Duben
ohodnotit

Halloween

Další název:
Hall9ween, Rob Zombie Halloween, Halloween 9
Rok:
2007
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
29.11.2007
„Pod maskou se skrývá zlo.“

Komentáře k filmu Halloween

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.3.2019
Zpočátku to bylo živé a   trošku zajímavé. Jenže,   jak to šlo dál, bylo to zase   o ničem. Prostě tyto filmy u   mne nemají moc velkou šanci.   Tento je trochu lepší než   ten původní, ovšem také   jsem se místy nudil. Ale   dvacku dám. Když už za nic   tak alespoň za špetku té   nahoty a špetku gore.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2011
Halloween
Musím říct, že od remaku   Halloweenu jsem nic moc extra   neočekávala. Navíc   souhlasím, že remake nebyl   potřeba, protože originál   byl povedený. Co se týče   příběhu, zajímavý   začátek, i když člověk si   za ta léta a za několik   dílů mohl domyslet, proč   Mike vlastně vraždil.   Nicméně druhá polovina byla   jen o zabájení puberťáků,   kteří si užívali a   rozhodně nechápu proč skoro   do každýho hororu nacpou   holky nahoře bez, po kterých   jde vrah. Nevím jak to   napomáhá ději. V čem   musím opět souhlasit je to,   že Dr. Loomis v podání   Donalda Pleasence byl a vždy   bude nejlepší. Navíc   Malcolm McDowell byl hodně   špatná volba. Jinak je to   celkem obstojný remake, ale   originál nepřekoná.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Halloween
Původně jsem měl v plánu   sehnat si originál od   Carpentera z roku 1978, ale   trochu jsem přestřelil a do   rukou se mi dostal tento   remake od Zombieho z roku   2007. Takže soudím bez   znalosti původního   legendárního díla.
První třetina se mi   jevila celkem ucházející,   přes všechny ty hrůzy tu   sledujeme rádoby   psychologickou sondu do hlavy   jednoho malého chlapce,   který je skoro posedlý   ďáblem. Bohužel to vše   brzy skončí a ocitáme se o   patnáct let déle. To už   vidíme jen bezduché   vyvražďovačky. Vždy se   jedná o polonahou dívku   (která se těsně před   vraždou milovala), která s   vystrčenými vnady utíká a   postupně se na ní usazuje   čím dál tím víc a víc   krve, hlavně tedy na prsou...   Mno, radši no coment. Celý   ten děj se mi zdál až moc   průhledný a hlavně se mi   bohužel nestalo, že by mi   něco, nebo někdo, nahnal   aspoň trochu strachu. U   horroru docela podstatná   absence.
Z hereckých   výkonů určitě oceňuji   malého Michaela, kterému   jsem tu zrůdu sto procentně   věřil. K ocenění je i   takový štěk Denyho Treja,   fanoušky určitě potěšil.
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2011
"Halloween" z roku   2007 je ukázkovým   příkladem toho, jak má   vypadat slušný remake.   Nekopíruje originál. Pouze   nám vysvětluje některé   nedostatky, které jsme v   originále nedostali.   Dostává se více do hlubin   myšlení vraha Michaela   Myerse. Víc vypráví a víc   se také dozvíme. Režisér   Rob Zombie se do   "Halloweenu" pustil   zodpovědně a na talíř nám   naservíroval parádní   jízdu, kterou si opravdu   užijete! S tímto režisérem   mám dobrou zkušenost, co se   horrorů týče. Ani ne před   rokem jsem viděla jeho film   "Dům tisíce   mrtvol" a byla to opravdu   zábava! Při   "Halloweenu" se dost   zapotil a myslím si, že   výsledek opravdu stojí za   to. Obsadil skvělé herce a   Michaelovi Myersovi dal novou   tvář, což si myslím, že   není špatný nápad. V roli   Michaela Myerse se představil   Daeg Faerch, který byl   hrůzostrašný a měl   ďábelské oči. Zkrátka se   do role perfektně hodil. Jako   dospělého Michalel Myerse   poté skvěle zahrál Tyler   Mane a skvělého doktora   Loomise Malcom McDowell.   "Halloween" jsem   brala jako horror dokonalý s   pěknou dávkou krve. Pak ale   přišla část druhá. Nudní   a dětinští teenageři a   jejich dialogy typu "Čau   kočko" nebo   "Nemyslím si, že si   štětka!" atd. :-/ I   přesto "Halloween"   hodnotím jako nadprůměrný   snímek s velkou dávkou krve   a pořádnou akcí!
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Tak a máme tu další remake   klasického hororu a jako   vždy se jedná o slabší   podívanou než jakou je   originál. Už původní   Halloween mě moc nenadchl ale   Zombieho nová verze mě   nebavila takřka vůbec. Není   to klasický remake na jaký   jsem zvyklý a první   půlhodina si jde svou   vlastní cestou ve které se   dozvídáme jak se stal z   Michaela Meyerse stal   maniakální zabiják. Dá se   říct, že právě tato   část je to nejlepší z   filmu. Poté se přeneseme do   současnosti a režisér nám   ukazuje to co už známe.   Zbytek filmu už je jen   klasická vyvražďovačka,   která je překvapivě   poměrně málo krvavá ale i   absolutně bez atmosféry a   nějaké inovace. Lekačky   jsem také ve filmu hledal   marně. Celkově je film   méně úchylný než   předchozí Zombieho počiny   ale i tak zde najdeme spoustu   ošklivých, vulgárních a   hlavně podivných lidí.   Nečekal jsem mnoho ale i tak   se jedná o zklamání.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2014
Proč se remaky těchto filmů   točí, to prostě nechápu.   Jestli přináší jiný   pohled na vraždící monstrum   a nebo je inspirací pro   podobné vraždy stejného   typu. Na můj vkus takové   filmy jsou ztrátou času a i   peněz. V něčem jsou jiné,   ale to je opravdu všechno. Na   to, aby zaujaly, to je opravdu   velice málo.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2012
velice povedený remake
Od nové verze kultovního   Halloweenu jsem nic   neočekával. Nutno ovšem   podotknout, že ho Rob Zombie   vrátil do kursu více než   dobře.
Nová jednička   má velmi povedenou atmosféru   a napínavá je také   parádně, ale nejspíš   nevyděsí.
První   polovina sice nená nijak   úžasná- dobře se to   rozjelo, až když začal   Michael vyvražďovat svojí   rodinu. To nejlepší ovšem   přijde, až když uteče ze   sanatoria. To teprve začíná   ta správná jízda, přesně   ve stylu originálu.
Potěšila mě stará   dobrá hudba a menší role   pro Dannyho Treja. Herec Tyler   Mine Michaela ztvárnil také   dost dobře.
Rob Zombie   se věnuje i psychologii   Michaela Myerse a ukazuje tu i   jeho něžnou, dobrou   stránku. Já se u tohoto   remaku bavil výborně, v   mnohém potěšil. Pro mě   90%.
T2
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.7.2018
║Rozpočet   $15miliónov║Tržby USA   $58,272,029║Tržby   Celosvetovo $79,101,325▐   Tržby za predaj DVD v USA   $37,127,103 //počet   predaných kusov 1,734,871║   Pre mňa bol tento Halloween   ako voľné pokračovanie   Zombieho predošlých snímok,   proste samý vlasáči,   každú chvíľu holé baby,   fádny dej, (proste jeho ako   že tvrdý štýl muzikanta my   nesedí) ... , ale nech,   neberiem mu jeho štýl ale   neponúknuť nám tematicky   nič nové a len opakovať to   čo bolo už 100x   videné(vyvražďovačky) a   nehovoriac už o detstve   Michaela Meyersa, ktoré   vôbec nefungovalo ako   vnútorná dráma ale ako   pohodová prechádzka   nejakého chlapca tváriaceho   sa akoby ja nič ja   muzikant... no proste pre mňa   dosť veľké sklamanie. /30%/
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2011
Nemyslím si, že bylo   potřebné remakovat zrovna   Halloween, ale je fakt, že se   to Zombiemu docela povedlo.   Souhlas s ostatními - ta   první část, kde se   seznámíme s Michaelovým   dětstvím je fajn, jenže to   ztratilo kouzlo celé série.   Pro mě byl Michael vždycky   ten, komu té noci hráblo a   stal se nemluvným ďáblem s   chladným výrazem. Vždycky   mě zajímalo, co se pod tou   maskou schovává. Tady se to   vyjasnilo a je po záhadě.   Ale co, je to remake a Rob   Zombie si to vzal po svým   (neříkám, že špatně). A   dost mi chyběl pravej Loomis   - Donald Pleasence. Bez něho   to není úplně ono.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2012
Halloween
Povedený horor, který si na   nic nehraje a svou formou se s   ničím nepáře. Film   začíná pěkně zostra   několika promyšlenými   brutalními vraždami, což se   mi moc líbilo. Film nabídne   parádně mrazivou atmosféru,   která vás místy bude   naplňovat depresivními   pocity. Děj, jenž je   nastartován více než   zajímavou zápletkou, se   naplno rozjíždí a nechybí   mu syrovost, napětí, hrůza,   a ani potoky krve. Trošku   jsem byl ovšem zklamán   závěrem, kde byl hlavní   záporný hrdina na můj vkus   až moc nesmrtelný.
marci22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Já remaky moc nemusím,ale   tento se povedl.Nejvíc mě   baví část když Michael   najde svou masku a začne   likvidovat teenagery.
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2009
musim souhlasit, jedine, co   tomuto remaku chybelo byla nam   vsem dobre znama J. Lee   Curtis. Jinak je to povedeny   fil, u nehoz se nejedna osoba   bude bat...
Clockwork
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2007
Pokut chcete videt opravdu   syrovou podivanou ve ktere   tece krev proudem a vrazda   strida vrazdu tak je to prave   Halloween. Libilo se mi ze Rob   zustal verny Carpenterove   predloze a zachoval styl 70   let. Stejne tak postavy   sehraly sve role na vibornou   hlavne nactilety chlapec Daeg   Faerh ktery svou ulohu   vrazdiciho decka stvarnil   skvele. Skratka receno tenhle   novacek v Hallloweenovske   seriji rozhodne nedela ostudu.
Ingrid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Nemám ráda remaky, ale od   takových osobností   respektive   "prasáků", jako je   Rob, ráda slevím. Dá se   totiž očekávat jistá   dávka autorství a nejenom   ten samý film v novém   kabátě. I když se   pochopitelně člověk   neubrání nevzpomenout a   nesrovnat s geniálním   Carpiho Předvečerem svátku   všech svatých a   charismatickou J.L.Curtis   (nynější Michaelova sestra   nevypadá nejhůř, ale   nepředvídám jí kariéru   "horror lady":-).   Stále si nejsem jistá,   jestli Rob udělal dobře, že   sáhl zrovna po této látce,   talent se mu upřít nedá,   ale toto možná nebyl úplně   jeho "cup of tea",   nevadí. Co se bezesporu   povedlo a asi právě kvůli   tomu film vznikl, je vidět,   že si někdo dal   záležet:-), jest Michaelovo   dětství, skvěle zahrané,   natočené a na plný počet   nepochybně. Leč Michael   vyroste, vydá se hledat   ségru a laťka kvality   pomalu, ale jistě klesá, a i   když víme, že jsme na   Zombieho filmu, s dychtivostí   očekáváme nějakou dusnou   strašidelnou atmosféru, jako   u originálu. Nedočkáme se,   a těžko říct, zda je to   dobře nebo špatně. Michael   vraždí a nám to přijde,   jako běžná rutina, ničím   zajímavá a pak se konečně   přes všechno to ječení   dobereme konce. Vychází z   toho průměrný horor, jenže   Rob není blbej, vypůjčí si   od Carpiho jeho nejlepší   hudební motiv a je   vymalováno:-) Někdo tu   poznamenal, jak bylo trapné   „Love hurts“ a mně to   přišlo jako skvělý nápad,   osobně by mě nenapadlo   zakomponovat takovou píseň   do takového filmu, když se   ohlédnu zpátky, vlastně to   byla jedna ze scén, které   jsem si vyloženě   užívala:-) Jinak spousta   mrtvolek, krve a typy postav   Robovi vlastní, vypadající   jako bezďáci a nejinak se   vyjadřující:-) Bohužel mi   představení kazila nějaká   ......., co ne a ne zavřít   hubu, Michaele, seženu ti   její adresu :))
matej69
Hodnocení:
Přidáno: 24.8.2011
Moc se mi nelíbilo, že z   Mika udělali malýho vraha   zvířat a reccidivistu (nebo   recedivilistu, nevim, jak se   to píše). Už to ztratilo   ten tajuplnej nádech. Navíc   ten kluk vypadá strašně -   dobře, že mu dali masku :)
TILL.87
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.5.2008
Hodně povedenej remake, rob   zombie do toho dal všechno a   i něco navíc. Nečekal sem,   že mě tak chytne. Čekal sem   jenom další hroznnou   vyvražďvačku s Michaelem   Myersem a herecký výkon   malého majkýho byl   ztrhující. Zachovala se i   depresující hudba z   klasického prvního   halloweenu johna carpentera.   Není to sice jako původní   verze, ale řek bych, že   překonal i docela dobrý   pokračování Halloween H20.
caligari
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2007
Horror roku...
Nejsem příznivcem   předělávek starých   kultovních děl, většinou   totiž nepřinášejí nic   nového a jen otrocky   kopírují nedostižný   originál. Ovšem Rob Zombie   mi dokázal, že v případě   jeho remaku klasické   Carpenterovky musím říct,   že opak je pravdou. Zombieho   verze Halloweenu je totiž   opodstatněným a vůbec ne   zbytečným příspěvkem do   téhle vražedné série.   Podařilo se mu znamenitě   zachovat depresívní   atmosféru originálu a navíc   přijít s něčím novým v   podobě dokonalého   psychologického profilu   Michaela Mayerse. Divák se   tedy konečně dozví to, co   mu bylo v originálu utajeno,   to jest původ toho všeho   zla, kterým je postava   Mayerse skrz naskrz prolezlá.   Jinak si myslím, že Rob měl   jasnou představu co chce   natočit a celé dílo pojal   ve svém klasicky špinavém a   brutálním stylu, snad   jediná výtka se týká toho   násilí, na můj vkus je ho   až přespříliš moc. Jinak   celkově není co vytknout,   Zombieho Halloween je   zatraceně pekelná   podívaná, která pozvedá v   současnosti dost pokleslý   horrorový žánr zase o   stupínek výše. Pro mě   horror roku 2007...
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2015
Radost pohledět na starého   dobrého Michaela Myerse.   Viděl jsem to asi před   tisíci lety, ale tohle je   přesně ten typ hororu, na   který se nezapomíná. Není   to kdovíjak dechberoucí   příběh nebo strhující   řežba, ze které byste si   rvali vlasy. Každopádně si   to drží napětí, nejsou tam   zbytečné nesmysly, prostě   je to klasika. Dal bych plný   počet, ale je to přeci jenom   už dávno a kdybych ho viděl   znovu, možná bych se na to   díval jinak.
ondrej100o
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2012
Sláva Rob Zombiemu
Super Halloween.Tak ako ma   originál vôbec nezaujal ma   Remake postavilo na   nohy.Jednoznačne najlepši   Halloween.Super rozobratie   jeho detstva až do jeho   dospelosti.Na olný počet to   nieje ale aký film je ?
Helled
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.9.2013
Horor
Je to skělý film ale   postrádá atmosféru ale   brutalitu to vůbec   nepostrádá prostě brutalita   remake ale rozhodně nemá na   original
cynik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2008
Nic víc něž povedený   remake. To už opravdu všem   došly nápady? Ale nutno   přiznat, že na rozdíl od   jiných remaků jako třeba   Texaský masakr motorovou   pilou, má tenhle aspoň   úroveň. Teenageři tak   aspoň zjistí, že před 30   lety se dělaly dobré filmy,   kde záleželo více na   dobrém scénáři a hercích   než na drahých tricích, ale   jinak opravdu nic víc.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2018
Zombie zvládl Halloween   vzkřísit a to nejen od   počátků, ale i v rámci   celé série. Michael je   surovější, jeho násilí   explicitněji vyjádřené a   nemožnost jeho poražení je   zde zdůrazněna klasickým   bezpočtem pokusů ho zabít.   Pro milovníky krvavých a   násilných filmů a pro   znalce Carpenterovy předlohy   téměř zločin nechat si to   ujít. Opravdu si to užijete.   Ostatním ale doporučuji   zdaleka se tomuto filmu   vyhnout, protože pokud   nevíte, do čeho jdete,   možná vám nebude během   promítání zcela dobře. Pak   už vám zbude jen odejít v   půlce nebo hodně často   přivírat oči…
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.8.2018
Rob Zombie udělal film s moc   hezkými slashery, které ale   někdy až moc přebírají   nadvládu nad snímkem a   trochu ustupuje logika věci.   Zároveň ale super rozjezd   celého příběhu, kde se   dokonce inspiroval opravdovým   vrahem Jeffrey Dahmerem,   načež další velká   pochvala patří za   zpracování hlavní postavy   vraha Michaela. Ale naopak   velká škoda je, že v   každé části celého filmu   je cítit určitá   režisérská nezkušenost,   kterou jakoby Rob Zombie   pokoušel vyplnit něčím co   viděl v jiných slabších   horor movies. .... HODNOCENÍ:   75%
JOKER96
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.9.2011
Začátek, vyprávějící   dětství Michaela Myerse mě   bavil. Kdyby to zůstalo až   do konce filmu byl bych   ochoten jít s hodnocením   výše. Bohužel potom nastala   nekonečná nuda a stereotyp.   SPOILER. Dva milenci se sejdou   aby spolu mohli dělat   patřičné věci a Michael je   zabije. TAkhle je to téměř   až do konce filmu.KONEC   SPOILERU. Takže ano, jsem   zklamán.
Panzerfaust
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.11.2011
...
Som velky fanusik a vzdy si   rad pozriem dobry horor. Tento   film mi neprisiel strasidelny,   skor tam slo len o bezduche   zabijacky a o tom bol cely   film, ako chlapik v maske   zabijal ostatnych. Dej bol pre   mna slaby. Hodnotil by som tak   55%
blondataXena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2016
Film byl velmi dobře   psychologicky zpracovaný,na   rozdíl od spousty hororů,   kde jde jen o kvanta krve měl   děj, logiku a myšlenku.
Vadilo mi na něm jen to,   co na většině hororů,   krimi a podobných filmů.   Příšerně ječící   ženské. Místo aby když už   je samá krev zkusila dělat   mrtvou (nevšimla jsem si, že   by někomu kdo se přestal   hýbat zkoušel puls), tak   buď ječí nebo se naprosto   zbytečně snaží plazit   pryč (pokud se nějaké   podaří utéct, tak místo   aby se schovala a byla tiše   tak různě kvičí. Proto jen   8.
AdamTorpis
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.3.2018
Fakt slabý remake. Čakal som   od toho o niečo viac. Takže   to čo sa mi páčilo bola   hlavne prvá tretina filmu.   Čiže Michealov origin.   Lenže ďalšia časť filmu   boli už len bezduché   vyvražďovačky. Postavy   tiež nie sú žiadna sláva.   Hlavne výkon Malcoma McDowela   ako dr.Loomisa. Čiže fakt   slabota. 40,5% viac nie.
mark120
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.6.2015
halloween
nejsem njak fanda hallowenu   ale nebylo to špatne jenže   10 letemu klukovi dat tkovu   scenu aby zabyl svou rodinu   prosě nelíbylo semi to až   pak to bylo dobre jak vylezl   ste nemocnice 60%
misalka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2008
Tenhle film si rozhodne   zaslouzi pricku na nej horor   roku ,desiva atmosfera ako me   mrzi ze tam bylo tolik vrazd   .....prikterych uz musel   vyrazdit cele mestecko to   jedine me na tom trochu   zarazilo ale vylepsuje to ze   kazda vrzda je bechybne   propracovana a to ze vrzdi   cokoliv ma po ruce myslim ze   rob zombie pridal do   klasickeho hororru neco navic   .........no reknete sami kdy   ste naposled slyseli ze nekoho   ubodali vidlickou
karelhamsa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2009
Ze všech filmů tipu   HALLOWEEN se mi tenhle jeví   asi tak 3/4 dobrý. Už to   není klasika, ale dá se to   vidět. ( NIC STRHUJÍCÍHO)
Lucifer15
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2007
U tohohle filmu sem čekala,   že to bude nějaká blbost,   ale mile mě překvapil...   sice začátek je trochu   divnej, ale zase tomu dává   něco jinýho než ten   původní filmek !! Není to   přesná kopie původního,   ale "kouzlo" toho   původního to neztrácí !!
vaclavka55
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.6.2008
Remaky a zase remaky nechápu   proč to ti režiséři   ještě nepochopili jako když   natočili remake k texaskému   masakru motorovou pilou,domu   voskových figurín nebo hory   mají oči to sem ještě   chápala ale natočit remake k   proslulému hororu Johna   Carpentera kde mladičkou   hlavní hrdinku stvárnila   Jemie Lee Curtis která se   objevila i v dalších   pokračování především   halloween a halloween:H2O a   tím pádem měly díly   soudržnost a pointu.Netvrdím   že tento remake je špatný   to vůbec ale carpentův   snímek který zahájil serii   napodubjcích hororů to nikdy   nemůže nahradit. A proto   dejte přednost původnímu   snímku který je spíše   znám pod názvem předvečer   svátku všech svatých.
Torision
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.12.2007
Rob Zombie vzdal poctu   originálu, ale svoji verzi   přece jenom pojal trochu   jinak. Michaela Meyerse vidí   jako oběť a je znát, že s   ním v podstatě sympatizuje.   Příběh obohatil o jeho   psychologický profil, který   tvoří začátek filmu.   Prostředek jako by originálu   téměř z oka vypadl, akorát   tam kde Carpenter lépe   zvládal atmosféru, Zombie   zase přidává takové to   jeho znepokojující   neučesané násilí. Rob   Zombie totiž netočí hezké   filmy a násilí v nich fakt   bolí. Na konec film obohatil   ještě o jednu menší   dějovou odbočku, aby se   Michael Meyers choval alespoň   trochu pochopitelně. Tudíž   není to taková úplná   zabíjecí mašina jak v   origoši. Obsazení opět bude   lahodit milovníkům   béčkových filmů a hudební   doprovod je perfektní jak je   u filmů pana Zombieho zvykem
vladicicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.2.2009
v.d.v.d
stojí za to tenhle film   zhlédnout,určitě jeden z   nejlepších hororů za   poslední dobu!perfektní   atmosféra perfektní hudba   prostě dokonalé!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40265minih40265Bazén (2001) 
Swimming Pool - Der Tod feiert mit n
minih81035minih81035The River Murders (2011) 
The River Murders n
minih73109minih73109Gantz (2010) 
Gantz n
minih62311minih62311Flintstoneovi (1960) [TV seriál] 
The Flintstones n
minih32960minih32960Štipku soli (1976) [TV minisérie] 
Štipku soli n
minih18927minih18927Skleněné peklo (1974) 
The Towering Inferno n
minih33321minih33321Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů (2002) 
Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams n
minih24552minih24552Žena pod křížem (1937) 
Žena pod křížem n
minih66888minih66888Kovbojové a vetřelci (2011) 
Cowboys & Aliens n
minih18895minih18895Skalní plemeno (1944) 
Skalní plemeno n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Halloween (2018)

 Halloween (2018)
Halloween n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David Gordon Green

(pokračování)

The Nightmare Ends on Halloween II (2011)

 The Nightmare Ends on Halloween II (2011)
The Nightmare Ends on Halloween II n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Halloween 2 (2009)

 Halloween 2 (2009)
Halloween 2 n
H2: Halloween II
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Zombie

(pokračování)

Friday the 31st : Michael vs Jason (2004)

 Friday the 31st : Michael vs Jason (2004)
Friday the 31st : Michael vs Jason n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

The Nightmare Ends on Halloween (2004)

 The Nightmare Ends on Halloween (2004)
The Nightmare Ends on Halloween n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Michael Vs. Jason (2004)

 Michael Vs. Jason (2004)
Michael Vs. Jason n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Spease

(spin-off)

Halloween: Zmrtvýchvstání (2002)

 Halloween: Zmrtvýchvstání (2002)
Halloween: Zmrtvýchvstání n
Halloween: Resurrection
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Rosenthal, Jessica Landaw

(remake)

Halloween: H20 (1998)

 Halloween: H20 (1998)
Halloween: H20 n
Halloween H20: Twenty Years Later
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Miner

(remake)

Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995)

 Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995)
Halloween: Prokletí Michaela Myerse n
Halloween: The Curse Of Michael Myers
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Chappelle

(remake)

Halloween 5 (1989)

 Halloween 5 (1989)
Halloween 5 n
Halloween 5: The Revenge of Michael Myers
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Dominique Othenin-Girard

(remake)

Halloween IV: Návrat Michaela Myerse (1988)

 Halloween IV: Návrat Michaela Myerse (1988)
Halloween IV: Návrat Michaela Myerse n
Halloween 4: The Return of Michael Myers
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Dwight H. Little

(remake)

Halloween 3 (1982)

 Halloween 3 (1982)
Halloween 3 n
Halloween III: Season of the Witch
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Tommy Lee Wallace

(remake)

Halloween 2 (1981)

 Halloween 2 (1981)
Halloween 2 n
Halloween II
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Rosenthal

(remake)

Předvečer svátku Všech svatých (1978)

 Předvečer svátku Všech svatých (1978)
Předvečer svátku Všech svatých n
Halloween
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: John Carpenter

(remake)

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud

12:50 - 13:00

1 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

12:40 - 13:10

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2007)

11:10 - 13:00

101 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Česko na grilu

11:55 - 13:25

56 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190607
Osobností: 697955
Fotografií: 764423
Plakátů: 376858
Obsahů a biografií: 178362

Poslední komentáře

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10