Duben
ohodnotit

Pařba ve Vegas

The Hangover

Další název:
Vo štvorici po opici / Vo štvorici po opici (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
18.6.2009
„Byla to noc jako žádná jiná. Škoda, že si z ní nic nepamatují...“

Komentáře k filmu Pařba ve Vegas

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 58
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2011
paříme!
nejlepší komedie, jakou jsem   v posledních letech viděla!   ohromně jsem se bavila...   partička, po dobrodružství   hladových chlápků byla   perfektně složená...   inteligentní krasavec, zubař   bez zubu, ožehnutý ženich,   sexy pupkáč a mimino... k   tomu tygr Mieka Tysona,   čerstvě provdaná tanečnice   od tyče a film hned utekl   strašně rychle... zábava   prostě musí v životě být   - celkově to byl skvělý   nápad, skvělé hlášky,   opravdu exotická cesta za   loučením se svobodou, kterou   si nikdo z nich nepamatoval,   zato snad každý chlap na   světě by ji chtěl   zažít... už jsem nadržená   na dvojku!
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2014
The Hangover aneb Skvelá Komédia
Komédia,ktorá je nadupaná   humorom a preplnená skvelými   hercami.Príbeh je celkom   nezvyčajný ale ide hlavne o   úžasný humor,ktorý stojí   za viac ako jedno pozretie.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2010
Tahle komedie mě fakt moc   bavila. Film o tom, co všecko   se může stát, když si 4   kámoši vyjedou na rozlučku   se svobodou do Las Vegas.   Probuděj se po propařený   noci a ani jeden z nich   netuší, co v noci   vyváděli. Doug, kterej se   má ženit, navíc úplně   zmizel. Takže kámoši se   pustěj do pátrání, co se   vlastně v noci stalo a musej   najít Douga a včas přijet   na svatbu. Film plnej naprosto   šílenejch situací mě fakt   pobavil :) Kromě děsně   vtipnýho spícího Stu pro   prohýřený noci mě asi   úplně nejvíc dostal   tygřík v koupelně :D   Prostě fakt mazec!
BOS3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2009
Trio zúfalcov, ktorí krok po   kroku odhaľujú čo sa   vlastne stalo pri zapíjaní   slobody. Špeciálne zubár je   dobrý. Asi najzúfalejší,   zhrozený a vystrašený   činom, ktorý vykonal.   Budúci švagor s nízkym IQ   predvádzajúci trápnosti,   dobrý mix a u mňa bodujú.
Dejw86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2010
Vynikající
Konečně po dlouhé době   vynikající komedie. Sranda   od začátku do konce..   Taková bláznivá rozlučka   se svobodou, která pobaví a   nezklame.
Koldyn11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2009
Po dlouhé době opět   přišla komedie, která   dokázala bavit po celou dobu   svého trvání. Velké   množství parádních   hlášek, vtipných scén,   zvláštních únosů a   komických nehod. Todd   Phillips mě opravdu velmi   mile překvapil a dokázal i s   téměř neznámými herci   natočit skvělý film.   Společně se Star Trekem je   Pařba ve Vegas pro mě   osobně zatím nejlepším   filmem roku 2009.
Speedy01
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2012
Tuhle skvělou komedii jsem   viděl teprve minulý rok   (jestli se nepletu) a musím   říct, že je to jedna z   nejlepších, kterou jsem za   celý rok viděl, takže   hodnocení je jasné i když   plný počet nedávám často.   10/10
hellercz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Perfektní komedie, co má   šťávu. Po dlouhé době   jsem se skutečně a od srdce   zasmál :D a tlustý ježíš   byl nejlepší :D
Pavka89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Jen tak jsem šla do kina s   vědomím, že se možná i   párkrát zasměju... omyl...   měla jsem co dělat ..abych   popadla vůbec dech! A   závěrečné titulky?..to už   tekly slzy proudem. Pro mě je   to prostě nejlepší komedie   posledních let :-)
pusinkadenniska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.10.2009
super
fakt parádní komedie, takhle   jsem se dlouho nenasmála.   Doporučuji
ApexTwin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2009
10/10
Mam rad komedie tohto typu,   nieco ako What happend in   Vegas, tiez sa odohrava vo   Vegas, ale v trosku lepsom   style :) Bol som na tom dva   krat v kine, vyborne...
lipy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2009
davam plny pocet ptz jsem se   tak uz dlouho nezasmal.   vyborna komedie se skvelymi   hlaskami...na odreagovani a   zasmani proste the best...
Ajwin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2010
Když jsem tento film shlédl   prvně nemohl jsem uvěřit,   že je už konec. Celý film   mi připadal dlouhý sotva tak   10 minut, protože když se   člověk kvalitně baví čas   plyne rychleji. A u této   strhující komedie se   rozhodně budete bavit.
Pojednává velmi   ožehavé téma, a to když se   pár chlapů probudí po   rušné noci plné alkoholu,   drog, hraní a dalších   věcí, které prostě patří   ke správné   "kalbě" v Las Vegas   a snaží se vzpomenout kde   vlastně ztratili hlavního   oslavence.
Pařba ve   Vegas podle mě patří k   nejlepším komediálním   filmům roku 2009, která Vás   nenechá jen tak sedět aniž   by Vás tak 100 000x   nerozsemála.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.4.2014
Námět připomíná starší   teenagerský snímek 'Hele   vole, kde mám káru?' (2000).   Tady jsou však aktéři o   dost starší, ale jak je   vidět, s mladýma se nijak   nezadají. 'Kocovina', jak   zní originální název v   překladu, což je daleko   přínosnější než 'Pařba   ve Vegas', jaký dal český   distributor, obsahuje humoru   více než dost a kdo něco   takového prožil či zažil,   určitě mnohé připomene.   Kocovina je ošemetná věc.   To si mnohdy jeden nevzpomene   ani kde má vlastní nos.   Přínosné na snímku je, že   jediná humorná scéna   nezapadá do sitkomu, či do   nechtěné trapnosti. Po   divátské stránce spíše   pánská záležitost. Pouze   ti dokáže pojmout všechny   etudy zde zvýrazněné.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Parádní komedie s hromadou   úsměvných situací a   geniálních hlášek.   Představa bytí v jejich   kůži je sama o osobě   geniální a strašidelná   zároveň. Role Alana v   podání Zacha je naprosto   nedostižná =D
jardiv
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.7.2009
Hlava bolet nebude
I když scenáristé narvali   do filmu všechno možné   včetně kočkovité šelmy a   bezprizorního mimina (což   není zas tak originální),   výsledkem není nějaký   beztvarý slepenec. Naopak,   vše je chytře sestaveno a   ani ta troška nezbytného   análního humoru tu neruší.   Nosným nápadem je „okno“   hlavních hrdinů - spolu s   nimi se postupně dovídáme,   co se oné divoké noci v Las   Vegas vlastně stalo. A tím   je udržena naše pozornost   až do naprostého konce   včetně závěrečných   titulků.
Některé   postavičky, jako například   párek policajtů, co si   neuhlídali služební auťák   anebo doktorova družka   (noční můra každého   svobodného mládence), jsou   opravdu k pomilování. Tak   neváhejte a jděte se   kouknout. Dobře se pobavíte,   a hlavně – na rozdíl od   Douga a jeho kamarádů –   vás hlava po tom všem bolet   nebude!
iqtiqe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2009
Není to takový zázrak, jak   jsem čekal, ale i tak dost   dobrá zábava, určitě bych   našel pár origináních   scén; pro mě je to snad   nejlepší komedie 2008-2009.   Pokud jde o prožitek a   náladu, je to něco jako   trochu dospělejší Road   Trip, zasmál jsem se dobře.   Ještě na to kouknu jednou s   českými titulky, sem tam mi   něco uniklo.
adam75
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.9.2009
Už jsem se dloooouho takhle   nezasmál. Dobrej nápad   dobře zpracovanej. Figurky   jako je čínskej mafián, dva   poldové nebo samotný Mike   Tyson krásně dokreslují tu   pařbu, na kterou si nikdo   nevzpomíná...
Jops
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.5.2011
:)
Byl jsem na tom v kine a   parada, ja se u toho skutecne   rezal :) Vetsina z nas uz   zazila ty situace, kdy si   myslela, ze ma vsechno pod   kontrolou a pak se podiva na   fotky co jsou v telefonu a   rikam si, no to mi po*er zada,   s touhle babou jsem se fotil ?   a kdo me vlastne fotil...   Pokud se Vam neco takoveho   stalo, urcite to zkouknete a   pokud se Vam to nestalo, tak   to doporucuju dvojnasob :)
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2010
Pařba ve Vegas
Další hodně povedená   komedie z režie Todda   Phillipse, herecké obsazení   muží bylo fajn až na   jednoho neznámeho nováčka.   Jinak Bradley Cooper je super,   a je fajn že se sním teš   roztrhl pytel, protože je   skoro v každém filmu.   Zábavná komedie o 4   kamarádech, kteří se   vydají do Vegas. A však   zábava nastává jakmile se   vzbudí a zjistí, že jejich   kamarád - ženich jim chybí.   Začíná zabavná pouť po   Vegas.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Pařba ve Vegas
Komedie, která má všechny   atributy, aby se zařadila na   průměr. Ale tentokrát,   nejspíš díky režisérovi,   vše dopadlo nadprůměrně.   Stačí se jen kouknout, jak   si tento snímek vede v   kinech. I já jsem po   shlédnutí příjemně   překvapen, komedie ve stylu   Road Trip nebo Stalo se v Las   Vegas, ale určená trochu   staršímu publiku:-)   Nejlepší scéna? Podle mě   všechny s miminkem...
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2011
Deja vu
To ranné prebudenie určite   mnohým niečo pripomenulo a   zrejme mnohí to už zažili,   ale asi v podstatne menšom   rozsahu škôd. Nuž, stane   sa. Každopádne skvelá   komédia, pri ktorej som sa   bavil, ako už dávno nie.   Síce otrepané téma, avšak   perfektne spracované, nenudí   a prináša nové a nové   prekvapenia. Chvíľami   komédia až zasahuje do   oblasti ľahkej detektívky. O   šoky tiež nie je núdza, kto   už mal po opici v kúpelni   živého tigra. U Tysona vo   vile to rozbalili solídne.   Skvele hláškuje Alan, tomu   teda ide karta ("žil   tady nekdy cézar?",   "uvažuji, že si udelám   barmanský kurz"). A   všetko nakoniec zaklincovali   tými nájdenými fotkami   nakoniec. To bola jazda
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.7.2012
Herci v hlavních rolích byla   dobrá volba,rozdílnější   povahy bychom asi hledali   těžko...Velmi originální   nápad,správně ujeté a   velice zábavné --->80%
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2010
Palec Nahoru !
Tak tohle je opravdu   pařba.Osobně tento typ   komedií vůbec nemusím, ale   tady jsem se královsky   bavil.Po ospalém začátku   který je jen předehrou k   událostem následujícím   jsem každou minutou dychtivě   čekal co se naši prapodivní   a neslučitelný přátelé   dozvědí cože se to minulou   noc stalo.Takové okno bych   opravdu mít nechtěl a ranní   scéna po probuzení mě   smíchy málem zabila.Mike   Tyson holt přišel o   tygra.Tady je krásně vidět   že není nezbytně nutné   vymýšlet křečovité vtipy   a balit je do romantických   témat.Život sám o sobě   jich nabízí dost.Opravdu   doporučuji, vypnout a pobavit   se.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2009
Svym způsobem ojedinělá   komedie, zakládající se na   faktu "loučení se   svobodou", na které   vyrazí 4 přátelé do Las   Vegas. Problémem je, že   druhej den mají okno jak   vrata do hangáru a nestačí   se divit, co se přes noc   všechno odehrálo. :-)   Výborná a svižná komedie   pro chlapy.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Nikdy bych neřekl že se   zasměju u tak šílené   komedie typu, Pineapple   Express nebo Hele vole, kde   mám káru...Něco ale Pařbu   ve Vegas odlišuje, zde se   jedná o inteligentní humor,   založený na scénáři…Je   až neuvěřitelné co se   dokáže zrodit v jedné   hlavě, a v zápětí je   ještě neuvěřitelnější   že to dokázal někdo   natočit…Vše začíná   celkem nevinně, ale divák   ví že se něco semele…A   najednou je to tady, hlavní   hrdinové kteří nejsou ani   nějak slavní se probudí v   hotelovém pokoji, kde se   promenáduje slepice, v   koupelně čeká tygr a nikdo   si nic nepamatuje…Říkáte   že by tohle neměla být   zábava???To se   neuvěřitelně pletete, z   Ameriky letos ještě nic   vtipnějšího nevylezlo…Ani   se nedivím že se to   umístilo v TOP 250 na   imdb…Možná vypadá levně,   ale má toho v sobě fakt   hrozně moc...a to jsem ani   nemluvil o muzice, která je   do komedie zanesena naprosto   dokonale!!!
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2009
Upřímný a snad i s trochou   nadsázky pravdivý film,   jehož největší silou   nejsou vtipy a humor (občas   mi humor přišel spíš   trochu trapný, zejména ve   střední části, kdy se   nabaluje jedno neuvěřitelné   odhalení na druhé), ale   síla plynoucí ze snímku   jako kompaktního celku – na   konci jsem pocítil okamžik   sebeuspokojení, který   ještě zesílil s důkazními   „TOP SECRET“ fotografiemi   během závěrečných   titulků. Chlapi jsou   správně „po flámu“,   každý to prožívá jinak,   jelikož každý z nich také   JE úplně jiný, a značně   svérázná jízda začíná   už s prvními slovy Bradleyho   Coopera: „Listen, we fucked   up ...“ Nejslabší momenty   však pociťuji právě ve   střední části, kdy se   hrdinové vydávají po   stopách celonoční pařby a   pohřešovaného parťáka.   Právě pátrání a   následná odhalení   přináší až příliš   často opakovaná slova „nic   si nepamatujeme“ a s tím   spjatá občas dost protivná   individua (nejvíc trapný mi   přišel asi Mike Tyson), s   nimiž přišli do styku.   Nicméně jako celek má film   ohromnou sílu.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.10.2009
Až na pár hluchých míst je   Hangover výborná komedie ,   která sice nepřináší co   se týče příběhu nic   nového , ale je to celé   natočeno s takovým nadhledem   a lehkostí , že jsem snímku   v průběhu lecos odpustil. Po   delší době opravdu komedie   od podlahy , kterou budou mít   možná některé slabší   sorty diváků trošku   problém strávit. ;-)
reby
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Jojo takovýhle mejdany maj   svoje kouzlo, když si pak   člověk marně snaží   vzpomenout a nic tam není,   pak něco od ostatních   slyšíte a nevíte jestli si   dělaj srandu nebo se to   stalo, pár podobnejch party   jsem taky zažil, ale ve filmu   je to dokresleno do dokonalý   opice, ranní probuzení mi   připomělo jednu scénu z   filmu strach a hnus v las   vegas, akorát mejdan Deppa s   Torem byl asi tak 10x hustší   :)
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Nářez a zároveň i pařba.   Přesně řečeno OLD SCHOOL.   Výborné herecké   zastoupení, nejvíce co mě   asi dostalo byla zápletka,   které byla vskutku dokonalá   a zábavná. Skvělá kamera,   která nás dostala do   pořádného varu v   neuvěřitelným prostředí.   Doprovod hudby tam v plynul   úplně sám!!! V poslední   době nejvíce zábavná   komedie, co jsem viděl.
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.11.2013
výborná zábava. některé   scénky se určitě stanou   nezapomenutelnými. jednou za   čas se určitě rád znovu   podívám.
Nymeria
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2011
konečne niečo nové a   zábavné...občas trocha   americky trapné, ale ten   koniec to zachránil :D   komédia ako má byť :)
anetaaneta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2010
Skvělá podívaná. Konečně   to není stupidní nebo   trapná rádoby komedie, ale   vcelku chytrá hádanka, co se   dělo včera v noci, když   banda chlapů zjistí, že jim   jeden chybí...Zamála jsem se   a to je hlavní takže body   pro tvůrce.
ricky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2014
super partička s geniálním   tupcem Alanem. Nenáročná   stopáž potěší, pořád se   něco děje a celý film má   spád. Škoda těch   pokračování, která si jsou   strašně podobná a táhnou   kvalitu tohoto dílu dolů.80%
J-CoB
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Od filmu jsem nečekal nic   speciálního, ale nakonec se   z něj vyklubala fakt solidní   komedie u které jsem se bavil   od začátku až do konce,   můžu všem doporučit.
Pyjan_eS
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Abych pravdu řekl obálka   filmu mu mě nijak nelákala a   slibovala spíše nejakou   blbost než dobrý filmek. Ale   mile sem byl překvapen.   Komických situací bylo tak   akorát a tak zvaný   kaskádový efekt šlapal jako   švýcarské hodinky a já se   krásně bavil. Takže   nemůžu nic jiného než jen   tuhle dobrou komedii (kterých   poslední dobou moc není)   doporučit!
Bartson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Tak jsem si na začátku   říkal, že to bude další   záležitost u který člověk   bude rád, když se dostane do   půlky, ale ono to má   překvapivě spád od   začátku až do konce a   člověk se nenudí a dumá   nad tím, jak to asi bude   pokračovat dál :-).   Rozhodně doporučuji ke   shlédnutí. P.S.: Pozor na   dveře :-D
poiu1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2009
Čtyři muži se vypraví na   loučení se svobodou do Las   Vegas. Stráví tam bouřlivou   noc a ráno si nic   nepamatují. V pokoji doutná   křeslo, kolem pobíhá bílá   slepice, v koupelně je tygr,   v bytě se nachází cizí   prcek a budoucí ženich Doug   se stratil. Začíná   šílené hledání Douga,   matky dítěte, vlastního   auta... Střelená komedie,   která stojí za zhlédnutí.
aribary
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2010
KONEČNĚ
Konečně americká   komedie,která doopravdy   pobaví a u které se budete   upřímně smát.Sice se   nevyhnula několika slabším   místům,ale když už si   myslíte,že scénáristovi   dochází dech opět vás   nakopne takovou vylomeninou a   zároveň posunem děje že   budete zírat(např. nahý   číňan v kufru   auta).Hlášky jsou super,   herecké výkony nemají chybu   a Zach Galifianakis jako Alan   je k sežrání.
  Škoda že se poslední dobou   takových filmů točí málo   a to nejen v americe.To je   furt samá katastrofa,tajní   agenti,nebo modří opolidé   ale dobrých komedií je   méně než
šafránu.Díky   pánové,skvěle jsem se   bavil.....
Amidamaru
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2010
u tohoto filmu se rád vždy   odpočinu. místy vtipný   místy trochu akční a   hlavně hledání vlastní   minulosti prokalené noci s   docela překvapivým závěrem   je pro mě příjemná   záležitost
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2011
Průměrná komedie s   oblíbeným tématem   "loučení se   svobodou", tentokrát v   americké provedení. Vtipné   scénky, některé opakované   z jiných filmů, ale celkově   i originální skoro   detektivní zápletka.   Většinu filmu jsem se dobře   bavil, podívám se po čase i   podruhé.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2013
Nijaké očekávání, nijaké   zklamání. Docela vtipné   situace, absence fekálního   humoru, na Bradleyho Coopera   se hezky kouká, vyloženě mu   věřím to co říká   (ironie). Ještěže u nás se   rozlučky před svatbou moc   nevedou, pak člověk   neriskuje novomanžela se   spáleninami v obličeji.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2016
Viděl jsem to teď podruhé a   musím říct, stále to   funguje. Bavil jsem se dobře,   ačkoliv pro někoho může   být tato komedie za hranicí   vkusu, mně neurazila a   slušně jsem se zasmál.   Nejlepší je konec, jak na   fotkách vidíte co ta   čtveřice vlastně všechno   zažila:-)
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.11.2011
dobra komedie,kde podobnych   ale je spousta,megaparba   ztrata pameti hledani neceho   viz. "Hele vole kde mam   karu" ... ale za   shlednuti urcite stoji
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2019
Skvely start, ku koncu dochadza dych...
Skvela komedia so super   napadom a vybornym   Galifianakisom a   Cooperom.Skoda,ze scenar nebol   uplne dotiahnuty do detailov a   zaver bol miernym   sklamanim.
Film   jednoznacne doporucujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2013
Pařba ve Vegas
Dobrá komedie, která   nabídne několik povedených   situací, na druhou stranu   však musím řict, že film   byl pod moje očekávání.   Zas taková sranda k   popukání to není, zápletka   je spíše průměrná a děj   mohl být taky více   bláznivější. Myšlenka   filmu založená na tzv.   alkoholickém oknu je   vynikajíci, nicméně jsem   toho názoru, že to šlo   zpracovat i lépe.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Okno jak výkladní skříň
Tematicky to hodně   připomíná černou komedii   Šest pohřbů a jedna   svatba.Pařba ve Vegas mě   příjemně překvapila,dobře   jsem se bavil.Škoda,že   místy docházelo k lehčím   trapnostem.Např.scénky s   čínským mafiánem působily   křečovitě než komicky.Ale   jinak bezva.Šest pohřbů a   jedna svatba je kvalitativně   o třídu výš.
Zimmy871
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Takova odpocinkova blbost, ale   stoji za to se na to kouknout,   bohuzel v mem pripade jenom   jednou....
martas_v
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.11.2009
Podle ohlasů jsem čekal víc   a možná proto jsem byl   sklamanej. Děj je hezkej,   občas se zasmějete, ale od   komedie bych čekal víc. Na   druhou stranu zde není   zástup nadržených maníků,   který schánějí chlast nebo   ženský.
Ell3
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2010
Na to jak si každý tento   film vychvaluje jako   prvotřídní komedii,tak to   nebylo nic moc.Ale zase když   se to porovná s ostatními   "komediálními"   filmy,tak to byla   zábava.Příběh byl na   jedničku,hlavní hrdinové   nic extra,ale to mělo taky   své kouzlo.A   zápletky...Neuvěřitelný.Fi   lm do pohody...:)
Superbus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.5.2013
Netradiční ztřeštěná komedie...
...která se stala klasikou.   Oproti dvojce (Bangkok),   kterou jsem viděl jako první   a která má strukturu děje   zcela totožnou, je první   díl trochu méně   žtřeštěný i méně   brutální (místo useknutého   prstu "jen"   vytržený zub), přesto   stojí za zhlédnutí.
PeSko
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2011
Priznám sa, že na základe   recenzií som od tohto filmu   očakával trochu viac, ale   celkom ma to pobavilo :-)
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2009
Každý společensky alespoň   trochu aktivní člověk   jednou zažil nějaký   pořádný mejdan, po kterém   následovaly nepěkné ranní   následky, mezi které patří   hlavně známá   "opice" a otázky   typu "co se sakra včera   dělo?". Avšak to co   zažívají při takovém   ránu hrdinové této komedie   je těžko uvěřitelné ale   zábavné. Vytržený zub,   totální "okno",   živý tygr v koupelně,   kojenec v kumbálu a hlavně   chybějící člen výpravy,   který si zde užival   poslední "svobodné   dny" před svatbou.   Musím uznat, že jsem od   této komedie čekal opravdu   hodně a ikdyž jsem věděl,   že se nebude jednat o   "kulervoucí   řachandu" očekávání   skvělé zábavy bylo vysoké.   O to větší je moje   zklamání z výsledného   filmu, který sice není   špatný, jelikož skrývá   originální nápady,   povedené, vtipně absurdní   situace a herecky je   bezchybný ale prostě jsem   asi čekal moc a občas se mi   zdálo, že na další   povedenou situaci nebo vtip   čekám až moc dlouho.   Rozhodně film ale stojí za   vidění, protože takto (v   rámci žánru) opravdově   vypadajících komedií o   situacích, do kterých se   může dostat i normální   člověk (nepočítám   krádež tygra Miku Tysonovi   ani nahatýho asijce v kufru)   je pomálu a proto každý   takový svěží kousek   potěší.
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.4.2010
Pro mě jenom nenáročná   oddechovka, která sice   neurazí, čas strávenej u   ní mi nepřišel vůplně   zbytečnej, ale žádnej   náznak nějakýho nadšení   se nedostavil… pár   povedených scén tu přece   jenom je – číňan v kufru,   video z bezpečnostní kamery   Mika Tysona nebo „haha,   tlusťoch spad na hubu“.A   vlastně ještě pár   dalších.Musim zmínit i   závěrečný titulky   doplněný o fotky, co se   vlastně v tom Vegas stalo.Ono   jako celek to i docela   funguje, jenže já sem   čekal něco trochu jinýho a   celkovej dojem je proto dost   rozporuplnej, ale zklamání   přeci jenom převažuje…
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.11.2010
Nedá se říct, že je to   úplná pitomost, ale skoro   jo. Nevadilo mi se na to   dívat, ale často jsem se   dívala i jinam a to je   znamení, že mě to nebaví.   Souhlasím, že je to   napodobenina Šest pohřbů a   jedna svatba, ale   nesrovnatelně horší.   Ztřeštěná komedie plná   absurdit a nesmyslů, která   není dobrá ani jako   oddechovka.
ZEUS
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.12.2009
Tak jsem se dodíval na tuhle   " komedii roku", u   který jsem se ale bohužel   vůbec nezasmál. Nevtipné,   nezáživné, a hlavně   nudné. U mně 30%
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Takže jsem se malou   zajížďkou přemístila z   Bangkoku do Vegas a musím   znovu litovat ztraceného   času, utopeného ve snůšce   trapností, které zjevná   většina vnímá jako zábavu   - jestli oni v kině ke   vstupence nepřidávali   panáka Jägermeistera...   Každopádně české názvy   filmů, začínajících   slovem pařba, budou pro mě   do budoucna varovným   vykřičníkem, hned po jménu   Todd Phillips.
lucymat
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.6.2011
Na The Hangover absolutně   nevidím nic výjimečného,   co by zasluhovalo hlubší   zájem. Upřímně - prostě   mě to nezaujalo. Parta   chlapíků se vydá do   Vegas... hm, a co? Tohle měla   být komedie, ne trapnost   roku.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66730minih66730Hanna (2010) 
Hanna n
minih28090minih28090Zápisník jedné lásky (2004) 
The Notebook n
minih45627minih45627Trampoty bankovního úředníčka (1979) 
Rag. Arturo De Fanti, bancario - precario n
minih68572minih68572Noc hrůzy (2011) 
Fright Night n
minih126817minih126817Kmeny (2015) [TV cyklus] 
Kmeny n
minih5315minih5315Což takhle dát si špenát (1977) 
Což takhle dát si špenát n
minih32656minih3265640 dnů a 40 nocí (2002) 
40 Days and 40 Nights n
minih61719minih61719Spartacus: Krev a písek (2010) [TV seriál] 
Spartacus: Blood and Sand n
minih117922minih117922Lucy (2014) [2k digital] 
Lucy n
minih70978minih70978Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera (2010) [TV film] 
Scooby Doo! Curse of the Lake Monster n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pařba na třetí (2013)

 Pařba na třetí (2013)
Pařba na třetí n
The Hangover Part III.
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Todd Phillips

(pokračování)

Pařba v Bangkoku (2011)

 Pařba v Bangkoku (2011)
Pařba v Bangkoku n
The Hangover Part II
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Todd Phillips

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Svatá

20:10 - 21:35

64 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Sabaty (1971)

20:00 - 21:50

74 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Odznak Vysočina (2022) [TV ser...

20:20 - 21:40

54 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Zakleté pírko (2019)

20:15 - 22:30

59 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190671
Osobností: 698182
Fotografií: 765168
Plakátů: 377328
Obsahů a biografií: 178495

Poslední komentáře

Kokosové ořechy (1929)

Kokosové ořechy
Prvních dvacet minut je na   odpad. Pak ovšem přijdou ti   dva a hned to začne. Ti   vlastně oživí celý film.   Až na zbytečné hudební   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Stíny Manhattanu (2016)

Překvapení

Stíny Manhattanu
Film se mi líbil, jen mi   nějak ušlo, proč ta   Crowleyová po novináři   vlastně chtěla, aby se   dobral pravdy, když ji jako   jediná znala a více >

Autor: Falco11 | Hodnocení: 8 / 10

Mrtví neumírají (1990)

Jako by

Mrtví neumírají
na člověka dýchla   atmosféra lehce plynoucích   devadesátek, do níž se u   nás tak výtečně obtisklo   duo Vorlíček-Macourek.   Víceméně více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 6 / 10

Ze Země na Měsíc (1998) [TV mini...

Ze Země na Měsíc
Parádní hraný dokument o   dobývaní měsíce. HBO   umělo vždy udělat kvalitní   seriály, navíc ve   spolupráci s Tomem Hanksem.   Každý fanoušek kosmonautiky   musí zajásat.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Odvážná Vaiana: Legenda o konci ...

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
Tradiční schéma pohádky   vůbec není na škodu. Dětem   se určitě bude líbit   netradiční prostředí a   příběh. Pohádka, která   moje vnoučky bavila.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Andrzej Tkacz

Tkacz Andrzej

Grandview, U.S.A.

Grandview, U.S.A.

Anna Katarina

Katarina Anna

Milan Bahúl

Bahúl Milan

Čoičiro Kawarazaki

Kawarazaki Čoičiro

Jonny Lee Miller

Miller Jonny Lee

Daphne Patakia

Patakia Daphne

Maureen Crowe

Crowe Maureen

Barry Saharov

Saharov Barry

Vladimír Hulpach

Hulpach Vladimír

Naposled navštívené:
Andrzej Tkacz

Tkacz Andrzej

Grandview, U.S.A.

Grandview, U.S.A.

Anna Katarina

Katarina Anna

Milan Bahúl

Bahúl Milan

Čoičiro Kawarazaki

Kawarazaki Čoičiro

Jonny Lee Miller

Miller Jonny Lee

Daphne Patakia

Patakia Daphne

Maureen Crowe

Crowe Maureen

Barry Saharov

Saharov Barry

Vladimír Hulpach

Hulpach Vladimír