Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Nevědomí [2k digital]

Oblivion

Další název:
Oblivion: Nevedomí (SK); Nevedomí (SK)
Rok:
2013
Délka:
124 minut
Premiéra v ČR:
18.4.2013
„Země je vzpomínka, za kterou stojí bojovat. Od režiséra filmu Tron: Legacy a producentů filmu Zrození Planety opic“

Komentáře k filmu Nevědomí

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2021
Postapokalyptické sci-fi s   filozofickou poetikou, takže   nic pro běžného diváka.   Naprostý minimalismus postav   dává šanci smysluplnému   vývoji děje a po filmové   stránce krásných   vizuálních efektů. Stejně   jako většina takových   snímků se zabývá   myšlenkou zničené Země   moralizačně   připomínající   přecivilizovaný svět a   budoucí technologií jasně   kriticky vyjadřující   typickou lidskou aroganci.   Není od věci připomenout,   že příběh si režisér   Joseph Kosinski, který   debutoval snímkem ´TRON:   Legacy 3D´ (2010), napsal   sám a neš si ho zfilmoval,   vyšel jako 17stránový   komiks. Je tedy na diskuzi,   jestli se dá snímek   považovat za film komiksový,   nebo ne. Někdo tvrdí, že   chce Kosinski svými   futuristickými koncepty,   stejně jako kdysi Stanley   Kubrick, očividně   předvídat skutečnou   budoucnost. Dokonce se i   drží jeho nechvalným   perfekcionismem. Bude mu tedy   za padesát let také   připisován vizionářský   aspekt podobný jeho   zmíněnému předchůdci?   Snímek je prostě nádherný   a po všech stránkách   působivý. I když je fakt,   že ucelenou domnělost k   respektu daného díla kazí   nemálo známé scény z mnoha   starších sci-fi snímků.   Jestli to byl záměr je   těžké posoudit,   každopádně v rámci děje   plně fungují. Ne, tohle   není nic pro komerčního   diváka. Tady se u toho musí   občas i zapřemýšlet, což   popcornoví diváci neradi   dělají.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2020
Já u tohohle filmu neměl hodnocení?
Tak napraveno, protože kromě   toho, že tam hraje   nestárnoucí pan herec,   vlastně dva pánové herci, i   když na panu Freemanovi už   přeci jen ten věk vidět je,   tak tam taky je vyprávěn   vcelku pěkný, i když ne   nejvíc překvapující   příběh, máme tu opravdu   pěkný vizuál, super   soundtrack, a dál už se na   to určitě podívejte sami.
glosator
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.10.2015
Naprostá dokonalost, výkon   herců, jeden z životních   Toma Cruise, daleko lepší   vyznění filmu než-li na   Hraně zítřka, kde shodou   okolností také hraje.   Smekám před režisérem,   naprosto minimalistické tak   aby vyzněl příběh, který   dá mnohému tušit a přesto   překvapí 100%
Jakeshi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2019
Tak takhle si nějak   představuju sci-fi. Takové   to klasické Clarkovské   sci-fi, kde Vás mají   napadnout otázky o světě a   životě. Námět se sice   trochu inspiruje u Moonu, na   druhou stranu perfektní   vizuál a ještě lepší   hudba. Tomík opět dokazuje,   že na akční scény má. Za   mě plný počet!
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.8.2013
NEVĚDOMÍ

Nevědomí je sci-fi, na   kterou jsem čekala dlouho a s   napětím. Konečně zase   příběh na starých dobrých   základech. Dostala jsem   vizuálně úchvatnou   podívanou, která i bez   velkých a pompézních   bitevních scén dokáže   zaujmout. S minimem postav se   odehrává zajímavý   příběh, který nenudí.

Je pravdou, že   časem jsem se poněkud   začala ztrácet v ději.   Poté, co jsem zjistila, že   nad některými pasážemi   nemá absolutně cenu   přemýšlet, jsem vypnula a   jen jsem si užívala   úžasnou a neobvyklou   podívanou ze světa nad mraky   i na pustém a zničeném   povrchu naší matičky Země.   Pohled z toho hezkého   letadélka a perfektní   motorky, to bylo něco.   Krásná a úžasná pohádka   s nechutně dobrým koncem   byla sice trochu něco jiného   než jsem čekala, ale   nevadí.

Lákadla v podobě Toma   Cruise a Morgana Freemana   splnila to, co se od nich   čekalo. Jsem přesvědčená,   že bez jejich účasti by   Nevědomí skončilo o   několik příček níže v   hodnocení. Takto získává   plný počet bodů jen   perfektní vizuální stránka   filmu.

Možná jsem v koutku své   sci-fi dušičky přece jen   malinko zklamaná samotným   příběhem, který si   zasloužil trochu více   pečlivosti v přípravě, ale   stejně to stálo za to.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Oblivion se tak trošku   tvářilo, že půjde o   originální sci-fi. Podařilo   se tak napůl, poněvadž je   takový spletenec, který si   bere od každého sci-fi filmu   trošku (Matrix, Moon a někdo   v tom rozezná i další   tituly). Ale víte co? Já s   tím neměl problém. Joseph   Kosinski je machr na   vizuální zpracování s   geniálně zvolenou hudbou (to   už předvedl bravurně v   Tron: Legacy). Na tohle jsem   prostě musel do IMAXu.   Udělal jsem správně,   protože mi jeho novinku   zprostředkoval do naprosto   dokonalého zážitku. Takže   Kosinskiho Oblivion v tomhle   směru funguje na výbornou.   Pro příště by bylo   lepší, kdyby se režisér   více už také zaměřil na   příběh. Ten působí docela   zmateně a doplácí na   nevyvážené tempo. Do toho   jsem se párkrát přistihl,   že jsem některé scény   odzíval. Tom Cruise hrál na   můj v kus tak nějak   normálně, což já osobně   neberu jako žádné minus.   Olga Kurylenko roste do   krásy, ovšem její postava   Julia byla poněkud   nezajímavá. Nevím, jestli   to bylo tím IMAXem, ale měl   jsem pocit, že kamera až   příliš blízko zoomuje na   obličeje protagonistů.   Akčních sekvencí je ve   filmu tak akorát, a já   musím zmínit tu pasáž v   kaňonu, která byla pro mě   naprosto strhující (ostatní   akce se ale také povedla) a   dost jsem si vrněl.   Dramatické momenty díky   hudbě (zde tak trošku Hans   Zimmer) fungují přesně na   těch místech, kde to tvůrci   zamýšleli. Mno, až na ten   pochroumaný příběh se mi   to líbilo dost. 9/10.
roox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.2.2015
Překrásný svět po apokalypse
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.5.2014
Zapomenutí
Země je vzpomínka, za kterou   stojí bojovat. Co je   lepšího, než zemřít v   boji za vlast, kterou se   snaží dronama podmanit si   cizák? Třeba dobrá science   fiction.
Svarcneger
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2019
Nedivim se, ze scenar ziskal oceneni
Kvalitni scifi s dobrym   napadem i zapletkou, jak pise   autor, plne zvratu a to je   taky pravda. Hezka podivana s   hodne akce, napadem, vizualem   i hudbou. Jo je to dobry ;)
uodevr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Rozmýšlel jsem dlouze a   tvrdě, ale já tomu těch 9*,   sic slabých, prostě musím   střelit. Mám totiž velkou   slabost pro audiovizuální   orgie, obzvláště pak   takové, které nejsou na   úkor svých nejsilnějších   kvalit nedomyšlené z   ostatních hledisek. A to   Oblivion rozhodně není.   Perfektní délka, neobvykle   funkční videoherní   výprava, děj upřímně   nepředvídatelný (z části   anyway), extra libový   soundtrack a ukončení na   první pohled tuze hepy, na   druhý už vzbuzující   vnitřní rozpory o tom, do   jak velké míry se to   vlastně vůbec dá ještě   považovat za hepy. Báječná   scifárna a po delší době   film, který mě zase jednou   přiměl přemýšlet.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2013
Opisuji první větu z   komentáře vojtym - sci-fi   můžu, na druhou stranu   nemusím Toma Cruise, ale tady   jsem si říkala, že   převáží příběh nad   představitelem. Do kina jsem   šla s cílem užít si   velkého plátna, odkojena   Žambochem, Kulhánkem a   podobnými, jsem chtěla   vidět jejich svět v reálu.   První polovina dobrá, asi   tak bych si to dovedla   představit - lidé x   vetřelci, pak se mi to   začalo zamotávat. Přiznám   se - SPOILER - v první   chvíli jsem tipovala na   roboty - pak jsem se musela   srovnat s 49 versus 52, to   ještě šlo, ale první konec   jsem čekala v té chatě, jak   se loučili. Druhý konec jsem   čekala, když Tomík   naprogramoval   "Hlídače". Ale pro   "tupé" Američany   bylo nutno ještě všechno   povysvětlovat ve flashbacích   a nakonec zvítězit. I když   malinkaté překvapení na   konci bylo. Každopádně,   Cruise mi nevadil.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2013
Psychologické/akční/sci-fi,   které má zajímovou   myšlenku, ale především   brilantní zpracování.   Lokace, hudba, zvuk, kamera,   triky,efekty nemají chybu a   nechal jsem se tímto   unášet. Příběh i obsah   filmu má své malé trhlinky   a mohl být třeba i   akčnější, ale celkové   vyznění a provedení mně   nedovolí udělit méně -   8/10.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Z Něvědomí do bezvědomí....
Já sci-fi prostě můžu, na   druhou stranu nemusím Toma   Cruise, ale tady jsem mu dal   šanci, pač mě Nevědomí   zaujalo už svým zajímavým   příběhem, a hlavně   skvělým trailerem. Mno, a   nebylo to vůbec špatné, za   sebe mohu říct-   "fandové kvalitního   sci-fi si přijdou na své   ". Hlavně vizuál filmu   je naprosto dokonalý, by   člověk neřekl že je vše   trikové, a herci hráli jen   za modrým pozadím. A jen   malá technická   informace-Film je natočen   novým typem kamery CineAlta   65 od Sony s nejvyšším   rozlišením, co kdy jaká   kamera měla. Tak pokud   půjdete na Nevědomí do   kina, budete mít obraz tak   ostrý že se o něj můžete   pořezat...Já pořezaný a   nadšený byl. Za mě 80%   :-D
P.S. Taky musím   pochválit výbornou hudbu od   M83,k našemu příběhu   pasovala na jedničku. Olga   Kurylenko je fajn, ale mě   zaujala zajímavá zrzka   Andrea Riseborough...:-D
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.4.2015
Tom Cruise sci-fi ikona...
Skvely sci-fi film,ktory je   pomerne narocny na   pochopenie.Clovek musi davat   velky pozor,aby zostal "v   obraze".Ak sa mu to   podari caka ho bohata odmena v   podobe vynikajuceho   zazitku.Vyborne akcne   sceny,efekty a neskutocny   futuristicky design   dominuju,zatial co scenar   miestami pokrivkava.Ak sa cez   tento fakt prenesiete caka Vas   skvely zazitok.
Film   jednoznacne doporucujem.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2018
Audiovizuálně skvělý film.   Perfektní obrazové sekvence   a futuristické vize doplňuje   podmanivý soundtrack. Děj,   byť ze začátku trochu   línější, diváka vtáhne a   postupně graduje. Rozuzlení   a zakončení příběhu je   celkem překvapivé.
Ovšem i zde se najde   několik nelogičností –   např. zcela atypická oáza   zachovalé chaty kdesi v   zeleném údolí působí   poněkud zvláštně, když   celá Země má být   zdevastovaná a hlavního   hrdinu tato skutečnost   nechává celkem v klidu.   Tento paradox se překvapivě   objevuje v celé řadě   jiných sci-fi filmů.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Nevedomi
nebolo to zle,ale mohlo to byt   aj lepsie.scifi pribeh a   efekty boli na velmi vysokej   urovny.ale akcie je velmi   malo,a viac sa venuje   rozhovorom a iba lietanym v   lodi to mi velmi vadilo.dalej   bol pre mna problem ze tu hra   velmi malo hercov,pretoze sa   dej odohrava uz po apokalypse   a nie pred.ale tento film ma   aj plusy a jeden z nich je ze   ak je akcia tak sa je na co   pozerat,alebo aj suboj kde sa   klon cruisa bije zo skutocnym   cruisom to bolo velmi   zaujimave,takze to nebolo az   take zle.
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2013
Film se mi líbil, ale...
Film byl velmi kvalitně   zpracovaný a dokonce jsem   zaznamenala svěží   originální sci-fi nápad.   Bohužel sci-fi prostředí   zde je pouhou kulisou pro   rozvleklý milostný   příběh, který mi prostě   nebyl moc příjemný.   Zatímco můj manžel poprvé   v životě zažil dojemnou   scénu na vrcholu Empire State   Building (díky tomu, že ji   propašovali do sci-fi,   zásadně se totiž na   žádné romantické filmy   nedívá), já jsem trpěla   příšerným klišé, z   kterého si dělají srandu   už i sami američani. Urazil   se pak, když jsem řekla že   celý film byl příšerný   kýč, takže se film jaksi   zcela úplně minul účinkem.   Škoda toho zákeřně   pokaženého večera.
Spikeee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2013
pro Predigera
jestli jsi tento film   nepochopil tvoje   chyba...komentujes to jak maly   deckp co dostalo moc malou   zmrzlinu. vyborne zpracovane   scifi se zajimavou pointou,   kterou buhuzel pae jedincu na   urovni neandrtalce nepochopi a   proto si to museli stahnout a   nepaltit za nej.hanba jim. pro   me moc prijemny film 9/10
Dap
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2013
Noooo..
Jako vždy - technicky a   vizuálně velmi kvalitní,   dokonce i příběh má   solidní nápad. Ovšem   kýčovitá nit jeho   zpracování je typicky   americká(hnus). Do toho   poněkud mnoho střílení a   výbuchů-jinak to v   americkém filmu ani nejde :)   A že by do toho vsákli   alespoň špetku   humoru...takový život není   a NIKDY nebude.To tento film   degraduje o dvě příčky   dolů..
Typická   americká pohádka o jednom   spasiteli pro dospělé.
Kompromis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2013
Možná nebudu zcela   objektivní,protože sci-fi   mám rád.Točí se jich velmi   málo a těch   inteligentních,ještě   méně.Byl jsem naprosto   překvapen.Nádherný   design,parádní atmosféra a   neustálé napětí z toho,co   za vším vězí,činí ze   snímku mimořádné dílko.
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Námět se trochu opakuje.   Třeba takový Moon pracuje s   podobným. A přesto že to   není blockbuster wauu-tedy   řečeno česky trhák, nemá   takový hvězdný obsazení a   miliardy na efekty, tak ve   finále dokázal ze stejného   námětu vytřískat   hutnější atmošku než   tento snímek. Ve finále   kdyby tam nehrál Tom a nebyly   tam takový vifikundace tak by   snímek nestál za moc.
Karius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2013
Velmi zajímavé a   inteligentní sci-fi s   nestárnoucím Cruisem a mým   oblíbencem Freemanem. Trošku   jsem zaregistroval nelogické   dirky v příběhu, ale na   nedělní večer pohodovka.   Nicméně jednou věcí jsem   si naprosto jistej! Zejtra už   si z filmu nebudu pamatovat   vůbec nic, protože v něm   ani nic k zapamatování   nebylo--->70%
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2013
Zvláštní žánrovka, která   se mi ve své podstatě   líbila, ale nenabídla nic   převratné, co by ve mně   zanechalo dojmy či dokonce   úžas. Ba naopak, vzpomínky   na tento film rychle vyšumí   a nezanechají po sobě stopy.   Po technické stránce není   co vytknout, bravurní práce   a nádherné obrázky. Na   druhou stranu musím   podotknout, že se nejedná o   nějaké akční scifi dílo,   ale spíš o drama zasezené   do budoucna. To je možná i   důvod, proč z filmu nic   neutkví v hlavě. Celé   představení je v roli   jednoho muže - T. Cruise -   který zahrál   přesvědčivě, ale nikterak   oslnivě. Příběh je   zajimavý, ale opět se   zadrhává a obsahuje pár   nešvarů, které nejsou   vysvětleny. Jednotlivé   zvraty jsou lehce   odhadnutelné, až na ten   hlavní a zásadní, který   člověka nechává v napětí   minimálně do poloviny filmu.   To beru jako pozitivum, ale   celkově si z 'Oblivion'-u   odnáším křečovité   názory, hlavně jako   fanoušek scifi - silnější   tři hvězdy... SCIFI 7/10 *   AKCE 7/10 * DĚJ 6/10 *   VIZUALIZACE 8 /10
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.5.2013
To snad není možné...
... ten Tom Cruise buď   nestárne nebo jsou maskéři   tohoto filmu geniální.Mně   osobně to aspoň tak   připadalo.Vážně bych tady   v tomto fimu tipoval, že je   tak o dva roky starší než   já a to je mu 50.Doteď při   psaní komentáře kroutím   nevěřícně hlavou.
Každopádně toto sci-fi   jsem čekal daleko lepší,   řadím ho k filmům na které   lehce zapomenu a nemusím je   dál vidět.
6 bodíků   dávám za Morgana ( toho   stačí jenom naspat do   titulků a hned máte plné   kino :-) ) a za tu skládací   motorku.Ta asi zůstane   jedinou věcí, na kterou z   tohoto filmu opravdu   nezapomenu.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.4.2013
Po visuální stránce   dobrý,temná a ponurá   atmosféra a napětí taky v   pořádku ale bohužel scény   vzpomínání hlavního hrdiny   jsou zbytečně   dlouhé,chtělo to méně   romantických scén a víc   akce.Proto pro mě jenom   průměr.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.8.2013
Film nepatří sice mezi   nejlepší scifi, ale dá se   vidět. Tom Cruise je jako   vždy skvělý a i jeho   herecké kolegyně jsou   pěkné a super, A Morgan   herecky nestárne. Příběh   ujde, triky jsou perfektní,   ale ve scénáři jsem se   někdy motal a teprve až po   filmu mi pár věcí docvaklo.   Filmy o konci světa moc   nemusím a ani tento mě   nějak nepřekvapil. Znovu ho   vidět nemusím, zas tolik   nezaujme.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.1.2015
Po technické stránce se   filmu nedá téměř nic   vytknout, ale co mi vyloveně   vadilo byla konstrukce   příběhu a jeho nešťastně   šťastný závěr. Nevím ,   prostě mi tento film až   příliš zavánějící   kýčem vysloveně nesedl.
Alix
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2019
Film mi nějak nesedl. Efekty   perfektní, ale v ději jsem   se těžko orientovala, tím   spíš, že mne to začalo   nudit. Konec sladkobolný, ale   už to vidět nemusím.
adam75
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.3.2015
Ono se to ze začátku   tváří jako obrovské   divadlo, všechny ty   nasávače, drony, věže...   Po chvíli mě ale připadlo,   že už jsem všechno někde   viděl, zápletku jsem   rozluštil s příchodem   Morgana Freemana na scénu se   slovy...není to tak, jak si   myslíš, že to je... a   vždycky mě úplně dorazí   ty matky s děckama v   roztrhaných šatech, které   vylézají kdesi z podzemí,   aby pak váhajícímu hrdinovi   naznačili, že dělá   správnou věc...
...6   bodů za efekty, ale podruhé   už se nepodívám...
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.12.2015
Z nadějného (rozpočtem)   akčního scifi se vyklubala   psychologická scifi   ptákovina v jaké se Tom   Cruise neocitl poprvé.   Natahované dvě třetiny   filmu a pak honem do finále.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.7.2015
Další podivná a   nedomyšlená vize   budoucnosti. Pochopitelně je   tu počítačově vytvořená   měsíční krajinka, torza   budov z naší éry a ejhle na   druhé straně zelená oáza,   kam se náš hrdina létá   převlékat do tepláků a   vůbec mu neni divné, že má   být celá Země zničená.   Když se náhodou něco   pokazí a nějaký   "technik" zemře, je   tu hned klon, takže se   vlastně vůbec nic nestalo. V   tom případě ale nechápu,   proč se Jacka pomocí dronů   snažili zachraňovat?!   Naštěstí na naší planetě   zůstali nějací lidé.   Pravda, sice vypadají jako ze   středověku, v maskách zas   jako predátoři, ale ještě   že tu jsou, protože klonové   asi nemají reprodukční   schopnosti. A k tomu konci se   snad ani nebudu vyjadřovat.   Prostě a krátce kýč   sázející na vizuální   efekty o ničem.
Ramilie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.1.2021
Vizuálně velice pěkné,   hudebně též, příběhově   už je to takové... nemastné   neslané. Akční scény na   mě působily rušivě   (možná to bude taky tím,   že nemám příliš v lásce,   když někde furt něco   vybuchuje, jen se střílí a   tak podobně). Taková   lehounce nadprůměrná   romance v sci-fi hávu, ovšem   nic závratného.
Duri86
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.12.2013
Tak Cruise s Freemanem a   námět s postapokalyptickými   záběry slibovali zajímavou   podívanou, která se   proměnila v další zmateninu   a film takřka o ničem. Těch   záběrů zničených,   skutečných, lidských staveb   současnosti bylo pramálo a   film celkově hodnotím jako   slabý průměr. 40%
prediger
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.5.2013
Nesnáším, když tvůrce   filmu dělá z diváka blbce a   ještě se za to nestydí.   Zajímavý námět, hezké   efekty a přitom totální   sr... Rebelové čekali na   raketu, která 70 let obíhala   bez mise(na což přijdete v   závěru filmu). Nikdo neměl   ani potuchy, zda ta loď   existuje. Ale to tvůrce   neřeší. Dále: hlídač,   který rozstřílí všechny   sarkofágy, vyjma toho, který   zachrání Tom Cruis (tento je   nakonec však také zničen).   Jako zázrakem skupina rebelů   má k dispozici dva   sarkofágy, které zachránila   a nijak se neřeší jak a kde   se vzaly.
Přijde   vám tento text zcestný? Ale   ten film opravdu zcestný je.
Salám
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.12.2013
Ježišmarjá, klasická   americka blbost. Do poloviny   filmu jsem se opravdu snažil,   ale potom jsem rezignoval.   Nebýt dobrých   herců,neštěkl by   pes..prvotní myšlenka   dobrá, ale potom slátanina,   pohádka, hra na city a hepy   end
Rastaman33
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.2.2020
Naleštěná nuda bez překvapení
Kromě hezkého designu   strojů a přírody nemá film   co nabídnout. Příběh je   nemastný, neslaný a dopředu   uhodnutelný. Žádné   překvapení se nekonalo.   Jediné dvě hrdinky jsou taky   bezvýrazné a dost se   navzájem podobají, takže   nemít ta jedna rusé vlasy,   tak si je snadno zaměním.   Ani jedna není nějak extra   hezká a svoje role   odrecitují bez výrazu.   Freemana mám rád, ale ani on   tady nic moc nepředvede. No a   milostná scéna s dědkem   Cruisovic? To už je těžko   uvěřitelný. Stejně jako   jeho pády, kotouly a   bleskové reakce. Stáří je   znát a tohle už je příliš   akce. Nicméně, díky   zajímavým lokacím a   strojům se na to dá   kouknout...jednou.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih149975minih149975Můj strážný senior (2016) 
Wo de te gong ye ye n
minih154072minih154072Alfa (2018) 
Alpha n
minih28567minih28567Těžce zamilován (2001) 
Shallow Hal n
minih165624minih165624Něsokrušimyj (2018) 
Nesokrushimyy n
minih4259minih4259Bláznivá mise 3 (1984) 
Zui jia pai dang 3: Nv huang mi ling n
minih53105minih53105Moderato cantabile (1960) 
Moderato cantabile n
minih24038minih24038Zodiac (2007) 
Zodiac n
minih129536minih129536Temný bojovník (2014) 
Outcast n
minih110769minih110769Metro (2013) 
Metro n
minih94069minih94069Příběh mého syna (2012) 
Venuto al mondo n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Walker: Independence

10:15 - 11:00

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Extrémní výtahy

10:45 - 11:35

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Policejní akademie 6: Město v ...

10:25 - 12:10

33 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Prima - Kdo se ptá?

10:15 - 11:25

43 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tyoobeu

Tyoobeu
Tyoobeu

Trevor Mirosh

Mirosh Trevor

Naposled navštívené:
Tyoobeu

Tyoobeu
Tyoobeu

Trevor Mirosh

Mirosh Trevor