Duben
ohodnotit

Avengers: Infinity War

Další název:
The Avengers 3: Part 1
Rok:
2018
Délka:
155 minut
Premiéra v ČR:
26.4.2018

Komentáře k filmu Avengers: Infinity War

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2018
Deset let soudruzi budovali   vesmír Marvelu a nyní ho v   jednom filmu zbourali, jemně   řečeno. Úmrtnost je zde   vysoká, spíše až šílená   včetně potitulkové scény a   prostě bůh nebůh padni komu   padni. Ale protože   ThanosDemandsSilence, zdržím   se výtek a výčitek.   Vousatý kapitán Amerika   není můj šálek kávy a   Thor stále funguje s vlasy   poznamenanými zásahem   šíleného kadeřníka Stana   Leeho, zrovna v něj jsem   skládala naděje, že to   trochu zachrání, když už   si ukul takovou pěknou   sekyrku. Všechno spěje ke   konečnému masakru a nic na   tom nemění to, že už   všichni nějaký rodinný   masakr zažili - tu tatínek   zabil maminku, tu sestřička   masakrovala lid, až přijde   Thanos se šourkem a je   vymalováno. Přehršle   postav, na někoho se dostane   více, na někoho méně. I   přes značnou stopáž děj   rychle ubíhá, až se nakonec   všichni sejdou na bojišti.   Překvapilo mne, jak ti co   byli v předchozích dílech   neporazitelní, nyní nemají   v podstatě šanci - viz   např. Vision. Za mě tihle   Avengers nejslabší, ale to   je můj problém, protože mi   tvůrci zbourali oblíbenou   pohádku.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.5.2018
Avangers: Infinity War
Deset let se Marvel snažil   předvést divákům co   největší portfolio svých   super hrdinů, aby si mohl   vybrat opravdu každý a měly   pokrytou co nejširší   škálu fanoušků. A teď je   všechny vzaly a narvaly do   jednoho filmu. What the fuck?   To jako vážně? Mi chcete   říct, že jednu dekádu,   průměrně dva bijáky za   rok, chcete vtěsnat do hodiny   a půl? Cajk, vidím že si   standardní časové formáty   neberete a rovnou je   dvojnásobíte, ale stejně!   Vždyť se žádné postavě   nemůže dostat pořádného   prostoru, leda byste je   pozabíjeli. Ale to vlastně   klidně udělat můžete, to   je jen na vás. Fanoušky tím   buďte úplně nakrknete, nebo   vyhajpujete k dalšímu dílu.   Avangeres, díl sto padesát,   završení sta let Marvelu a   tisícého odvysílaného   celovečeráku.   Nejrekordnější tržby v   dějinách vesmíru, i planetu   Vydělávámebalíknajednomfil   mu lehce strčil do kapsy.   Neuvěřitelných 21 milionů   bitcoinů hned během první   vteřiny, to je ovšem   světový úspěch, který už   maximálně překoná nový   Titanic, kde hraje Leonardo   DiCaprio Rose a ta buchta   Jacka...
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2018
Dost povedené,hlavní padouch   nesmrtelný,efekty   vydařené,ke konci kupodivu   kladný hrdinové   umírají,Hulk dostal   nakládačku jako i někteří   ostatní nesmrtelní hrdinové   takže to nebylo tak   jednoznačně   předvídatelný.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $321miliónov║Tržby USA   $656,059,331║Tržby   Celosvetovo $2,002,059,331▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Šleha z miliónom   superhrdinov. Som sa obával   že to bude riadny guláš,   každý tu má len svoje malé   miesto na prezentáciu aby sa   na každého ušlo, a nakoniec   to aj ušlo, nebolo to dejovo   nejak zbytočne kostrbaté.   Záporák Thanos znesiteľný,   triková stránka fajn, nebilo   to zas až tak moc do očí,   akcia výborná, tam   dominujú, veľkým plusom   taktiež hefty a odľahčené   scénky nadmieru pobavia.   Neviem si moc zvyknúť na   usmrkaného Spider-mana, zas   Iron Man bol jeden z tých   zaujímavejších. Tak troška   je škoda že sa pri tej   hromadnej čistke nevedia   režiséri predať cez   dramatické obluky, nemá to   až takú silnú emočnú   stránku akú by si to   zaslúžilo, tam im to až tak   nejde, plus občas to klišé   hlavne pri Star Lordovi sa to   tam zbytočne bilo. Záver   riadne s nami sekol. /videl v   kine 2x: 90%/
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2018
Supertrefa
Není to nejlepší na konec,   protože se bude pokračovat,   ale jednoznačně úplně   nejvýše ze všech kdy   natočených. Přítomnost   všech superhrdinů je jedna   věc, ale prostor, možnost   vyniknout na menším prostoru   času, celková sladěnost   filmu je prostě špičková.   Několik souběžných akcí,   které se vzájemně   prolínají, ale přitom jsou   velice přehledné. Řemeslně   skvěle zpracované, střih   naprosto na jedničku to už   se tak nějak dá čekat, ale   stále je to nejlépe   vypiplaná Marvelovka, a bude   i přes nečekaný pro další   díly otevřený konec   překonávat. Prostě moře   zábavy proč to piplat že :)   palec nahoru 2x a 90%
whack
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2018
Strácal som sa, vo svete   superhrdinov sa neorientujem,   bez hanby hovorím, že zo   všetkých tých postavičiek   som poznal akurát tak Thora,   Hulka a Spidermana. Čo ma   však milo prekvapilo na filme   takéhoto rázu, je celkom   seriózna zápletka okolo   témy premnoženia a absencia   tradičného   pseudodrsňáctva. Thanosovi   bojovníci síce boli od   začiatku vykreslení ako   netvory, aby diváci vedeli,   kto je tu ten zlý. Fail. Jeho   slová nikto nediskutoval a   naši Avengeri vyhlasujú, že   bojujú za „záchranu   vesmíru“, neberú v úvahu   fakt, že zachrániť druhy,   ktoré spôsobujú zničenie   vlastných planét, nie je   záchranou vesmíru, ale jeho   zničenie. Záver bol však   nečakaný a na takéto filmy   neobvyklý. Ok.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.9.2018
Celkem dobré, ale ten   otevřený konec který má   obvykle být v první   polovině filmu je teď na   konci a bez dalšího   pokračování to nemá smysl.   Obzvlášť když polovina   hrdinů má svůj další osud   dost nejasný. Ale provedení   bylo dobré a bavil jsem se...   jen jsem to skouknul   nadvakrát, moc dlouhé.
RwlBem
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.5.2018
To co skvěle fungovalo
např. v Avengers 2012,   zoufale selhává v infinity   wars. (dále bez ohledu na   možné spoilerování)   Přesupermanováno a   přeefektováno, díky čemuž   nakonec jediná postava, k   níž si člověk v tom   zmatku, házení ohníčků,   létání, vzájemného   zahazování do dálky jakož   všelijakého jiného   ztřeštěného bláznění,   dokáže najít nějakou   cestu, je překvapivě hlavní   záporák. Hulk trpí   syndromem Jekylla a Hyda,   zrzka je blondýna a Loki   jakoby umře. Co to je za   paskvil? Dělá si už Marvel   legraci sám ze sebe?
Superhrdinové mají být   od toho, aby sólo ukazovali   své ego. Ve válečných   akcích působí když ne   vyloženě směšně, tak   přinejmenším neomluvitelně   naivně. Koneckonců tak jsem   pochopil závěr: záporák,   znechucený celou   tragikomedií, raději odejde   nějakou dírou ve vzduchu   pryč, a prostě si udělá   svoje. A hotovo.
Víte,   položme si otázku: za koho   vlastně Avengers bojují? Za   lidi? Ale jděte. Jsou jak   pěšáci kteří vlastním   potem a krví odvedou   špinavou práci, aby se   "šedé eminence" v   pozadí měly stále hezky   dobře. Chrání svět, jehož   historie je lemována ne   desetimiliony, ale spíš   stamiliony zbytečných   obětí, aniž je napadne že   by ten svět potřeboval   změnit. V důsledku bojují   za budoucí násilí. Smutné   poselství, a smutný film.
Deviant_Girl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Konec všech
Pro mě opravdové zakončení   kde zlo vyhrálo a hrdinovr   padli. Epické a tragické.   Ovšem na komiksové poměry   taky originální a to se   cení. Kdo chce vidět zkázu   lidstva ve velkém nechť se   podívá na tento film
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2018
100% nej Avengers, dost možná i MCU film vůbec
O tomhle filmu se toho dá   málo napsat, aby v tom nebyly   spoilery, protože se tu   prakticky pořád něco děje.   Takže za nějaký menší se   případně omlouvám.

Film přímo   navazuje na potitulkovou   scénu z Ragnaroku. Thanos   chce konečně dokoncit svůj   plán, ktrý spustil při   útoku na New York v prvních   Avengers.

V   tomto filmu je opravdu hodně   postav, navíc se naši   hrdiné sopjí se Strážci   Galaxie, což je opravdu   hodně dobře zvládnutý, a   to jak jejich setkání s   Thorem, tak jejich setkání s   Iron Manem. Rozdělení a   přeskupování postav do   různých partiček funguje   naprosto skvěle a interakce   mezi jednotlivámi postavami   jako Tony a Strange nebo Thor   a Rocket, tak to je prostě   naprosto boží.

Film končí v podstatě   happyendem, ale záleží, z   jakého úhlu pohledu to   berete:D

Co se   mi nelíbilo? Viděl jsem to   už v upoutávce a když jsem   to poprvé uviděl v kině,   tak jsem nechápal. Black   Widow je blondýna? Já jako   chápu, že je to přírodní   Scarlettina barva, ale Black   Widow má bejt prostě zrzka   sakra fix.
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2018
To bylo booooooooooooooží.   (POZOR MOŽNÝ SPOILER) Bezva   byly bitvy a potyčky,   všechno se to odehrálo tak   rychle. Sice jsem úplně   nevěřila, že zvládnout   utáhnout ten velký počet   postav, ale zvládli. Sem tam   mi přišlo, že se vše   točí kolem Gamory a Thanose.   Těch 155 minut uběhlo tak   rychle. Zůstal otevřený   konec jako někde v seriálu,   takže se Marvel ujistil, že   se na další Avengers, který   vyjdou až za celý dlouhý   rok, přijdou podívat   všichni zvědavci. Jak asi   oživí půlku populace,   kterou vymazali. Hlavně, že   to přežil Iron man a Thor.   Ty dva mám asi nejradši,   ale nyní mezi mé top   oblíbence patří i Rogers, s   tím novým sestřihem   nevypadá už jako tak velký   trouba. Takže....long live   Captain America, Iron man a   Thor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2018
“Mother f...!” Po třetí   to samé, akorát delší,   větší, s více postavama   (vlastně se všema) a hlavně   nejlepším záporákem a   zajímavým zakončením. Tak   jako žádná Marvelovka, ani   tento kolos nedokázal udržet   moji pozornost non-stop   (občas jsem odskočil   myšlenkama tam a tam),   nicméně z Avengerů mě   bavil nejvíc. Jiskřením   mezi vážnou partou a   Strážci (kteří jsou mnohem   lepší jako spestření, než   jako tahouni), větším   prostorem pro zvážnělého   Thora (kterého infantilní   komedie Ragnarok mě   nepotěšila), a   různorodostí a početností   herecké party, se kterou vám   je prostě fajn. 10 let si   udržet takovouhle řemeslnou   profesionalitu a schopnost   neustále zvyšovat   spokojenost a nadšení   fanoušků je obdivuhodné.   Marvel je fenomén, smekám.
sokeres777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2019
Všechno má svůj konec
Všechny Marvelovské hrdiny   tvůrci nacpali do jednoho   filmu a začli je postupně   zabíjet. Thor má novou   sekeru, Captain America je   líný kupovat holící   strojek, Spider-Man je stále   vlezdoprdelka, ale koneckonců   tohle dělá tyto hrdiny   právě tím čím jsou. Mě   se tento díl zatím líbil   možná nejvíce z celé   série. Musíme se všichni   smířit s tím že všechno   má svůj konec a u téhle   série je už nezvratný. I   tak ale hodnotím 10/10.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Avengers: Infinity War mají   skoro všechno, co od takhle   velikánského projektu   očekáváme. Zasmějeme se,   strávíme čas se   správňáckými postavami,   které nebojují proti   tuctovému záporákovi,   necháme se unášet   vizuálními efekty a   eventuálně si posteskneme   nad tím, že nemáme žádné   superschopnosti. Opravdu   kvalitní scénář nám, jak   už bylo trochu naznačeno,   Avengers: Infinity War – na   rozdíl od prvního a   třetího Iron Mana a prvního   Thora – nenabídnou.   Například hned třikrát se   stane, že jedna postava musí   zabít spřátelenou postavu,   aby zachránila vesmír. A to   se ormzí už napodruhé.   Pokud se snad náhodou mezi   vámi najdou tací, kteří se   do kina chystají bez znalosti   předchozích Marvelovek, asi   budou dost tápat (bylo by   dobré zhlédnout hlavně   Black Panthera, Avengers: Age   of Ultron, Captain America:   Občanská válka, Strážce   galaxie Vol. 2, Thor:   Ragnarok). Také jim bude ale   s velkou pravděpodobností   brzy jasné, že v Marvel   Cinematic Universe je možné   všechno. Tak uvidíme, co   přinese ta druhá část.   Tato první má za   závěrečnými titulky   samozřejmě ukrytou ještě   jednu scénu.
martin1410
Hodnocení:
Přidáno: 20.11.2022
Blbost
Tenhle díl je pro   děti,strašně přehnane a   přeplacane,jak takovou blbost   natočily,stačilo jen změnit   scenař.Škoda času.
lucinka123
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.7.2019
Jako na tohle se neda koukat   vždyť to je úplně   pí*ovina nemá to smysl jen   debilovina v realitě kdo to   vymyslel? Nejhorší co jsem   viděla. všechny díly   Avengers nemá logiku. viděla   jsem jeden díl a už bych   nato nešla anik kdyby   zaplatili!
RainMaker
Hodnocení:
Přidáno: 19.10.2018
Film a jeho příběh
Lidé píší často záporné   komentáře,ale já naopak   musím tedy říci,že to byl   asi jeden s nejlepších   filmů co udělali,a že   režisér nebo režiséři   byli pod hrozném časovém   tlakem.A celí ten film,od   začátku až do konce byl   detailně pěkně   zpracován,dá se říct že   tam vše dávalo svůj   smysl.Vtipné scénky byly   vtipné a né trapné jako   tomu bylo např u posledních   Star wars.Záporná postava   byla silná s intelektem mít   promyšlené plány do   budoucna a tajúplná...což   by každý správný padouch v   příběhu měl být...zase   jsme u toho né trapný jako   tomu bylo u posledních Star   wars.Dialogy a reakce daných   postav byly též pěkně   udělané,to znamená   adekvátně na určité   situace,tak jak by se orygo   postavy ve svých   samostatných filmech   chovali,podle svých   charakterů a povah.Bylo   vidět že na tom   spolupracovali i ostatní ze   série MARVELOVSKÝCH filmů   a ti dali svým konkrétním   postavám přesně tu náturu   jako měly ve svých   původních filmech   (viz.třeba vtipné hlášky a   nebo prostě jen hlášky   Rocketa na určité situace)A   konečně ná závěr,konec   filmu,tu byl též   odsuzován,ale myslím si že   konec nemohl být vybrán   lépe,vezmeme-li v potaz že   onen ultra silný padouch   získá neuvěřitelnou   moc...logicky by nedávalo   smysl kdyby ho postavy   zastavili,když ho nedokázali   zastavit ani předtím,navíc   závěr otvírá nové   možnosti do dalších   dílů,je mnoho alternativ jak   v příběhu pokračovat,a   možná i napravit ...onen   špatný konec,což by každý   dobrý příběh měl rovněž   mít :D

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih158097minih158097Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw n
minih44430minih44430Sladká vůně úspěchu (1957) 
Sweet Smell of Success n
minih41658minih41658Let's Dance (2006) 
Step Up n
minih40518minih40518Dobrou noc a hodně štěstí (2005) 
Good Night, and Good Luck n
minih11268minih11268Legenda o vášni (1994) 
Legends of the Fall n
minih137768minih137768Ave, Caesar! (2016) 
Hail, Caesar! n
minih61857minih61857Podivní (2010) 
The Crazies n
minih12093minih12093Maska (1994) 
The Mask n
minih87630minih87630It's a Gift (1934) 
It's a Gift n
minih45212minih45212Až na krev (2007) 
There Will be Blood n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Marie Antoinetta

22:35 - 23:30

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Siréna od Mississippi (1969)

21:40 - 23:40

74 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

22:25 - 23:05

29 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

22:50 - 23:55

4 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190644
Osobností: 698076
Fotografií: 764736
Plakátů: 377110
Obsahů a biografií: 178431

Poslední komentáře

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10