Duben
ohodnotit

Blade

Další název:
Blade, the Vampire Slayer (USA - pracovní název)
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
121 minut
Premiéra v ČR:
4.2.1999
„Síla nesmrtelnosti. Duše člověka. Srdce hrdiny.“

Komentáře k filmu Blade

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 57
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.4.2020
Tohle je asi dnes už upíří   klasika ale já   "komiksové" filmy   tak úplně nemusím. Musím   však chtě nechtě připsat   pár bodů k dobru. Za prvé   Wesley Snipes se v této roli   opravdu našel a odvedl tu   prvotřídní hereckou práci.   Za druhé je to na konec   90.let dost dobře   natrikované. Za třetí   dostal tenhle film vydatnou   injekci prostřednictvím   skvělé hudby. Navíc i   Stephen Dorff v roli hlavního   záporáka a Kris   Kristofferson coby Whistler   nebyli špatní takže nakonec   z toho aspoň pro mě   vychází velmi slušný   průměr.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.10.2012
Na tento film i pokračování   se (občas) dívám jen kvůli   slušným soubojům, jinak je   to blábol s až trapně   "cool" drsoněm. Na   konci ho nechají x hodin   stát a krvácet, on to tam   pak vesele rozmetá;   (polo)upírům asi netuhnou   údy - hmm.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Blade
Jako fanoušek hororového   žánru a samozřejmě   samotných upírů jsem si   Blada nemohla nechat ujít.   Wesley Snipes se do této role   hodí o tom není pochyb a   jeho postava se stala   nezapomenutelnou, ale přesto   tento film něco postrádá to   něco bude něco čím diváka   zaujme, protože když si   vezmete, že film je docela   dlouhý (sem tam se tam sice   něco děje), ale to prostě   nestačí. Záporák Frost v   podání Stephena Dorffa nebyl   nikterak zvláštní a   nevybočuje z dlouhé linie   záporných postav, které   jsme na filmovém plátně   mohli vidět, za to hudba je   ucházející.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.5.2018
Blade
V devadesátkách, ještě   jako teenager, jsem tuto   komiksovou postavu (mimo   jiné, vlastní ji Marvel a je   to první jejich postava,   která dostala svůj vlastní   film) prostě měl rád.   Drsný Wesley Snipes, který   už nikdy žádnou lepší   roli nedostal, tady prostě   válel. To ještě upíři   patřili nám klukům, a ne   jako dnes, kdy se z nich stala   holčičí záležitost. Ale   stěžovat si přece   nebudu.
Takže, proč   je vlastně tahle slátanina   hodnocena tak dobře? To je   jasné, musíme se na to   koukat v kontextu doby, kdy   prostě podobné příběhy   frčely a kdy se televize   zaměřovala hlavně na   americkou kinematografii (ale   počkat, neděje se to   vlastně pořád? Akorát je   hlavním hrdinům dán trochu   lidštější charakter - ale   možná se mílím i v tomto   případě). Každopádně se   vůbec nedivím že se dostalo   tomuto lovci upírů tolika   pokračování, a vůbec bych   se nedivil, kdyby se i teď   někdo vytasil s nápadem   restartovat celou sérii, dát   jí nějaký   komplikovanější příběh a   z Blade udělat zase ikonu,   nového super hrdinu, který   se jednoho dne připojí k   Avangers...
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2011
Hodně slušná akční   upírská podívaná a   skvělej W.Snipes, kterej   upíry drtí jak na   běžícím pásu. Líbila se   mě amosféra, akce, triky a   zajímavý nápad.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2013
Kdo zná komiks musí uznat,   že převedení tohoto   likvidátora upírů na   stříbrné plátno dopadlo na   výbornou. Už úvodní scéna   z upírské techno párty za   hudby Confusion od New Order   (je někdo, kdo to nezná?)   naznačuje, že to bude   nářez. A byl. Akční scény   jsou dokonalé, tvrdé a mají   rytmus. Blade prokazuje, že i   on má city a dělá všechno   proto, aby vše co započne   taky dokončil. Překvapením   je Kris Kristofferson, který   tu hraje takového podivína,   který Bladeovi pomáhá. Jeho   charisma je neskonalé. Někdy   se zdá, že se moc tlačí na   pilu, ale záhy se prokáže   odůvodnění. Digitální   triky občas ujeli, ale lze to   přehlédnout. Tak tohle byla   opravdu trefa do černého.
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2009
veľmi dobre spracovaný   film,výborné efekty   ,kvalitná hudba a v postate   celkovo dobre spracovaný film
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2009
No tak byl vymyslen nový   fenomén jménem Blade.   Pěkná prácička tvůrců.   Dost se mi ten film líbil.   W.Snipes byl skvělý -   luxusní role, snad byla   psaná přímo na něj -   prostě se do ní dobře   hodil.
Ovšem dost   dobrý byl Stephen Dorff v   roli Frosta.
Kdo   neviděl - zaváhal.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Veľmi dobre nakrútený film   o upíroch. Dej tohto filmu je   dosť pestrý a obsiahly,   nechýbajú tu ani vynikajúce   akčné prvky. Wesleymu   Snipesovi rola v tomto scifi   horore sadla, ako uliata.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2009
Blade je zajímavý akční   film o upírech , který sice   může být brán jako horor ,   ale je zde více akce a   bojových scén díky   skvělému Wesley Snipes,   který dal do bojovníka za   lidskou rasu ten správný   šmrnc .
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Tímto začala velice dobrá   série filmu o   upírech.W.Snipes jako   likvidátor upírů jedna z   nej jeho rolí.Ve filmu je   spousta akce,dobrý efekty a   dobrá hudba.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2009
Povedlo se pěkné   překvapení škoda že opět   v době uvedení na trh   zapomněl kdosi na cs   lokaci..........
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.4.2015
Wesleymu jsem fandil. Jeho   herecké představení v roli   Bladea mě upoutalo, ale co   film hodně potápělo byly   hrozné béčkové akční   scény a předvídatelnost v   ději. Scénář totiž není   nic extra, pak efekty jsou   taktéž katastrofální,   zvlášť scény, kde se   upírům nafukuje kůže, to   je hodně k smíchu. Co se   povedlo byly hlášky a již   zmíněný Wesley, který mě   nutil film dokoukat, ikdyž to   místama byla síla. Béčko   je to hodně velké, na áčko   to má ještě hodně daleko.   Špatné triky, špatný   scénář, špatné triky,   předvídatelnost, klišé.   Takto se asi nejpřesněji a   co nejkratším způsobem   zhrnout tento film.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Tak a máme tu novou generaci   upírů. Stylová akční   jízda se skvělým Snipesem,   perfektní hudbou a skvělými   akčními scénami.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.9.2013
Souboj Bladea, napůl   člověka a napůl upíra,   proti upírům, snažícím se   zničit lidstvo. Film mne zase   tolik nezaujal, na to jaká mu   byla udělaná reklama.   Rovněž akční upíři   nejsou pro mne to pravé   ořechové.
Máša13
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.5.2018
Nejsem
zarytý fanda filmů podle   komiksů,ale na dobrý se rád   kouknu...Nějakým omylem jsem   se dostal k tomuto snímku a   musím napsat,že jsem se   vrátil o 30 let zpátky,kdy   jsme u videa za měsíční   plat hltali jakoukoliv   béčkovou akční blbost ze   západu.Vzhledem k tomu,že   čas však již   pokročil,musím   konstatovat,že tento film mi   přišel minimálně   "přiblblý" a to   vše bylo podrženo   "herectvím"   Vesleyho Snipese...Jen   doufám,že se někdy   nedostanu omylem k   pokračování:-)
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Wesley Snipes ako napoly   človek a na pol upír.
Tento horor nemá už chyb   už len preto, Blade proti   upírom.
K tomu   priemerné hlášky sú dosť   kvalitné.
decepticon
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.5.2012
/spoiler/
dnes uz   klasika zanru z doby ked este   upiri nesposobovali   "globalne   oteplovanie". Kvalitny   soundtrack, akurat tie CGI   efekty uz zostarli. Lepsi   priemer.

/27.5.12/ videne asi po 3x   s kazdym pozretim je to vacsia   nuda
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.7.2012
Tehdy ještě upíři nebyli   převážně teenagerského   věku a neutápěli se v   EMO-tivních vztahových   rošádách. Tehdy byli   akčními hrdiny a svoje   osobní problémy si   vyřizovali podstatně   drsnějším způsobem.   Solidní akční řezničina a   ne úplně bezmyšlenkovitá.   Drsnější než Wesley Snipes   byl pro mě Kris   Kristofferson, dobře zapadl i   démonický Udo Kier, který i   jinde většinou nevypadá na   běžného příslušníka   lidské rasy.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2022
Blade je jen jeden!
První a nejlepší film o   Bladeovi který je ale často   opomíjen mezi komiksy   jelikož je řazen mezi horory   a podle mě je i nedoceněný.   Přitom jde o povedený   akční film se skvělou   muzikou a dobrými hereckými   výkony (hlavně Kristofferson   je dobrý). Zkrátka upíří   klasika.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2009
Asi nejpovedenější film o   upírech. Spousta   propracované akce, skvělý a   smysl dávající příběh a   také slušné herecké   obsazení.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2004
Světlo? Děkuji, ale ne.
Dynamický děj, dobré   efekty, skvěle natočeno. U   tohohle filmu se rozhodně   nudit nebudete.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2016
Jak tohle   "veledílo" může   mít 78%? Snad nikdy jsem na   to nedokázal koukat déle,   než do první reklamy.   Úžasná nuda s   rádobydrsoněm v hlavní   roli.
wena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2010
Jeden z mích oblíbených   filmů.Zapomeňme na kříže   a dřevěné kolíky to už na   upíry neplatí.Denní   člověk Blade na to stačí   sám seká ,střílí,kope   všechny zničí vždy má   něco navíc.Skvělá hudba   zapadá do tohoto   upírobujeckého snímku.
ras84
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.3.2013
Blade (1998)
klasika z čias, keď upír   bol synonymom strachu, odporu   a krvavého kúpeľa. nie   sexu, metrosexualizmu, lásky   a sebaobetovania.

+ snipes sa narodil aby   bol blade-om.
+ dej   má dej a zaujme
+   atmosféra
+ soundtrack   /dnes už kultová vec od New   Order-Confusion/
+   scény, na ktoré nezabudnete   (úvod v bare)
+   skvelý záporák

jednoducho jedno z   najlepších prevedení komixu   na film.
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2010
Na rozdíl od "kovanejch   zastánců"   klasik-upířin, beru   "Blade", jako   razantně, až na drť   namakanou, akčně krvavou   comicsovou záležitost..   Wesley Snipes(tvrdej jako   skála,ale neoprostěnej od   lidskejch citů).. je prostě   W. S. a Kris Kristofferson,   jako ten ochranitelskej   "taťka od ponku",   kterej je vždycky ve   správnou dobu na správným   místě na umravnění   rozparáděně žížnivý   zlatý upíří omladiny...   probůh jsem asi ulítlá, ale   pro mě to v žádným   případku, nebyly dvě   nevyužitý hodiny...třeba   čirou náhodou natrefím na   tmavýho sexy fešáka v   černých brýlích..
Elementik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2006
Blade je solidní akční   horror, ale především   proto, že ve svém žánru   má minimální konkurenci.   Akční scény jsou slušné,   triky našlapané (až na pár   výjimek) a herecké výkony   tak nějak akčně-hororové.   Výborná je ale úvodní   scéna, kdy se mladík nechá   zavést jakousi úžasnou   kočkou do klubu, kde všichni   tančí a svíjejí se v rytmu   techna jakoby v extázi, aby   je za chvíli od hlavy až k   patě zlila krvavá sprcha.
Roux
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2011
To bylo radosti, když jsem   včera prolízala DVD v   obchodě a našla originál   prvního dílu. V tu chvíli   vám hlavou probleskne   jen:"To musím   mít." a tak se i stalo.   Hned dneska jsem si film po   hodně dlouhé době pustila.   I když už nepatří mezi   nejnovější, stále se   drží na předních   příčkách s tématikou   upírů. Nedám na něj   zkrátka dopustit. V době,   kdy z upírů dělají jen   milovníky náctiletých je   fajn se podívat na něco   takovýho jako je Blade.
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.11.2003
Nevím kdo byl první
Přiznám se že nevím který   film se prvně zabýval   vyhlazováním upírů když   nebudu počítat kultovního   drákulu (zas tak velkej fanda   do filmů nejsem), ale jestli   vznikl v devadesátých letech   nějaký film o upírech   který fakt stál za to, tak   to byl Blade. A kdo tvrdí že   ne tak mu bodněte kůl   přímo do srdce protože je   to nejspíš upír kterej   přežil a teď všude   rozhlašuje že Wesley je   prďola a to si my fandové   tohohle skvelého herce   nenecháme líbit.Hawk
bouncer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2003
Blade
Výborný akčňák, kde na   příběhu moc   nezáleží...jinak skvělý   W. Snipes a úchvatní   upíři.
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2007
První díl serie Blade v   podání s Wesley   Snipes.Akční/hororové   pokoukání na upíry :)   Docela zábavné a nudit se   nebudete.
pepe15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Chcete vědět co   vznikne,když spojíte horor a   akční film.Tak si skoukněte   film Blade.To nejlepší z   akčního filmu v upírském   horore.
jakuza29
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Snape slaby herecky vykon v   tejto role by som si vedel   predstavit aj neznameho   herca.film ma pár chyb.Nuda   az do konca a pri konci   nezaspite ako som zaspal ja.
basi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.5.2007
Mám rád akční filmy . A   Blade je přesně ten typ   filmu, kdy spíš než   můžete vypnout mozek ho   vypnout musíte. Protože   koukat jak Wesley Snipes   midlí jednoho upíra po   druhém se jinak nedá.   Podívaná je to náramná.   Ovšem na úkor logiky a   všech fyzikálních   zákonů.Film má jednoduchou   konstrukci příběhu,ale to   vůbec nevadí.Možná je to   dobře, že při té akční   jízdě nemusíte hledat kdo s   kým a proč. Blade je   rozhodně oddychová   záležitost kterou ale stojí   za to vidět. Wesley Snipes se   vám předvede v té   nejlepší formě.
martas_v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Velmi pěkné, tohle tady   ještě nebylo.   Vyvražďování upírů ve   velkém a to ještě upírem.   Skvělé převedení komixu na   plátna kin. Snipes je až   překvapivě dobrý akční   herec, některé akční   kreace mu nedělají   problém.
Pozn. DVD s   českým dubingem vyšlo.
Shadow
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.7.2004
Blade
Dobrý scénář, skvělé   efekty, výborná režie   Stephena Norringtona a   vynikající obsazení   zajišťují super zážitek.   Ve filmu samozřejmě najdeme   i suché hlášky. Ovšem   nesmíme zapomínat na to, že   je to akční horor, takže   kromě hororových scén   můžete vidět rozpadající   se těla mrtvých upírů,   vybuchující těla upírů,   zrození Frosta-boha a bojové   triky Bladea.
Blade je   jedním z řady tzv.   comicsových filmů. To mu ale   neubírá na atraktivnosti.   Naopak. Rozhodně doporučuji   tento snímek shlédnout.
stixman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2006
Velmi dobrý film,viděl jsem   i právě probíhající   seriál Blade na TV kanálech   ve spojených státech -   strašná umělotina. Na   Wesleyho nemá v tomto směru   žádný herec. Jen je škoda   , že všechny dobré filmy se   mrví pokračováním, které   je občas totální slátanina
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Bladeovy nic nechybí. Akce   jak má bejt a k tomu   dokonalej Wesley Snipes.Tenhel   film jsem si kdysi půjčil   jen kvůli tomu že   "někdo" říkal že   se mu to líbilo,ještě že   jsem to tak udělal.
Rosomak
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2006
Pěknej akčňák,   přeplněnej efektama, se   zajímavou postavou a dějem,   kterej vás prostě vezme a   zahltí svou temnou   atmosférou. Přesto, že film   je už starší, myslim, že   to je jeden ze špičky   béčkovejch akčňáků...
Minimálně každej   teenager by ho měl vidět;)
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2004
Dost dobrý děj, se   zajímavým nápadem a   vynikajícím zpracováním se   řadí mezi filmy, na které   se můžu dívat pořád.
Jekky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.10.2007
wesli nikdy nezklame je to   akční film který se mi   prostě líbí .Začátek   filmu dává znát že to bude   plné akce a bojového umění
kara.lol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Poměrně docela dobrý   akční horor plný akce,   výborné hudby a skvělých   soubojů. Dokáže udržet v   očekávání do samotného   konce.
FuriousG
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2018
Blade
Blade mám hodně rád. Super   nápad ohledně příběhu,   jak poloupír kácí upíry.   Wesley Snipes se mi na tu roli   nárámně hodil.
jezecek123
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Sama scéna z diskotéky by si   zasloužila 10/10, ale   bohužel musím trochu   snížit hodnocení a to   především díky závěru   filmu, kde jsou slabší   efekty a samozřejmě za   zabití Deacona Frosta,   protože i když to byl   záporný hrdina, byl mi tam   nejvíce sympatický...
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Blade
Máte rádi filmy s upíry a   hrdinou, který je kácí   jednoho za druhým, tak je   právě Blade pro Vás tou   správnou volbou!
sussy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2005
Výborný akční snímek s   Wesleym Snipesem v hlavní   roli. Skvělé herecké   výkony, scény. Při filmu   Vám bude běhat mráz po   zádech, jelkož snímek je   natočen tak abyste si   připadali, že opravdu   žijete mezi upíry.
LordPagi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Síla nesmrtelných. Duše   člověka. Srdce hrdiny.   Kultovní příběh podle   úspěšného komiksu. Blade,   napůl člověk, napůl upír,   touží pomstít smrt své   matky
Ramax
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.2.2005
Dobrý film, zajímavý a   přitažlivý námět. Film   má dobré tempo a je to   dobrá podívaná. Jen ten   konec... trochu laciný a   jednoduchý. Škoda, dobře   rozehrané partie.
kyushi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Upíří klasika
Tak toto je prostě klasika,   upíři tančí a užívají   si s nevinnýma obětma a pak   se objeví ON... Ti   hloupější či pomalejší   prchají, ti co jsou   zodpovědní se mu postaví...   a lehnou. (či spíše se   rozpadnou na prach.) V tomto   díle se příběh slibně   rozjíždí a je ukončen   pořádnou bitko s upírama;-)   SUPER FILM
pavelnop
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2003
Blade
Blade je to jediné co stojí   mezi upíry a lidmi aby je   upíři nevysáli. Blade   napůl člověk a napůl upír   má z obojího to nejlepší.   Narozdíl od upírů snese i   denní světlo a nepije krev a   oproti lidem má větší   sílu a lépe se mu hojí   zranění.
Blade je   hnán silou pomsty za to, že   upír napadl jeho matku když   byla těhotná a tím pádem   se stal upírem i on.
Během filmu se odtrhne od   většiny upírů skupinka   nečistých upírů (s   hygienou to nemá nic   společného prostě se   nestaly upíry už od   narození ale po kousnutí   jiným upírem), kteří v   upírské bibli najdou zmínku   o bohu upírů, kterého   chtějí oživit což se jim   povede. Ale pořád je tu   přeci Blade...
Ivik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.12.2003
Io Blade je skvely akcak.   Doporucuju ho fsetkym   mainikom, ktory maju radi   bojove sceny, ktore su tu   mimochodom na super urovni, a   upirov. Ma fantasticky   soundtrack.
PS super   bojva scena na zaciatku filma.
Eisenhammer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Zdařilý hororový příběh   napůl člověka a napůl   upíra, který se snaží   bojovat proti těmto   nebezpečým monstrům   lačnícím po lidské krvi.   Velmi dobré efekty a akční   scény Vám nedovolí od filmi   odejít.W. Snapes zde   vytvořil zdařilou postavu,   která mu velmi dobře sedí   na těle.
Petrusis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2004
Skvělá akční záležitost   s Wesley Snipesem. Práce   lovce upírů mu jde krásně   od ruky.
Zippy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.2.2004
Na podobný film jsem dlouho   čekal. Vždy mě zajímali   filmy o upírech a tenhle byl   přesně tím, co jsem hledal   (pokud tedy nepočítám   Drákuloviny s Leslie   Nielsenem :-) ). Film je   plný akce, napětí a krve.   Není tak temný jako jeho   pokračování Blade II.
Melory_Nox
Hodnocení:
Přidáno: 14.6.2006
Docela to jde, je to sice lný   efektů, ale má to švih.
jet20
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Tohle je jeden z mých   oblíbených filmu už jsem ho   viděl snad tisíckrát a   pořád nemám dost,film   nabízí hodně akce rvaček   krve a mnoho dalšího,nejenom   že do filmu obsadily Wesleyho   který se snad pro tuto roli   přímo narodil ale ještě k   němu přiřadily takovou   muscle káru jako je Dodge   Charger prostě nemohli vybrat   iíp,dokonalost sama.
anakonda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.11.2007
W.Snipes ako akčný hrdina   už dávno dokázal,že vie   byť popri brutalite aj   nežný.Tak sa mi zdalo, že   mu perfektne sadla táto rola   poloupíra.Bojové scény sa   mi ľúbili,boli napínavé aj   s príbehom to nešlo dolu   kopcom ako zvyčajne býva.Kto   má rád upírske filmy, ten   by ho mal vidieť.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih13770minih13770Nebezpečné myšlenky (1995) 
Dangerous Minds n
minih54709minih54709Slečna Marplová: Nemesis (2007) [TV film] 
Marple: Nemesis n
minih69222minih69222Slovinka (2009) 
Slovenka n
minih16960minih16960Princezna se zlatou hvězdou (1959) 
Princezna se zlatou hvězdou n
minih101838minih101838Javorová fujarka (1973) [TV film] 
Javorová fujarka n
minih50012minih50012Tady se nedá žít (2003) [TV seriál] 
Aquí no hay quien viva n
minih37059minih37059Oskar (1967) 
Oscar n
minih6533minih6533Dobrodruh z Istanbulu (1965) 
Estambul 65 n
minih23580minih23580Zamilovaný profesor (1996) 
The Nutty Professor n
minih94331minih94331Poslední výkřik (2012) 
Poslední výkřik n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Blade (2006) [TV seriál]

 Blade (2006) [TV seriál]
Blade n
Blade: The Series
Žánr: akční / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Alex Chapple, Félix Enríquez Alcalá, Michael Robison

(spin-off)

Blade: Trinity (2004)

 Blade: Trinity (2004)
Blade: Trinity n
 
Žánr: horor / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: David S. Goyer

(pokračování)

Blade II (2002)

 Blade II (2002)
Blade II n
 
Žánr: horor / akční
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Guillermo Del Toro

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Máme rádi zvířata

07:15 - 07:45

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy divočiny

06:50 - 07:45

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:05 - 07:55

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:15 - 07:50

27 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190629
Osobností: 698013
Fotografií: 764548
Plakátů: 376954
Obsahů a biografií: 178407

Poslední komentáře

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10