Duben
ohodnotit

Jumper

Rok:
2008
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
6.3.2008
„Kdekoliv. Cokoliv. Hned.“

Komentáře k filmu Jumper

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2009
pěkně zpracované sci fi   velmi propracované a pěkně  
zahrané   skvělé jsou zde i efekty   tento film mně mile   překvapil
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Jedny z nejlepších   filmových efektů a triků.   Film je napínavý a   zajímavý, děj filmu je taky   ucházející.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2010
super film.. jak se jen   pomocí fotek a nadpřirozené   vlastnosti dá létat z   jednoho kontinentu na druhý!!
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2008
Tyhle filmy miluju.Porád se   něco děje,žádný   zbytečný románky,žádný   dvouhodinový čekaní jak to   dopadne.Takže jestli se   chcete podívat,jak se dá   skočit s kusem domu nebo   vykrást banku,určitě   doporučuju.A myslím,že za   dva roky se třeba dočkáme   pokračování,protože   závěr filmu byl dobrý,ale   podle mě trošku otevřený.
Warrior7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.1.2010
Určitě zajímavý nápad   natočit film o lidech,   kteří mají schopnost   přemístit se na kterékoliv   místo chtějí. Ani se   nedivím, se režisérům   trvalo celkem 2 roky než film   natočili. Vzhledem k místům   natáčení to není nic   udivujícího. Příběhově,   digitálně i herecky velice   dobře zpracované. Samuel L.   Jackson jako největší   záporák sedl perfektně.   Stejně tak mi sedlo i   obsazení ostatních herců -   zejména krásné Rachel   Bilson ze seriálu O.C. Tento   skvělý film mohu jenom   doporučit.
Isabella116
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2008
I když jsem film viděla jen   anglicky bez titulků, stejně   se mi líbil. Nebyla to   žádná špička filmografie   atd...ale dalo se na něj   koukat a Hayden byl v roli   fakt dobrý, a to ho nemám   zrovna v oblibě=/ musím   uznat že efekty byly   skvělé...
ghoul
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.9.2009
Jumper
Obdivuji nápad a hlavně   autentičnost filmu. Tvůrci   na něm pracovali dva roky a   museli shánět spoustu   povolení, aby mohli točit na   opravdových místech. Jediné   místo, kde snad nebyli byl   ten Big Ben :-D. Myslím, že   každý by se chtěl   vzhlížet v hrdinovi tohoto   filmu a mít takové   schopnosti. Jediný bodík   jsem ubral hlavně za to, že   to neumím taky :-D
Akras2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2008
dost dobrý nápad
Tak takhle dobrý film jsem   už dost dlouho neviděl, je   to super mega nápad, že   lidé co ovládají pomocí   svého mozku své   přesťování a že minulost   těchno lidí jumperů a   paladinů jejich protějšků,   kteří je zabíjeli sahá až   do středověku. Opravdu velmi   zajímavá myšlenka, přeci   ve světě je tolik   nadpřirozeného tak proč ne   tohle .-), no film mě opravdu   nadchl, tolik krásných míst   z celého světa v jednom   filmu no prostě   paráda.....jednou svinga v   Egyptě, podruhé   Hightower,potom Řím,Thaisko   asi no prostě není co dodat,   jinak škoda, že se to tak   zvrtlo a že neměl tu   schopnost jen on..... no asi   bych si přál jiný děj.   Jinak efekty bomba, herci no   toho černocha s bílímy   vlasy můj oblíbený tak nato   že je to stařík mu to   ještě teda sakra jde i   akční scény. No a konec   filmu? Bomba jak ho nechá v   kaňonu :-) Dávám 9 musím   si nechat rezervu žejo.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2012
Chvílemi trošku   komplikované až   přeplácnuté, ale jinak   těžko něco vytknout.   Herecké obsazení se mi moc   líbilo a děj mě dokázal   vtáhnou rád někdy zas   zkouknu
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Sam. L tu vypada opravdu   desive.. ty bile vlasy jsou   opravdu brutus... to dela z   filmu komedii :-D jinak   fantasy pro snilky... kteri by   chteli umet vse... nemohu ale   rict, ze bych se nepodival   znovu... kdyz s nekym koukat   na film, tak s tim, ktereho   nemusite dlouho videt, protoze   tento snimek je opravdu   kratky...
Brikca
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Pěkný námět, ale bohužel   to někdo pokazil. Příběh   by mohl být propracován   více do hloubky, ale vzhledem   ke kratší stopáži,   Haydenovi a Samuleovi se to   nechá dokoukat do konce.   Někde jsem četla, že se   uvažovalo o pokračování.   Uvidíme.
Tink
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2008
Skvělé...
Charismatický David má   zvláštní schopnost, může   být kdekoliv na světě a   kdykoliv se mu zachce.   Nepoužívá dveře, nemusí   pracovat (peníze si   nepozorovaně odnese z banky).   Vede dokonalý život. Vše se   ale zvrhne ve chvíli, kdy jej   najde lovec Samuel L. Jackson.   Skvělý film, ve kterém   procestujete celý svět.   Navíc vizuální efekty jsou   dokonalé.
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Líbil
Byla jsem docela   překvapená, že jsem o tomto   filmu dosud neslyšela.   Protože mi ho ale doporučila   má dcera jako "bezva   film", který viděla už   několikrát, tak jsem také   očekávala teenagerovskou   zábavu a nebyla jsem vůbec   zklamaná. Vážně jsem se   pobavila. Na konci filmu mi   toho ovšem hodně chybělo.   Nedozvěděla jsem se nic, co   by mě skutečně zajímalo o   postavách a také jsem docela   postrádala vykreslení   vývoje postav a něco   hlubšího, i když ne moc.   Jako by se tím autoři ani   moc nezamýšleli zatím   zabývat, takže jasně mi to   ukazuje na pilot seriálu,   který má velký potenciál   se dobře rozjet.   Jednoznačně bych vyzdvihla   výkon Jamieho Bell, který   mě zaujal už jako Billy   Elliot.
T800
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Velmi zaujimave
Bolo to fajn velmi pekne   spracovane neustala zmena   lokacii samuel bol fajn a aj   Jumper berem ako plus ze   stavili na mladeho herca ako   Jumpera vlastne aj ta jeho   kamoska bola dobra. No mozno   niekto starsi by tomu dodal   trosku viac stavy ci by mal   viac charakterovu rolu. Danzel   W.? Ci niekto iny? Matt D.   alebo Brad P.?
georginaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2008
Přesná ukázka mladých ,   jak snadno přijít k   penězům, nic nedělat, jen   si užívat , nic neřešit. A   byla blbost, když matka   opustí dítě a pak se   ukáže , že žije jinde a   má další děcko. Když ví   , že první syn má   nadpřirozenou schopnost a ona   je chytá a zabijí, proč si   pořídí další dítě, kde   se předpokládá že to   může mít taky. Nechápu!!
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Doug Liman natočil akční   sci-fi snímek, kde hlavní   roli hrají vizuální efekty   a akce.Přesně jako jeho   předchozí film Mr. and Mrs.   Smith trpí i tento slabším   příběhem, ale ten právě   nahrazují dynamické efekty   teleportace, akce a spousty   exotických míst, kde se   Jumper objeví.U některých   scén, zvláště akčních mi   přišla kamera mírně   chaotická a stopáž titulu   mohla být delší.Závěr   filmu naznačuje, že se s   Jumperem asi nesetkáváme   naposledy.
Clockwork
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Puvodne jsem se na tenhle film   ani nechtel koukat,pres jeho   veskrze negativni reakce,ale   nakonec se mi ta myslenka   docela zalibyla a Jumpera si   pustil.Jelikoz recenze a   komentare hodnotily prevazne   negativne,tak jsem byl mile   prekvapen. Me se to   libilo,neustala zmnena lokaci   a krajin,jizdan luxusnim   Medvedem v Tokiu a taky   demonickej Samuel kterymu se   role lovce Jumperu celkem   vyvedla.Ja se proste nenudil.
luca-luciano
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Pěkné zpracování   nadřirozené moci. Líbilo se   mi na filum, že i když má   člověk tyto schopnosti   nemusí být nějaký   "superhrdina",   který zachraňuje lidstvo.   Má i svoje vlastní věci k   vyřešení, to je pěkně   zpracované. Rachel Bilson je   sice moc pěkná, ale její   herecký výkon není moc k   jásání. Možná to bude   málo prostorem, který   dostala, možná to bylo   krátkým filmem, no ale i tak   její výkon je mírně   podprůměrný. A Hayden   Christensen jako   "jumper" je celkem   dobrý. Nejvíc mě naštvalo,   že doslova   "ustřihli" postavu   Griffina, no třeba se ho   dočkám v druhém   pokračování, které snad   bude.
Stalhein
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2010
No nevím, nevím
V kinech mi to uniklo a na DVD   žádná sláva. Obvykle   kvituju s povděkem, když je   film spíš kratší, ale v   tomto případě to je   rozhodně na škodu. Námět   je zajímavý, ale   nedotažený. Christensena   obdivuju už od Star Wars; to   byl taky důvod shlédnutí   Jumpera, ale nějak mě ten   film nenadchl. Přišlo mi to,   že nedokázal diváka   vtáhnout do děje. Průměr.
Issabellkaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2008
Nebyl to špatnej film, líbil   se mi. Dobrej nápad a   skvělé výkony herců...   Všem tento film doporučuju.
J3ared
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.1.2009
Myslenka vazne dobra, film   tohoto typu chybel, ale   nakonec spise zklamani. Akcni   scena v koloseu nic moc,   soundtracky slabe. Ale za   shlednuti stoji, uz jen diky   Rachel, je to kus :)
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.5.2008
No, tak myšlenka je dobrá,   ale zpracování nic moc.   Obsazení Haydena Christensena   nevím jestli bylo nejlepším   řešením - ten kluk mě   zatím stále nepřesvědčil,   že by uměl hrát. Naopak   Jamie Bell, na toho bych mohla   koukat i častěji. Děj je   vcelku jednoduchý, ale se   zajímavými momenty. Sice se   vlastně neděje nic jiného,   než že celý film někam   skáčí, ale vždyť o tom to   je. Je to prostě taková   pohodová oddechovka. Škoda   jen, že si tvůrci víc s   tím dějem nepohráli,   nepokusili se víc prokreslit   postavy, více je přiblížit   - než suché konstatování -   rodiče nemám,,,a po půl   hodince další útržek:   zabili je.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Průměrná sci-fi, při   jejíž výrobě se   filmařský tým něco   nacestoval. Jamie Bell daleko   zajímavější než Hayden. I   když 8 let   \"skákal\", pořád   to byl takový ňouma jako ve   čtrnácti, Roland by na něj   určitě přišel daleko   dřív. Kromě Jamieho   zajímavé ještě šediny   Samuela L. Jacksona a efekty s   přesuny, když někde byla   voda. Jinak bohužel nic moc a   myslím, že ani   mládežnická skupina nebude   moc nadšená, i když je   cílová skupina.
Až   teda na Stewartku na konci   filmu, na kterou si   čtrnáctky musí počkat až   na samý konec, aby viděly   paní upírovou Cullenovou.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.7.2015
Jednoduché komiksové   dobrodružné sci-fi pro   mládež, která je   popkornově spíše pohodovou   záležitostí a která   nenadchne ani neurazí.   Nadpřirozená schopnost   kdykoliv a kamkoliv se   teleportovat je hlavní   devízou příběhu, který   svým průběhem a   nápaditostí nijak   nepřekvapí. Hlavní postava   zjistí, že není sám a že   ho chce nějaká sebranka   fanatiků zničit. Největší   problém je s tempem.   Chvílemi to uhání tak   rychle, že je téměř   potíž rozeznat co se právě   vlastně děje a chvílemi se   to táhne, že by si jeden dal   na tu chvilku nejraději   šlofíčka. O nějakém   napětí se nedá hovořit,   avšak efektivnost celé   šarády je výsostná. A tak   nové generaci diváků se   snímek jistě bude líbit, ti   ostatní jím budou spíše   opovrhovat.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.6.2012
Uplně zlý film to není ale   místama šíleně nudí,   začátek vypadá nadějně a   konec celkový dojem alespoň   trochu zachrání. vcelku   průměr
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.9.2009
Pro mě Jumper byl celkem   zklamání je vidět, že film   postavený na vynikajících   digitálních efektech bez   zajímavého příběhu je   bohužel velmi špatný   výsledek a nezachránil to   ani Hayden jediné co se dá   ocenit je to cestování po   celém světě to jediné v   kině skvěle vyniklo .
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.8.2008
Slušná bezmozková akční   podívaná s pár docela   povedenými triky. Herci   nejsou nic moc a víceméně   ani nemají co hrát ale film   je to naštěstí krátký a   docela rychle utíká. Akce   mohlo být klidně více ale   jako relaxační podívaná to   bohatě stačí.
decepticon
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2012
Velmi dobry originalny napad   so "skokanmi", ktory   sa dokazu teleportovat silou   vole. Problem je, ze to je   vsetko take "teen a   cool" az sa straca nejaka   myslienka a hra sa iba na   efekt. Skoda dalo sa z toho   vytazit ovela viac.

/x2008/ en sub
/19.7.12/ cz dab [dvd]   Společnost SDI Sun Studio   2008 [pip]
mikee
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.10.2008
Takový hodně "neslaný   , nemastný" film   zaměřený na mladší   publikum , který je   evidentně šitý horkou   jehlou snad ve všech   částech , ze kterých se   skládá. Očekávání bylo   rozhodně vyšší , než   výsledek , ze kterého jsem   měl hodně rozpačité   pocity.
Ryan_Phillippe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Veľmi zaujímavý film s   ešte zaujímavejšou   zápletkou.
Ľudia   milujú nadprirodzené   schopnosti a to je to čo im   tento film aj dáva.Dej síce   nie je veľmi prepracovaný
(podstatou je zabi   sviniara a zachran seba, svet   a svoje dievca) ale je celkom   príjemnou odychovkou na   vikendove   popoludnie.Odporucam...
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Tak ako je Disturbia   teenagersky thriller,tak tento   film je teenagerske   sci-fi.Film je slaby,specialne   efekty biedne,herecke vykony   nestoja za nic.Jedine krasna   R.Bilson potesi oko divaka   ,ale to nestaci.Jednoducho sa   jedna o slaby priemer a   sledovanie tohto filmu hranici   so stratou casu.
Cash89
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.3.2008
Od Jumpera jsem čekal akci od   začátku do konce, bohužel   jsem byl zklamán a to hned   královsky...Celá první   půlka kde nám hlavní hrdiny   vypráví jak začal skákat   poprvé, je krapánek nudná a   nedomrlá, na plátno se   efektivní podívaná dostane   až v druhé půlce filmu kdy   se Hayden seznámí s dalším   Jumperem, Jamie Bellem s ním   se ale na plátně objeví i   menší problém: Paladini a   až tehdy začíná pravá   řežba s drsnou hudbou a   parádními efekty...Ale   mnohem lepší jsou   teleportace, takových scén   kdy se teleportuje jsou   mraky...Další plus bych   přičetl hodně natáčecím   lokacím, natáčí se snad na   celém světě a to mi přijde   opravdu parádní a filmu to   dodává patřičnou   originalitu...Naopak doslova   nezáživná je romance mezi   dvěma hlavními   postavami...Jumper trvá   necelých 88 minut a tyhle   blbé románky mu ukrajují   čas... já dostal slaboučký   průměr...
Naki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Tohle je novinka... nový   děj, nová myšlenka. Já si   myslím, že se ve dvojce   máme na co těšit. Tak jako   v jiných filmech, tak i u   tohoto snímku říkám, že   jednička bez dvojky být   nemůže. U Jumpera jsem   viděl slušnou atmosféru,   ale hodně uměloučký   scénář s akčním umělým   trusem. Nemůžu si pomoct,   ale na dvojku se těším   stejně, protože čekám   nějaké slušné vyvrcholení   Jumperů... , které potom ve   výsledku bude vypadat   rozhodně lépe než   jednička.
ICEMAN1979
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.7.2008
takovej pruměrnej film o   ničem něco dobrý něco   špatný vykony hercu pruměr   děj to same jako oddechovku   doporučuju ale nevidím v tom   nic velkého
maciii
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.12.2011
S komerčními odychovkami   problém nemívám, ale tenhle   slepenec otřepaných a   líbivých hollywoodských   klišé byl moc i na mě. Pro   instantní a nudné charaktery   hlavních postav si nemohli   vybrat horší (a nebo   lepší?) představitele, a   ačkoliv jsem se vážně   snažila, nevěřila jsem jim   ani nos mezi ušima. Hezky   natočené, ale ploché a   hloupé.
lesumir
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.3.2008
Na Jumpera jsem se tesil, ale   moc neocekaval, uz podle   komentaru tady na csfd a podle   traileru, ktery mi prisel dost   laciny. Ale to, ze to bude   takova nuda, to jsem necekal,   dekuji Limanovi za   "kratkou" stopaz,   protoze delsi uz bych vubec   neprezil... Je to hrozne   odflaknute, dalo se z toho   vymackount urcite vic, kdyby   Jumpera hral nekdo   "opravdovy" a Samuel   se trosku vic snazil.   Hvezdicku navic davam za   slecnu Bilson z OC :)
volam.sa.pistik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.12.2013
Nu skokan
Neviem prečo, ale jeden bod   pridám ako som mal v úmysle,   neviem ani prečo. Ono   začiatok ani nebol   najhorší, mladý chalan   zistí, že vie skákať a   rodí sa z neho ďalší   superhrdina (ďalší, som   zvedavý či ešte vo filmovom   svete v budúcnosti ostane   miesto aj pre normálnych   hrdinov z mäsa a kostí).   Niečo ako superman, len   nelieta, ale dokáže   preskákať zemegulu v   momente. Potiaľ sa to s   prižmúrením oka dalo, ale   čo nasledovalo potom, bolo   čisté filmové peklo. Do   toho nejakí paladini, čo   lovia jumperov a korunu tomu   dal jumper čo loví   paladinov. Bola to čistá   príšernosť vo všetkých   smeroch. Nikdy by som   nepovedal, že hlavná postava   zo Star Wars bude musieť   neskôr hrávať v takýchto   utrpeniach
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.2.2014
Přiznám se, že jsem k   tomuto snímku přistupoval s   tím, že tuším, co to bude   za blbost. Skutečnost byla   ještě horší. Myslím, že   film snad ani nemohl oslovit   věkově cílenou skupinu.   Děj měl sice spád, ale to   je tak asi veškeré + tohoto   filmu. Mne to tedy vůbec   ničím nezaujalo. Hlavně   tedy tematicky. Ono se tam   vlastně jen skáče z místa   na místo, do toho nějaká   mela a to je vše. Milostný   románek jen utvrzuje   nesmyslnost celého filmu.   Přihlouplý superman naruby.  
261120115000/8022/8443
Nymeria
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.11.2011
:D Samuel L. Jackson...:D ja   ani neviem či to potrebuje   komentár,ale toto bol fakt   vtipný (chápať: nudný,   zbytočný) film, ktorý sa   hral na sci-fi, či fantasy   alebo čo...a Samuel bol   strašný ešte sám o sebe...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih9749minih9749Jonáš a Melicharová (1986) 
Jonáš a Melicharová n
minih39650minih39650Kiss Kiss Bang Bang (2005) 
Kiss Kiss Bang Bang n
minih31903minih31903Záskok (1997) 
n
minih43637minih43637Wanted (2008) 
Wanted n
minih22285minih22285Velká země (1958) 
The Big Country n
minih16990minih16990Proces (1962) 
Le procès n
minih27835minih27835Malý velký muž (1970) 
Little Big Man n
minih41585minih41585Satan přichází (2006) 
The Omen n
minih42971minih42971Okamžik zlomu (2007) 
Fracture n
minih39958minih39958Nekecej a pádluj (2004) 
Without a paddle n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2015) [TV seriá...

10:35 - 11:30

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Věčný Egypt

10:15 - 11:10

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10