Duben
ohodnotit

Pokání

Atonement

Další název:
Pokánie; Reviens-moi
Rok:
2007
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
31.1.2008
„Spojila je láska. Rozdělil je strach. Zbyla jim naděje.“

Komentáře k filmu Pokání

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2017
Případů, kdy děvče   někoho obviní ze   znásilnění a zvlášť   ještě nezletilé, je   bezpočet, avšak takto   zpracováno to tu snad ještě   nebylo. Hloubka příběhu je   zásadní a nijak   nesklouzává po umělecké   stránce do absurdnosti. Je to   i vlivem výborných   hereckých výkonů, skvělé   kamery a nadnášející   atmosférou. Lítost nad činy   a snahy o usmíření dlouho   nebylo interpretováno tak   emocionálně. Dívčí   naivita a představivost   spojené se žárlivostí holt   dokáže divy. Milostný   příběh trochu jinak a snad   i k zamyšlení. Co je   skutečnost a co pravda? Zní   to podivně? A v tom to   právě je. Filmový příběh   je chytrý, krásný a již   zmíněný emocionální   zážitek. Rozhodně stojí za   pozornost.
sismik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2008
Opravdu úžasná podívaná.   Není to jenom sladký doják   o lásce, v tomhle filmu   vězí mnohem víc.   Ústřední zápletka je na   jedničku, naprosto dokonale   vymyšlené...nebudu tady   prozrazovat děj, protože to   jednoše nejde popsat a nechci   Vás připravit o ten   zážitek. Film je adaptací   skvělé knihy, kterou jsem   taky četla a můžu říct,   že je to asi poprvé co se mi   líbil víc film, než kniha   podle které je natočený. K   tomu všemu krásná muzika,   krásné Kiera Knightley a   povedené prolínání   součastnosti, minulosti a   fikce....nemám co dodat 100%
pakacka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Naprostá symfonie:-) Režie,   kamera i hudba jsou   nezapomenutelné, herecké   výkony jsou věrohodné,   myslím, že Keira Knightley   ukázala, že není jen   ukřičená přehrávající   holka z Pirátů. Každá ze   tří, reps. čtyř částí   přináší nečekaná zlom,   který si vychutnáte spíš   jako nečtenáři předlohy.   Tak jako tak ve vás   pravděpodobně Pokání   vzbudí touhu román si   přečíst.
Oproti   McEwanově předloze prošla   největšími úpravami   poslední část, kterou ale   scenárista předělal velmi   zdařile. Do pouhých zhruba   pěti minut "narval"   to, co o čem se McEwan   rozepisuje na několika   stranách. Možná, že tím   dokonce umocnil pocit, který   z celého díla máme, lépe.  
Upozornění: Jedno   zhlédnutí rozhodně   nestačí! Při prvním jen   okouzleně zíráte, při   druhém se už lépe můžete   věnovat třeba práci s   detaily... (a navíc už   budete mít připravenou   dostatečnou zásobu   kapesníků;-)
gaia253
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Po dlouhý době film,u   kterýho mi ukápla   slza..:-)Skvělý herecký   výkon Keiry i Jamese.Co se   dalo taky jinýho   čekat..:-)Jen ten konec mě   celkem překvapil...
Alinka..
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.12.2008
Nejsilnější film v   posledních letech.. Pokud   chcete film se smyslem,   romantikou a nakonec prosmrkat   balíček kapesníku volte   jedinně Pokání.. Smutný   příběh, uctihodné herecké   podání, není co víc si   přát..Dokonalost..
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.11.2011
Tragický příběh dvou   milenců,Cecilie a   Robbiho,který se sotva začal   rozvíjet,je do něj zasaženo   nařčením Robbiho ze   znásilnění děvčete a   usvědčuje jej domýšlivá,   mladší sestra   Cecilie,Briony. A ikdyž se z   Briony stane později známá   spisovatelka, stále jí   tíží svědomí,že kdysi   udělala chybu a na konci   svého života svojí   poslední knihou Pokání, se   chce omluvit těm, kterým   nejvíce ublížila. Robbie je   po zatčení odveden do   vězení, ale začne II.   světová válka a stává se   z něj voják a z obou sester   se stávají zdravotní   sestřičky.Divák, když je   vtažen do příběhu, za   zvuků hudby klasiků je   nadšen krásnými scénami,   hlavně těch válečných.   Film nekončí happyendem a   láska zůstává nenaplněna,   tak jak třeba u milenců z   Verony.Ti,kteří film ještě   neviděli, ať si nejdříve   přečtou na co chtějí   koukat, zapnou si zamilovaný,   psychologický film a k tomu   adaptaci románu, potom jestli   očekáváte nějaké vzrůšo   v každodenním životě z   filmu, tak se u kávy,cigarety   a hranolků ničeho,jako   zábavy nedočkáte...
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2017
Páni, nechápu, proč se   některé scény tak   nekonečně vlekly?Na   dramatičnosti to spíš   ubíralo a navíc jsem pak   měla větší prostor být   víc naštvaná na Briony jako   představitelku lidské zloby   a hlouposti. Tohle je film,   který ve mně nechal hořkou   pachuť a lítost.Nesouhlasím   s názorem, že Cecilia a   Robbie byli ztvátněni   nevýrazně nebo špatně. S   ohledem na historickou dobu,   ve které se příběh   odehrává, byly jejich   výkony přirozené.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2008
Nezapomenutelné.   Režisérský mág Joe Wright   vybudoval příběh až   nadpozemsky intenzivní,   inteligentní a   mnohovrstevnatý - příběh,   proti němuž zcela bledne   jakákoli jiná zápletka,   kterou jsme v roce 2007 mohli   vidět. Celý štáb   očividně s Wrightem zcela   harmonizoval, ve filmu nic   nepřebývá a ani nic   neschází. Vyznění scén se   otáčí z pohledu dalších   postav, samotný děj   přehledně proplétá   minulost i budoucnost a   některé momenty, které   scénárista skryl, dostanou   prostor a výslednou tvář   až v emotivním finále.   Nemá smysl znovu vynášet   výkony ústředního páru do   nebes, stačí říci, že   jejich jediný vzájemný   pohled nahradí sáhodlouhé   knižní odstavce. Kamera,   hudba, výprava - vše   dokonalé. Pravý filmový   zážitek. (Mimochodem, jsem   sám, kdo navrhuje trojjediný   Oscar pro trojici   představitelek Brionny?)
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2009
Dle začátku a toho, co jsem   se dozvěděl, že je to fakt   drama, nečekal jsem   šťastný konec a ani   procházku růžovou zahradou.   Všeho co jsem očekával se   mi dostalo plnou měrou. Super   90%.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.9.2008
Od tohoto filmu jsem vubec nic   neocekaval a diky tomu me asi   zaujal... Libilo se mi podani   obdobi valky... Bylo ukazano   jak se k sobe vojaci chovali a   za jakych okolnosti se mohli   dostat do armady... tedy spis   museli. Ukazuje zivotni   rozhodnuti, ktera kazda   postava musi vykonat.
wawer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2008
Nejsem zrovna ten typ na   romantické komedie. Když sem   viděl Pýchu a předsudek tak   se si řek, hm dobrý, ale ne   zrovna moc strhující.   Pokání je dost podobné na   první pohle, ale jen na   první. Režíser si nejprve s   divákem hraje: např. jedna   scéna z pohledu dvou osob a   pak střih a najednou jsme   uprostřed války, tady mě   naprosto uchvatila několika   minutová scéna na pobřeží   plném vojáku, která se   obejde bez jediného střihu,   pak přichází hop sem hop   tam (v dějí), a pak   strhující konec (trochu ve   stylu: bylo tak trochu jinak),   který kdekoho vezme za srdce   a velice hluboce se vryje do   paměti. A vysledek: Bravo
ajlik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2008
Kdybych měla vypsat vše, co   se mi na filmu líbilo,   strávila bych nad tím dosti   času a i tak bych na něco   určitě zapomněla. Napíšu   tedy, co mě upoutalo na   první dojem. Už zpočátku   jsem byla vtáhnutá do děje   hudbou, která si podle mě   zaslouží velkou pozornost,   protože podkresluje všechny   i ty "tajemné"   části filmu. Zaujalo mě,   jak jsme vše viděli nejdřiv   očima Briony a pak samotnou   skutečnou scénu, jak opravdu   probíhala. Nadchlo mě   herecké obsazení i samotné   herecké výkonny.
Celý film jsem   prožívala pod jemným tlakem   a každou vteřinu jsem   čekala s napětím a   očekáváním všeho, co se   stane. Celý film jsem byla   udržována v napětí a i   samotný konec mi přišel   naprosto neočekávaný.
Konečně přišel   výborný film, na který   náš filmový průmysl tak   dlouho čekal. Jsem ráda, že   jsem se ho dočkala...
Renuleee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Dokonalá kamera a   prostředí. Každý obraz   unikát. Skvělá hudba i   střih. Jediné, co jsem   původně chtěla vytknout   byly někdy zbytečně dlouhé   scény, které mi nic   neřekly. Ale pak mi došlo,   že právě ty scény   dokreslovaly atmosféru   filmu.:)
Kowerka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2009
No ze začátku mě to   nepřišlo moc zajímávé,   čekala jsem něco víc.   Místama jsem sem tam něco   ani pořádně nepochopila.   Ale ten konec - DOKONALOST.   Opravdu mě to hrozně moc   dojalo a je to úžásně   vymyšlený a natočený...
Druhý den mi to nedalo a   pustila jsem si ten film   znova. Konečně jsem všechno   pochopila tak jak bylo   potřeba a dojalo mě to   ještě víc. Moc pěkný   film.
Akorát mě   mrzelo, jak tam jsou místa   kde mluví francouzsky, že k   ním nebyli titulky. Možná,   že jsou, jen nebyli přidané   k tomu odkaď jsem si to   stáhla. Škoda, docela by mě   zajímalo co si povídali...
Elle
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Krása. Z každé scény   tohoto filmu sálájí emoce   – vášeň, touha, bezmoc,   bolest, smutek...krásně   nasnímané obrazy, od   kterých nelze odtrhnout oči   (včetně hrůzných obrazů z   válečné nemocnice),   bezchybné výkony všech   zúčastněných. Scéna v   knihovně mi zůstane v hlavě   (a ve snech...) ještě hodně   dlouho...Při posledních   pěti minutách filmu nastalo   v kině hrobové ticho, což   si závěrečné vyústění   plně zasloužilo. V mých   očích film dokonce předčil   i svoji předlohu.
petrusmev
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.12.2010
Téměř bezchybné jímavé   vyprávění o zamotání   osudu z pohledu několika   zúčastněných. Vynikající   hudební a zvuková složka,   silné útoky na city,   úžasné momenty, pouze James   McAvoy a jeho   "okaté" herectví   mi trochu kazilo dojem.   Pokání určitě stojí za   několikeré pokoukání a   pokochání.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Předchozí režisérův film   Pýcha a předsudek nebyl   zrovna můj šálek kávy a   počítal jsem s tím, že ani   tento snímek mi moc nepadne   do noty. Nakonec mě však   velice mile překvapil. Oproti   komediálně laděné   "Pýše" je tento   snímek o dost odvážnější   a hlavně druhá půlka filmu   je plná strhujících a   možná i nezapomenutelných   scén. Keira opět vypadá   výborně a podává zde svůj   zatím nejlepší výkon. Ale   nedá se říct, že by film   stál jenom na jejím výkonu.   I ostatní herci hrají   výbroně. Film má velice   dobrou kameru, zajímavou   hudbu a skvěle si pohrává z   různými zvuky (hlavně co se   týká psacího stroje). I   když to nepovažuju za film   roku a rozhodně se nezařadí   do mých oblíbených filmů   je to film, který mohu   doporučit.
Lynette
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Lepší průměr
Tento film se rozhodně   přeceňuje, herecké výkony   nebyly vůbec tak   dechberoucí, jak jsem   očekávala. James McAvoy   není dle mého názoru až   tak citově založený   jedinec, aby mohl hrát   takové role, jeho herecké   podání této role je   poněkud ploché, dá se   říci až ochotnické. Keira   Knightley předvádí pořád   dokolečka dokola ty svoje až   moc   "vyšpičkované"   herecké výrazy   /nepřirozeně přehrává/,   holka se sice roky trochu   lepší, ale myslím, že se   toho nikdy nezbaví, holt   není to takový talent, jak   se o ní tvrdí.:-/ Daleko   více mě už když tak zaujal   herecký výkon Romoly Garai   alias Briony, ale problém je,   že narozdíl od Keiry je   pekelně fádní svým   výzorem, takový   "vyblitý"   bezvýrazný typ, už si jí   ani po pár minutách od   shlédnutí nedokážu   vybavit. Opravdová PANÍ   HEREČKA je pro mne pouze   Vanessa Redgrave, nejlepší   na konec, jak se říká, to   je ještě stará dobrá   anglická herecká škola.   Velmi se mi líbil však   hudební doprovod, válečné   scény - resp. ta zranění   vojáků vypadala opravdu   autenticky, až mi běhal   mráz po zádech a co se mi   líbilo asi nejvíce, to byly   exteriéry, opravdu moc   zajímavé záběry krajiny a   přírody celkově. Dávám i   tak dost vysokou známku 8/10.
Pardal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.3.2008
Zajímávé, lehce   nelineární děj, který   zajímavost příběhu jen   podporuje, Knightley je ve   filmu opravdu kocour...   Zajímá mě jestli autorka   původní předlohy opravdu   něco takového prožila,   protože příběh byl docela   procítěnej a závěr tomu   dodává krásnou tečku ale   víc už nebudu prozrazovat...
Tom_Hardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2008
Úchvatné z hlediska   propracované struktury,   pečlivé kompozice záběrů,   které jsou dokonale   podepřeny famózním   soundtrackem. ALE, celé to   působí ve snaze o co   nejrozsáhlejší ódu   roztříštěným dojmem,   neboť se až tolik skáče,   že po chvilce jeden lehce   váhá nad tím, zda se   viděné odehrává před   anebo po tom, co viděl před   chvilkou. Vztah hlavních   hrdinů, jakkoli jsou   protagonisté věrohodní ve   svém nasazení, je až   příliš zkratkovitě podán   a než se člověk rozkouká,   už je z toho náhle osudová   láska. Blafák na konci je   vynikající, přesto mám ale   pocit, že to běžný divák   ani omylem tak nedocení jako   někdo, kdo se věnuje psaní   (nebo k tomu má alespoň   sklony). Joe Wright překvapil   tím, jak moc si dovoluje být   progresivní, aniž by se mu   citlivé téma rozpadlo pod   rukama. Nadchl silnými   momenty a nepřerušenými   střihy a zaujal drzou   dějovou komplikovaností.   Pachuť z přílišné   roztříštěnosti se však   nevytrácí ani pod tou   závěrečnou slzou, která   padla. Ale nepochybuji, že   právě kvůli ní se mnozí   odhodlají k plnému   hodnocení… P.S. Scéna na   pláži je vrcholem filmu a   momentem, na který se   nezapomíná.
stanko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2020
Úpřímně, na takové filmy   moc nejsem, ale tentokrát   jsem rád, že jsem udělal   vyjímku a podíval se.   POKÁNÍ je válečné drama,   které má v sobě víc než   se na první pohled zdá.
d.lilien
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2010
Milostný vztah aristokratky a   syna kuchařky mladickou   nerozvážností překazí   sestra hlavní hrdinky. Film   Pokání vás v prvních   minutách nemusí vůbec   ničím zaujmout. Když se ale   objeví první časová   smyška, čekáte na další a   najednou se octnete v   příběhu, který nemůžete   ani náhodou předvídat a   přesně to vás přinutí   zůstat a dokoukat jej do   konce. Stejně tak herecké   výkony obou milenců v   podání Jamese McAvoye, Keiry   Knightley a všech tří   představitelek Briony.   Válečné pozadí celého   příběhu je dechberoucí a   srdceryvné.
kakkena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Bylo tady toho řečeno už   mnoho a já se jen přikloním   k názorům na: nic, moc. Je   možné, že jsem film   příliš nepochopila, ale   spíše jsem si slibovala   více děje. Prakticky 3/4   filmu jsem se nudila ale   musím uznam, že vyvrcholení   stojí za to. Jsem člověk,   který si právě snímky s   válečnou tématikou vybírá   ale tohle mě opravdu   příliš neoslovilo, dají se   najít mnohem lepší. Z   pohledu hereckých výkonů   bych řekla, že nejlépe své   kouzlo ukázala dívka, která   hrála postavu malé Briony,   postavy Keiry i Jamese by si   zasloužili větší záběr   působnosti. Snímku nelze   vytknout působící kamera a   vytvoření válečné scény   na pláži, to se mi opravdu   líbilo. Od režiséra jsem   viděla Pýchu a předsudek a   ohodnotila bych ho   povedenějším než Pokání.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2011
Možná jsem moc zmlsaná, ale   po všech těch ohlasech jsem   čekala něco víc. Skoro u   všeho jsem si říkala:   "To už tu přece   bylo!" Alespoň, že ty   časové smyčky trochu   oživovaly děj, ale to, že   to dopadlo, jak to dopadlo, mi   ani nebylo líto. Rozhodně se   obavy osud milenecké dvojice   daly lépe vygradovat,   potenciál Keiry a Jamese za   to stál. A mladičká Briony   by taky zasloužila více   propracovat, i když Saoirse   hrála moc dobře.
Zásadním poznatkem z   toho filmu pak pro mě   zůstalo akorát to, že Keira   je strašně, ale strašně   hubená. A to je sakra málo.
Ela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2008
No já nevím...asi jsem si od   toho zase moc slibovala a moje   očekávání byla   přehnaná,takže jsem prostě   bylave výsledku trochu   zklamaná.A je taky fakt,že   čím víc filmů (i starých)   jsem viděla,tím jsem   náročnější a Pokání mě   prostě   nepřesvědčilo.Samozřejmě   se mu nedá upřít skvělá   výprava a hudba,ale nadruhou   stranu některé   melodramatické scény typu   Robbie v lese plném mrtvých   holčiček se slzou v   oku.Poněkud prvoplánové...
m6k
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2020
Film podle románu Iana   McEwana, (mimo jiné autora   jiné skvěle zfilmované   knihy „Betonová   zahrada“), se zpočátku   tváří jako romantická,   zamilovaná pohodička, na   „zámeckém“ sídle   boháčské rodiny. Příběh   o holčičce s příliš   bujnou fantazií ale velice   prudce vygraduje. Její   žárlivé svědectví uvrhne   nevinného mladíka, (který   je objektem jejího   pubertálního zájmu),   nejprve do vězení a pak na   bojiště druhé světové   války. Válečné výjevy z   Dunkerku jsou velice   sugestivní a filmařsky   precizní. Ostatně velice   sugestivní a filmařsky   precizní je i celý film,   který rozhodně stojí za   vidění, byť jeho konec je   poněkud antihappyendový s   překvapivou smutnou pointou.
kali.4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2008
Asi jsem hloupý a zaslepený   necita, odpusťte mi to. Až   film uvidím znovu, třeba jej   budu vnímat jinak. V první   hodině, která se odehrává   na venkově a pojednává o   jedné velké křivdě a   řadě nedorozumění,   exceluje hudební skladatel a   především režie, neboť   Joe Wright opět buduje   charakteristickou, dramatickou   atmosféru, pohrává si s   detaily a kamerou a bezvadně   pracuje se scénářem, který   je v této části docela   zajímavý a poutavý. Když   se ale přesuneme na frontu,   pomalu mizí ta strhující   dramatická působivost a   přichází dějová   prázdnota, kterou nezakryje   ani výborná režie a hudba.   Přišlo mi, že se stále   vlastně omílá to samé.   Nakonec přijde řada na   dívčino pokání, trochu bez   ladu a skladu, sice docela   působivé, ale co to   následné ocitnutí se v   jiné době? Scénář mi   celkově přišel hodně   nevyvážený a podivně   rozčleněný, v druhé půli   nedostatečně rozpracovaný a   především to, jak byl   podán, mi připadalo poněkud   nedůvěryhodné; zkrátka mne   moc neoslovil, možná i vinou   herců - Jamesi McAvoyovi jsem   skutečně věřil jeho   strádání a utrpení a   zahrál to, myslím si,   opravdu výtečně a Saoirse   Ronan se mi (herecky) také   líbila, ale většina   charakterů (včetně postavy   Saoirse Ronan) mi přišla   nepoetická a protivná   (včetně mé oblíbené Keiry   Knightley). Natočené to bylo   opravdu velice působivě,   dramatická hudba k tomu   seděla jako žádná jiná,   ale ta výplň, ten zbytek se   mne dotknul takřka   minimálně a trochu   kontrastoval s poetickou a   propracovanou vizáží. Ach   jo.
K3
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2008
První část filmu je   zajímavá a to jak dějem tak   podáním. Skvělé je   zapojení zvuků psacího   stroje do různých scén.   Představitelka mladé Briony   zahrála asi líp než   všichni ostatní! Boužel   jakmile se děj posune dál   změní se film v něco co mě   vůbec nezaujalo :(
Georgie2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.11.2009
Celá natěšená na další   výkon Keiry a režiséra   Wrighta jsem si přečetla   nadšené recenze a pak   viděla film - a můj pocit   byl: To je fakt všechno?   Čím to je, že mě pointa   neomráčila a hrdinové   nenadchli? Po filmové   stránce je to samozřejmě   skvělé, asi mám problém   spíš s dějem - Cecilie a   její milý se prostě   nechovali tak, aby mi jich pak   bylo líto, a vůbec - jak se   může jednotlivci připsat   vina za něco, co udělala   válka? Nebo je to tím jak   nesnáším pohled na   cigarety?..Ale boduje u mě   hudba a kamera...
aribary
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2010
Tedy čekal jsem mnohem   víc.Neříkám že drama je   akční film,ale tohle se   táhlo jako pracovní doba ve   fabrice,dialogy byly chvílemi   o ničem a ani herecké   výkony mne nějak   nenadchly.Možná jsem neměl   tu správnou náladu,ale   podruhé si to pouštět   určitě nebudu.
arciking
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.4.2009
Nelíbilo se........nevím   proč, ale prostě nelíbilo.   Natočeno to je velmi dobře,   ale děj je nuda. Strašná   nuda.
Nymeria
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.11.2011
to bolo 123 minút utrpenia a   nudy, ktoré pri pozeraní   tohto filmu trvali asi ešte   dlhšie...proste to bolo   strašné,   príšerné...hrozný príbeh,   scenár, herci a ich postavy,   no des...a tiež tou   nomináciu na Oscara si asi   robili srandu, alebo ako...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih4637minih4637Brenda Starrová (1989) 
Brenda Starr n
minih75634minih75634Apokalypsa meteorů (2010) [Video] 
Meteor Apocalypse n
minih154031minih154031Irčan (2019) 
The Irishman n
minih8870minih8870Charley Varrick (1973) 
Charley Varrick n
minih2571minih2571Případ Dominici (1973) 
L'affaire Dominici n
minih2605minih2605Agent beze jména (1988) [TV minisérie] 
The Bourne Identity n
minih14045minih14045Neporazitelná Kristy (1993) 
Cui hua kuang mo n
minih140390minih140390Amsal (2015) 
Amsal n
minih143853minih143853Pau mui (1998) 
Pau mui n
minih58204minih58204Jesse Stone: Smrt v jezeře (2006) [TV film] 
Jesse Stone: Death in Paradise n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:00 - 00:35

1 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

ČT2 - Ve víně je vražda

22:45 - 23:35

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:35 - 23:35

86 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

22:50 - 00:00

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190650
Osobností: 698092
Fotografií: 764979
Plakátů: 377200
Obsahů a biografií: 178446

Poslední komentáře

Sourozenecké nešvary (2000) [TV ...

Sourozenecké nešvary
Kelso stále myslí na Jackie,   ale s to jde na rande Fez, to   rande se úplně nepodaří,   ale naknec Jackie a Fez   uzavřou dohodu. Eric a jeho více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Tajný závod (1976)

Tajný závod
Jasně, že tohle není   žádná perla do klenotnice   světové kinematografie, ale   pro mě to byla bezvadná   oddechovka a prvotřídní   akční více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10