Cerven
ohodnotit

21 gramů

21 Grams

Další název:
21 gramov (SK)
Rok:
2003
Délka:
125 minut
Premiéra v ČR:
5.2.2004
„Jakou váhu má lidský život?“

Komentáře k filmu 21 gramů

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 58
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.10.2004
nezkousejte odejit od tohoto   filmu ani na chvili, mohli   byste se zratit, v prostrizich   do minulosti a soucasnosti   jednotlivych postav...i kdyz,   odejit vas nejspis ani   nenapadne, protoze film vas   strhne...kameraman zaslouzi   metal.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2011
21 Grams
Tak tenhle film mě doslova   dostal, a musí dostat   každého kdo se na něj   podívá. Líbí se mi jak   všechny scény jsou   rozházené a prolínají se -   minulost, součastnost a   budoucnost...prostě paráda.   Navíc geniální herecké   obsazení včele s mým   oblíbeným Beniciem De Torem.   Naomi Watts jsem dosud v   tomhle žánru neviděla a   musím říct, že je v tomhle   žánru báječná.   Prvotřídní film Alejandra   Gonzáleze. Než si člověk   zvykne na prolínání děje   chvilku to trvá, ale když se   tak stane je to opravdu   úžasná podívaná jakou jen   tak člověk neuvidí!
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2011
Pokud máte zrovna blbou   náladu,nebo problémy tento   film si nepouštějte!Já ho   vždy viděl v celkem klidném   rozpoložení a totálně mě   uvrhl do špatné a   sklíčené   nálady.Silné,drsné,reálné   !!!
beneva
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2019
Pro mě nadprůměrný   snímek. Makačka na bednu,   protože se pořád skáče v   ději. Chvíli jsem měla   pocit, že Sean Penn má   dvojroli, ale posléze se mi   to vyjasnilo.
Je to   hodně depresivní, ale   doporučila bych shlédnout   lidem, co mají pocit, že jim   něco chybí, když manžel   nenosí kytky, když manželka   málo uklízí, když děti   pořád čučí do mobilu...
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Zajimavy film....zajimave   tema.Kdo by rekl,ze lidska   duse vazi 21 gramu.Dost dobre   herecke obsazeni.
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.2.2014
Film hodně na přemýšlení.   Je skvěle sestřihaný a   scénářově vynikající.   Hlavně herecké výkony   všech třech hlavních   představitelů jsou opravdu   na nejvyžší ocenění,   zvlášť výkon Naomi Watts.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Ińáritu se nám po Amorres   perros vydává do Ameriky a   opět nám nabízí 3v1   (myslím tři příběhy). A   stejně jako Amorres perros   ani toto nebude ani pro hrdiny   ani pro diváka procházka   růžovou zahradou. Příběh   filmů není nikterak   složitý avšak režisér ve   filmu střídá záběry   pátý přes devatý a může   se stát, že se v něm divák   snadno ztratí. Ale rozhodně   to stojí za podívání.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.4.2013
No nevím, tak mně to přijde   jako všeho moc - moc   vypočítané na efekt, moc   drsné, moc temné, moc   spletité a nakonec mně toho   málo zůstalo v hlavě,   určitě bych snímek chtěla   vidět ještě jednou, možná   jsem i moc očekávala. Moc   dobré jsou určitě herecké   výkony.
Mlapiska
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.6.2007
Po režisérově naprosto   skvostné prvotině jsem byla   natěšená i na jeho další   počin, ovšem nyní už z   americké produkce a velkými   hollywoodskými hvězdami v   čele. Přibyla formální a   řemeslná dokonalost,   jedinečná osobitost   režisérova rukopisu se však   vytratila. Kdyby bylo 21   gramů tím prvním, určitě   by se na něj nahlíželo   jinak, takhle se však nelze   ubránit srovnávání.
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Nedá mi pokoj jedna vtíravá   otázka: Jak by film vypadal,   kdyby se González nerozhodl   pro servírování příběhu   po střípcích? Byl by z toho   další průměrný   psychologický snímek?   Možná. Hra coby-kdyby ale   fanoušky nezajímá. Ty   zajímá konečný výsledek.   A ten stojí za to. Zpočátku   je složitější se ve   scénách   minulost-přítomnost   orientovat, ale jak naskakuje   stopáž, scény se   vyjasňují a divák chápe.   Skládačku si poskládá a   spokojeně pochválí nejen   Gonzáleze, ale celý jeho   herecký ansámbl.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2011
dokonalost-herci,kamera, film, děj
Miluji Alejandra Gonzáleze   Iñárritu. Miluji jeho filmy.   Jeho nechronologičnost.   Depresi, smutek, skutečnost,   utrpení, život, osud,   krutost, vášeň, lásku,   nenávist a smrt v jeho   filmech. Prostě miluji.
Cash89
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Mno jak začít,na začátek   sem se koukal nejmíň 3x a   pokaždý sem to vypnul na   stejném místě.Dnes sem to   zkusil znovu-dokoukal sem to   jen tak tak ale moje pocity   jsou smíšené filmek byl   podle mě moc zamotanej   někoho se slabou vůlí by to   mohlo odradit.Jako málem mě.
MildaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
No vida. Inárritu v americké   produkci... a ve skvělé   formě. Drama o lidských   osudech ve třech zdánlivě   nesouvisejících   příbězích. Zpočátku je   třeba trochu trpělivosti   než se film rozjede a divák   pochopí souvislosti, ale pak   už je to jeno lepší a   lepší.
Nevím jestli   lidská duše váží právě   21 gramů. Dost pochybuji,   protože z těla toho   odchází často mnohem víc   co nestojí za zmínku... ale   Inárritových 21gramů je   sakra těžká váha.   Doporučuji.
Charlie35
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2010
Trochu roztříštěné ale   jinak filmová lahůdka. Od   druhé půlky filmu, kdy se   mozaika začíná skládat   dohromady je to fascinující   podívaná. Skvělé herecké   výkony hlavních   představitelů, nejvíc však   Naomi Watts.
Tom_Hardy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Příliš pozdě na omluvu   Ińárrituovi, že jsem si   tenhle jeho masterpiece nechal   až na počátek listopadu   roku 2006. Spletitá mozaika   několika lidských životů,   jejíž chaotičnost a   nepředvídatelnost jakoby   kopírovala složitá forma   podání, je tak poutavá a   oslovující, až nutí k   upřímným slzám. Velmi   intimní film s naprosto   fenomenálními hereckými   výkony. Nádherný epilog…
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2014
Amores Perros a 21 gramů jsou   dva filmy, které jsem si od   Alejandro González Iñárritu   zamiloval. Má to hloubku a   nepřekonatelnou atmosféru a   už jsem ten film viděl   několikrát a neztrácí nic   na své ohromné působivosti.   Film co si hvězdy v něm   hrající opravdu zaslouží a   je radost sledovat, když má   někdo opravdu co hrát.
nash
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Úspěch Amores perros –   Láska je kurva zaručil   mexickému filmaři Inarituovi   pro jeho druhý film tři   velké holywoodské hvězdy a   americkou produkci. A je to   zase bomba! Film není   vyprávěn chronologicky, což   je při prvním zhlédnutí   trochu matoucí. Když se ale   budete soustředit, budete   bohatě odměněni nevšedním   filmových zážitkem. V   hlavních rolích Sean Penn,   Naomi Watts a Benicio del   Toro.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2010
Určitě dobrý film, ale   těžko nesu lidské   neštěstí, proto když   skončil,tak se mi ulevilo.   Také se musí dost   přemýšlět kdo ke komu   patří a jak to šlo vlastně   popořádku. Podruhé ho   vidět určitě nemusím.
Yahis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2014
21 Grams (2003)
Tenhle film se měl jmenovat   spíš Life Goes On :-) V   každym případě to bylo   velice zajímavě natočený,   trochu jako Pulp Fiction, ale   daleko víc   "zběsile". Ze   začátku mě to malinko   vytáčelo, ale říkal jsem   si, že to bude jen chvíli na   úvod takovej sestřih   událostí a pak to půjde   klasickým způsobem. No šlo   to tak až do konce, ale po   chvíli jsem to přestal   vnímat a plně se ponořil do   děje. Naomi byla opět   naprosto skvělá!   (doporučuju v původním   znění)
Naomi21
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Po pár minutách jsem měla   silné nutkání tenhle film   vypnout s tím, že je to   nesmysl. Rozhodla jsem se   ještě chvíli počkat a   nelituji toho. Rozhodně to   není film pro každého.   Abych mu porozuměla a   pochopila, který že to   záběr se odehrává dřív a   který pozděj, nechala jsem   ho, aby na mě působil. A   povedlo se. Po chvíli jsem   měla pocit, že se film   odehrává chronologicky a ne   hop sem hop tam. A musím   uznat, že všechny ty náhlé   posuny z minulosti do   budoucnosti a pak do   vzdálenější milunosti a   tak dále byly skvěle   zapasované do mozaiky filmu.   Se závěrečným Pennovým   monologem mi pak běhal mráz   po zádech.
Neviděla   jsem Amores Perros a neviděla   jsem ani Babel - zatím. Ale   můžu říct, že 21 gramů   je jeden z těch nejlepších   filmů, které jsem kdy   zhlédla.
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2004
Ze začátku se mi zdál film   až moc zmatečný, ale po   dvaceti minutách jsem se   zorientoval a možná trochu   předčasně pochopil jak film   dopadne. Po stránce filosofie   jsem se moc nebavil, protože   tam nejde o žádná moudra,   ale úplně normální věci.   Co mě ale nadchlo byly   herecké výkony, skvělé,   báječné, soustředěné,   profesionální a chvílemi   snad nadlidské.
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Osudy hlavní dvojice mi   málem vyrvali srdce z těla.   V kině jsem ani nedýchala.   Penn jako vždy   charismatický, osud si s ním   i s jeho partnerkou tedy   dobře pohrál. Chvílemi jsem   měla pocit, že to ani není   film, tak skutečný příběh   to pro mne byl.
smíšek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Výborně natočený film ,   který vypráví o lidských   duší , osudech a je skvěle   herecky zahrán. I když je   začátek filmu dosti zmatený   , tak i v samotném závěru   celého filmu si budete   otírat slzy   dojetím.Strhující příběh   od režiséra Alejandro   González Ińárritu.Prostě   nádherná podívaná.
Snape
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.6.2008
Je to hodne zajimyvy napad,   ale musim rict, ze jsem se v   deji casto ztracel. Nejak me   to nestrhlo proste. Nezapadalo   to do sebe, jak by melo. I   kdyz zahrane je to vyborne.
luongovae
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2009
,,God knows when a single hair   moves on your head" Pokud   si myslíte, že vás Ježíš   miluje, nedívejte se na tento   film.. Hezký příklad   snímku, ve kterém se   časový sled nemusí držet   zákonnostem a přesto může   efektivně fungovat. Různé   vystižené scény se hodily   do klobouku a postupně se z   něj vytahují a pak nakonec   se z něj vyskládá silný   příběh o víře, lásce,   smrti.
cragel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2010
21 gramů
Celý fil byl jako tabulka   mozaiky a každá scénka jako   její dílek.Aby se film dal   pochopit je potřeba získat   všechny dílky.Bylo dobře   udělané jak se prolínali   tři příběhy docela   odlišných lidí.Benicio del   Toro a Sean Penn zahráli svou   roli velmi dobře.
Ivett
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Asi už bych měla být po   Amores Perros zvyklá na   neuvěřitelně promyšlená   díla A.G. Inarritua. V   posledních minutách   zjišťujete, že i pro   jednoho bezvýznamná událost   může být pro druhého   klíčová. A to mi vždycky   zvedne ze židle.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2009
Výbornej film! Hodně   zajímavě natočenej,   místama sem se v tom trochu   neorientovala, ale možná   právě proto z toho nakonec   vzniklo něco tak super :)   Přesně takovýhle   depresivní filmy fakt žeru.   Herecký výkony byly taky   hodně dobrý, asi nejvíc se   mě líbila Naomi Watts. Sean   Penn je taky zajímavej týpek   :) Benicia Del Toro taky   nemůžu nezmínit. Film   hlavně o lidskym neštěstí,   zoufalství a náhodách, mě   fakt dostal. Tady je to   prostě jasná desítka!
jakuza29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Krasna,dojimava psychologicka   drama s neuveritelnou   zapletkou. 3 pribehy   ludi,ktore sa navzajom   prepletaju.3 zivotne   cesty,ktore spojily zivot   uplne neznamych ludi.Uzastny   vykon hercou.Podla mna tento   film mal dostat oscara.
Stegr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.6.2008
Zažil jsem zde hodně   podobný pocit jako u   sledování Nolanova Mementa.   Skládání jednotlivých   střípků, které nakonec   vede k vysvětlení všech   otázek, jež před nás   režisér během filmu staví   mi i tentokrát naštěstí   nedělalo moc problémy a mohl   jsem si tudíž 21 gramů,   okořeněné výbornými   výkony ústřední trojice,   vychutnat plnými doušky...
Kanystr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2011
Iñárritu prostě neumí   natočit film, který by byl   alespoň z nějakého hlediska   normální. Zaplaťpánbu za   to. Strhující podívaná s   neustálými časovými   smyčkami a zvraty naplní   všemy těmi gramy adrenalínu   i diváka u televize. Del Toro   opět fantazie, Penn potvrdil   že je dobrej herec jenom   hraje povětšinou ve   špatnejch filmech.
Kdo   má rád náročný film co do   přívalu informací musí   tohle dílo vidět.
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Skvělě rozkouskovaný   příběh který vám až na   samotném konci prozradí   celou pravdu,není co vytknout   naopak ještě musím opět   pochválit Benicia Del Tora.
Rosomak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2005
Geniální kompozice lidských   osudů, která vás vždycky   dojme. Film na vás navalí   děsně moc filozofických   otázek nad kterými je   zajímavé přemýšlet...
Děsně mi sednul střih   filmu, chvíli na začátku   filmu jsem sice nechápal, ale   pak sem se do toho zažil a   řeknu, že takhle to má   opravdu bejt. Takhle má   vypadat Film (s velkym F)!   Střih krásně graduje   celkový příběh až na   hranice maxima...
Chvílemi jsem se   přistihnul, že u filmu   brečim. Určitě jeden z   filmů mé TOP 10
weitinger
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Film coby kubistický obraz,   kde děj skládáme v naší   hlavě, tvůrci nutně   počítají s divákovou   účastí. Nejsou zde   hrdinové ani zlotřilci,   pouze lidé z ulice a ač   jsou jejich osudy tragické,   vyznění filmu je spíš   optimistické. Chválit   tvůrce od scénáře přes   herecké výkony po muziku, by   bylo nošením dříví   ...však víme kam. Velká   pochvala.
Ziidgaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2004
Shodou okolností jsem viděla   pár dní před tím   režisérovu prvotinu Amores   perros a přijde mi, že si v   21 gramech opět zahrává s   několika odlišnými   příběhy lidí, kteří se   setkají shodou zvláštních   okolností. A v tomhle filmu   je to pěkněji rozpracované   a působí to vyzrálejším   dojmem, za což skládám   poklonu.
christinak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2004
Říká se, že v okamžiku   smrti ztratí každý z nás   přesně 21 gramů... Co z   našeho života může vážit   21 gramů? Naše duše? Film   na zamyšlení o tom, co   můžeme ztratit nebo naopak   získat, když zemře někdo z   našich blízkých.
alus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Nádherný film, ale příliš   drásající srdce a   duši...Nevím, kdy podruhé   budu chtít opět rozjímat o   smrti, zvlášť, když se ta   smrt týká i malých dětí.   Ale i o tom je konec konců   náš život.
kara.lol
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.10.2008
Tak nějak jsem ten film   nepochopila. Nemůžu říct,   že by se mi nelíbil, ale ten   děj je nějak moc zapletený   a složitý.
kllatenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Úžasný film. Zezačátku   jsem ho nechápala, člověk   nevěděl co je současnost a   co pohled zpět. Ale právě   ten chaos, který se postum   děje objasňuje vytváří   úžasný umělecký film,   vykreslení charakterů a   zoufalosti náhod. Moc se mi   tenhle film líbil.
Svarcneger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2019
Strhujici snimek, postaveny na skvelych hereckych vykonech a drsne atmosfere
Drsny snimek o propojeni 3   osudu tri rodin. Skvela   kamera, rezie, scenar a   predevsim herecke vykony. Pro   drsnejsi povahy. Ze zacatku   cloveka matou zmeny dejove   linky, ale casem se clovek   vyborne chyta a dela to snimek   jedinecnym, takze se clovek   nenudi, coz je skvele. Reziser   ma za sebou hodne dobrych a   jedinecnych snimku a tohle   neni vyjimka! Vrele   doporucuji...
Pete
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.10.2004
Skutečné filmové puzzle,   které se musí trpělivě   skládat kousek po kousku.   Čím je skládanka více   hotová, tím více získává   celý příběh svou sílu.   Herecké výkony výjimečné.
pravo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2008
NEMUSÍŠ SA BÁŤ, MÁM DOBRÉ SRDCE.
Filmový príbeh o rodine,   láske, viere, nádeji,   beznádeji, šťastí,   nešťastí, zdraví, chorobe,   živote, smrti, pomste a   odpustení. Prvá polhodina   filmu pôsobí ako upútavka   na samotný film a režisérov   zámer, aby film vyzeral viac   umelecky sa míňa účinkom.   Množstvo prestrihov z   rôznych etáp deja ma skôr   odpudzovalo ako vyvolávalo   môj záujem. Citové   vydieranie, vyvolávanie   súcitu a ľudského   pochopenia zložitosťou a   ťažkou situáciou hrdinov   príbehu balansuje na okraji   medzi znesiteľnosťou a   opovrhnutím. Film je   zaujímavejší pri opakovanom   sledovaní, keď prestrihy tak   nerušia a viac si človek   vychutná herecký koncert a   príbeh. Napriek snahe filmu   útočiť na city diváka čo   najviac, na mňa film   nezapôsobil dojmom, že som   videl niečo úchvatné,   dokonalé, teda majstrovské   dielo, ale iba herecký   koncert hlavných hrdinov.   Vysoké hodnotenie ovplyvnila   skutočnosť, že herecké   výkony hlavných   predstaviteľov boli naozaj   vynikajúce.KRADNÚŤ NESTOJÍ   ZA TO. CHODIŤ DO KOSTOLA,   ČÍTAŤ BIBLIU A VERIŤ V   JEŽIŠA- TO JE TVOJA ŠANCA.
mmartina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2004
První půlku jsem se snažila   všechno správně zařadit a   druhou jsem si úživala   nádherný příběh, který   neskončil tradičně   hollywoodsky, ale tak   nejreálněji, jak to bylo   možné. Film 21 gramů mě   chytl za srdce. Pátou   hvězdičku nedávám kvůli   té scéně, jak Penn   "střílí".
sussy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.8.2005
Mám ráda, když si režisér   hraje jako loutkař během   filmu s našimi city. Oscar 2   nominace: Herec VR - Benicio   Del Toro, Herečka HR - Naomi   Watts.
xCindy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Bravo!
Film beroucí dech již od   prvních okamžiků. Herecké   výkony na 1000%. Kdybych   měla komentář napsat   stručně, ale výstižně,   tak by to byly slova jako   smutné, poučné, zajímavé,   depresivní, chytlavé,   překvapující, úžasné!   Tenhle film si budu pamatovat   ještě velmi dlouho a to se   mi moc nestává, jen velmi   výjimečně si po letech   pamatuji film od začátku do   konce. Prostě tenhle mě   dostal :-)
retrogirl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.6.2008
Velmi silný příběh. Během   filmu jsem u dojemných scén   byla úplně v křeči...   Doporučuji pro   náročnějšího diváka,   který vydrží i u   pomalejšího, méně   zajímavého začátku.
Worech
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Mozaika
Mozaika propojenosti lidských   osudů a rozhodnutí, která   vedou k předem   nedefinovatelným   konsekvencím. Bystrému a   hloubavému divákovi lze jen   doporučit, o akční   podívané )i když jak se to   vezme( nemůže být řeč.
Seducinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2009
Určitě povedený film, pro   mě však začátek až tak   moc zamotaný že jsem v   průběhi celého filmu   pořád přemýšlela, jak   šly ty události vlastně za   sebou.
Pokud   takovéhle filmy na   přemýšlení máte rádi tak   je to film přesně pro vás.
Anamorph
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Skvělá a nezáviděníhodná   časová hříčka. Holt,   mexický nekonvenční   přistup k divákovi má své   kouzlo, které mě ovázalo a   dlouho dobu nepustilo i po   svém skončení.
muad
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
a co že je to ta duše
Móc vydařené dílko vhodné   pro náročného diváka.   Osobně se mi líbil víc jak   novota od režiséra: Babel. V   něm se víc opírá o   herecké výkony, v gramech   jde víc o silné příběhy,   které se v závěru luxusně   propojí. Ještě nikdy mě   nezatlačila do židle tak   obyčejná scéna jako tady   když klučina hrabe listí   před domem a kolem projede   auto, co v jiném z   příběhů srazí dítě.
verdikt k počinu:   filmová perla.
Dexfree
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Tenhle způsob filmování   miluju, nesmíte ani nachvíli   odejít od obrazovky, jinak   vám uteče vlastně celý   děj. Není to chronologicky   natáčeno, takže napoprvý   to chce dávat pořádný   pozor. Ale stojí to za to,   tenhle film nezklame.
djkoma
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2004
Jeden z nejlepších filmů co   jsem kdy viděl. Dokonalé   režijní a herecké umění s   naprosto silným scénářem,   které každou sekundou se   dostává hlouběji pod   kůži. Osud, láska, smrt,   nenávist, zloba, pomsta....   Vše spojuje tento film a   vytváří dokonalou   stékající se řeku všech   osudů postav.
blackrusty
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Uchvatný snímek z   Ińarritovy trilogie o smrti   (Amores perros, 21 gramů a   Babel). Tento film Vás   nepustí z křesla!   Vynikající herecké výkony   (hlavně Sean Penn), výborná   kamera a skvělá hudba.   Rozhodně si nenechte tento   film ujít, opravdu stojí za   to. Je to film o životě a   zanechá ve vás nesmazatelné   stopy !!
ryss
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.6.2009
Iňárritu umí krásně   proplétat příběhy a osudy   lidí, proto jeho filmy   zbožňuji. Škoda, že jich   nenatočil více:/
eelisa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.4.2009
Podle mého názoru, je to   hodně dobrý psychologický   film. Komu se líbí tenhle   typ filmu, bude nadšený. Už   jen počáteční úvaha,   kolik vlastně váží naše   duše, myslím mluví za vše.   Nikdo svým způsobem není   zlý ani oběť, jen špatná   shoda náhod... A bůh   nepomůže. Stojí za   kouknutí!
Christie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.10.2009
Zajimavy film, mne ale   pripadal dost chladny,   nedokazala jsem sympatizovat   ani s jednim z hrdinu,   nedostala jsem totiz prostor.
venca113
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.10.2008
Film který mě moc zezaujal   herecké obsazení minimální   děj no takový nic moc   prostě čekal jsem víc.   Shlédněte a uvidíte sami.
kaylay
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2006
Velmi emotivní film,když se   tedy v něm začnete   orientovat.Až se dostanete za   prvních 30 minut,budete hltat   zbytek plnými doušky a   velice netrpělivě čekat na   rozuzlení...překvapivé.Kdo   se rád zamýšlí u   filmu,určitě si přijde na   své.Doporučuji všemi   deseti.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42756minih42756Tvoje, moje a naše (2005) 
Yours, Mine and Ours n
minih25526minih25526Dokonalá vražda (1998) 
A Perfect Murder n
minih59723minih59723Na plovárně (1998) [TV pořad] 
Na plovárně n
minih40721minih40721Loď smrti (2003) 
Cámara oscura n
minih43718minih43718Kriminálka Las Vegas (2000) [TV seriál] 
CSI: Crime Scene Investigation n
minih33904minih33904Hadí stisk (2001) [Video] 
Venomous n
minih39698minih39698THX 1138 (1970) 
THX 1138 n
minih156455minih156455Karbon (2017) 
Carbone n
minih75336minih75336A Good Old Fashioned Orgy (2011) 
A Good Old Fashioned Orgy n
minih49197minih49197Na odstřel (2009) 
State of Play n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Horákovi (2006) [TV seriál]

12:30 - 13:20

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Portugalský jihozápad - pobřež...

13:10 - 14:05

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:40

54 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:30 - 13:30

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama