Duben
ohodnotit

Shrek Třetí

Shrek the Third

Další název:
Shrek 3; Shrek, der Dritte
Rok:
2007
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
14.6.2007
„Nechce být ani králem ani otcem, přesto mu hrozí obojí.“

Komentáře k filmu Shrek Třetí

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2013
Vysokou laťku druhého   pokračování šlo velmi   těžko překonat, a tak   třetí díl nikterak ničím   nepřekvapí. Na velkolepou   výpravu jsme si už zvykli,   takže ji ani nevnímáme.   Vtípky a různé narážky   jsou stále stejné, animace   dokonalá. Opět se objevilo   několik nových postav, ale   ty to moc nezachránili.   Animace stále výborná,   Shrek lidský, oslík   užvaněný, kocour v botách   gentlemanský. Zkrátka   standart jedoucí po stejných   kolejích. Přesto hodnotím   vysoko, protože se celkově   stále jedná o skvělou   podívanou, která potěší   děti i dospělé a jak já   říkám, komu se to nelíbí,   ať si pustí Rákosníčka.   Ten je taky zelený.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Tak 3 je asi nejslabší   přesto mam animované filmy   moc rád je to skvělé a dá   se nato pořád koukat jeto   prostě dobré a proto vám ho   doporučuji
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2012
Nejlepší díl Shrecka
Shrek třetí. Kdykoliv to   slyším, vybaví se mi sama   animovaná dokonalost a   nejlepší epizoda zlobří   série. Příběh je narosto   suprový, bez jediné   chybičky, neobyčejně   svižný a hlavně mega   vtipný. Trojka opět nabídne   dokonalou animaci a hlavně   několik nových postav. Tou   nejlepší je popletený   Merlin, tato postava se   povedla. Ovšem i Artuš a   tým princezen je příjemným   osvěžením příběhu.   Nemám nic, co bych tomuto   dílu vytkl - jájsem se   prostě bvil a ještě víc   než u jedničky a vlastně   ijiných animáků. 100%.
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2008
Stejná sranda jako u   předchozích filmů,možná   to dělá stejný český   dabing,co je poslední dobou u   zahraničních vícedílných   filmů celkem vzácnost,ale   fakt doporučuje   shlédnout,stojí to za to!!
tyzik.cejka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2013
nejlepší díl
fakt nejlepší díl třeba   ten super dědek nebo v tí   škole protě moderní   užasné skvělé kouzelné   zábavné
janik13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2008
No jo no starý dobrý Shrek   Ten nikdy nezklame.Byla jsem   na něm v kině.Od začátku   do konce jsem brečela smíchy   byla jsem tam s rodiči a ty   se taky srašně smáli.   Nejvíc se mi líbilo jak se   Shrekovi zdá o těch   miminkách pak závolá na   oslíka ten se zvedne s hlavou   jednoho mimina a řekne táta   :D .No prostě bomba film.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Opravdu skvělý kreslený   film plný Zlobrů, oslíka,   kocoura v botách, perníčka   a zlého prince, který se   chce stát následníkem   trůnu. Troto chce zabít   opravdového následníka,   kterým se má stát po smrti   krále Shrek. Ten však   odmítá a tak musí najít   Fioninýho bratránka Artuše,   aby se stal následníkem   trůnu on!!!!
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2011
SHREK III

Starý král umírá a je   čas poohlédnout se po   vhodném následníkovi   trůnu. Ale Shrekovi to asi   moc nejde. Pasování na   rytíře se mu maličko vymklo   z ruky, dokonce nezvládl ani   prostý křest lodi bez   katastrofických následků. A   tak je potřeba poohlédnout   se po někom jiném. Shrek   třetí pojednává o cestě   našich oblíbených hrdinů,   Shreka, oslíka a kocoura pro   následníka trůnu. Pro   prince Artuše. A v   cestování jsou naši   hrdinové mistři. Škoda, že   jim to trochu ztíží   popletený čaroděj a tak se   ocitne oslík v kočičím   kožíšku a kocour se stane   oslem. A o zábavu je opět   postaráno. Někteří lidé   si myslí, že tento díl je   slabší než předchozí   díly, možná trochu ano,   mně spíš vadí téma   očekávaných dětí. Náznak   toho, že tatínkové moc o   své děti nestojí, mně   trochu v pohádce leká. Ale   jinak to opět byla skvělá   zábava pro celou rodinu. I   tento díl mohu s klidným   svědomím doporučit dál.   Ať si říká kdo chce co   chce, nám doma se to líbilo.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.12.2007
Asi je to opravdu nejlepší   Shrek. Film je velmi skvělá   zábava s humorným a   napínavým dějem. Občas se   hrdinky filmu chovají jako   zhulený, ale Fiona je vždy   rozumná.
Brikca
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Sice to trochu ztrácí na   kavalitě, ale pro mě pořád   jeden z nejlepších   animáků. Opět senzační   oslík. Prý má vznkiknout   čtvrté pokračování, tak   snad to už nebude moc.
Mr.Kluzo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2007
No určitě to nemá 3.   pokračování jednoduché.   Vždyť si uvědomte, že jej   hodnotíte již jako starou   známou záležitost a není   to jakou u prvního dílu, kdy   bylo vše nové, originální,   překvapivé. Pokuste se   oprostit od předchozích   dílů a brát tento díl jako   by byl první. A pokud toto   uděláte, uvědomíte si, že   není lepší, ani horší,   než předchozí díly. Já se   bavil skvěle.
Renie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Sice se říká, že další   díly filmů jsou vždy o   něco horší, ale musím   uznat, že v tomhle případě   to tak nemusí být. Sice   není nad první díl, ale i   tady Shrek neztrácí svoje   kouzlo. Bavila jsem se u toho   a to mi stačí.
SvoKar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.10.2014
Jako celek až tak ne, ale   některé scény mu dodávají   šťávu; jedna z   nejkomičtějších je podle   mě královo umírání:),   taky monolog Pinocchia je   perla - díky mj. jim nebo   poťapanému Merlinovi   hodnotím stejně jako 1, byť   zde s přimhouřením očí.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2010
Konečně dospěl třetí   Shrek i do mýho přístroje.   Po přečtení mnoha recenzí   a názorů jsem popravdě   nečekal nic, co by mě mohlo   jakkoliv zaujmout. A možná   proto jsem se parádně bavil!   Pro někoho kravina, ale mě   se to líbilo víc, než jsem   čekal.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2010
Shrek Třetí
Skvělá animovaná komedie o   zeleném zlobrovi, která je   již třetí v pořádí.   Našlo se tu celkem dost   srandovních situací a   hlášek, kterým jsem se s   chutí zasmál. Líbily se mi   vtipné narážky na známé   pohádky a jejich postavy,   které byly ve většině   případech opět výborné.   Jen si myslím, že děj   nedosahoval takových kvalit   jako u předchozích dvou   dílů, i když určitý   nápad a snaha se filmu nedá   upřít.
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2008
zde uz nemohu dat plny pocet.   Uz to nejde.. sranda se stale   udrzela,ale trochu postradam   kapku deje... Mohlo se to   vyresit cele uz behem deseti   minut... jenze to by pak nebyl   zadny film... tak jedeme pro   pribuzneho...
johnatan15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Ak ste videly prvý a druhý   diel shreeka tak si isto   nenechajte ujst tuto tretiu   čast.Humor a napatie   nechýbaju ani tu.dobre sa   zabavia aj tý čo nevideli   prve dve časti.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2007
O tomto třetím díle by se   dalo napsat, že se jedná o   hodně nastavovanou kaši.   Nepostrádá však skvělou   animaci a pár dobrých   vtipů. Dějově je to však   už slabé. Nkteré vtipy se   opakují. Obecenstvo v kině   se už tolik nebavilo, jako u   předešlých dílů. Celý   filmeček vypadal, jako   nuceně natočený a takřka   bez nápadu. Když Shreka 3   hodnotím sedmi body, tak   filmu ještě hodně   přidávám.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2009
No,tak uz to neni,proste neni   ono,ale samozrejme porad se na   to da divat.
A on to   zase nebyl tak spatny   napad.......princ Krason se   vraci nebo Krasonova   pomsta...tak se to spis melo   jmenovat a taky to mohli pojat   trochu jinak nez,ze tam   odehraji divadelni   hru.........no ale to uz je   jedno....
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.7.2008
S přibývajícími díly   přibývá těžkopádné   pomalosti a okoukatelnosti,   Shrekovi to však vůbec   nevadí a svým nemotorným   roztomilým způsobem diváka   baví dál.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Bylo jasné , že díky   velkému zájmu a úspěchu   dvojky vznikne i třetí díl   o Shrekovi, ale bohužel   aspoň pro mě je to už   sklabší sice je zde opět   několik zajímavých   hlášek, ale to je tak   všechno.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Místy jsem se skvěle   bavil,místy čekal co bude a   ono co se týče dějové   stránky nic moc.Hlavně   první půlhodinka a   posledních 10min,byly   perfect,kdy některé vtipné   nápady by se prosadily i v   předchozích dílech a   pomohli by jim k   nesmrtelnosti.Zbytek času je   to jen čekání,neřekl bych   že je to nuda,je to čekání   na to co přijde,jestli se   Shrek stane hrdinou a   vysvobodí město,utrhne   řetězy atd.Celý příběh i   hapiend je divný,chudáci   děti.Doufám ,že bude   čtyřka,bude delší než 80   ubohých minut,bude v ní   více osla i kocoura a   celkově napraví reputaci   odfláknuté trojce.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2009
Tvúrci chtěli dalšího v   pořadí už třetího   Shreka,bohužel a jak to už u   trojek býva i   nejhoršího.Samotný scénař   je už jen   opakovačka,tentokrát musí   Shrek najít Artuše,aby   vládl zemi,protože král   umíra a Shrek by to asi   nezvládl.
Grace7.13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.12.2007
Oproti skvělé jedničně, a   podle mě ještě lepší   dvojce, je to jen slabý   odvar. Od námětu jsem   čekala trochu víc a možná   i víc   "dospělákých"   nebo normálních vtipů. A   konec tak trochu přehnaný,   řekla bych.
Angelika2808
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.4.2010
Popravdě mě Shrek na   potřetí dost zklamal-oproti   úžasné jedničce a skvělé   dvojce teď tvůrci hodně   vařili z vody a je to znát.   Plytký příběh, nijaký   děj a nezachrání to ani   zelený dobrák. Poměrně   vysoké hodnocení této   nastavované kaši dávám   částečně z nostalgie a   taky pro těch několik   opravdu vtipných momentů-   Shrekův hrůzný sen o   potomcích, dvorní dámy   Popelka, Sněhurka a   Růženka, čekající na   záchranu nebo odhalený   příčesek Zlatovlásky.   Jinak i tady jako u dalších   filmů se zobrazilo- v   nejlepším přestat!
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.3.2011
Shrek Třetí
Třetí pokračování   zeleného zlobra Shreka.   Nemůžu říct, že by to byl   kdovíjak špatný díl, ale   také mě nijak nenadchl. Je   pravda, že animované filmy   až dávno nejsou jen pro   děti. A je také pravda, že   tenhle díl jsem viděla 2x a   když se vracím k Shrekovi   tak si pouštím první dva   díly nikoliv tenhle třetí.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.7.2011
ne ze by byl spatny ale   ponekud zbytecny dil ,jako by   v nem bylo videt ze tvurci   nemaji napady tak splacali co   je napadlo,ale pro fandy serie   nutnost,a spatne to fakt neni
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Tak už ani ten Shrek není   tím čím býval. Ze skvělé   zábavy se stala ohraná   nevtipná báchorka u které   jsem se ani jednou nezsamál.   Rozhodně zklamání. Doufám,   že si s dalším dílem   vylepší tůrci reputaci.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2018
║Rozpočet   $160miliónov║Tržby USA   $322,719,944║Tržby   Celosvetovo   $798,958,162║Tržby za   predaj DVD v USA $174,355,682   //počet predaných kusov   11,676,411║ Režisér Andrew   Adamson(Shrek 1+2, Narnia) v   tomto prípade opustil   režisérsku stoličku a   radšej sa venuje   pokračovaniu nádejne sérii   o Narnii, namiesto neho tam   zasadli neznámi tvorcovia ako   Chris Miller a Raman Hui a   hneď je to badateľne   vidieť, škoda že v tom   horšom svetle. Klesajúcu   tendenciu tretých častí   nezastavili ani oni, zo   silného tohtoročného   trojlístku Spider-man 3,   Piráti Karibiku 3 a   spomínaní Shrek 3 neobstál   na výbornú nikto, nie že by   sme mohli čakať od   popcornovej zábavky niečo   hlboko oduševnené, to nikto   kto pozná čisto komerčné   vody ani nemôže čakať ale   na tak veľké a dosť drahé   projekty je to dosť málo   muziky či skôr zábavnosti.   Pokiaľ prvé dve časti   Shreka mali svoj lesk   novodobej rozprávkovej   paródie na všetko čo im   práve vošlo do cesty, pri   poslednom je tu úplne   priamočiare. Príbeh nemá   čím upútať, nič čo by   sme doteraz nevideli ale či   to bolo chybou animátorov   alebo scenáristov je ťažko   určiť, určitý podiel na   odfláknutí má asi každý   kto sa podieľal na tomto   filme. __„Výborné ! Zlobr   Shrek ide konečne s dobou,   samozrejme že z dnešnou a   hláškuje tie najsuchšie   žvásti aké sú dnes u   mladých ľudí zvykom.“   __Shrek, Fiona, Oslík,   Kocúrik a nový objav Artuš   to by mala byť   najzábavnejšia zostava   príbehu ale v tomto príbehu   asi len ťažko, vedľajšie   postavičky ako Pinochio a   Medovníček sú omnoho   zábavnejšie a vtipnejšie   napísané ako všetko čo je   naokolo nich, vrátane asi   najväčšieho sklamania   čarodejníka Merlina, u tejto   postavičky sa aj ťažko   dovtípiť čo vlastne   zastáva v príbehu. V   podstate na tomto príbehu je   vidieť že raz aj hlboká   studnica všakojakých   rozprávok raz dojde a potom   slabšia inšpirácia autorov   príbehu už nemá čo   zaujímavého ponúknuť.   Treba aspoň podotknúť že   zhruba v strede príbehu   prídu občasné záchvevy   zábavnosti a keď už to   vypadá že príbeh naberá   pútavejší spád, príde tak   hluché miesto, či dosť   nezmyselná scénka alebo   suchý vtip, že v momente sa   vracia do priemernosti na   úrovni Loveckej sezóny či   dokonca takej Rodinky   Robinsonovcov. Minuloročné   Pixarovské Autá či   Austrálsky výtvor s   fantastickou animáciou ako   Happy Feet sú oproti   poslednému Shrekovi   neporovnateľné skvosty,   plné nápaditosti a   špičkovej grafiky, ktorá sa   u Shreka už nikam neposúva a   to mal dosť vysoký rozpočet   a jednoznačne premrhaný tak   ako to býva v poslednej dobe   zvykom. Pochmúrne miesta v   príbehu, napríklad keď   zomiera žabiak dopĺňajú o   to smutnejšie pesničky,   ktoré nestoja za nič akoby   sa temná stránka sily Sithov   znášala nad príbehom.   Koniec filmu sa nesie v   gulatučkých tváričkách   malých miminiek zlobríkov   hrajúcich sa z okrídlenými   somárikmi čo je celkom milé   ale ako bodka za filmom   žiadna zábavná pesnička,   ktorá by mohla aspoň mierne   zahnať pachuť zo sklamania.   A potom sa netešte na už   dobré 3 roky avizovaného   Shreka 4, ktorý dúfam že   radšej zatrhnú ale neverím   že tak stane lebo pokiaľ aj   takéto priemerné filmy   zarábajú tak je všetko v   poriadku. __"Zbytočne   uponáhľaní diel série   spravil z hlavného ťahúňa   „smutného zabávača“   Shreka len tieň svojej   niekdajšej slávy.“ /videl   v kine 2x: 60%/
Mary.Elwood
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.8.2008
Tady studio DreamWorks opravdu   přestřelilo. Do třetice   všeho blbého! Shrek už se   snaží si vynutit děj i tou   nejpitomější zápletkou a   stává se nudným.
jarapara
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.4.2011
Tady platí pravidlo...další   díl, horší díl. Trojka už   nemá ten šmrnc co díl   druhý, natož ten první.   Člověk se na to podívá jen   ze zvědavosti, jak se osud   Shreka, Fiony, oslíka a   jiných bude vyvíjet dál.
bojovnicka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Trochu nuda
Miluju animované filmy,   líbil se mi Shrek 1 i 2.. Od   trojky jsem toho moc   neočekávala a udělala jsem   dobře - nezajímavý děj,   chvílemi jsem se až nudila..   Občasné vtipné hlášky a   především to, že jde o   Shreka ovlivnilo mé (až moc   vstřícné) hodnocení 6   bodů..
TSZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.7.2007
Určitě nejslabší díl   celé trilogie,bohužel ne   závěrečný.Podle prvních   recenzí sem čekal naprostou   katastrofu což se chválabohu   nenaplnilo,viděl bych to tedy   na hodně mírný   nadprůměr.Osel je stále se   svými gesty a xichty dost k   smíchu (alespon pro mě:-)),a   i díky rozumné délce utekl   film vcelku rychle.Oproti   geniální jedničce a   výborné dvojce je to však   určitě velký propad dolů.
MikeCool
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Další shrekovský   příběh,vypravující o   výpravě za Artušem   (bratrancem Fiony), který by   se měl stát králem Za   sedmero horami po králi   Haroldovy. Co se týče   humoru, tak Shrek, oslík a   ostatní opět nezklamali, ale   příběhově se mi to zdá   až moc přehnané a myslím   si, že Shrek měl skončit s   druhým dílem.
261972
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Tak tento díl mě vůbec   nijak nezaujal kromě animace.   Jinak příběh neni moc   zábavný spíše nudný.   Prostě jednička je jednička
kali.4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.11.2007
Taková katastrofa to nebyla,   ale třetí Shrek se spíš   zvrhnul v zábavu pro   mladší, která prakticky   postrádá příběh,   „pyšní“ se nevyužitými   postavami a chybí jí vedle   originality hlavně   inteligentní humor – ty tam   jsou parodické a symbolické   scénky. Sice jsem se   několikrát zasmál, ale to   se mi stává u digitálních   „animáků“ téměř   vždy. Zbyl jen šedý   průměr.
martas_v
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.12.2007
Čekal jsem od Shreka 3   větší nářez, možná mě   až moc zmlsaly předchozí   díly. Vlastně jsem se bavil   až posledních 5min. Do té   doby se autoři pokoušeli   vařit z předchozích dílů.   Takže, jestli jste tento film   neviděli a chcete se bavit,   skočte těsně před   závěrečné titulky a   nebudete o nic ochuzeni. Asi   nejhorší letošní   zklamání.
Verik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.8.2007
A další trojka, která   spíše zklamala. Už to   ztrácí své   "zlobří" kouzlo.   Je to moc převedeno do   moderní doby. Určitě jde   poznat, že grafika je   lepší. A to mnohem, když to   srovnám s prvním dílem. Ale   třeba s hudbou se tentokrát   moc nevyřádily. V   předchozích dílech se vždy   našla alespon jedna chytlavá   písnička, ale v trojce nic.   Ani tam ty songy moc   nevynikaly, protože si je bud   nepamatuju, nebo sem je ani   nevnímala, protože přes   přeplácaný děj to nešlo.   Ale aby nebyla jen kritika,   musím pochválit scénu, kdy   se Shrekovi zdá noční můra   o malých zlobřatech. Smála   sem se tak, až sem brečela.   Určitě se najde i pár   jiných hlášek, které mě   pobavily, ale moc jich není.   Nelíbilo se mi ani, jak byla   pojata smrt krále/žabáka,   na to, že umíral, to bylo   až moc vtipné a trapné. Už   se mi nelíbil ani můj   oblíbený oslík, který   hodně ztratil ze své   ukecanost a většinu filmu,   byl spíš zticha. Ani se pro   něj nenašlo dost místa, kde   by se mohl projevit. To samé   platí i pro kocoura v   botách. Taky sem se těšila   na nějakou velkou bitvu, ale   všechny konflikty tam byly   vyřešeny dlouhými a   nudnými proslovy. Takže   vidět tenhle film dvakrát   nepotřebuju.
Out-Of-Way
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.12.2009
Něco tak neuvěřitelně   nudného jsem už dlouho   neviděl.

Začátek je dobrý, ale   pak už je to jen totální   nuda. Hodnotím za 3 jen   proto, že ta zelená potvora   je fakt roztomilá a nemůže   za to, že už je jen fabrikou   na peníze. A peníze jsou   přece vždy na prvním   místě, že?! Těžko říct,   zda se těším na další   pokračování.
Niry
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Opět trojky by se radši   neměly točit. Už to je   spíš ohádka pro desetileté   deti než ta zábava na kterou   jsem byla zvyklá z   předchozích dílů. Kocourek   má pořád skvělěj pohled   ale to je asi tak všechno.   Kouzelní Merlin-hrůza.   Nechápu kam tím autoři   směřovali. No ale pokud vám   nevadí infantilita tak honem   do videopůjčoven a kin.
tripx
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.9.2007
auuuuu proc vsichni tocej 3   nebo i vice dilu .. . kdyz se   na to uz neda poradne koukat a   vyjimkou neni a ni shrek treti   .. puste si radeji prvni   dil... auuuuu
Honey0105
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.10.2010
Po docela už slabém druhém   dílu jsem myslela, že trojka   vylepší skóre, ale bylo to   přesně naopak. Podle mě   nejhorší díl vůbec. Musím   se přiznat, že jsem se   nezasmála snad ani jednou.   Už šlo jen o směsici   americkýho humoru, který   správnýho čecha nemá jak   rozesmát.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48228minih48228Neplodná obrana (2008) 
Witless Protection n
minih16642minih16642Poslední vůz (1956) 
The Last Wagon n
minih12219minih12219Gideonův meč (1986) 
Sword of Gideon n
minih24716minih24716Svět nic neví (1987) 
Svět nic neví n
minih37485minih37485Vetřelec vs. Predátor (2004) 
Alien vs. Predator n
minih50262minih50262Hranice nemožného (2008) [TV seriál] 
Fringe n
minih40599minih40599Hooligans (2005) 
Green Street Hooligans n
minih158047minih158047Špión, který mi dal kopačky (2018) 
The Spy Who Dumped Me n
minih27125minih27125Válka gangů (1999) 
The Corruptor n
minih26935minih26935Zlaté časy (1978) 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kocour v botách: Tři ďáblíci (2012) [Video]

 Kocour v botách: Tři ďáblíci (2012) [Video]
Kocour v botách: Tři ďáblíci n
Puss in Boots: The Three Diablos
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Raman Hui, Chris Sievey

(spin-off)

Kocour v botách (2011)

 Kocour v botách (2011)
Kocour v botách n
Puss in Boots
Žánr: animovaný / dobrodružný / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris Miller

(spin-off)

Thriller Night (2011)

 Thriller Night (2011)
Thriller Night n
 
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gary Trousdale, Sean Bishop

(spin-off)

Shrek: Zvonec a konec (2010)

 Shrek: Zvonec a konec (2010)
Shrek: Zvonec a konec n
Shrek Forever After
Žánr: animovaný / komedie / pohádka
Země: Spojené státy americké
Režie: Mike Mitchell

(---)

Kdopak by se Shreka bál (2010) [TV film]

 Kdopak by se Shreka bál (2010) [TV film]
Kdopak by se Shreka bál n
Scared Shrekless
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gary Trousdale, Raman Hui

(spin-off)

Donkey's Christmas Shrektacular (2010)

 Donkey's Christmas Shrektacular (2010)
Donkey's Christmas Shrektacular n
 
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Walt Dohrn

(spin-off)

Shrekoleda (2007) [TV film]

 Shrekoleda (2007) [TV film]
Shrekoleda n
Shrek the Halls
Žánr: rodinný / animovaný / komedie / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gary Trousdale

(---)

Shrek 2 (2004)

 Shrek 2 (2004)
Shrek 2 n
 
Žánr: animovaný / dobrodružný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Adamson, Kelly Asbury, Conrad Vernon

(---)

Far Far Away Idol (2004) [Video]

 Far Far Away Idol (2004) [Video]
Far Far Away Idol n
 
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon J. Smith

(spin-off)

Shrek 4-D (2003)

 Shrek 4-D (2003)
Shrek 4-D n
 
Žánr: animovaný / komedie / rodinný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon J. Smith

(spin-off)

Shrek (2001)

 Shrek (2001)
Shrek n
 
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Adamson, Vicky Jenson

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Máme rádi zvířata

00:30 - 00:55

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Amsterdam v ohrožení

23:50 - 00:45

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Zítra vstanu a opařím se čajem...

23:55 - 02:05

44 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Prima - Jack Reacher: Nevracej se (201...

23:05 - 01:25

94 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190616
Osobností: 697989
Fotografií: 764500
Plakátů: 376906
Obsahů a biografií: 178376

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10