Duben
ohodnotit

Úsvit mrtvých

Dawn of the Dead

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
17.6.2004
„Až v pekle nebude místo, mrtví vyjdou na zem“

Komentáře k filmu Úsvit mrtvých

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 53
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.12.2004
Povedený remake
Málo kdy se stane, že remake   je povedenější, než   originál. U tohoto snímku k   tomu došlo. Zásluhu na tom   mají i kvalitnější   trikové záběry. Až na   některé zbytečně   zdlouhavé scény je film   dílem zdařilým.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2010
Dawn of the Dead
Úsvit mrtvých je dalším   remakem do hororové sbírky.   Původní snímek z roku 1978,   za kterým stojí George A.   Romero - tedy mistr přes   zombie. Nákaza propukla a   skupina lidí hledá úkryt,   který najde v obchodním   domě, jenže ani tam nejsou v   bezpečí.
Přiznávám, že zombie   jsem nikdy neměla moc ráda,   ale poté co začala vznikat   série Resident Evil se můj   postoj k zombie změnil a   Úsvit mrtvých patří mezi   ten nejlepší zombie film.   Nechybí tady hororová   atmosféra ani vtip, kterého   je tam tak akorát, aby to   nevyznívalo hloupě nebo   komicky a celá škála   zajímavých postav. Tvůrci   se s ničím nemazlili a   rovnou diváka vrhli do akce,   takže tam rozhodně není   prostor pro nudu. Navíc to   prostředí obchodního domu   mi přišlo jako skvělý   nápad, konečně nevidíme   hlavní hrdiny zběsile   pobíhat po ulicích. Na jednu   stranu, tam občas chybí   nějaké to rychlejší tempo,   které by bylo hodno   hororového žánru. Úsvit   mrtvých jsem viděla už   mnohokrát a pořád se u toho   stejně bavím a to je myslím   důkazem toho, že jde o   pořádný film, který   hororovému žánru nedělá   ostudu.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2009
Neni ro resit.
Staci   prece napsat,ze na tom delal   G.A.Romero a tim musi byt   receno vse.Tento mistr filmu s   tematikou zombies se opet   pekne predvedl.
Ma to   zajimavy dej a take to,na co   jsme zvykli......plno   zombiku...)))
A taky   musim rict,ze se mi tu libil   Ving Rhames.
Agostino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.11.2009
Jednoznačné jeden z   najlepších hororov vo svojom   žánre. Dej je perfektný a   napínavý. K filmu je   vynikajúci scenár, efekty   sú na špičkovej úrovni.   Pri jeho sledovaní je desivá   atmosféra.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2015
Nikdy mě zombíci nebavili,   až po shlédnutí WD jsem   dostal chuť na nějaký ty   chodící mrtvý, tak jsem   zkusil tohle a byl spokojen.   Nejradši na tom tématu mám   propuknutí apokalypsy a   hledání útočiště.   Zombiky mám jen jako kulisu a   radši mám ty pomalý, než   tyhle zběsilý a vlstně i   inteligentní
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2013
"Úsvit mrtvých"   byla úžasná akční   podívaná pod pečlivým   scénářem George Romera.   Scény na mě nepůsobily   nijak špatně. Právě   naopak. Velice mě bavily a   pozitivně naladily ;-) Takže   je nutné dodat, že   pořádná akce přichází   až když jsou naši hrdinové   uvězněni v nějakém   obchodním centru. Až teprve   tady začíná ta práva   zombie akce! Režisér Zack   Snyder si dal opravdu práci   na tomto filmu! Vybral   pečlivě spolehlivé herce a   dodal filmu to pravé kouzlo.   Nejlepší byla scéna, kdy se   zrodilo (zombie) dítě.   Každopádně film mi přišel   na chuť, protože nebyl nijak   zvlášť brutální a krev se   tam mihla, ale né v   přehnaném množství, tak   jako jsem u většiny zombie   filmů zvyklá. Sečteno,   podtrženo! "Úsvit   mrtvých" si určitě   dokonale užijete a nebudete   znechuceni z žádné ze scén   ;-)
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Další výtečný zabijácký   zombie masakr.Výtečně   povedené vizuální   efekty,skvěle namaskovaní   zombíci.Horor plný   krve,končetin a mozečku.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2009
Ten to film mně dost   překvapil dá se vydržet je   i smutní ale jdeto proto   doporučuji ale to je jen můj   názor necham na vás
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Velmi dobrý, syrový a   hororově laděný remake,   který není pro slabé   povahy.Film si na nic nehraje   a režisér si s tímto   žánrem poradil v celku velmi   dobře.
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Totální nářez. Toto jsou   zombíci nové generace. Film   se s ničím nese*e a vše   nám servíruje ještě před   úvodními titulkami (naprosto   dokonalý masakrální   začátek střídají ještě   lepší úvodní titulky kde   se za doprovodu Johnnyho Cashe   dozvídáme o šíření   nákazy). Film má dokonalé   masky, (zombíci vypadají   dokonale) dobré (i když   neznámé) herce, originální   nápady (co dělat v   obchoďáku když to venklu   nežije - souložit, koukat na   bednu nebo střílet do   zombíků, kteří se   podobají známým hercům   (řekni ať sejme Burta   Reynoldse)) a spoustu krve (ke   konci se ke slovu dostane i   motorová pila). Prostě vše   co pořádný horor   potřebuje.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2018
║Rozpočet   $26miliónov║Tržby USA   $59,020,957║Tržby   Celosvetovo $102,356,381║   /videl v kine: 90%/_____
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2011
Slušná zombie řežba, i   když to ze začátku vypadalo   na mnohem větší šílenost.   Technická stránka skvělá,   dočkáme se i pár   krvavějších scén a k   hercům výhrady nemám, snad   jen demence některých postav   (dědkovo zácházení s   motorovkou). Atmosféru   původních Romerových filmů   to ale nemá a sprintující   zombíci se mi příliš   nezamlouvají.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Spicka zanru
Jednoznacne spicka svojho   zanru vo svojej najcistejsej   podobe.Od famozneho uvodu po   vynikajuci zaver cloveka chyti   a nepusti.Dobre vybrani   herci,vyborny   scenar,strih,efekty a kvalitna   rezia v podani talentovaneho   Snydera su zarukou vyborneho   filmoveho zazitku.Film   jednoznacne doporucujem.
Barney94
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2018
No jo, už to není tak   klasika jako od Romera. Na   druhou stranu, nechci to   nějak srovnávat. Je to   prostě nenáročný film s   akčními nemrtvými. Doba jde   dopředu, dnešního diváka   by asi nebavily pomalu   šourající se mrtvoly.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.3.2019
Velmi podařený zombie   filmek. Mix krve, násilí,   akce a humoru se podařilo   dobře namíchat k pobavení   diváka.
Xpojntman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2023
Velmi dobrý zombie film a   dost originální. Něco málo   chybělo na sto procent, ale   na pokoukání halloweenský   večer jde.
Omnibus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2014
Žánrová mňamka k nakousnutí.
10 let starý steak - jen   laciná flákota z nuceného   výseku? Kdepak! U filmu i na   střeše supermarketu se   výborně relaxuje! Člověka   kolébá k spánku svěží   mrtvolný vánek a romantické   šumění příboje zezdola z   ulice, jak vlny hladových a   mručících zombíků   špouchají o zdi budovy.   Navíc Zack Snyder je mistr   kuchař. Jeho pouliční   grilovačka uspokojí   hladového zmutovaného   bezďáka i náročného   gurmána s ubrouskem pod   krkem. Pár ponaučení z   filmu: Být varhaníkem v   kostele není dostatečná   kvalifikace pro odborné   zacházení s motorovou pilou.   Moderní otec dnes bývá   přítomen při (zombie)   porodu. A to hlavní -   apokalypsu a zkázu lidstva by   nemělo smysl přežít, pokud   by člověk ztratil schopnost   se bavit. Viz ta jejich   zajímavá společenská hra   "Uhodni (a odstřel si)   filmovou hvězdu". Do   knihy strávníků píši   pochvalu. Žánrová mňamka   za devět hvězd.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2009
Na první pohled možná   horor, ale po shlédnutí   spíše super natočený   béčko v tom nejlepšim slova   smyslu.Tak trošku parodie na   běžný zombie filmy na   kterou se opravdu moc dobře   kouká a rozhodně pobaví jak   příznivce hororů, tak akce   a určitě i komedie.Vážně   povedený.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2008
Adrenalivá a úžasně   stylove natocena podivana.   Vubec jsem necekal, ze bych se   tak dobre bavil. Zvlaste strih   a rezie byla dokonala, herci   byli uzasne prirozeni a   atmosfera se pohybovala od   napjate az po uvolnenou.   Skvele.
cerfik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.12.2014
Taková zombie   vyvražďovačka pro   milovníky zvráceného   humoru, kdy se nejedná o   promyšlený katastrofický   film, ale je to vyloženě   taková ujetina, co vás buď   chytne a nebo ji vypnete. Moc   mě to tedy neoslovilo, ikdyž   některé sccény byly opravdu   vtipné, ale jinak mám pocit,   že tenhle film je jedna   velká parodie na podobné   filmy, ikdyž o tom možná   autoři ani nevěděli.
Cardigan
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Blbounkej horurek nad kterým   se clovek leda pousmeje.   Ozivlí zombíci patrí tak do   70. a 80. let, tady nenabídli   vubec nic novýho...
davidek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Co to je za horor když se   neleknu ani jednou a dokonce   usnu? Šest hvězdiček je za   dokonalé masky, kameru a   nápad. Jinak radši se   podívám na "Nightmare   Before Christmas, The".   To je aspoň zábava.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.7.2016
Dawn of the Dead
Príjemný mix akčné   scénok, krvy a v neposlednom   rade aj príjmne   "čierneho"   humoru... Zack Snyder   priniesol novinku v podobe   rýchlych a inteligentných   zombí. Od filmu samozrejme   nečakajte príbeh (Je to asi   tak, že sa stretne černoch a   blondína s černochom #2,   belochom a tehotnou a   rozhodnú sa ísť do   nákupného centra a po pár   streleckých šampionátoch   zistia, že to možno nebol   až taký dobrý nápad a   rozhodnú sa odtiaľ   vypadnúť) zato akčné   scénky sú zaujímavo a   prehľadne natočené a tak sa   nemusíme pozerať na   roztrasenú kameru ale zato na   spomalovačky (Klasický   Snider) tony vystrelených   nábojov a desiatky metrov   hrubého čreva. Koniec filmu   ma docela potešil a bol by   som rád keby sme videli   nejaké to pokračovanie.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2012
Zombie,zombie,zombie všude   kam se   podíváš.Nevysvětlitelná   epidemie kde se vzala tu se   vzala a jen hrska lidí zatím   nenakažená se snaží   zachránit.Když už se jim to   povede díky vytuněným   školním autobusům tak záhy   zjistí že myšlenka ujet   někam na ostrov se zdá býti   špatná.Jinak to řadím k   těm lepším zombie fimům.
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2006
ZOMBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍvybíječka !!!
Brutální, perfektní ...   ještě, než jsem se uvelebil   ve svém křesílku, začalo   monstrózní, strhující   drama plné krve,   rozstříkávajících se hlav   a křiku ba až řevu.Při tom   všem si své místo našel i   velmi černý humor.Během   filmu jsem několikrát   přišel na to, že můj tep   je střídavě 200 a 0 za   sekundu.Celý film jsem se   nehl z místa a opravdu se jen   díval aby mi nějaký velmi   propracovaný detail neušel.A   co jen napsat k závěru???Je   stejně dokonalý jako   začátek, prostředek a konec   filmu.Možná ještě   dokonalejší, díky velmi   vtipné kameře ... prostě   ENJOY :@)
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2011
Nebyla to vůbec špatná   podívaná,děj nabíral   rychle na síle a na   vyhrocenoou situaci v   nákupním centru se nechalo   velmi dobře koukat.   Nevtipnější byly asi dopisy   přes střechu s Andym,to   jsem se chvilkami i   zasmál.Jediné zklamání byl   konec,happy end nebyl na   místě.Ale jinak velmi   slušné.
Medousek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2008
Jeden z nejlepších zombie   hororů od Romera.O 100%   lepší,než verze z roku   1978.Zombíci tu dle mého   názoru běhaj zase jak o   závod(o proti pův.verzi,kde   ujdou 1 krok za minutu),ale i   tak se film povedl a fanoušci   zombie hororů mohou být   nadšeni!
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2005
sem rad ze to neskoncilo v   podprumernosti hororu co se   posledni dobou tocej.
Tristan_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.10.2007
Nový remake zombie hororu   Úsvit mrtvých natočený   Zackem Snyderem podle   původního scénáře Jamese   Gunna ze 70. let. Město   napadlo cosi neznámého,   zřejmě neznámý virus,   který způsobuje, že   zemřelí lidé opět   ožívají jako zombie. Na   následky jejich kousnutí   člověk zakrátko umírá a   stává se jedním z nich.
andriy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2008
Výborný film s výborným   Vingem Rhamesem a vůbec i   ostatní byly dobrý, žádnej   horor, ale prostě jen surový   zombies!!!
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2018
Veľmi sympatický guláš   krvi, strachu a humoru. Je to   iba popcorn, ale tak skvelo a   inteligentne prevedený, že   ho nejde než doporučiť   všetkými zdvihnutými   palcami.
martas_v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2007
Čekal jsem horor, ale to co   jsem viděl, mě uchvátilo.   Hned od začátku akce až do   konce. Už žádné pomalé   zombie, běhají zatraceně   rychle.
Sparta33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Jeden z nejlepších zombí   filmů co jsem kdy   viděl!!!!Kvalitní   kamera,střih,a taky děj   dává celkem smysl.   Zajímavě zpracovaní   zombíci:)
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Tohle je od začátku   neskutečná zombie   řežba,remake Goerge Romera   se neskutečně povedl,tkhle   by měli remake vypadat.
scajo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2005
Asi nejlepší moderní   čistokrevný horor. Takhle   skvěle natočená   adrenalinová jízda tu nebyla   od dob Cameronových   Vetřelců. Od brilantního   nadupaného úvodu až do   závěrečných titulků   (dokonce do konce   závěrečných titulků) je   film nabit řádně dusnou   atmosférou a výbornou akcí   a překvapivě neztrácí dech   ani v klidných pasážích.   Až na Vingha Ramese v   podstatě neznámí herci   působí v rámci žánru   maximálně přesvědčivě a   jejich jednání většinou   dost možná odpovídá tomu,   jak by se v podobné situaci   chovali opravdoví, nefilmoví   lidé. Navíc jsou tu opravdu   povedené triky a masky..   skutečně, je na co se   dívat!
BiTch_
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2009
Souhlasim.Povedená řežba   hrstky lidí se   zombíky,akční a svižne   ubíhající.Myslim že 80% si   tento film rozhodne   zaslouží...
Panzerfaust
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.6.2009
Tento film mi priminínal film   "28 dní potom".   Skvelí herci, film mal dobrý   a nakonci smutný dej. Bol som   celkovo spokojný, že som si   ho mohol pozrieť. 10 bodov.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Úsvit mrtvých
Můj nejoblíbenější film o   zombie! Naplňuje mě takovým   zvláštním pocitem! Pro mě   pecka, kteropu doporučuji
sussy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.7.2005
Tento rádoby horor mně   vážně nesedl. Pochodující   zombíci ve mně strach   nevyvolávali a už vůbec   mně nikterak neoslnilo   neustálé střílení do   hlav.
Ancient
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Á není nad starou dobrou   zombiárnu, která si nehraje   na kdovíjaký ambiciozní   projekt.Samotný začátek je   perfektní a film jako celek   je povednou poctou žánru.   Kdo takové filmy rád nemá,   nepochopí.
Lampernaqui
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.9.2004
Dawn Of the Dead
Zombi filmy jsou mým   favoritem. Když jsem zjistil,   že je nový Úsvit, musel   jsem ho vidět, ale bál jsem   se, co s takovou klasikou od   Romera dnešní filmaři   provedou. Velmi příjemně   mě to překvapilo. Film je   plný akce od začátku až do   konce. Úvodních pět   minut... to je skvost. ikdyž   mám radši zombigore filmy   80. let od Fulciho atd., tak   říkám Perfektní a tenhle   film vřele doporučuju všem   horrorovým příznivcům.
Jersey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2009
KYŽ UŽ V PEKLE NENÍ MÍSTO, MRTVÍ VYJDOU NA ZEM ...
Prvotina Zacka Snydera mě   svou jedinečnou atmosférou   uhranula od prvních   záběrů. Výborná   "civilní" kamera   dokáže skvěle vtáhnout do   děje. Velmi slušné akční   scény a prakticky bezchybné   masky. A naprosto úžasná   vizuální stránka (ostatně,   vizuály šly Snyderovi   vždycky nejlíp). Zkrátka   parádní zombie-řežba,   která si v ničem nezadá s   Watchmen, 300 nebo sérií   Resident evil!
dusanpido
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2015
Najlepši zombi film   všetkých čias . Zombici sú   rýchli , pažraví masky   vynikajúce Dej má   vynikajúce tempo ,ja som sa   nenudil ani sekundu a nakolko   je to moj oblubený žáner   dávam 9*
Utah79
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.10.2007
Země mrtvých a úsvit   mrvých bych hodil do jednoho   pytle, rento film mě nebral.   Ale až na pár vyjímek,   hraní šach na střeše a   golfu to jsem se i trochu   pobavil
IceCold
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Perfektné masky doplnené   úžasnými efektami a litrami   krvi!K tomuto nemám žiadnu   výhradu,pretože to je   suverénne najlepší zombie   horor posledných 20   rokov,ktorý ma po   záverečných titulkoch   navyše dobre   rozosmial.Nielenže je koniec   veľmi prekvapujúci,ale aj   skvelo natočený.Odporúčam   pozrieť až do úplneho   konca(aj s titulkami)!
Orin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
horori me moc nikdy nezajimaly   ale ted us ano! po tom co sem   videl usvit mrtvich sem   pravidelne zacal sledovat   vsechny horory!! hlavne horory   o zombi! ty sou podle mne   uplne nej!! herci tam nalazuji   opravdu hustouci atmosferu   strachu! a supr je vibuch   Hlavi jednoho z hl   predstavitelu! nebo tunyng   autobusu je taky dorej!!
Italiano
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2005
Povedený zombie snímek,   tento film byl zajímavě   udělaný a místy i docela   děsivý.Všem kdo film   ještě neviděli,   doporučuji!
sidheig
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2009
mam tento film uz dlho a patri   medzi moje top 10,na rozdil od   stupidneho resident evil,kde   sa zombies plazia jak pred   infarktom je usvit mrtvych   film plny akcii.
davam   jednoznacne 10
hak
Hodnocení:
Přidáno: 9.11.2007
Tento film ma ozaj zaujal aj   ked horory moc nemusim. Neviem   niečo na tomto filme ma   jednoducho zaujalo. Ci to boli   niektoré podarene sceny, kde   napr. typek rozreze zensku   motorovou pilou alebo porod   zombicata. Odporučam.
eto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Tento film je nic moc díky   tomu že jsou příliš moc   překombizovaný zombí jinač   tam žádnou chybu jentak   nenajdete jestli se chcete   podívat na vylepšeny zombí   mate šanci
ilny89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Dost dobrý film a skvělé   herecké obsazení.K tomuto   filmu já osobně,nemam   žádné výhrady,mužu ho   pouze doporučit.
Wain
Hodnocení:
Přidáno: 7.5.2008
9/10
já jsem ten film neviděl   celej,ale mě stačil kousek a   věděl jsem že to je dost   dobrej film.A zombie už   vypadaj opravdovějc.
kriwak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2007
Hodně zábavná new school   verze:D Super postavi:D Super   efekty:D a CJ byl taky   Super!!!...mno a taky sem   zvědavej na 300

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47019minih47019Mejdan v Las Vegas (2008) 
What Happens in Vegas n
minih44429minih444293:10 Vlak do Yumy (2007) 
3:10 to Yuma n
minih21463minih21463Tucet špinavců IV: Osudná mise (1988) [TV film] 
The Dirty Dozen - The Fatal Mission n
minih9351minih9351Dech života (1987) 
The Living Daylights n
minih47300minih47300Mamma Mia! (2008) 
Mamma Mia! n
minih41658minih41658Let's Dance (2006) 
Step Up n
minih10800minih10800Skrytý nepřítel (1940) 
British Intelligence n
minih26834minih26834F.L. Věk (1970) [TV seriál] 
F.L. Věk n
minih23485minih23485Zahradník z Argenteuil (1966) 
Le Jardinier d'Argenteuil n
minih25705minih25705Past na rodiče (1998) 
The Parent Trap n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Trampoty vodníka Jakoubka (200...

13:05 - 14:05

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

13:35 - 14:30

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro pátera Knoxe (1992)...

13:00 - 14:15

50 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Zahradník po ruce

13:25 - 13:55

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190666
Osobností: 698159
Fotografií: 765168
Plakátů: 377322
Obsahů a biografií: 178488

Poslední komentáře

Ze Země na Měsíc (1998) [TV mini...

Ze Země na Měsíc
Parádní hraný dokument o   dobývaní měsíce. HBO   umělo vždy udělat kvalitní   seriály, navíc ve   spolupráci s Tomem Hanksem.   Každý fanoušek kosmonautiky   musí zajásat.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Odvážná Vaiana: Legenda o konci ...

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
Tradiční schéma pohádky   vůbec není na škodu. Dětem   se určitě bude líbit   netradiční prostředí a   příběh. Pohádka, která   moje vnoučky bavila.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Vražda v Ostrovní ulici (1933)

Vražda v Ostrovní ulici
V roce 1933 byl u nás   zvukový film stále ještě   víceméně v plenkách a   tohle je vlastně první ryze   česká filmová detektivka.   Tvůrci více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sbohem, Sabato (1970)

Sbohem, Sabato
O trochu slabší než   jednička L.V.Cleef mi tam   seděl víc,dobrodružná   honička za vozem plným   zlata,dost přestřelek,pravé   westernové   prostředí,lepší průměr.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Táta Hyda (2000) [TV epizoda]

Táta Hyda
Hyde najde svého otce, ale   ten se k němu zprvu moc nemá   a ještě lundá. Fez se   snaží okouzlit ženy   poblíž sebe, ale moc to   nejde a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dům naruby (Bringing Down The House)

Dům naruby
Bringing Down The House

Žu Čaj

Čaj Žu

Donnie Yen

Yen Donnie

Tiffany S. Griffith

Griffith Tiffany S.

James Van Praagh

Praagh James Van

Tim Colceri

Colceri Tim

Henry Mancini

Mancini Henry

Ralf Schumacher

Schumacher Ralf

Amber's Story

Amber's Story
Amber's Story

Šmoulokoleda (The Smurfs: Christmas Carol)

Šmoulokoleda
The Smurfs: Christmas Carol

Naposled navštívené:
Dům naruby (Bringing Down The House)

Dům naruby
Bringing Down The House

Žu Čaj

Čaj Žu

Donnie Yen

Yen Donnie

Tiffany S. Griffith

Griffith Tiffany S.

James Van Praagh

Praagh James Van

Tim Colceri

Colceri Tim

Henry Mancini

Mancini Henry

Ralf Schumacher

Schumacher Ralf

Amber's Story

Amber's Story
Amber's Story

Šmoulokoleda (The Smurfs: Christmas Carol)

Šmoulokoleda
The Smurfs: Christmas Carol