potřebují   happy end, a tak celý film   pohnojili závěrem, který si   opravdu mohli opustit.   Vlastně nám říkají, že   hodinu a půl jsme koukali na   sen nějakého pobudy, který   usnul v obchodě, ale díky   tomu prozřel a zjistil, že   jeho rodina by měla být na   prvním místě a práce až   na druhém a ne jak tomu bylo   až doteď. Ale až do tohohle   momentu vážně povedený   film, na Sandlera rozhodně   výborný.
Sygi5
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.7.2008
Tento film jsem viděl pouze v   angličtině,ale jinak se mi   film docela líbil.Nemůžu ho   od nikoho sehnat,tak mi musí   stačit to na co si vzpomenu.
Ramilie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.3.2020
Jaké by to bylo, kdybyste   mohli přeskočit všechny   nepříjemné věci ve svém   životě, jen v nich jen   "na autopilota" a   užívat si ty příjemné?   Zprvu určitě super. Stejně   ale jako hlavní hrdina byste   nejspíš zjistili, že byste   kvůli tomu taky mohli   zmeškat půlku svého   života, protože ty   "špatné" věci   patři k životu, stejně jako   ty dobré. Film má velice   pěkné poselství, dokáže   rozesmát i dojmout (já si   aspoň solidně pobrečela i   se hezky zasmála). Takže za   mě super.
Brcko.GOS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2007
Kedar2 je nejspíše zaprděnec
tento film nemá chybičku, je   poučný, vtipný a rozhodně   se na něj dá   koukat....nebudete   litovat......
konwas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2008
Jedna z nejlepsich komedii co   jsem videl! V tomto filmu se   zde urcite zasmejete... ale   pozor...mozna si i trochu   zaplacete! Film je i dost   dramaticky a suprove obsazen   herci!!! Urcite se podivejte!   :)
FDbJakub
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2008
7/10
Docela dobrá komedie, drama,   no hlavně ta komedie.   Bohužel má film své   slabší chvilky, které   nezachráí ani Sadler :(.
Radenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2008
Super
Je to velice zvláštní film,   velice zábavný, romantický,   šokující, někdy až velice   smutný. Už si člověk   málem myslí, že je to jeden   z těch filmů co končí   špatně, ale v posledním   okamžiku se všechno vrátí   do normálu.
Sandwitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2007
Best komediální drama,   které ukazuje, jak   jednoduché je promrhat svůj   život. Skvělý námět i   zpracování, o hereckém   obsazení ani nemluvě. Při   tomhle příběhu nevíte,   jestli se máte smát nebo   brečet, každopádně   celkově film působí smutně   s prvky báječného a   lehkého humoru což je u   filmů dost vzácné.   Doporučuji si ho někde   sehnat.
PogoJoe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Tenhle film nám jednoznačně   přináší jedno poselství -   nepromrhejte svůj život.   Dobře si rozmyslete, než z   něho vědomě vypustíte   zdánlivě či   předpokládaně nudné nebo   nepříjemné části, ty   chvíle, které byste   nejraději kliknutím na   ovladači bleskurychle   přeskočili. Nepřepínejte   na autopilota. Mohou vám tak   uniknout drobné detaily,   které se již nikdy   nevrátí, můžete ztratit   lidi, kteří si to zlé   potřebují prožít s vámi.   A podobně bych mohl   pokračovat dál sáhodlouhou   úvahou na jistě zajímavé a   často propírané téma.   Nyní však k filmu - svěží   komedii s milými nápady,   které dokáží vyvolat   úsměv i na nejchladnějším   morousovi. Já jsem např.   ocenil variace na téma psi a   kachnička :). Nebo zastavení   okolí ovladačem a následné   ulevení si nahromaděného   vzteku a zoufalství - ať   již naprděním do ksichtu   či nakopáním do koulí.   Herecké obsazení se povedlo   - Hasselhoff je rozený   požitkářský šéf, který   se nechá obklopovat   schopnějšími   podřízenými, kteří   dělají práci za něj,   Sandlerovi tato role sekne,   jeho manželka je přesně tak   milá, sexy a příjemná, jak   se sluší, H. Winkler v roli   otce a další vedlejší   postavičky v čele s potrhlou   sekretářkou, která   pociťuje potřebu vždycky se   zeptat, když si musí   odskočit. Taškařice se   postupně přesune do   vážnější roviny a filmu   by určitě prospělo, kdyby   skončil onou umírající   scénou v dešti. Tím by si u   mě šplhnul. Bohužel -   očekávaný typicky   hollywoodsky přisládlý   konec si i tady musíme   přetrpět. Nicméně - tato   komedie se povedla a pobavila.   Já ji ostatním, kdo ji   neviděl, rozhodně   DOPORUČUJI KE SHLÉDNUTÍ.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Klik - život na dálkové ovládání
Zajímvý komediální film z   oblíbeným komikem! Podstatou   je ovladač, který podle   přání přetáčí veškeré   nudné scény života a   posouvé je na ty   radostnější zážitky, ale   postupem času si ovladač   začne dělat co chce a to už   tak radostné nebude!
Anilvap6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2011
U tohoto filmu jsem se velmi   pobavila:-) :-) ale zároveň   jsem se u něj i pobrečela.   Nejvíc mě dostal ten konec.   Vůbec jsem to nečekala. Fakt   výborné
xmafianx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Miluju tohodle herce, a tenhle   film, to je jeden z   nejpovedenějšich s jim   včele. Jen tak dál Adame,   myslím, že to jednou daleko   dotáhne.
Bruno1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2007
Komentář
Už se těším až si budu   moct taky zastavit čas.Třeba   ve škole,písemka,zastavím   čas a vše opíšu.A nikdo na   to nepříjde.Na konci smutný   film o tom,že sláva není   víc než život.Ten   příjtroj měl 1 nevýhodu   vše co jstem jednou už   posunuli se posunovalo   pokažké.Super film
SPECNAS
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Hodně Sandlerovského humoru,   působí chvílemi zbytečně,   ale rozhodně většina   rozesměje. Potěší i   přítomnost stále hezčí a   hezčí Kate   Beckinsale(stejně jako   nepochopení přeskakování   sexuálního aktu pomocí   ovladače :D) Ovšem poslední   půlhodinka se zvrtne docela   mimo komedii a má co říct.   Myslím, že každý zná   někoho v situaci, v jaké   jsou manžele Newmanovi,   postavy jsou opravdu   uvěřitelně napsané a   docela silně odrážejí   realitu všedního dne leckoho   z nás.
IceCold
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Adam Sandler ma veľmi   potešil.V tejto roli mu to   fakt seklo a tak mi neostáva   nič iné,len odporučiť   tento film!A hlavne   otcom,ktorí často   uprednostňujú prácu pred   rodinou!
kedar6
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Podle upoutávek film vypadal   úžasně, ale skutečnost je   jiná. Téma je sice   neotřelé - kdo by nechtěl   oládat svůj život   ovladačem: tedy než zjistí,   že to má i   "mouchy".   Zpracování je ale matoucí,   ne příliš povedené. Trochu   nuda, ale snad u toho   neusnete...možná jen u   některých pasážích
michaeljameson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Kdo by takový ovladač   nechtěl mít doma .Snad   každý by našel chvíle,   které by rád posunul .Jenže   riziko, že se vám stane   něco podobného jako Adamu   Sandlerovi v tomto filmu je   docela veliké. Kdyby to na   začátku tušil asi by nikdy   tento ovladač nachtěl .
MichalVoska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Krásná komedie, ale ten dálkáč bych nechtěl :-)
Nádherný film, krásná   komedie, nádherná Kate   Backinsalem skvělý Adam   Sandler, zkrátka prča jak se   patří... navíc s   neskutečně krásným,   dojemným koncem
Imazol
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Pokud bych porovnal Klik a   Trestnou lavici (kde také   hraje Adam Sandler) tak   určitě je Trestná lavice   lepší film, Klik je jen   taková ta   "ulítlá" komedie   ze zámoří.
riso.svec
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2010
dobra komedia zabavil som sa   len boli pasaze kde som sa   trochu nudil. PRETOCIT CELY   ROK FAJ ALE TAKY OVLADAC BY   SOM NECHCEL
g4llardo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.6.2015
Recenze k filmu.
Práce architekta není lehký   život, méně času na rodinu   a více času na práci ten   ovladač se mu docela hodit   aby si usnadnil život. Ale   čím více ho používal tím   to bylo ještě horší.
Adam Sandler je dobrý   herec dokáže každého   rozesmát má vtipné scénky   a hlášky, baví mě něho   koukat a smát se filmu.
radlena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2011
Povedená komedie
Povedená komedie, bez   vyloženě hluchých míst. V   rámci amerických komedií   absentují vtipy na téma   vyměšování a vtipy o sexu   nesklouzávají k trapnosti.   Herecké výkony jsou v rámci   žánru nadstandartní.   Fungují i romantické a   dojemné scény. Jen by mě   zajímal osud hlavního hrdiny   po prozření ... možná by   nebyl špatný druhý díl ...   Adam se věnuje rodině, není   povýšen, dokonce si musí   najít novou práci, domů   nosí málo peněz, manželka   se zahledí do bohatšího   souseda, kterému zemřela   žena, odchází i s dětmi.   Adam tloustne, začíná být   nevrlý a zjišťuje, že   přece jen ten svět není   černobílý, ale asi by to   nebyla legrace a morální   motiv by zde také nefungoval   :-).
pepko00
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.11.2007
pepko00
Napriek tomu, že je to   komedia je veľmi poučna a   hodna na zamyslenie, o čo v   dnešnom hektickom svete   môže človek prisť.
rybizka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2017
Pohodový a příjemný film.   Mě se moc líbil, ale nejvíc   mě pobavila ta PLÁCAČKA na   břiše. Super film určitě   doporučuji. :-)
Evca85
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Doporučuji
Tento film byl zajímavý od   samého začátku do   konce.Kdybych mohla,podívala   bych se na něj ještě   jednou,klidně i   dvakrát.Dojal mě jeho   konec.Takový citovky mám   ráda.Člověk si na konci   filmu uvědomí čeho si má   vážit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih38022minih38022Italské prázdniny (2003) 
The Lizzie McGuire Movie n
minih71879minih71879Butch Cassidy: Bez osudu (2011) 
Blackthorn n
minih8525minih8525Horké pronásledování (1987) 
Hot Pursuit n
minih98082minih98082Guns, Girls and Gambling (2011) 
Guns, Girls and Gambling n
minih166431minih166431Voda, krev, rakije a zombie epidemie (2019) 
Posljednji Srbin u Hrvatskoj n
minih34531minih34531Trampoty pana Humbla (1997) [TV inscenace] 
Trampoty pana Humbla n
minih43104minih43104Kouzelná romance (2007) 
Enchanted n
minih64062minih64062Poslední zločin (2008) 
Cortex n
minih54831minih54831Les caïds (1972) 
Les caïds n
minih41116minih41116Vodnická čertovina (1996) [TV inscenace] 
Vodnická čertovina n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

12 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend

12:10 - 13:00

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:40

22 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178350

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10