Duben
ohodnotit

John Carter: Mezi dvěma světy

John Carter

Další název:
John Carter (SK); John Carter - Zwischen zwei Welten
Rok:
2012
Délka:
132 minut
Premiéra v ČR:
8.3.2012
„Bývalý vojenský kapitán se ocitne ve válce proti obyvatelům Marsu...“

Komentáře k filmu John Carter: Mezi dvěma světy

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
clara.bow
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2012
JOHN CARTER
Těch 10* je za zvládnutí   triků a poměrně slušné   dodržování Rice-Burrougsovy   předlohy, doufám!, že se   brzy podíváme na další   pokračování :o) a také   nechápu poněkud vlažný   přístup diváků i kritiky.   Každý, kdo četl knížky o   jeho "hrdinství"   má možnost vidět, že se   trikaři a filmaři snažili   poměrně dost. Příšerná   zvířata - bílé opice,   tholati, zelení   marťané...žádná legrace   dodat tomu určitý punc
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2017
Paráda! Po dlouhé době   perfektně převedená   knižní předloha. Stará,   dobrá sci-fi. Marťani,   příšerky, bitvy, krasavice   i láska. To všechno tu je a   perfektně do sebe zapadá.   Jen by mě zajímalo...jak   funguje tělo v katalepsii na   Zemi?
tomas.sulc.754
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2016
JC4EVER
Jsem rád že konečně   udělali film podle mého   oblíbeného komiksu který   vycházel i u nás v časopisu   ABC na přelomu šedesátých   a sedmdesátých let. Pro mě   záležitost čistě srdcová,   kdyby udělali dalších   tisíc filmu tak bych je   chtěl vidět všechny. John   Carter a ostatní patří mezi   mé oblíbené superhrdiny,   ne-li nejoblíbenější a   Dejah Thoris je láska   dětských let. Děkuju za   tenhle film.....
georginaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Taylorovi ta role velice   seděla. Nádherný a   vydařený efekty, děj měl   spád, a celý film je   prošpikovaný humorem a   akčností.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.10.2019
Tento typ filmů mě velmi   baví. Pěkné scény na Marsu   , střílení emzáci a vše   co jsem čekal. Konec   perfektní.
vasek.jandik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.6.2012
Superman naruby
Obecně mám rád sci-fi a   fantasy. Tenhle film je   přesně to co moje dušička   potřebuje :) Srovnání s   Avatarem případně Princem z   Persie podle mě není na   místě, protože je to   prostě o něčem jiném a   schéma je taky jiné.   Vždycky jsem přemýšlel jak   by to vypadalo kdyby se   člověk ocitl na jiné   planetě a jak by se tam   choval. To co prezentuje John   Carter je to jak by to asi   chtěl každý. Protože tak   se může každý stát   Supermanem a nepotřebuje   žádné nadlidské   schopnosti.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2012
John Carter
Na tenhle film jsem se   chystala dlouho, nakonec jsem   byla trochu odrazena mnoha   negativními ohlasy, ale   nakonec jsem si řekla, že co   se nelíbí jiným mě se   většinou líbí a tak jsem   se do Johna Cartera zakousla a   musím říct, že jsem hltala   každou minutu, i když   zpočátku mě trochu   odrazovala délka filmu (přes   2 hodiny), ale nakonec se to   úplně ztratilo a já se   bavila od začátku do konce.   Ačkoli někdo může   namítat, že John Carter   krade z mnoha filmů a   nečerpá příliš z vlastní   fantazie já si myslím, že   tomu tak není. Taylor Kitsch   má navíc neskutečně   sympatický obličej a je   alespoň pro mne sexy chlap,   takže já se na něj ráda   podívám, i když jeho   obličej se mi tak nějak   hodí na upíra, ani nevím   proč, tak třeba se někdy   dočkám, že si ho   zahraje.
Filmu   nechyběla akce, vtip navíc   měla skvělého záporáka,   nebo spíš dokonce dva, já   jsem se bavila skvěle a   opravdu mě mrzí, že se s   největší pravděpodobností   nedočkáme druhého dílu, to   je velká škoda! A ještě   dodám, že ve filmu byla   skvělá hudba.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2012
Nějak jsem nepochopil, proč   by tento fantasy filmek neměl   mít po světě ohlas. Podle   toho, co jsem o něm slyšel,   tak jsem si ho ani velice moc   nechtěl pustit. Pak jsem to   udělal a ejhle, jaké to   milé překvapení. Přijde   mně to jako pěkná pohádka   pro celou rodinu.
Už   ten příběh je napínavý a   když přidáme ty parádní   efekty, tak není co   řešit.
Z hereckého   ansáblu mě nejvíc zaujal   Mark Strong jako ten   vypočítavý Matai.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.5.2012
Nečetl jsem knihu a nejsem   velkým příznivcem žánru   fantasy.Andrew Stanton se vrhl   stejně, jako jeho kolega Brad   Bird od animáků k hraným   filmům.Nenudil jsem se,   stopáž mi ubíhala rychle a   Taylor Kitsch s Lynn Collins   se mi jako pár líbili.Při   pohledu na Lynn jsem   zákonitě musel roztát,   protože její křivky a   pronikavé oči mne dostaly do   kolen.Příběh je prostě   taková pohádka a vyvstává   zde po obrazové stránce   několik jiných filmů,   kterým se snímek podobá,   ale neberu to špatně,   protože z knihy se pan Lucas   nebo Cameron museli nejspíš   inspirovat, když si natočili   Star Wars a Avatar, takže zde   nebudu křičet nějaké   hovadiny, že John Carter   vykrádá to a to.Škoda, že   to propadlo a pravděpodobně   se dalšího pokračování   asi jen tak nedočkáme,   docela jsem na to byl   zvědaví.Akce a vizuální   efekty mi přišly v   pořádku.A musím říci, že   mne to vážně bavilo.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2012
Hurá na Mars
Nechápu proč se stal film   takovým propadákem.Mě   osobně se to líbílo,pač   mám fantasy rád.Jak jsem se   dočetl,tak dalšího   pokračování se už   nedočkáme.Kvůli neuspěchu   dokonce odvolali ředitele   Disney studia.Já se bavil od   začátku až do konce,triky   neměly chybu,a na hlavní   hrdiny se dobře   koukalo.Dávám 8:)
jonny.net
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.12.2013
Nedám na kritiky
Že jsem se nechal obalamutit   a nepodíval jsem se na tento   film dříve. Nechápu odkud   se to vzalo, ale i kdyby to   byla pravda pro mě John   Carter jako celek dopadl   mnohem lépe než zmiňované   Avatar i Princ z Persie   dohromady. Peníze jsou na   efektech znát ale stále jsou   to lidé nejsou to šmoulové   a je to Mars, je tam technika,   je to sci-fi nebo fantasy? Asi   se mi trefili do vkusu, jsem   prostě člověk co má   raději bližší světy a   Mars je sakra blízko a byl   bych moc rád kdyby místo   pokračování Avatara či   Price z Persie točili další   díly tohoto počinu ;)
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2013
John Carter: Mezi dvěma světy (2012)
prislo mi to ako rozpravkovo   akcne scifi,s velmi vtipnymi   mimozemstanmi,mali velmi   vtipne hlasky.akcne sceny sa   drzali na uzde,reziser tam   nenabachal orisil vela akcie a   preto sa skor venoval tej   hlavnej zapletke co sa   nakoniec vydorilo.john carter   je teda velmi slusne scifi.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2013
Tak já jsem docela zklamaný,   hodnotím to jako hybrid mezi   moderním Avatarem a dávným   Flash Gordonem. Po vizuální   stránce těžko filmu něco   vyčíst, ale jinak docela   pokulhává za oběma filmy.   Není to film, na který bych   se v budoucnu podíval znovu.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2013
Výpravná fantasy s   roztomilými emzáky (malí   zelení upištění:-),   neroztomilými   "lidmi",   intrikářskou církví,   skákajícím hrdinou a   akční princeznou. Jak už   níže bylo poznamenáno, jde   o mix Duny, Star wars a   Indiana Jonese, z čímž se   dá souhlasit. Výborný Mark   Strong, potěšil Daryl   Sabara, Taylor Kitsch dobrý,   ale nijak mě neoslnil,   princezna Dejah zajímavá,   hodně se mi líbil konec,   který zamíchal rozuzlením,   o to byl film zajímavější.   Stopáž až moc, trochu   krácení by neuškodilo, ale   dalo se to.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2019
Jako malý kluk jsem miloval   komiks Johna Cartera, který   vyšel v časopise ABC. Proto   jsem na film netrpělivě   čekal. Film se vlastně stal   takovým velkým komiksem a   já se dobře bavil. Asi u   mnohých film zklamal, ale   fanoušky Dobrodružství   Johna Cartera zklamat nemohl.
satyr
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2017
Není to špatný film.Již   jsem jej viděl a nepatří k   těm, které bych chtěl   shlédnout víc jak jedenkrát   .
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.3.2012
Hopsající John Carter aneb   'oškubaný Avatar v   plenkách' ? Něco malinko na   tom tvrzení bude, protože   "Carter" je také z   jiné planety, také tam   pobíhají barevní mutanoidi   a také vše zachraňuje jeden   hlavní hrdina. Na první   pohled se celý film chová   velmi sebejistě, především   po stránce vizuální. To je   panečku nádhera, namixovaná   akce plná adrenalinu a   poměrně slušné audio. Ale   z toho se vše ztratí, jakoby   se přepnul mód do   'ohraného' filmu a napětí   začne těžce upadat. Místy   jsem se i nudil, což je u   podobného typu filmu zle.   Obrovskou slabinou filmu je   rating, žádná krev ani   hrdinské hlášky. Díku tomu   se z Johna Cartera stává   dvouhodinová pohádka, která   v podstatě nemůže   překvapit ničím novým.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2012
Děj, akce, spád. Už se dá   pomalu říct, že filmy   tohoto typu jsou na jedno   brďo, jen se liší   umístěním do jiné doby   času. Přesto je to dobrý   film na který se dá   kouknout.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.7.2012
Jako několik lidí, kteří   již komentovali .. i já jsem   fanouškem fantasy, dalo by se   říci, obrovským fanouškem   fantasy. Knihu jsem nečetl a   po pravdě, poprvé jsem se o   tomto příběhu dočetl v   náhodně zakoupené Pevnosti   (asi po 5 letech   neodebírání tohoto plátku)   a celkem mě zaujal, ikdyž   nijak nenadchl. A stejný   pocit mám i po shlédnutí   filmu. Celkem zaujal ale   nenadchl. Poskytuje několik   zajímavých a originálních   prvků, al myslím si, že   třeba srovnání s Princem z   Persie (alespoň tím   posledním) je víc než na   místě. Slovy klasika,   válečník může změnit   svou zbroj, ale nemůže   změnit své srdce, stejně   tak film může změnit své   vzezření, ale ten příběh   je téměř do puntíku   stejný. Efekty byly pěkné,   zpracování se mi celkem   líbilo. Hudba nevýrazná,   ale ani nijak nerušila, což   není vždycky podmínkou   Disneyho filmů. Osobně jsem   v tom našel i prvky star wars   v některých stylech efektů   a animací, částečně i   příběhu, ale dnes už nejde   udělat úplný originál,   nebo alespoň tak se filmový   průmysl tváří. Ve   výsledku film, který   neurazil, chvílemi zaujal ale   celkově přijde hodně   laciný a řadil bych ho do   kategorie "pro stádo   ovcí" a tím nechci   nikoho urazit, krom tvůrců   těchto filmů. Myslím, že 7   z 10 je více než   dostatečné ohodnocení, a 7   jen kvůli ... vlastně ani   nevím proč.
prvosenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2012
JOHN CARTER: MEZI DVĚMA   SVĚTY

Zábavná oddechovka se   správňáckým hlavním   hrdinou, který sice umí   skákat, ale bohužel neumí   nadchnout diváky. Samotný   příběh je instantní   slepenec všech velkolepých   hitů poslední doby. Přitom   film nepůsobí vůbec   lacině, je to opravdu   vysokorozpočtová podívaná.   O to víc jistě tvůrce mrzí   její neúspěch. No jo,   fantasy! Pokleslá literatura,   tak je John Carter považován   za slaboduchou slátaninu. Ale   pro někoho budou snad ty dvě   hodiny velkolepé zábavy   připomenutím dob dětství a   vzpomínáním na četbu   dobrodružných klukovských   románů ze staré   knihovny.

Film   je sice technicky brilantní,   to se od Stantona dalo čekat,   ale ve všech ostatních   ohledech je to problematická   marťanská telenovela. John   Carter je postava problémová   sama o sobě. Chvíli se   chová jako tuctový hrdina   proti své vůli, a pak   najednou vrší nepřátele do   úhledných pyramid. Samotný   příběh je příliš   obyčejný, akce jsou dobré,   ale ničím zvláštním   nepřekvapí, hravost a   lehkost je cítit jen   okrajově, herecké obsazení   je na vážkách a někteří   vybraní herci působí hodně   nevýrazně. Prostě přes   veškerou snahu tomu něco   chybí. Neurazí, ale   nenadchne. Místy zajímavé,   místy až nudné. Možná   někdy jindy mně zaujme víc,   ale na první dojem tedy nic   moc.

Takže   spíše s nostalgie k   předloze, ke vzpomínkám na   dětství, které mi už nikdo   nevezme a z úcty k technické   stránce filmu hodnotím   aspoň průměrem.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Jakobych už tenhle děj   viděl několikrát v jiných   filmech. Taylor Kitsch zahrál   johna dobře i ostatní herci   splnili svůj úkol, ale film   nezaujme, kromě opět   vynikajících efektů.   Nicméně připadá mi, že   snímek byl natočen pro   děti, než pro dospělé   lidi. Zklamání.
superfilmar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.4.2012
Více na www.filmovy-raj.bloger.cz
John Carter dopadl jako film   přesně tak, jak jsem   očekával a ve výsledku je   jen průměrnou dobrodružnou   podívanou. Hrozně mě to   připomínalo Avatar a hlavně   Prince z Persie - a Carter je   někde mezi nimi. Vysoký   rozpočet byl chytře využit,   což je vidět hlavně na   kostýmech a výborných   digitálních efektech.   Obyvatelé Marsu jsou   zajímaví a originálně   ztvárnění, stejně jako   celá planeta, což dělá   film docela vyjímečný.   Ovšem co se týká hlavního   představitele Taylora Kitche,   myslím si, že tvůrci už   nikoho horšího ani sehnat   nemohli. To platí i o Lynn   Collins, ale na tu se dá   alespoň koukat. Film je   možná až moc dlouhý,   většinu své stopáže   spíše nudí a je až   nezajímavý. Ovšem akční   scény jsou natočeny   dokonale, ale mohlo jich být   mnohem více. Režie je   zvládnutá a doufám, že   Stanton už nebude točit jen   animáky. Průměrný je i   samotný příběh. Závěr   přislíbil pokračovaní a   kdyby nahodou vznikl, snad se   poučí z chyb. Film to není   špatný, určitě se   pobavíte a za zhlédnutí   stojí, ale je i ost   podobných filmů, které jsou   ovšem mnohem lepší. 60%.   Více na mém blogu na adrese   WWW.FILMOVY-RAJ.BLOGER.CZ.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2018
║Rozpočet   $250miliónov║Tržby USA   $73,078,100║Tržby   Celosvetovo $282,778,100▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $23,636,399 //počet   predaných kusov 1,132,030║   Tržby za predaj DVD v USA   $23,121,330 //počet   predaných kusov 1,125,163║   Niekto sa chcel zviesť na   úspechu Avatar-a, primiešal   tam troška akcie z Princa z   Persie a chcel navodiť   nádych Star Wars, neverím   že toto mal naplno v rukách   Andrew Stanton, lebo jeho   hravosť tam bola cítiť len   okrajovo, príbeh   prvoplánový, obsadenie na   vážkach a prevažne dosť   nevýrazné, akcia újde ale   ničím zvlášť neprekvapí,   na to že Disney investovalo   také strašné peniaze si   mali dať viac záležať   akoby sa nedokázali poučiť   z podobného neúspechu v   prípade Princa z Persie, ako   oddychovka od ktorej nič   nečakáte fajn. /60%/   __Poznámka: Nešťastník   Taylor Kitsch má v roku 2012   až dva veľké komerčné   neúspechy, okrem Johna   Cartera aj Battleship s   rozpočtom $209miliónov,   dosť to môže zamávať z   jeho kariérou.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.4.2013
Dobrodruzstvo na Marse...
Prijemny dobrodruzny   film,ktory mohol mat vacsie   ambicie.Predovsetkym na   efektoch sa prejavil nizsi   rozpocet.Rezia a scenar   priemerne,podobne ako herecke   vykony.Za zmienku stoji   nadherna Lynn Collins.Ked si   "omrknete" jej   fotogaleriu asi budete   sklamani /je neuveritelne,co   dokaze perfektny make-up a   atraktivny kostym.../.
Film doporucujem s   vyhradami,ale je idealny ako   rodinna zabava s detmi.
Nikotyna
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.8.2012
podle traileru jsem se na film   mozna az moc tesila, a diky   tomu me trochu zklamal, hlavni   duvod co mi vadilo, ze film je   podle me az moc zbytecne   dlouhy. Chvilema se clovek   nudil, chvilema se smal.   Nejlepsi na filmu byl stejnak   veliky pes s modrym jazykem, a   facka, kdyz to Carter malem   podělal. Bohuzel jsem od toho   cekala trochu vic.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.11.2012
John Carter je hezky   natočený mix akce, fantasy,   pohádky a dobrodružství   ,ono co dnes není dobře   natočeno, když to technika   umožňuje, že:-)) Ale film   po obsahové stránce, spíše   lehounce nudil a zklamal,   dávám 50%.
Karius
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.8.2012
Průměrná fantasy,která na   zadek filmového sci-fi   fajnšmejkra určitě   neposadí. Zmatečný   děj,který nijak zvlášť   nezaujme,herecké výkony taky   nic moc...díky aspoň za   krásnou Lynn Colins a za   slušný efekty,díky kterým   jsem se nenudil...ale určitě   bych se bez tohohle filmu   obešel,protože když   člověk ani druhej den   neví,že na to koukal,tak to   hovoří za vše....žádná   hitparáda to není--->50%
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.1.2014
686 dní
Čo si pamätám zo   základnej, tak by tam mali   byť výraznejšie výkyvy   teploty, ale ok, sci-fi. Ale   hej, bolo to hrozné, ten   začiatok, vlastne dej, plne   pre mňa nepochopiteľných   vecí, zelení marťania,   divné vojny medzi modrými   (dobrými) a červenými   (zlými), plno pre mňa   nepochopiteľných vecí,   nemyslím iba, že na Marse   žili spolu ľudia a zelená   neidentifikovateľná   civilizácia (relatívny   pojem), ale také veci ako   logické a základné   pohnútky jednotlivých   postáv. Ale ok, našli sa tam   aj veľmi pozitívne   záležitosti ako ten slizký   havo, čo za ním neustále   behal, celkom premakaný a pre   mňa prekvapivý koniec a   samozrejme Dejah Thorisová,   najväčšie pozitívum filmu

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih11985minih11985Manželé z roku II (1971) 
Les mariés de l'an deux n
minih13098minih13098Mutant (1995) 
Species n
minih40707minih40707Doba ledová 2: Obleva (2006) 
Ice Age 2 n
minih138626minih138626Trabantem do posledního dechu (2015) 
Trabantem napříč Tichomořím n
minih107034minih107034Jupiter vychází (2015) 
Jupiter Ascending n
minih138455minih138455Rogue One: Star Wars Story (2016) 
Rogue One: A Star Wars Story n
minih12679minih12679Mlhy na Blatech (1943) 
Mlhy na Blatech n
minih33332minih33332Pupendo (2003) 
Pupendo n
minih36086minih36086Petr Pan (2003) 
Peter Pan n
minih42382minih42382Potomci lidí (2006) 
Children of Men n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Otec Brown (2013) [TV seriál]

10:15 - 11:05

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy (2003) [TV ...

10:15 - 11:00

40 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka

10:10 - 11:20

45 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

10:10 - 12:10

45 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190657
Osobností: 698124
Fotografií: 765069
Plakátů: 377261
Obsahů a biografií: 178473

Poslední komentáře

Ať žijí duchové! (1977)

Ať žijí duchové!
Tady je skoro zbytečné něco   komentovat, protože tahle   sedmdesatkovávklasika mluví   dosti jasně sama za sebe.   Chytrý základní dějový   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Trable prcka Binka (1994)

Trable prcka Binka
Tak tohle bylo za mě hodně   špatný. Nelogický,   patetický, přehnané a   přeplácané. Za celý film   dva okamžiky, kdy jsem se   zasmál (s více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Siréna od Mississippi (1969)

Siréna od Mississippi
Pro mě neobvyklí snímek z   Belmondem žádná vtipná   scéna,žádna bitka   ,akce,humor prostě nic jen   romantika a nudné pasáže na   druhou více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Michael Strogoff (1975) [TV seri...

Michael Strogoff
Hodně povedená historická   televizní minisérie   natočená v nezvykle široké   koprodukci podle verneovky,   která u nás není možná   tolik více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Marihuanové šílenství (2000) [TV...

Marihuanové šílenství
Jackie je hrozně okouzlená   "Hájdem" že za ni vzal vinu   z držení drog na sebe. Red   chce "Hájda" vyhodit, nakonec   se to zachrání a Kelso více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ztraceni beze stop (Hide in Plain Sight)

Ztraceni beze stop
Hide in Plain Sight

Jednoho dne pochopíš (Stučis v ljubuju dver)

Jednoho dne pochopíš
Stučis v ljubuju dver

Giancarlo Bastianoni

Bastianoni Giancarlo

Francis Fulton-Smith

Fulton-Smith Francis

Lance Kinsey

Kinsey Lance

Průsečíky (Crossings)

Průsečíky
Crossings

Lucía Prado

Prado Lucía

Brian Klugman

Klugman Brian

Karen Price

Price Karen

Tajná centrála (Secret Headquarters)

Tajná centrála
Secret Headquarters

Naposled navštívené:
Ztraceni beze stop (Hide in Plain Sight)

Ztraceni beze stop
Hide in Plain Sight

Jednoho dne pochopíš (Stučis v ljubuju dver)

Jednoho dne pochopíš
Stučis v ljubuju dver

Giancarlo Bastianoni

Bastianoni Giancarlo

Francis Fulton-Smith

Fulton-Smith Francis

Lance Kinsey

Kinsey Lance

Průsečíky (Crossings)

Průsečíky
Crossings

Lucía Prado

Prado Lucía

Brian Klugman

Klugman Brian

Karen Price

Price Karen

Tajná centrála (Secret Headquarters)

Tajná centrála
Secret Headquarters