Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Tvoje tvář má známý hlas

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 16
Kikinka11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2020
já už jsem viděla skoro   všechny série a ta poslední   byla úplně nejlepší jenom   proto že tam soutěží moji   čtyři neoblíbenější   herci - Marek Lambora a   Kateřina Marie Fialová a   Roman Zach a Robert Urban
New
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2016
Bavím se. Ne každý mě   pobaví dokonale, ale imitace   hlasu, namaskování za   někoho jiného, naučit se   jeho grimasy, pohyby ... no   ... dobrý!
Metty8
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2016
Zajímavý nápad to byl, ano.   Některé výkony dobré, ano.   Některé výkony špatné,   ano. Někteří soutěžící   vtipní, někteří trapní.   Takhle by to mohlo jít do   nekonečna. První dojem   dobrý, po delším   zhlédnutí bych rozhodně   vyrazil Sokola. Drží se   stereotypu být pořád   vtipný, ikdyž to dochází k   trapnosti. Kohák to samé,   Čvančarová je hloupoučká.   Vondráček je strašně   předvádivej. Ale jsou tam   příjemná překvapení.   David Kraus, Adam Mišík,   Ivana Chýlková nebo Iva   Pazderková. Této show   přidávají na váze kostýmy   a maskéři. Proto této show   dávám 7/10,
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2017
"Tvář"
trochu svádí k tomu, aby jí   člověk dal vysoké   hodnocení. A to ve chvíli,   kdy nějaká neokoukaná   tvář zazpívá známý song,   téměř lépe, než   originální interpret. Nebo   když herec, kterého známe   převážně z dramatických   rolí, ukáže, že je také   výborný zpěvák, či   tanečník.
Tady ale   pozitiva končí.
Porota, která už se   několikátou sérii   nekonečně diví, že   maskéři dokážou někoho   změnit a vzápětí chválí   až do nebe i některé, až   trapné výkony. Moderátor s   dosti nevyrovnanými výkony.   Produkce, která rve do   diváků jednu sérii za   druhou, aby si náhodou svou   přízeň nerozmysleli...
Mně osobně štve   "tyjátr", jaký se   dělá s losováním   následujícího interpreta.   To, že není všechno košer,   propálila sama Nova tím, že   přidělila z tisíců   možností Martě Jandové,   píseň jejího otce.
Další obrovitánskou   chybou je, že muži zpívají   ženy a naopak. Z celkem   zajímavého pořadu, to pak   činí ubohou, lacinou   travesti show. A nic na tom   nezmění občasné skvělé   výkony, jako například Jan   Cina v roli Montserrat   Caballe. Když totiž pak   člověk vidí skvělého   herce Martina Dejdara , jak   nerad, ale strašlivě przní   píseň nebožky Špinarové,   má chuť si překousat   žíly, nebo alespoň   přepnout na něco méně   strašného.
Nova by   tak udělala nejlépe, kdyby   svůj projekt dala na pár let   hajat a vychytala z něj   mouchy. No mouchy,   masařky...velký, jako   Montserrat Caballe.
green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.4.2016
Jsouc nadána téměř   absolutním hudebním hluchem,   neodvažuji se hodnotit   pěveckou složku pořadu, a   proto mé uznání patří   hlavně šikovným maskérům   a vizážistům, kteří   dokážou účinkující   "namaškařit"   často až k nepoznání.   Občas se ráda podívám, ale   spíš na dopolední opáčko,   protože k večernímu   sledování takový pořad   není až tak "můj   šálek kávy". A navíc   bych si klidně vystačila s   poloviční stopáží.
jakubal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.3.2016
Zajimava neokoukana zabava
Prvni dojmy slusne, co se   vykonu soutezicich tyce.   Sokolova snaha o udrzeni   vtipnosti, je ale az tristni!   Mel radeji zustat v Parte se   Suchankem a dalsimi, tam se   jako zajic ve sve jamce   vyjima. Pokus dobrej, ale   nevysel mu. Minimalne tedy -3   hvezdy za Sokola, urcite by se   nasel sofistikovanejsi   moderator.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.3.2017
Jak soutěž pokračuje, má   přízeň a bodování klesá.   Doufám, že neskončím u   jedničky. Ne nadarmo platí,   v nejlepším přestat. První   překvapení mám za sebou a   dál přichází už jen   opakování stejných   vtípků, dokonce už se ve   třetí sérii opakují   interpretovaní původní   zpěváci.
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.9.2017
PROCESOR!
Jsem velmi rád, že jsem s   hodnocením počkal a nehrál   si na odborníka po prvním   dílu. Kdo se chce jen bavit a   vypnout a nešťourat se a   nebo z principu strhat vše,   nuže proč ne.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.11.2018
Zábavný pořad, legrace není nikdy dost
Ač mam vůči tv nova své   výhrady a přezdívám ji tv   žumpa mimo jiné i proto, že   američtí vlastníci tv Nova   okradli český stát v   arbitráži z r. 2003 o 10   miliard kč, tedy ukázkový   příklad dalšího zločinu   kapitalsimun v Čechách po   roce 1989 jakých se staly   stovky. Přestože pořad   Tvoje tvář má unámý hlas   uvádí právě ta nova, tak   nechápu co kdo může mít   proti tomu pořadu jako   takovému - , když se   současní čeští interpreti   v rámci legrace a zábavy   (tak je ten pořad myšlen, ne   jako vážně umění), když   se "převtělí" a   zazpívají píseň   některého ze slavných   světových nebo   československých   interpretů. Za mě oddych   podívaná, legrace leckdy i   velká. Na tomhle pořadu   nevidím nic špatného i   když je převzatý ze vzoru   made in USA, tam se sice   točí ve velké většině   békoviny, ale tenle pořad,   myšlenka tohodle pořadu je   dobrá. Pokud se chcete   zasmát odreagovat tak tenhle   "soutěžní" pořad   komerční americké televize   Nova doporučuji ke   shlédnutí i přesto, že tv   Nova její američtí   majitelé si v roce 2003 u   nás v ČR kvůli značce tv   Nova "namastili   kapsu" obohatili se z   odškodného od českého   státu tím, že za arbitráž   vůči ČR inkasovali 10 700   000 000 kč, slovy deset   miliard sedmsetmilionú korun   a zároveň převzali tv Nova   plně do "americké   péče" , takže nyní   veškerý zisk z této   televize odchází do   zahraničí. Nicméně Pořad   Tvoje tvář má známý hlas   patří mezi povedené,   doporučuji ho ke shlédnutí.  
/Příště prosím   před smazáném kometáře   dát vědět, že se tak děje   a proč se tak děje, děkuji
jarda53
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.3.2017
Já nejsem divák některých   tv kanálů, ale občas někam   zabloudím, chvíli koukám,   naskočí reklama a hup jinam   a na to co jsem 10 minut   koukal zapomenu. Pro herce i   zpěváky je ve studiu   ohromná sranda, ale když   divák má 150 programů, je   zde přetlak a někdy si   opravdu musím přepnout.   Některé baviče přímo   nesnáším, když prudí a je   pořad uřvanej, porota se   skládá z umělců, kteří   nic nedokázali a objevují se   v debilních nekonečných   seriálech...
goranchorvat
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.10.2017
Počtvrté a stále hůře
Nechci hodnotit to k čemu se   upíná velká část diváků   TV Nova. Spíše mě neustále   překvapuje, jak jsme za   pomoci masivní medializace,   přebírat několik let staré   formáty zahraničních   televizí, a pak je i několik   let živit a oslavovat jak   kdyby šlo málem o díla   Kubricka. Z hlasů mého   okolí které někdy až   nekriticky bylo touto pseudo   soutěží posedlé, byla   třetí a obvzláště   čtvrtá série naprosto   zbytečná, a i její skalní   fanoušci začínají ve   velkém přepínat. No jo, ono   když je něco prázdné, tak   dlouho neudržíte ani   zfanatizované fanoušky v   pozornosti. Vypíchl bych za   sebe maskéry soutěže,   ostatní je novácká   pseudozábava 21.století pro   masy, s vyčichlými   hvězdami, případně nově   se prodírajícími   "celebritami"
Barney94
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.6.2017
Jedna hvězdička za kostýmy   a masky, druhá za některá   dobrá vystoupení a třetí   za to, že třeba díky tomu   najdu písničku, kterou už   dlouhou dobu hledám a doposud   jsem nevěděl, jak se   jmenuje. Jinak tuhle show moc   nemusím. Beru to spíše jako   zábavu hlavně pro celebrity,   který ze sebe klidně   udělají šaška, hlavně že   jsou vidět.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.9.2016
80%!? Tenhle pochod podivně   zmršených travesti zombie   snad nemůže nikoho bavit?   Nebo ano? Evidentně ano. A   kde vyhrabali toho Koháka?   Neustále mě udivuje, že   někdo tak nevtipný je   napresován do všech   možných   "zábavných"   pořadů.
Svarcneger
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.9.2017
Co bude priste... Vopice za lidi :)
Opet prevzata debilita od   psychopatu z USA. Kultura na   urovni imbecilu. Dalsi dukaz,   ze radobycelebrity jsou jen   sasci, co udelaji pro penize   cokoli. A to se sveho casu   smali Holzmanovi, ze jeho   skece jsou povrchni... Jak   hluboce klesla tv zabava,   hlavne, ze se to hejba,   vidte... :)
Big_peet
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.9.2016
Novack prehlidka dinosauru v maskach
NOVA BRECI ZE ZTRACI ...   ODPOVIM VAM SAM... NEUSTALE   ZPIVANI... SUPERSTAR, HLAS,   IDOL, POZNEJ STAR, TALENTMANIA   CO BYL PODRAZ NA DIVAKY A   TRAPNE SESTRIHAN ABY ZTRAPNIL   SOUTEZICI A JEN NECHAL   ZPEVAKY... NOVO ZMEN SE !!!!   VYMEN KORANTENGA A BORHYOVOU A   DALSI OKOUKANE TROSKY
Hassi
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.4.2022
brak
Strašná bída řekl bych,   že tento pořad je zbytečný   asi jako feferonka na   piškotovém dortu. Je mi   stydno za účinkující,   moderující i porotu. Chápu,   že po covidu mají potřebu   si vydělat, ale určitě to   jde i důstojně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih138816minih138816Dvojníci (2016) 
Dvojníci n
minih165740minih165740Vlastníci (2019) 
Vlastníci n
minih42856minih42856Dobrý král Václav (1994) [TV film] 
Good King Wenceslas n
minih47368minih47368Dům na konci města (1977) [TV inscenace] 
Dům na konci města n
minih126130minih126130Vinaři (2014) [TV seriál] 
Vinaři n
minih24590minih24590Sokolovo (1974) 
Sokolovo n
minih28290minih28290Třicet případů majora Zemana (1974) [TV seriál] 
Třicet případů majora Zemana n
minih181704minih181704Mazel a tajemství lesa (2021) 
Mazel a tajemství lesa n
minih7567minih7567Fany (1995) 
Fany n
minih168818minih168818Poldové a nemluvně (2020) [TV seriál] 
Poldové a nemluvně n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

10:35 - 11:30

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Největší apokalypsy dějin

10:20 - 11:15

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

10:40 - 11:50

26 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178349

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10