Duben
ohodnotit

Gilmorova děvčata [TV seriál]

Gilmore Girls

Další název:
Ženy z rodu Gilmorovcov (SK)
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
45 minut, 154 dílů
„Příběh plný skvělých dialogů, humoru, životních dramat, romantiky a báječných postav.“

Komentáře k filmu Gilmorova děvčata

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
Naki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Rychlé výměny názorů,   optimistické scénky a   zároveň typický chytrý   humor, který byl v podání   Rory na pravém místě a   velmi příjemný. Podoba   matky a dcery jak zevnější   tak i vnitřní mě dostala   hned v prvním seriálu a   velice příjemně se na to   koukalo. Naprostou pohodu mi   vnesl do duše Luke, který   mě se svým bistrem okouzlil.
Tink
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Fenomenální!
Nenáročný, úžasný,   velice vtipný a pozitivní   seriál, který ukazuje   dokonalý vztah matky a dcery.   Miluji tento seriál. Nejvíce   Emily Gilmorovou a její   sarkasmus:) a Lauren Graham a   její hlášky.
JanaOss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2008
Gilmorova děvčata jsou snad   jediným "ženským"   seriálem, jež sleduji. Dá   se vnímat dvěmi způsoby.   Buď se u něj člověk baví   drobnými trapasy a vtipnými   dialogy, nebo vnímá akční,   vtipnou a optimistickou   Lorelai jako ženu, jež se   dokáže prát s vlastním   neštěstím, a že jej není   zrovna málo. Ze všeho se   dostane, všechno zvládne. Je   to žena, jakou bych sama   chtěla být. Její rodiče   typicky snobští bohatí   lidé nejsou vůči své   dceři příliš spravedliví   a dobří. I když se ona sama   velmi snaží, vždycky se   vše obrátí proti ní. Sama   vychovala chytrou a milou   dceru, schopnou a   zodpovědnou, ovšem jediné   ji nenaučila, aby si   uvědomila, že nic není   zadarmo a to, že není zlato,   co se třpytí. Lorelai   zažívá dost ústrků od   svých rodičů, nechybí ani   nespravodlivé chování její   dcery. Nikdo se nezamýšlí   nad tím, jestli je sama nebo   nešťastná, vždycky musí   být šťastná, problémy   všech musí vyřešit - to je   názor jejího okolí. I když   ve skutečnosti je to opravdu   velmi silná žena, má své   chvíle smutku. Jediný   čověk, který ji opravdu   celá léta miluje si to ani   neumí uvědomit a když už   ji má vedle sebe, nedokáže   dát najevo hloubku citů   vůči ní chovaných a taky   jí ubližuje, i když ona to   vnímá jinak, protože si   uvědomuje jeho lásku.
I přes takové vnímání   podtextů je to nádherný   seriál o temperamentní   ženě s dospívající dcerou   a snobskými rodiči, kupou   různorodých a zajímavých   známých a přátel. Ve   srovnání s jinými takovými   seriály je zde obrovské   množství textu, což podthlh   i tvůrce seriálu v několika   rozhovorech. I tím jsou   Gilmorovy děvčata velmi   zajímavé
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2015
smiech, slzy, zabava,   ponaucenie, skvely vztah matky   a dcery, uzasny serial... aj   ked ho stale opakuju v tv,   vzdy si ho pozriem...
Ramilie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2016
Jeden z mých   nejoblíbenějších   seriálů. Dvakrát jsem ho   viděla kompletně od 1. do 7.   řady, ale pokaždé, když   běží v televizi a já mam   čas, ráda se podívám   znovu.
Angelitos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2008
10/10
Tento seriál je vynikající.   Skvělý humor je doprovázen   bláznivými akcemi města.   Městečko Stars Hollow je   samo o sobě velice   zajímavé, a určitě každý   z nás by chtěl bydlet na   tomto milém místě s malými   obchůdky, krásným   náměstím, a samozdřejmě s   Lukovým bistrem.
Dvě   hlavní role Lorelai a Rory   vynikají svými znalostmi   starých klasických filmů, i   neobvyklým kamarádstvím   mezi dcerou a matkou.
Seriálek se mi proto moc   líbi. Je tu totiž také   stránka reálná, kterou   prožíváme všichni v   našich životech, a při   seriálu si užiji spoustu   srandy. Až na příliš   nelíbivou sedmou řadu   hodnotím na jedničku.
Issabellkaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2008
Ten nejlepší seriál jaký   jsem v poslední době   viděla. Úžasné herecké   výkony a naprosto světovej   scénář. Opravdu. Seriál je   o dceři a matce, mají   báječný vztah jak mezi   sebou he tak s celým stars   hollow
d.lilien
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Tohle je nejlepší rodinný   seriál za poslední dobu.   Tedy alespoň pro mě. Líbí   se mi na něm hlavně, že   běžné životní zápletky,   toliko propírané v jiných   amerických seriálech berou   tvůrci z jiných úhlů,   takových těch   normálnějších, bližších   normálním lidem. A ten humor   prostě nemá chybu, zvlášť   když se na to díváte s   českým dabingem Simony   Postlerové a Kláry Jandové.   Lépe to snad ani nikdo   namluvit nemohl! Je škoda,   že televize ho v takovém   světle neviděla a rovnou   šoupla do neatraktivního   vysílacího času. Věčná   škoda!!
Leeslie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.5.2008
Jeden z nejzajímavějších seriálů posledních let
Chudáci scénáristi,chudáci   herci....opravdu lituji   všechny,kteří se musí   učit tenhle dlouhý   text.Nicméně musím   uznat,že ta námaha stojí za   to.Je to jeden z mála   seriálů,který zobrazuje   životní chod,tak jak   skutečně je.A připomíná   mi svět,ve kterým sám   žiju.Ano,žiju také v malém   městečku,kde každý zná   každýho,nic se tu neuchová   v tajnosti a chodím si často   sednout do kavárny.Je to   hodně inteligentní   seriál,který skrytě   paroduje i kritizuje naší   společnost,kulturu,politiku..   .je to nesmírně   vtipné(hlavně prvních pár   sérií...do konce 3.série   excelentní,4.a5.série si   ovšem také drží ten   nádech,který tolik   milujeme,ale od 6.série to   mírně kolísá)a herečka   Lauren Graham podává   fascinující herecký   výkon.Nicméně musím   přiznat,že její dceru tak v   lásce nemám-Rory je trochu   rozcapená a její chování   mi připadá v posledních   sériích hodně   přihlouplé.Ale i přes to   musím dát plný počet za   její skvělou mamču.
Hodnocení   sérií:1.série-90%,2.série-   85%,3.série-100%,4.série-79%   ,5.série-75%,6.série-70%(Ser   iál utrpěl hádkou Rory a   Lorelai,jejiž důsledky se   táhnou polovinou série a   tím se ztácí vtip-naše   milované hlášky a   přestřelky.Poté se všechno   zklidní a seriál se   začíná mírně   inovovat-např. zajímavá   hádka z dílu 6x13,mírný   nádech soap opery-linie,kdy   Luke zjišťuje o své   dceři,a v neposlední řadě   také   zajímavý,netradiční,mírn?   ? šokující závěr   6.série.),7.série-45%(Je zde   vidět jasná tvůrčí krize   po odchodu Palladina,který   stojí za celým   seriálem.Prvních pár dílů   ještě docela ujde,ikdyž   celkové rozhovory mezi   hlavními postavami jsou jak   vycucané z prstu a tvůrci si   myslí,kdoví,jak nejsou   vtipný,ale bohužél opak je   pravdou.Dalším problém je   děj-Lorelai a Chris?Samotné   chování postav mě v téhle   sérii docela šokuje-Lorelai   dělá jednu chybu za   druhou,vztah mezi Rory a   Lorelai uvízl na mrtvém   bodě,to samé vztah mezi   Lukem a Lorelai i vztah mezi   mě nanáviděným Loganem a   Rory.Sečteno a   podtrženo-tahle série je i   pro mě pro milovníka tohoto   seriálu opravdu   katastrofická a u některé   díly se vážně nedají   dokoukat do konce.Seriál měl   skončit 6.sérií).

PS:Po asi   padesáti reprízách na tv   Nova musím uznat,že se mi   seriál stále líbí a s   chutí se na něj klidně   podívám ještě   několikrát(Kromě 7.série).
Luluvampík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Súpa seriál!Je vtipný a   celkově...vždycky mi zvedne   náladu.
Nejraději   mám postavu Lorelai...taková   kdyby byla moje máma,tak jsem   ta nejštastnější dcera.
Alis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Gilmorky
Prostě super seriál, který   je postaven na relativně   obyčejných starostech, a   doprovázen naprosto   famózními dialogy. :o)
Lorelai
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2009
Gilmore...
Můj nejoblíbenější   seriál,mám moc ráda   Gilmorky.Lorelai se hodí víc   k Lukovi než ke Chrisovi,a   Rory k Loganovi
karel.logr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2014
Prostě se i jako chlap   parádně bavím a těším na   každý díl.
Vtipné   dialogy,černý   humor,ironie,prostě najde se   tam vše co pohladí dušičku   a rozesměje.
Doporučuji všem..
stachule
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Skvěle udělaný seriál   který ukazuje,že mezi matkou   a dcerou může být   báječný kamarádský vztah   i když i tam to občas   zaskřípe.Báječné a   humorné dialogy a dobře   vybrané herečky tomu   dávají tu správnou "   šťávu".Stojí za to ho   sledovat.
Jen   škoda,že sedmá série byla   poslední.
TomRiddle
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2008
Obsahuje malilinkaté   pidispoilerky. Gilmorova   děvčata jsou jedna z mých   srdečních záležitostí.   Všechny díly jsem viděl   mockrát, a ani u jednoho jsem   se nenudil. Prvních šest   sérií si drží   neuvěřitelně vysokou   kvalitu s mírně stoupající   tendencí ke konci třetí   řady, sedmá série je pak o   něco horší, ale i tak   hodně nadprůměrná   (vlastně díl 7x01 patří   mezi vůbec nejlepší).   Rychlé vtipné dialogy jsou   zkrátka dokonalé,   sympatické a bizarní postavy   (hlavně Kirk a Paris jsou   fakt šílenci :o) mi   přirostly k srdci (naprosto   všichni krom Richarda... I   když i on měl pár   světlých chvilek) a   nezapomenutelné momenty -   taneční maraton s   vítězným kolečkem na hudbu   z Rockyho, kryt Emily s kódem   1-1-1-1-1, poštovní   schránky ve tvaru hlavy   Condoleezy Riceové, co   prodává Kirk, figurina   "Miluju Ježíše",   která straší Lorelai ve   snech, ta zatracená Donna   Reedová, harfenistka Drella,   která hraje Black Sabbath,   Laneina skupina, která   vetovala jméno "Harry   Potterové", kočičí   Kirk, co tyranizuje   člověčího Kirka, Tristan,   co Rory neodbytně nazývá   Mary, Paris s Madeline a   Louise jako kašmírová mafie   Chiltonské školy, Babette a   Patty, městské drbny, které   nenechají na nikom nit   suchou, naprosto   neuvěřitelná paní Kimová,   která na lásku svojí dcery   posílá psy satanovy, tisíc   žlutých kopretin a   hašteřiví trubadúři,   sněhulačka Björk, vejce na   divoko, zelená, co se stala   novou růžovou, zrzavá   Francine s očima jako laň,   co je jak ďábel v   kostkované minisukni, labuť,   co zobákla Jesse do tváře,   nebo i ty, co zaútočily na   Michela v Lucemburských   zahradách, Jasonův pes   Cyrus, co sedí několik hodin   bez hnutí jako socha, a   reaguje na povely jako třeba   "trochu doleva", to,   jak Emily jedná se svými   služebnými (znáte přece tu   veslovací scénu z Ben Hura,   ne?), italské sušenky a   společenský tanec, festival   živých obrazů a stovky   dalších komických i   vážných situací,   sympatických postav, zkrátka   opravdové pohody, dělají z   Gilmorek něco extra. K tomu   si přičtěme příjemnou   hudbu, která dodává tu   poslední kapku úžasně   pohodové atmosféře, která   z Gilmorek přímo sálá,   naprosto dokonalou postavu   Emily (to je neskutečně   hustá babička) a je to   jasně za 5 hvězdiček. Kdo   tenhle seriál šmahem   odsoudil, nepochopil, o čem   to je. Jeho chyba. U   žádného seriálu mě   ještě tolik nemrzelo, že   končí.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Opravdu poučné!   Stoprocentně se na to   podívejte. kdybych měla   čas, určitě bych se na to   dívala pořád!
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2010
Gilmorova děvčata
Seriál, který nás zavede do   běžného života svobodné   matky,která sama vychovává   dceru. Je to tak říkajíc   seriál ze života   obyčejných lidí,kteří   mají problémy s dětmi, s   láskou, s rodiči (v   případě Lorelai problémy s   matkou). Seriál měl na můj   vkus až moc zbytečných   řad, ale vždy když ho   dávají tak se na něj ráda   podívám.
Brikca
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Příjemný seriál na relax,   ale ne na dlouhé dívání v   kuse. Tohle není jeden z   těch seriálů u kterých   vydržím koukat třeba celou   noc, jen abych věděla jak to   bude pokračovat. Ale i tak si   mě získal.
pakacka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Vedle Hcězdné brány můj   nejoblíběnější seriál.   Gilmorova děvčata jsou plné   úžasných vtipných scének   a dialogů. Rychlost jejich   mluvy je obdivuhodná.   Sarkastické dialogy plné   narážek nejen na filmové   hlášky slouží jako   úžasný relax po škole či   po práci.
Reny
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Naprosto nejlepší seriál,   jaký znám...nejenom obě   gilmorovic holky mají   úžasný smysl pro humor, ale   i zbytek Starshollow je   pěkně povedený. Mám doma   všechny řady (teda kromě   poslední 7., která se u nás   ještě nevysílala) a   vždycky, když mám splín,   nebo se potřebuju zrelaxovat   po náročném dni, Gilmorky   jsou moje jasná volba :-)
Anovi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Svěží seriál, který   svými netradičními a   vtipnými dialogy dokáže   rozesmát každého.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Gilmorky mi připadají   zajímavé, hlavně ten vztah   dcera rodiče a vůbec Lorelei   je mladá matka, trochu   praštěná.Mně je   sympatická, jak všechno   zvládá s nadhledem a   humorem.Dokonce v jedné   chvíli i rodiče, matka   uznává,že má správnou   dceru.Vím, že je to spíše   romanticky laděno, zamířeno   na vztahy, ale neuráží to a   je to příjemné.
Máša13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2024
Dlouho jsem tento seriál   odmítal, ale nakonec jsem   sloupl celý:-) Oceňuji   herecké výkony, vtip a   hlavně výborné   konverzační dialogy.   Snobskou babičku a dědečka   jsem nemusel, Rory byla   některá období na pěst,   Lory jsem měl rád pro její   ostrý jazyk, ale její   ukňouranost a citová   bezradnost byla taky   děsná:-) Výborné   vedlejší postavy.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Tohle jsou ty nejukecanejší   dívky co jsem videl.Je to   prima seriál o vztazích a je   legrační.Myslím že to je u   seriálu takového typu   nejduležitejší.
Kaaza
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2011
Propracované postavy,   vynikající obsazení,   skvělé scény s bláznivými   dialogy, nenucené a   uvěřitelné zápletky ,   vstupování a vystupování   vedlejších postav, které   zásadně mění děj a celá   ta atmosféra bláznivého   maloměsta. Narozdíl od sexu   ve městě to není seriál   ryze pro ženy a gaye, ač je   za něj mnohými považován.   Narozdíl od přátel se zde   dějové línie táhnou   několik dílu, takže je   nesmysl zlomit nad tím hůl   po jednom díle vytrženém z   kontextu. Tento seriál by   měli hodnotit až   uživatelé, co viděli   minimálně 10 epizod v   řadě, protože jinak jim to   nemůže dávat smysl.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Jeden z mála seriálů,který   jsem schopna s nadšením   sledovat a těšit se další   díl. Malé městěčko Stars   Hollow,vždy dokáže   zapůsobit stejně jako   všichni (někdy i švihlí)   obyvatelé. Plné rychlých   slovních přestřelek,ve   kterých nechybí sarkasmus,a   ten já miluju!
Ajanka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Pohodový seriál plný   uskálí a zážitků dvou   ženských osudů a těch   lidiček kolem nich. Je celkem   dobře vystiženo jak se   americké děti baví a co je   jejich motivací k úspěchu.
simca.talpi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Co by bylo Stars Hollow bez   morouse Luka, protivného   Jacksona, drbny Patty a   užvaněných, vše   komentující zavislačkách   na filmu (jako my)   Gilmorových děvčat: Zhola   nic. Tito a jiní obyvatelelé   malého městečka   přinášejí legraci do   všech našich domácností.   Různé akce k různým   příležitostem jsou typické   a nesmíme zapomínat na to,   že kde je KIRK, tam se děje   vždy něco zajímavého.   Skvělý seriál, ale nutno   podotknout, že v dalších   řadách je Rory   nesnesitelná.
Manuela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Já mám tenhle seriál taky   ráda. Skoro se mi líbí víc   máma než dcera. Ta je někdy   taková ubulenka. Máma je   správňácká. Nový série   jsou lepší než ty první.   Akorát nemám ráda   nafoukanou babičku a dědu.
ondrech
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2008
Jediný, co mě na tom bavilo,   bylo to, že přes svou   křehkou vizáž se ty holky   dokážou probíjet životem s   lehkostí a hlavně jsou   velmi optimistické a smršť   příjemných slov. Jinak mi   to ale stále přijde jako   prázdná bublina těsně   před prasknutím.
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.2.2015
77% wtf? Ty kráso :-D čumim,   jak puk! :-D sledovat dvě   slepice, který se každej den   zabejvaj totálníma   pí*ovinama a řeší každou   pí*ovinu? No tak to pak   jo...občas se u toho člověk   i zasměje, ale to mi fakt   nestačí. Jako největší   plus bych viděl výběr   české dabérky Rory...ten   protivnej pubescentní hlas   absolutně podtrhuje celej   tento skvost --->40%
cesta64
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.9.2012
Původně jsem chtěl napsat   něco ve smyslu, že tenhle   seriál je, stejně jako   desítky dalších, jemu   podobných, pěkná žumpa.   Pak jsem si vzpomněl na   Vratné láhve a v duchu   uslyšel otázky zde   přítomných žen, které   jsou ze seriálu nadšené:   "Žehlils někdy?   Nežehlil." Ty čtyři   hvězdičky jsou za to, že se   u toho snad dá žehlit.
Medousek
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.4.2008
Asi mě mnozí ukamenují,ale   mně se tento seriál vůbec   nelíbí!Připadá mně,že je   absolutně o ničem.Pár   dílů jsem viděla,když ho   dávali v sobotu dopoledne a   pokaždé jsem u toho   vytuhla.:-)To vždycky   značí,že je něco   špatně.:-D Nějak mě   nezajímá vztah mezi matkou a   dcerou a jejich nezáživné   problémy a starosti,které   omílají pořád dokola,až   mě to neskutečně nudí.Ty   jejich dialogy raději ani   nekomentuju... Každýmu se   líbí něco jiného a mně se   tento seriál nelíbí   vůbec,sorry!;-)
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.5.2008
Trapný a bezduchý pubertální nesmysl!!!
Ač tento seriál má hodně   příznivců, v mých očích   se prezentuje jako naprosto   stupidní dílo s absolutně   nepřirozeným vztahem mezi   matkou a dcerou. Dialogy jsou   bez ducha a děj? Ten zkrátka   žádný ani není, viděla   jsem pár dílů a souhrnně   mohu tento seriál označit   jako naprostou ztrátu času.
tsswoohp
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.11.2008
BLBOST!!!
Tenhle seriál je pěkná   BLBOST!!!!!!!
Ale to   ví asi   každý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42965minih42965John Tucker musí zemřít (2006) 
John Tucker Must Die n
minih54890minih54890Kawasakiho růže (2009) 
Kawasakiho růže n
minih41288minih41288Dobytí severního pólu (1987) [TV divadelní představení] 
n
minih29452minih29452Dohola (2000) 
Blow Dry n
minih76064minih76064Ip Man: Zrození legendy (2010) 
Yip Man chinchyun n
minih23460minih23460Záhada modrého pokoje (1933) 
Záhada modrého pokoje n
minih41728minih41728M.A.S.H. (1972) [TV seriál] 
M*A*S*H n
minih30718minih30718X-Men 2 (2003) 
X-Men 2 n
minih46897minih4689710 položek a méně (2006) 
10 Items or Less n
minih3720minih3720Beethoven (1991) 
Beethoven n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

56 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

13:25 - 14:15

1 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:40

61 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:35 - 13:30

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190654
Osobností: 698110
Fotografií: 765024
Plakátů: 377244
Obsahů a biografií: 178466

Poslední komentáře

Marihuanové šílenství (2000) [TV...

Marihuanové šílenství
Jackie je hrozně okouzlená   "Hájdem" že za ni vzal vinu   z držení drog na sebe. Red   chce "Hájda" vyhodit, nakonec   se to zachrání a Kelso více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Harry Potter a Princ dvojí krve ...

Harry Potter a Princ dvojí krve
Ze všech dílů patří   někam do průměru. Ani   nejhorší, ale ani   nejlepší. Děj strhne,   vizuálně výborné, herecké   výkony dobré.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Tankový prapor (1991)

Tankový prapor
Lehce přes průměr,   přílišné tlačení na   pilu, jak řvaním Skameneho   nebo Donutila, tak hloupými   vůlgarismy.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Chlípník (1995) [TV film]

Chlípník
Podle mého názoru se   Zdeňkovi Svěrákovi tahle   úprava Maupassantova méně   známého dílka opravdu   hodně povedla i s   převedením děje do více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Válečný akční snímek se   skutečně hvězdným   obsazením a navíc s   výrazným přesahem v ději,   který se dotýká tak   zásadních věcí jako je více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Aki Aleong

Aleong Aki

Patricia Collins

Collins Patricia

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves)

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Jakub Hais

Hais Jakub

Lucie z Lammermooru (Lucia di Lammermoor)

Lucie z Lammermooru
Lucia di Lammermoor

Fritz Hammel

Hammel Fritz

Nathan Alexander

Alexander Nathan

Zpívej 2 (Sing 2)

Zpívej 2
Sing 2

Angelo Corrao

Corrao Angelo

Bill Parker

Parker Bill

Naposled navštívené:
Aki Aleong

Aleong Aki

Patricia Collins

Collins Patricia

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves)

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Jakub Hais

Hais Jakub

Lucie z Lammermooru (Lucia di Lammermoor)

Lucie z Lammermooru
Lucia di Lammermoor

Fritz Hammel

Hammel Fritz

Nathan Alexander

Alexander Nathan

Zpívej 2 (Sing 2)

Zpívej 2
Sing 2

Angelo Corrao

Corrao Angelo

Bill Parker

Parker Bill