Duben
ohodnotit

Medvídek

Rok:
2007
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
6.9.2007
„O světě, ve kterém je ženský princip mocnější než mužský, měkké je mocnější než tvrdé a voda je mocnější než kámen.“

Komentáře k filmu Medvídek

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 54
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.3.2012
Hořká ano, ale komedie? Asi   patřím k těm, kteří film   nepochopili. Nebo je to tak   chytrý, že na to nestačím.   Humor nijaký, pár   "zajímavých" scén   by tu bylo (když a s kým   chce Ema dítě), ale film mi   nic nedal. Leda   přesvědčení, že česká   kultura jde do kopru.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.12.2015
Tak „uchošťoury“ a   následná reakce /24/ mne   dostaly, za to tedy plus. Pár   hlášek ušlo, ale jinak je   to film pospojovaný   bezduchými a primitivními   dialogy. Vůbec mne   nezajímalo, jak to dopadne,   takže jsem sledoval jen po   očku. Nevím, proč si ti   tři lezli navzájem do   soukromí a po několika   minutách mne to stejně   přestalo interesovat. Herci   toho moc hrát nemuseli,   přečetli své texty a tím   to pro ně zvadlo. Nevím, tak   mi připadá že tato sestava   už neví roupama co by, a   nudu zabíjí točením   takovýchto hovadin.   201512139407/10025(mzt)
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Spletité příběhy tří   kamarádek. Každá zažívá   své strasti a slasti. Jedna   se marně pokouší o dítě,   druhá má už děti dvě a   čeká třetí (pochopitelně   ne s manželem), a třetí má   dítě, ale je nespokojená s   manželem. Nečekejte žádné   velké návraty, Tohle jsou   příběhy ze života, které   se možná staly i vám!
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.9.2007
Úsměvný film o   mezilidských, hlavně   partnerských, vztazích ze   současnosti. Příběh se   odehrává v rozmezí pár   let. To odhaduji podle   stárnutí a narození dětí.   Snad bych tento snímek ani   neuznačil za komedii,   přestože s sebou přináší   hlavně konverzační humor.   Doporučuji návštěvu   kina.
Snad bych jen   mohl zde ještě upozornit na   jednu "malou botu",   které se tvůrci dopustili.   Dcera (Sára Sotonová) Jutky   (Zuzany Fialové) ve filmu   mluví česky. Přestože   maminka Jutka je Slovenka.   Mám pocit, že dítě   vychovávané matkou převezme   do svého jazyka mateřštinu.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Jeden z těch slabších od   Hřebejka, asi už ho   neuvidím, prostě se   nepřinutím a 40% hlavně ze   slušnosti.
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2017
PROCESOR!
Snímek, který každý   hodnotí podle toho co si   "odžil" a to není   úplně dobře. Potom   nehodnotíme film, ale reakce   na něj. Pokud budeme   kritizovat, možná bychom   měli mít v sobě více   pokory.
Hugin
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Po dlouhé době jsem se   odhodlal zajít na nový   český film. Opět nezklamal.   Další z dlouhé řady   nudných a nic   neříkajících českých   filmů. Všechno strašně   překombinované, kdybych   zašel k sousedům, nebo ke   známým tak od nich uslyším   daleko zajímavější a   hlavně uvěřitelnější   příběhy. A herecké výkony   ?, v každém českém filmu   pořád ti stejní herci,   kteří nedokážou   překročit svůj stín a   hrají stejně, ať už se   jedná o drama nebo komedii   (no, občas se i jim něco   povede).
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Ježkovi oči, co to zas bylo?   My už neumíme točit filmy   nebo se mně to zdá?   Překvapilo mě to, jaká je   to zas blbost. A to tady bylo   docela nadějné herecké   obsazení, které by mohlo   přislíbit aspoň trochu   lepší zážitek. Ale tak je   to jenom můj názor. Zkrátka   se mně to nelíbilo.
Petra.Barbie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.5.2008
První Hřebejkův film....
...z něhož se mi nedělalo   nanic, který jsem bez odporu   zvládla dokoukat do konce a   světe div se - já se občas   i zasmála a vcelku se bavila.   Osudy několika manželských   párů a tradiční nevěry   nejsou nic nového, místy je   to opravdu hořká komedie,   kdy ty smutné momenty se   mají obrátit v humor,   všechno není vtipné, ale   přece jen...není zde   narozdíl od jiných   "hřebejkovin"   politika, nepitvá se tu roku   1968 a komunismus, ač s   nadsázkou, ale film je   alespoň trošku ze života.   Dávám průměrné   hodnocení, je to průměr,   ale dá se za čas vidět   znovu a narozdíl od jiných   tvůrcových filmů má šanci   znovu i pobavit.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2009
NO JO PAN HŘEBEJK VELMI   DOBRÁ KOMEDIE PŘESNĚ   UKAZUJE MEZILIDSKÉ VZTAHY   SMUTNÍ POHLED NA DNEŠNÍ   SPOLEČNOST VSKUTKU MOHU JEN   DOPORUČIT
Chrustyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2008
Možná jsem moc mladý na to   abych hodnotil film ve kterém   lidé (většinou) středního   věku řeší své osobní   problémy ale jde spíše o to   jak mě film bavil. A   popravdě mě moc nebavil. A i   když ještě nemám tolk   životních zkušeností   nepřišel mi film tolik   reálný. A z hereckých   výkonů bych vyzdvyhl jen ten   Macháčkův. Nějak mi   přijde, že současnost   Hřebejkovi nevyhovuje a   myslím, že by se měl se   svými filmy vrátit zpět do   minulosti.
Bara.40
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.6.2008
O čem a pro koho to je?
Kdyby pan Hřebejk sehnal pár   neherců a s kamerou je   sledoval doma,v   zaměstnání,či na ulici,   konečný
výsledek by   byl stejný.A ještě by   produkce ušetřila.Ve filmu   chyběli snad jen   Holubová,Liška,Dušek.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2013
Vůbec to nedrželo   pohromadě, jen sled   prázdných událostí s   nálepkami Řím - Praha,   slepovaný těžkopádným   humorem. A sledovala jsem   pozorně, asi až příliš,   protože jsem si nemohla   nevšimnout nepořádku ve   věku dětských herců -   potomek Macháčka a   Vilhemové vrněl v postýlce   jako kojenec v době, kdy   Nataša Burger byla těhotná,   ovšem na křtinách už   děvčeti byly tři roky, a   tak tomu již zůstalo   přesto, že italských dětí   i času přibývalo.40%   dávám pouze za repliky a   výkon J.Macháčka a   nepřítomnost Holubové s   Duškem.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet CZK   25miliónov║Tržby   Celosvetovo $2,817,885║ ? to   ako že bol pokus o čo?   Jediné slovo čo nachádzam   pre film je KATASTROFA!!! Od   prvého momentu to je len   nezáživné prechádzanie   známych hercov po pľace, bez   toho aby sa staval nejaký   dej... po pretrpenej prvej   hodinke som to musel vzdať.   /0%/
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.9.2007
Na první pohled pořád o tom   samém, při hlubším   vnímání docela neobyčejný   a moudrý film s příjemným   humorem.
Snura
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Jan Hřebejk se zřejmě před   časem rozhodl, že nahradí   kvalitu kvantitou a tak seká   každým rokem jeden film za   druhým. Bohužel, právě na   kvalitě je to hodně znát a   nezachrání to ani hvězdné   herecké obsazení. Zatím to   od skvělých Pelíšků   dotáhl k lehce   podprůměrnému Medvídkovi.   Obávám se, aby za dva za   tři roky některý z jeho   dalších filmů nedosáhl   kvalit Kameňáků.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Tak tu máme další z řady   českých hořkých   komedií,ke kterým je   zbytečné kdykoli se   vracet.Klidný komorní   příběh,bez zvláštního   uměleckého   dojmu,nezanechává žádné   pozitivní ani negativní   stopy.Neříkám film není   vyloženě špatný,je to   celkem slušné vyprávění s   překvapivě dobrým hereckým   obsazením,ale není to též   žádný zázrak.Vše už tu   bylo,příběh nemá náboj,je   bez napětí,bez nějakých   nečekaných zvratů.Celkově   příběh vypadá jak z   jiného světa (časově),jak   z jiného století.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2010
Vanda a Jirka. Anna a Roman.   Ivan a Johanka. Tři páry   kolem třicítky a také   nejlepší kamarádi. Každé   manželství však vypadá   trochu jinak – Vanda s   Jirkou, přestože spolu mají   dítě spolu nedokážou žít   – Jirka se rozvést nechce,   Vanda o tom naopak sní. Roman   s Annou se marně snaží o   dítě, jinak jejich vztah   vypadá idylicky. Ivan a   Johanka – přestože jsou   už nějakou dobu spolu,   vypadají pořád jako   čerstvě zamilovaní. Ale   téměř nic není takové,   jako se na první pohled zdá.   A je jenom otázkou času, kdy   vypadají všichni ti   zpuchřelí i čerství   kostlivci z ne zcela dokonale   uzavřených skříní. A pak   se teprve začnou dít   věci…
Hřebejk s   Jarchovským si začli nějak   libovat ve filmech, kde mají   opravdu docela obstojně   rozpracované postavy a   působí to všechno docela   reálnym dojmem ze   skutečnýho světa, jenže je   to na úkor toho hlavního, co   od filmu očekávám –   totiž pořádné zábavy.   Ovšem kvůli svému renomé   se jim opět podařilo získat   ty profláknutá jména,   objevující se v téměř   každém filmu – totiž   Jirku Macháčka, Ivana   Trojana, Aňu Geislerovou nebo   Tatianu Vilhelmovou. A ti   dokáží velmi zlepšit dojem   z filmu, kde něco jako   alespoň primitivní příběh   úplně chybí. Sledovat něco   takovýho s neznámými herci,   asi bych nadával, takhle se   musím přiznat, že po trpké   zkušenosti s Nestydou jsem   byl spíše příjemně   překvapenej. A už docela   klasicky se mi líbila   hudba.Každopádně s komedií   to nemá nic moc   společnýho…A tvůrcům   bych doporučil přestat   chrlit jeden film za druhým,   ale radši si na něčem dát   pořádně záležet, aby   mohlo vzniknout něco tak bez   výhrad kvalitního, jako byly   Pelíšky…
Pardal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Ale jo, medvídek docela ujde,   akorát že zhlédnutí nechci   mýt v životě žádnou   manželku:-)))Ne teď   vážně, pochopil kam tímto   příběhem Hřebejk míří   ale možná se mohl držet   trochu víc při zemi, pak by   byl ještě   důvěryhodnější.
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2007
... „Každý člověk je   jedinečnou záhadou a nelze   ho poznat.“ V Medvídkovi se   s neobvyklou lehkostí   provětrávají vztahy jak   partnerské ( ze kterých   vycházejí jako jednoznační   vítězové ženy), tak   kamarádské. A aby jim   člověk trochu porozuměl je   asi potřeba poněkud   zestárnout a mít za sebou   také nějaké to   nepříjemné překvápko ( to   se vždycky hodí). No, a já   jdu oprášit CD Evy   Olmerové.
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2007
Medvídek asi leckoho   překvapí dost mírnou   tragikomičností, která je   (nečekaně) neustále   odlehčována a nejde   příliš pod povrch.   Medvídek je lehký. Pobavil   mne narážkami, nápaditostí   a řadou zábavných scének.   Rozhodně nečekejte variaci   na nezapomenutelné snímky   <i>Musíme si   pomáhat</i> či   <i>Pelíšky</i>   (ačkoli režisér rozhazoval   superlativy, kudy chodil), já   jsem si film užil jako   nevtíravou, úsměvnou a   velmi dobře obsazenou   konverzaci, která sice   postrádá úderné momenty a   širší propracovanost a   dramatičnost vztahové   roviny, téměř po celou dobu   jsem se ale (minimálně)   usmíval. Nelituji a jsem   potěšen.
stanko
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.4.2009
Čekal jsem od pana Hřebejka   lepší film Medvídek jse   podle mého názoru nepovedl   pokulhává příběh pro mne   nezábavný film už tento   film nemusím vidět.
davidek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.6.2008
Tak nějak jsem to asi   nepochopil . . . Myslím, že   kdyby tenhle film nikdo   nenatočil, celkem by to   nevadilo,
Papaja73
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Nějak jsem nepochopila ,,co   tím chtěl básník vlastně   říci?"Film na mě   nezapůsobil nijak úžasným   dojmem.Děj nemá žádný   záchytný bod nikam   nesměřuje,ve filmu se   vlastně vůbec nic   neděje.Kdyby tento snímek   nebyl vůbec natočen,žádná   velká tragédie by to   nebyla.Průměrný film,který   sice není horší než   ostatní podobné snímky ale   u Hřebejka je to trochu   málo.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2013
Klasika - takhle to vypadá v   životě, Trojan i Macháček   odvedli dobrou práci až si   člověk říká, jestli to   nejsou sousedi...
Clockwork
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Naprosta kravina,prvni pul   hodinu sem apsolutne nevedel   vo cem to jako ma   bejt.Kvalitni obsazeni,ale   mdle a nudne vykony.
lynn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2008
Na jednu stranu film, který   zdánlivě nic neříká.   Vypráví životní příběhy   několika párů. Na druhou   stranu dost realistický a   opravdový popis toho, jak to   chodí v manželství po   několika letech. Problémy,   kterými si projdou snad   všechny páry. Podle mě   zdařilý film.
ZuzikD
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Bezduché dialogy, placání   se po place.....smysl filmu mi   nějak ušel....o čem to   sakra bylo? Všichni všechny   podvádí a rozvádějí se a   pak spolu upečou dort?   Čekala jsem od Hřebejka   mnohem víc než čeho se mi   dostalo, škoda.
sylwikk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.11.2009
Film, kterej mě hodně   zklamal :( Nezáživnej, až   nudnej děj nezachránilo ani   velmi dobrý herecký   obsazení. Vůbec to neni   vtipný a ničim mě to   nezaujalo. Rozhodně nemám   potřebu vidět tenhle film   víckrát.
Warden
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.12.2007
neslané nemastné ani dobré   ani blbé.Nevím.Prostě   průměrný film,ke kterému   se není třeba vracet.......
andriy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.10.2009
U vína se říká, že čím   starší, tím lepší. Takhle   tomu, ale není u Hřebejka.   Sice je, sem tam nějaký   světlejší záblesk v jeho   tvorbě, ale cítim postupný   úpadek. A pro mne je   medvídek jedním z těch   úpadku. Celý film jsem   nezaznamenal, že bych se   alespoň pousmál. A nakonec   jsem to dokoukal jen z toho   principu, že od filmu   neodcházím. Pro mne naprosto   zbytečný a nudný film,   nijak, ničím a NIKÝM   nevybočující. Ani ten   příběh mne nenadchnul, NIC.   Myslim, že česká   kinematografie opravdu   zažívá DOBU TEMNA. A   Medvídek je pro mne důkazem!
Mary.Elwood
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.8.2008
Tento film ve mě nic   nezanechal nijak me neoslovil   a taky uz ho vzivote   neshlédnu. Bud jsem   nechápající nebo tohle je   jenom 98 minut nudy.   Jediné co se mi snad líbilo   byla hláška - Sundej si   boty! To víš že jo já si   je sundám a přilepím se k   podlaze! ''
Mr.Kluzo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2007
Tento film by neměli hodnotit   lidi pod 30 let, protože se   vůbec nedívím, že jim nic   neříká. Je to komedie o   stárnoucích ženách a   druhých mízách mužů.   Velice dobře natočené,   skvělé hlášky, skvělý   dialog Menzel-Křesadlová,   skvělý monolog Zuzana   Fialová (...ty sem chodíš   jako na squash, vole). Trošku   mě zklamal Trojan, jeho   "ksichty" se hodily   na Hitlera z "Jedné ruky   co netleská", ale v   tomto filmu se to moc   nehodilo. Celkově jsem s   tímto filmem spokojený.
Lucka-V.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Od tohoto filmu jsem čekala   mnohem víc. Děj byl celkem   nezáživný, ale naštěstí   to trochu zachránilo jeho   skvělé herecké obsazení.
weitinger
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Film hodnotit nebudu, není   co, navíc ostatní   komentáře se vyslovily   celkem jednoznačně.   Souhlasím. Ale nedá mi se   zmínit o několikrát   omílaném hereckém   obsazení. Po převratu 89 se   ujaly dvě, tři šablony a ty   se naklonují skoro na každý   český film: Polívka -   Dušek - Holubová, Macháček   - Trojan - Gajslerová,   trošku do pozadí se dostal   tandem Donutil - a zase   Polívka. Je to kolovrátek,   stačí malinko doplnit o   neokoukanou tvářičku (viz.   na výsluní se znenadání   ocitnuvší   "mladíček" - nic   ve zlém - Krobot) a tvůrci   si myslí, že k úspěchu   filmu vede jen a pouze tohle?!
arciking
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Inu, film.

Tak   já nevím, někdo tady   píše, že je tohle   realistický pohled na   manželství po několika   letech......a to má bejt teda   jako součást nějaký   kampaně proti uzavírání   sňatků, nebo co? Já teda   nevěřím tomu, že takhle to   v manželství   vypadá.....předčilo to   totiž i ty moje nejhorší   sny. Takže děkuju pane   Hřebejk, děkuju za to, že   se kvůli vám nikdy   neožením.

Jinak vůbec nechápu   smysl filmu......možná jsem   schopen pobrat, co tím mělo   být řečeno, to mně je snad   jasný. Ale nechápu, PROČ to   mělo být řečeno. To jde   vážně mimo mě.
kara.lol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2009
Docela dobrá komedie na   ukrácení večera. Bavila mě   hlavně Táňa Vilhelmová a   dobrý výkon podala myslím i   Klára Issová. Bylo tady pár   vtipných scén, ovšem   myslím, že Hřebejk natočil   i daleko lepší filmy.
miláček
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.3.2010
To se zas jednou   "povedla"   blbost.Podle hereckého   obsazení film vypadal docela   slibně,ale vpodstatě celý   děj byla nuda,naprosto o   ničem.
Angelitos
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Filmek nehodnotím ani zle,   ani příliš dobře. Zasmála   jsem se, ale také naopak   pesimismu bylo pespříliš.   Nemohu říci, že to byla   ztráta času, ale také bych   se na filmek už znovu   nepodívala.
JaPa
Hodnocení:
Přidáno: 29.10.2007
Film sem neviděl, a po   upoutávce na Medvídka která   běžela na Nově si myslim   že ho ani nikdy neuvidim
Komparsista11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Nejlepší českej film za   poslední roky. O Hřebejkovi   se všeobecně ví, že je   dobrej, ale přece jestli se   mu něco opravdu povedlo, je   to Medvídek. Žádná   extrémní láska až za hrob,   ale manželská všednost,   nevěry a propletence. Do toho   jako spojovací článek ten   dort s medvědem mě dostal.   Název Medvídek jsem   původně považoval za   infantilní kecy, jakýma   oslovují ženské chlapy.   Medvídek jako dort byla   bomba!
zd.dvo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Jiří Macháček úplně v   nové roli (proti   Samotářům), která je jak   na jeho tělo. Film má velmi   dobré obsazení. Myslíte,   že všichni muži jsou   takoví?
77car
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.12.2007
To je snad nejhorší český   film, který jsem kdy viděl.   Absolutní ztráta času. Asi   jen pro náročné diváky.
Morbo
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.2.2010
Odpad českého komediálního průmyslu
Komedie je odjakživa doménou   české filmové tvorby. Tento   fakt má pozitivní dopad v   podobě mnoha a mnoha   výtečných českých   komedií napěchovaných   prvotřídním humorem, který   by i mrtvého rozesmál. Má   ale i negativní dopad. Žánr   je přesycen a zejména v   posledních letech, kdy podobu   české komediální filmové   tvorby určují v zásadě dva   filmy - Gedeonův Návrat   Idiota a Hřebejkovy Pelíšky   - vzniklo nemálo filmů,   které se snaží vést na   (dnes už pomalu   dohasínající) rozjeté   vlně, ale přitom defacto nic   nepřináší. Medvídek je   toho nádherným   příkladem.
Medvídek   je film bez obsahu. Zcela a   naprosto. Však ho také Jen   Hřebejk vysypal z rukávu v   mezičase uprostřed chrlení   jiných (a nutno říci, že   podobně   "kvalitních")   nevtipných nekomedií.
Je těžké o tomto filmu   něco napsat, protože ono   skutečně není o čem psát.   Obsah Medvídka je po valnou   většinu minutáže tak   fádně realistický, že   budete mít pocit, že kdyby   někdo natáčel vaši   každodenní osmihodinovou   pracovní rutinu včetně   čekání na autobus, nebylo   by to o nic méně poutavé.   Místy se objevují vtipné   úlety, které ovšem v celé   té šedi působí naprosto   křečovitě a nepatřičně.   Pojetí se pokouší kloubit   tragické situace s humornou   nadsázkou, přibližně ve   stylu, jak ho sám Hřebejk   zavedl v Pelíškách, ovšem   naprosto neefektivně a   neúspěšně.
Shrnuto   podtrženo, Medvídek je jeden   z nejhorších filmů, které   jsem kdy viděl. Z celých 98   minut jsem měl jen párkrát   dojem, že tímto momentem   autor chtěl skutečně něco   říci, ale po valnou   většinu doby jsem se jen   snažil udržet pozornost a se   zdviženým obočím sledoval   tuto odfláknutou   rychlokvašku českého   komediálního průmyslu.
pusinkadenniska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.11.2009
nijak mě tento film   neoslovil. vydržela jsem ho   sice do konce, ale nic moc
Manuela
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Tenhle film jsem teď koupila   na DVD hlavně kvůli mamce,   která ho chtěla vidět.   Spíš z nudy jsem se koukala   s ní. Myslela jsem si, že   mě to moc bavit nebude, ale   nakonec jsem se hodně dobře   bavila. Fakt hodně dobrý.   Mně to přišlo hodně ze   života. Ty partnerský   vztahy, nevěry a vůbec to   všecko. Hodně lidí nadává   na současný český filmy,   ale já si nemyslím, že jsou   až tak špatný. Jo, občas   se objeví něco, na co se   nedá koukat a ani u tohohle   filmu jsem si nic neslibovala,   ale je to fakt bomba. Hodně   se mi tam líbí Táňa   Wilhelmová jako nervózní   mamča, co fakt krutě   nestíhá.
Niry
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Pro mě je to film, který se   ničím nevymiká serii ale   Divoké včeli, kráska v   nesnázích a tak dál.Film,   který je pesimistický a   neukazuju pranic zajímavého   nic co by pobavilo, nic co by   zaujalo. Je to jen další z   pesimistických pohledů na   lidský život. Potkat   člověka s akovým názorem   tak s ním už nikdy znovu   mluvit nebudu a s filmem je to   stejné.
ChewieDC
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Velmi nezáživná   konverzačka, která by sama o   sobě byla dost průměrnou   divadelní hrou. Jako film   nefunguje už vůbec. Ovšem   jak už je u dua   Hřebejk/Jarchovský zvykem,   pár scén je prostě   skvělých - například   závěrečná zpověď   Trojanova. Být tak dobrý   celý film...
barbarella.s
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
film k pobaveni a zamysleni zaroven
mne presne zahral tento film   do noty, ackoliv jsem se   bavila nad nekterymi skvelymi   dialogy - hl. Machacek ,   Trojan, zaroven mne u toho   mrazilo...velmi podobne   situace a charaktery jsem   zazila na vlastni kuzi :-(.   Mam rada hrebejkovske vnimani   sveta, tady byla bonusem I   krasna kamera a zabery. Urcite   ma film vetsi hloubku nez   opevovane filmy Marie   Polednakove z posledni doby !
Voglick
Hodnocení:
Přidáno: 26.10.2009
Je to škoda...herecké   obsazení slibovalo víc. Film   nejspíš neosloví většinu   diváků, ale i své fandy si   přece jen najde. Pro mě to   byla nuda. Issová předvedla   celkem dobrý výkon v roli   zabržděné ženské. To je   asi tak všechno.
Bubi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.10.2007
nic moc....
tak tohle je typ filmu ke   kterému máte velké   očekávání ale nakonec jste   zklamaní. možná je   medvídek pro starší nebo   jinou vekovou skupinu nez   18-20 ale presto me opravdu   zklamal. tragikomický děj,   vtipné okamžiky téměř   žádné.. po pulce filmu   jsem netrpělive ocekaval -   KONEC
simca222
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2014
Ujde
Film jako takovej nic moc -   takový bez děje a bez   konce.
Film je divně   ukončeny. Ale na to že je od   Hřebejka ujde.
spartanej
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Čekal mnohem víc, film mě   velice zklamal. Nezáživný   děj, herci sice dobří ale   na tenhle film už bych se   víckrát nepodíval.
emekk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.10.2011
Nejlepší Hřebejkův film
Proč nejlepší? Protože k   němu musela být největší   odvaha. Protože se nesnaží   bavit. Protože je krásný   tím, jak je obyčejný. Jak   se nesnaží pravdy a moudra   vtloukat lidem do hlavy, ale   prostě je jen sděluje.   Chápu, že se tento film   nelíbí. Lidé očekávají   nové Pelíšky. Ale tento   film není pro zábavu. Z   komentářů soudím, že mu   skoro nikdo neporozuměl,   přesto, že na začátku i na   konci jsou citáty které   říkají o čem ten film je a   Ivan Trojan to na konci   vysloví. Nemusíte všechno   pochopit, stačí to   přijmout. Když někdo   napíše, není to film pro   mne, nelíbil se mi, tak   vyjadřuje, ač to neví,   smysl filmu. Když někdo   napíše že je to krávovina,   nelze se divit, že   neporozuměl. Nakonec citát z   filmu. Je dobré pravdu znát   a nahlas o ní zpívat, ale je   lepší pravdu znát a zpívat   o datlích. (Čínské   přísloví) Zkusme se   zamyslet nad tím, jak   prezentujeme své pravdy.   Bojím se, že pan Hřebejk po   přečtení komentářů na   svůj film, se bude snažit   točit jen samé další   Pelíšky a to by byla veliká   škoda. Prosím, nemusíme   chápat, ale nebuďme zlí. eM

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24741minih24741Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi (1974) 
n
minih9583minih9583Jen pro tvé oči (1981) 
For Your Eyes Only n
minih74877minih74877Jožko Púčik a jeho kariéra (1983) [TV inscenace] 
Jožko Púčik a jeho kariéra n
minih14918minih14918Okovy moci (1994) 
Chain of Command n
minih39052minih39052Román pro ženy (2005) 
Román pro ženy n
minih17414minih17414Příklady táhnou (1939) 
Příklady táhnou n
minih181134minih181134K zemi hleď! (2021) 
Don't Look Up n
minih82724minih82724Sektor 7 (2011) 
7 gwanggu n
minih65909minih65909Pan Jordán a Habada (1968) [TV inscenace] 
Pan Jordán a Habada n
minih24309minih24309Zkušební doba (1988) [TV inscenace] 
Zkušební doba n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

17:35 - 18:20

25 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu

17:30 - 18:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

5 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764391
Plakátů: 376836
Obsahů a biografií: 178352

Poslední komentáře

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10