Duben
ohodnotit

Street Kings

Králové ulice

Další název:
Králi ulice (SK)
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
109 minut

Komentáře k filmu Street Kings

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2010
Film o amerických gangstrech.   opravdu slušný nápad,   pěkné zpracování a hlavně   herecké výkony, obzvlášť   Keana Reevese. film jsem   viděl už dvakrát a pořád   se mi líbí. snímek obsahuje   příběh, který vás nadchne   od začátku do konce s   dobrými zvraty.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.9.2008
Dosti kvalitní příběh,   velmi napínavý a   zajímavý se slušnou   zápletkou. Excelentní   herecké výkony.
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Skutečně luxusní pohled na   problematiku korupce u   speciální jednotky LAPD.   Keanu Reeves coby jeden z   jejích členů je zapleten do   zločinu, který nespáchal a   začne pochybovat   nejbližším lidem kolem   sebe. Zúčtování se   blíží a finální   zjištění pro něj není   zrovna dvakrát příjemné.
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2008
Další povedený akční film   o korupci mezi policisty.   Hodně se tam vraždí,   chvilku jsem nevěděla kdo je   na čí straně, ale určitě   to stojí za to vidět.   Trošku zajímavý je konec.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2008
Výborné krimi z prostředí   korupcí prohnilé policie v   L.A. , ve kterém září   proklatě naštvaný střelec   Keanu Reeves v roli mstitele   zavražděného kolegy. Byť   se nejedná o nějaké   převratné dílo a scénář   je krapet klišovitý , tak   musím uznat , že režisér a   jeho hlavní zbraň Keanu   Reeves dávají tomuto snímku   ten správný třpytivý glanc   a spolu s hereckým obsazením   vedlejších rolí a jejich   velmi dobrými výkony   dotváří fungující celek ,   který mě mile překvapil.
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Luke
Dobrej film....skvělé   herecké obsazení a skvělé   výkony!!! Dobrej byl   "DR.House" :) a   samozřejmě K.Reeves....Film   měl podle mě zajimavou   zápletku,jasně stokrát   ohrátou,ale v tomto   případě dobře   podanou...zkrátka já sem se   nenudil!!! Dobrá podívaná!!
termit2007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Vynikajici thriler. Kamera,   hudba i atmosfera, proste jsem   jsem po dlouhe dobe spokojenej   s remeslnym spracovanim. A to   je ten problem vsechny   americke filmy se toci pres   stejnou sablonu. Bavil jsem se   ale neco tem usa produktum   chybi. Jo jo i tak jsem   spokojenej navysost, protoze   to byl nadprumerne udelany   film a vyborne herecke vykony.   Uplny konec me zklamal. Kdo   videl tri muzi na zabiti s   Delonem, ten pochopi.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2010
Dobrý kriminální film,   který se mi dost líbil.   Hlavní hrdina sám bojuje   proti vnitřnímu nepříteli   z řad policie, proti korupci   v nevyšších složkách.   Keanu Reeves odvádí   bezvadný výkon, konečně se   zbavil, ale to už je více   let, podoby sympatického   mladíčka.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Street Kings
David Ayer je v Hollywoodu   pěkné zvíře, což dokázal   svými několika filmy z   prostředí policie. Těžko   říct, kde bere inspirace   snad ne z vlastní   zkušenosti, i když je to   vlastně jedno. Jeho filmy   mají vždycky co nabídnout,   v případě Street King je v   centru dění Tom Ludlow,   který je horká hlava,   spravedlnost bere do   vlastních rukou, má   problémy s alkoholem a dělá   co uzná za vhodné. Street   King jsou ukázkou toho, že   jde natočit parádní   thriller z policejního   prostředí. Prostá, jasná   zápletka,která tady sice už   byla nebo alespoň podobná   variace, ale v tomto   případě to vůbec nevadí,   protože si s tím tvůrci   dokázali vyhrát a udržet   divákovu pozornost až do   samotného konce, žádné   zbytečné plkání, jen   pořádná akce plná dobrých   hlášek a jako bonus má to   nejlepší možné herecké   obsazení. Keanu Reeves a   Forest Whitaker jsou tím   nejlepším možným hnacím   motorem filmu. Za mě je to   jeden z nejlepších krimi   thrillerů.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2013
Keanu Reeves jako   nekompromisní policista   jdoucí za svým cílem a jak   to už v podobných   případech bývá nemá to   vůbec jednoduché. Tentokrát   je rozehrán příběh, kdy   hlavní postava nemá daleko k   použití pistole, a ocitá se   v ohromné síti konspirace a   takové zrady, kdy zkutečně   neví, kdo je kdo a komu   věřit. A pochopitelně,   kdejaká lumpárna u které   bude, mu je přišita na   triko.Originální příběh   to zrovna není, neboť   zkorumpovaní policisté tu   byli už mnohokrát. Snímek   má hlavně v akčních   sekvencích vcelku švih a   dramatickou atmosféru, ale   bohužel hluchých míst se   nevyvaroval. Zpomalují tempo   a zbytečně to shazuje do   patosu. Každopádně se   jedná o vcelku povedené   akční drama, které   neurazí.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Konečně jsem se dočkal   pořádného drsného krimi   akčního filmu s Keanu .   Napínavá záplatka z   policejního prostředí kde   ke konci nevíte kdo s kým a   kdo ne mám opravdu hodně   rád, ale pokud chci film   vidět poněkolikáté pak   ztrácí své kouzlo   finálního překvapení , ale   díky skvělému Reevesovi se   na film rád podívám znova.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2008
Vskutku napínavý   kriminální thriller s Keanu   Reevesem v hlavní   roli.Vykreslení hlavních   postav zde převyšuje nad   akcí, která tu má určité   místo, ale drží se v   ústraní.Celý děj sledujeme   očima policisty Toma Ludlowa   od začátku až do konce.V   každém záběru je Reeves,   který zahrál detektiva se   skutečnými problémy více   než věrohodně.Jeho parťák   Chris Evans se nachází v   Reevesově menším stínu,   ale i tak vytvořili dvojici   zlého a hodného   poldy.Ještě nemohu   neopomenout herce Forresta   Whitekara a dr.House Hugh   Lauriho, kteří se také   blýskli.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2011
Parádní akční detektivka -   pravda ničím až tolik   originální, ale na druhou   stranu čím by takovýto   žánr měl být? Především   dějem a zápletkou a ta je tu   opravdu luxusní zajímavá a   podpořená skvělými   hereckými výkony i herci.   Gro filmu je čitelné, ale   jednotlivé části vždy   překvapí. Scénář   povedený a i český dabing   slušný. Doporočuji
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2008
8/10
Po dlouhé době zase   napínavý akční   thriler.Přiznávám že mé   hodnocení ovlivnuje Keenu   Reeves jehož velmi obdivuji   ale každý soudný člověk   nemůže tomutu snímku   upřít napětí akci slušnou   kameru film neztrácí tempo a   snímek vás nechává díky   spoustě akčních scén v   napětí až do samotného   konce.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.8.2008
Nakonec jde sice zase   „jen“ o pomstu a spiknutí   mocných, ale průběh ala   skvěle stylizovaná   Helgelandova Odplata, kdy Mel   Gibson „inkasoval skoro   častěji, než rozdával“,   je velice sympatický. Keanu   se s tím nemaže a mrtví   poldové se množí jako houby   po dešti. Ono to ani jinak   nejde ve světě, kde za   katrem končí pouze nevinní,   neboť žádný vinný se tam   nestačí dostat živý ;-).   Film jednoznačně láká   hereckým obsazením – Keanu   je super neústupný tvrďák,   Hugh Laurie dokazuje, že   není jenom doktor House, ale   všechny hravě strčí do   kapsy „král ulice“ Forest   Whitaker. Ne sice příliš   originální (ono už dneska   těžko vymyslíte něco, co   by se někde neobjevilo; zde   je více než zjevná   inspirace klasikou L.A. –   Přísně tajné a již   zmiňovanou Odplatou –   některé momenty jako by jim   z oka vypadly), nicméně   skutečně příjemně   stylizovaný a chladnokrevně   nekompromisní snímek. A   navíc opravdu oceňuji, že   film je cool, aniž by hlavní   hrdina rozhazoval na všechny   strany debilní namachrované   hlášky.
peginka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2022
Moc pěkný film, a Kenu   Reeves je parádní bonus.   Napínavé, akční... a   spravedlivý konec. Určitě   stojí za shlédnutí.
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.4.2011
Keanu skvěle zahrál   rasistického detektiva v   thrilleru o prohnilém   americkém policejním   systému...
Kromě akce   je tu i dost vtipných scén a   nikdo se u tohodle filmu   nenudí, protože je stále se   na co koukat nebo nad čím   přemýšlet...
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2016
Taková oddechová klasika.
Spousta zkorumpovanejch   policajtů, jeden celkem   normální plicajt a nakonec   je všechno trochu jinak.   Rozhodně slušnej zářez pro   Keanu Reevese.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Téměř vše již zde bylo   napsáno, pro mě byl   zajímavý J.Corbett v   záporné roli.Akční   thriller postavený na   Reevesovi a spoustě   slušných herců ve   vedlejších rolích.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.6.2012
David Ayer je zde   nápaditější a   vymakanější než u filmu   Drsný Časy, přesto že na   tohle téma (korupce v   policii) je natočeno hodně   filmů. Keanu Reeves byl   věrohodný ,mělo to spád,   napětí a celkově hutnou   atmosféru. Nejhorší je že   toto všechno co vidíme jako   film, může a je někdy   tvrdá realita!
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.3.2011
Street Kings
Dobrý thriller, který   nabídne poměrně zajímavou   zápletku, na niž je postaven   povedenou akcí prošpikovaný   děj. Film poukazuje na   korupci uvnitř špinavého   policejního sboru, do niž je   zapojen kde kdo. Ačkoliv má   film spád, tak nic   převratného nepřinese,   takže na něj asi dlouho   vzpomínat nebudu.
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2011
Docela dobrá kriminálka, ale   viděla jsem lepší.   Začátek vypadá slibně, pak   se děj ubírá směrem k   tuctové krvavé řeži a   konec je více než   předvídatelný. Trochu mi   vadila neprůstřelnost Keanu   Reevese, přestože ho mám   moc ráda. A Forest Whitaker   byl až příliš teatrální,   jako vždy. Celkově jsem na   tak vysoké hodnocení čekala   lepší film. Celé by se to   dalo zkrátit: prohnilí proti   prohnilým v jednoduchém   příběhu.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Jak je v amerických filmech   zvykem, temperamentní Keanu   Reeves vše nakonec prokoukl.   Ano další akční krimi film   o drogách a pomstě.   Chvílemi mi Tom (Reeves)   připadal jako nějaký   psanec, ale nebylo tomu tak.   Byl to muž tvrdého zákona,   přímočarý a nezvažující   polehčující okolnosti,   prostě jednal. Dynamický   film a efektivní přestřelky   s málo kecy, to je to pravé   co dělá akční krimi   thriller. Moc nového se nám   zde nenabízí, ale   ztvárněné to je velmi   slušně. Náboji se rozhodně   nešetřilo a tak to má v   amerických filmech vypadat.   (V ulicích to totiž vypadá   úplně stejně). Ani se zde   nesnažilo zbytečně   vtipkovat, když tedy pominu   začátek :)) ,, Máte oči   jako apostrofy, oblíkáte se   jako bílí, mluvíte jak   černý a jezdíte jak židi.   Kdo má tušit, co jste za   žlutý požírače   psů." Já nevím jak vy,   ale já měl otevřenou hubu a   jen zíral.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Pocitově měl film dvě a   půl hodiny, což není dobrou   vizitkou. První polovina je   naprosto o ničem, táhne se a   já si říkala, jestli to   vůbec k něčemu   povede...nakonec se film sice   rozběhl, ale nechytl mě   tolik, abych se mu věnovala   naplno, hltala ho... prostě   vyzníval tak nějak na   prázdno, dutě, i když se   jedná o závažné téma.
Celý film stál na   Keanovi, který se role   zhostil dobře, ovšem musím   říct, že to nestačilo. I   přesto, že z obrazovky   takřka neslezl, nějak jsem   mu to nevěřila. Působilo to   na mě celé až moc   "uměle".
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Scénarista "Training   day" a režisér   "Drsných časů"   nám opět ukazuje ten   špinavější pohled na ulice   Ameriky a potvrzuje, že ne   všichni policisté jsou   čestní. Přesně jako hrdina   s tváří Keanu Reevese. Ten   raději zločince postřílí   než by je vyslýchal. Jednoho   den je však partou gangsterů   zabit jeho bývalý kolega a   on se vydává po jejich   stopě a postupně zjišťuje,   že v tom všem mají prsty i   jiní policisté. Ayer   dokáže navodit atmosféru a   stejně tak zvládá i   realisticky vypadající   akční scény ale přišlo   mi, že film plyne až   příliš pomalu a celá ta   závěrečná pointa mě tak   moc nedostala. Alespoň dostal   Reeves po dlouhé době   zajímavou roli.
BinLADIN
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.7.2009
slušně zpracováno i   natočeno tento film jsem  
sice vyděl   na 2x ale stoji za to   obsazení v celku slušné
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.9.2008
Parodia na Training Day
Asi som pozeral na iny film   ako ostatni,ale podla mna to   bol velmi slaby film s ubohym   scenarom.Celkova zapletka a   koniec filmu sa da uhadnut po   5 minutach sledovania.Herecke   vykony s vynimkou F.Whitakera   boli slabe,Keanu svojou hrou   na tvrdaka nepresvedcil.Tento   film je slabuckym odvarom   excelentneho snimku Training   Day.Ten si rozhodne   pozrite.Sledovanie tohto filmu   je stratou casu a   nedoporucujem ho.
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Další z řady akčních   filmů na který se dobře   kouká,který ale není v   ničem originální.Osoby,   ikdyž ve filmu vypadají   nejednoznačně,uhádnete   během filmu dopředu,kdo je   vlastně klaďas a   záporák.Street kings bych   přirovnal k průměrné   oplatce bez oříšků   zabalené ve velmi líbivém   obalu.Podívat se a za chvíli   zapomenout.Podobně laděný   Training day byl o dvě   třídy výše.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.10.2012
Moja lahvička
Celkom solídne krvavá   kriminálka. Kolega mŕtvy,   neskôr ďalší kolegovia   mŕtvy a otázky, čo sa to tu   deje? No   "prekvapivý"   koniec, v poslednej dobe sú v   móde, teda tá najmenej   čakaná postava je vrah. A   všetko sa obráti naruby. A   opäť prehnitý systém.   Žeby ma to ale dostalo do   kolien, to ani moc nie. Ale   Tom chlastal slušne, to zas   hej, ale ako sa tomu venoval,   mal by už v určitom leveli   vedieť, že aj po tej vodke   razí z človeka

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28169minih28169Olověná vesta (1987) 
Full Metal Jacket n
minih48065minih48065Malý Rambo (2007) 
Son of Rambow n
minih48725minih48725Zkáza lodi Gustloff (2008) [TV film] 
Die Gustloff n
minih46207minih46207Poslední přání (2005) 
One Last Thing... n
minih46258minih46258Čistá práce (2008) 
The Bank Job n
minih32833minih32833Profesionálové (1977) [TV seriál] 
The Profesionals n
minih2325minih23251 + 1/2 policajta (1993) 
Cop and Half n
minih25472minih25472Píseň pro nevěstu (1998) 
The Wedding Singer n
minih9970minih9970Karate tiger 4: Král kickboxerů (1992) 
The King of the Kickboxers n
minih12208minih12208Mé soukromé Idaho (1991) 
My Own Private Idaho n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Street Kings 2: Město aut (2011) [Video]

 Street Kings 2: Město aut (2011) [Video]
Street Kings 2: Město aut n
Street Kings 2: Motor City
Žánr: krimi / drama / akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris Fisher

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Otázky Václava Moravce (2004) ...

12:00 - 13:00

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry (2005) [TV cyklus]

12:35 - 13:05

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Za pět minut dvanáct

11:55 - 12:55

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Receptář prima nápadů (2001) [...

12:00 - 12:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697870
Fotografií: 764044
Plakátů: 376673
Obsahů a biografií: 178303

Poslední komentáře

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Bílý lotos (2021) [TV seriál]

Bílý lotos
Celkem zajímavý počin,   plný osobitých osůbek a   rádoby překvapivých   závěrů (které jsou ale   poměrně dost dobře   předvídatelné). V druhé více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Alenka v říši divů (1999) [TV fi...

Alenka v říši divů
Chtěl jsem si na stará   kolena rozšířit vědomosti   a poprvé v životě vidět   "nějakou Alenku". No vybral   jsem si toto dílko a čert   ví, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10