Duben
ohodnotit

Hadi v letadle

Snakes on A Plane

Další název:
Flight 121; Pacific Air 121; SoaP; Venom / Hady v lietadle (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
12.10.2006
„Drsný agent, vyděšení cestující a letadlo plné rozběsněných hadů.“

Komentáře k filmu Hadi v letadle

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
gorous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
jako vždy Samuel Jackson   šaramantní černošský   policista s kterým není   radno se dostat do křížku,   a umi vše ikdyž se dostane   do průseru ,zdaleka vyhnout   ,a tento příběh plný hadů   je jedním z nich,převoz   důležitého svědka na   kterého mafie nasadila ty   nejnebezpečnější hady   světa,letadlo plné lidí   dokáže diváky zvednout ze   židlía kromě toho nikdo   nezná protilátky po   kousnutí,šílenství a řev   cestujících opravdu   zamrazí.10 bodů
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2015
Tak tenhle film není určen   pro slabší povahy a lidi se   strachem z hadů (možná ho   po tomhle filmů získáte).   Pominu-li nesmyslnost děje a   další blbosti je celkem na   co koukat a film mě docela   zaujal. Snad jen škoda toho   zkaženého závěru kdy to   začalo už spíš   připomínat přihlouplou   komedii. Filmu prostě chybí   to správné finále.
sokeres777
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2019
Neobvyklý vizuálně   povedený akční film s   legendárním Samuelem L.   Jacksonem v hlavní roli.   Originální téma, neustálé   napětí, zkrátka skvělý   film.
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.3.2011
Být ti hadi skuteční, líp   ztvárněno to napětí a   prostě všechno s tím   fortelem, jak by to natočili   před 20 - 30, i 40 lety, asi   by to filmu prospělo. Na   druhou stranu by mnohé scény   byly spíš jen naznačeny, ne   tak přímo a natvrdo.
Škoda, že ta   "silikonka" zemřela   jako jedna z prvních:)
Když se film bere jako   B-čko a nic víc se od něj   nečeká, člověk se pobaví   a chvílemi i zabojí...
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.10.2009
Snakes on a plane není zase   tak špatný jen to chce se   dívat na film více jako na   komedii než na kriminálku ,   když jsem film viděl poprvé   u závěrečných titulků   jsem si říkal proč to   vlastně natočili , ale   nakonec mě hadi pobavili víc   se čekat nedalo.
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.10.2009
Popravdě řečeno, čekal   jsem spíše odfláknuté   slabé béčko, ale ... byl   jsem nakonec velmi příjemně   překvapen. Největším   kladem filmu je bezesporu   humorná nadsázku, kterou si   tento snímek podařeně   střílí z tuctových   béčkových horrorů tohoto   typu. A navíc tento film je   velmi dobře řemeslně   zpracován včetně   vydařených zvláštních   efektů. Samuel L. Jackson   nemá nouzi o práci a   rozhodně by se nepropůjčil   do nějakého podřadného   braku. Výborně jsem se   bavil.
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Hady mám ráda, být v   letadle pavouci (brrr), tak si   film odpustím, ale takhle   jsem se nemohla dočkat. Je to   sice poněkud zvláštní, že   se o tom zmiňuji u žánru   horor, ale čekala jsem víc   legrace, přesto nejsem vůbec   zklamaná. Úvod, kdy hbití   zabijáci prozkoumávají   terén, je vážně parádní.   Počůraný had, který se   blíže ( dalo by se říci   intimně) seznamuje se zdrojem   mokra (onen muž zřejmě o   orální kontakt nestojí a   tak se zuřivě brání).   Žena, co zažívá blažené   pocity z něčeho hebkého pod   svými šaty a zatím   netuší, že si na prsou   hřeje zmiji (zmije to tedy   není pšt.) atd. atd. A co se   obsazení týče, musím   pochválit snad všechna   pestrobarevná háďátka. Ať   už ty v rolích zmijovitých   a chřestýšovitých (usuzuji   tedy podle placatých   hlaviček a štěrbinovitých   očiček, protože zbarvení   je poněkud matoucí), která   jsou odzbrojujícím způsobem   zábavná ( jejich   nepravděpodobné reakce   přisuzuji záměru   režiséra, nikoliv špatným   hereckým výkonům). Pochvalu   zaslouží i impozantní kobry   a jako vždy elegantní, i   když jedu prosté,   korálovky. Ostatní herci :-   ))) jsou podružní, snad jen   ta Julianna.Margulies má, od   odchodu z ER, kolem sebe   konečně zase lidi v   ohrožení života. A prča to   fakt (Fuck) je, pokud ovšem   nemáte fobii z hadů. Potom   nedoporučuji !!!
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2007
Film o hadech v letadle? Proč   ne..Myslím, že z celkového   pohledu se jedná o vydařený   hororový thriller, který   bohužel není příliš   vyvážený a proto se zde   najdou tichá místa, která   jsou zde spíš jen pro   doplnění děje. Například   první třetina, která je   hodně nevýrazná,   jednoduchá a co se týče   samotné zápletky, tak i   docela přihlouplá. Poté se   ale rozjíždí opravdové   hadí orgie a i když   plazícím tvorům někdy   chybí do reálnosti, musím   uznat, že jsem se místy   slušně polekal a koulel oči   z "nechutností".   Myslím, že účel filmu   splnil očekávaní pouze z   části, navíc se zde   vyskytují i povedené vtipné   složky(playstation:)) Jako   bonus S. L. Jackson, který   působí sebejistě a tvrdě,   což přidává ke kvalitě.
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2008
Jednou se to stát muselo a   tvůrci filmu museli dát   možnost internetovým fandům   ovlivnit film, který se bude   točit. Bohužel některé   nápady fanoušků jsou tak   šílené, že možná občas   pobaví, ale častěji jsou   nevkusné. Hadi jsou tak   nechutně počítačové, že   to filmu jen škodí a tento   úmyslný záměr, který   způsobuje Béčkovost filmu   mě vůbec nenadchnul a   raději bych občas zahlédl   nějakého toho skutečného   hada. Snímek je pospojovaný   z bizarních smrtí lidí   způsobené uštknutím   hada(hadů) do různých   oblastí jejich těla. Samuel   L. Jackson si asi uvědomil,   že jeho kariéra vadne a tak   se chtěl potěšit pár   fandů co na něj asi díky   roli v tomto filmu   nezapomenou. Pro mě jde o   stupidní film, který byl až   příliš ovlivněn lidmi,   kteří očekávají, že   realita bude jako v   počítačových hrách.
Komparsista11
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.10.2009
Byla to blbost, ale mě to   bavilo. Rozhodně jsem se u   toho nebál, ale bylo tam pár   tak správně hnusných scén,   že mě to až rozesmálo.   Možná by stálo zato   přepsat žánr na   komedii:o)))
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Výpravné béčko, kde   všechno oddřeli hadi a u   hlavního hrdiny by mi bylo   vcelku jedno, jestli by ho   mafie oddělala, tak nemastný   a neslaný byl. Dojem alespoň   zachraňoval S.L.Jackson a   poslední scéna s jeho   střelbou, to jsem se opravdu   lekla, že všechna ta námaha   šla vniveč.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.3.2021
Akční ekohoror. Zní to   divně, ale je to tak. A   dějově tak jednoduchý, až   je to hanba. Svým způsobem   má příběh i katastrofický   motiv a tak je podle toho   podaná dějová šablona,   právě používaná pro   katastrofické snímky.   Nejdříve se seznámíme s   hlavním konceptem dějové   linky a tím je letecký   převoz korunního svědka   agenty FBI k soudnímu   přelíčení v klasicky   podané atmosféře postupně   se naplňujícího dopravního   letadla. Jakmile vzlétne,   netrvá dlouho a začnou se   dít věci. Objeví se to, co   již prozrazuje název   snímku. Spousta postav s   osobním charakterem a hlavně   Samuel L. Jackson v roli   agenta FBI Flynna   rozehrávají doslova   válečnou vřavu v boji proti   hadům, jaká tady snad   ještě nebyla. Celé to má   svou energii, zábavnost a   docela rychlé tempo.   Dobrodružství se stále   drží svého hlavního   tématu a jedinkrát se   nezdržuje zbytečnými   dějovými odbočky. Vyšší   rozpočet dal šanci   kvalitnějším CGI efektům,   tak alespoň něco. Takové   dějové motivy povětšinou   zpracovávají   nízkorozpočtová filmová   studia, jako je třeba Asylum,   a tak, co se týče kvality, v   tomto případě není co   vytknout. Sebemenší   chybička v tak rychlém tempu   i tak lehce zmizí. Vyloženě   lecjaká pecka to není, ale   jako zábavný film funguje   dobře. Možná by to chtělo   krapet ubrat na rychlosti   tempa a tím dodat   přijatelnější plynulost.   Ale jo. S nějakou tou   rouškou fantazie sobě   vlastní se dá film užít ke   své spokojenosti. Zkrátka   smrtonosná past zase trochu   jinak.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2007
No, docela zklamání. Od   začátku mi bylo jasné, že   nemůžu čekat nějaký   vysokorozpočtový nářez   nebo inteligentní horor ale   spíše akční zábavu. Tu   sem sice dostal ale myslim,   že to mohlo být klidně   lepší. Jen kdyby to mělo   větší grády. Ale i tak se   vám dostane poměrně   slušná podívaná kde   pasažeři letadla poměrně   originálně zkonávají (hadi   se zakousávají do oči,   ňader, přirození občas se   někdo na něco nabodne a   scéna s podpatkem v uchu byla   také poměrně zajímavá:))   a Sam Jackson chrlí jednu   hlášku za druhou.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.10.2013
Smečka zdivočelých   jedovatých hadů ohrožuje   letadlo a hlavně svědka   vraždy, kterou spáchal   mafiánský boss. Detektiv,   který ho má chránit, musí   spolu s dalšími   cestujícími čelit   rozzuřeným hadům a   přistát bez pilotů s   neřiditelným letadlem.
smíšek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Moc jsem od toho filmu   nečekal, ale celkem   příjemně jsem se pobavil.   Samuel L. Jackson je prostě   stále Samuel L. Jackson. A   výborně jsem se bavil s tou   anakondou a její létající   nohovou scénou, naopak z té   záchodové scény asi   pánské části diváků moc   dobře nebude. Hodně   předvídatelný ale velice   zábavný akční thriller   komedie, nebo co to je :-)
foxx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.12.2007
Již dlouho předtím, než   jsem se uvelebil u tohoto   krimi - thrilleru jsem se na   něj těšil. Snažil jsem se   vydedukovat kvalitu a   napínavost z názvu, ze jmen   herců i z recenzí a   hodnocení členů přede   mnou. Mé nadšení pak   mírně ochladlo, nicméně   jsem si řekl, že sto lidí,   sto chutí a Samuela L.   Jacksona mám přece rád,   takže to tak horké nebude.   Je mi líto, že nemůžu   napsat, že jsem byl mile   překvapen. Tento krimi -   thriller je vskutku jen velmi   lehce nadprůměrný a to   právě díky výkonu S.L.J.   Děj není tak katastrofický,   jak inzeruje info autora. Je   znát, že tvůrci vtěsnali   snad všechnu snahu do hadích   kousnutí i když o to tady   šlo nejspíš především.   Nic geniálního to tentokrát   nebylo. Bohužel.
TSZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Kultovní?
Film,o kterém se mluvilo již   dlouho,dlouho před premiérou   a ke kterému jsem již od   počátku měl velmi   smíšené pocity: na jedné   straně touha vidět jedno   poctivé old-school béčko s   mým oblíbencem   S.L.Jacksonem,na straně   druhé byla moje fóbie z   hadů a strach z   létání,což se (podle   názvu) mělo v tomto filmu   velmi nebezpečně   mísit:-).Moje obavy o   duševní zdraví se ukázaly   jako liché,digitální hadi   mě opravdu vystrašit nemohli   a celým filmem jsem tak   proplul naprosto v   pohodě.Zábava to rozhodně   celkem byla,ale že by snímek   byl kultovní,jak se nám   snažila vštěpit zřejmě   uměle vyvolaná   fanouškovská kampaň před   uvedením filmu?To ani   náhodou...
bubenec
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.8.2007
Zápletka je   zajímavá,nicméně,prvních   pár minut vám napoví,co   bude následovat.Hadi jsou   realističtí,pár scén je   jako obvykle nechutných ale   kdo má rád mrazení v   zádech a má trochu fantazii   určitě si přijde na své.
BinLADIN
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Pěkné zajimavé téma malej   prostor a hodně hadů dobrý   nápad Samuel L. Jackon opět   dokázal že je jednička
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Katastroficke filmy v hlavnej   ulohe so zabijajucimi   zvieratami su velmi   popularne.Na tuto kartu vsadil   aj tento film-ostatne jeho   nazov hovori za vsetko :)))   Ale ten kto vymyslel takuto   kravinu by si zasluzil Zlatu   Malinu.Absolutna sprostost,v   ktorej islo autorom o to   vymysliet co najbizarnejsiu   smrt.Takze tu mame hada   zahryznuteho do zenskeho   prsnika,zadku,penisu,oka,krku   atd atd.Este mi chybal had   zurivo utociaci na vaginu a   chlapske semeniky a zoznam by   bol kompletny :))) Samuel   L.Jackson sa snazi dat filmu   spad,ale same fuck a bitch z   ust agenta FBI nezneju   najlepsie.Zaver filmu je zase   reklamou na Playstation-zeby   Sony zafinancovala cely   film?Tomuto filmu sa vyhnite   oblukom-je to strata casu.
Snura
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.5.2008
Popravdě moc nevím, jak   tento film, který si vlastně   napsali sami fanoušci a tak   moc jej sepsula kritika,   hodnotit. Má prvky akce i   napětí, což se mi líbí,   ale chvílemi sklouzává až   do parodie a to mi zase na   druhou stranu vadí. Ale konec   konců, záměrem tvůrců   bylo natočit jen slušné   "béčko" a to se   jim myslím povedlo.
Akana
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2010
Originální námět ještě   nezaručuje atraktivní   podívanou. Smečka   zdivočelých jedovatých   hadů ohrožující letadlo,   to tu asi opravdu ještě   nebylo, ale taky to zřejmě   málokomu chybělo. Prostě se   mi zdá, že je to zápletka   tak nějak řídká, horko   těžko utáhne celý film a i   Samuela L. Jacksona vybudí   jenom k prostřednímu   výkonu.
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2009
docela dobře natočený   napínavý film..někteří   hadi byli opravdu   hnusní,stejně tak jako   jejich vraždy.
Le_Chuck
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.7.2007
Tak haďáci dostali jasný   rozkaz: "útočit   efektne" (oko, jazyk,   bradavka, genitálie) a celý   film môžeme vlastne   zhrnúť, ako seriál   najnechutnejších možných   mordov (a že je ich   požehnane). Proklamovaná   bečkovosť sa konala,   neproklamovaná blbosť tiež,   ale až ku koncu nabrala tie   správne obrátky a predbehla   reklamný slogan o niekoľko   dĺžok. Potenciál baviť   film má, ale ono sa tam v   podstate nič nedeje. Po   útoku nastáva chaos a film   nakoniec sotva pristáva na   50%-tách.
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Tady jsem byl kapku na   vážkách,kam ten zatracený   film vůbec   zařadit.Akční?Komedie?Nebo   snad horor?
Je to   taková směska všeho   dohromady,ale nic moc   teda.Připadalo mi to hodně   takové přehnané.I přes   dobré herecké obsazení se   stačí podívat jednou a   dost.
261972
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.11.2013
Včerejší večerní   usínáni s filmem (nikoli   horrorem) Hadi v letadle.   Newm, zda si toho tvůrci   všilmli, ale bylo to dost   nudný. Připadalo mi, že se   dívám na film od Asylum.   Nechápu, co s tou   počítačovou blbostí   chtějí dokázat?! Až na   Samuela L. Jacksona a pár   dalších černých herců,   neměl tento film pro mě   žádnou cenu :/
Pecik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.9.2014
Na tento film jsemvyrazil jen   díky Samuelovi, ale jak se   zdá, ani tento herec   nezachrání všechno. Další   z nudných splácanin typicky   amerického původu.
vorenus
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Název filmu odpovídá i   celému ději filmu,protože   nic jiného se tam   neděje.Hadi útočí a Sam. L   Jackson je likviduje.To je asi   tak všechno,ale digitální   hadi působí poněkud   směšně,než strašidelně.A   to mám fobii z hadu,ale   těmhle jsem se musel   smát.Sam je sice drsnák,ale   sám na celý film   nestačí.Jako komedie,to ale   nebylo špatný.
puol
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Film, ktorý sa nehanbí za   svoj b-čkový pôvod a   servíruje rôzne nechutné   úmrtia spôsobené kusnutím   hadov do rozmanitých   telesných partií. A to je   asi tak všetko čo film   ponúka, dej takmer žiadny,   charaktery štandartné a   celé sa to neuveritelne   vlečie.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Snakes on A Plane
Není nutné říkat, že jsem   sledovala film pouze kvůli   Samuelovi L. Jacksonovi, i   když tak nějak jsem   předpokládala, že film   neshlédnu celý, nakonec jsem   se spletla i tu hrůza jsem   snesla i když místy dost   těžko, ale nutno dodat, že   ani Samuel to nezachrání.  
Jsem milovnice   zvířat, ale tyto filmy, kde   jsou v hlavních rolích   všelijaká zvířátka ať   už hadi nebo jiná havěť   jsou podřadné filmy. Hadi v   letadle patří mezi ty   slabší filmy, které   nemusíte vidět a když už   se na to budete dívat, tak to   s největší   pravděpodobností vypnete po   půl hodině.
David R.   Ellis není úplně špatný   režisér, jeho Nezvratný   osud 2 mám moc ráda vlastně   daleko raději než první NO,   ale tohle byla ptákovina a to   jsem hodně slušná.
davidek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Tak takhle znechucenej už   jsem nebyl hodně dlouho.   Snůška blbostí a blbostí.   Divím se Jacksonovi, že   vůbecv tomhle filmu hrál.   Má na daleko víc. Nejsem   zoolog a už vůbec ne expert   na hady, ale to co jsem se   učil ve škole mi bohatě   stačí abych věděl, že   takhle jak vypadají reakce na   hadí uštknutí v tomhle   filmu mají k realitě hodně   daleko. Navíc pár drobných   chyb v logice samotného   příběhu pro mě dělá   tento film absolutně   nezajímavým. Asi se budu na   něj muset podívat ještě   jednou. Snad někde objevím   skryté hodnotné momenty.   Hvězdičky jsou pouze pro   Samuela L. J. protože ikdyž   hrál v tomhle, pořád   patří mezi mé nej.
Clockwork
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Tak takovouhle ultrapic**nu   sem uz dloho nevidel,naprosto   stupidni dej a jeste   stupidnejsi efekty boze boze   kam ten svet speje ?!!
arciking
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.10.2009
:-D Tak tohle opravdu ne:-D  
Bavil jsem se   poměrně hodně, to   nepopírám, ale bylo to   skutečně myšleno jako   parodie?

Ten   had v rozkroku!!!!:-D:-D
klasifikátor
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.6.2020
Nemohu si pomoct ale filmy   tohoto druhu jsou prostě   blbosti! Je to tak dobré pro   zabavení nenáročné   pubertální mládeže a pro   skalní fanoušky   katastrofických béčkových   filmů. Nechápu, že herec   kalibru Samuela L. Jacksona do   takového podniku šel když   "starosti se   složenkami" určitě už   touhle dobou dávno neměl!
veverka-zrzka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.4.2015
Já teda nevím, ale mě ten   film přišel hodně uhozený   a nesmyslný. Sice chápu, že   "zfetovaný" hadi   můžou mít větší chuť   zabíjet, ale aby had prorazil   člověku díru do hrudi nebo   aby had o velikost cca 2 metry   byl schopen během pár   vteřin zhltnout celého   člověka ... A kam se poděl   ten gigantický had? Mi   neříkejte, že se nedostal   po schodech nahoru a člun   nezvedl, když dokáže sníst   celého člověka. :-D. No   prostě ptákovina.
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.10.2009
Je to k uzoufání, jak je to   teď v americkém komerčním   filmu bídné s nápady.   Bídný je i scénář. Měl   jsem snahu sledovat tuto   akční pecku, ale jen do   chvíle, kdy se tam Ti hadi   objevili. Filmaři už asi   neumějí pracovat se   zvířaty, a tak si je na   plátno digitálně vytvoří.   A velkým mínusem je to, že   je to právě poznat.   Chování digitálních   zvířat je nepřirozené, tak   jako chování hrdinů na   plátně, kde ještě doufám,   že ti hrdinové jsou z masa a   kostí. Tento film   představuje jednu velkou   ztrátu času.
Hugin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.1.2010
Jedinou omluvou pro tuto   trapnou kravinu je fakt, že   již od samého počátku byl   tento film jako trapná   kravina zamýšlen. Což mně   hlava nebere.
Prasoid
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.6.2010
Nesnáším digitální   náplň filmů, která v nich   jen podtrhuje tvůrčí   nezkušenost, logickou   slabost, hloupost, prázdnost.   Tohle je přesně ten případ   a nezachránila by to ani   účas sebevětších   hereckých hvězd. Hold stará   škola, v které se ještě   umělo pracovat se zvířaty a   představovanou hrůzu   zrealizovat, je pryč.
Hortensie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.10.2009
Pohled na hady mi nevadí,   fóbií rozhodně netrpím,   ale přesto mě snímek   nebavil. Nudný, žádné   napětí, na výborné   katastrofické filmy to nemá   ani omylem. Téma snad nebylo   špatné, ale natolik   nezáživně zpracované, že   si z filmu neodnášíte   vůbec nic. Snad jen se   přistihnete, že zíváte   každých pět minut:-)
Bara.40
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.11.2008
FUJ ! FUJ ! FUJ !
Aviafobií netrpím, proto se   rád podívám na „   letecké“ snímky, i když   jde většinou o béčkové   filmečky. Už název filmu   napovídá, o čem to asi   bude. Když z nákladového   prostoru letounu začnou   vylézat hadi, kteří   okamžitě zaútočí na   pasažéry, začíná být   toto dílko nechutné a   vhodné pro hororové a   podobně založené maniaky a   já jsem rychle přepnul na   jiný program.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.7.2018
║Rozpočet   $33miliónov║Tržby USA   $34,020,814║Tržby   Celosvetovo $62,022,014▐   Tržby za predaj DVD v USA   $23,659,948 //počet   predaných kusov 1,338,706║   Sakriš neviem prečo ale u   mňa to bolo utrpenie   pozerať, takpovediac z môjho   pohľadu mal v celku bývalí   kaskadér teraz solídny   režisér David R. Ellis   samozrejme až na tento   počin, dosť slabú   chvíľku, viem že chcel   spraviť zábavné Béčko ale   tu nič nefunguje, čistá   nezábavná plandža bez   jediného podareného vtípku,   a k tomu s odbytími   nezáživnými výkonmi na   čele so Samuel L. Jacksonom.   /videl v kine: 5%/
Rocky4
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.10.2009
A po tomhle filmu mám teda   jako letět na tu moji   vysněnou Mallorcu někdy? Už   tak budu mít problém sednout   si do letadla, jelikož nemám   rád výšky větší už víc   jak 10 metrů. K tomu ta   havěť (hadi), které ale   vůbec, ale vůbec nemám   rád, stejně jako krysy,   myši, žáby a další   podobná   "roztomilá"   zvířátka.
Ale je   fakt že některé scény,   které zde byli jsem v   žádném jiném filmu,   alespoń v podobném   provedení neviděl. Had v   rozkroku jednoho   nešťastníka na toaletě   apod. Děkuju, tohle už ne. A   jestli kvůli tomu, opravdu   jednou na tu dovču   nepoletím, tak tvůrcům   pošlu bombu v dopise, jako   dáreček pod stromeček.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41838minih41838Matador (2005) 
The Matador n
minih95678minih95678Průrva (1990) 
The Rift n
minih66507minih66507Teror na palubě (2009) [Video] 
Silent Venom n
minih28273minih28273Duchové Marsu (2001) 
Ghosts of Mars n
minih38708minih38708Obchodník se smrtí (2005) 
Lord of War n
minih68758minih68758Válka bohů (2011) 
Immortals n
minih183895minih18389565 (2023) 
65 n
minih86801minih86801Red 2 (2013) 
Red 2 n
minih6172minih6172Deváté srdce (1978) 
Deváté srdce n
minih9033minih9033Chvění (1990) 
Tremors n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zlaté dno (1942)

06:55 - 08:25

89 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

07:30 - 08:25

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 09:30

29 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - České chaty snů

07:45 - 08:45

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190610
Osobností: 697962
Fotografií: 764476
Plakátů: 376871
Obsahů a biografií: 178367

Poslední komentáře

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10

Otázka (1977)

Otázka
Film nebyl v české   distribuci a byl uveden jen   jednou v ČT v roce 1983. Již   kniha Henriho Allega vyvolala   ve Francii skandál v roce   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Koláčky (1999) [TV epizoda]

Koláčky
Formanovi chystají domácí   bazar, nemají moc peněz a   Hyde je pověřen upéct   koláčky, Jedny jsou pro   slušné a druhé pro ty   divočejší ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Stavisky (1974)

Stavisky
Přes kritické komentáře   ostatních, za sebe považuji   tenhle film za prvotřídní   práci a výborné   zpracování známých   historických více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10