Duben
ohodnotit

Thor: Ragnarok

Další název:
Thor 3 - Tag der Entscheidung
Žánr:
Rok:
2017
Délka:
131 minut
Premiéra v ČR:
26.10.2017

Komentáře k filmu Thor: Ragnarok

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.5.2022
Hodnotit tenhle film nebudu,   ale neodpustím si krátké   vyjádření svého názoru,   které se netýká jen tohoto   filmu. Pamatujete si ještě   jak jste koukali třeba na   Jacka Nicholsona v PŘELETU   nebo Dustina Hoffmana v RAIN   MANOVI a říkali jste si, že   takhle úžasně by to nikdo   jiný nezahrál? Když se   dívám na to, co má "na   práci" Chris Hemsworth   napadá mě jediné: tak tohle   mohlo klidně stejně dobře   (nebo špatně) odehrát   dalších 100 nebo 200 jiných   lidí. Já jsem stále   přesvědčený, že tyhle   samoúčelné ryze vizuální   opičárny tvůrce i diváky   brzy přestanou bavit a   všichni se vrátí k poctivé   filmařině v níž opravdu   záleží na tom, co kdo   umí!!!
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.7.2018
Dokolečkáááá   dokoláááá,   tralálálálá. Zpočátku   jsem se nudil, neb to   všechno už bylo jen   nastavovaná kaše a teprve   dopadem na planetu Bordel jsem   se probral z letargie. Jako   vždy má snímek vysoce   kvalitní vizuál a efekty.   Obsahově se to už spíše   začíná klonit ke „Star   Wars“. Což je ovšem pro   mne jen dobré. Přestože   jsem ještě neviděl   Avengers, došlo mi, že to   bude postavami všechno nějak   propojené. No proč, aby se   nemuselo vymýšlet něco   nového. Snímek mne bavil,   ale přece jen hodnotím   skoro stejně jako   předešlé. Protože to je   stále jen a jen ohřátá   polívka.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2017
Tak jsem letos viděla druhé   Strážce galaxie. Čekala   jsem akční spektákl s   charismatickým kladným   hrdinou a dostala přehršel   vtípků, odkazů a   vedlejších dějových linek   prošpikovaných zeleným   Hulkem s nahou zadnicí,   smrtícími nůžkami Stana   Leeho a přemírou alkoholu   emancipované bojovnice na   odpočinku. Chvíli jsem   trpěla, po chvíli to vzdala   a přijala. Takže až na   závěr, kdy je lid Asgardu   vyvražďován a jeho   dřívější královna si   volí mistra popravčího, je   film přeplněn vtípky a   situacemi, kdy si říkáte,   že už není jak   „zprznit“ dosavadní   heroický příběh a ono se   to dá. Ještě u asgardského   divadla jsem si říkala,   jestli je to fakt sranda a   probudím se a ono se to   myslelo vážně. Když si   však zvyknete, nebudete mít   problém. Kladnou věcí na   celém příběhu pro mě bylo   to, že už se konečně nedal   Thor ošulit od svého   proradného bratra a byl mu   rovnocenným soupeřem. A že   Thorovi dala Jane kopačky? To   nepochopím.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2018
Thor: Raganrok - Přeslazená pičičanda
Chápu " Tajgu   Wajkikiho" že na to   chtěl jít jinak a od   klasických comicsů se   odlišit. Např. Deadpool   vsadil na ostřejší mluvu,   dělání si srandu z   čehokoliv a brutálnější   akci. Tenhle Pepin s divným   jménem vsadil na barvičky,   sračičky a píčovinky a   přesladil stopáž na   neúnosných cca 130 min.   Popravdě tak 50% filmu jsou   kecy a vata, ale nakonec jsem   dal 60%. No masky, triky a   design některých planet a   příšerek potěšil, Hela a   Grandmaster bylo slušné   oživení, Hela démonická   sexy dračice na straně zla a   Grandmaster totální pošuk,   taky pár odkazů a vtipů   ušlo, takže nakonec jedno   shlídnutí stačilo, ale i   přes zápory se to dalo   přežít:-)
M.A.G.
Hodnocení:
Přidáno: 8.3.2018
Někdy si tak říkám, že je   dobře, že na neco nelezu do   kina. Tady jsem si to   skutečně řekl. Nebyl to   sice špatný nápad, to s tou   jejich ségrou, to zas jako   jo. Ale co ten zbytek? Thor s   trapnýma hláškama od toho   blbečka? Iron Mana? To snad   ne.
Jediná, kdo tady   potěšila, tak byla Michaela.   Ale to je asi tak všecko.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.8.2020
Já teda nevim, ale přijde   mi, že Marvelu dochází   nápady a dech. Víc a víc se   prolínají různé postavy z   různých marvelovek. První   Thor byl prostě Thor.   Nepamatuju si, že by tam   někdo zmiňoval Starka nebo   tam dokonce hrál Hulk či   doktor Strange. Ve filmu bylo   pár úseků, které jsem   znal, takže jsem to asi kdysi   viděl, ale vzhledem k tomu,   že jsem si to ani   nepamatoval, tak mě to asi   moc nezaujalo. A nic se na tom   nezměnilo ani dneska. Spíše   taková komedie s nádechem   hvězdných válek nebo   strážců galaxie. 60% za Led   Zeppelin a za Chrise s novou   image
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2018
Už si úplně nepamatuji   první díl, ale z Thora se   nám stal slušný cynik a   snaha být za každou cenu   vtipný mi chvílemi až   vadila. Nicméně stejně tak   jsem se mnohokrát pobavil a   spolu se skvělými efekty a   zajímavým dějem bylo   určitě na co koukat.   Očekával bych, že   prolínání s dalšími   Avangery mě bude už   unavovat, ale opak je pravdou   a tahle nekončící série   mě zatím stále baví!
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $180miliónov║Tržby USA   $315,058,289║Tržby   Celosvetovo $853,977,126 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Nepomôžem si ale zo   všetkých Avengers ma najviac   baví Thor, ten ma zatiaľ   neomrzel, stále ma svoje   čaro, sympatie. K tomu ešte   keď tu je aj slizký Loki,   tak nie je o čom, Tom   Hiddleston je ako stvorený   pre túto postavu. Samozrejme   je tu neustáli digi kentus na   každom kroku, podobný ako   naposledy vo Strážcoch   Galaxie 2, ďalší čudesný   svet, plný bizardných   ksychtov ale hlavné postavy   to tu utiahnú a hlavne bavia   a to výdatne. Po prvej   polovici som sa už ani   nevládal usmievať, fakt   výdatne zábavné sústo.   Akcia v norme, dynamická,   nové postavy ujdu, aj nový   Thorov zostrih aj dojemné   divadelné predstavenie.   Akurát som trošku nepochopil   čudný balanc postavy herca   Karla Urbana. Ale ináč na   pár drobotiniek to je   lahodný popcorňák. /videl v   kine: 90%/
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2018
Epický Marvel
Jeden ze dvou úplně   nejlepších Marvelů.   Výborná kamera, scénář,   super soundtrack vyvážený   mix nadsázky a bitev   současně. Silný záporák a   to hlavně herecky :). Opravdu   nevím kdy jsem se takto   celistvě, od začátku do   konce bavil, Špica !
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.11.2018
Avengers jsou stejně jako   ostatní komiksovky takové   stroje na peníze a je třeba   diváky dojit dokud to jde.   Furt stejné, takže se jen   čeká na konec.
RwlBem
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2019
Zvláštní počin,
stepující mezi dramatem,   nemilosrdnou akcí a komedií.   Že si tvůrci zpřevraceli   mytologii naruby jak staré   ponožky, mě už ani   nepřekvapuje; co se toho   týče, musel bych dát bez   milosti odpad. Na koncepci   příběhu jsem pozoroval   snahy o odlehčení -   scénář vybavil postavy   určitými "všedně   lidskými" atributy,   které je přece jen   přibližují pohledu   obyčejného člověka.   Filmová scénika se   naštěstí (až na pár   případů) vyvarovala   doslovného vodění diváka   za ručičku, takže vazby a   zámysly, schované za tím co   běželo na plátně,   potěšily. Vizuální   stránka dokonalá, v tomto   směru není o čem   diskutovat. Trochu sice   nechápu ty parohy na hlavě   Cate, přišla mi v nich   spíš jak šašek, přičemž   zbytek role byl naopak velmi   krásně zvládnutý.
<spoiler> Ale co   absolutně nechápu: jak Thor,   vládce blesků, schopný v   těle kumulovat a ovládat   nedozírnou elektrickou   energii, se klepe jak čivava   při nějakém prachmizerném   paralyzéru...</spoiler>  
"Jak jemně mohou   zelené louky šeptat legendy   o krveprolití..." Ach   jo.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.5.2020
Počas karantény jsem se   rozhodl dát si všechny   avangery pěkně od prvního   dílu tak, aby mi vše hezky   navazovalo a musím říct,   že Thor: Ragnarok už mi   přijde trochu jak když   pejsek s kočičkou vařili   dort. Jednotlivé ingredience   (akce, vtip, vášeň,   rodinné pře bohů, nějaký   jouza atd.) dobrý, ale dokopy   už mi to přišlo až moc.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.7.2018
Tak nám Marvel nadělil   dalšího Thora.
Hulk a   Thor zachraňují no kdo by to   čekal od Hulka.
Za mě   slabota a ta hudba ke konci   děs. Vím že to do takových   filmů nepatří ale trocha   vážnosti by tomu možná   prospělo.
majkronyk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2018
MAZEC
Thorovi sólovky jsem nikdy   moc nemusel a dvojka byla   vyloženě divná, ale tohle,   tak to je naprosto   krutopřísně nejlepší   Thor. Na tom není co řešit.   I když je to spíš komedie,   ale to v zásadě ničemu   nevadí. Má to dobrej   příběh i postavy a tak   vůbec. Možná je to trochu   přebarvený, ale to vlastně   taky nějak ničemu nevadí.
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2018
Tenhle film mě trošičku   zklamal, na to kolik kolem   něj bylo humbuku. Začátek   byl skvělý, plný náboje a   úplně mě navnadil na   další dvě hodiny filmu. Ale   pak jsem hodnou část filmu   koukala na skládku s   revolucemi pracujících   tříd společnosti. Musím   ale pochválit epické bojové   scény doprovázené úžasnou   a hodící hudbou, Thorovi se   líp bojuje bez kladiva. Hella   byla obstojná a jsem ráda,   že se bratři spojili, na to   jsem čekala už od Thor -   temný svět. Nejvíc mě ale   dostala zombie armáda a   obří zlovlk ze Hry o trůny.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Absolútna masovka, ktorá do   sveta Thora zaťahuje detské   prvky Star Wars a kostýmami a   mejkapom je pestrofarebnejšia   než Piaty element. Ale ja som   nechcel, aby Thor išiel   týmto smerom. Aby 70%   stopáže v ňom bol   situačný, mierne infantilný   humor, kde sa nerieši nič   dejové. Čo neznamená, že   masy milujúce Guardians of   Galaxy, sa nebudú kráľovsky   baviť. A o to ide.
p.a.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2017
Takže rozhodně   nejpovedenější zfilmované   dobrodružství tohoto   komiksového hrdiny. Dobře   vyvážený co se týče   humoru. Zjevně se zkrátka   nechtěl brát Thor moc   vážně, ale nepřehnal to.   Do universa se nám přidali   další postavy. U některých   bych byl i zvědav na další   vývoj (En Dwi Gast). U   Scurgeho mě naopak štve, že   již rozveden nebude a myslím   že ho scénáristi poněkud   odflákli. Blanchettová jako   Hela dost dobrá. Celkově u   mě tenhle film zabodoval.
sokeres777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Perfektní!
Bum! Thor trojka vyšla a   všichni se totálně   podělali. Nevěřil jsem, že   trojka předčí jedničku,   ale mýlil jsem se. Trojka   jedničku doslova pohřbila.   Doporučuji všema deseti!
Wiikii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2018
Nejlepší herecký výkon z   tohoto filmu si ode mne   odnáší Mark Ruffalo, ale   ani Jeff Goldblum nebyl k   zahození, ostatní byli buď   průměr nebo příjemný   průměr. A co film? No, pár   fórků nějaký nedůležitý   hlavní příběh a nakonec   konec. .... HODNOCENÍ: 60%

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih36779minih36779Team America: Světovej policajt (2004) 
Team America: World Police n
minih39727minih39727Zlato v Black Hills (1968) 
Spur Des Falken n
minih40818minih40818Hostel (2005) 
Hostel n
minih31975minih31975Plán 9 (1959) 
Plan 9 from Outer Space n
minih23345minih23345Z českých mlýnů (1941) 
Z českých mlýnů n
minih42170minih42170Popel a hvězdy (1990) [TV inscenace] 
Popel a hvězdy n
minih13552minih13552Napříč Paříží (1956) 
La traversée de Paris n
minih10276minih10276Kletba růžového pantera (1983) 
Curse of the Pink Panther n
minih177285minih177285Vrátná (2020) 
The Doorman n
minih39515minih39515Poklad na Sovím hrádku (2004) [TV film] 
Poklad na Sovím hrádku n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Náves (2005) [TV seriál]

17:30 - 18:25

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: FNL

16:50 - 19:10

75 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

NOVA - Dívka na koštěti (1971)

16:25 - 18:10

100 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Řekni to psem (2022)

16:55 - 18:52

70 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190669
Osobností: 698181
Fotografií: 765168
Plakátů: 377328
Obsahů a biografií: 178492

Poslední komentáře

Stíny Manhattanu (2016)

Překvapení

Stíny Manhattanu
Film se mi líbil, jen mi   nějak ušlo, proč ta   Crowleyová po novináři   vlastně chtěla, aby se   dobral pravdy, když ji jako   jediná znala a více >

Autor: Falco11 | Hodnocení: 8 / 10

Mrtví neumírají (1990)

Jako by

Mrtví neumírají
na člověka dýchla   atmosféra lehce plynoucích   devadesátek, do níž se u   nás tak výtečně obtisklo   duo Vorlíček-Macourek.   Víceméně více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 6 / 10

Ze Země na Měsíc (1998) [TV mini...

Ze Země na Měsíc
Parádní hraný dokument o   dobývaní měsíce. HBO   umělo vždy udělat kvalitní   seriály, navíc ve   spolupráci s Tomem Hanksem.   Každý fanoušek kosmonautiky   musí zajásat.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Odvážná Vaiana: Legenda o konci ...

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
Tradiční schéma pohádky   vůbec není na škodu. Dětem   se určitě bude líbit   netradiční prostředí a   příběh. Pohádka, která   moje vnoučky bavila.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Vražda v Ostrovní ulici (1933)

Vražda v Ostrovní ulici
V roce 1933 byl u nás   zvukový film stále ještě   víceméně v plenkách a   tohle je vlastně první ryze   česká filmová detektivka.   Tvůrci více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vincent De Paul

De Paul Vincent

Kad ljubav zakasni

Kad ljubav zakasni
Kad ljubav zakasni

Robert Swan

Swan Robert

Brian Glanney

Glanney Brian

Jméno růže (Der Name der Rose)

Jméno růže
Der Name der Rose

Piper Mackenzie Harris

Harris Piper Mackenzie

Heinz Pehlke

Pehlke Heinz

Deborah Evans

Evans Deborah

Snowboarďáci

Snowboarďáci
Snowboarďáci

Chlapi nepláčou (Muškarci ne plaču)

Chlapi nepláčou
Muškarci ne plaču

Naposled navštívené:
Vincent De Paul

De Paul Vincent

Kad ljubav zakasni

Kad ljubav zakasni
Kad ljubav zakasni

Robert Swan

Swan Robert

Brian Glanney

Glanney Brian

Jméno růže (Der Name der Rose)

Jméno růže
Der Name der Rose

Piper Mackenzie Harris

Harris Piper Mackenzie

Heinz Pehlke

Pehlke Heinz

Deborah Evans

Evans Deborah

Snowboarďáci

Snowboarďáci
Snowboarďáci

Chlapi nepláčou (Muškarci ne plaču)

Chlapi nepláčou
Muškarci ne plaču