Duben
ohodnotit

Kameňák 3

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
13.1.2005
„Znovu na pár dnů v Kameňákově.“

Komentáře k filmu Kameňák 3

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 56
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Tento díl mám rád,protože   je v něm nějaký děj.V   jedničce byl jenom náznak   děje,ve dvojce už tam   nějaký byl,a tady je děj   už výrazný. Opět skvělé   herecké obsazení,Vašek   Vydra,Jana Paulová a další   nenechte si ujít.Děj je   posazen na konfliktu Kohna a   jeho tchýně,která se sním   vsadila že sežene fotbalový   tým a nad Kohnovým   družstvem vyhraje(a   vyhrála).
belvel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2008
Už po třetí sem si sedla k   filmu s tím, že se budu   muset smát od začátku do   konce... a vážně- opět sem   byla velice nadšená- nemá   to chybyčku.... nechá se na   to koukat a následovně pak   vtipy užívat a tím film   oživovat...Díky pane Troško
riso.svec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.8.2010
super komedia nechapem ako   ludia ju mohli ohodnotit tak   zle asi nedokazu ohodnotit   dobru komediu no proste   barbari
film je plny   vtipou a smejete sa proste   neustale odporucam aj ked   niaky barbar povie ze je to   zlatanina vtipov nenechajte sa   odradit takym niakym barbaron   a blisie nekonkretizujem vy   viete kdo ste ty barbary
enerja
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2010
Jedna z nejlepších českých   komedií hned po trilogii   Slunce Seno.. U ničeho   jiného jsem se tak nenasmál,   nechápu, jak se tohle může   někomu nelíbit, dějově to   sice neni příliš boháté,   ale hlášky jsou naprosto   vynikající, kam se hrabe   např. Burian, nebo   Cimmrman... Dávám   jednoznačně plný počet,   jen tak dál, Zdeňku!!
mark120
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.6.2015
kamenak 3
kamenak 3 byl to nejlepší   díl že všech sranda   všechno nenudil jsem se vubec   ale nebylo to na 100% ale tak   na 90%
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Třetí pokračování a opět   povedené. Koukal jsem na   komenty a musím zareagovat na   Clementine: To že se lidi   podívají na Kameňák, a   zasmějí se, to ještě   neznamená že je český   národ nějak omezený. Když   se to někomu nelíbí,   budiž, jejich věc, ale   nemusíš je hned napadat a   pochybovat málem o jejich   duševním zdraví. Jsem si   jist že se též ráda   zasměješ, otázka je čemu.   Je pro tebe sranda když   někdo někoho uráží,   šikanuje, ubližuje   zvířatům apod.? Tito lidé   jsou pro mě omezenci, kteří   nejsou schopni navázat   kulturní vztahy a vybíjejí   si to na druhých. Nebo se   ráda zasměješ solidní   komedii? Já se tedy radši   zasměju u tohoto filmu, nebo   u kterékoliv jiné dobré   komedie, (Drž hubu, Maska,   Dědictví aneb...). Ale to se   netýká jenom tebe, i   ostatní uživatelé tady   dumají nad inteligencí lidí   kterým se to líbí. A znám   dost lidí, komu se to   líbilo, a inteligentní jsou   dost.
lebowski
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2005
Lepší než předchozí   díly. Má to totiž příběh   a míň zbytečných vtipů.
standa.kasna
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Už třetí pokračování   české komedie od režiséra   Zdeňka Trošky.V třetím   pokračování se Leo Kohn   (Josef Loufer) se svou   nenavidenou tchýni (Eva   Tauchenová) utkají ve   fotbalovém utkání.Tchýně   poskládá tým z Romu.Tato   komedie je podle mého názoru   velice povedená a všem   doporučuji aby se na ní   podívali.
stepankas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Je to komedie, které se   člověk zasměje, nemusí o   ní přemýšlet. Režisér   Zdeněk Troška se opět   vyznamenal. Není špatná ani   po hereckém obsazení, ikdyž   Janu P. zase tak nemusím, ale   Václava si ujít nenechám!!
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.3.2009
Kameňácká trojka už   bohužel nezaujala jako   jednička a tak trochu i   dvojka. Vtipy už nejsou to,   co bývaly. Příběh rodiny   nováků už je nezáživný.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Asi nejslabší z komediální   trilogie složené jen z   vtipů. ale stále se mi to   líbilo natolik abych se   pobavil. pár dobrých hlodů
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2014
Kameňák 3 aneb slabé
Táto trojka stratila vtip a   aj nejaký zmysel.Séria mala   skončit s dvojkou.Táto   trápnost ma len nudila.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2008
Třetí film poukazuje na   vychcanost romských   spoluobčanů, kteří mají   perfektně omotané úřady   kolem svých prstů. Ani   český občan nedostane   takovou péči jako oni. Když   se na tuto skutečnost   poukáže, je to rasismus...   Tento film je také uveden v   jejich konečný prospěch..   nejspíše, aby nepohoršil   romské spoluobčany
Petr1984
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2009
Kameňák má kolem sebe dva   tábory - absolutní   příznivce a absolutní   odpůrce. Nemůžu tvrdit, že   bych byl až tak obrovský   příznivec, ale mám tyhle   filmy rád. Zasměju se u nich   a pobaví mě. Při čtení   komentářů uznávám ty   názory, kde autoři píšou,   že se jim to nelíbí, ale   neuráží ty, co Kameňák   mají rádi. Souhlasím s   Rockym4. Jedna z pisatelek   tady naznačila něco o   úrovni diváků. Asi má   dotyčná o sobě velké   mínění. Kdo kouká na   Kameňák, nemusí být nutně   omezenec. Kolikrát někdo   sleduje rádoby   intelektuální filmy a   výsledek? Chová se jako   největší buran. Je   každýho věc, na co se   dívá. Kvůli tomu nemusíme   ještě druhé urážet.
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.9.2016
Udržuje si styl předchozích   dílů, ale zaměření na   fotbal je pro mě záporem -   naprosto zbytečně natahuje   stopáž. To se mohl víc   točit kolem Dolly...:) Kohn   mi byl sympatičtější než   tchýně, byť   "mafián"; na konci   mi ho bylo líto:)
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Platí to samé, co o dvojce   Kameňáku. Opět o něco   slabší než jednička, ale   vtipy o tchýni opět skvěle   zahrané, stejně jako vtipy o   cikánech. Herecké obsazení   skvělé - Laufer, Vydra,   Paulová a tak bych mohl   pokračovat - do kina se jdu   především bavit.
Gredor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.3.2009
No třetí kameňák byl   slabej pokus. Je to občas   vtipný ale už je to trapný,   jednička byla asi nejlepší!
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.4.2010
Jak se říká do třetice   všeho dobrého i zlého.Už   stačilo.I když některé   hlášky zase stály za to.
LenC2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Ano u třetího dílu jsem si   už také říkal do třetice   všeho ... a dost. Je vidět ,   že to i Troška pochopil a   doufám, že už čtvrtý díl   nemá vplánu. :-)
stanko
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.3.2008
Třetí díl tohoto filmu mě   moc už nepobavil, tak jak   předcházející díly   nemělo to žádný pořádný   děj už bych se na tento díl   nedíval.
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2008
Poslední dobou píšu   nějaký komenář ke všemu,   co vidím a následně zde   ohodnotím. Ale na třetí   díl Kameňáku nevim co   napsat. Jako komedie nic moc,   jako oddechovka dobrý, ale   nejvíc jsem upřímně fandil   Lauferovi, aby to ta baba   nevyhrála. A ona to   vyhrála... :-(
Třetí   díl je kvalitou srovnatelnej   v dvojkou...takže asi tak 50%   kvality dílu prvního. Na   podívání dobrý, člověk   se aspoň odreaguje.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.4.2019
Je to prostě film na   zasmání. Kdo od toho   nečeká něco hlubokého, tak   se zasměje a pobaví. Nic   víc, nic méně.
simca.talpi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Doufejme že skutečně   poslední ze série   Kaé_ňáků. Další trapné   vtipy, hrůzné výkony   herců. Alespoň že   tentokrát to tchýně svému   zeťákovi opravdu natře.
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Závěrečný a snad poslední   díl téhle taškařice je   vlastně míň o těch   vtipech, většinou   nepovedených a je víc jako   komedie v celku. Můj problém   byl, že jsem se nudil a   paradoxně tím, že je to   "normálnější"   než třeba hrozná dvojka tak   to asi neobstojí?? Nevím   nezaujalo mě to.
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.10.2014
Třetí sbírka vtipů a   anekdot se převážně   pohybuje kolem fotbalu. Musím   však z politováním   podotknout, že tentokrát je   to již velmi slabé. Zdeněk   Troška je trojkami asi nějak   prokletý, protože už ani   třetí jeho počin z Hoštic   'Slunce, seno, erotika'   nedopadl zrovna nejlépe.   Vypadá to, jako by byl   tvůrčně zcela vyčerpaný.   Sice se tu dá sem tam   něčemu zasmát, ale přeci   jen tu je vše už obehrané a   tudíž nijak zajímavé.   Tohle snad už ani nemělo   vzniknout.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.9.2012
Vidíš, takto sa kradne bicykel
Veru, slabšie slabšie ako   dvojka. Pokles cítiť, i keď   svetlejšie stránky sa   nájdu, napríklad ako   odchytia policajti našich   spoluobčanov s bicyklom. Inak   chvíľami nudné, chvíľami   trápne, chvíľami slabé.   Ale zasa vyvážené   fantastickými Kohnovcami,   všetkými. Leo, Sára i   diabolská svokra. Tým dávam   za desať
davidek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.12.2007
třetí v řadě směsi   vtipů. Nějak mi to prostě   nesedí. Tohle není film,   tohle je reklama spojená do   celovečerního filmu. Super   výkon Laufera.
nash
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.2.2005
Strašný zážitek. Příběh   to sice má, ale tak   stupidní, že je škoda o   něm mluvit. Hlavním   problémem je ale to, že   drtivá většina vtipů není   vtipná, což považuju za   velkej průšvih. Zasmál jsem   se asi tak čtyřikrát.
Duška
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.10.2016
Nic moc
Jednička a dvojka byla   perfektní. Tento díl už se   moc nepovedl. Škoda že když   je něco perfektní, tak   neumějí přestat v   nejlepším a natočí něco   co za nic nestojí...
rstetka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Opět blbost jak   1.2.Splácanina blbých   vtipů,absolutně   nedoporučuji,je lepší se   vožrat nebo jít   spát.Sračka,hnus,blbovina.
green-tea
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.8.2011
Tak né že by předchozí dva   díly Kameňáků byla   nějaká veledíla, ale   alespoň neměly nic   společného s fotbalem.   Jediné pozitivum 3. dílu   této stupidní trilogie   spatřuji v tom, že je snad   opravdu poslední.
Prasoid
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.7.2008
To je odvárek
jak se sluší a patří, bez   zbytečných inovací, pěkně   tak, jak jsou milovníci   kameňáků zvyklí. Otázkou   ovšem je, kde je ta   pověstná hranice mezi   úžasem a nudou. Za kterou   mohou ponejvíc některé ne   zrovna vítané tváře.
Agostino
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Jasne keď sa nakrúti prvý   diel, treba nakrútiť aj   druhý, ale tretí už treba   mať nato odvahu. Tento film   je z celej trilógie KAMEŇÁK   jednoznačne najslabší.
BinLADIN
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Mám sice jen 3 ale to stačí   podle mně totální blbost   sem tam pěkné vtípky ale to   vše škoda peněz ale toje   jen můj názor
Pecik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.3.2011
Třetí film o ftipech... co   čekat? Samozřejmě nic   jiného než přímou úměru   mezi číslem dílu a   nísobkem trapnosti, hlouposti   a nepřímou úměrou s   vtipností - ta ale bohužel   je filmu platná jak   delfínovi pádlo. Nic ho   nezachrání z pozice   nejhoršího z   "trilogie"
Pauleta
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.1.2006
Vrchol
První díl této trilogie byl   přece jen celkem vtipný, i   když tím Troškovým   zvláštním způsobem. V jeho   pokračování už se   vyskytují jen více či   méně hloupé polovtipy nebo   sexistické narážky, které   se pouze předhánějí v tom,   zda ta následující bude   ještě trapnější než   předchozí, ačkoli to již   není možné. Trojka je   vrchol. Po 50 minutách   trápení - včetně asi   trojího pousmání:-( - jsem   měl chuť DVD vyhodit z okna   i s přehrávačem. Když se   člověk podívá, kolik lidí   film zhlédlo v kinech, musí   ho zákonitě napadnout něco   o inteligenci českého   národa.
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Tak to bych natočil i já,   mít "trošku" té   techniky. Mé pokusy s Admirou   8 na pískovišti ve   čtrnácti letech s kamarády,   příběhy Vinnetou a Old   Shatterhanda, rovněž sršely   vtipem. Ale byly němé.   Ještě je mám schované.
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Nula? I to by byla pochvala se zlatými vavříny!
Ohodnotit něco, co je   abnormální, trapný a   nechutný nevkus by bylo tak   na stovku, ale s pořádným   mínusem před! Když už pan   Troška musel nutně natočit   film s odrbanými vtipy (ty   vtipy jsou vtipné, když se   vypráví samostatně, ale v   kontextu filmového scénáře   jev vyvolávající silné   žaludeční problémy), proč   nezůstal jen u jednoho? A   stačilo by to. Navíc si měl   říct, že opakovaný vtip   přestává být vtipem. Této   zásady se ovšem nedržel a   naservíroval nám další   balast. To už to mezi   odpůrci vřelo, ale věčný   rebel pan Troška se rozhodl,   že přece jen do třetice   všeho dobrého a ... ne, ne a   ne...neslušné příspěvky   tady nemají co dělat, takže   dost a už žádný další   Kameňák, pane Troško!
Kuvik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Korunovácia primitívnosti a   hlúposti sa podarila dokonale   tvorcom tohto dielu, všetko   blbé z 1. a 2. časti   zostalo, a ešte je to   podložené najslabším   scénarom zo všetkých   častí.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.8.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $709,565 ║ Toto   bol jeden z najhorších   filmov vôbec z toho čo som   videl, sakra kam až ten   Troška môže klesnúť? /0%/
goranchorvat
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.4.2010
Vyvrhlé z pekla zábavy
Tak úvodem chápu původní   záměr p.Trošky. Bohužel se   zcela minul svým   záměrem.Kdyby zůstalo jen u   prvního dílu snad by se na   to časem zapomělo, takhle   ale se devalvovala práce   dobrého českého režiséra   let minulých(první a možná   druhý díl Slunce,Seno).To   že z této hrůzy vznikly   ještě dvě pokračování by   mělo být doživotným   strašákem všech   zůčastněných herců a   lidí kteří se na výrobě   tohoto paskvilu   podíleli.Jeden z mála filmů   obecně při kterém jsem se   cítil trapně za protagonisty   a celkem mi do toho zapadá i   ta koprodukce TV Nova.Děs na   třetí.
Pardal
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.5.2006
Už první dva díly jsou   stupidita, ale tady je vidět,   že mu došly veškerý   vtipy...
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.9.2017
Jo, svatí cikáni. Nejdřív   zachrání Dvořáka v   Nemocnici na kraji města a   zde parta sportovců (cikán   sportovec?), mistrně   poráží mužstvo   fotbalistů. No a Dolly   Buster? Jak je hrozná v   pornu, tak je hrozná ve   filmu. Dobrý je akorát   Laufer, ovšem hlášky má   pořád stejné.
Out-Of-Way
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Můj komentář se týká   všech tří Kameňáků,   protože všechny jsou stejně   ubohé, trapné a blbé.   Hodnotím a komentuji i   přesto, že ani jeden díl   jsem nebyl ochotný sledovat   až do konce, vždy jsem   skončil asi tak v polovině,   protože to fakt nejde. Ale to   už samo o sobě něco   znamená, že nelze sledovat   film až do konce. Na DVD s   Kameňáky by měl být   velkými písmeny nápis:   POZOR! TENTO FILM MŮŽE   POŠKODIT VAŠE ZDRAVÍ!!!   Protože člověk, který má   rád komedie u této hrůzy   musí trpět a vůbec bych se   nedivil, že se zblázní a   nebo v lepším případě   pouze rozbije televizi.
Cllementine
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Další přehlídka Troškovi   trapnosti.Možná,že není   tak špatný režisér,ale jen   ignorant by vypustil do světa   už třetí pokračování tak   nuvěřitelný blbosti. Ale   když se na to lidi dívaj,tak   co z toho nevyždímat co   nejvíc peněz...
MaKy92z
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.3.2010
Tento filmový nezmysel je   jedna obrovská volovina. Je   tu mnoho úbohých a trápnych   scén, pri ktorých sa   pozastavuje ľudský rozum.
ELEONORA
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Když dávám jedničku,
lituji, že neexistuje i NULA,   protože ta by definovala   skvěle tento   "FILM". Pro jaké   diváky pan Troška takovéto   filmy točí? Co komu   takového filmy dají? Čím   ho pobaví? A proč stále   další a další? V kinech   běží do nekonečna a   zabírají místo filmům.   Takové veleblbiny ať se   promítají v nějakých   klubech, kde si je jejich   příznivci mohou pouštět   stále dokolečka. Divím se   panu Vydrovi, kterého jsem do   doby kameňáků, považovala   za výborného herce.   Zvláště na divadle. Kde   hraje nyní, na které   scéně, nevím a po   shlédnutí Kameňáků již   ani vědět nechci.   Příšerné!!!
AcidBurn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.10.2005
Ano, Troškův velkofilm   zabodoval na celé čáře a   tak se dočkal dalšího   pokračování - a dokud bude   Troška a jeho příznivci   naživu, budou další takto   kvalitní filmy následovat.   Nemá smysl volat po   Troškově defenestraci,   protože v jiných zemích by   tato trilogie nikdy ani   neexistovala, protože by   Troška nikdy nesehnal peníze   na pokračování. Již   třetí díl v pořadí   svědčí o tom, že je zde   stále ještě početný okruh   omezenců, kterým se podobná   veledíla líbí. Debilní   příběh,vtipy na hovno a   furt tam někdo leze...
Film doporučuji   používat k týrání   inteligentních vězňů...
POMAJZ
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.3.2010
neskutečná kravina,vtipy   staré x let,vtipy trapné   jako estrády na tv nova,ten   naš národ se uplně   zbláznil.
KRAJTA.POLIVKOVA
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Přemýšlela jsem jestli   vůbec mám tento film, nebo   co toto má představovat,   hodnotit, raději píšu slova   chvály , hledám ve filmech   to co je na nich pozitivní ,   za co si tu chválu zaslouží   a většinou to co je tam   slabší taktně opomíjím,   ale jak přemýšlím jak   přemýšlím, u této   spatlaniny nemohu nalézt   žádná správná slova, a   také hodnocení filmu se mi v   tomto momentě vymyká z rukou   neboť Kamňáku 1 jsem dala   jedničku, a tomuto   pokračování však také i   když by si podle mého   zasloužil ještě o pár   stupínků nižší známku,   tak něco -220 .....fakt děs   běsný zážitek z tohoto   čehosi, co není filmu ani   bratrancem nevlastním z   kolene desátého.
geojezek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.10.2015
Des-bes
Jednicka...no, nic   svetoborneho, ale koukat se na   to da. Dvojka...uz ani nevim o   cem je. Trojka...hruza. Trapne   vtipy, prehravajici postavy a   korunu tomu nasazuje reseni   cikanske problematiky.   Tresnickou na dortu je pak   sislava Dolly Buster a jeji   naklad silikonu. Z toho by se   poblil i pejsek s kocickou!
Thrawn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.12.2006
Ve skutečnosti bych tomuto   "filmu" dal 0/10.
Bohužel, taková možnost   tu není.
prekom
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.3.2012
Trilogie Kameňák lze   hodnotit jako TRAPNÝ -   TRAPNĚJŠÍ - NEJTRAPNĚŠÍ,   případně BLBÝ - BLBĚJŠÍ   - NĚJBLBĚJŠÍ. Jednotlivé   díly mají prudce setupnou   tendenci přičemž již   první díl začíná někde   hluboko v mínusu. Ani jednou   jsem se nezasmál, ale do   pláče nad tou trapárnou mi   bylo každou chvíli. Škoda   materiálu, peněz a úsilí   vynaložených na vytvoření   takového   "veledíla". Divím   se hercům, že vůbec tyto   role přijali. Jednotlivé   díly mají prudce sestunou   tendenci, přičemž již   první začíná někde   hluboko v mínusu. Nechápu   proč to všechny televize   neustále opakují. To už   opravdu není nic jiného ?   Jen doufám, že tento díl je   definitivně poslední !
sorg
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.3.2008
Raději se opět nevyjadřuju.   Když napíšu, že je to   splácanina tak to ještě   přeceňuju. Je to jako   Neapol, vidět a zemřit   smutkem jak hluboko dokáži   herci klesnout.
Ivousek861
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.2.2013
Tento díl byl oproti   předchozím dílům   propadák, nejlepší byla   pouze část kde se Vydra   vrátí domů s tím že byl   povýšen a pak se dovýdá   že mu uřela tchýně. Jinak   nevím.
71radim
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.4.2007
pane Troška , kdo vás k tomu donutil
Mám rád filmy pana Trošky ,   ale tohle opravdu ne.Vtip je   dobrý, když si ho lidé   řeknou u piva , nebo ve   společnosti jiné, ale ne   udělat něco tak strašného   jako je zfilmovat ho do   Kameňáku. Ano shlédl jsem i   trojku a s hořkostí v puse   jsem ho založil do pořadače   hodně hluboko abych ho snad   už omylem nevzal do ruky.Ale   znám i lidi kterým se tato   trilogie i líbí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41698minih41698Klik - život na dálkové ovládání (2006) 
Click n
minih35438minih35438Walker, Texas Ranger (1993) [TV seriál] 
Walker, Texas Ranger n
minih7707minih7707Forrest Gump (1994) 
Forrest Gump n
minih39186minih39186Pan účetní opět zasahuje (1999) 
Fantozzi 2000 - la clonazione n
minih25554minih25554Povodeň (1998) 
Hard Rain n
minih27111minih27111Vodonoš (1998) 
The Waterboy n
minih44827minih44827Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007) 
National Treasure: The Book of Secrets n
minih39334minih39334Krásná země (1977) 
Il Belpaese n
minih39715minih39715Kriminálka New York (2004) [TV seriál] 
CSI: New York n
minih38420minih38420Batman začíná (2005) 
Batman Begins n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kameňák (2019) [TV seriál]

 Kameňák (2019) [TV seriál]
Kameňák n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Ján Novák

(pokračování)

Vánoční Kameňák (2015)

 Vánoční Kameňák (2015)
Vánoční Kameňák n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: František A. Brabec

(pokračování)

Kameňák 4 (2013)

 Kameňák 4 (2013)
Kameňák 4 n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Ján Novák

(pokračování)

Kameňák 2 (2004)

 Kameňák 2 (2004)
Kameňák 2 n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Zdeněk Troška

(pokračování)

Kameňák (2003)

 Kameňák (2003)
Kameňák n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Zdeněk Troška

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Vedlejší produkt

20:10 - 21:10

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Sbohem, Sabato (1970)

20:00 - 21:50

51 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

NOVA - Odznak Vysočina

20:20 - 21:35

31 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Řekni to psem (2022)

20:15 - 22:10

36 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190633
Osobností: 698054
Fotografií: 764612
Plakátů: 377055
Obsahů a biografií: 178420

Poslední komentáře

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den poté (2000) [TV epizoda]

Den poté
Eric se konečně dočká a   má sex s Donnou, ale každej   kvalitu sexu vidí jinak a   různě o ní mluví. Celkově   slušný díl, vícero   vtipných seků a hlášek -   70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
Další z nekonečné řady   variací na oblíbené téma   jak nejlépe natočit film,   který bude technicky co   nejhorší, bude mít co   nestupidnější více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Abigail (2024)

Další

Abigail
z produktů, které slučují   horor s kriminálkou.   Přestože sleduje ne tak   úplně originální linku, je   profesionálně spolehlivě   rozveden více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 9 / 10

Válka policajtů (2024)

Válka policajtů
Vypadalo to jako kopie   italského filmu o mafii ale   tady to znechutili tím že   tam chalastali jak o   život,což mě nijak nebavilo   jestli více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10