Duben
ohodnotit

Záhada Bermudského trojúhelníku [TV minisérie]

The Triangle

Další název:
Záhada Bermudského trojuholníka; Bermudský trojuholník
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
80 minut, 3 díly
„Co jednou zmizelo, nemusí být navždy ztracené.“

Komentáře k filmu Záhada Bermudského trojúhelníku

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2021
Vděčné téma kolem záhad v   tomto zeměpisném prostoru je   velice oblíbené u filmařů.   Tahle televizní minisérie se   docela povedla a patří k   těm lepším dílům na toto   atraktivní téma. Má to dost   slušný příběh, hodně   tajemna a dostatek akce. Když   připočítáte hodně   kvalitní obsazení s L. D.   Phillipsem, Samem Neillem, Ch.   M. Smithem a dalšími   dobrými herci a povedenou   hudbu odpustíte i ten   televizní štych, který z   toho občas kouká víc než   je to zdrávo. Za mne tedy   určitě nadprůměrný   počin.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Velmi pekne natoceny sci-fi   miniserialek.
Byl jsem   docela mile prekvapen.I   herecke obsazeni je tu   dobre.Ale hlavne je vyborny   scenar a taky dost   prekvapujici konec.
Petra.Barbie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.8.2008
Upřímně...čekala jsem víc!
Mám ráda tajemná mystéria   a záhady, ale asi je lépe je   sledovat v podání   dokumentárních filmů.   Spojení "starého   dobrého" Bermudského   trojúhelníku se záchvěvem   sci-fi se až tak příliš   nepovedlo, děj je místy   zdlouhavý a nezáživný,   snad až příliš   složitý...O. K., jedna z   tezí, která provází   Bermudský trojúhelník, je   fakt, že snad jeho   "tajemno" má za   následek jakási mimozemská   civilizace, takže ten závan   sci-fi beru, ale celkový   "obal" postrádá   dynamičnost, víc napětí a   pohlcení diváka do děje.   Stačí vidět jenom jednou.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Výborný scifi film, pri   ktorom sa dá odreagovať. Dej   je pomerne dosť napínavý,   strhujúci a pútavý. Je tu   mnoho nebezpečných a   nevysvetliteľných okamihov,   ktoré sú až úchvatne, sú   tu vynikajúce efekty a skvela   atmosféra.
georginaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
nádherně prostudovaný   scénář, kde zachycují   prvky tajemna, po dlouhé   době dobře natočené   sci-fi, které vás nutí   vidět všechny 3dvd najednou   a ani vás nenapadne odejít   dříve než to skončí.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2009
Povedení sci fi seriál   zvolené téma je zajímavé a   velmi
slušně   natočeno.použité efekty   jsou na dobré úrovni.Tento   snímek mně docela   překvapil.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2008
Docela zdařilý TV snímek,   který rozhodně neurazí a   patří k tomu lepšímu co   může TV produkce nabídnout.   Herecká sestava byla vybrána   velice dobře, film nenudí a   je plný zajímavých   překvapení. Škoda jen, že   je ve filmu málo trikových   sekvencí a působí až moc   počítačovým dojmem. Ale i   tak se jedná o překvapivě   kvalitní podívanou.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.3.2009
Trojdílný sci-fi, u kterého   se divák odreaguje takřka na   maximum. Spousta výborných   efektů, poutavý příběh,   podle mě vynikající   herecké obsazení. Herci si   natáčení evidentně   užívali, a proto ve filmu   všichni působí přirozeně   a moc příjemně. Perlička v   podobě Sama Neilla   pochopitelně filmu jen   přidává. Záhada   Bermudského trojúhelníku   dostává nové rysy a novou   konkrétnější podobu.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.8.2007
Sice napínavý, ale také i   velmi překombinovaný   příběh natažený navíc do   neúměrné délky.   Nejzájímavější a   nejnapínavější je tak   vlastně jen první   desetiminutovka a pak děj   postupně upadá a místy i   začíná nudit. Navíc je až   příliš znát, že   natáčeno bylo pro televizi a   televizníní technikou,   takže technické a vizuální   efekty působí uměle a   místy až směšně.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2015
Před pár dny jsem si to   pustil na dvd. A zaujalo mě   to , protože v tom byla   záhada, akce a   dobrodružství a mě začalo   znovu zajímat. co je na tom   pravdy. Ten miniseriál se mi   líbil.
davidek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.7.2008
Tak trochu akta X, ale   zajímavé a docela   napínavé. Zajímavá   zápletka spojená se starým   známým fenoménem. Stojí to   za to, ale po druhé už se na   to podívám.
netopir55
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.6.2009
myslel sem,že to bude lepší
Bohužel pro mne jen nudný   film.Ano,samotná myšlenka je   skvelá,ale spracovaní a   herecké výkony mi   nesedli.Nivím proč mne to   vúbec nezaujalo a stal se z   toho prumerný televizní   trojdílny film.
ras84
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Záhada bermudského trojuholníka (2005)
na poli sci-fi veľmi dobrý   počin, ktorý stojí za   zhliadnutie. oceniť treba   najmä veľmi dobre   vybudovanú atmosféru (ktorá   bohužiaľ postupom času   upadá) a podarený príbeh,   ktorý nebyť konca dokáže v   pohode utiahnuť extrémne   dlhú stopáž. nie je to   skvost kinematografie,   nečakajte žiadne   hollywoodske triky, o logike   sa tu hovoriť nedá, ale ak   chcete len vypnúť a   stráviť jedno poobedie (alt.   tri večery) so slušným   filmom, na ktorý sa dá   pozerať, toto je dobrá   voľba.

+   herecké obsadenie (ja tu   catherine proste   žeriem...)
+ fakt, že   je to TV film
+   šikovne vybudovaný dej a   dobre postavený príbeh
- s pribúdajúcimi   minútami sa dej zbytočne   naťahuje a zamotáva
-   koniec je taký... nasilu, aby   to nejak skončilo
Naomi21
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.6.2009
Na tuhle mini sérii jsem se   celkem těšila, protože mám   jako snad každý člověk   ráda záhady a tahle je   navíc naroubována na   skutečnost. Navíc jsem   viděla v titulcích jméno   Singera jako producenta, tak   jsem si řekla proč ne,   zkusím se podívat, jak vidí   Bermudský trojůhelník   filmaři. V herecké obsazení   jsem moc nevěřila, takže   jsem ani nebyla zas tak moc   zklamaná výkony (prosím už   žádnou Catherine Bell!!!...)   Daleko víc mě zklamal   příběh. Cestování v   čase, přeludy, vládní   spiknutí, divný   konec.......... no snad se   někdy v budoucnu dočkáme i   lepšího zpracování a   důmyslnějšího příběhu.
MaKy92z
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2010
Podľa môjho názoru ide o   najlepšie filmové   spracovanie o Bermudskom   trojuholníka. Svojou časovou   dĺžkou jedna sa o film zo   zdĺhavým a úchvatným   dejom. Na jeho premiéru som   sa dosť tešil.
cragel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2010
Záhada Bermudského trojúhelníku
Výborný film o divech a   nadpřirozených jevech,   které se dějí v bermudském   trojúhulníku.Mělo to hlavu   a patu a i ze stránky   režisérské se na to dalo   dívat.Pro mě tento film   nebyl zklamáním.
Pauleta
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.2.2008
Velmi zajímavý námět je   zpracován dost hrozně. A co   hůř, člověk na to přijde   až po shlédnutí první   části, která ještě ujde.   Pak se film zvrhne do   průměrnosti a přibývá i   klišé. Jediným výsledkem   je pak vypnutí a lítost nad   ztrátou času.
IGCONEK
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
super naínavý film
Rozmanitou skupinu   profesionálů svede dohromady   pátrání po jedné z   největších záhad   dnešního světa.
Miliardář Eric Benirall   chce najít odpověď na   nečekaně rychlé zmizení   několika svých nákladních   lodí i s celou posádkou.   Sestaví tým expertů z   různých odvětví, který se   skládá ze skeptického   novináře Howarda Thomase   (Eric Slotz), odborníka na   oceánologii Emily   Pattersonovou (Catherine   Bellová), vědeckého   inženýra Bruce Gellara   (Michael Rogers) a   psychoanalytika Stana Lathema   (Bruce Davison). S příslibem   neomezených prostředků má   tento nesourodý tým šanci,   která se naskytne jen jednou   za život - vyřešit jednu z   nejzáhadnějších   světových hádanek, záhadu   Bermudského   trojúhelníku.
Poté,   co nad Bermudským   trojúhelníkem zmizí   tryskové letadlo, se   každému z Benirallova týmu   začnou dít podivné věci. O   jejich vyšetřování se   začne zajímat vláda a tým   zjišťuje, že stojí před   něčím mnohem   nebezpečnějším, než   původně tušili. Z   oficiální výzkumné mise se   v tom okamžiku stává   zběsilá jízda přímo v   srdci Bermudského   trojúhelníku...
Napínavý film,který   vás donutí shlédnout   všechny tři díly najednou.
Ocean
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2009
Filmy o záhade Bermudského   trojuholníka si hocikedy rád   pozriem. Sledovanie takýchto   filmov je u mňa veľkým   koníčkom, platí to aj v   prípade tohto filmu. Dej je   strhujúci a napínavý, pri   pozeraní je skvelá   atmosféra, je tu zároveň aj   veľmi kvalitné herecké   obsadenie na čele s Ericom   Stoltzom. Tento film je   zároveň dosť kvalitný, ale   aj jeho sledovanie je dosť   zdĺhavé.
milestr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Na tip takového filmu se rád   kdykoli podívám, protože   mě velice zajímá vše kolem   nejrůznějších záhad ať   už přírodního chrakteru   podle skutečné události   nebo jen čistě smyšlené.   Rád se podívám na jakýkoli   film kde hraje Catherine   Bellová.
Adamec
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Napínavý film na 3 DVD. Již   dlouho se mi nestalo, že by   mne film tak upoutal, že jsem   ihned za sebou viděl všechny   3 disky. Je to velmi dobře   udělaný film a kdo má rád   mystiku či sci-fi jistě si   přijde na své.
HeavyRain
Hodnocení:
Přidáno: 21.3.2014
Názor na film
Film je fantastický,   tajemný, plný otázek a   záhadných okamžiků, které   dávají zapeklitý dojem. Jak   už to tak bývá, nejlepší   je to tajemno a ty otázky,   takže rozuzlení a odhalení   pravdy autorů bývá často   velice bizarní a může   leckoho zklamat. Občas se tu   vyplňuje film nějakou   "omáčkou", kdy se   nic extra neděje, ale   většinou je to dobré,   akorát ten konec je celkem   matoucí a možná   střelený...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih13246minih13246Muži v černém (1997) 
Men in Black n
minih39715minih39715Kriminálka New York (2004) [TV seriál] 
CSI: New York n
minih41893minih41893Babel (2006) 
Babel n
minih4155minih4155Bitva o Británii (1969) 
Battle of Britain n
minih39387minih39387Všichni do jednoho (2007) [DVD] 
Všichni do jednoho n
minih46257minih46257Julius Caesar (1970) 
Julius Caesar n
minih28847minih28847Cena moci (1983) 
Eureka n
minih9615minih9615Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (1974) 
...Altrimenti ci arrabbiamo n
minih11415minih11415Lhář, lhář (1997) 
Liar, Liar n
minih32389minih32389Babička je ráda (1978) [TV inscenace] 
Babička je ráda n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190607
Osobností: 697956
Fotografií: 764426
Plakátů: 376860
Obsahů a biografií: 178362

Poslední komentáře

Stavisky (1974)

Stavisky
Přes kritické komentáře   ostatních, za sebe považuji   tenhle film za prvotřídní   práci a výborné   zpracování známých   historických více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10