Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Pošta pro tebe

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.1.2012
Hra s city
Na to se dá nahlížet   různě. Taky bych rád   dohledal jistou osobu, ale do   TV bych kvůli tomu nešel.   Navíc když tam někdo   přijde a odmítne druhého   vidět nebo je prostě   výsledek negativní, musí to   být sakra nářez pro   psychiku. Někdy to zas může   být přesný opak. Jenže já   se nerad dojímám, to už   musí být, abych měl   náladu; a už jen ta znělka   - přeslazený kýč.
argenson
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.1.2014
Neúmyslně vtipné momenty si   s oblibou opakovaně pouštím   na Youtube. A chápu, že   Ester Janečková v mezičase   počtvrtý otěhotněla. Páč   od tohodle normální člověk   nutně potřebuje pauzy.
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.10.2010
Připadá mi to všechno jako   velký podvod na diváka.   Dopředu odzkoušené, potom   strojené úsměvy a   překvapení. Navíc si   myslím, že se vše děje za   honorář účinkujícím   exhibionistům. Normální   člověk by do něčeho   takového nešel.
jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2010
Sleduji jak slovenskou tak   českou poštu, jsem citlivý   chlapec,proto mě některé   lidské osudy nenechají   chladným. Ale prosím   řekněte Janečkový, když   jde před diváky aby si vzala   něco slušnýho na sebe ane   ty značkový rifle, které   snad ani ze sebe nesundá. Ať   si vezme návod z Bratislavy u   Katariny Brychtové, které   řekněte, že ji miluji..
green-tea
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.11.2009
Zpočátku vcelku zajímavý   počin České televize,která   nabízí vyhledání a   setkání lidem,kteří už   vyčerpali všechny jiné   možnosti. Některé   příběhy se mi líbí   (např. setkání sourozenců,   oddělených od sebe už v   dětství), u jiných   nechápu,proč do pořadu   vůbec šli. Ale to je   každého věc a osobní volba   - přiznávám,že já bych tu   odvahu, vystavit své   soukromí takhle na obdiv, asi   neměla. Co asi - určitě ne!   Ovšem poslední dobou se mi   zdá, že pořad významně   ztrácí na kvalitě - a to   především zásluhou čím   dál tím   nesympatičtějšího projevu   paní Janečkové.
Hortensie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2009
Já mám tento pořad velmi   ráda. Co mi možná trochu   vadí, je možnost zvát si   hosty za účelem   poděkování. Stává - li se   tak v případě záchrany   života, podání pomocné   ruky v opravdu těžkých   chvílích apod., to naprosto   chápu. Poněkud odtažitě   ale na mne působí různé   žádosti o ruku či oslava   výročí svatby. Často jedou   lidé v jednom autě, pak se   rozdělí a předvedou mnohdy   až trapný výstup. U těchto   příběhů si říkám, že   mně samotné by bylo trapné   takto zabírat prostor ve   vysílací relaci, neboť   namísto mne by mohl být   host, jenž opravdu dlouho po   někom blízkém pátrá a bez   výsledku. Možná by bylo   dobré, aby tedy ono   poděkování mělo nějaká   přísnější kritéria. V   globálu se mi však pořad   líbí a ráda jej sleduji.
pataamat
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.5.2009
takže my máme na Slovensku   tento program asi 5 rokov ,   ale stojí za to čo ten váš
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Me osobne se to zase tak moc   nelibi,ale docela me nekdy   dojimaji ty scenare,nad   kterymy nekdy hodne   premyslim,jestli jsou vubec   pravdive.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.8.2010
Tenhle pořad pomáhá lidem...
Já osobně se na tenhle   pořad moc nedívám(jen   vyjímečně), ale naše   ženské ano.
Je to   pořad, který pomáhá   nalézt lidem někoho   blízkého, někoho kdo se   ztratil a oni ho nemůžou   najít, proto požádají   pošťáka ČT Ondru, aby jim   ho našel. Musím se tohoto   pořadu zastat - nevím proč   jsou hodnocení tohoto pořadu   tak nízká. Proč jste mu   dali tak nízká bodová   ohodnocení? Copak tenhle   pořad někomu ubližuje? Co   je na tom pořadu špatného??   Jistě, občas se v pořadu   vyskytnou situace ,kdy se tam   jde někdo předvádět, ale   až na tyto vyjímky, se ve   velké většině jedná o   lidi, kteří touží znovu   najít někoho blízkého... A   to, že se setkání pak   odehraje před televizní   kamerou - no a co má být?   Pokud má dotyčný odvahu   předstoupit se svým   příběhem před lidi, tak   proč ne?!
/ Já   osobně bych tu odvahu neměl,   to přiznávám, ale přeci   nemohu někomu zazlívat,   když tak učiní...
Některé ty příběhy   jsou dojemné, ale také jsou   tam i humorné situace...
Kromě toho pořad uvádí   velice milá a příjemná   žena - Ester Janečková.
Agostino
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.11.2009
Asi pred 4 rokmi keď túto   reláciu začali vysielať,   trocha som ju aj sledoval.   Televízni diváci sú tu na   svedkami silných emócii a   osudových momentov.   Stretávajú sa tu ľudia,   ktorý musia nájsť   spoločnú odvahu pred   kamerou. Je to dosť   zaujímavá relácia, ale nie   pre každého. Mne sa to   osobne vôbec nepáči.
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2011
Zajímavý pořad plný emocí   a slz. Příběhy, které   vyprávějí hosté jsou   někdy dost smutné, ale   končí šťastným   shledáním
BinLADIN
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.7.2009
docela slušné na čt pořad   je zajímaví  
snad i sledovaní   já osobně viděl je pár   dílů a jde to
New
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2010
Výběr
Hezký, zajímavý pořad.   Snažím se nepřijít o   jediný díl. Jen by bylo   potřeba trochu více vybírat   hosty... ne každy host   (žadadel o setkání) je   příjemný a mluví o sobě   pravdu... v takovém   případě radši na 20 minut   přepínám.... kvalitu   pořadu kazí i lidé, kteří   si zvou jen někoho, aby mu   veřejně poděkovali, nebo   dokonce když si zhrzená   milenka zve bývalého   milence, aby se k ní vrátil.   Myslím, že takovéto hosty   by měla ČT vynechat...

Řekněme, že   někomu pomůžu. Možná to i   mám v popisu práce, možná   je to i moje zaměstnání.   Beru to jako samozřejmost. A   časem na to zapomenu.

Po čase mě   navštíví pošťák Ondra,   že mě někdo hledá. Kdo?   Že by nějaký příbuzný?   Spolužák? Kamarád, kterýho   jsem neviděl přes dvacet   let? Nebo někdo z dětství   ... OK, jdu do studia.

Ve studiu se   těším, kdo z nich to bude.   A ejhle ... ona děkovačka...   člověk, co mi už děkoval   osobně. Ne někdo, kdo mě   složitě hledá, nikdo, s   kým bych si moh po letech   popovídat ... navíc musím   hrát, jak jsem nadšený ...  

Myslím, že   takovýhle děkovací části   by fakt v PPT být neměly ...   za to srážím dva body...  

...jinak fak   dobrý.
Krikri
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.1.2017
S pořady zabývající se   citovým vydíráním diváků   se na TV obrazovkách po roce   2000 roztrhl pytel. Nechápu   lidi, co tam dobrovolně   lezou, leda snad z důvodu   exhibicionismu. Když si budu   chtít s někým něco   vyříkat, učiním tak v   soukromí a nepolezu s tím do   televize, kde mě sledují   miliony natěšených   důchodkyň se štosem   kapesníků na slzy. Připadal   bych si tam jak propírán   bulvárem. A ti, kteří   někoho hledají se mohou   obrátit na matriku   příslušného města,   Červený kříž nebo jinou   instituci, vždy se dá   všechno řešit potají a v   soukromí a není zapotřebí   s tím otravovat celý národ.   Nepatrnou chvíli jsem   uvažoval o alespoň dvou   hvězdičkách za asi   nejznámější díl   "Proklínám tebe a tvoje   děti!", ale vzhledem k   tomu, že takovéto excesy   dozajista nebyly ve scénáři   od ní upouštím. Je to   laciná a prvoplánová hra na   city, která si nic než to   nejnižší hodnocení   nezaslouží.
Mackaku
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.4.2012
Doják
Chvályhodný počin, pomoci   někomu nalézt někoho i po   mnoha letech, ale způsob   provedení připomíná   spíše   "realityšou"   komerčních televizí.   Srdceryvná a dojemná   setkání vyžadující   řádnou dávku exhibicionismu   obnažovat se takhle před   národem. Aneb: Každý z nás   chová ve svém srdci hřbitov   těch, které jsme milovali,   ale uchovává jej v tichosti.
payo1555
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Tak Poštu nemám rád, viděl   jsem pár zastavení a snad   vzpomínám na jeden, kdy   nějaká paní proklela svou   dceru. Prostě a jednoduše   tyhle výlevy jsou nevhodný a   směšný, je to   vyděračství na divákovi,   který má snad brečet nad   pohnutými osudy.   Blbost,každý máme něco a   hledat příbuzné,
blízké po dvaceti i   více letech a   prostřednictvím televize je   kalkulace a slabošství.   Nevěřím tomu.
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.7.2009
Mohl to být tak nádherný a   zajímavý pořad.Poštu pro   tebe ale žalostně sráží   několik věcí.Předně jsou   to některé rádoby   příběhy,kde je poznat,že   hlavní aktér nějakého   osudu se přišel doslova jen   ukázat do televize,přitom s   tím člověkem,kterého si   pozval, se vidí denně.
Další věc,která mě   vadí je úvodní znělka,kde   moderátorka se naučeně   nastrojeně přihlouple   usmívá.Nešťastné je také   to,že host neví kdo si ho   pozval a moderátorka díky   otázkám ho vede do cíle.Pak   host není vůbec   překvapený.
Vyměnit   moderátora a zvát   lidi,kteří se s někým   chtějí opravdu setkat po   letech,protože jinak   nemohou,stala by se Pošta pro   tebe perlou mezi pořady.
Omnibus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.1.2014
Je to komerčně slzopudné,   neskutečně trapné, dojemné   i k zblití - ostatně jako   život sám. Vyvolávání   duchů a dráždění hada   minulosti bosou nohou, to vše   nikoli decentně lékařsky, v   soukromí na lehátku u   cvokaře, ale vulgárně   amatérsky a nestydatě   veřejně, před televizními   kamerami. Psychoterapie pro   účinkující, live-tragedy   pro voajérské publikum ve   studiu, estrádní show pro   požírače brambůrků u   televizních obrazovek.   Většinou jen člověk   nevěřícně kroutí hlavou:   „Jak to, že lidi nevidí   věci zřejmé a proč stále   znovu a znovu dělají v   životě tak zbytečné, leč   fatální chyby?“ ...   Chřup! (brambůrek). Proč   tedy dávám pět hvězd   místo jedné? Ohodnotit   Poštu jednou hvězdou prý   znamená (říkal náš soused   psychoterapeut), že člověk   sám má nějakého pěkně   vypečeného kostlivce ve   skříni. Já jich mám plnou   skříň, že ani dveře   nejdou dovřít, ale přece to   nepřiznám!
Milicent
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2009
každý jsme jiný...
Uznávám, že vynášení   osobních a těch   nejcitlivějších   záležitostí člověka mi   zrovna neimponuje, nesnáším   reality show, všichni ti   Vyvolení a Velcí bratři a   malé sestry se mi   neskutečně hnusí..Ale   tenhle pořad z roho všeho   vyjímám, protože ho   shledávám být natolik   pozitivní..sama bych tam   ovšem nikdy nešla a myslím,   že se toho ni bát nemusím,   ale o to víc mě dojímají   (a i sentiment v živote   potřebujeme proboha!!)   sourozenci, kteřží se v   životě neviděli a   potřebují se a když se   někdo najde a pomůže jim v   hledání, je to úžasný.   Člověk čas od času   potřebuje vypustit horkou   páru, vybrečet se...pomáhá   to, abychom v téhle době   úplně nezblbli. Proto se i   já budu nadále dojímnat u   Pošty pro tebe a nestydím se   za to! Mimochodem jsem   viděla i slovenské   vysílání tohoto pořadu a   zlatá paní Janečková...
Alix
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.6.2010
Pár dílů jsem viděla, ale   většinu lidí, kteří se   tam předvádějí, naprosto   nechápu. Piplat se před   veřejností ve svém   soukromí, to není podle   mého vkusu. Nepočítám do   toho rodiče a děti, kteří   se hledají, sourozence, co se   jeden druhému vytratili ze   života a nemají jinou   možnost, jak se najít, to   bych ještě pochopila. Ale   ten zbytek mi připadá jako   nevhodná exhibice.
teta.Essie
Hodnocení:
Přidáno: 25.4.2012
Jsem názoru,že nápad je   dobrej!Proč ne?Zřídit   způsob jak nalézt někoho z   naší minulosti,koho dnes   třeba neznáme nebo někoho   od koho jsme byli odděleni   či koho jsme nikdy   nepoznali.Už míň se mi   snáší,když s takovéhoto   skvělého nápadu jak   rozehřát lidské   srdce,udělají SHOW!Nalákat   lidi a vzbudit v nich   dojem...to na mne působí   pravým opakem.
Jak už   jsem říkal...nápad   dobrej!Ale co se mi hnusí   nejvíc je ta zahranost!Já to   těm lidem prostě   nevěřím!Ty jejich dojáky   jsou jen   divadýlko,dokazující to i   důkaz vypadlého textu u   mnohých tamějších   ,,herců,,!Vždyť je na   první pohled jasné,že to   všechno je jen hrané!A s   realitou to nemá co dělat!V   daných situacích by NIKDY   NIKDO nezareagoval kolikrát   tak jak reagují ONI!Dokážu   si představit jak bych   reagoval sám nebo jak by   reagoval dotyčný člověk v   situacích které jsou zde   řešeny.Ale nic se neshoduje   s mnohými reakcemi a   výsledky které zde byly k   vidění!
miláček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Velice pěkný   pořad.Věřím,že hodně   lidem,kteří někoho hledali   hodně dal,jsou některé   lidské osudy až k   neuvěření.
Komparsista11
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.5.2009
Konečně se tu objevil znova   tenhle pořad a doufám, že   už zase nezmizí do   nějakého propadliště jako   posledně. V názoru na Poštu   se hodně shodnu s   předchozím komentářem   kolegyně. Baví mě, ale   exhibicionisty, co si zvou   manželky na poděkování ke   stříbrný svatbě, bych tam   odtud hnal. Z některých   hostů fakt málem kvetu.
ČERVÍK
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.7.2021
ČERVÍK!
Za mě absolutní kýč a   vypočítavost na diváka.   Hraní si s emocemi   zúčastněných, kteří po   letech znova jitří už své   zacelené rány. Hlavně by   mě zajímalo, co od toho   setkání vlastně   očekávají. Maminko, proč   si mě před 20x lety   odložila do dětského   domova?....
alanw
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.5.2022
Vykonstruovaná   trapárna...Jako vždy   naČT.Zbytečně promrhaný   čas u obrazovky.Za penízky   tam půjde každý fňukat.
LeonardoDaVinci
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2016
Pěkný
Pořad je to pěkný, ale už   by se konečně ti, co   oblékají Ester Janečkovou   měli probrat, ty hadry, co   jí dávají, vypadá jak z   roku raz dva......
Lucinka11
Hodnocení:
Přidáno: 17.6.2009
Tento pořad máme celá   rodina strašně moc   rádi.Jsem adoptovaná a   často myslím na to,jak by mi   bylo,kdyby si mě někdo do   tohoto pořadu pozval a není   jediný příběh,který by   mě nedohnal k slzám ať   radosti nebo smutku.Obdivuji   odvahu lidí,kteří jsou na   jakékoliv straně   stěny.Děkujeme Esterce a   Ondrovi,že dělají tento   pořad tak báječným,jaký   je.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih29730minih29730Útěk v řetězech (1958) 
The Defiant Ones n
minih24287minih24287Želví nindžové 2 (1991) 
Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze n
minih118697minih118697Neznámí autoři (2014) 
Authors Anonymous n
minih176864minih176864Antebellum (2020) 
Antebellum n
minih40729minih40729Hadi v letadle (2006) 
Snakes on A Plane n
minih38759minih38759Konečná stanice (2004) 
Konečná stanica n
minih25126minih25126Matrix (1999) 
The Matrix n
minih146356minih146356Královna z Katwe (2016) 
Queen of Katwe n
minih46520minih46520Michal Prokop - Framus Five & hosté (2007) [DVD] 
Michal Prokop - Framus Five & hosté n
minih2942minih2942Amistad (1997) 
Amistad n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pošta pre Teba (2004) [TV pořad]

 Pošta pre Teba (2004) [TV pořad]
Pošta pre Teba n
 
Žánr: rodinný
Země: Slovenská republika
Režie: Peter Gerža, Ladislav Halama

(alternativní jazyková verze)

TV Program

ČT1 - Vysílací čas vyhrazený pro kan...

14:30 - 14:50

11 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství s kamerou ve Stř...

13:50 - 14:45

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:30 - 15:30

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:35

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190705
Osobností: 698229
Fotografií: 765204
Plakátů: 377381
Obsahů a biografií: 178520

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10