Duben
ohodnotit

Vybíjená: Běž do toho na plný koule

Dodgeball: A True Underdog Story

Další název:
Vybíjená; Vybíjaná: Choď do toho na plné gule (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
14.10.2004
„Parta ztroskotanců se snaží zachránit svou oblíbenou tělocvičnu.“

Komentáře k filmu Vybíjená: Běž do toho na plný koule

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2010
Vybíjená: Běž do toho na plný koule
Film, který nabízel velkou   podívanou už díky   hereckému obsazení Vince   Vaughna a Bena Stillera, ale   podle mého to byl totální   propadák, spíš než vtipům   jsem se smála tomu, že se na   to vůbec koukám. Blbost a to   dost velká.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2012
Taková správná blbost,tahle   komedie,ale pobavil jsem   se,mělo to švih a dobrý   scény+hlášky.Takže nakonec   70% s tím,že se ještě   někdy mrknu:-))
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Sice mý oblíbení herci ale   film je blbost , absolutně   bez nějakého   zajímavějšího nápadu .   Vince Vaughn potřebuje   zachránit svou tělocvičnu   ,tak uspořádají zápas ve   vybíjené s konkurenční   kterou vede Stiller, nebo tak   nějak to bylo
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2012
Skvělá komedie o boji s   tělocvičnou do které moc   lidí nechodí a kterou   vlastní chlapi a fitku,   které vydělává každý   den. Boj je velmi zajímavý.   Očekávejte velmi zajímavý   děj a herce
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.4.2013
Stiller jako vždy,   překvapení se nekonalo -   vybudoval si kariéru na   pitvoření, jen nechápu, že   mu to prochází. Co dodat k   filmu - asi bych se smála jen   v případě, že bych se   něčím posilnila, to by mě   možná pobavil i Stillerův   nafukovací suspenzor nebo hod   francouzákem do palice.
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.7.2007
Tohle je špatná, velmi   špatná komedie. Místo,   abych se bavila, tak jsem   spíš obracela oči v sloup.   Podobný scénář už tu byl   nejmíň dvacetkrát.   Zápletka je zoufale slabá   až ubohá, to samý děj, ale   to nevadí u komedie by to   měl vytáhnout humor –   jenže ten tu taky nebyl.   Jednotlivé scény jsou   trapně otřepané a   nevtipné. Snad nejhorší tu   byl Ben Stiller, jeho postava   zde byla už trochu trapná.   Mám jiné představy o   srandě.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2010
Vybíjená: Běž do toho na plný koule
Bombastická komedie plná   povedeně originálních   fórů a zajímavých   dialogů. Vybíjená je   akční, adrenalinem   nadupaná, míčová hra, u   které zažijete obrovskou   kopu srandy. Samotní hlavní   hrdinové se taky nenechali   ničím zahanbit, předvádí   suprové herecké výkony a   každý z nich je velice   osobitý a výjimečný.   Osobně se mi nejvíc líbil   Ben Stiller a potom i   vysloužilý trenér   vybíjené byl vynikající.   Škoda jen, že umřel takovou   blbou smrtí a k tomu tak   brzo, mohla s ním být   ještě sranda.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.3.2015
Naprosto
typická americká   "bláznivá"   komedie.Nepopírám,že jsem   se občas nezasmál,ale   nesměl jsem nad filmem jako   celkem moc přemýšlet:-)
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2010
Tohle je skutečně fajn věc,   která mě i napodruhý   vážně pobavila.Příběh   není samozřejmě hlavní   devizou tohodle dílka, ale   spíš akurát dává důvod,   proč se vlastně banda   pošuků z tělocvičny (mezi   nima nechybí třeba   studentík, kterej chce bejt   roztleskávačkou:-) vedená   Vincem Vaughnem utká na   turnaji ve vybíjené s   neuvěřitelně slizskym Benem   Stillerem, kterej jako úplně   vymaštěnej metrosexuální   majitel sítě posiloven   prožívá asi svojí   životní roli.Právě jeho   postava posouvá jinak dosti   průměrnou komedii se   standartnim průběhem o dost   nahoru.
Líbil se mi   též trenér tohodle souboru,   jehož nekonvenční   tréninkový metody byly   docela úsměvný.A taky   docela drsný, nutno   podotknout:-)Bod jsem musel   opravdu přidat taky za   trojici „hvězd“   hrajících sami sebe –   Lance Armstrong, David   Hasselhoff a nepřemožitelnej   Chuck Norris:-)Jejich role   navíc nepůsobí že by byli   nějak násilně naroubovaný   do děje, naopak, jejich   přítomnost je výborný   osvěžení.
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.3.2011
Vybíjená je...
...strašná kravina.
Ale výborná kravina.   Kdybych jí dal desítku,asi   by to urazilo desítky,jako je   třeba Forrest Gump,ale to   nevadí. Vybíjená je prostě   zábavná. Sympaťák Vince   Vaughn,záporák(sympaťák)Be   n Stiller,který si umí   udělat srandu sám ze   sebe,jako nikdo   jiný,lesbička nelesbička   Christine Taylor(nebezpečně   jí to sluší) prapodivní   spoluhráči a v neposlední   řadě slušná porce   osobností ,které hrají sami   sebe (Chuck Norris,Lance   Armstrong). To vše tvoří   mile namíchaný koktejl   zábavy ,která je   jednoduchá,ale není   trapná.
Osobně jsem   si oblíbil komentátory   vybíjené,kteří vtipně   glosují jednotlivé zápasy a   dění v hale.
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Tak jsem se těšila, že   konečně uvidím film o   sportu u kterého znám   pravidla hry a zase nic, buď   je to úplně jiná hra anebo   mají v Americe i u vybíjený   něco extra. Tak to mě teda   vážně naštvalo, ale když   pominu pravidla hry docela   jsem se pobavila. A bavili se   jistě i moji přátelé a   kamarádi, když jsem je   obvolávala a zkoušela z   pravidel „české   vybíjené“. Vřele   doporučuji ... obojí :-).
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.8.2008
Je až neuvěřitelné, jakou   si Stiller dokáže sám ze   sebe udělat legraci, a   podobně jako v Zoolanderovi i   zde roztáčí ohromný   kýčovitý kolotoč   sebeironie a situačního   humoru. Opravdu hodně moc   jsem se bavil a asi až v   polovině filmu jsem si   uvědomil, na jak velkou   šílenost, mnohdy   kolísající na hranici   dobrého vkusu, se to vlastně   dívám. Ale byla to   zatraceně osobitá   šílenost. Proti svému   extravagantnímu a   „maximálně   zparodovanému“ Whitemu   Goodmanovi postavil Stiller   sympatického, téměř   normálního, ale i trochu   nevýrazného pecivála v   podání Vinceho Vaughna,   který tyto lehce rebelující   postavy s přehledem zvládá.   Dále tu stojí ďábelsky   vtipný trenér O’Houlihan   (momenty, kdy po svých   svěřencích házel nářadí   a příbory, mne rozesmály   tak, že mě ještě dlouho   bolelo břicho) a slavní   velikáni jako David   Hasselhoff, Chuck Norris   („Díky, Chucku Norrisi!“   - geniální :-)) a Lance   Armstrong, kteří svými   štěky více než pobaví.
davidek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.9.2008
Nemůžu si pomoct, ale i   přes velmi kvalitní   obsazení mě film skoro   vůbec nechytl. Asi se budu na   něj muset podívat ještě   jednou.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.3.2017
Vince Vaughn a Ben   Stiller...hráli ti dva v   něčem slušným? Jestli ano,   tak si to nepamatuju. Tohle je   taky příšerná hovadina.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2015
Dodgeball: A True Underdog Story
Vybíjaná je moja obľúbená   komédia hlavne vďaka   skvelým hláškujúcim   postávam a originálnemu   humoru.Videl som ju možno   5-krát a vždy sa zasmejem.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2008
Naprosto predvidatelna   komedie, kdy od zacatku vite,   co se stane a jak to dopadne.   Stiler jako vudce Cober je   opravdovy namysleny blbecek   :-D usmev by se mel dostavit u   kazdeho...
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.5.2013
Výborná komedie. Nejvíce se   člověk nasměje tomu, jak   hráči dostávají zásahy do   nejrůznějších částí   těla. Ben Stiller tu   ztvárnil naprosto geniálně   ujetýho a trapnýho panáka.
sylwikk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.10.2009
Totální ptákovina, ale   celkem zábavná :) Když   chcete úplně vypnout mozek a   pobavit se a nevadí vám, že   hned na začátku budete   vědět, jak to dopadne,   určitě na to mrkněte. Jinak   Ben Stiller je tu vyloženě   nechutnej :D Hodně mě tu   pobavil jak Chuck Norris, tak   i David Hasselhoff :D
AshT
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Vybijená
B komedie celkem sem se tam   nudil opepřil to až Ben   Stiller a Vince Vaughn ve   vybijené pro lidi co mají   rádi srandu určitě   doporučuji.
kamil.ice
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2009
kdo to jeste nevidel, at se   urcite podiva. Je to tak   blebej film, až je dobrej
WaM
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.5.2005
Film o tom jak zachránit   tělocvičnu normálních   chlapů, před padouchem (Ben   Stiler). Stačí pouze vyhrát   celostátní soutěž ve   vybíjené, do které se musí   probojovat pře družstvo   malých skautek. Klasická   Stilerova ujetá komedie, pro   každého, kdo má jeho styl   rád, ale kvality ZOOLENDRA   nedosahuje.
Majda88
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2008
Tak tenhle film mě opravdu   dostal. Ben Stiler je tu   naprosto dokonalý. Je to role   úplně jiná, než jaké   hrával doposud a příjemně   potěšil. Scéna, jak se   odnaučuje jíst koblihy je   úchvatná! je tam prostě   boží a kvalitu filmu silně   posunul nahoru.
usov
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.10.2009
usov
tenhle film si uz ani moc   nepamatuju bude to nejspíš   tím že mi ani nijak   neučaroval některé momenty   zachranovala jen hlavní   postava pro mě nic moc film
dustur
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.10.2008
No tak ani neviem,kde mám   zacat!!!Ja si myslim,ze táto   komedia je dost ale velmi dost   unavená.Tento film ani Vince   Vaughn a ani Ben Stiller   nedokazali zachranit,aj ked   svoju ulohu zahrali tak ako   mali!!
A co sa týka   Justina Longa,tak ten sa tiez   nenechal zahanbit,takze aj on   svoju úlohu dost dobre zahral   a si to aj uzival.
Ale   co ma milo prekvapilo na tomto   filme je ze sa tam objavili   zhasnute hviezdy tipu David   Hasselhoff a Chuck Norris,a   tiez Lance Armostrong slavny   cyklista ktory ktovie preco   zobral tuto ulohu,ale mne   osobne tam zavadzal,tam ked uz   tak mali dat ineho   sportovca,ako je   napriklad.:Andre Agassi!!!
Inak takto je to dost   milá komedia,na sobotnajsi   vecer,ale viac ako 5.-bodov si   to nezasluzi!!!
Duster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Samotný námět - v podstatě   jedno velké klišé.   Partička sympatických   looserů musí porazit   partičku namachrovaných   atletů, aby nepřišla o   svojí oblíbenou tělocvičnu   u Obyčejnýho Pepíka.   Scénář od začátku až do   konce nalinkovaný a na první   pohled by se mohlo zdát, že   to bude hrozná nuda. Ale opak   je pravdou. Už dlouho jsem se   takhle nesmál. Některé   scény a gagy jsou, pravda,   trochu trapné, okoukané nebo   nedotažené, ale mnoho je   jich naprosto originálních,   nečekaných, ujetých a   proklatě vtipných. Nejvíce   oceňuji cameo scény   Hasselhoffa, Norisse či   Armstronga, které mě opravdu   dostaly. Všichni herci si   ostatně natáčení   evidentně užívali a je to   cítit. Ben Stiller v   záporné roli je velmi   příjemným oživením, Vince   Vaughnovi kolikrát stačí,   že jenom je a moc hezky se   kouká na krásnou Christine   Taylor. Celkově velmi   osobitá a zdařilá komedie.
Rumenka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.8.2008
Nejet autobusem a nepouštět   nám tam tenhle film což   znamená že jsem měla na   výběr dálnici už snad   100km stejnou scenérií a   tímhle filmovým dílkem. No   a ve skratce na začátku se   všechno sere ale jeden hoch   je ten správnej a tak   naprostejch lůzrů složí   tým kterej to všem natře a   když už je v nejlepším   něco se pokazí ale oni to   naposlední chvíli nevzdaj a   po napínavém ději vyhrajou.   Předvídatelný děj.
jedlickaj
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.5.2007
omlouvám se všem co tu dali   víc než jednu hvězdičku   že jsem zkazil hodnocení   filmu ale tohle je snad   nejhorší film co jsem kdy   viděl. Zápletka je pravda   trochu americky přihlouplá   to bych ještě zkousl, ale   herecké výkony a rádoby   vtipy to je opravdu na mě až   příliš a samotný vrchol   filmu - klání o peníze ve   vybíjené to je už na kulku   do hlavy.
flufit
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Prostě humor Bena Stillera   ... stojí určitě za   zkouknutí ... hodně dobrá   hláška na konec ... fucking   Chuck Norris :D
nenimitojedno
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Na tuto komedii jsem podival s   tim, ze vypnu mozek a budu   jednoduse sledovat, pricemz   jsem se překvapivě dobře   bavil.Oproti jiným laciným   rádoby komediím ma   Vybíjená přeci jenom něco   dosebe.Samozřejmě príběh   má pár zádrhelů, ale to   všechno překryjí skvěle   zahrané role.Věřím, že   nenáročný divák se bude   jistě dobře bavit:)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27116minih27116Velmi nebezpečné známosti (1999) 
Cruel Intentions n
minih56813minih56813Nezastavitelný (2010) 
Unstoppable n
minih41634minih41634Zástupce velitele (2006) 
Second in Command n
minih49730minih49730Pláč sovy (2009) 
The Cry of the Owl n
minih56076minih56076Špatnej polda (2009) 
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans n
minih10893minih10893Krvavý sport (1988) 
Bloodsport n
minih145085minih145085Bezva ženská na krku (2016) 
Bezva ženská na krku n
minih28529minih28529Taková normální rodinka (1971) [TV minisérie] 
Taková normální rodinka n
minih154282minih154282Čertí brko (2018) 
Čertí brko n
minih23585minih23585Zánik domu Usherů (1960) 
House of Usher n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Berenika (1989) [TV inscenace]

14:05 - 15:00

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

13:35 - 14:30

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Taková normální rodinka (2008)

14:15 - 16:25

6 minut již uběhlo
124 minut zbývá do konce

Prima - Vychytávky Ládi Hrušky (2015) ...

13:55 - 14:35

26 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190666
Osobností: 698159
Fotografií: 765168
Plakátů: 377322
Obsahů a biografií: 178488

Poslední komentáře

Mrtví neumírají (1990)

Jako by

Mrtví neumírají
na člověka dýchla   atmosféra lehce plynoucích   devadesátek, do níž se u   nás tak výtečně obtisklo   duo Vorlíček-Macourek.   Víceméně více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 6 / 10

Ze Země na Měsíc (1998) [TV mini...

Ze Země na Měsíc
Parádní hraný dokument o   dobývaní měsíce. HBO   umělo vždy udělat kvalitní   seriály, navíc ve   spolupráci s Tomem Hanksem.   Každý fanoušek kosmonautiky   musí zajásat.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Odvážná Vaiana: Legenda o konci ...

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
Tradiční schéma pohádky   vůbec není na škodu. Dětem   se určitě bude líbit   netradiční prostředí a   příběh. Pohádka, která   moje vnoučky bavila.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Vražda v Ostrovní ulici (1933)

Vražda v Ostrovní ulici
V roce 1933 byl u nás   zvukový film stále ještě   víceméně v plenkách a   tohle je vlastně první ryze   česká filmová detektivka.   Tvůrci více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sbohem, Sabato (1970)

Sbohem, Sabato
O trochu slabší než   jednička L.V.Cleef mi tam   seděl víc,dobrodružná   honička za vozem plným   zlata,dost přestřelek,pravé   westernové   prostředí,lepší průměr.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Grave Encounters 2

Grave Encounters 2
Grave Encounters 2

Ederly

Ederly
Ederly

Goran Kostić

Kostić Goran

Michael Ralph

Ralph Michael

Fumiko Honma

Honma Fumiko

Máš ji! (Tag)

Máš ji!
Tag

Jeong-eui Roh

Jeong-eui Roh

Mari Nagy

Nagy Mari

Pětka v Sovím doupěti (Five Get into Trouble)

Pětka v Sovím doupěti
Five Get into Trouble

Robert Fuller

Fuller Robert

Naposled navštívené:
Grave Encounters 2

Grave Encounters 2
Grave Encounters 2

Ederly

Ederly
Ederly

Goran Kostić

Kostić Goran

Michael Ralph

Ralph Michael

Fumiko Honma

Honma Fumiko

Máš ji! (Tag)

Máš ji!
Tag

Jeong-eui Roh

Jeong-eui Roh

Mari Nagy

Nagy Mari

Pětka v Sovím doupěti (Five Get into Trouble)

Pětka v Sovím doupěti
Five Get into Trouble

Robert Fuller

Fuller Robert