Duben
ohodnotit

Za plotem

Over the Hedge

Další název:
Za plotom
Rok:
2006
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
15.6.2006
„Jídla není nikdy dost, a když zmizí les, je nutno vyrazit na výpravu za plot.“

Komentáře k filmu Za plotem

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 48
Erkul
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.5.2011
Mistrovské dílo, dokonalé   animace. Nikoho snad nemohou   urazit dialogy propírající   nejrůznější nedostatky   lidského typu, dokonale   vtipný film a v anglickém   znění jsou výborné býkony   am,erických herců. Český   dubing je rovnšž skvělý.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2008
Opravdu povedený,   střeštěný a vtipný   kreslený filmík nejen pro   malé děti, ale i pro   dospělé! Nenechte se zmást   dojmem, že co je kreslené,   musí být jen pro děti! U   tohohle filmu se zaručeně   pobaví i dospělí!
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.7.2006
Až na pár vtipných situací   je to dle mého soudu slabý   film.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.9.2008
Za plotem
Nejsem moc zastáncem   pohádek, proto nižší   hodnocení. Bodík navíc je   ale za téma ekologie,   konečně se tím někdo   začíná pořádně zabívat.   Jinak mě trochu zklamal Bruce   Willis jako RJ, vůbec si   nebyli podobní (narozdíl od   Murphyho jako Oslíka ve   Shrekovi nebo všechny rybky v   Příběhu žraloka).
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2012
Za Plotem jsem viděl   vícekrát a můžu s klidným   srdcem dát 80%. Opravdu jsem   se dobře bavil, potěšilo   mně několik dobrých vtipů   a maličkostí a hlavně film   byl svižný a příjemný.   Technické zpracování je   vynikající!!
Justik66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Parádní podívaná. Animáci   jsou prostě super. Ale pozor   koukat v pouze v originále,   český dabing neí to   pravé...
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Dalsi z rady skvele natocenych   animaku,jak pro deti,tak i pro   dospele.Naramne jsem se u neho   pobavil.
Kam na ty   napady ti tvurci chodi????
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Paráda
i přes možnost, že to   připomene již v té době   známé kreslené filmy. I tak   to má řádný humorný a   dějový šmrnc.
Lienocka22
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2009
Celkom sympatická animovaná   rozprávka. Mojou   najobľúbenejšou   postavičkou sa tu stala   hyperaktívna veverička :o) A   ešte jedna vec mi tu   zaimponovala, a to zobrazenie   toho, ako ľudia ničia aj   posledné prirodzené   útočiská zvierat ... Čas   na zamyslenie sa, nemyslíte?   ;o)
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2009
RJ je skvělou postavou pro   další animovaný příběh   se zvířátky, které se po   zimě probudí za plotem kde   lidé postavili domy a donutí   je ukrást člověčí jídlo   aby jej mohl vrátit   medvědovi, kterému jídlo RJ   nejdříve ukradl a následně   zničil . Pobaví hlavně   děti , ale i dospělé   prostě zábava pro celou   rodinu.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2011
Krásná pohádka plná vtipu   a dobrodružství. Moc   zdařilá animace s   roztomilými zvířátky z   lesa. Nejvíce se mi líbil   mýval RJ
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Výborné dobrodružství   party zvířat.Pohádkový   příběh na který se nechá   dívat desetkrát za rok a   pořád je to zábava.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.7.2009
skvěléj animák který   nemá žádnou chybu   bláznivá zvěř která sice   krade ale to je jedno prostě   ůžasné po stránce   dabování moc se povedlo   proto velká 1
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Tak tohleto se tvůrcům   Shreka nepovedlo. Pro menší   jedince je to lepší, ale pro   dospělé nikoli. Ve filmu je   chvilkama nuda a příběh nic   moc.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Velice povedený a vtipný   animák. Skvělá zábava   spíše pro mladší publikum   ale i zbytek rodiny se skvěle   pobaví.
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.9.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $155,019,340║Tržby   Celosvetovo $336,002,996 ▐   Tržby za predaj DVD v USA   $126,605,435 //počet   predaných kusov 7,912,055║   DreamWorks a ich ďalší   podarení počin, príbehovo   pestré, vydarený humor   nechýba a animačne si   spĺnajú svoju zaužívanú   úroveň ale na to aby v tomto   prípade konkurovali Pixaru im   ešte niečo málo chýba   vypilovať. /videl v kine:   75%/
Mlapiska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2010
Nemám ve zvyku dávat filmům   vysoké hodnocení jenom   proto, že jsou pro děti. A   zde to obzvlášť nešlo.   Příběh je na rozdíl od   animovaných kolegů hodně   slabý, dobrodružství jsem   nějak neobjevila, obvyklý   humor se taky jaksi nedostavil   a litry mravoučných   kázání pro diváky jsou k   nesnesení. Čtverka za   vydařenou animaci a   roztomilost zvířátek.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Mierne nadpriemerna rozpravka   s vychovnymi prvkami vhodna   predovsetkym pre detske   publikum.Vhodne aj ako rodinny   film.Humor,ktory oslovi aj   dospele publikum vsak treba   hladat v inych animovanych   filmoch.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Za plotem
Parádní animovaná komedie,   u které zažijete plno srandy   a dobrodružství. Chválím   za výbornou animaci a velké   množství různých lesních   zvířatek, každé z nich   zaujme svým kouzlem. Asi   nejlepší je hyperaktivní   veverka Hammy. Nechybí tu ani   zrada v podání mývala RJ,   který ostatní jen využívá   k tomu, aby nasbíral dostatek   jídla pro medvěda. Naši   hrdinové zažívají plno   dobrodružství při   kradežích jídla lidem,   kteří si na ně dokonce   zavolají deratizátora. Celá   honba za jídlem pak působí   někdy velmi vtipně. Nakonec   si ale RJ uvědomí, co pro   něho jeho kamarádi   znamenají a vše končí   šťastně.
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.6.2007
adrenalinová veverka a její přátelé
Jak jednoduchá může být   dokonalá zábava jsem se   přesvědčil zde.Originální   a jednoduchý příběh,který   je plný morálního   poselství,je sice určen   spíše pro nejmladší   generaci školáků,ale to je   pro nás přerostlé   puberťáky i osoby   pokročilejšího věku jenom   dobře,jelikož náš mozek je   již přehlcen různými   složitostmi a záhadami   dnešní doby a zvláštně   soudobé tvorby a proto   potřebuje občas vypnout a   nechat se unášet krásou   jemného a trefného   humoru,který provází děj   od začátku do konce.Hodně   dlouho jsem se tak královsky   nepobavil a čert vem celkovou   uměleckou hodnotu a   kritiky,kteří nikdy asi   nebyli malí.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2020
Vtipné a veselé. Film hodně   překvapil. Člověk se   opravdu nenudí, je tam všude   skvělý humor a výborné   dialogy, prostě povedený   animák.
Yontalcar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.2.2011
Nevím čím to je, ale   dnešní animované filmy od   Pixaru a Disneyho jsou   chudší a chudší. Ať už   je to "Za plotem",   "Hledá se Nemo" či   jakýkoliv jiný novátorský   snímek. Atmosféra a   jedinečnost, kterou se   dříve vyznačovaly (a po   právu chlubily) je pryč.   Škoda.
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.3.2012
Další lehce mravokárná   variace na oblíbené   americké heslo "rodina   je základ státu".   Hyperaktivní veverka je   docela zábavná, animace   řemeslně perfektní, ale   žádný trvalejší dojem to   ve mně nezanechalo.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2007
Na animaky do kina moc   nechodim, ale tady jsem udelal   vyjimku. Ac jednoducha   pohadka, tak jsem se kralovsky   bavil. Jen bez toho mravniho   pouceni bych se obesel.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.7.2016
Celkem průměrný animák na   opakující se téma. Pár   scének je skutečně   zábavných, ale hodně to   sráží ta želva se svými   "startrekovskými"   pindy o rodině.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2009
Jeden z nejlepších animáku   co sem videl.Určite v mé top   10 animovaných filmů by byl   i tenhle.Animace je   nádherná,zápletka   pohádkova a film je udelán   komedialním spúsobem.Takže   o srandu je postaráno.
dandysek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.6.2007
doufala jsem, že to bude   lepší, ale až na pár   hlášek a pár skvělých   vtípků (např. s veverkou)   film ve srovnání s   podobnými za moc nestojí.   opravdu jde jen o podívanou   pro malé děti (což nemusí   být nikdy špatně), ale   tenhle stačí vidět jednou.   možná jsem podle upoutávek,   referencí a reklam čekala   zbytečně moc...
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2006
Podle mého názoru, pěkná   animovaná komedie, které   nechybí to hlavní - pobavit   diváka. Grafické   zpracování je rovněž velmi   pěkné a v dnešní době,   kdy je animovaných filmů   víc a víc, určitě dokáže   tento rodinný snímek držet   krok.
Hlavní děj je   velmi jednoduchý - skupina   zvířátek snažící se   sehnat jídlo na zimní   období v čele s vychytralým   mývalem (v orig. znění   perfektní B.Willis), který   má ale jiné úmysly.   Některé scénky jsou opravdu   hodně povedené:)
Kmotr95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2008
Jeden z mojich   nejoblibenejsich animovanych   filmu se skvelym pribehem a   akcemi o mývalovi jmenem RJ,   ktery se pokousi obstarat   potravu pro medveda a na pomoc   s jidlem vyuziva skupinu   zvirat.... bandurky jsou nej   :-)
huron
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2007
Film je sice zaměřen na   děti více než třeba Doba   ledová nebo Shrek, ale je moc   příjemný a vtipný.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Já si nemůžu pomoct , ale   mě se to líbilo! Ano v   příběhu naleznete spoustu   klišé , ale na druhou stranu   pěkné postavy prakticky   všech zvířat , slušné   dialogy , občas černý humor   , povedenou animaci , slušnou   porci akce , poučení pro   děti že lhát se nemá a   pěkně vygradovaný závěr ,   který apeluje na důležitost   soudržnosti a rodiny. Z   postav si mě získal Mýval   RJ , který byl skvěle   namluvený Brucem Willisem a   líbil se mi ze všech   zvířátek asi nejvíce a to   i díky tomu že (jak už to v   těchto příbězích bývá)   v něm zvítězilo dobro nad   zlem. Ještě chci vzpomenout   postavu veverky , která mi   silně připomínala dvojici   bratří z rodu vačic z   pokračování doby ledové.   Oněch 83 minut uteklo jako   voda a já jsem na konci filmu   odcházel od televize spokojen   , ještě připomínám že   jsem animák viděl v   originálním znění s   titulky. 80%.
Obivan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2010
Jako fanda animovaných filmů   jsem si toto dílo nemohl   nechat ujít. A byl jsem   velice překvapen tímto   filmem. Skvěle do zvířátek   převtělili lidské povahy.   Nechyběli tam vtipné scénky   a super hlášky. Film   určitě patří k těm   lepším animákům.
Strength
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Pro děti naprosto perfektní   animovaná pohádka, v tomto   smyslu se jim velice povedla!   Možná už tolik neosloví   starší generace, přesto si   ale myslím, že se tato   pohádka velice povedla.   Nejdůležitější je, že   děti u ní vydrží a osloví   je, takže bych řekla super,   co víc si přát?
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2009
Už těm pohádkám moc   nedám, ale tato se mi moc   líbí hlavně praštěnej   Hammy, je to moc pěknej film   a těm malým divákům to   hodně doporučuju, ségra na   to kouká pořád! :D
Nymeria
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2011
naozaj vtipná zvieratkovská   komédia pre deti i staršie   generácie :) a samozrejme   nechýbalo ani poučenie :D
100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2017
Animák
Mám raději hrané filmy,ale   tento animák je dobrý.Je to   pěkný a dobře zhotovený   animovaný film...Tento   snímek je určen pro   děti,ale i dospělého   diváka si najde a získá.
kamil.ice
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2009
na to, že nemám rád   animované filmy, tak   doporučuji tenhle. Vtipný
Lucka-V.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Zábavný kreslený film, jak   pro děti, tak určitě i pro   dospělé, kteří mají rádi   veselé příběhy kreslených   postaviček a zvířátek.
blue.moon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2006
Původně jsem na tenhle film   vůbec nechtěla jít a   vnímala jsem to jako oběť   pro mýho malýho bratrance...   Nakonec jsem se ale pobavila   líp než on.
V   momentální záplavě   americkejch animovanejch   filmů jen občas najdete   něco nadprůměrnýho, ale Za   plotem je podle mě opravdu   povedený. Nechybí akce a   roztomilý figurky, aby se   měly dětičky na co dívat,   ale ani humor, který   rozesměje spíš starší   rodinný příslušníky.
Film dokonce nepostrádá   ani jakousi hlubší myšlenku   - tou je kritika globalizace a   konzumního života.
Laila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2010
perfektni pohadka o tom jak by   si mely deti uvedomit,ze je   dulezity byt poctivy,uprimny a   cestny.je dojemna a vtipna   zaroven moc me pobavila,urcite   se podivejte,stoji to za to
Mikisek2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Nejlepší!
Můj nejoblíbenější   animák! Zabavný neokoukaný   děj no prostě paráda!   Člověk se ani trochu   nenudí(alespoň já jsem se   ani chvilku nenudila) hezká   animace a ty zvířátka jsou   prostě ůžasný. Film jsme   viděla už asi milionkrát a   když mám možnost koukám   znova a znova! Všem bych ho   doporučila. Opravdu zábava.
Katullinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Pěkný animovaný kousek.   Dobré hlášky.
Bruno1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2007
Komentář
Dobrá film o tom jak vverka   dluží medvědovi jídlo a   tak najde jakési   žvířata,kterým řekne,že   jim pomůže nasbírat potravu   na zimu.....Zvířata potom   zjistí,že je podvedl a   obrací se k němu   zády.Veverka je nakonec   osvobodí z vězení,kde byli   kvůli němu.Graficky super   film.
ondey
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.4.2007
:(
hyperaktivní veverka, to je   to jediný co mě zaujalo.   Jinak je to další animák,   co se snaží vytáhnout   peníze z lidí, pač byly   doby, kdy se na animáky   hodně chodilo. Jenže   tenkrát měli nápad.   Příběh je hezkej, ale film   je bez nápadu, bez   šťávy... kluk co na to   koukal se mnou, u toho usnul.
jirina
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2007
další dobrá pohádka pro   zasmání, ve které asi   nejvíc zaujme veverka, ale na   dobu ledovou a hledá se nemo   určitě nemá
ULTRAMIX
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Určitě jeden z nejlepších   kreslených filmů který se   tvůrcům shreka velmi povedl   :o)
Nikoleta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2009
Za plotem
Jo tak to je pohadka asi nej   co sem viděla je fakt   pěkna,srandovní,vtipná.A me   zaujala.Bejt vama skouknu.Fakt   sranda xD
zelenoocko
Hodnocení:
Přidáno: 8.4.2007
Další velice podařený   kousek z dílny tvůrců   Shreka..nejvíce mě zaujala   želví rodinka a   přespříliš aktivní   veverka(náhodou?!.. stejná   postava,i její   charakteristika jako v době   ledové?...)..celkem dobrý   děj,ale řekla bych že   trochu postrádá vtip..pro   menší diváky ale naprosto   dokonalý kousek..

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih30725minih30725Kate a Leopold (2001) 
Kate and Leopold n
minih28599minih28599Zahrada zla (1998) 
The Gardener n
minih27123minih27123Jiná láska (1999) 
The Other Sister n
minih22449minih22449Vesničko má, středisková (1985) 
Vesničko má, středisková n
minih44941minih44941Láďo, ty jsi princezna! (1979) [TV inscenace] 
Láďo, ty jsi princezna! n
minih156440minih156440Dabing Street (2017) [TV seriál] 
Dabing Street n
minih25283minih25283Navždy (1989) 
Always n
minih17728minih17728Rašomon (1950) 
Rashōmon n
minih22261minih22261Velká iluze (1937) 
La grande illusion n
minih34138minih34138Valium, Prozac a Extáze (2001) 
Amor, curiosidad, prozac y dudas n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:20

26 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Ohrožená Amazonie

20:00 - 21:00

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek XVII

20:20 - 21:40

16 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:40

21 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190782
Osobností: 698312
Fotografií: 765309
Plakátů: 377425
Obsahů a biografií: 178588

Poslední komentáře

Titanic (1943)

Titanic
Osud Titaniku se za druhé   světové války velice hodil   nacistické propagandě, a tak   byl natočen čistě   nacistický propagandistický   film, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Zkoušky pro M. Kelsa (2001) [TV ...

Zkoušky pro M. Kelsa
Docela dobrej díl, Jackie   testuje Kelsa zda obstojí   jako pravej muž a bude s ním   znovu chodit. Kitty a Red   nejsou pozváni na večírek k více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Narozeniny Kitty (Jsou dnes?!) (...

Narozeniny Kitty (Jsou dnes?!)
Kitty má narozky, ale Red i   Eric na to zapomenou, vzpomene   si aspoň Hyde, nejlepší je   konec na zábavě "kovbojů"   :-) Kelso se kamarádí s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Žít a zemřít v L.A. (1985)

Žít a zemřít v L.A.
Pro mě opravdu VELMI solidní   akční thriller. Režisér   William Friedkin nejednou   dokázal, že svému řemeslu   fakt rozumí - stačí si   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Boy Kills World (2023)

Boy Kills World

Boy Kills World
tak trochu Street   fighter,
tak trochu Hunger   Games,
ale ve vysledku takova   ironicka slatanina,
ve ktery   exceluje Bill   více >

Autor: SpoonyCz123 | Hodnocení: 5 / 10