Duben
ohodnotit

Terminator: Genisys

Další název:
Terminator 5
Rok:
2015
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
9.7.2015

Komentáře k filmu Terminator: Genisys

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.3.2017
Pro me genialni dil suprovy   restart kdyz si vezmu jak   dok....vili t4 protoze diky   tomu dilu predtim nemeli   moznost jak pokracovat. Forky   super hlavne pro pametniky a   sry deda tecko s artrozou?   Proste super:-)
kockaleta
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2016
Tady se projeví, kdo měl   rád terminátora spíše jako   horor nebo spíše jako   sci-fi. Milovníci hororů   budou sklamaní, že už to   není tak šíleně děsivé,   jako terminátor jedna a dva.   Já jsem však rekord ve   strašidelnosti nehledal.
Je to akční, je to   sci-fi, je tam i vtip, je tam   vyšší počet terminátorů,   viděli jsme stroje času, a   hlavně - je to perfektně   vymyšlené. Výborný   snénář. Stále se tam něco   děje. Dávám plný počet   bodů.
Je to hlavně   sci-fi a nutí to diváka   přemýšlet o tom, co je   možné (a mohlo by se to   někdy stát) a co možné   není.
JARO2017
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2017
kvalitní scifi film
Terminátorovi 1 chyběl úvod   s koncem války a strojem   času. Terminátor 5 tedy   do-točil úvod do   Terminátora 1, což je super,   ale tím to rozhodně   nekončí. Jak se ihned v   zápětí, po odcestování do   minulosti, ukáže,   opakovaným cestováním v   čase se může historie   opakovaně měnit, čímž   vzniká zcela nová zápletka.   Jak funguje cestování v   čase bohužel nebylo   věrohodně vysvětleno, ale   vše ostatní je ve filmu   Terminátor 5 super, včetně   toho, že hlavní kladné   postavy udělali zápornou   tím, že skynet Johna Connora   na konci války polapil a   očipoval - což se mnoha   lidem nelíbí. Ano, je to   hořké, ale je správné, že   film je nápaditý a uvažuje   se vším, co se může stát.  

pro   madspilku:
Nesouhlasím   s tím, že v T4 neměli jak   pokračovat kvůli T3.
Jasně, dostali se do   jiného prostředí, ale   vymyslet se toho dalo hodně a   prostě jen nevyužili   potenciál. Já bych dokázal   T4 natočit rozhodně lépe.   Ač špatný T4 také nebyl.
MadSpilka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2016
Ano je těžké hodnotit tento   díl po prvních dvou dílech,   ale tenhle díl strčí do   marianskeho příkopu díl   předešlý. Z tohoto dilu   cítím že na tom dělal   fanda a člověk který má   rád ty starší filmy, je z   toho vidět že chtějí   oslovit mladé publikum což   je dobře díky tomu bude   žít legenda dál. Mě se   film i přes menší chybky a   občasné Arnostovo prehravani   líbil a to moc. Ale furt   vedou první dva:)
MildaX
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.7.2015
Spíš než pokračování   série je to něco mezi   rebootem a best of. A přesto   mě bavil. Řemeslně dobře   provedený, ale to není to   hlavní. Hlavní je, že je   tam Arnold a dělá to co jsme   od Terminátor chtěli aby   udělal a pak taky znovu to co   už Terminátor udělal, ale   tentokrát znovu a lépe. A   ten kdo tohle od filmu čeká   nebude zklamán. Dějová   linie a víc časových os   ovšem působí trochu   nepřehledně. Ale to nevadí,   protože to je zábava, která   se nebere tak vážně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2015
Páté pokračování   terminátorské série   konečně dosáhlo události   známé z prvního dílu. Do   roku 1984 byl vyslán   terminátor typu T-800 s   úkolem zabít matku Johna   Connora Sarah Connorovou. Pro   filmaře tak nastala nová   výzva, poněvadž se vrátil   s velkým nadšením Arnie a   tak bylo potřeba do   příběhu zakomponovat jak   jeho tehdejší vzhled, tak i   ten současný. Novinka že i   terminátor T-800 stárne z   důvodu použité živé   tkáně na ocelové konstrukci   zní krapet podivně, ale   budiž. Dejme tomu. A tak se   nám opět představí   některé známé scény z   prvního revolučního dílu,   ale překvapivě poněkud   jinak. Dějiny se mění, což   je v rámci vývoje krapet   zádrhel, se kterým se   tvůrci nějak neobtěžovali   zabývat. Každý předchozí   díl má jinou strukturu,   jinou atmosféru, jiný   potenciál. To se týká i   tohoto, takže je opět v   celém svém vyznění zase o   něco jiný. Pozorný divák   si všimne, že kromě scén z   prvního dílu se tu objevují   i určité odkazy na díl   druhý. Zábavnost nepolevila   a akčnost už vůbec ne. Jen   je tu nějak moc flashbacků,   které rytmus vyprávění   dosti zpomalují a narušují   veškeré napětí. Po   vizuální stránce je vše   dokonalé a nově dokonce i ve   3D. Temná atmosféra je jen   okrajová a hrůza a děs z   války vymizela úplně. Nebo   si to jen namlouvám?   Každopádně je fakt, že už   série nemá čím překvapit,   protože vše podstatné tu   už prostě bylo. Zkrátka,   byť tento díl nedopadl   vůbec špatně, nemá čím   by zaujal. Nasměrování k   popkornové zábavě vše   nadlehčuje a tím také   přirozeně vzniká obava z   dalších dílů, pokud tedy   vůbec vzniknou, kam to bude   směřovat dál. Snímek   mnohé zřejmě zklame, mnohé   potěší a já jen dodávám,   že to sice mohlo být   lepší, ale na druhou stranu   i daleko horší.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2019
║Rozpočet   $155miliónov║Tržby USA   $89,760,956║Tržby   Celosvetovo $440,603,537▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $17,202,979║ Tržby za   predaj DVD v USA $8,513,740   ║ NO PROBLEMO - úplne v   pohode update predošlých   dielov, ponúkajúci z   každého rožku trošku,   hlavne prvá dva Cameronové   diely sú tu vynesené a   voľne nadpojené, nekazí to   dojem, skôr rozširuje obzory   tohto úžasného sci-fi   spektra, dokonca ani z   počiatku obávaní herci ako   Emilia Clarke a Jai   Courtney(tohto dreva som sa   veľmi bál) to až tak   nekazili a nakoniec obstáli,   samozrejme že nie sú taký   ťahúni ako by sme si želali   ale v rámci svojich   hereckých možností to v   celku utiahnú, dokonca aj   skoro pubertálne pôsobiaca   dievčinka Emilia Clarke ako   Sarah Connor bola v pohode,   pokiaľ sa dokážete aspoň   troška odpútať od dokonale   drsnej podoby v podaní Lindy   Hamilton z T2, obavy   prinášal aj na prvý pohľad   nesympatický Jason Clarke ako   John Connor ale ten si vie   akosi v týchto blockbusteroch   nájsť to svoje správne   miesto a zapasovať, bol ako   nevyspytateľní chameleón,   lišiak, temný tieň, a   samozrejme "starý"   dobrý T-800 Arnold   Schwarzenegger je ak vždy   čerešnička na torte, jeho   robotické úšklebky ani po   x-krát nestrácali na váhe,   rovnako tak aj jeho hefty a   vždy pobavili, akcia   nevynímajúc, triková   stránka prvotriedna, súboje   a útoky robotov mali opäť   grády, 3D efekt skvelý,   režisér Alan Taylor   nesklamal, samozrejme že   Cameronové prvá dva diely   sú nedosiahnuteľné a   legendárne ale zas na druhú   stranu si séria Terminátor   drží stále dobrú úroveň   __/videl v kine 3D verziu:   80%/__ __/videl v kine 2D   verziu 2x: 80%/__svoje čaro   to potvrdilo aj u 2D verzie __
Jiftach
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.9.2015
Vůbec to nebylo špatné.   Filmu jsem se trochu bál,   právě pro negativní   recenze,ale bylo to   zbytečné. Film má spád,   napětí a Arnold je boží.   Prostě dobrý film.   Zápletka, trochu romantiky.   Moc se mi líbily znovu   natočené scény z filmu z   roku 1984. Perfektní. Za mě   dobrý film, lepší než 4ka   která se mi do série moc   nehodí.
Phylm
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Povedené
Starý, ale ne zastaralý.   Povedené Vtipné. Navázáno   na klasiku. Efektní.   Zábavné. Žádné snahy o   mega boom, ale poctivý   Terminátorský kousek s   Arnoldem.
papamidnight1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2015
on se vrátí
Terminátor...První film je   bez pochyby jeden z   nejlepších akčích filmu s   hororovou atmosférou své   dekády a nejepším   záporákem v hlavní roli.
Terminátor 2na to šel   zcela jinak,s chladnokrevného   zabijáka je
hrdina a   otcovský vzor pro Johna   Connora.Všichni víme o co   jde
nebudu se   rozepisovat o velmi   vydařených   efektech,skvělém příběhu   s velkolepím koncem a o   nesmrtelném T800 který je   postaven novému modelu   T1000

Terminátor genisys
V první řadě je jasné   že rejža je fanda prvních   dvou filmů.
A snažil   se oživit serií která byla   několik let u   ledu(terminátora3 a   4nepočítám)
a   povedlo se mu to teda na   půl.
Schwarzenegger je   super,nová Sára také fajn   popravdě se mi líbí víc   než Linda Hamilton která   hraje lépe.Michael Biehn   (Kyle Reese)byl na vojáka   nějaký hubený,new Kyle Jai   Courtney má trošku postavu a   víc mu vojáka poslaného z   budoucnosti věřím.
Většině tenhle noví   terminátor nesedl...Nechápu   proč
samozřejmně   nemá atmosféru ani prvního   ani druhého naštěstí ani   třetího terminátora.To že   máme u terminátora5 happy   end neznamená že vše   dopadlo dobře,právě proto   je tu potitulková scéna   která něco   naznačí...Schválně kdo z   vás nebyl namněko když   Arnie ke konci   prohlásil:ochraňuj moji   Sáru,když držel Johna v   teleportačním zarizeni
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.7.2015
Jak pokračovat s filmem,   když první díl je kult,   druhý technický pokrok,   třetí úkrok stranou a   čtvrtý paskvil? Dá se verze   Genisys považovat za   pokračování, když   „najky“ obouvá někdo   jiný a Michael Biehn zmizel v   propadlišti celuloidu?   Dorostla nová generace, tak   je třeba hledat nové   možnosti jak vysosání   příběhu a čerstvě   příchozí verze byla   eventuální alternativou.   Prvních dvacet minut   výborných, myšleny   flashbacky z minulosti, možno   nazvat vykrádačkami, ale zde   plní svůj účel. Souboj   mladý Arnie versus starší,   vysoký level. Po přesunudo   blízké budoucnosti, či   chcete-li minulosti, se děj   začne zamotávat a nejeden   fyzik by se vyřádil na   různých nesrovnalostech.   Teoreticky, o to přece nejde.   Cameo pamětníka policisty a   rozpadající se John Connor,   který mi šel notně na   nervy. konec dobrý, všechno   dobré, byť jen na chvíli a   opisování od Marvelu se   vsuvkou na konci teda není   hezké. Herci budiž, Emilia   se svléká   minimálně-zaplaťbůh, Arnie   si odehraje vše potřebné.   Chudák, mlátit s ním tolik   v jeho věku. Oceňuji   nostalgický soundtrack a s   další nostalgií nemohu   zapomenout na milostnou scénu   Michaela Biehna a Lindy   Hamilton z prvního dílu.   Tady proběhla jen jedna   rychlopusa a k páření   nedošlo. Pátý díl však   budu mít i přesto ve   větší oblibě než   čtvrtý, třetí a vlastně i   druhý.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.7.2015
Tak se nám opět vrátil a   značku už by měli nechat   určitě spát. Hodně   suhlasím s Tom Hardy, první   cca půlhoďka vypadala   suprově a prolínací scény   s prvním dílem byli boží.   Potom je z toho prostě   tuctový akční sci fi.   Jenže je tu Arnold a ten je   vynikající, je fakt že se   trochu sebeparoduje ten   zabijácký nelítostný stroj   z prvních dvou dílů, ale to   byl asi záměr, navíc je to   PG 13. Tvrdý eRka už se   nenosí, škoda. 65%
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2015
Myslím že Arnoldem ta sága   začala a taky skončila   nebýt jeho určitě bych   ohodnotil ohodně míň nějak   už tam patřil,opět   nechyběli jeho vtipný   hlášky a jeho úsměv to   jsem se pobavil.Scénář nic   moc ubylo na akčnosti a od   doby co se objevily na zemi v   tom byl trochu chaos ,jeden   terminátor pak druhý   ,třetí do toho pořád   vracečka do   vzpomínek.Vizuálně docela   dobrý.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2015
Po pravdě: Čekal jsem velký   průser už od první znělky,   ale musím říct, že ačkoli   dle mého mínění měl být   film velká s*ačka, tak   musím smeknout, protože   inspirace z jedničky se   povedla. Chválím   samozřejmě za efekty a   hlavně za dobře použité   záběry z jedničky.   Počítačová animace   mladšího Arnolda se mi tak   líbila, že mi upadla   čelist, stejně, jako ze   zvratů, které kompletně   předělaly prvního   terminátora. Svým způsobem   se tu jedná o vylepšenou   jedničku a to slovo   "vylepšený"   myslím vážně, protože   filmaři si krásně pohráli   s časovými liniemi a   reakcemi všech postav. Arnie   na stará kolena zřejmě   temrinátora hrát bude,   ikdyž mi jeho role v tomhle   filmu přišla trošku   zatažená za vlasy. První   terminátor, kterému stárne   tkáň. To filmaři nemohli   vymyslet něco lepšího? Ale   budiž. Do scénáře to   zapadalo. Emilia Clarke je   sexy dívčina a Jai courtney   urostlý, pohledný muž.   Postavy z jedničky tudíž   byly obsazeny brilantně.   Terminátor Genisys jsem   odsoudil k propadáku už od   prvního traileru. Myslel   jsem, že to nebude nic   jiného než vykrádačka, ale   podívejte se na to. Je to   pěkný film, který pobaví a   přinese krásný zážitek na   celý večer.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.1.2016
Jakožto velkému fanouškovi   prvních dvou filmů se mi   docela těžko hodnotí   "Genisys". Mám z   toho rozporuplné pocity.
Na jednu stranu mi to   přijde jenom jako další   pokus zkusit vydělat na   slavných filmech prachy.   Ovšem na druhou stranu mi to   přijde jako zajímavá   pointa.
Protože mnoho   z nás už jistě dávno   napadlo, proč neposlali   Terminátora do doby, kdy byla   Sarah ještě malá anebo   ještě dál - mohli ho taky   poslat, aby zabil její   rodiče nebo třeba babičku   :-). Ale to už jsem trochu   ujel :-).
Takže   vlastně když na to dojde,   tak by mohli překecat   Arnolda, aby s ním natočili   seriál o cestování v čase   a Terminátorech :-), jenže   to je utopie. Přesto sám   J.Cameron prohlásil, že o   T-800 toho jde natočit   ještě hodně.
Takže   k filmu. Jak už jsem uvedl,   byl to docela zajímavý   nápad s tím cestováním v   čase. Taky jsme se   dozvěděli, jak to nakonec   bylo s tím Skynetem. Pak mě   osobně potěšil svou rolí   J.Clarke jako John Connor,   podle mě mu ta role sedla.
"Děda" Arnold.   Když jsem poprvé uslyšel,   že T-800 řekla mladá Sarah   "dědo", tak jsem   šel do kolen a začal jsem   mít tušení, že někde bude   chyba - a taky že je jo. Tím   ovšem nemyslím Arnieho   herecký výkon, to ne - to   bude nejlepší Terminátor   všech dob už na vždycky.
Tou chybou myslím dál   pokračovat v natáčení   filmů o Terminátorovi jak   jej známe. Osobně bych do   toho už nešel, protože by   se to skalním fanouškům   mohlo přinejmenším   zprotivit - a to jsem použil   ještě slušné slovo.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.1.2016
Herecké obsazení, efekty,   hlášky a vtipné scénky   supr, ale děj   překombinovaný občas až   splácanina, akční scény   dlouhé a nudné a jako celek?   Doporučuji vidět, ale   určitě sek filmu už   nevrátit.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.6.2017
Terminator chaos...
Arnold sa vratil v plnej   parade,ale mam dojem,ze tato   seria sa postupne prepada do   priemeru.Pravdou je,ze   vymysliet nieco v uz tak   zamotanom pribehu /neustale   navraty do minulosti a zmeny   buducnosti-no cert aby sa v   tom vyznal.../,je mission   impossible a podla toho aj tak   film vyzera.Super efekty a   Arnold-kontra chaoticky a   nezrozumitelny dej...
Film doporucujem s velkymi   vyhradami.
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.1.2016
Nejslabší...
...ze všech Terminátorů.   Což ale neznamená, že by to   byl vysloveně průšvih.
Co mě v první řadě   zklamalo (a spousta lidí se   mnou nebude souhlasit ) je   casting.
Emilia Clarke   nevypadá ani přibližně   jako Sarah Connor z   osmdesátých a devadesátých   let a Jai Courtney není Kyle   Reeese. Navíc jim chybí   charisma jejich   předchůdců.
Kapitolou samou pro sebe   je obsazení Johna Connora.   Obsazení hlavní postavy   celé série Jasonem Clarkem   považuji za chybu i při   vědomí, že se ve filmu z   hlavního kladného hrdiny   stal hlavním záporákem.   Jeho vzezření Freddyho   Krueggera jr. se prostě k   této postavě nehodí,   třebaže ve velikosti   charisma oba jmenované   předčí. To se prostě   nepovedlo.
Naopak   plnohodnotný návrat Arnolda   Schwarzeneggera je   jednoznačně největším   pozitivem tohoto filmu. Jak   jsem byl k jeho comebacku po   politické kariéře   zdrženlivý, tak už nejsem.   Arnie dokázal, že na to má.   Počítačem omlazený i   scénáristicky postaršený,   pořád je někým, na kom   celá série stojí. A i když   v minulém díle téměř   nebyl vidět, ať hodí   kamenem ten, koho nezamrazilo,   když se na konci objevil v   továrně na roboty, jak   "sjíždí" z   výrobní linky.
K   příběhu T:Genisys. Co   říci ? Zmatek, berličky.   Autoři, aby získali nějaký   ten příběh, který by dal   jakousi logiku, skáčou z   roku do roku, pořád něco   vysvětlují, ale získal jsem   z toho pocit, jakoby sami sebe   ujišťovali, že nedělají   nějakou opravdu velkou   pitomost. Případné   šťouraly odbývají větami   typu: sami tvoříme   budoucnost, minulostí je   několik, nebo tady se spojily   časové smyčky. Nejlepší   je na to zapomenout, raději   nad logikou příliš   nepřemýšlet a užívat si   vizuální stránku filmu a   akci.
Jenže ani tady   si nějaké orgie neužijete.   T:Genisys totiž neukazuje   nic, co už bychom v   předchozích dílech   neviděli. Spíš méně, než   víc. A to už je problém.
Pro fanoušky celé série   to znamená jen tolik. Buďto   tento poslední díl sérii   "zavraždil" , nebo   se někdo pokusí udělat   ještě jeden restart.
Ten už ale asi bude bez   T-800 v podání Arnolda   Schwarzeneggera. Stroj na   zabíjení chodící o   francouzských holích nebude   působit věrohodně.
Langley
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2015
V mých očích nejslabší   díl série. O jedničce a   dvojce snad nemá cenu mluvit,   stále neztratily své kouzlo.   Trojka mě taktéž bavila a   čtyřku, která byla před   příchodem Genisys celkem   nezajímavá, jsem vzal po   nedávném zhlédnutí na   milost z hlediska akce. Ne že   by nový terminátoří   přírůstek byl až takový   průser, ale ukázky mě v tom   docela utvrzovaly.   Gulášovitý děj s pár   vtipnými hláškami šlape   rychle kupředu a stále se   něco děje, přesto žádný   wow efekt se nedostaví. Akce   je natočena přehledně, ale   většina triků vypadá, jak   ze Vzpoury strojů a herecké   obsazení kromě Arnieho a   J.K. Simmonse žádná velká   sláva. Courtney se spíš   hodí na nějaké menší   vedlejší role viz. Jack   Reacher. Emilia Clarke má   sice hezkou tvářičku a   tělo a kdybych tady chtěl po   ní upéct bábovku, asi by na   mě čuměla, jak na blbečka.   Její drsnou auru jsem ji   ovšem nevěřil ani v jediné   scéně. Celkově je tedy pro   mě Terminátor: Genisys   kvalitativním zklamáním.
Karius
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.1.2016
Kdy už konečně omezené   americké mozečky pochopí,   že Terminátorovi odzvonilo?   Já chápu, že tato legenda   nikdy nezemře, ale... S   každým novým terminátorem   od roku 1991 fanoušci   čekají něco, co oživí   vzpomínky z prvních dvou   dílů, ale bohužel. Já   zkousnul ještě trojku, ale i   to byla už slabota. Čas   člověk nezastaví a Arnieho   věk taky ne. Rádoby   propracovanější remake   prvního dílu, kterej je tak   zmatečnej, že člověk,   kterej vidí Terminátora   poprvé, nepochopí vůbec nic   a ani na to vlastně koukat   nemusí. Emilia je sice   pohledná vycházející   hvězdička ze hry o trůny,   ale na roli Sáry mi teda   seděla asi jako jablko do   krabice od vajec. No name s   holčíčím příjmením Jai   Courtney taky nebyla dobrá   volba. Nejlíp mi opravdu asi   vyšel guvernér a slušný   efekty, jinak je to jen   další pokus oslnit   nenáročného diváka,   kterýmu se chvějou slabiny i   při sledování ordinace v   růžový zahradě --->50%
goranchorvat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.10.2015
Terminované zklamání
Pohled mega fanouška série.   Prvních 20 minut naděje   vezme rychle za své, a pak   máte dvě možnosti.
Buď sledovat reinkarnaci   20 let starých scén, nebo s   potěšením sledovat   poslední terminované PR   našeho Arnie T - 800.
Jestli vám nestačí   druhá možnost, je potřeba   se připravit na časový   guláš první třídy ,   nulovou atmosféru (natož   naléhavost prvních dílů),   přeplácané, nastavované a   NEterminátorské zmatky.
Když se vám podaří v   druhé polovině udržet   rodinou osu alespoň trochu   pohromadě, můžete si   gratulovat. Jinak ano triky   (opakované) , barevnost,   výbuchy to vše je technicky   velmi dobré.
Celé je   to smuteční marš pro jednu   nesmtelnou sérii. A k J.   Cameronovi který film   podpoříl vzkaz : Všichni   lžou viď ?
Ilemas
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.11.2015
Tak jsem s hodnocením opět   na rozpacích. Mám slabost   pro Terminátory a hlavně pro   Arnolda, z 3D kina jsem   odcházel jaksi zklamán.   Nelíbilo se mě herecké   obsazení, vadí mě, že   hlavní postavy hraje   pokaždé někdo jiný, což u   filmů děsně nesnáším, i   když to postupem času jinak   nejde. Ale dovedete si   představit, že Ramba,   Ripleyovou nebo Jacka Bauera   by nahradily někým jiným?   Akce tisíckrát viděná a   hlavně převzatá ze   starších Terminátorů, děj   zmatený, doblblý a   zbytečný neustále omílaný   dokola, A hlavně k nasrání,   jakým směrem se ubírá.   Celý film vlastně táhne   Arnold. Trojkou to mělo   skončit,
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.7.2015
Zvláštní efekty - ujdou.   Jinak je film už jen   mlácením prázdné slámy.   Možná je trochu i parodií   na sebe sama. Křečovité   úsměvy Taťky Terminátora   to jen dokazují. Film už   nemá příběh a ve své   podstatě je to špatné   dílo. Díval jsem se už jen   z nostalgie na osmdesátá   léta, kdy jsem film viděl   poprvé namluvený jedním   hlasem neznámého člověka.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.8.2015
Arnie is back?! Průser roku, nebo celé série "T" ?
Použiji část recenze   člověka co to napsal na   1000% správně a trefně -   Ano, je to drahé, je to   barevné, akční (moc zas   né) a má to solidní triky.   A variuje to ikonické scény   z přechozích dílů. Ale   výsledkem je totálně   nesmyslná a přeplácaná   hovadina, bez stylu, bez   atmosféry, bez timingu   jednotlivých scén, bez   zajímavé akce, bez   charismatu herců a bez   jakékoliv snahy udržet   příběh logicky pohromadě.   Ani ty hlášky a fórky   nefungují, ach ou. Těžký   trapas a kvůli navázání na   T1 a T2 i zneuctění   legendární ságy. Ostuda...
mr.hack
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.8.2015
Asi je někde něco špatně,   jelikož při sledování   filmu jsem dostal myšlenku,   že Skynet by měl z   budoucnosti vyslat dalšího   Terminátora, ale ne na   Connrovic famílii, ale na   tvůrce a nenažraný studia   co mají na svědomí tuhle   parazitující blbost. Co to   jako mělo bejt? Popření   prvního dílu, John Connor   ala největší slizoun,   drsňačka Daenerys,   nelogičnost, trapnost a   happy-end? – S tímhle už   nic ani Arnie nezmůže a já   se jenom divím, že jsem dal   tak “vysoké“   hodnocení...
TILL.87
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.7.2015
Restard? spíš Retard
Chvíli mi trvalo si   poskládat všechny střípky.   Po té mi vlastně došlo, že   je to naprostá slátanina,   která kazí odkaz na Jamese   Cameroona. Ba i dokonce   třetí a čtvrtý Terminátor   jsou důstojnějším   pokračováním než tohle.   Vemte si fakt. Genisys se   motá okolo alternativní   minulosti a historii, tudíž   naprosto dementuje 2. až 4.   díl Terminátora, takže de   facto ani nemusíte znát tu   originální dějovou linku po   prvním díle, která se   ztrácí hned na začátku   filmu (jediné, co by nové   diváky mátlo jsou rodinné   vztahy mezi aktéry) Od této   doby to šlo po hlavě do   pr*ele. Soudný den nastal v   roce 1997, tak jak bylo   plánováno v prvním   Terminátoru a vše se začalo   motat okolo sociálního   programu jménem Genisys,   takže už žádný Skynet.   Tak a teď největší   otazník celého filmu. Kdo   vlastně poslal zpět Taťku   do roku 1973, aby zvrátil   oný soudný den, který v   tého novodobé minulosti má   být v roce 2017? Nevíme, zde   jsme se akorát dozvěděli,   že data byla vymazána.   Tudíž se velmi bojím   dalšího pokračování,   které by mi přišlo   zbytečné, když vlastně   soudný den odvrátili a   Skynet zničili i s Johnem   Conorem, kterého vlastně v   té novodobé budoucnosti   nebude ani třeba, proto zde   asi nebyla žádná Lovescene.   Další otazník se motá   kolem samotného Kyla. Proč   svému mladšímu já říkal   o Genisys, když už byl   vlastně zničen? Že by   paradox? Nic méně tenhle   Treminátor mi spíše víc   vzal než dal. Co se týče   zpracování nejvíce mě   bavili akční scény z roku   1984. Arnold vs Arnold   nejlepší scéna celého   filmu ze které se dalo   určitě vytěžit víc. Dál   se mi velmi líbil nový   T-1000, který zde opravdu   dostal málo prostoru. No a v   neposladní řadě Arnoldův   humor. Podtrženo sečteno 3   hvězdy. Dík a čau :o)
zeus12xy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.3.2016
čas na takové malé rodinné   setkání. Mamka Sára,   taťka, synek a děda   terminátor. Efekty sice   skvělé,ale k čemu to je,   bez napětí, bez atmosféry,   bez kloudného děje? Z filmu   mi uvázly v paměti jen   Árnýho zuby a krásné   oranžové výbuchy. Zbývá   jen doufat, že geniální   námět už byl konečně   zcela vydojen a žádné   pokračování už snad nikdo   točit nebude.
Rastaman33
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.3.2020
Časové smyčky mám rád,   ale tady se nijak extra   nevyužila. Stroj času ten   jo, ale smyčka nijak   zvlášť. V pokusu o co   největší   "překvápka"   narvali tvůrci do filmu   všechna "Téčka" a   ještě jeden bonus. Efekty   asi nějaké jsou, nicméně   celý film zpestřil jen   Arnieho úsměv od ucha k   uchu. Přesně dvakrát. Jinak   šeď a nuda.
zyko46
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.9.2015
20 minut a vypínám... 3 body   za arniho,tohle už opravdu   nemá s terminátorem vůbec   nic společného. pustim si   jedničku...
nadhernajs
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.7.2015
Vím, že nic nevím
... jsem totálně zmatená.   Celý film jsem čekala   (marně), že to nějak celé   do sebe zapadne. Nezapadlo a   nepasuje mi to ani na   předchozí díly. Jsem z toho   jelen. Samozřejmě ten se   zlatými parohy. Dvě hvězdy   dávám za akční scény a   humor Arnolda. Jinak bída a   chaos.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.2.2017
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.
NakasiPes
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.10.2015
Proboha!
Nevěřím tomu co jsem   viděl! Byl jsem u očního   prý je vše v pořádku! Toho   jsem se bál! Jak kdyby to   točil nějaký YTber   totální slátanina kterou   podtrhuje trapnost nebojácné   Sary Connorové a jejího   taťky!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih131483minih131483Ghoul (2015) 
Ghoul n
minih43075minih43075Zmeškaný hovor (2008) 
One Missed Call n
minih18401minih18401Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) 
Home Alone 2: Lost in New York n
minih47648minih4764896 hodin (2008) 
Taken n
minih16612minih16612Poslední skaut (1991) 
The Last Boy Scout n
minih44780minih44780Slipknot - Disasterpieces (2002) [DVD] 
Slipknot - Disasterpieces n
minih6314minih6314Dinosauři (1991) [TV seriál] 
Dinosaurs n
minih20807minih20807Terminátor (1984) 
The Terminator n
minih55856minih55856Vřískot 4 (2011) 
Scream 4 n
minih105459minih105459Interstellar (2014) [2k digital] 
Interstellar n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Terminátor: Temný osud (2019)

 Terminátor: Temný osud (2019)
Terminátor: Temný osud n
Terminator: Dark Fate
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Maďarsko / Španělsko
Režie: Tim Miller

(pokračování)

Terminator Salvation (2009)

 Terminator Salvation (2009)
Terminator Salvation n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Spolková republika Německo / Itálie
Režie: McG

(pokračování)

Terminator Salvation: Temný počátek (2009) [TV seriál]

 Terminator Salvation: Temný počátek (2009) [TV seriál]
Terminator Salvation: Temný počátek n
Terminator Salvation: The Machinima Series
Žánr: animovaný / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)

 Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)
Terminátor 3: Vzpoura strojů n
Terminator 3: Rise of the Machines
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Velká Británie
Režie: Jonathan Mostow

(pokračování)

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

 Terminátor 2: Den zúčtování (1991)
Terminátor 2: Den zúčtování n
Terminator 2: Judgment Day
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Cameron

(pokračování)

Terminátor (1984)

 Terminátor (1984)
Terminátor n
The Terminator
Žánr: sci-fi / thriller / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Cameron

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Okavango - řeka snů (2019) [TV...

08:30 - 09:25

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:25 - 10:30

59 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:15 - 10:30

9 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178397

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10