Duben
ohodnotit

Od soumraku do úsvitu

From Dusk Till Dawn

Další název:
Od súmraku do úsvitu (SK)
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
24.10.1996
„Atmosféru strachu rozvíří, když se z lidí stanou upíři“

Komentáře k filmu Od soumraku do úsvitu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Od soumraku do úsvitu
Tento netypický snímek není   určen každému. Jak jsem si   v zajímavostech přečetl,   tak s rozpočtem 19 milion   dolarů (myslím že většina   peněz musela padnout na   honoráře herců protože zde   vidíme opravdu hvězdné   obsazení Trejo, Hayek,   Cloony, Tarantino...) vydělal   pouhých 25 milionů, což   není mnoho. Další opravdu   famózní skutečností je to,   že v roce 2000 byl film   zakázán v Irsku (viz   wikipedie) - a to už prostě   o něčem svědčí.
Ale musím říct, že   dokaď jsem "Od soumraku   do úsvitu neviděl",   nemohl jsem tvrdit, že jsem   filmovým znalcem a že   nejlepší pecky světa mám   shlédnuté - Rodriguez   prostě vytvořil klasické a   hlavně originální dílo,   které už nepůjde nikdy   ničím překonat, ani   nahradit...
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2010
Parádní spolupráce   R.Rodrigueze a   Q.Tarantina.Výborně   natočený horový akční   kousek.Skvělé herecké   obsazení.Mě se ale spíš   víc líbili Tom Savini a   Danny Trejo v menších   rolích.Určitě doporučuju   zhlédnout.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.8.2011
tento film je spíš taková   akční, někdy israndovní   upírská vyvražďovačka.   Nenajdete zde nic jinýho než   upíry a sympatický hrdiny
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Jeden z nejlepších hororů o   úpírech.Výborné herecké   obsazení Keitel,Clooney,Trejo   a hlavně Tarantino a ty jeho   hlášky.Chvílemi je film k   smíchu než na strach ale   super.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Skvělá pecka skvělé   obsazení tohoto filmu je  
senzace   režie ta je bez komentáře   film plní hvězd je záruka   pěkné podívané
Bara.40
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2008
Jeden z mých oblíbených   filmů, i když jen do   chvíle , co se objeví první   upír (nebo zombie? já se v   těch příšerách   nevyznám). V roli Ritchieho,   se svým přiblblým kukučem   výbornej Tarantino a muzika   jak ulitá od mexické kapely   Tito & Tarantula.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2005
Vynikajícím způsobem   natočený film ve kterém   nechybí skvělé herecké   výkony a dobře udělané   triky. Pokud vám nevadí   trochu brutálnější   ražení a oceníte občas   hodně černý humor, je to   film přesně pro vás.   Osobně řadím tento snímek   mezi nejlepší horory, co   jsem kdy viděl.
Vídžej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2004
Podle mě asi nejlepší ze   tří "dílů".   Rozhodně neopakovatelná   atmosféra, skvělá hudba.   Výborní herci. Co se týče   Tarantina a Rodrigeze tak to   snad není potřeba   komentovat, protože to by   bylo nošení dříví do   lesa.
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.12.2006
Klasika ... !!!
Špička, paráda,   krása!!!Podle mě naprosto   dokonalý film, který nemá   obdoby.Naneštěstí se   dočkal i pokračováních,   které jsou již o několik   levelů zpět.Ale tato   jednička, to je   ultraMEGAbomba film plnej   perfektní a strhující akce,   zvratů, "seksy"   upírů a super herců.Konec   je na mě až moc krutý, kdy   GEORGE odjede sám ale do   celého filmu pasuje na   jedničku.BOMBA ... lidi   nebuďtě hloupí a bavte se u   toho :@)
artcrime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2005
nechapu jak si u hodnoceni   tohodle filmu muze nekdo hrat   na fajnsmekra a dat devet bodu   z deseti.co to je devet z   deseti?jako kde se ztratil ten   jeden bod?deset bez debat.
lucy.v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Oblíbila jsem si Tarantina   už díky Pulp Fiction. Tenhle   film fakt miluju. Hudba super!   Salma Hayek skvělá, Georgea   Clooneyho jsem nikdy moc   nemusela, ale díky tomuhle   filmu, jsem si ho dost   oblíbila. Tarantinův výkon,   jakožto perverzní úchylný   psychopat, byl takz super.   Sexy stroj, výborný mápad a   vůbec celý film byl dobře   promyšlený a dá se sledovat   víckrát. Patří mezi mé   nejoblíbenější a vřele   doporučuji!
stargateww
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2010
Super komedie
Horor a komedie v jednom a s   Georgem Clooneyem, to se   jentak nevidí, ale povedlo se   to báječně, skvělá   zábava a akce, dobrý humor -   starý dobrý upírský   horror.
HanzWayne
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2012
Hodnoceni
Vyborne obsazenej film,   Q.Tarantino, G.Clooney,   S.Hayek, CH.Marin, H.Keitel,   D.Treyo, T.Lattiva vyborna   herecka obsazenost, hlavne   vetsinou ta stala parta   Rodrigueze :) Vybornej film :)
No1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2009
Geniální skloubení   thrilleru a béčkového   hororu. Když jsem poprvé   shlédl From Dusk Till Dawn,   měl jsem pocit, že jsem   viděl dva různé filmy.   Zhruba v polovině se totiž   děj značně zvrtne.   Absurdita sledu událostí,   jemuž jsou vystaveny velmi   atypické charaktery mě   donutila se smát. Přesto   film celkově budí dobrý   dojem :)
reagan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.12.2003
Vynikající
Jeden z nejlepších   upířích filmů posledních   deseti let. Efekty, herecké   obsazení (hlavně Clooney je   skvělý), atmosféra, hudba   (soundtrack mohu také   doporučit)- všechno   výborné. Je to drsnější   horror se svižným tempem.   Pokud máte rádi filmy   Roberta Rodrigueze a Quentina   Tarantina tak vám film sedne   jako mně. Má dvě další   pokračování.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.10.2016
Údajně se původně jednalo   o dva scénáře. Jeden   pojednávající o dvou   prchajících bankovních   lupičích do Mexika a druhý   o upírech provozující   restauraci lákající k sobě   své oběti. Quentin Tarantino   se je rozhodl spojit a   vytvořit tak jeden film. Na   režijní stoličku se posadil   Robert Rodriguez a to by   nebylo, aby z toho nebyla   filmová žánrová pecka. A   je. Film je tímto odlišný,   ale zato brilantní a   nezapomenutelný. První   polovina dějství je drsná   dramatická akční jízda a   ta druhá už velice zábavná   upírská etuda plná   vizuálních efektů,   typických masek a hlavně   černého humoru. Takový mix   všeličeho. Přechodem z   gangsterky do upírského   hororu je scéna s   vystoupením sexy tanečnice,   kterou se střihla Salma   Hayek. Tak tady musela spadnou   brada snad každému. Celkově   je film šílený, krapet   masochistický, ale zato   zábavný a podmanivý. A že   se příběh dá odvyprávět   jedním dechem? No a co? V   jednoduchosti je síla a duo   Tarantino - Rodriguez nám to   tímto předvedli.
satyr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.6.2010
Nejsem fanda hororových   filmú,ale tento se mi   líbil.George Clooney ,který   je spíš akční herec si s   touto rolí velice dobře   poradil.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Souladné spojení režiséra   Roberta Rodrigueze a   scénáristy Quentina   Tarantina, které je škoda   specifikovat jako horor - v   první části se totiž   jedná o variaci na   gangsterku, ve druhé o   variaci na horor. Jako   Rodriguezovec určitě opět   ocením, že se i zde   nachází docela dost   drobných vtípků, byť k   tomu příběhový základ   sám o sobě nevybízí.
Opět zde vidíme   Rodriguezovu oblíbenou Salmu   Hayek, a to ve velmi pěkné   roli, Antonio Banderas   tentokrát chybí, ale jeho   také klasicky výborný   výkon dokonale nahradí   George Cloony a Quentin   Tarantino, jimž jejich role   dokonale sedly.
fred.appl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2009
Nádherná šílenost, a   přestože údajně to je   horor, podle mého je to   především skvělá komedie.   - Tedy až na to finále.
nash
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2005
Skvělej film. Tarantinův   rukopis je znát hlavně v   první,   "gangsterské"   polovině, ale to jak se film   v půlce naprosto   neočekávaně a šílelně   zvrhne je natolik ujetý, že   je to až geniální. A navíc   tak svělá herecká   squadra!!!
Amthauer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Výtečný zábavný film s   inteligentním scénářem   mistra Tarantina a ujetě   nadsezenou, přitom však   úžasně vtahující do děje   režii mistra Rodrigueze. Plus   démonický Clooney, vždy   dobrý Keitel, pěkná Lewis a   zatraceně "hot"   scéna se Salmou Hayek a   hadem, co víc si přát?
TykvaB
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2005
Tak to je film který   konečně vychází na DVD   myslím že je to skoro   nutnost za to utratit ty   hnusný peníze jako za P.F:   historky z podsvětí prostě   nádhera. Akorát je škoda   že někdo natočil ty   pokračování který jsou   úplně blbý a jenom   profitují na značce   Tarantino & Rodriquez
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2009
From Dusk Till Dawn
Tarantino byl jeden z   důvodů, proč jsem si   zamilovala filmy. Pulp Fiction   patří k mým   nejoblíbenějším filmům.   Ať už Tarantino nebo   Rodriguez k oběma si musíte   najít cestu, buď si jejich   filmy zamilujete a nebo ne,   já logicky patřím k té   první skupině i když je   pravda, že když jsem před x   lety viděla Od soumraku do   úsvitu měla jsem s tím   menší problém, ale po   letech je tomu jinak. První   část je spíše krimi, dva   bratři vykradou banku a   utíkají do Mexika, po cestě   narazí na bývalého kněze a   jeho děti, kteří jim mají   pomoct dostat se přes   hranice, jakmile se to povede,   dostávají se do klubu, ve   kterém se z krimi stává   akční horor s upíry.   Herecky je to skvělé, sám   Tarantino si zahrál jednoho z   bratrů a Clooney je ten   druhý. Nikdy by mě   nenapadlo, že zrovna těmhle   dvěma to společně bude   sedět, ale opak je pravdou.   Je to správně ujeté,   nechutné, drsné a baví to.   Ať se na to podíváte   poprvé nebo po padesáté,   baví to pořád stejně.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2011
Můj hodně oblíbený film,   nejdřív je to krimi +   černý humor + násilné   chování   "vymaštěnýho"   Tarantina a člověk netuší   co přijde. A jak to dorazí   nemá ta upírská řežba   chybu!!
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Luxus
Je to už starší film ale   tak skvělý že nikdy   nezestárne.Spojení   Rodriguez+Tarantino je prostě   fámozní k tomu skvělý   George Clooney a H.Keitel a i   z banální zápletky je tu   pomalu kultovný   snímek.Skvělé!
decepticon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2012
Idealny film na piatok vecer s   kamosmi - je tam vsetko co tam   ma byt [Boobs+Gore+Action]

+Salma
+Tom   Savini
+Vypatlany   Tarantino
-nevydareny   morphing tvare Salmy   [respektive vlasy]

/1.6.12/ cz dabing   Bontonfilms 1997
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2009
Šikovné a inteligentní   hybrid thrilleru, komedie,   akčního filmu a upířího   horroru. Výborně odlehčená   zábava. Už jenom kvůli   kultovní, erotikou nabité,   taneční sceně se Salmou   Hayek, podloženou skvělou   hudbou, stojí tenhle   svérázný snímek za   zhlédnutí.
viana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Tak jsem si udělala upírský   víkend a zkoukla všechny   tři díly-tento je nejlepší   a nejpovedenější,díky   Cloonymu i   Tarantinovi...parádička   " a co je v   Mexiku?Mexičani!! "
ergotoxin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Zábavný, klasicky   Rodriguezovský snímek,   který oceňuji především   ze dvou důvodů - zaprvé,   pro velký dějový zvrat, kdy   se celý film z gangsterského   road tripu transformuje do   upírského/zombie béčka;   zadruhé, pro vynikající   dvojku Clooney - Tarantino,   kterou je prostě třeba   vidět "v akci".
rstetka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Film bych rozdělil na dvě   půlky.První nemá   chybu,čistě   tarantinovština,druhý už z   jiného soudku,to je Rodrigues   a jeho upíři.Výborný hajzl   Tarantino a neméně skvělý   Clooney.
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2021
Práci režiséra R.   Rodrigueze moc nemusím, ale   tenhle žánrový šejkr se   docela povedl. Chvílemi je to   na mě sice o číslo moc   "crazy" (zejména v   druhé půli), ale   vynikající obsazení a tomu   odpovídající výkony to   drží mezi mantinely. Jenom   si nejsem vůbec jistý kam   tenhle film nakonec žánrově   zařadit. Ono je to vlastně   stejně jedno!
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2018
║Rozpočet   $19miliónov║Tržby USA   $25,836,616║Tržby   Celosvetovo $59,336,616║   Robert Rodriguez v spolupráci   z Quentinom Tarantinom   ponúkajú mix krvavej   gangsterky prepletenej z   atmosférou baru ako z   Desperáda, plus k tomu sa tam   primiešajú aj na nejaký tí   upíry a všetko toto je   zabalené akčnom zbesilom   nádychu z množstvom odfrkov,   no slasť a potešenie pre   oči pripravili títo dvaja   klasici. /75%/
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Silena vec, presne v   Rodriguzove duchu, plna   vtipnych hlasek a zajimave   "jinych" postav, na   jejichz dialozich je jasne   videt Tarantinova prace. A ty   nejlepsi si vymyslel pro svou   vlastni postavu. Skoda, ze   nevydzela az do konce.
GeorgeB
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2015
Po pravdě z tohoto filmu mám   zmatené vjemy.
Na   jednu stranu perfektně   obsazený film (Clooney,   Keitel, Tarantino, Trejo,   Hayek, Rodriguez),   překvapivě dobře zahrané   charaktery, nezanedbatelná   není ani výprava a triky   (uvědomte si že se jedná o   20 let starý film !!!).
Na druhou stranu se   nemůžu zbavit dojmu, že je   to celé strašlivý blábol.   Dávám více hvězdiček za   první část filmu, který se   tvářil jako klasická   krvavá krimi a něco ubírám   za (Spoiler !!!) upíří   část. Nicméně jedna   hvězda za nečekané   překvapení v polovině filmu   - já rozhodně upíry   nečekal. A jedna hvězda   navíc za tanec Selmy Hayek   (Santanica).
Medousek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.5.2008
Skoro celou první hodinu   neuvidíte ani jednoho   upíra,ale od začátku filmu   se rozhodně nudit   nebudete.Pokud máte rádi   únosy rukojmí bankovních   lupičů,z nichž je jeden   řádně úchylný,rvačky v   barech pro   "kamioňáky",fešn?   ? strip-upírky,tak jdětě do   toho!
Mary.Elwood
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2008
Začátek filmu (pilotní   dialog) je vyloženě   "Tarantinovský"   ,poté se rozjížní něco   jako road movie,krimi či film   o masových vrazích. Zatímco   pořád čekáme na   upírovský horor. Ten začne   až poté co Salma Hayek   předvede své kýčovité   taneční číslo. Zbytek   filmu je tedy jeden velký boj   s upíry, oslizlými   příšerami (krásná krysa),   u některých záběrů a   masek jsem se   pousmívala,např. konečná   "upíří diskotéka“,   kdy světlo všechny zničí.   Několikrát jsem při   sledování měla pocit, že   jde o režii Guillerma Del   Tora (pokud jde o   zpracování). Každopádně   film je film určen k   pobavení,ne k přílišnému   přemýšlení. George Clooney   samozřejmě charismatický   drsňák a Quentin Tarantino   mě svou rolí pobavil   nejvíce, krásně zahraný   oslizlý chlapík. Scéna kdy   znásilní a zavraždí   rukojmí je pro mě asi   nejlepší z celého filmu,   režisér se vyhnul   nechutnému záběru a   veškerou atmosféru nechal na   hercích, na jejich výrazech.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2018
Opravdu nevím co mám dát za   hodnocení k tomuhle dílu,   prvních cca. 45minut je to   dokonalé, a pak upíři.   Vlastně je to dokonalé do   poslední vteřiny dokud se   nezmění ta exotická   tanečnice v upíra. Clooney a   Tarantino byly super, ale   vidět George jak tam zabíjí   ty monstra u toho mě mrazilo   jak to byl strašnej pohled.   Ale taky když jsem zapínal   film tak jsem nevěděl co   čekat a naladil jsem se na to   první(část před upíry) a   pak z ničeho nic upíři,   což se dost podepsalo na mém   hodnocení.... Přimhouřím   obě oči a moje HODNOCENÍ:   70%
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2014
Zde je poznat Tarantinův   rukopis. A to hned zpočátku.   Po hodině filmu je to pěkný   nářez, škoda, že nezačal   dříve. Proto hodnocení   snižuji. Jinak je to velmi   dobrý film, dost   nadprůměrný, jen ta hluchá   pasáž…1211129819/10325
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Dva psychopatičtí bratři +   pár lidí proti hordě   upírů. Nic víc nic míň.   Škoda rozvleklé první   poloviny. Potom to lítá.
Barney94
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.4.2021
Upřímně nevím, jak to   hodnotit. První polovina se   mi teda líbila víc, ale zase   ta druhá se zvrtne v typický   Rodriguezův šílený styl.   Nebylo to vyloženě špatný,   ale celkově mě to tolik zas   neoslovilo.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2018
Prvá polhodina je geniálna!   Ale od momentu, kedy na plac   nastupujú upíri, Rodriguez   zlyháva tam, kde je   neohrozeným kráľom Peter   Jackson. Tento film je   výborným dôkazom toho,   koľko umu treba na vkusné   skombinovanie krvavej   brutality s humorom a že to   nie je tak ľahké, ako si   myslia všetci odporcovia   Jacksonovej rannej tvorby.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.5.2013
O čem film vlastně je? Dva   vrazi jedou do Mexika, tam   vlezou do baru a povraždí v   něm celý jeho osazenstvo.   Pět hvězdiček dávám za   Salmu, Treja, Cloonyho a   občasnej humor. Horor to   není, spíš zábava pro   děti.
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.7.2010
Salma, Salma, Salma!
Jediný důvod, proč jsem se   na film díval, je ten, že v   jednom hodnocení   "atraktivnosti" byla   z 36 položek Salma jako žena   na 24. místě, a scéna z   tohoto filmu s ní,   šampaňským a Quentinem na   17. A protože film jako   takový nemůžu hodnotit   nulou, dávám mu 1 + Salma,   Salma, Salma! 3 body = 4.
Serpentina
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.7.2011
Film mě nenadchl. Jediné na   co se dalo koukat, byl souboj   s upírama, a na George   Clooneyho, kterému ta role   sedla. Ale film?! Nuda.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43079minih43079Beowulf (2007) 
Beowulf n
minih20611minih20611Tango a Cash (1989) 
Tango & Cash n
minih23881minih23881Zlaté oko (1995) 
GoldenEye n
minih24754minih24754Tři chlapi na cestách (1973) 
Tři chlapi na cestách n
minih63158minih63158Dětská hra 4 - Syndrom pinocchia (1996) 
Pinocchio's Revenge n
minih3172minih3172Apač (1954) 
Apache n
minih52091minih52091Experiment: Zombie (2006) 
Automaton Transfusion n
minih38836minih38836Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid n
minih38813minih38813Nenávist (2002) 
Ju-on: The Grudge n
minih40598minih40598Karcoolka (2005) 
Hoodwinked n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hollywood míří do pekel (2000) [TV film]

 Hollywood míří do pekel (2000) [TV film]
Hollywood míří do pekel n
Hollywood Goes to Hell
Žánr: dokument
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Od soumraku do úsvitu 3: Dcera oběšence (1999)

 Od soumraku do úsvitu 3: Dcera oběšence (1999)
Od soumraku do úsvitu 3: Dcera oběšence n
From Dusk Tilll Dawn 3: The Hangman's Daughter
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: P. J. Pesce

(pokračování)

Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (1998)

 Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (1998)
Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze n
From Dusk Till Dawn II: Texas Blood Money
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Spiegel

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:30 - 17:15

41 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztracené poklady Egypta

16:25 - 17:15

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

31 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376918
Obsahů a biografií: 178388

Poslední komentáře

Mys hrůzy (1991)

Mys hrůzy
Točit remake je vždycky   riskantní a ošidný podnik,   obzvlášť když jde o remake   tak skvělého filmu a to i   pro tak dobrého režiséra,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10