Duben
ohodnotit

Seznamte se, Joe Black

Meet Joe Black

Další název:
Zoznámte sa, Joe Black (SK)
Rok:
1998
Délka:
173 minut
Premiéra v ČR:
7.1.1999
„Za trochu času navíc souhlasí, že bude dělat Smrti průvodce po Zemi...“

Komentáře k filmu Seznamte se, Joe Black

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 48
clara.bow
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2012
můj velmi oblíbený film,   který fascinuje, balancuje,   hodnotí, bilancuje život -   hmotné statky, které jsou   koneckonců na sklonku života   k ničemu... a končí smrtí,   jakou bych si přála :o)Film   má výborné herecké   obsazení, za všechny budu   jmenovat Anthony Hopkinse a   smrt se tváří Brada Pitta.
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2010
Tenhle film je rozhodně jeden   těch úplně nejlepších od   Brada Pitta. Film je dojemný,   a takže je samozřejmě   zapotřebí kapesníček. Film   mám moc ráda, blížící se   konec multimilionáře   Williama Parrishe(Anthony   Hopkins) je hodně brzký a   proto se s SMRTÍ( Brad Pitt)   domluví na určité dohodě.   Herecké výkony obou herců   jsou naprosto bezchybné
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2009
TAK TOHLE JE NAPROSTÁ SENZACE   OBSAZENÍ NA JEDNIČKU  
JE TO SKVĚLE   ZPRACOVANÉ A DĚJ VÁS MUSÍ   VZÍT ZA SRDCE
Mackaku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2020
Nic pro milovníky akčních filmů
Ale na rozdíl od akčňáků   měl brilantně cizelované   dialogy, využíval všech   výrazových prostředků   (oči Claire Forlani)i přes   zvlaštní projev Breda, ale   kdo může posoudit, jak se   má chovat postava mystiky v   lidském světě? Byl v tom   vtip i přijatelný konec.   Myslím, že nebyla na škodu   stopáž, protože všechny   scény tam měly svoje místo.   Rád jsem se znovu podíval   už proto, že postava   umírající jamajčanky   minulý týden ve 102 letech   zemřela. Oubia jí tedy   ještě dal šanci dalších   22 let.
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2010
Strhující film o   blížícím se konci života   mediálního magnáta Williama   Parrishe/ Anthony Hopkins/ a   Brad Pitt v roli smrti   podávají vynikající   herecké výkony.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Velice kvalitní scénář,   film seci není ani   napínavý, ani akční, ale   je plný hlubokých myšlenek.   Nelituji jeho shlédnutí.
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2004
Tak tohle je fakt bomba -   nejdřív jsem si říkala   "jo, nějaký Bradd Pitt,   to zas bude hrůza" - ale   tak krásný film mě opravdu   dostal.
Jen se mi zdál   ke konci trochu zdlouhavý,   ale to se dá přejít   mávnutím ruky.
Kecka1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2005
Nemůžu si pomoct, ale tenhle   film mne prostě dostal. Od   začátku až do konce jsem   seděl s napětím v křesle a   čekal, jak to dopadne. Je to   prostě bomba. Hopkins je   prostě úžasnej. Charizma z   něj jen čiší. Pitt byl   taky skvělej.
Lionhearth
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2011
hodí se kapesník
viděl jsem to už x-krát,   ale u konce mi stejně vždy   chybí jen málo abych se   rozbulel jak želva, todle je   bomba pro citlivky, ten film   zbožňuju, je tam tolik   emocí až to s člověkem   dělá divy :)
pro mě   nejlepší film na světě   stupnice hodnocení do 10 je   moc krátká,,,(snad jediná   věc která by se dala   vytknout je občas moc   hlučné hudební podbarvení)
Karlos_S
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2003
romantika
Krásný romantický film.   Doporučuji všem, jenž mají   rádi filmy o lásce.
Thornwald
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.4.2010
krásné
Ten film mne opravdu donutil   zamyslet se nad životem a   smrtí .. skvělé herecké   výkony .. ke konci už sem   téměř plakal , možná si   říkáte no jo tak   srdcervoucí to zase nebylo   ale pro mne ano , jelikož mě   už někdo koho jsem miloval   zemřel ...

nevíte někdo prosím jak   se jmenuje ta písnička co   hraje na konci u titulků ?   moc se mne líbila

M.
lys036
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Jedním slovem SKVĚLÝ film
Naprosto skvělý film, který   dokazuje, že k tomu, aby se s   filmu stala zajímavá   podívaná, není třeba   efektů a výbuchů za miliony   (pravda ohňostroj na konci   je:-)). Naprosto strhující   příběh, s famózními   hereckými výkony. Tenhle   film má opravdu   "smysl". Pro ty,   kteří píši, že je dlouhý   a nudný a vlastně pro   všechny, doporučuji film   shlédnout alespoň   dvakrát... Nebudete litovat.   10/10
Sunny1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2009
buď a nebo...
film,který pochopí jen ti co   ví..
...nebude jich   mnoho..
pro ně   ...jednoznačně čistý   průstřel,
ti ostatní   se nudí,usínají a   odcházejí...
takže?
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.8.2009
I takhle muze vypadat   smrt...........no kdo by to   rekl.
Skvely napad neco   takoveho natocit.
Luxusni herecke   obsazeni.
Co   dodat............podivat   se......doporucuju.
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2015
Brada Pitta vždy budu   považovat za pouze   průměrného herce, zde mě   jeho výkon k tomu tak   přesvědčil. Tento film je   výborný. Úspěch a velký   zážitek stojí na dvou   věcech - skvělý námět a   výborný herecký výkon   Anthonyho Hopkinse. Velice   solidně propracovaný snímek   od A do Z. Ode mne veliká   pochvala a skvělý zážitek,   který jsem si odnesl.   Brilantní film.
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.1.2010
Citová exploze
Přestože jsem film již   viděl mnohokrát,nepřestane   mě překvapovat že při   každém jeho dalším   shlédnutí mám stejné   pocity neboli mrazení po   celém těle drtivou většinu   filmu.Komentář   předházející člena   krásně vystihl podstatu   filmu.Pro někoho   nezapomenutelný zážitek   který má duši a žije ve   vás navždy pro zbytek   obsahová nuda.Patřím   samozřejmě k té   první.A.Hopkins opět   předvedl že je to herec   nejvyšší třídy v   kombinaci zvláště pro   nežné pohlaví   uchvacujícícm B.Pittem   tvoří báječnou dvojku.to   vše doplňuje dle mého   názoru nejvíc sexy herečka   kterou jsem kdy na plátně   viděl Claire Forlani.Tento   film není určen pro bežnou   konzumaci,ale pro požitkáře   které budou uchvacovat   famozní dialogové partie v   podání obou hlavních   představitelů a hlavně   exploze lidského tepla   kterým je provázána každá   minuta tohoto skvělého   filmu.
matej69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Umělecky natočený drámo,   fakt krásněj film a hlavní   myšlenka je taky dost dibrá   - že i Smrt potřebuje   dovolenou...
Je to   sice trochu zdlouhavý, ale   hezký...
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Toto nedoceněné dílo   kraluje hlavně svojí   atmosférou - které ještě   pomáhají vynikající Pitt a   Hopkins - která působí   neuvěřitelně dojemně.   Jeden z nejsilnějších   filmů o lásce a životě.
Nenkyta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Nápad dobrý, herecké   obsazení Pitta do role smrti   vynikající.Ach, není Pitt k   nakousnutí?Hned bych chtěla   aby si mě vzal sebou
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Mediální magnát William   Parrish si užívá života   plnými doušky. I pro něho i   však jednoho dne příjde   Smrt. Ta mu ale udělá zcela   vyjímečnou nabídku -   časový odklad za možnost   přiučit se něco o lidech. V   podobě sympatického   světlovlasého mladíka,   který si říká Joe, tak   Smrt vstoupí nejen do   Parrishova života, ale i do   života jeho krásné dcery.   Tím, že se dívka do Joea   zamiluje, se vše mění. Smrt   v lidském těle poznává, co   je to láska a hrozivá   osudovost budoucnosti náhle   dostává pro všechny nový   rozměr.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Nevím proč ale tenhle film   mě dostal. Je to sice 3   hodiny a většinu času   strávíte v rodinném sídle   avšak i tak to stojí za   vidění a uteče to jako   voda. Brad Pitt zde byl   skvělý a Anthony Hopkins   jako vždy samozřejmě taky.   A Claire Forlani je   neuvěřitelně krásná.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.12.2010
Seznamte se, Joe Black
Docela povedené drama, které   nabídne velmi originální   námět. Zaujme teda hlavně   nápadité zpracování smrti,   která je ztvárněna jako   muž, jenž doprovází   budoucího nebožtíka na   každém jeho kroku. Velkým   mínusem filmu ovšem jsou   zbytečné protáhované   scény, které docela nudí a   mají za důsledek vražednou   stopáž filmu.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2018
Tři hodiny skvělé   filmařiny. Kvalitní   příběh, romantická   zápletka, chytlavá hudba   Thomase Newmana, výborné   herecké výkony a hlavně   skvělé dialogy. Je škoda,   že po tomhle filmu Martin   Brest natočil již jenom   jeden film.
legenda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2006
Znudený, no spokojný...
Zaujímavý film o tom, že aj   smrť sa môže zaľúbiť,   pomerne nudný film, no   uspokojivo spracovaná   myšlienka s ešte lepšími   hereckými výkonmi, no na   môj vkus málo emotívny   (akokeby sa citom a emóciám   režisér schválne vyhol a   plne sa sústredil na   romantický príbeh), film mi   pripáda chladný.
Fajn   film, odporúčam...
AlbertPeta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.12.2005
Zajímavý film se na   zajímavé téma "smrt na   dovolené". Výborné   herecké výkony Antony   Hopkinse a Brada Pitta. Škoda   že v závěru byl až   příliš zdlouhavý, ale i   tak mně zaujal natolik, že   jsem vydržel až do konce.
JanaOss
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.12.2008
Jde o velmi romantický, ale   trochu smutný příběh. Pro   někoho, kdo jej viděl   krátce po tom, co mu odešel   někdo blízký je to film,   který nechci podruhé vidět,   i když uznávám, že byl   velmi dobře zpracován.
Smrt která zde vystupuje   jako něco neviditelného a   půjčí si tělo   atraktivního mladíka a díky   tomu také pozná, co je to   cit, jež doposud nepoznala.   Byla jen neutrální bez   poznáví lidských citů a   nechápala je, ani lidské   problémy, ani jejich radosti.   Teď je poznává a těžko se   mu to všechno opouští.   Zamiluje se do dcery muže,   jehož má odvést do svého   království a mnohé   pochopí. Nakonec dívce z   lásky i soucitu daruje zpět   muže, jemuž patří tělo,   které si půjčila.
Je to krásný jímavý   příběh, ale ne pro citlivé   dušičky, pro ty je velmi   depresivní.
Emzak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2005
Musím se přiznat, že když   jsem usedal k obrazovce, byl   můj pohled spíše   skeptický, ale zvědavost   byla silnější než já,   přeci jenom jsem už viděl   Brad Pitta a Anthony Hopkinse   v Legendě o vášni a ta se   mi líbila. Musím uznat, že   výkony obou herců byly   obdivuhodné až celý film se   mi až nečekaně zalíbil. Na   to že na romatické filmy moc   nejsem, je to u mě docela   úspěch. Musím tedy   doporučit :).
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.9.2021
Seznamte se, Pepa Černý
Zajímavý snímek s lehce   mysteriózní atmosférou.   Nádherná emotivní scéna   nemocničního rozhovoru mezi   starou paní a slaďoučkou   Smrtí je přímo geniální.   Bohužel celkový dojem z   filmu silně nabourává   nepříjemně dlouhá a   pomalá stopáž, kterou   neomlouvají ani výborné   herecké výkony B. Pitta a A.   Hopkinse. Sečteno a   podtrženo: i tak se jedná o   hodně dobrý spektákl.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2011
Spíše než emotivní bych   film popsal jko dramatický.   Nutí k zamyšlení a situace   gradují ve velmi povedené   zakončení. Děj nijak   zvlášť propletený či   zajímavý, nahrazuje to   ovšem napětí, herecké   výkony a opravdu povedené   psychologické hry a monology.   Film doporučuji jen mě   ničím (krom psychologie   postav) nenutí se podívat   znovu, ale třeba se někdy   vrátím.
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Mohl to být moc pěkný film.   Zajímavá zápletka, prostor   pro úvahy, excelentní   herecké výkony (Pitt je   dobrý, ale před Hopkinsem   bledne). Co mi kazí dojem   jsou ty objímací, líbací a   loučící scény, natahované   k nesnesitelnosti a   podbarvované smyčcovými   orgiemi, které taky nemají   konce. Jak se blížíme k   závěru, těchhle míst   přibývá, zážitek řídne   a čekání na titulky je   čím dál úpěnlivější.   Škoda.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2011
Zvláštní film o tom jak   smrt v podobě B.Pitta, si   přijde pro nekonfliktního   podnikatele a sama se zamiluje   do jeho dcery. Film, který   stojí za koukání, protože   během několika hodin   poznáme jak se mění   charakter postav. Dobrý...
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Velmi pěkně natočená   pohádka o tom, jak by   vypadala Smrt, kdyby přišla   mezi lidi. Vypadala by totiž   jako Brad Pitt. V dalších   rolích Anthony Hopkins a   Clare Forlani. Film je   negativně poznamenán dlouhou   stopáží a několika   vyloženě zbytečnými   scénami. Nejsilnější   scéna je ta, kdy Pitta srazí   auta – fakt drsný.
xjert02
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2005
Nejvíc nejromantičtější film
Film se zajímavém tématem   Smrti na dovolené. Výborné   herecké výkony Anthony   Hopkinse a neméně dobrého   Brada Pitta. Bohužel film má   zbytečně dlouhou stopáž a   některé scény mi   připadají úplně zbytečné   (např. černoška v   nemocnici...). Domnívám se,   že všeobecně by se měl   romantický film vejít do 1 a   3/4 hodiny a ne do 2 a 3/4.   Claire Forlani a její   nádherný odzbrojující   pohled je asi největším   zážitkem a nebýt jí a   výše zmiňovaných   hereckých výkonů, hodnotil   bych za 6. Za měsíc po   tomhle filmu ani nehlesnu, ale   Claire Forlani si budu   určitě paamtovat. Závěr:   Máte-li přebytečné 3   hodiny času, klidně na to   koukněte.
argenson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Nápad výborný. Realizace   nudná. Když je role Brada   Pitta postavena na zoufalé   snaze vysílat soustavně   pateticko-charismatický   pohled (který mu moc nejde),   je to celé směšné. Stejně   tak dialogy, jejichž rádoby   hluboké myšlenky vyznívají   do ztracena. Rád bych ale   podotknul, že nemám nic   proti Pittovi a že při   prvním podívání jsem z   tohohle filmu byl nadšenej.   Dneska už jsem v hodnocení   střízlivější a dávám za   šest.
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Od tohto romantického filmu   som očakával trocha viac,   nato že bol výslovne nabitý   hereckými hviezdami   Hollywoodu. Napokon vyskytlo,   že je to len moderná   rozprávka o Popoluške.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2012
V něčem velice zajímavý   snímek , v něčem zase velmi   divný, nevím jestli to bylo   drama , nebo psychologický   ,ale zkouknout se to dá
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2012
Njn,u téhle věcičky si   přišly na své hlavně   dámy. Sice bych si v roli   smrti dokázal představit   určitě někoho jinýho, než   slaďouška Pitta,ale na tom   teď už nesejde. Mě se   líbil hlavně Anthony   Hopkins,který se postaral o   filmovou kvalitu...snímek je   zajímavý a zvláštní,ale   do nebeských výšin mě to   nevyneslo--->60%
roox
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.11.2016
Fajn film se solidním   hereckým obsazením.   Romatické duše nepochybně   film sjedou několikrát,   standardní chlap taky nemá   pro jednou problém na to   kouknout se svou dívkou, což   byl i můj případ. 6/10
kamicek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2009
no tak tento film jsem   viděla, ale moc se mi   nelíbil je to totiž hodně   velká romantika na mě   ještě s bradem pittem..
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Seznamte se, Joe Black
Abych pravdu řekl, také jsem   čekal něco aspoň o trochu   víc zábavnějšího a   svižnějšího. Nápad nebyl   zas tak špatný, ale   zaměřil se až moc na   tlachání o tom, co je to   vlastně láska. A přitom   ještě tak trapně. Mno,   radši si hned pustím ňáký   film, kde Anthony Hopkins   hraje nějakého psychopata,   to mu jde o trošku líp:-)   Jinak velké plus filmu, Brad   Pitt mluví vynikající   srozumitelnou angličtinou,   takže pro začátečníka   samouka jasná volba...
Ela
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2008
velká nuda
U filmů se obvykle nesměju   ani nebrečím, ale usínám a   tohle byl přesně ten   případ.Neuvěřitelně   dlouhý a natahovaný snímek   s nanicovatými hereckými   výkony, který se směšně   potácí na rozhraní   několika (často nezrovna   hodnotných)žánrů a hraje   si na něco,co není a nikdy   být nemůže.A když pak   někdo,jako například   já,nemůže vystát Brada   Pitta,nezbývýá mu, než se   tímto filmem od začátku až   dokonce doslova a dopísmene   pronudit.
Geralt07
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Dlouhé a nudné
Na filmu si zaslouží   ocenění kultivované   herectví Anthony Hopkinse.   Brad Pitt zaujme spíše svým   zjevem (něco pro dámy),   hereckým výkonem už méně.   Děj filmu je dost pomalý,   postrádá jakoukoli dynamiku.
Peracos
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.11.2007
3 hodiny o jediném tématu
Nádherná myšlenka ,   bohužel 3 hodiny o jediném   tématu ?
Některé   pasáže , jsem musel   postrkovat , sedět v kině ,   tak jsem usnul . Výprava   skvělá , herci skvělí ,   téma skvělé , 5 bodů ,   víc ne . A ještě něco ,   nenechte se zmást tím , že   je jako žánr , uvedeno ,   romantický film .
Já   vidím drama 65 letého pána   , kterému smrt nabídla   obchod . Že se do cesty   připlete jedna z jeho dcer a   smrt se zamiluje , neznamená   , že se jedná o romantický   film .
Sybelle
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Já jsem tomu filmu   věřila...Ano, četla jsem   komentáře zde! Ano, znala   jsem názor lidí, který ten   film viděli...A stejně jsem   si říkala: Hraje tam Brad   Pitt, ten samý herec, který   hrál Louise de Pointe du Lac.   Bude hrát smrt.Louis-   Merciful death....Mělo by mu   to jít. Celý nápad se mi   líbil...Zdálo se mi, že   není možné, aby ten film   byl nudný jak všichni   tvrdili. Ale ne...Ono to   možné je. Brad Pitt v tomto   filmu prokazuje, že jeho   jediná dobrá role byl Louis   de Pinte du Lac. A pak jaksi   vyprchal všechen talent a   postupem času i hezká   tvář. Film se vlekl, Anthony   Hopkins...Se vlekl rovněž.   Celý film byl otravně   dlouhý a nesmyslně nudný.   Škoda, hezké téma...
Petra.Barbie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.7.2008
Připojuji se k nudě...
...většina komentujících   to už zde vyslovila, takže   pouze jejich slova potvrzuji.   Tento film by neměl špatnou   myšlenku a téma, mohl by i   docela dobře bavit, kdyby   měl kratší stopáž,   určitě minimálně o hodinu   by mohl být kratší, takhle   je to dlouhé jak - řečeno   slovy klasika - pole lán,   když se začne konečně   něco dít, sklouzne to opět   do nudy a bezbarvých   dialogů, takže čekáte, kdy   z toho takříkajíc něco   "vyleze". Brada   Pitta mám ráda i jeho   herectví, ale bohužel jen   kvůli jeho zajímavé tváři   se na tento unuděný projekt   víckrát dívat nebudu.
Milicent
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.6.2008
..taková škoda
...tak skvělé obsazení,   nádherní lidé, nádherné   prostředí a nuda nuda...asi   by vážně pomohlo seškrat o   hodinu. Ale třeba taky ne....
Ivett
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Ne, tohle vážně není   šálek té mé kávy. Pitt mi   v téhle roli nesedí,   příběh je ubulený jak   deštivý podzim a navíc   ještě dost nudný.
Petr1984
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.2.2009
Zdlouhavý, únavný a   neuvěřitelně stupidní   film, který by možná v   kratší stopáži nějak líp   dopadl, ale tohle byla   katastrofa. Navíc rádoby   milostnej doják, ve   skutečnosti totální nuda.   Čekání na autobus je někdy   zajímavější.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28157minih28157D-Tox (2002) 
D-Tox n
minih42126minih42126Ďábel nosí Pradu (2006) 
The Devil Wears Prada n
minih28255minih28255Maska smrti (1999) 
Eye Of The Beholder n
minih41435minih41435Swordsman (1990) 
Xiaoao jiang hu n
minih23549minih23549Zálesák (1996) 
Forrest Warrior n
minih27191minih27191Fakulta (1998) 
The Faculty n
minih66401minih66401Nádech (2010) 
Inhale n
minih29701minih29701Podezření (1999) 
Under Suspicion n
minih8038minih8038Halloween 3 (1982) 
Halloween III: Season of the Witch n
minih24507minih24507Žalobníci (1960) 
n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190690
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377360
Obsahů a biografií: 178512

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10