Duben
ohodnotit

Pach krve 2: Cesta nikam [Video]

Wrong Turn 2: Dead End

Další název:
Pach krvi 2 (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
93 minut

Komentáře k filmu Pach krve 2: Cesta nikam

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.10.2013
Horory je jeden z mých   oblíbených žánrů a pokud   je příběh přehnaný a   vyšponované od absurdum,   tím lepší. Od doby před   asi pětadvaceti a třiceti   lety, když na naše videa   dorazily první "Hory   mají oči", což je   naprosto stejné téma,   podobné filmy můžu.   Postupem času se krutost a   názornost zvyšuje, ale i   naše vnímání se mění.   Jsme již zvyklí na ledacos,   například včerejší volby   do poslanecké sněmovny.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.9.2019
O pár bodíků slabší   oproti prvnímu filmu, ale i   toto si ode mne bere velmi   vysoké hodnocení. Chyby   nemá smysl rozebírat, je   jich tu jak naseto, ale u   těchto filmů to bývá   pravidlem. Za mne sedmdesát   procent.
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.2.2012
Zbytečná cesta
Proč druhý a dokonce třetí   díl?Ach jo,zas pokračování   o ničem!Zápletka,že se   hraje reality show ve   stylu"survive"A v   lese číhaj debilní burani a   naháněj hráče to beru,ale   způsob jakým to je   předkládáno NE!Spousty   nelogičností nemá cenu   vypisovat a krev a Henry   Rollins to   nezachrání,škoda....
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.8.2019
Televizní reality show   odehrávající se někde v   přírodě je zahraniční   velice populární. U nás to   jedna určitá televize   zkusila také, jenom že ne v   Česku, ale ve známé   zahraniční lokaci, což u   českých diváků moc zájem   nevyvolalo. Tvůrci si na   takové reality show   vzpomněli a jeho natáčení   použili do dalšího   dobrodružství v lese, kde   žijí geneticky   zdegenerovaní kanibalové.   Jenomže tentokrát to   nefunguje absolutně nic.   Neomaleně už vyznívá fakt,   že takové natáčení   vypadá jak vojenská drezura.   Co se týče geneticky   zdegenerovaných kanibalů,   tady o žádné překvapení   jít nemůže, neboť u nich   se jenom opakuje to, co je k   vidění už v předchozím   snímku. Na něj se však   nijak nenarušuje a není na   ně ani sebemenší zmínka.   Jedná se o samostatný   příběh odehrávající se   ve stejném prostředí.   Scénář vypadá, jako kdyby   byl psán za pochodu. Dějový   vývoj v mnoha místech nemá   absolutně žádnou logiku a   přirozenost. O nějakých   vratech si divák může   nechat jen zdát. Ne. Je to   hodně nepovedený snímek po   všech stránkách. Jen tak ze   zvědavosti se zhlédnout dá,   ale poté okamžitě upadne v   zapomnění.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.11.2009
Myslím si,že tahle dvojka je   jedna z těch,která zcela   jistě nezastínila   jedničku.
Scény   vraždění a detaily jsou   opět pěkně propracované,to   zase jo teda.Maskéry a   trikaře chválím-dost dobrá   práce a výsledek vypadá   morbidně a brutálně.....no   pro někoho se slabým   žaludkem určitě   nedoporučuju.
Herecky   se mi dost líbil Henry   Rolins,toho jsem už dlouho   neviděl a tady mě velmi mile   překvapil.
Tvůrci si   také nechali opět otevřenou   cestu na případné   pokračování,ale já osobně   už bych to nedělal.
Prasoid
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.7.2008
To už je jen parodie
Již tomu začátku se nejde   nesmát, takhle vypadají   filmy, které si ze sebe   tropí legraci. Krkolomnou   zápletku ještě více   potápí zmršené efekty,   které mě donutily film se   znechucením vypnout.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2012
Režisér Rob Schmidt natočil   před 10 lety první díl ze   známé pentalogie "Pach   krve". Tehdy se jednalo   ještě o kvalitní díl. O 4   roky později se do   pokračování pustil   nepříliš známý režisér   Joe Lynch a série šla pomalu   do háje...! :-/ "Pach   krve 2" ovšem ještě   nebyl tak hrozný, jako   třetí až pátý díl! :-/   Sice kvalita klesla na video   film, ale přesto je to   ještě koukatelné a   snesitelné. Už proto, že v   něm hráli celkem slušní   herci (například Erica   Leerhsen v roli Niny, která   hrála v remaku "Texaský   masakr motorovou pilou",   "Organizm", nebo v   pokračování "Záhada   Blair Witch 2") Ovšem v   "Pach krve 2" měla   nejhezčí účes i barvu   vlasů ;-) :-D Teď přejdu   opět k filmu. Už na první   pohled mi bylo jasné, že se   krví rozhodně nešetřilo,   což není úplně špatně,   ale není to také úplně   dobře, protože slabší   žaludky by měly asi trochu   problém se na to dívat (i   mně se při některých   scénách převrací žaludek   :-/ ). Režisér se tedy,   podle mého názoru, mohl   držet trochu víc jedničky,   tzn. s krví šetřit a   peníze využít na něco   jiného ve filmu (třeba   podplatit scenáristu, aby   vymyslel o trochu lepší   scénář ;-) ). Ovšem, i   kdyby se tak stalo, tak si   myslím, že lepší film se z   toho nevymáčkne ;-) To, co   bych ohodnotila jako kladné   jsou herci (o těch už bylo   psaní) a vcelku slušné   masky na kterých si maskéři   dali záležet. Mutanti jsou   děsivější a mají o to   víc znetvořené tělo (i   mysl). No já se jich tedy   bála víc ;-) :-D Na závěr   jen chci dodat, že   přeživší odjeli opravdu v   krásném autě a ten   mutantík někde poblíž v   lese byl roztomilí ;-) :-D
BinLADIN
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.7.2009
mně se to vcelku docela   líbilo sice jednotka byla   lepší
ale v   celku to jde sic jsem čekal   víc ale jsem spokojen
Lynette
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.6.2012
Příšernost
Tohle byla opravdu asi jen   jakási hodně špatná   parodie na horory, že? :-o   Nejenže děj není vůbec   strachlivý, protože je na   sto procent předvídatelný   /sadistická vyvražďovačka,   nic víc/, ale tohle dílko   musel vymyslet a natočit   nějaký hodně zvrácený   jedinec, ve "filmu"   je totiž tolik nechutností,   že nemít už dávno po   večeři, tak se uzvracím a   umřu dříve, než ti rádoby   herci z toho filmu. Jinak ti   mutanti byli sice nechutní,   ale masky nebyly zdaleka tak   vyvedené jako v prvním   dílu. Mutantí líbací a   sexuální scény byly přímo   k zblití, ale abych pravdu   řekla, opravdu dost mě   pobavil ten onanující mutant   v lese když spatřil jednu z   účastnic pouze spoře   oděnou v plavečkách z té   debilní reality show...:-D   Takže shrnuto - děj hrůza   hrůz a napětí nulové,   herci nezajímaví, herecké   výkony příšerné, 2/10   dávám za snahu vytvořit   maskami ty nechutné   zmutované potvory /ale jak   už jsem psala, ani ty masky   nebyly nic moc/...
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.8.2018
║Rozpočet $4milióny▐   Tržby za predaj DVD v USA   $8,870,326 //počet predaných   kusov 480,620║ Po celkom   solídnej prvej časti prišla   dosť odbitá druhá časť,   čo vypadá ako čisto   televízna produkcia bež   štipky pokusu o nejakú   zaujímavejší príbehu   stavbu, k tomu masky sú   odfláknuté ako všetko   ostatné. Takýchto   nezaujímavých kvázy   horrorov tu už bolo   nespočetne a v omnoho lepšej   kvalite. /10%/
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2010
Dvojka se narozdíl od   jedničky nebere vůbec   vážně, což je u těchto   laciných a neoriginálních   hororů jen a jen dobře.   Herecké obsazení neurazí   ani neotravuje, vidláci jsou   opět sympáťaci se smyslem   pro humor a gore je ostré a   nechutné, jak má být.   Místy to zavání téměř   parodií, snad každý v tom   musel vidět aspoň Ramba nebo   Predátora.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2008
Co napisat?Je to dobry   horror,ale hodnotenie zraza   dole fakt,ze sa jedna o jeden   velky plagiat.Reziser   povyberal ceresnicky na torte   z ostatnych horrorov a snazil   sa upiect originalnu tortu,co   sa nepodarilo.Hlavna zapletka   mutanti v horach kontra   sutaziaci je obohranejsia ako   evergreen :))) Co sa rezii   podarilo je moment prekvapenia   a fakt,ze uhadnut kto padne a   kto prezije nebolo lahke.Dalej   mix horroru okoreneneho   kvapkou sexu bol osviezujuci   :))) Henri Rollins zo zaciatku   posobil toporne,ale ku koncu   sa rozohral a vidiet jeho   sialene oci a pocuvat jeho   hlasky stalo za to.Pre   fanusikov horroru ano,pre   nestrannych zvazit.
Deviant_Girl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2022
Rodinka v plné síle
Dvojka je po jedničce   nejlepší a to hlavně díky   více mutantům a   rozšířené rodince s nimi.   Ovšem tu reality show a   procpanou nahotu si mohli   odpustit. Snížilo to kvalitu   filmu. Ale jinak zábavný   horor.
marci22
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.8.2009
Mě dvojka nezklamala ale   jednička byla lepší.V tomto   díle jsou vraždy steně   brutální jako v   předchozím-rozseknutí   řeznickou sekyrou   napůl,záda rozřezána až   na kost...
Jen ten   gumovej palec na konci filmu   si mohli odpustit.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Take bych rekl, ze tento   snimek je lepsi nez jeho   predchazejici film.   Zdegenerovani lide, pro ktere   neni v lese nic k jidlu, si   vzdy dokazi poridit nejakeho   kolemjedouciho. V pripade   reality show to vypada na   zasoby na zimu :-D obcas jsem   se i zasmal.
Clockwork
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.9.2007
:) tenhle filmek je urcen   opravdu jen pro   nosice.Popravde se ani nedivim   ze neputoval do kin protoze by   asi moc milionu nevidelal uz   dlouho sem se tak nezasmal   pokut se v tomhle stylu bude   pokracovat tak horor upadne v   zapomeni. Jednoduche, fadni a   naprosto neorig... Bohuzel se   opet musim uchylit k velice   nizkemu hodnoceni !!
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2009
Naleznete zde   všechno.Strach,napětí,krev,   smích,řev,lítost.A i když   to je druhý díl,troufám si   říci,že se povedl daleko   více a kdybych si měl   vybrat,jestli 1 nebo   2,rozhodně bych byl pro   2.Jestli to dělá ta soutěž   nebo ty propracované   vraždící scény,nevím.A   konec tedy nezklamal,spíše   nabídl okamžik,který byl   plně využit k pokračování   Pach krve 3.
pepe15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Tento film je skutečně   dobrej horor a ten kdo má   rád horory by ho měl   vydět.Setkáváme se z   rodinou zmutovaných kanibalu   kteří baží po čerstvém   mase.Protože se v jejich   lesích má odehravat reality   show přežití v přírodě a   učastníci a filmaři   netuší že pujde s kutečně   o život.A ten kdo prohraje   skončí pod rezavým   sekačkem nenasitných   lidojedu.Vřele doporučuju   lepší než PACH KRVE 1.
Nikotyna
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.4.2011
Něco to do sebe určitě má,   ale pro mě je to obyčejná   vyvraždovačka, u kterých se   leknu doopravdy párkát,   jinak to se mnou nic   neudělá. Dost podobný   jedničce, takže ani nějaký   zvláštní překvapení.   Akorád zrůd je víc, a jsou   snad ještě ošklivější.   Slabší průměr.
Helled
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.9.2013
Uvodní brutalnější film   než první díl atmosféra   celkem dobře vře ve filmu i   napětí je dobré prostě tu   byla hlavní brutalita
s.p.r.e.y
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Děs
Trapný od začátku do konce.   Jednička nestála za nic a   dvojka je na tom ještě   hůř. Tenhle film se nedá   nazvat ani Béčkem.
Lycant
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.10.2007
vzhledem k tomu ze jsem mel tu   moznost videt prvni dil teto   serie, jsem si rek ze se na   druhy dil podivam. Ale me   zklamani bylo na miste,   protoze kvalita filmu je   otresna a lze ho doporucit jen   naprostym fanatikum horror   zanru
Devilian
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.4.2008
To bylo na mě moc. Nejen, že   už i první díl byl   neuvěřitelně trapný a   pramálo na něm bylo   hororového (podle mě), ale   tohle teprv bylo něco.
Hajtaur
Hodnocení:
Přidáno: 4.8.2009
No teda musím uznat že jako   všechny pokračování mě   tohle nepřekvapilo,opět tak   trochu o ničem.První díl   byl dobrý ale tohle jse   opravdu nemělo   natočit.Neříkám že to   není koukatelný ale hodně   mě to zklamalo

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih54006minih54006Vize (2006) 
Le pressentiment n
minih82143minih82143Slečny v nesnázích (2011) 
Damsels in Distress n
minih69019minih69019Temple Grandinová (2010) [TV film] 
Temple Grandin n
minih8341minih8341Hlídač (1970) 
Hlídač n
minih14173minih14173Nevěsta k zulíbání (1980) 
n
minih50948minih50948V sobotu večer, v neděli ráno (1961) 
Saturday Night and Sunday Morning n
minih191522minih191522Zkouška umění (2022) 
Zkouška umění n
minih120609minih120609Když zvířata sní (2014) 
Når dyrene drømmer n
minih53297minih53297Panoptikum (1981) 
The Funhouse n
minih33394minih33394Krádež legendy (2003) 
Grand Theft Parsons n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)

 Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)
Pach krve 6: Krvavý hotel n
Wrong Turn 6: Last Resort
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Valeri Milev

(pokračování)

Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) [Video]

 Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) [Video]
Pach krve 5: Krvavý masakr n
Wrong Turn 5: Bloodlines
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011)

 Pach krve 4: Krvavý počátek (2011)
Pach krve 4: Krvavý počátek n
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
Žánr: akční / horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve 3 (2009) [Video]

 Pach krve 3 (2009) [Video]
Pach krve 3 n
Wrong Turn 3: Left for Dead
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve (2003)

 Pach krve (2003)
Pach krve n
Wrong Turn
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Kanada
Režie: Rob Schmidt

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Možná přijde i kouzelník aneb ...

21:20 - 22:59

5 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš vzdálený most (1977)

20:00 - 22:55

85 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

NOVA - Superlov

20:20 - 21:45

65 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

70 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190663
Osobností: 698137
Fotografií: 765104
Plakátů: 377272
Obsahů a biografií: 178479

Poslední komentáře

Táta Hyda (2000) [TV epizoda]

Táta Hyda
Hyde najde svého otce, ale   ten se k němu zprvu moc nemá   a ještě lundá. Fez se   snaží okouzlit ženy   poblíž sebe, ale moc to   nejde a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Ať žijí duchové! (1977)

Ať žijí duchové!
Tady je skoro zbytečné něco   komentovat, protože tahle   sedmdesatková klasika mluví   dosti jasně sama za sebe.   Chytrý základní dějový   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Trable prcka Binka (1994)

Trable prcka Binka
Tak tohle bylo za mě hodně   špatný. Nelogický,   patetický, přehnané a   přeplácané. Za celý film   dva okamžiky, kdy jsem se   zasmál (s více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Siréna od Mississippi (1969)

Siréna od Mississippi
Pro mě neobvyklí snímek z   Belmondem žádná vtipná   scéna,žádna bitka   ,akce,humor prostě nic jen   romantika a nudné pasáže na   druhou více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Michael Strogoff (1975) [TV seri...

Michael Strogoff
Hodně povedená historická   televizní minisérie   natočená v nezvykle široké   koprodukci podle verneovky,   která u nás není možná   tolik více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Aunjanue Ellis

Ellis Aunjanue

Benz Antoine

Antoine Benz

Claire Turner

Turner Claire

James Doherty

Doherty James

Osudové selhání (Breach)

Osudové selhání
Breach

Chris Williams

Williams Chris

Poslední dům nalevo (Last House on the Left)

Poslední dům nalevo
Last House on the Left

Hiro Kanagawa

Kanagawa Hiro

Můj dům v Umbrii (My House In Umbria)

Můj dům v Umbrii
My House In Umbria

Příbuzní (Cousins)

Příbuzní
Cousins

Naposled navštívené:
Aunjanue Ellis

Ellis Aunjanue

Benz Antoine

Antoine Benz

Claire Turner

Turner Claire

James Doherty

Doherty James

Osudové selhání (Breach)

Osudové selhání
Breach

Chris Williams

Williams Chris

Poslední dům nalevo (Last House on the Left)

Poslední dům nalevo
Last House on the Left

Hiro Kanagawa

Kanagawa Hiro

Můj dům v Umbrii (My House In Umbria)

Můj dům v Umbrii
My House In Umbria

Příbuzní (Cousins)

Příbuzní
Cousins