Duben
ohodnotit

Pot a krev

Pain and Gain

Další název:
Pot a krv (SK)
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
129 minut
Premiéra v ČR:
8.8.2013
„Když to nemůžeš mít, musíš si to vzít.“

Komentáře k filmu Pot a krev

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 25
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2018
║Rozpočet   $26miliónov║Tržby USA   $49,875,291║Tržby   Celosvetovo $86,175,291 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $5,898,626 //počet predaných   kusov 266,998║ Tržby za   predaj DVD v USA $10,433,826   //počet predaných kusov   563,429║ __Michael Bay je   späť a v plnej sile, neveril   som že by po nevýrazných   Transformers 3 ešte niekedy   dokázal natočiť film s   chuťou, toto je úplne   geniálne, odzbrojujúce, dych   berúce a vysoko oktánová   zábava, herecky sa tu   predbiehajú jeden nad   druhého Mark Wahlberg-Dwayne   Johnson-Tony Shalhoub, za pár   korún natočené žrádlo   aké sa len tak nevidí /videl   v kine: 100%/ __
fanik94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Obsahuje spoilery !!!!
Tohle nebyl ten typ filmu od   kterého bych čekal, že mu   dám více než tři hvězdy.   Michael Bay zde prokazuje   neuvěřitelnou režisérskou   hravost. Například když   Tony Shalhoub odchází z toho   svého podniku (nebo co to   je). A nad hlavou mu směšně   nízko přelétá letadlo.   Michel Bay to asi bral jako   svoji srdcovku. Bay zde zvolil   (jak je u něj zvykem) hodně   barevných filtrů ale ono to   ve výsledku vypadá velice   slušně. Hlavní postavy jsou   totální vypatlanci. Hlavně   Mark Wahlberg. Je těžko   uvěřitelné, že se tohle   opravdu stalo. Nicméně proč   ne. Člověk ale musí být   hodně vypatlaný aby griloval   ruce venku před barákem. A   dal svůj prst psovi chlapa   kterého zabil.
martin1410
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.2.2016
Pot a Krev
Je to dobry film doporučují   všem,jsou tam dobre   hlašky,jeho nejlepší   film.Tak to svedte na psa :)   Tahle role se mu povedla.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2013
Pain and Gain
Herecke obsadenie je silnou   strankou tohto filmu.Slow   motiony tiez a pribeh vas   skutocne zaujme.Akcie je malo   ale je uderna,plna humoru a je   brutalna.Film kazi obcas   obrovska nuda a to ze Edd   Harris pride az na koniec   pretoze je postava ma zajimavu   charizmu,ale inak v pohode.
Danusinecka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2013
Vtipné
Byla jsem na tom s přítelem   v kině a nemůžu si   stezovat. Sice by mi vic   vyhovoval český dabing ale   to už je maličkost. :-)
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Na menší projekt Michaela   Baye jsem byl docela   zvědavý. Tentokrát se   žádní skládající roboti   nekonají a režisér   servíruje klidnou podívanou,   které podraží nohy   zbytečně přepálená   stopáž. Jenže Bay už   prostě filmy pod dvě hodiny   netočí. Nic mi nezbývalo,   musel jsem to skousnout.   Hlavní herecké trio   pobavilo, docela dobrý idioti   a jejich chování bylo někdy   vážně k popukání.   Jelikož titul bude u mě   zapsán asi jako nejslabší   Bayův počin, pořád se v   něm dají vypozorovat   několik poznávacích   znameních. Ať je to třeba   snímající kamera s   nastavením teplých barev,   trošku ujetější humor nebo   tuny pěkných ženskejch.   Tentokrát však s minimum   akce.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2013
"Musím se napunpovat"
Jako komedie o blbech dobrý,   ale když si člověk   uvědomí, že je to   natočené podle skutečné   události, tak je to spíš k   pláči. Pač takhle nadupaný   blby svět neviděl. Si   nemůžu pomoc, ale asi   opravdu platí to, co se o   nabušencích na steroidech   říká "čím větší   svaly, tím menší IQ, a to   chcíplé co mají mezi   nohama, o tom radši   nemluvě":-D. A mám   pocit, jak Bay, tak i pánové   v hlavních rolích (Mark   Wahlberg, Dwayne Johnson), si   dělají prdel sami ze sebe.   Na jedno mrknutí a lehký   úsměv na tváři to je, na   druhou stranu, jsem od všech   jmenovaných čekal maličko   víc. Dávám 70%, za tu   výbornou hlášku naší   striptérky - " Co musela   udělat Julia Roberts v Pretty   Woman? Ukázat kundu   Richardovi Gereovi a jelo se   nakupovat do Beverly   Hills!" :-DDD A taky za   starou pecku od Coolia ft. L.V   - Gangsta's Paradise :-D
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2016
Pain and Gain, zakusit Americký sen....
Akční / krimi / komedie od   pana Báje, tentokráte podle   skutečné události (je tohle   vůbec možný?!) kde není   místo pro výbuchy a hustou   akci. Film o třech   kulturistech co chtějí mít   prachy a tak se dostanou na   šikmou plochu a už se to   rozjíždí. Nechybí   hlášky, nekorektní humor,   absurdní situace že si   řeknete, že tohle se stát   nemohlo. Film je ale   zbytečně dlouhý a ukecaný   a to je myslím docela škoda   - 60%....
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.6.2013
Trochu zvláští   podívaná,chvílemi   komedie,chvílemi gangsterka   nebo krimi,pár zábavných   chvil tam bylo,ale v celku je   to spíš průměrná   krimi,M.Wahlbeg v čele tří   člené bandy která chce   rychle zbohatnout.Výborné   herecké obsazení.
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2016
True story
Je nutno brát v úvahu že   film je dle skutečných   událostí, sama šílenost   některých jednání   hl.hrdinů je tím ovlivněna.   Na druhou stranu přestože   film má samé méně nadané   i když mnou oblíbené herce,   je potřeba ocenit autencititu   se kterou se rolí zhostily.   Film má minimálně velmi   dobrý drive , a celkově je i   slušná kamera a střih.   Fanouškem se asi nestanu, ale   k zatracení se také   nepřikloním.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.6.2019
To snad nemoze byt pravda...
Tento film vychadza zo   skutocnych udalosti.Mnohe   sceny su tak pitoreskne, ze   tomu clovek nemoze   uverit.Herecke superduo   Wahlberg+The Rock je skvele,   ale ako celok to   neladi.Neustale som mal pocit,   ze tomu chyba smer.Akoby sa   Michael Bay nevedel rozhodnut   ci robit ciernu komediu, alebo   vaznejsie krimi.
Film   doporucujem.
drazic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2014
Jde to
Čekal jsem víc ! Podruhý   už si to asi fakt nepustím   :-)ale zase když není na co   čučet, tak proč ne :-D
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2021
Dobrý a velmi zkušený   režisér, na place superstar   jako Mark Wahlberg, Ed Harris   či Dwayne Johnson   podporovaní z druhé vl y   dalšími dobrými herci jako   jsou Tony Shalhoub nebo Peter   Stormare a přesto je   výsledek mírně řečeno   rozpačitý a málo   přesvědčivý. Na vině je   hlavně mizerný scénář.   Nabízí se otázka proč   režisér s takovým renomé   jako Michael Bay sáhl po tak   pochybné látce. Výsledek   působí, jakoby to   zúčastnění umělci   tvořili v rámci akce Z.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.6.2013
Podivnost!!!
Jiné slovo mě skutečně   nenapadá. Je to dost špatná   komedie, i když párkrát   jsem se i pousmál, je to dost   divné drama, je to hloupá   gangsterka, i když jisté   prvky tam jsou. Film je to   prostě podivný, při tak   skvělém obsazení je to s   podivem. The Rock, Mark   Wahlberg, Ed Harris, Tony   Shalhoub. Poprvé jsem myslel   že půjde o nějaký   nejspíš sportovní film, ani   se tam toho moc nedělo.   Oceňuju na konci dané   skutečné fotky ale ta   šílená stopáž.... Bylo to   prostě divný.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.10.2014
Co je zde rozhodně lákavé   je herecké obsazení. Jako   celek jsem však nadšený   nebyl - pobavil jsem se   pomálu, děj příliš   zajímavý nebyl spíše se   dost táhl a některé   přehnané, typicky americké   scény, mi až vadily. Vidět   stačí jednou
wolvie95
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Čakal som typický prízemný   Bayov humor, slušnú akciu,   namakaných borcov a okolo   nich pobehujúce silikónové   pipiny, ale v tomto filme to   zachádza až za prijateľnú   hranicu. Mám na mysli hlavne   druhú polovicu snímku,   ktorá mi dokonale zrazila   dovtedy celkom slušné dojmy.   Totiž scénam, v ktorých   hlavné postavy predvádzajú   dementstvo až psychopatizmus   a tieto scény sú   predkladané s lahkosťou a   vtipom, pri takých scénach   sa nedokážem baviť. Ak to   malo vzbudzovať vtip,   nefungoval. V Bad Boys 2 som   ešte humor so šukajúcimi   krysami a mŕtvolami bral, ale   tu to bolo príliš. Ak ozaj   išlo aj v skutočnosti o   takýchto vypatlaných   zaostalých dementoch   majúcich v hlave len   anaboliká a steroidy, tak   sorry, ale mne tie postavy   prišli nesmierne otravné   .Čo je škoda, pretože   Dwayne Johnson a Mark Walhberg   sa fakt snažia a nie sú   zlý, naopak, len hrajú také   charaktery aké hrajú a preto   som im vôbec nesympatizoval.   No nechcem Baya zase   očierňovať, natočil si   hlavne pre seba vysnený   "malý" film, ktorý   zase nie je taká tragédia,   akurát to nie je niečo, čo   by som chcel vidieť znovu.   50% Nebavil som sa
maara79
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.1.2014
pain and gain
... aneb kde blb tam   nebezpečno ... za podívání   to stojí, ale chce silnou   vůli to nevypnout právě v   místech kde je té   vypatlanosti příliš ...
pplicka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.12.2013
Jednoduchy pohled realisty.   Tekl me pot kdyz jsem se dival   asi 20 min a malem taky krev   pri zachvatu a vypinanim   monitoru....asi bude mit sve   priznivce ale zde jsem byl   mimo program.....
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.6.2016
Nevím, jestli je dobrý   nápad točit film podle   skutečných událostí jako   komedii - to skutečně   nevím. Každopádně je   jisté, že já osobně bych   si to "nelajzl".
4 body dávám jenom za   herecké obsazení a už i to   jsem dal možná moc.
Rozhodně mně to stačilo   vidět jenom jednou.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.12.2013
Jednoznačně nejhorší film   Michaela Baye. Nechápu proč   do takovýhle kraviny vůbec   šel. Tenhle typ filmu se   spíš hodí pro režiséra   Scary Movie. Tenhle snímek je   podobná hovadina a ještě   podle zkutečnosti. Zřejmě   opravdu platí pravidlo čím   větší svaly, tím menší   mozek, protože tihle tři   kulturisté mi přijdou hodně   debilní, role Dwayne Johnsone   z nich byla   nejinteligentnější. Bay mě   velice zklamal, pomalu se z   něho stává režisér   béčkové kategorie.
Buckmister
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.6.2015
zabitý čas
no moc co bych vyzdvihl na   tomto filmu fakt není . Dal   jsem čtyři body hlavně   kvůli obsazení a herci asi   odvedli to co měli . Jinak   hrůza a nechápu jak toto   může někdo nazvat komedií   . Již nikdy to nemusím   vidět
kremak
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.10.2014
kravina
Je to hrozná hovadina, hnaná   do extrémů. Pan režisér by   si aspoň měl zjistit, kde   leží Rumunsko! Co vím, tak   Pražský hrad určitě, ale   určitě v Rumunsku není. Pak   nelze se divit, že natočí   takovou ptákovinu.
LauraLR
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.8.2013
Zklamání
film mne velmi zklamal.
Hvězdně obsazená   ptákovina prý na základě   skutečného příběhu...
Šíleně dlouhé. S těmi   svaly a IQ to asi bude pravda.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.3.2018
Totální zklamání.   Čekání na něco, co ne a ne   přijít. Kecání do děje,   přeskakování, občas   nějaký flashback. Prostě   prvních čtyřicet minut jsem   se vůbec nebavil, jen občas   pousmál. Ani pak to není   bůhvíco. Původně jsem   nechtěl dát nic, ale za ten   grilovací skoro závěr mi to   nedá, takže za to desítka a   další za to občasné   zasmání. Podruhé ani   omylem.
gabula
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.4.2014
Nechutne
Film by mohl byt opravdu   dobry, kdyby tam nebyly ty   nechutnosti. Ja osobne bych to   nedala ani do hororu. Hruuuuza

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih157815minih157815The Miracle Season (2018) 
The Miracle Season n
minih163568minih163568Free Solo (2018) 
Free Solo n
minih135506minih135506Avengers: Infinity War (2018) 
Avengers: Infinity War n
minih45594minih45594Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 
You Don't Mess With The Zohan n
minih156611minih156611Wonder Woman 1984 (2020) 
Wonder Woman 2 n
minih40572minih40572Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 
Madagascar: Escape 2 Africa n
minih156721minih156721Cesta válečníka (2018) 
Redbad n
minih78454minih78454Muži v černém 3 (2012) 
Men in Black III n
minih114486minih114486Kung Fu Panda 3 (2016) 
Kung Fu Panda 3 n
minih158848minih158848Zrodila se Astrid (2018) 
Unga Astrid n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zavolejte porodní sestřičky (2...

15:45 - 16:45

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Atletika ČR 2024

16:00 - 18:40

8 minut již uběhlo
152 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

38 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10