Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Další název:
Sweeney Todd: Diabolský holič z Fleet Street; Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
7.2.2008
„Nikdy nezapomenout. Nikdy neodpustit.“

Komentáře k filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 84
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Fantastická záležitost!
Tímto filmem jsem doslova   nadšená po všech   stránkách a nemám nic, co   bych mu vytkla. Johny Depp   opět nezklamal jako výborný   herec s tajemným výrazem,   kombinace thrilleru a   muzikálu se mi před   shlédnutím filmu zdála   poněkud přitažená za vlasy   a spíše jsem k filmu   přistupovala skepticky.   Výsledek plně předčil mé   očekávání. Hudba, písně,   celková atmosféra ponurého   Londýna, napětí...zkrátka   úžasná podívaná pro   milovníka J. Deppa a   tajemných příběhů ve   stylu Jacků Rozparovačů   apod. Nebudete zklamáni!
lucymat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2009
je vidět, že spolupráce   Burtona, jeho ženy Carter a   dívkami zbožňovaného Deppa   nese velký plody. A nejsou   vůbec trpké, jak by někdo   mohl poznamenat. Atmosféru   působivě podtrhuje hudba i   pěvecké výkony hlavního   dua. S černým humorem se tu   nešetří, takže se už jen   těším na nějaký další   projekt značky BuCaDe
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2011
fanfáry pro...
nejlepší možné podání   Sweeneyho, jaké mohlo být   kdy natočeno. Nejlepší   podání, protože bylo v   režii Tima a pod jeho rukama   vzkvétá mistrovský krvavý   koláč, navrch posypaný   lidskými nehty s oční   bulvou jako třešinkou na   dortu. Miluji ho.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2008
Mám z toho trošku   rozporuplné pocity. Tim   Burton je samozřejmě   skvělý, opět se mu   podařilo vytvořit vlastní   svět vizuálně vybroušený   do nejmenšího detailu   (skvělý je přechod do   barevných fantazií paní   Lovettové), postavy excelují   jak herecky, tak pěvecky   (překvapivě mě velmi   pobavil Sasha Baron Cohen),   příběh - i když mi   připadá trochu nakradený z   hraběte Monte Christa, ale to   možná Dumas naopak vykrádal   tu legendu :) - je spleten   velmi zručně a nápaditě,   orchestrace jsou dokonalé.   Prostě - kdyby to byl   normální film, tak bych tomu   dal desítku a ani necekl.   Velmi slabou stránkou je   bohužel libretto a samotná   hudba. U většiny songů   chybí nějaká   zapamatovatelná melodie a je   to spíš takové plácání   notami a slovy naslepo.   Škoda. Příště by si měl   Tim sednout s Dannym Elfmanem   a napsat to celé sám.
Yontalcar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2011
Očekával jsem film plný   jatek, až se mi bude zvedat   žaludek, ale nestalo se tak.   Naštěstí se tvůrci vydali   jiným směrem, což jsem po   skončení velmi ocenil.   Hlavně proto, že hlavní   herecké trio Depp, Carter a   Rickman společně poháněli   děj svižným tempem.   Objevilo se spoustu   šílených/geniálních   nápadů (to si musí každý   divák přebrat sám),   inspirací a v místech i   líbivé koření černého   humoru. Temnou a ponurou   atmosféru odlehčovala hudba   a již zmíněné muzikálové   vložky, které celkově   veškeré dění prohlubovaly.   Nebýt jich mé hodnocení by   bylo o jednu nebo taky o dvě   hvězdy nižší. Kromě toho,   mistr Burton si mě tímhle   dílem definitivně získal.   Doufám, že stejně   perfektní bude i literární   předloha, kterou si hodlám v   nejbližší době obstarat.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2008
Rozhodně jsem z tohoto filmu   nebyl nijak zvlášť   nadšený. Ale je pravda, že   film se hodně opírá o   kvalitní scénář a velmi   dobré herecké výkony. Hudba   použitá ve filmu je opravdu   skvělá.
davidek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2008
Opět typicky úchvatný Tim   Burton. Sedl jsem k televizi a   jedním dechem jsem se   dodíval do konce. Nádhera.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.7.2012
Sweenet todd deamon barber of the fleet streer
Dalsie skvele dielo deppa a   burtona.ked som si prvykrat   pozrel ze je to muzikal   povedal som dalsia blbost.ale   nebola film bol velmi dobre   vymysleny sialeny seeney v   podani deppa super.helena   bohnam carter proste skvela   aki vzdy.alana rickmana moc   nemusim ale v tomto filme.to   zahral sko pravy sudca   turpin.tymothi spall ako   zakerny podlizac uloha sedi   (nieco sa naucil uz s harryho   pottera)a sasha baron cohen   ako trapny podvodnik musel som   sa pri nom smiat uloha   chvastajuceho holica mu super   sedi.(naviac pizna sweeneho   ako barkera.)
Clockwork
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Naprosto genitalni dilo,ani   sem netusil co se v Johnym   zkryva za pevecky talent.O   Burtonovi ani nemluve,to co se   mu povedlo je proste   umeni.Kdyz se tahle dvojice da   dohromady,tak to stoji za to   videt. !!!
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2010
Pečlivě nabroušená břitva   svištící vzduchem v rukou   Johnnyho Deppa, gejzíry   stříkající krve z hrdel   jeho obětí. Ta obrovská   chuť pomsty, která ho   dohnala k takovým činům z   něj přímo sálá. Jeho   přítelkyně, láskou   zaslepená a všeho schopná   Helen Bonham Carter,   padoušský Alan Rickman, to   všechno uvidíte v   muzikálovém, hodně temném   a silně emocionálním   burtonovském hávu. Je to   prostě jiné, než co jste   až doposud v muzikálu   viděli.
lynn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Morbidní, jak je u Burtona zvykem
Jedním slovem J E D I N E   Č N É ...

Netušila jsem, co   dokáže Tim Burton vyždímat   z Deppa a ostatních herců po   pěvecké stránce. Morbidní   a opravdu jedinečné.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2010
skvělý film od Tima Burtona   v podání s Johnny Deppem,   Helenou Bonham Carter a Alanem   Rickmanem.. :-) trošku víc   krvavější a až na ten   konec, kde všichni umřou..   :-) je to skvělý film!!!
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.10.2010
Písně,tak ty jsou tedy   naprosto   unikátní.Nastínění Fleet   Street taktéž.Kostými a   herecké   obsazení,především jejich   vzhled velmi dobře   zpracovaný.Děj   zajímavý,zvláštní a   nevím jaký ještě.A jako   poslední výborný a   nečekaný konec.Naprostá   spokojenost.
Mary.Elwood
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Moc krásné na první pohled   Burtonovo dílo a osvědčené   spojení s Johnnym   Deppem.Perfektní vizuální   podoba(Londýn) dobré libreto   i hudba.Překvapivě je celkem   dobře propracována i   emoční stránka   filmu.Některé záběry ač   dost nechutné a krvavé   myslím dostatečně   uspokojují fanoušny   Burtonových filmů (jsem   jedním z nich) Ikdyž při   východu z kina jsem měla   hodně smíšené pocity :-)))   Rozhodně si zaslouží sošku   jak film tak pozoruhodné   výkony Johnnyho Deppa,Helen   Bonham Carter(myslím že v   některých chvílích měl   Johnny co dělat aby se   neztratil v její auře :-))   tak i Alana Rickmana jako   slizkého soudce.Druhá   polovina filmu nabrala opravdu   rychlý spád takže ani   dramatický závěr nezůstal   zahanben.Tím pádem dávám   tomuto ironickému a   morbidnímu muzikálu z   Brodwaye 80%
usov
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2009
usov
pro jeden z nejlepších   filmů Jonnyho Deppa
Tim Barton je skvělý   režisér a už podle toho   šlo poznat že to bude film   který ve vás zanechá stopu   tenhle film jsem viděla   několikrát ale nepřestává   mě udivovat jak svým   scénářem tak syrovostí s   jakou je to natočeno prostě   NEJ film který všem   doporučuju
pakacka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Dokonalý zážitek ve   valčíkovém rytmu, který si   ráda co nejdříve opět   zopakuji... Víc není třeba   dodávat:-)
mishka.3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.9.2009
Nad tímhle filmem jsem jen   povzdechle UAU! Je to   perfektně natočený film,   Johny Depp se tam skvěle   hodil a opravdu tam Helena   taky skvělě zazářila. Role   hercům skvěle sedly a   myslím si, že tenhle film si   zaslouží opravdu velký   potlesk.
Sandwitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.6.2008
Morbidní Burton
Tenhle film Tima Burtona mě   nadchnul svým zpracováním,   nechybí mu syrový humor,   příběh není až tak   originální, ale to celému   kousku nebere na   přitažlivosti. Herecké   výkony Johnyho Deppa jsou   opravdu na vrcholu možností   a jeho herečtí kolegové a   kolegyně za ním   nezaostávají ani o píď. Ze   začátku mě zarazilo, že je   to muzikálové zpracování   příběhu, ale pokud se   ponoříte do příběhu,   můžu vám zaručit, že se   budete skvěle bavit a   vychutnáte si ponurou   atmosféru prohnilého   Londýna. Tenhle filmový   kousek by neměl být   zapomenut a myslím, že   Borton zase zabodoval a   vytvořil něco, co si lidé   budou dlouho pamatovat a   připomínat. Stačí, když   se řekne: Střihoruký   Edward, a všichni si vybaví   citlivé monstrum s nůžkami   místo rukou. Sweeny Todd   podle mě bude ten samý   případ. Pokud se na to   budete dívat, určitě   uznáte, že nejsem daleko od   pravdy. Příjemnou zábavu.
Jersey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2009
Úchylný, geniální,   skvělý. To byly asi první   tři věci, co mě napadly po   zhlédnutí nové burtonovky.   Ten Tim bude nejspíš fakt   blázen. Sweeney je morbidní,   vtipnej, brutálně   stilizovanej a vizuálně   úchvatnej. Je to zvláštní,   ale Sweeney se mi zdá   vizuálně zajímavější,   než třeba Charlie and the   chocolate factory nebo Sin   city ( na Transformers ale   pořád nemá ).   Každopádně, u Sweeneyho   jsem se bavil od začátku do   konce a moc bych chtěl, aby   to Burtonovi takhle vydrželo   ještě pár let. Skvělá   práce, Time!
Lilithka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2008
láska na první pohled
Na tento film jsem se   těšila...očekávala jsem   mimořádný zážitek a také   se mi ho dostalo. Sweeney Todd   je ďábelská krvavá   romantika(dokonce jsem i   zaslzela...ale to se až tak   každému nestane...jsem   přecitlivělá:-))   okořeněná špetkou(někdy   celým kopcem), černého   humoru...Depp samozřejmě   nezklamal a z byla jsem   nadšená obsazením hlavní   ženské role(Helen byla super   coby Marla v Klubu rváčů a   tady opět prokázala své   kvality). Kdo má rád   Burtonovy filmy, tak by si   Ďábelského holiče neměl   nechat v žádném případě   ujít:-)
KikinKa1992
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2010
jedině v originále
Téměř každý z mého   okolí, kdo viděl tento film,   mi řekl buď že ho to vůbec   nebavilo, nebo přímo že to   byla blbost. S takovými lidmi   jsem v tu chvíli měla vždy   chuť přerušit jakékoliv   "filmové" styky,   poté jsem ale došla pouze k   názoru, že tomu zkrátka   nerozumí. Tento film mě   opravdu bavil a od začátku   až do konce mě doslova   připoutával k židli. Tato   stará Londýnská legenda   potřebovala přesně tohle -   duo Burton+Depp aby ožila v   plném lesku. Jediné co bych   si snad dovolila doporučit   lidem, kteří tento film snad   ještě neviděli, je pustit   si ho určitě v originále‼   Pravidlo že dabing zabíjí   film tady platí dvojnásob.   Jen v originální verzi   totiž plně vynikne kombinace   "mluveného slova" a   písní, které dohromady   neopakovatelně vykreslují   děj celého, úžasného   filmu.
petrasek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2009
Burton, Depp, Carter,   výborná hudba, ponuré   prostředí... Nádhera, co   víc se přát, jen tak   dál... Už se těším na   další díla z této   stáje...
gaia253
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Tim Burton mě znovu   dostal.Skvělý   krvák,gotická atmosféra a   hlavně výtečný spojení   Deppa a Burtona!Na tenhle film   jsem se těšila hoodně   dlouho a rozhodně nezklamal.
Sybelle
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Tim Burton je Tim Burton,   ještě jsem od něj neviděla   film, který by se mi   nelíbil...Klasické   obsazení...Helen Bonham   Carter a Johnny Depp... Dobrá   hudba, celkově skvělý   film...
ajenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2009
..
skvělí film,skvělé   herecké obsazení...a hlavně   skvělí Johnny Depp...tento   film nemá chybu..i hudebně   je pěkně   stvárněný..paráda!
Mikyska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2008
Škoda, že mám „absolutní   hluch“ nebo je to štěstí?   Mě se to líbilo…   Zpívající Johny Depp mě   moc překvapil a teď už je   nedílnou součástí mých   oblíbených CD soundtracků   spolu s malým Edem Sandersem   a Helenou Bonham Carterovou.   Film, trošku nahánějící   hrůzu, ale skvěle   zpracovaný! Tady člověku   aspoň trošku dojde, jak moc   krutá může být někdy   pomsta, tohle je extrém, ale   aspoň víme, že mstít se   nemá. Fatastická hudba,   mrazivé zábery a skvělé   herecké výkony, to pro mě   znamená Sweeney Todd.
Karoliko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2008
Tandem Depp Burton opět   nezklamal. Skvělý filmový   zážitek na hodně dlouhou   dobu. Místy se bavíte ,   místy Vám tuhne úsměv na   rtech. Johnny je naprosto   fantastický. Nemám co dodat.   Akorát při scéně kdy   Anthony zpívá o   Johanně/Joaně mi v hlavě   bleskla scéna z jiného   filmu. A to ta kde Tony   zpívá o Marii/West side   story. Podobnost jen čistě   náhodná.
elenoar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2008
sweeney todd je podle mě   výbornej film pro ty kdo   mají rádí muzikály a   hlavně je to film pro silný   žaludky. graficky je   provedenej na jedničku   možná až příliš mnoho   krve a spustu značně   nechutných záběrů v   kterých se režizár podle   mě dost vyžívá. výkony   hlavních postav jsou jak   jinak skvělé a jak se dá   čekat dvě hlavní postavy   jsou nadmíru v některých   záběrech zralí na blázinec   ale to ktomu patří.   rozhodně to neni film pro   slabší povahy mě osobně se   při několika záběrech   zvednul žaludek. nejvíce se   mi líbí to temné provedení   londýna.člověk se rozhodně   u tohoto filmu pobavý a   možná i pozvrací....
Banky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Opravdu prvotřídní dílo   Burtona. Opět se ukázala   skvělá kooperace dvou   velikánů. Čekal jsem, že   Depp tak těžké tóny   nezvládne, ale pletl jsem se.   Nejvíce mě nadchlo duo   Lovettová, Todd při písni   na náměstí, kde Borat   prodával chcánky na vlasy.   Tak krásně a legračně   zazpívanou píseň jsem už   dlouho neslyšel. Doufám, že   si Depp odnese zlatou sošku.
missing-or-die
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Úžasný film, je natočen ve   skvělém prostředí. Opravdu   perfektní obsazení. Z   hlediska hudby se mi ten film   taky zamlouvá, ale hlavně   má tento film úžasný děj.   Když jsem tento film viděla   v kině, byla jsem z něho   úplně hotová, protože jsem   očekávala hodně, ale   dočkala jsem se ještě   více.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Tim Burton opět na scéně a   samozřejmě nesmí chybět   ani Johnny Depp. Sweeney Todd   nese stejné motivy jako   každý Burtonův film. Ač se   to na první pohled nezdá i   Sweeney Todd je o lásce a o   pomstě. Celý příběh není   jen klasický film, protože   tam velkou roli hraje i   samotná hudba. Je to klasicky   temné stejně jako samotný   hlavní hrdina. Když   začíná lehce pokulhávat   scénář, na řadu   přichází muzikálová   část a díky tomu to je   rozmanité a nenechá to   diváka oddychnout do   posledních chvil. Co se   herců týče, tady není   absolutně co vytýkat,   protože jednak každý   zvládá svou roli skvěle,   ale jde jim to i dohromady a   navíc jim věříte úplně   všechno. Další Tim Burton,   kterého jsem si nenechala   ujít v kině a který si   našel cestu do mého srdce,   protože je to jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Tohle baví a vždycky bavit   bude!
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Opět výborná spolupráce   Burtona a Deppa.Depp je v roli   smrtelně bledého Sweeneyho   Todda opravdu ďábelský a   jeho zpěv plný chladných   emocí.K tomu mu skvěle   sekunduje Helen Bonham Carter   s bujným poprsím a   burtonovský režijní styl je   opět nádherný.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Muzikaly se mi libi a tento je   uplne s jinym pribehem nez   vetsina z nich. Zaujme pribeh   pomsty a sokujici odhaleni na   konci. To bych nikdy necekal.   Hororovy muzikal.. to je   proste lahoda
terka69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.6.2008
...
ani sem nevěděla že depp   umí tak pěkně zpívat ;)   :-D fajna pochmurná   atmosféra super děj a   nečekany konec. vše v jednom   :D
Kmotr95
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.11.2008
Tak sice muzikál není asi   můj nejoblíbenější   žánr, ale i tak se mi tento   film hodně líbil.... no a   hlavně ty herecké výkony ve   filmu byly výborné a hlavně   Johnny Depp
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.3.2008
Tak opravdu Tim Burton   nezklamal.Je to hodně   tajemný,potom nějaká ta   vražda a hlavně ke konci je   to hodně smutný a   překvapující.Depp je   skvělý herec a skvělý   holič z Fleet street.
cragel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2010
Tenhle film měl vše co k   tomuto žánru   potřeboval.Masky a hudba byly   bezkonkurenční.A dvojice Tim   Burton a Johnny Depp opět   nazklamala.
diana.palascakova
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.6.2015
Film je zajímavý a některé   scény celkem   nepředvídatelné. Myslím,   že téma tohoto filmu se   hodí do muzikálové podoby.   Písničky, aspoň pro mě   jsou chytlavé. Samotný   příběh o tom, že ani po   patnácti letech Sweeney   nedokáže odpustit soudci co   se stalo je opravdu zajímavý   a originální. Jediné co mě   mrzelo, bylo, že se divák v   podstatě nedozví, jestli   Anthony a Johanna utečou z   města nebo ne. Otevřené   konce nepatří mezi mé   oblíbené.
biscutstar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2010
Film ne pro všechny s temnou   atmosférou a zpívajícím   deppem tim burton válí
wawer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2008
typicky burtnovský film,   který při znalosti burtona   zas až tak neuchvacuje,   dokonce v prvni polovině je   to spíš komedialní drama   než vyvražďovaci thriller,   druha polovina je už naprosto   odlišna a zavěrečny   naprosto precizní masakr to   korunuje.
JohnCoffey
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2009
Od Tima Burtona nemůžete   čekat nic jiného než   morbidně-roztomilý humor.   Takoý Sweeney ale není.   Burton dramatický příběh   pojal opravdu strašně   vážně, a tak není divu,   že film sklouzává z kolonky   morbidní do brutální. Proti   násilí nic nemám, ale k   Burtonovi mi vůbec nesedí.   Chápu, že jeho ta báchorka   o vraždícím lazebníkovi a   jeho partnerce-pekařce,   která oběti zapékala do   pirohů fascinovala, ale už   jsem od něj viděl i lepší   věci. Obzvláště mě   naštvalo posledních asi   dvacet minut, kde holič   naprostě zmateně a pateticky   povraždí tři čtvrtě   hlavních hrdinů, ať už   přátelů, nepřátelů,   civilistů nebo dokonce   rodinu. 9 hvězd dávám   kvůli písním, které mi   vesměs sedli a kvůli   počáteční působivosti.   Snad bude Alenka lepší.
kllatenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Námět mstícího se   psychycky nevyrovnaného   muže, v tomto případě   holiče, je tak   neoriginální, až mi vrtalo   hlavou proč se do něčeho   takového Režisér s velkým   R Tim Burton pustil. Ale po   shlédnutí ...
Je zde   jasně vidět že i když je   námět sebeneoriginální   dobrý režisér a skvělý   herci, úžasná hudba,   fascinující kostýmy   dokáží vytvořit skvělou   podívanou.
Pravda,   děj je trochu morbidní ale   spolu s muzikálovým   provedením působí až   komicky.
Skvělá   podívaná, stojí za to.
retrogirl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Super. Mrtvolná atmosféra v   kombinaci se zpívajícím   Deppem (mimochodem nikdy nebyl   víc sexy než při   zpívání)... Perfektní   podívaná, hlavně v kině.
Cathrine
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2010
Umělec Tim Burton
Je obdivuhodné jak Tim   dokáže udělat film.   ďábelský holič působí   jako kreslený portrét a   zároveň musíte mít někdy   silný žaludek. Líbí se mi   maskování postav a   vybírání zvláštních   hereckých typů. Chválu si   zasouží i hudba, která   skvěle dokresluje atmosféru   a v neposlední řadě Johny   Depp a Helena Bonham Certer   opět dokázali co v nich je.   ,,Krásný´´ film
zakoba
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Sweeney
Tim Burton dokáže vždycky   něčím překvapit.A se   spoluprácí Johnnyho Deppa se   snad ještě nikdy nestalo aby   to nebyla skvělá   práce.Johnny je jako herec   skvělý.Na roly Sweeneyho se   hodí.Dokázal svou tváří   vytvořit tajemnou   atmosféru.I když právě   jeho výraz v obličeji je   někd legrační.Například   když paní Lowettová si   vysní jejich budoucí život   na pláži u moře :-)
Mě se tento film líbí i   když si myslím,že spousta   lidem nesedne.Ale kdo már   režiséra Tima Burtona tak si   i tento film zamiluje.Někdo   nemá rád muzikály ale   musím říct,že mě spousta   herců překvapilo jak umí   zpívat.A především výkon   malého Tobyho a našeho   hlavního hrdinu   Sweeneyho.Johnny nemá sice   hlas profesionálního   zpěváka ale řekla bych,že   zpívá slušně a moc   hezky.Jen konec by se mi   líbil jiný.Ale u režiséra   Burtona se ani nic jiného   čekat nedalo, ael přesto mě   to překvapilo.Když jsem to   viděla poprvé v kině tak   jsem si najivně myslela,že   to nějak dobře dopadne i   když jsem si nedokázala   představit jak.Ale film jsem   si oblíbila a velmi ráda si   ho vždycky pustím.
TerP
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Je libo?
Hey sir - how about a shave?   come and visit your good   friend sweeney... Temné,   rudé, Burtonovské a úplně   skvělé!
veverka_x
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.7.2008
Tak pokud nejste milovníky   Tima Burtona nebo alespoň   obdivovatelkou Jonny   Deppa,nejspíš vás tento   film nenadchne.Hektolitry   "kečupu",ponurá   atmosféra starého   Londýna,bizarní hororové   postavy,200 let stará   legenda..
Myslím,že   spojení horroru a muzikálu   je originální.Hudba se mi   také líbila a pkud někdo   tvrdí,že žádná z písní   nebyla k pobrukování ,tak za   sebe musím říct,že mě   vyloženě "chytla"   píseň "Johanna",a   to tak,že jsem si jí na   youtube přehrávala týden   dokola.:-D
Jeza67
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2008
Tim Burton a jeho parta opět   nezklamala. Spojení litrů   krve se zpívajícím Johnym   Deppem, tak to byl mistrovský   tah. Původně mě   muzikálové zpracování   trošku vylekalo, ale funguje   to parádně.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2008
Tak todle jsem opravdu   nečekal. Jasný, četl jsem   že tam bude trochu mrtvol,   ale tohle? Nemůžu tedy   říct že by se mi to   nelíbilo, to ne. Jen jsem   trochu zaskočen:-)
Jinak Tim Burton je   prostě skvělej. Všechny   jeho filmy jsou tak stejný a   přitom úplně jiný. Prostě   bomba.
Lienocka22
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Neznášam muzikály, ale   tento sa mi celkom páčil :)   Samozrejme Johnny Depp bol ako   vždy vynikajúci a celkovo sa   im film podaril. Najviac som   sa zabávala až na priam   krikľavej krvi, ktorej v   tomto horore bolo požehnane   :D
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2008
Vždy, když vidím herce   Timothy Spalla, nevím proč ,   ale připomene mi   chrochtající prase (s   prominutím) a vždy čekám v   jeho roli podlost, lakotu a   chamtivost. A když koukám na   J.D. přemýšlím, jak je   možné, že ať hraje   cokoliv, vždy podá tak   fascinující výkon, že mu   věříte každé nadechnutí.   A neříkám to o jeho kráse,   ale o promyšleném pohybu, o   spjetí s jakoukoliv postavou   kterou hraje. A opět   předvedl i v muzikálu - ač   neobvyklém, že je na pravém   místě.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2008
Krvava historka s ironickym   koncem - na vsechny dojde, ale   pokracovatel se vzdycky najde.   Zajimava stylizace a dobre   herecke vykony.
Out-Of-Way
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Muzikál není můj oblíbený   žánr. Existují pouze tři,   které mám rád, a všechny   jsou od Tima Burtona: The   Nightmare Before Christmas,   Mrtvá nevěsta a Sweeney   Todd. Posledně jmenovaný   film je krásně roztomile   nechutný, pěkně brutální   a krev teče pořádným   proudem. Film má tu správnou   šedivě temnou atmosféru a   někdy je to i sranda.   Ideální film pro milovníky   hamburgerů, protože člověk   nikdy neví, co v tom mletém   mase vlastně je. Dobrou   chuť!
Naomi21
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2010
Hororový muzikál s Johnnym   Deppem v hlavní roli? Helen   Bonham Crater jako jeho bytná   pečící masové koláčky s   né tak úplně typickou   přísadou? Alan Rickman a   jeho další lahůdkový   záporák? Sacha Baron Cohen a   další a další.   Především ale prvně   jmenovaný spolu s Timem   Burtonem - to oni stvořili   toto dílko, kterým   nejspíše běžný divák   pohrdne, ale filmový fanda si   dá Sweeneho jako lahodný   bonbónek s mírně krvavou   příchutí a ........... mno   ten konec tady předse   neprozradím.
PS: V   souvislosti s Burtonem ani   nemusím zmiňovat, že i tady   vytvořil skvělou atmosféru.
Elda1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2008
tohle je vážně povedenej   filmeček od burtona já vám   ho doporučuji mě osobně se   to líbilo (mě se teedy   líbí všechny filmy od Tima   Burtona) tak kdo má rád   morbidní árie a trochu krve   tak jen doporučuji !!!
Stegr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Asi muzikálům na chuť nikdy   nepřijdu. Do Sweeneyho jsem   vkládal velké naděje, ale   ani ten nic nezměnil. Nebýt   to od Burtona, nehrát tam   Johnny Depp, Helena Bonham   Carter a Alan Rickman, moji   oblíbenci, a nebýt to tak   krásně temné a ujeté,   rozhodně by to u mě s tak   prostým příběhem   nepochodilo. A ten konec? Ach   jo! Natočil jsi už lepší   věci, Time, ale mám pro tebe   stejně slabost, takže jak   už jsem říkal, nebýt to   tvoje práce, hodnotím to   mnohem nižší známkou...
Henry123
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2009
Nechte se oholit!...Ale jen na vlastní nebezpečí
Sweeney Todd se jeví jako   úžasný, chválihodný film.   Alespoň první půhodinu.   Poté co je brutálně   umlácen konvičkou Pirelli se   film mění a hladina krve   stoupá a stoupá. Burton už   není jako dřív, aby mu   stačil červ v oku, nebo   upadající hlava. Tady vsadil   na krev! A špatně udělal,   protože to se k němu vůbec   nehodí, stejně jak   připitomělí konec. Naopak   co je potřeba vyzdvihnout je   úžasná šeď, ve kré je   celý film laděný a také   nádherné písničky, které   ladí uchu. A tak se pečou   "Worst cakes in   London" a sweeney si jí   svůj piroh s brouky, které   pro něj předem umlátila   Lovettová. S čím přijde   Burton příště? S říčkou   plnou krve, ve které se budou   koupat holiči z celého   okresu? (Doufejme, že tohle   nemá být ona "Alenka v   říši divů")
lera
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.8.2010
Byla jsem zvědavá, jak se   Burton vypořádá s tímhle   muzikálem, a musím říct,   že nezklamal. Temný Londýn,   skvělé obsazení, perfektní   hudba a dokonalý Johnny Depp,   to vše, jako celek je   úžasná podívaná.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2008
K muzikálům mám odpor od   mých 6 let, dky jsem byl na   muzikálové verzi jakési   dávno zapomenuté   pohádky.
Proto jsem se   k tomuto filmu dostal až po   delší době. Nicméně   Johnny Depp, ač jsem   zaznamenal gesta hodící se   spíše k charismatickému   Jacku Sparrowovi než k panu   T. zase nezklamal.
Holt role podivínů ať   už kladných, nebo   záporných mu prostě sedí.   A ikdyž zpěv nebyl úplně   tak čistý jak by asi měl   být a hororovější   atmosféra mě osobně   nesedí. Jako celek se mi   tento film více než   nadprůměrně líbil.
Bohužel trochu mě   zklamala hudba, která byla   -slovy klasika- "jako   kousek másla namazaný na   příliš velký   krajíc." A proto se   tento film ode mě musí   spokojit s osmi body z   desíti.
arciking
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2010
Jen 2 věci mi nesedí, ale   zato velmi zásadní:
1)muzikál - tenhle žánr   nikdy neskousnu
2)tuctový   předvídatelný konec
Jináč dost dobrý:-)
Tatule
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Muzikál s překvapivě   dobrými pěveckými výkony   (zrovna třeba ten malej prcek   zpívá fakt úžasně). Depp   je jedinečný, ale H.B.Carter   jako Mrs. Lovett ho snad   ještě předčí. Skutečně   morbidní dvojka. Potterovská   dvojice profesor Snape -   Červíček jako soudce a jeho   slizký soudní sluha   odvádějí taky pěkný kus   špinavé práce. Určitě to   stojí za vidění (pokud se   Vám nedělá zle z velmi   realistickýho řezání do   živýho). Do Londýna se Vám   určitě nějakou dobu moc   chtít nebude :)
chimera3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2014
chimera2
byl jsem celkem zaskočen,   film je skvěle udělaný,   dobrý výběr hudby i   obsazení, celý film nestojí   na jménu Johnny Depp, což je   skvělě(Transcendence či   poslední piráti by mohli jen   závidět). Je tu opět   neuvěřitelně bravurně   zvládnutá režie, ale Burton   má všechny své filmy   jedinečné a   nezapomenutelné, líbí se mi   že každý jeho film je   originální a vždycky   nečím uchvátí, tady ta   temná atmosféra a starý   Londýn dělají své, ano   sice film jen chválím ale   nedal jsem plný počet proč?   protože mi v tom něco   chybělo, jenom malinká   špetka čehosi, co v Alence v   říši divů bylo přehršle,   jistoty. celý film si v   podstatě není jistý sám   sebou a sází na základní   věci, obsazení, atmosféra a   hektolitry krve...
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2011
Tim Burton už natočil   lepší kousky, nicméně ve   srovnání s ostatní   americkou filmografiíí i   Sweeney Todd je nadprůměrné   dílo. Stylizace je   zajímavá, kruhy pod očima   Deppa a Bonhamky se občas   zvětší nad průměr,   pěvecké duety a zpět   jediné dětské postavy je   naprostý nadstandard. Přesto   mi u Sweeneyho něco chybělo   a zůstal ve mě pocit, že si   chtěl Burton zase udělat   mejdan s Deppem a Bonhamkou a   dostat za to ještě od   producentů zaplaceno, tak si   vymyslel film.
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2012
Depp a Burton se pustili do muzikálu a povedlo se
Čekal jsem větší krvák.   Ten se nekonal, přesto je to   napínavé dost a hlavně   finále je dost brutální.   Další temný film dvojky   Burton - Depp, tentokrát   slabší a rozhodně ne jejich   nejlepší dílo. Přesto je   to dost působivé, film má   klasickou atmosféru a tmavé   barvy jak je u Burtona zvykem   a jak to mám na jeho filmech   rád. Kostýmy i masky jsou   výborné, písničky pěkné,   Deppovi a Heleně to skvěle   ladí, u těchto scén jsem se   často smál.
Skvělý   je i Alan Rickman. Bez písní   by to ale možná dopadlo   ještě trochu líp.
To   hlavní, depresivní   atmosféra, napětí, jako   vždy i dojemný příběh a   porcička brutality tady však   nechybí.
85%.
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.9.2008
Podívaná je to opravdu   velkolepá, to naprosto bez   debat. Herecky rovněž nemám   co vytknout. Co mně však   vadilo, byla nezáživná   hudba (jo, taky nejsu zrovna   muzikálový typ).
Ve   své podstatě mě Burton   ničím nepřekvapil, možná   jen až neuvěřitelně   morbidním Sweeneyho   soukromým   "krematoriem".   Režisér zřejmě nechal   proplout na povrch všechny   své bizarně morbidní   představy, zde opravdu nijak   neskrývané. Nutno říct,   že tyto fantazie spíše než   hororové, mi přišly   vtipné. Docela jsem se u   tohoto snímku i zasmála (ale   nevím, jestli tohle mělo   být zrovna záměrem :-).
Zimmy871
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2010
Ja furt nevim, co si mam o   Burtonovi myslet. Filmy po   obrazovy strance toci skvele.   Skvele scenare, skvele   obsazeni, kostymy proste   vsechno. Ale ta muzika mi   proste k tomu skoro vzdycky   nesedi. Depp tam seka Rickmana   britvou do krku, krev strika   snad uplne vsude. Dole se do   toho pecou kolacky kanibalu a   do toho hraje ukolebavka pro   trimesicni dite. Ja fakt   nevim.
decepticon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.6.2012
hudba dobra, pribeh celkom   zaujimavy len skoda ze je to   muzikal - pacilo by sa mi to   ovela viac ako   "normalny" horor.

+soundtrack

/14.6.12/ cz   dabing AW Studio Praha 2008
palm18
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2014
Tak nevím,co si mám   myslet...přečetla jsem si   knihu a myslela,že to bude   jako kniha podle pravdivého   příběhu holiče z fleet   street,ale nemá to s   tím,kromě jmen a   koláčů(mimo jiné masové   taštičky p.Lovettové jsem   si představovala jinak) nic   společného...a také to mohl   být radši klasický krvák a   né muzikál,ale i tak dávám   7:)
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.2.2013
Bohužel muzikály moc   nemusím jako film s pár   hudebními kousky by to bylo   lepší ale i tak výborná   režie a skvělý výkon   J.Deppa a   H.B.Carter.Vyzuálně temné   prostředí jako vždy bylo   skvělé.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2008
Tak Tim Burton a Johnny Depp   se nám opět spojili a   natočili další bizarní   takřka hororový snímek,   který však tentokrát   okořenili muzikálovými   čísly. Atmosféra typická   pro filmy Tima Burtona z filmu   srší i tentokrát a Johnny   Depp si do své filmografie   přidal dalšího ze svých   podivínů ale i tak mě film   moc nezaujal. To, že mě   muzikály moc nepřitahují   zde píšu vždy ale občas se   najde nějaká ta světlá   vyjímka, která zaujme. A   jelikož mám filmy Tima   Burtona rád stejně jako   Deppovi herecké kreace   říkal jsem si, že by se ta   světlá ( i když v tomto   případě spíše velice   tmavá) vyjímka vyskytla i v   tomto případě. Avšak   nestalo se tak. Film mi   přišel opravdu nezajímavý   a nezachrání to ani herecké   výkony a už vůbec ne   muzikálová čísla. Depp zde   nepředvádí žádný   světoborný výkon a spíše   nám ukazuje jen to, že umí   nejen hrát ale také zpívat.   A to opravdu umí ale žádná   z písní mě nechytla. Byly   sice povedené a hlavně díky   jejich morbidním textům,   krásně vystihovali Burtonovu   temnou atmosféru ale ani   jedna mě nedonutila k tomu   abych si jí začal pobrukovat   nebo alespoň přidupávat do   rytmu a to je podle mě chyba   jelikož muzikály stojí   hlavně na písních. Ale   abych zde nepošpiňoval jen   toto tak ani příběh nebyl   zrovna inovativní a   víceméně šlo jen o to, že   Depp podřezává lidi a do   toho si zpívá. Ale jelikož   jsem viděl spíše pozitivní   ohlasy k tomuto filmu je to   nejpíše moje nechuť k   muzikálům, která   zapříčinila toto   průměrné hodnocení ale   výše opravdu nepůjdu.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2011
Filmy Tima Burtona zeru.V jeho   fimech je vzdy tak temna a   ponura atmosfera a podmaniva   hudba dannyho Elfmana.Skoda   jen ze to byl muzikal,aspon   pro me jako noramalni film by   mel vetsi uspech...
Faye
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.3.2008
Je asi hranice, kdy je   člověk ještě originální   a má nezaměnitelný rukopis   a ... kdy jsou už všechny   jeho věci ( pravda s tím   nezaměnitelným rukopisem) na   jedno brdo . A Tim Burton tu   hranici ( podle mě) už   překročil. A navíc ... i ta   hudba mi připadala dost   otravná a vlastně i dost   strašná ... a to mám   muzikály ráda. :-). Jo jo   „ Časy jsou těžké „
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2009
Mé nadšení z tohoto filmu   podráží dvě   neodmyslitelné věci - jedná   se o muzikál .. i když je   ono zpívání v přijatelné   formě, dokonce se občas i   dobře poslouchá, pořád to   je a bude muzikál, který mi   do filmu moc nesedí. A   druhým zádrhelem je samotný   fakt, že se jedná o   historický snímek, který   nikdy nebyl v mém top   žebříčku žánrů.   Ale..když se ti vezme kolem a   kolem .. je samotná struktura   filmu hodně vyvážená a   sladěná, pohodově se na to   kouká a výborný J. Depp   opět tahá za hlavní nitky a   stává se pevným pilířem   řádění Sweeneyho Todda...
Ela
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.9.2008
na tento film se ke mně   donesla opravdu velmi pestrá   škála ohlasů.recenzenti   jásali ale mí známí mě od   návštěvy kina   odrazovali...po shlédnutí se   bohužel musím přiklonit na   stranu kritiků,protože film   byl za prve přestylizovaný   (Tim Burton se obvykle   pohybuje na hraně kýče a   tentokrát podle mě ztratil   rovnováhu),navíc jsem se   chvílemi i docela nudila a   většina postav ve mně   místo sympatií vzbuzovala   pocity úplně opačné (konk.   mluvím o mladém pomocníkovi   vražedného holiče,který mi   svým rozháraným   "zpěvem" doslova   drásal nervy)
jirry
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Ano Burton má svůj styl,   originální a nápaditý, ale   v tomhle případě vsadil   pouze na svého dvorního   herce a svou osvědčenou   atmosféru. Bohužel laciný   příběh to nijak   nezachránilo. Spojení s   muzikálem také moc   nepomohlo.
Tink
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.10.2008
Sama jsem před spuštěním   filmu nevěřila, že by se mi   mohl nelíbit, ale   neuvěřitelné se stalo   skutečností. I přes   skvělé obsazení a téměř   dokonalého Burtona se mi film   moc nelíbil. Jednoduše, bylo   toho moc. Ano, uznávám, že   se režisér držel   původního muzikálu, ale   hudba byla mdlá, nemastná,   neslaná. Pár věcí, které   naopak oceňuji byl hlas   Johnyho Deppa a vtipná scéna   Sashy Barona Cohena, coby   italského vlasového mága   Pirelliho.
pink.mouse
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.7.2010
Z tohoto filmu, jsem lehce   rozpačitá... Ano, byl   krásně tipicky burtonovský   (ty barvy, prostředí...),   opravdu krásně, Johny Depp   opět perfektní výkon, moc   se mi líbil Alan Rickman. Ale   teď to co mi nesedí, osobně   mi přijde spojení hororu s   muzikálem poněkud nevhodné,   a příběh.... příběh tak   nějak, prostě se mi   nelíbil, být to dílo   někoho jiného než Tima   Burtona, pravděpodobně bych   to ani nedokoukala...
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.4.2016
Dobová výprava, technická   stránka filmu a herci to   beru, ale jinak film hroznej,   pocitově tak 20%. Fakt né   filmy kde se zpívá a ještě   kulový děje, jednou   stačilo, měl jsem problém   to dokoukat, ale jsem zde asi   jeden z mála kdo to vidí   takto:-) Vysoké hodnocení   zde ukazuje jiný většinový   názor:-)
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.3.2010
Musím se přiznat,že jsem od   tohoto filmu čekal daleko   víc.Zamrzelo mě,že je to   muzikál.I když je zde až   příliš dobré herecké   obsazení,tak je mi to   líto,že mě to moc nechytlo   a nebavilo.Já jsem prostě   čekal něco jiného.Ale tak   je to jenom můj názor.
asxasx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.2.2010
Jesli jste někdo čet   knížku nebo historicky víte   jak to bylo, jistě mi dáte   zapravdu že tenhle film byl   příšernej!!! Nehorázně   trapnej příběh! Písničky   obyčejný a divný.   Trapas!!!!!
red.mann
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.2.2024
Tenhle muzikálový film není   opravdu můj šálek kávy.   Výborné herecké výkony   Johnnyho Deppa a Heleny Bonham   Carter to tentokrát   nedokázaly zachránit.
Angelitos
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Tento film jsem opravdu musela   doslova "převálet"   dokonce. Jediné, co se mi   líbilo, byl příběh mladé   slečny a chlapce, a některé   hudební výkony. Opravdu mě   film neoslovil, byl pro mne   nějak vybledlý. Je mi to   líto, ale pro mne znovu už   opravdu ne!
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.4.2013
Tak si myslím, že Tim Burton   má nějaké ošklivé trauma   z dětství, Johnny Depp   stále nechce vyrůst z   dětských gaťat a Helena   Bonham Carterová je šmudla,   které vyhovuje, že se v   Burtonových filmech nemusí   česat. S atmosférou   Burtonovic snímků se to má   podobně, jako s novým   parfémem - i když je   krásná, zašlá, temná i   snová zároveň, musí být   neopakovatelná, v tom je to   kouzlo - stejně jako se   opájíte novou, nepoznanou   vůní , která ovšem po   delším používání   ztrácí na intenzitě, nebo   jí přestanete vnímat   úplně. Trochu zaspat,   vyhlížím Mrtvou nevěstu,   čerstvě ostříhanou   Střihorukým Edwardem,   kazící si zuby čokoládou v   továrně pana Wonky. A   hudební složka - ta byla   vůbec nejslabším článkem   - nemelodické,   těžkopádné, špatně   zapamatovatelné pěvecké   výstupy se zasloužily o   nejotravnější momenty   filmu.
Dobrutka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Bum, bum, říz říz,   břitvou sem, břitvou tam a   tvůj krk ti podřezám!  
Sweeney Todd se   mi zjevil ve snu a toto pravil   mi, po celý film se ja bala,   proto 1...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27607minih27607Vraždy podle Jidáše (1999) 
Resurrection n
minih30445minih30445Ifigénie (1977) 
Iphigenia n
minih40757minih40757Faunův labyrint (2006) 
El laberinto del Fauno n
minih54821minih54821Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 
Wall Street: Money Never Sleeps n
minih45163minih45163Jake a Tlusťoch (1987) [TV seriál] 
Jake and the Fatman n
minih28124minih28124Vřískot 3 (2000) 
Scream 3 n
minih44919minih44919Odpadlík (1992) [TV seriál] 
Renegade n
minih82894Dear Emily (2001) 
Dear Emily n
minih76811minih76811Petr Hapka (2001) [TV film] 
n
minih37139minih37139Bridget Jonesová: S rozumem v koncích (2004) 
Bridget Jones: The Edge of Reason n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Utrpení podle Mariny (Marina Cvetajeva. Strasti po Marině)

Utrpení podle Mariny
Marina Cvetajeva. Strasti po Marině

Páni mají radši blondýnky (Gentlemen Prefer Blondes)

Páni mají radši blondýnky
Gentlemen Prefer Blondes

Po stopách Marsupilamiho (Sur la piste du Marsupilami)

Po stopách Marsupilamiho
Sur la piste du Marsupilami

Záhada Blair Witch 2 (Book of Shadows: Blair Witch 2)

Záhada Blair Witch 2
Book of Shadows: Blair Witch 2

Když Otar odešel (Depuis qu'Otar est patri)

Když Otar odešel
Depuis qu'Otar est patri

O chytré královně

O chytré královně
O chytré královně

Všichni jsou v pohodě (Everybody's Fine)

Všichni jsou v pohodě
Everybody's Fine

Nic pro mě (Les Goûts et les couleurs)

Nic pro mě
Les Goûts et les couleurs

Deník princezny (The Princess Diaries)

Deník princezny
The Princess Diaries

Falco (Falco - Verdammt, wir leben noch!)

Falco
Falco - Verdammt, wir leben noch!

Naposled navštívené:
Utrpení podle Mariny (Marina Cvetajeva. Strasti po Marině)

Utrpení podle Mariny
Marina Cvetajeva. Strasti po Marině

Páni mají radši blondýnky (Gentlemen Prefer Blondes)

Páni mají radši blondýnky
Gentlemen Prefer Blondes

Po stopách Marsupilamiho (Sur la piste du Marsupilami)

Po stopách Marsupilamiho
Sur la piste du Marsupilami

Záhada Blair Witch 2 (Book of Shadows: Blair Witch 2)

Záhada Blair Witch 2
Book of Shadows: Blair Witch 2

Když Otar odešel (Depuis qu'Otar est patri)

Když Otar odešel
Depuis qu'Otar est patri

O chytré královně

O chytré královně
O chytré královně

Všichni jsou v pohodě (Everybody's Fine)

Všichni jsou v pohodě
Everybody's Fine

Nic pro mě (Les Goûts et les couleurs)

Nic pro mě
Les Goûts et les couleurs

Deník princezny (The Princess Diaries)

Deník princezny
The Princess Diaries

Falco (Falco - Verdammt, wir leben noch!)

Falco
Falco - Verdammt, wir leben noch!