Duben
ohodnotit

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

Další název:
Twilight sága: Úsvit 2 (SK)
Rok:
2012
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
17.11.2012
„Finále bude nesmrtelné“

Komentáře k filmu Twilight sága: Rozbřesk - 2. část

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
Pixel116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2012
Nejlepší díl
Tento díl již od začátku   skvěle navázal na konec   první části, kdy se Bella   změnila v upírku. Skvělý   scénář, kostýmy i režie.   Bill Condon prostě ví, co   dělá. Novorozená upírka   Bella zjišťuje, že má   ohromný dar štítu, kterým   může ochránit všechny   ostatní upíry při konečné   bitvě s Volturiovými, neboli   ,,italskou chátrou" jak   také zazní ve filmu.   Perfektní příběh, který   nemá ve světě obdoby.   Strhující a napínavý děj   diváky naprosto dostane.   Navíc čekejte nečekaný   konec. Nemohu prozradit víc,   protože to každý asi   nečetl. Tak přeji   příjemnou podívanou.
Nikotyna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Musím uznat, že když   distributoři napsali   "finále bude   velkolepé", bála jsem   se, že se zase předcenní, a   konečný efekt bude trochu   zklamání,jako jsem to měla   například u posledního   dílu Harryho Pottera.   Tentokrát jsem si řekla, že   nebudu číst, žádný   recenze a žádný   komentáře, abych buď toho   neočekávala moc,nebo naopak   už z toho šla naštvaná do   kina. A myslím, že jsem   udělala doopravdy dobře.   Finále? bylo doopravdy   VELKOLEPÉ. Zažila jsem u   filmu snad všechny emoce a   ani na chvilku se mi u filmu   nestalo, že bych se nudila.   Spíš naopak každou minutu   jsem doslova hltala. Když se   to srovná s ostatními díli.   Tak tohle je absolutní pecka   oproti ostatním. Takže   děkuji tvůrcům, že   poslední díl, doopravdy   vytvořili k dokonalost a   nepřišlo bolestné   zklamání.);))
Skořič
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2012
Byla jsem v kině na   půlnoční   premiéře,protože jako   spousta lidí tuhle ságu   miluje,tak jako já.A moje   hodnocení je jasné,super   zakončení upírské   ságy.Moc se mi to   líbilo,prolínal se tam   strach,láska,sex,napětí a   musím říct,že to tam všem   výjímečně slušelo!Kristen   byla naprosto neskutečná a   se svoji rolí drsné upírky   se poprala dokonale.Z naivní   holčičky vyrostla kvalitní   herečka!Jen mě mrzí,že se   opravdu nedá dát z knížky   do filmu všechno.I   přesto,že jsem byla   nadšená mě mrzelo,že   některé zásadní věci   nebyly úplně   vysvětleny.Člověk co   nečetl knihu si myslím,že   nevěděl o co jde.Ale jinak   nádherný,potkat někde v   noci Edwarda,tak na něj   skočím spíš já :D
b.i.g.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2012
best dil
Dnes jsem byla a mohu jenom   chválit.....vše bylo   perfektně natočené,ale   hlavně souboj ke konci   amazing!!!!Na konci nečekaný   zvrat takže protě   paráda!!!!muím dát 10   hvězd!!!!
TeaTime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2013
je to ten nejlepší film z   Twilight sága! Opravu mě na   konci napálil Alicinou vizí   o válce, ale i tak je to   vážně skvělý film, jeden   z mých opravu nej filmů
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.11.2012
Dávám vysoké hodnocení a   zároveň jsem vděčná, že   už je konec... Jsem fanda   spíš knih, a od prvního   dílu měla tato série   kvalitativně dost klesající   tendenci... až 4. díl to   opět trochu zachraňuje.
Abychom si nelhali do   kapsy, nejedná se o žádné   veledílo - herci se náhle   nenaučili hrát, příběhu   hloubka taky nepřibyla...   možná jsme si jen zvykli.
Mám ale pár zásadních   výtek - přístupnost 12A??   WTF!!! Díky honu za penězi a   dětským publikem ve filmu o   upírech a upírské bitvě   neteče krev!!! A když už se   tedy tak honíme za penězi,   doporučila bych pro   příště opravdu investovat   víc do vizuálních efektů -   bitva je skvělá, ale to   mimino :o(
Jinak ale   musím pochválit kameru a   změnu oproti knize - ta celé   kino nadchla :o)
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2012
The Twilight Saga:Breaking Dawn 2
Rozbřesk jsem vyhlížela s   nadějí, že dokáže to co   třeba Harry Potter a musím   říct stalo se tak. Nejsem   velký příznivec této   ságy, v tom smyslu, že mám   doma na zdi nalepené plakáty   Edwarda nebo tričko s   potiskem Edward team nebo   něco podobného. Knihy jsem   četla a z toho důvodu, že   jsem fanoušek seriálu či   filmů, kde vystupují   upíři, vlkodlaci a podobná   pakáž.
Rozbřesk   překvapil, vlastně víc než   jsem si myslela. Bella   vypadalo jako upír skvěle,   opravdu jí to seklo,   očekávala bych trochu toho   zkoumání co vlastně umí,   prostě kniha byla v tomhle   lepší, ale chápu nevešlo   by se to na plátno. Já   osobně nemám filmu co   vytknout, měl opět skvělou   hudbu, perfektní herecké   obsazení, děkuju za Lee   Pace, ten mi udělal velkou   radost. Vlastně jednu   námitku bych měla a to byla   Renesme na to dítě jsem se   těšila snad ze všeho   nejvíc a čeho jsem se   dočkala, snad jen toho, že   dítě bylo sice krásné, ale   čišela z něj   digitálnost!!!
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.8.2016
Nic pro tvrdé realisty! Ale   milovníci romantických   pohádkových příběhů a   přiznávám, že se v nich   nenajde moc mužů, tak tihle   nenapravitelní snílci si   přijdou na své, protože   tahle upírská sága končí   nádherným happyendem...pro   mne by sice nemusela být ta   bitka s Volturiovými na konci   tak dlouhá, ale budiž.   Knižní předloha je docela   slušně zpracovaná a tak si   tenhle film užije každá   sentimentální ženská duše   bez ohledu na věk.
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2017
Konec dobrý, všechno dobré
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   uzavřena nejlepším dílem.  
Po ne úplně   povedeném prvním dílu   Rozbřesku, který šlo   pohodlně smrsknout do deseti   minut, se celá upírsko   vlkodlačí sága dočkala   důstojného zakončení ve   kterém je prostor pro   romantiku, akci, i   nekompromisní happy end.
Na své si tak přijdou   jak ti, kteří se nemohli   rozhodnout, jestli je lepší   se pářit s krvesajem, nebo   přerostlou čivavou, tak ti   kteří mají rádi, když se   na plátně něco děje.
To, že se většina   upírů v sérii stále   tváří, jako by chtěli   něco říci a neví co,   nejspíš patří do jejich   role, asi to mělo vypadat tak   nějak tajemně. Určitě to   není tím, že by ani jeden z   nich neuměl hrát. Téměř   dvě hodiny dlouhý Rozbřesk   Díl druhý rozhodně není   dílkem, které by, krom   Zlatých malin, aspirovalo na   nějaké ceny. Herecké   výkony jsou průměrné, až   podprůměrné, dialogy   hloupé, hudba vcelku slušná   ale jako celek to tak nějak   funguje, že se na to hezky   kouká.
Co dodat   závěrem? Kristen Stewart to   na konci,jako nemrtvé   slušelo určitě víc, než   na začátku, kdy byla zase   taková nějaká neživá,   ale nezpochybnitelnou hvězdou   upírského ansámblu byla   Ashley Green v roli Alice   Cullenové. řekněme si to   upřímně pánové, od té by   se nechal pokousat každý.
Twilight tedy skončil a   my si říkáme co bude   příště... Láska školní   roztleskávačky s vodníkem,   nebo hráč fotbalu s lesní   vílou, či Jeskyńkou ?   Necháme se překvapit.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.9.2014
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part Two
Finále dopadlo lepšie ako   som čakal.Jediné čo by som   vytkol bolo to vyvrcholenie s   tou bitkou a s Alice.Inak sa   na súboj pekne pozeralo a   prekonal bitku v tretej   časti.Páčila sa mi aj   armáda upírov,pretože   vyzerala epicky a skvelo som   sa na nu díval.Zabavil som sa   a som veľmi rád,že som   videl celú ságu.
MucBar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.11.2012
Moc digitálního světa
Od chvíle, co jsem zavřela   poslední knihu TW ságy, jsem   se těšila na film.   Pokládala jsem si otázky,   jak scénárista vyřeší   některé komplikované   momenty knihy.
Trochu   mě mrzí, že některé   části příběhu z knihy na   plátně úplně chybí, ale   to už by měl konec víc než   jen dvě části.   Neuvěřitelně moc mě   zklamalo digitální   mimino...udělalo se mi z toho   až mdlo, když si vezmu,   kolik má TWS fanoušků a   kolik film stál! Mimino mohlo   být o mnoho lepší, ne-li   opravdové!Chvilku hledat by v   tomto případě stálo za   to.
Celkem vzato jsem s   filmem spokojená a kino jsem   si užila.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.11.2012
Spolu až na věky....
Píšu hned po návratu z   kina.Tak jsme se dočkali   konce naší ságy.Pro mě   jednoznačně nejlepší díl   ze všech.Jsem rád že jsem   nečetl knižní   předlohu,pač mě konec   překvapil.Finalní boj mě   dostal,byl jsem naštvanej že   plno hrdinů zemřelo,ale ono   to bylo....:)
Musím   uznat že Kristen Stewart to   jako upírce s červenejma   očima moc seklo,jediný co mi   vadilo bylo to digitálně   upravený ditě,ač se   trikový tvůrci moc snažili   bylo to vidět na mě až   moc.
Jo a podlouhé   době u nás ve Varech kino   praskalo ve švech.Upíři   jsou holt in...Dávám 9:)
terka69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.11.2012
Nic nezkazili, ani   nevylepšili, i když si to   mohli myslet, ovšem kdo četl   knihu věděl že to nemůže   být pravda a kdyby byla tak   by tato část, a myslím si   že nejen ta, získala daleko   více odpůrců. Jak už sem   řekla nic nezkazili a   většinu času se drželi   předlohy, za což jsem velice   vděčná, film nepřekvapil,   humor tomu nechyběl, taková   poslední oddechová část
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.1.2014
Tak jsem zdolala i poslední   díl. Už jsem si zvykla na   topornou Kirsten, možná   kdyby Stmívání mělo tolik   dílů jako Harry Potter,   třeba bych jí přišla na   chuť. Nebo, kdyby mi bylo   třináct. Počítačové   mimino děsivé, počet   upírů na různých stranách   zbytečně velký, člověk   pak nevěděl, kdo je kdo.   Zasloužili by si trochu víc   prostoru, na rozdíl od scény   s Toshirem, to nevím, k čemu   byla. Konečná bitva pěkná,   jenom mě vždycky fascinoval   rozdíl v celkovém záběru,   když se skupiny rozběhly   proti sobě, jak byla ta   Cullenových malá, i když   jich tam bylo celkově víc.   Pointa s Alicí dobrá. A je   dobré vědět, že i upíři   se bojí-vlastní smrti.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.3.2021
Zatímco předchozí první   část čtvrtého příběhu   pojednávala o událostech v   době těhotenství Belly, v   této druhé části se dítě   narodí, krapet povyroste a je   snaha její existenci za   každou cenu obhájit. A opět   je i snaha o epos za použití   dějství, které by   vystačilo a na daleko   kratší stopáž. Režisér   Bill Condon však tentokrát   celý dějový koncept pojal   více uvolněně, takže co se   týče napětí, a vůbec   celkové atmosféry, se   bohužel šlo o nějaký ten   stupínek dolů. A je to   škoda, neb konec měl být   nadevše velkolepý a to   hlavně v rámci emočního   vypětí. Co se týče   vývoje, charakterově   nejvýraznější je Bella,   která už není naivní   dospívající holčičkou,   ale v podstatě již mladou   ženou odhodlanou bojovat   nejen za své dítě, ale i za   své ideály a za to, co   miluje. Nejdelší scéna je o   vyjednávání a   přesvědčování, která by   si rozhodně zasloužila   daleko větší dramatizaci a   napětí. Takto se jen ponuře   opakuje dojem zbytečné   natahovanosti, které   absolutně nic nepřináší.   Po předchozím díle tedy   zklamání, které jen   vyvolalo dojem, že je   rozdělení do dvou filmových   dílů naprosto zbytečné a   že se tak stalo jen kvůli   většímu výdělku z kin.
jajsempravabobika
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.1.2018
Mno...ze všech dílů byl   tento asi nejhorší, takové   béčk jednoduše shrnuto.   Zachránilo to aspoň   posledních třicet minut. Na   ty se vyplatí si počkat.
Wiikii
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2018
Minule "Hurááá" a   teď zas "ach jooo"   ... Ale rozhodně jeden z   těch nejlepších dílů   celé ságy. .... HODNOCENÍ:   50%
fazole2000
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.11.2012
Divnej konec a malo akce proto zlatej prumer
Mam tudle sagu rada ale ten   konec.... Jak cela ta bitva   kde umre Jasper,Carlisle je to   smutne a nakonec se ukaze ze   to byla jen vize od Alice   vubec zadna napeti nic   predchozi dily byli   napinavejsi..
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.1.2013
Možno príde aj Aro
No v týchto dňoch to   myslím, že schytalo až   nejakých 11 nominácií na   Zlatú malinu, zrejme si   kritici svoje chúťky nechali   popustiť až na poslednú   časť. Zas až taký des to   nebol. Fakt som čakal niečo   oveľa príšernejšie, ako   bolo to dosť zlé, ale zas   úplne dno to nebolo. Ktovie,   či to fakt nebola skôr   paródia na upírsko-vlčie   filmy a tú romantiku tu   vsunuli, aby násťročné   polepili izbičky plagátmi a   hodilo to nejaký ten dolár   navyše. Ústredná dvojica (i   tu aj trojica) fakt zlá, ako   vždy, prvá časť sa nič   nedeje, nuda, infantilnosť a   desivá romantika. Potom to   začína mať trocha grády a   záverečná bitka sa aj   podarila, i keď, no veď to   uvidíte. Navyše niektoré   postavy tu mali šmrnc.   Hodnotiť ťažko, videl som   už aj príšernejšie veci, a   beriem to trochu s nadhľadom.   Druhý raz by som to už ale   asi nepozeral
karlosphonic
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.3.2013
Sběr malin
Některé filmy by se vůbec   neměli točit.To platí pro   tento díl Twilight ságy.
Ne,to nejsou moje slova   (takže mě neukamenujte,nebo   nepište smajlíky).Tohle   napsal jeden český   oficiální filmový   recenzent.Něco na tom být   musí,protože Rozbřesk 2   dostal sbírku malin - za   nejhorší film roku a maliny   pro všechny hlavní herce   komplet.Nejkurióznější na   tom je,že Kristen Stewart   dostala hned dvě maliny a to   ještě za svůj   "výkon" ve filmu   Sněhurka a lovec.O malinách   nerozhodují jen filmoví   kritici,ale i běžní   filmoví fanoušci z USA a   dalších devatenácti   států.Co jsem četl za   kritiku na tenhle snímek na   jiných serverech,tak tady to   ani nejde publikovat.
Co se týká mě,tak   extrémně strašné to   nevidím.To opravdu   objektivně musím   říct.Dialogy byly sice   horší než v průměrné   telenovele.A párkrát jsem se   přistihl,že se směju   tam,kde to vůbec vtipné být   nemělo.Prostě klišoidní   bezkrevné dialogy o   otázkách života a smrti.Ale   když tihle superstáři   bojovali v konečné   bitvě,líbilo se mi to.A to   akci ve filmech mít   nemusím.Chápu,že pro   někoho je Twilight sága   kultem,ale pro mě to je   podprůměr - nic víc nic   míň a pro někoho zase   výborná záležitost.S tím   nemám problém.
Možná by někdo mohl   namítnout,že to je jen   blockbuster pro zábavu na   vypnutí mozku.Jenomže jsou   blockbustery,kde musíte mozek   nejen vypnout,ale zanechat   třeba před barákem.Pro mě   zářným příkladem je   druhý díl Transformers (a   též zlatá malina),nebo   mozek vypnout a bavit se   (třeba první díl Pirátů z   Karibiku,kdy bylo pirátství   zfilmováno zábavně a   jinak,než kdykoliv   předtím).Nebo jsou   blockbustery,které jsou   dějově   propracované,originální,pln   é zvratů,dialogově   netlachající naprázdno,nebo   mají nějakou   pointu(např.Zrození planety   opic,Temný rytíř,District   9-nominovaný i na   Oscara,Skyfall,atd.,atd.-zají   mavé,že většina filmových   fanoušků i kritiků se na   tyto filmy vcelku   shodnou).Nemám tedy žádnou   tendenci blockbustery předem   zatracovat,ale mám je i   rád.Takže pro mě jsou   zoufalé blockbustery,ale i   výborné,které rád dobře   ohodnotím (klidně i   desítkou).Stejně tak to   platí u jakéholiv jiného   druhu filmu,ikdyby to byly   dánská dramata.Ale to už   jsem hodně odbočil.
Konec Twilight ságy jsem   dostal tak,jak jsem si   představoval,bez extrémního   (ne)milého   překvapení.Akorát hudba mě   lehce příjemně překvapila.
Feebr
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.11.2012
rozporuplné
pokud bych přišel o hodinu a   půl později do kina, nic by   se nestalo. film byl   dokonalý, ale až půl hodiny   před koncem.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.8.2018
║Rozpočet   $120miliónov║Tržby USA   $292,324,737║Tržby   Celosvetovo $829,685,377▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $25,164,082 //počet   predaných kusov 1,189,300║   Tržby za predaj DVD v USA   $75,210,366 //počet   predaných kusov 4,415,777║   strašné ale tak   hrôzostrašné že niečo   takéto vôbec kedy vzniklo,   prvá hodinka filmu vrcholovo   smiešny otras ako na daný   slušný rozpočet, som sa z   tých trikov kde zrýchlenie   rozmazano bežia, skáču, kde   pribehnú počítačovo   animovaný ozrutný vlci   dostával nechcene na samé   dno údesu a zhrozenia čo a   ako povrchne kŕčovito   dokážu ešte dnes podávať   divákovi film, či príbeh,   triky, rovnako tak opäť   zaujmú herecké telenovelové   výkony, rovnako tak povrchne   vyznie aj záverečná bitka   ktorá aspoň nenudí ale   skôr od údivu zo súbojov   príde táto mela vlkov,   upírov proti zlým upírom   akurát tan nechcene komicky   laxná, scenáristické   vákuum ostáva pravidlom aj v   záverečnom diely, takže až   na prvý stráviteľný diel   sa to nevymaní už zo   stanovenej povrchnej dejovej   tradície, čím si táto   sága vydobila nálepku   najhoršej filmovej série v   celej histórii kinematografie   /10%/
cisarr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.11.2012
Nic sem od finále nečekal   (finále moc nezvládl ani   potter) ale tohle bylo   tragické mimino hodně k   smíchu. A jestly tohle byla   epická finálová bytva tak   já sem musel vydět jiný   film.
Finálová bytva   postrádala nápad a to že   tam sice půlka hrdinů umře   je moc pěkný ale v celym   filmu nebyla jediná akční   scéna a to jak je to na konci   vyřešený je uplně k   smíchu. A jestly je někdo   schopný napsat (Perfektní   příběh, který nemá ve   světě obdoby) tak tohle   musela být asi jeho první   film :).
AVS
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.12.2013
Tahle vlna romantických   hororů je strašná, takhle   degradovat upíry a vlkodlaky   je..... prostě pitomé,   upíři by měli být jak z   Blade.Tato vlna filmů je   určená především pro   dívky ve věku 12 až 19 let

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41991minih41991Gympl (2007) 
Gympl n
minih56420minih56420Ženy v pokušení (2010) 
Ženy v pokušení n
minih40166minih401663:15 zemřeš (2005) 
The Amityville Horror n
minih56810minih56810Megamysl (2010) 
Megamind n
minih28246minih28246Slečna Drsňák (2000) 
Miss Congeniality n
minih43788minih43788Zombies (2006) 
Wicked Little Things n
minih47102minih47102Neuvěřitelný Hulk (2008) 
The Incredible Hulk n
minih2333minih2333101 dalmatinů (1996) 
101 Dalmatians n
minih32560minih32560Tom a Jerry: Kouzelný prsten (2002) [Video] 
Tom and Jerry: The Magic Ring n
minih44152minih4415228 týdnů poté (2007) 
28 Weeks Later n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)

 Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část n
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Žánr: dobrodružný / drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Bill Condon

(pokračování)

Twilight sága: Zatmění (2010)

 Twilight sága: Zatmění (2010)
Twilight sága: Zatmění n
The Twilight Saga: Eclipse
Žánr: dobrodružný / drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: David Slade

(pokračování)

Twilight sága: Nový měsíc (2009)

 Twilight sága: Nový měsíc (2009)
Twilight sága: Nový měsíc n
The Twilight Saga: New Moon
Žánr: dobrodružný / drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris Weitz

(pokračování)

Twilight sága: Stmívání (2008)

 Twilight sága: Stmívání (2008)
Twilight sága: Stmívání n
Twilight
Žánr: drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Catherine Hardwicke

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Revizor (1933)

15:00 - 16:15

17 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesta (1974)

14:25 - 16:05

52 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Kouzelná chůva Nanny McPhee (2...

15:05 - 17:00

12 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Prima - Temný kraj (2017) [TV seriál]

13:55 - 15:20

82 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190630
Osobností: 698022
Fotografií: 764553
Plakátů: 376975
Obsahů a biografií: 178410

Poslední komentáře

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10