Duben
ohodnotit

Před svatbou ne!

Heartbreakers

Další název:
Pred svadbou nie! (SK)
Rok:
2001
Délka:
124 minut
Premiéra v ČR:
17.10.2002
„Zlomí vám srdce a seberou peněženku. Sigourney Weaver a Jennifer Love Hewitt – rodinný tým, který obere každého chlapa.“

Komentáře k filmu Před svatbou ne!

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2010
Výborná komedie. Má spád a   neočekávané situace.   Sigourney a Jennifer jsou   skvělé a ani na chvíli vás   nenapadne, že nejsou   příbuzné. Je určitě   těžké natočit komedii,   protože rozesmát a pobavit   je kumšt. A tenhle se   vydařil!
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Dost dobrá komedie, u který   sem se celkem bavila.   Sigourney Weaver i Jennifer   Love Hewitt v roli dvou   zákeřných mrch, kterejm de   jen o prachy, sou vážně   dobrý. Líbí se mi i Ray   Liotta, ačkoliv tu nehraje   až tak velkou roli. Film sice   končí fakt   "nečekaně" - na   každýho jednou dojde, a tak   sou odhalený i obě   podvodnice a dokonce se i   zamilujou, přesto je to ale   fajn a pobavíte se u toho :)
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2012
Vždy sa môže niečo zvrtnúť
Ha, tak toto bolo skvelé.   Fakt jedna z naj komédií,   čo som videl, podarene   strelená a tvorcovia sa   museli vyblázniť. Už len   tá skvelá ústrená   myšlienka. Fakt som sa   pobavil. Plán a scenár je   jednoduchý. Zohratá   podarená dvojica si   naplánuje svoj útok na   ženícha. Mama si ho omotá,   privedie pred oltár a dcéra   zvedie, pred najlepším sa   však objaví novomaželka a   zhrozene žiada o rozvod. A   samozrejme z toho rozvodu   niečo kapne, teda dosť   kapne. Teraz nasleduje   posledný útok na   fajčiarskeho magnáta. Avšak   dcérka chce tromfnúť matku,   tak ide na vlastnú päsť po   majiteľovi miestneho baru,   problém však nastáva keď   sa zamiluje. Samozrejme to   končí šťastne   hollywoodsky, čo ja rád.   Nájdením šťastia a   životnej lásky. Inak dosť   solídne herecké obsadenie. A   neskutočne množstvo   elitných frkoch. Tak z   najbrutálnejších postáv   jednoznačne Mr. William,   cynický propagátor fajčenia   s ťažkými hláškami ako   napríklad o tom skúšaní na   malých deťoch (prečo ich   oberať o potešenie z   fajčenia, raz skúsili a už   sa nevedeli od toho   odtrhnúť). Nikdy nezabudnem   na ten milý, nevinný a   úprimný pohľad slúžky   (neprávom prichytenej pri   krádeži) a nasledný ťah   Mr. Williama, keď dáva   doláre policajtovi, či by ju   nemohli ešte preplieskať na   stanici. Jeho neskutočné   chúťky, keď má rád ak   žena fajčí alebo miluje,   keď žena je surové mäso,   nu gurmán a fajnšmejker.   Množstvo elitných scén ako   v tej reštaurácii, keď   čašník hodí - vy asi   neviete toho moc po rusky a   následné brutálne vyznanie   lásky, ktorému ale dotyčná   nerozumela zrejme, pretože sa   zmohla iba na výstižné   dáá. Musím spomenúť i   skvelú postavu podvodníčka   aút, ktorý to má fakt   ťažké a je zo všetkého   dosť zmätený, ale s   butálnými frkmi (dokážeš   to? - jasné, veď som z   Jersey). Page i keď hrá   riadnu mršku ,tak vyzerá   skvostne. No ženské zbrane   dokážu divy. Fakt výborná   vec
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2009
Dost dobrá komedie o dvou   sňatkoveých podvodnicích,   matce a její dceři.Je to   docela sranda sledovat jak si   matka omotává pracháče   kolem prstu, aby ho vzápětí   předhodila svý dceři, což   spjeje k extrarychlýmu   rozvodu a k extra peňezům   pro tuhle vypečenou   dvojku.Všecko se daří,   dokaď se jim do toho   nepřiplete láska…Musim   říct že matka s dcerou sou   pěkně vychcaný   mrchy…Ženský sou   svině:-DJe tu spousta   dobrejch hlodů a pár   známejch herců, nejvíc se   mi líbil Gene Hackman, jako   chodící reklama na svý   podnikání – bez žvára   ani ránu:-DAle vzhledově   byla nejlepší Jennifer Love   Hewitt:-)Pěkná odpočinková   komedie s pár dobrejma   nápadama.
ancaz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2011
Film vřele doporučuji.   Střelená komedie se   skvělými herci. Sigourney   mám zapamatovanou z filmu   vetřelec a i tam byla dobrá.   Tady prostě zářila.
dijonskaomacka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2010
Skvělá komedie, která mě   vždycky rozesměje a pobaví.   Sigourney je skvělá. Na   špatnou náladu film jako   stvořený.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Heartbreakers
Romantická komedie, která se   nikdy tak docela neohraje.   Myšlenka filmu je zdařilá,   stejně jako herecké   obsazení Weaver, Hackman,   Hewitt, musím říct, že mi   tam docela vadil Jason Lee,   který působí neskutečně   přihlouple a mé sympatie si   tady a ani nikde jindy   nezískal. Ray Liotta to už   je jiné kafe.
V   půlce filmu mi přišlo, že   film ztrácí trochu dech, ale   nakonec se sebral a dokázal   zakončit skvěle, vlastně   ještě líp než bych si   myslela.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2018
Matka s dcerou podvodným   vztahem okrádají bohaté   muže. Tak tento námět   hodně připomíná český   snímek ‘Světáci’.   Jiřinu Šejbalovou v roli   matky a její tři dcery si   musí vybavit naprosto   každý. V tomto americkém   snímku to mají obě velmi   dobře promyšlené a pracují   v týmu. V hlavní roli   Sigourney Weaver a Jennifer   Love Hewitt a když se na ně   mužské oko podívá, není   divu, že se jim daří. V   mužských protipólech jsou   Gene Hackman coby velice   odpudivý silný kuřák a   Jason Lee v podobě lehce   naivního mladíka. Snímek je   zábavný v celé své   koncepci a je v podstatě   určen pro každou věkovou   hranici. Každý si tu pro   pobavení najde to své a   není toho málo. Romantický   podklad příběhu přidává   další rozměr a určitý   dějový vývoj. Svým   způsobem je to celkově   poněkud hloupé, ale   divácký zážitek   přináší a to jde   především.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2008
Zábavná komedie na kterou se   vždy rád   podívám.Weaverová si s   Hewittovou skvěle nahrávají   a do toho ještě zábavně   kašlající Hackman.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2010
Před svatbou ne!
Povedená komedie, která   přinese hromadu srandovních   situací a zajímavých   dialogů, takže se u filmu   rozhodně nebudete nudit. Moc   se mi líbilo, jakou měly   hlavní hrdinky nápaditou a   skvěle promyšlenou   vychytávku, pomocí niž   obírali boháče o jejich   majetek. Děj je nadupaný a   pěkně svižný, takže se tu   dá snést i ta romantika. No   a film nemůže přece   skončit jinak než   happyendem.
cerfik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2012
Tuhle výbornou americkou   komedii stojí za to vidět   už jen kvůli skvostně   nechutnému notorickému   kuřákovy v podání Gena   Hackmana, na kterého jen tak   nezapomenete a jeho hlášky   jsou taktéž skvostné.   Sigourney Weaver v roli mrchy   a ani ostatní herci zde   opravdu nezahálí.   Scénáristi se zde skvěle   utrhli ze řetězu a tak   vzniknul tenhle výborný,   zábavný úlet.
Koimisto
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2006
Pozor na vdavek chtivé slečny!!!
Romantická komedie jak se   patří.Krásné ženy,   krásné prostředí a   vyhledávaní herci musejí   lákat každého a snad   každému se musí tato lehce   černá komedie líbit.Velmi   se mi líbil nápad s muži =   obrovští   "nadržení"   hlupáci a velmi krásná   "vyčůraná"   bezcitná monstra = ženy!Je   to parádní komedie se   skvělým scénářem, po   celé dvě hodiny není místo   pro nudu.
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Povedené. V téhle komedii je   Ray Liotta k sežrání a   Sigourney má obrovská prsa.   Gene Hackman je naprosto   přesvědčivě odporný a ty   dva mladí jsou jak dva   plyšoví králíčci.   Scénarista se odvázal, tohle   je důstojný zástupce   bláznivých komedií.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.11.2011
Romantické komedie nemusím,   ale tady jsem se pobavil. Jak   matka a dcera hledaj koho   oškubat a naráží na   různé týpky i situace. Je   zde i velmi dobré herecké   obsazení a Jennifer Love   Hewitt je fakt kočka:-)
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Hvězdně obsazený snímek, v   němž vyzrálí herci (až na   výjimky) předvedli, jak se   hraje s přehledem. Do plného   počtu chybí právě   nedostatečnost těchto   výkonů zakrýt nedostatky   ostatních.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2012
Zajímavý a vtipný snímek o   tom jak svatbou   "lehce" přijít k   penězům. Celkově pohodová   oddychovka s kupou   úsměvných scén. Nakonec   však zvítězí láska nad   podvodem a to tou nejlepší   možnou cestou =)
Naomi21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2010
Sigourney válí - celý film   si ukradla pro sebe a jako   šarmantní podvodnice si   získává srdce Ray Liotty i   divákovo. Ray pak zvládá   roli Deana bezchybně a hraje   na svou sympatickou strunu.   Gene Hackman dotváří   hvězdné obsazení svou   kreací kuřáckého   milionáře. Jedinou chybou na   kráse je jindy příjemná   Jennifer Love Hewitt. Její   frackovitá Page není holkou,   které byste fandili.
AlbertPeta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2006
Zdařilý film u kterého jsem   se opravdu bavil. novodobé   sňatkové podvodnice dá se   říci, jedna se provdá za   boháče a druhá ho svede aby   mohl být rozvod s tučným   odstupným. Přestane to   klapat, když se mladší   zamiluje. Skvělé Jennifer   Love Hewit a Sigourney Weaver.
Fox
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.12.2003
Když nad tím tak uvažuju,   tak nevím jestli se mi líbil   víc samotný film nebo   Jenifer Love Hewitt... Asi   nejsem moc objektivní...
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.12.2019
Povedená svižná komedie s   výborným hereckým   příběhem a celkem slušným   příběhem. Všichni herci se   trefili do rolí, např.   Sigourney Weaver a Gene   Hackman přímo excelují.
Zippy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2004
Velmi chytré dámy, které   rozhodně vědí, co chtějí-   peníze. Ovšem nesmí se   jedna z nich opravdu   zamilovat. Komedie kde se   jedna vdá, s druhá zařídí   nevěru. Následuje rozvod a   tučné odstupné. Pěkný   film, kde to J.C Love ještě   slušelo.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.1.2012
Víc než ženy :) mě tu   zaujal G. Hackman, jak skvěle   sehrál odpornou, vyhulenou,   slizkou příšeru; bohužel   zde dlouho nepobyl. Ostatní   sice předvádí slušné   výkony, ale film jako celek   mě bohužel nebere; není to   ten typ humoru, který by mě   opravdu bavil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih63130minih63130Transformers 3 (2011) 
Transformers: Dark of the Moon n
minih32722minih32722Pán prstenů: Dvě věže (2002) 
The Lord of the Rings: The Two Towers n
minih43078minih43078Mé druhé já (2007) 
The Brave One n
minih32256minih32256Metallica - Cunning Stunts (1997) 
Metallica - Cunning Stunts n
minih66846minih66846Zrození Planety opic (2011) 
Rise of the Planet of the Apes n
minih39993minih39993Hitler: vzestup zla (2003) [TV film] 
Hitler: The Rise of Evil n
minih40379minih40379...a bude hůř (2007) 
...a bude hůř n
minih61355minih61355Pokušení (2009) 
Chloe n
minih25805minih25805Soumrak (1998) 
Twilight n
minih34018minih34018Zabij mě něžně (2002) 
Killing Me Softly n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zavolejte porodní sestřičky (2...

09:25 - 10:25

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Vysílací čas vyhrazený pro kan...

10:15 - 10:35

1 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

09:45 - 10:55

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

09:30 - 10:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190694
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377364
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10