Duben
ohodnotit

Texaský masakr motorovou pilou

The Texas Chainsaw Massacre

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
29.1.2004
„Film, který musíte vidět, i když při něm budete zavírat oči.“

Komentáře k filmu Texaský masakr motorovou pilou

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 56
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Tak nevím, jedou do Texasu   nebo z něj?? Příběh   samotný se odehrává v   Texasu, ale stopařka hovoří   o tom, že ji naložili v El   Pasu. Také blondýna říká:   Neříkejte mi, že jsme jeli   do Mexika jen kupovat trávu.   Přitom druzí hovoří, že   „Musíme jet na na   koncert“ a že doufá, že   jim tam zahrají Freebee, nebo   tak něco. El Paso leží na   hranicích s Mexikem. Travis   County, kam byl případ   odložen, je okres ležící   směrem na Houston. No, vzal   to čert, více narážek je   takových, ze kterých plyne,   že tam už byli, tak tedy pro   mne jedou z Mexika a hotovo. A   nejdůležitější je pro mne   také Morganova odpověď na   šerifův dotaz, kam že to   mají namířeno. Říká   jasně, že do Dallasu /53/ a   tím je pro mne věc odbyta. K   filmu: Rozhodně je zde vidět   profi práce, jak ž jsem již   zmínil. Souhlas s   předchozím komentem, jen   přidám pár plus bodíků.   Dokonce jsem se bavil více   než   poprvé.201508108816/9013
++++++++++++
ST.koment:Myslím, že jde   o kvalitní filmařinu.   Bohužel mne to až tak zase   nechytilo. Ovšem, nemá smysl   shazovat celý snímek jen   proto, že mi tam něco   „nesedí“. Dávám tedy   zlatý střed + něco málo   uberu za poměrnou nudu.CI   28122010 8902/9417
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.6.2011
Texaský masakr motorovou pilou
Od tohohle filmu jsem   očekávala o něco méně,   proto mě mile překvapil.   Nevím jestli se dá říct,   že dobré herecké výkony,   přijde mi, že v tomhle   žánru není potřeba nic moc   umět. Nejlepší byla, ale   bezpochyby Jessica Biel. A že   by tenhle film vyvolával   strach..no nevím, znám   horší. Ale jinak celkem   příjemná vyvraždovačka.
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Texaský masakr motorovou pilou
"Horror", který je   založený jen na tom, že se   zde bude objevovat co nejvíce   nechuťáren. Ale to přece   není horror... Jestli tento   žánr znamená ukázat   divákovi co nejhnusnější   scény, tak se snad brzy budou   skrývat pod touto nálepkou   fekal porna?
Navíc   herecké výkony byly tak   chabé, že dívat se hodinu a   půl na ječícího brejlouna   s filmařským slizem u pusy   (asi to měli být jeho   sliny...) mě fakt nudilo. A   co jsem měl dělat, ani   fandit někomu nešlo,   protože bylo hned jasné, že   nepřežije nikdo.
Co   se musí nechat jako plus je   nádherná herečka v hlavní   roli. Opravdu kus.
(filmaři museli nejspíš   objet celou Ameriku, aby   našli takhle hnusnej dům s   retardovanym děckem... Co   znamenalo "podle   skutečné události"?!?)
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2011
Viděl jsem více Texasských   masakrů a tento se mně   líbil asi nejvíc.Brutální   podívaná a slušný Marcus   Nispel,který je pro mně   spíš"průměrář"   7 bodů nakonec i za   skvělého R.Lee Ermeyho v   roly né   moc"hodného":-)poli   cajta.Líbila se mně   atmosféra k této rodině   bych na posezení nešel,,,,
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Zajimave natoceny   horor,nektere sceny byly   opravdu hnusne.
Ale   zrejme o to tvurcum slo.
A na to,ze je to horor,je   obsazen docela znamymi   herci,coz nebyva u hororu zase   tak casto videt.
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Atmosféricky dobrá   podívaná, jejíž hodnocení   u mne však značně kolísá   kvůli hereckým výkonům,   logických chybám a celkové   vykalkulované zaměřnosti na   mladé publikum.
Petra.Barbie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.7.2008
Asi je třeba tento film vidět víckrát.
Když jsem tento film viděla   poprvé, přišel mi trapný,   hodně mi hlavní hrdina s   rozpadajícím se obličejem   připomínal Mlčení   jehňátek a tekla jsen krev,   tedy filmařská hromada   kečupu. Nyní jsem se na něj   podívala znovu. Scény jsou   sice stále odpudivé (ale tak   to asi má být), ale už mne   začínal i trochu více   oslovovat děj, který mi při   prvním shlédnutí unikal.   Nakonec jsem se poměrně   koncentrovala na sledování,   což při prvním shlédnutí   asi nebylo dostatečné.   Některé scény jsou i tak   přitažené za vlasy, nevím,   co si mám myslet o tom, že   film vznikl podle skutečné   události, resp. na její   motivy. Z původního   nízkého bodového hodnocení   opravuji na hodnocení   průměrné...když jsem   logicky srovnala tento film a   např. Blair Witch, ten při   druhém shlédnutí mi již   nic víc nedal, zatímco   Texaský masakr mne (zřejmě   i díky dabované verzi)   zaujal při mé   "repríze" více...
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Horory takéhoto tipu sa v   dnešnej dobe už bežne   nakrúcajú.
Stále to   začína o tom istom ako sa   skupinka študentov vyberie   kam si na výlet, a potom ich   začne likvidovať nejaký   psychopat. V 80-rokoch sa   nakrúcali horory, ale skoro   každý bol o niečom inom,   dokonca niektoré z nich sa   pozerajú aj dnes. Horory   podobne Texaskemu masakru som   za posledných 5-rokov videl   viac než dosť. Aj z toho sa   raz niekto pre sity. A to aj   platí v tomto prípade o   tomto americkom horore.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2011
NEJLEPŠÍ
Tento film je opravdu   povedený. Zaujme hlavně ta   krásná hudba a dobré   herecké výkony. Bude vám   běhat mráz po zádech,   protože je tento film podle   skutečné události a   rozhodně vás nenechá usnout   po shlédnutí. Pokud chcete   mít opravdový zážitek   koukněte se na něj v noci   při bouřce. Je to můj   nejoblíběnější horor.   Když jsem to viděla poprvé,   bylo mi 10 let a říkala jsem   si, že to bude blbost,   prottože to na začátku bylo   černobílé a v té době pro   mě bylo brutální i krev z   nosu. Postupem času, jak jsem   si uvědomovala, že horroy   nejsou tak moc brutální jsem   si tento film oblíbila a   vyhrál nad všemi ostatními.   Vím, že je to divné, ale   pro mě je bezchybný i když   pár chyb má, tak mě se   prostě líbí. A tak to taky   zůstane.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Zremakeovaná klasika která   je inspirována podle   skutečnosti z osmdesátých   let se povedla.Určitě   vylepšené efekty a v jedné   roli kráska J.Biel.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2009
Sice jsem čekal podle recenze   o dost víc ale šlo to   nenudil jsem se prostě   hororová klasika co k tomu   víc dodat znám i lepší   horor
Kuvik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Klasický krvák, s   jednoduchým dejom,   priemernými hercami. Je to   veľmi nechutná záležitosť   zabíjať s motorovou   pílou.
V závere filmu   dosť nelogická scénka, keď   Erica Leerhsen namiesto pomoci   svojmu priateľovi ho zabije s   nožom, tým pádom sa vlastne   stala vrahyňou, bez ohľadu   na okolnosti.
superfilmar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.1.2012
Tak od Texasáka jsem čekal   víc, kdysi jsem četl dost   pochvalných recenzí. No, tak   jsem to potom viděl a   dostavilo se zklamání.
Film oplývá k   uzofáníhodným scénařem a   pár, opravdu jen pár   napínavými scénami. Zbytek   je spíš k smíchu. Ale   Leatherface měl fakt dobrou   masku...
Není to sice   tak hrozné, jak by se mohlo   zdát, ale mohlo ty být i   lepší. O dost lepší.
Ale krve bylo dost, což v   tomhle filmu zas tolik   nevadí. V podstatě jen   kvůli tomu se na to dalo   koukat. Hlavně ty scény, kde   je sám Leatherface byly velmi   dobré.
Nakonec to je   jen čistý průměr. Méně   určitě ne, ale zase na   druhou stranu určitě ani   více. Prostě 50%.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2015
Dlouho jsem měl pocit že   "film, který musíte   vidět, i když při něm   budete zavírat oči."   bych měl opravdu vidět - a   rozhodně bych nemusel.
Robinson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2011
Ale jo, ujde to. Ve srovnání   s předchozím Masakrem v   Texasu je to o několik tříd   lepší. Remaky nejsou zrovna   nejšťastnější skupinou   filmů a proto musím tenhle   jen chválit. Odsýpá to   svižně, je to zručně   natočeno a Leatherface je   opět v celé své   "kráse". Chybí tu   syrovost a brutalita, v čemž   vynikaly staré díly, ale pro   lidi, jenž o původním TCM   nikdy neslyšeli, to může   být slušná podívaná.
Barney94
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.12.2017
Klasická vyvražďovačka   mladých, která nemá tak   silný děj, ale zcela   zákonitě musí téct potoky   krve. Co filmu přidává na   hodnocení, je ta atmosféra.
seagal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.4.2011
Jeden z výborných hororov,   ktorý sa odohral v r. 1973 v   Texase a prípad dodnes neni   uzatvorený.

Hororové scény ma   nadchli dosť, hlavne dievča   na začiatku, jak sa sama   prestrelila.
Ostrovan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.8.2014
Tož slabé...
Kdy   jindy má horor zapůsobit,   než v noci, když jste v   celém bytě sami?   Přiznávám svou chybu se   stažením verze s dabingem,   ale začátek mi přišel   trochu umělý a veškeré   další pokračování   poměrně předvídatelné a   místy trochu nedomyšlené,   nelogické, nedotažené.
Jediné plus má film za   to, že mi trvalo skoro   hodinu, než se mi povedlo   usnout.
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Zajimavý horor který je o to   zajimavější že je to podle   skutečné události,   autentické záběry na   začátku a na konci filmu   jsou takovou zajímavou   třešničkou a pravda jde z   toho hrůza. Jinak je to   vyvražďovačka na kterou se   lze podívat ale každý den   bych se na to koukat nechtěl.   Dávám tak 65%.
Papaja73
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2008
Film,který nějaké   zvláštní myšlenkové   pochody nevyžaduje.Klasická   vyvraždovačka,hektolitry   krve,banální příběh...Po   celý film sledujeme bandu   uječených,hysterických   teenagerů,pronásledovanou   sadistickým maniakem,kdesi v   americkém zapadákově.V   rámci žánru snesitelné   dílko.
Peykka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Asi 'nejlepší' ze všech   Texaskejch masakrů.   Největší nářez, opravdu   př něm budete zavírat oči,   je to adrenalin tenhle film.   Nic světobornýho, ale dá se   to.
zepo
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.12.2007
Možná,že milovníkům   hororů tahle slátanina něco   říká.Ale pro všechny   ostatní je to holá ztráta   času.Hrůza je něco jiného.
Faustka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.4.2010
Teda tenle horor se mi opravdu   líbil, nemám ho s čím   srovnat protože jsem   původní verzi neviděla, ale   tohle bylo fakt dost   pořádný " maso "   a rodinka Hewittových byli   pěkně krvežíznivý bestie.   Nechtěla bych se jim dostat   do spárů. A taky tam mám   jednu oblíbenou větičku,   když vystřelenej mozek tý   stopařky přirovnají k   lasagním což je jídlo,   kterým určitě nikdy   nepohrdnu.
MaKy92z
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Priemerný horor s brutálnym   a predvídateľným dejom. Pri   niektorých sadistických   scénkach treba mať poriadne   silný žalúdok.
Ivett
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.10.2007
Vážně při něm budete   zavírat oči. Odporem. Měl   by být podle skutečné   události. To nevím.   Autentičnost posoudit nemohu.   Ale spíš se mi zdá, že   tady hodně zapracovala   imaginace tvůrců. A   odvolávat se na   dokumentárnost scén...to je   hnus.
BlackElvis
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Jeden z nejlepších hororů   za poslední roky. Ale   stejně, vzhledem k tomu, že   žádný pořádný horory už   nevznikají, nemůžu hodnotit   jinak než 5*.
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Byla by hloupost říct,že   tenhle horor je kravina.I   když je tam zápletka   stejná,jako u tisíce jiných   hororů,přesto se tenhle   řadí mezi ty nejlepší.Jsem   rád,že jsem to viděl a   nebudu váhat si ho pustit   znovu a znovu.
anetaaneta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Myšlenku jako Saw to opravdu   nemá, takže se to ani nebudu   snažit přirovnávat k   dobrýmu hororu. Jednička   stejná jako dvojka   (počátek).
Tristan_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.10.2007
Film podle skutečné   události, která se stala v   70. letech v Texasu.   Psychopatický šílenec s   motorovou pilou si ve sklepě   jednoho starého domu doslova   zřídil lidské řeznictví.   Po několika málo letech byl   na toto téma natočen první   béčkový horor. Toto je jeho   nové zpracování.
sluníčko
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Texaský masakr motorovou pilou
To je zrůdnost !
Helled
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.9.2013
Skvělá atmosféra a musika   je vidět že Marcus Nispel   má v oblibě Lyndyry Skyndry   a píseň sweet home alabama   dodala filmu štávu
Rosomak
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.11.2005
Efektivní horror, kterej je   vizuálně naprosto nabitej.   To je asi jedinej plus, kterej   mě napadá. Jinak zcela beze   smyslu. typická   vyvražďovačka.
monchu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Typický vyvražďovací   krvák. Od začátku víte,   že jediný, kdo přežije je   atraktivní spoře oděná   dívka s dlouhými vlasy.   Přesto film patří ke   klasice a každý fanda hororu   by ho měl vidět.
pizzzaro
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.6.2004
masakr?!!
Tenhle film není přes   masivní reklamu (nebo právě   proto) žádný velký   zázrak. Jeho název   vypovídá o všem, nic víc v   něm nenaleznete. Prostě   parta hezkých mladých je   postupně likvidována   poněkud úsměvným a   nešikovným maniakem s   motorovou pilou, který má   doma ve sklepě skladiště   lidského masa a na hlavu si   nasazuje stažené cizí   obličeje. Pomáhá mu v tom   celá řada dalších   obyvatel, jeden   nenormálnější než druhý.   Bát se však rozhodně   nebudete a odvracet oči jsem   taky nemusel. Myslím, že to,   že je vidět někdo s   úřízlou končetinou nebo   visící zaživa na háku,   ještě nedělá dobrý horor   nebo thriller. Pro mě je   tenhle film nuda s dobrými   výkony mladých herců.
Hellish_Satanica
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.8.2006
Co dodat, dobrej nářez :-))   Kdo nerad horory, ať se   nedívá :-)
Panzerfaust
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2009
Horory moc nemusím, ale   celkom to ušlo až na toho   policajta, ktorý mi skôr   slúžil ako objekt vtipov. :D
Thomax
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Hodně dobrý horůrek s   partičkou hysterických   studentů a jedním maniakem.   Od začátku nám autoři   servírují krvavá jatka u   kterých není potřeba   myslet.
HE.SHE.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.10.2009
to neni horor ale řiz sem a   říz tam a pak jen panika a   lide bez koncetin a zase říz   se a tam a pak tma a pak   zvratky a pak divák zívá a   škrábe se na zadku páč se   nudí.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Texaský masakr motorovou pilou
Opuštěný dům...Rodina   zabijáků...parta bezmocných   lidí, toužících po   dobrodružství...To je   Texaský masakr motorovou   pilou opravdový masakr
Dexterman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2014
Docela uspěšné remake   texaského masakru z roku 1974   i když to točil marcus   nispel jeho remake na pátek   třináctého byl otřesný   tento díl je velmi dobrý a   je dobrým remakem.
Lusinka1312
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Skupinka vysokoškolských   studentů z texaského Austinu   si vyrazí na výlet do   Mexika, kde si hodlají   pořádně užít.   Adrenalinový trip, který   zažijí, se však značně   liší od toho, co si vysnili.   Cestou Kemper (Eric Balfour)   se svou přítelkyní Erin   (Jessica Biel) a jejich   kamarádi Pepper, Andy a   Morgan narazí na zkrvavenou   dívku, která – když se ji   snaží dopravit do nemocnice   - před jejich očima spáchá   sebevraždu. Vyděšení   kamarádi se obrátí na   místního šerifa Hoyta a   když se u něj nedovolají   pomoci, rozhodnou se zjistit,   co se děje.
Netuší,   že se tak vystavují   smrtelnému nebezpečí: v   texaském okrese Travis   řádí psychopatický Thomas   Hewitt, který své oběti   likviduje motorovou pilou. Je   jedním ze členů šílené   rodiny s kanibalskými sklony,   která ve starém domě   provozuje své sadistické   hrátky.
Hrdinům   nezbývá, než se pokusit z   děsivého místa vyváznout   na vlastní pěst. Souboj na   život a na smrt začíná - a   je jasné, že ne všichni z   něj mohou vyváznout živí.
Morbo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2009
Syrovost, násilí a všudypřítomné šílenství
Hned na úvod na sebe musím   prozradit, že originál z   roku 74 jsem bohužel   neviděl. Toto zameškané   vzdělání rozhodně plánuji   dohnat, ale alespoň jsem v   tuto chvíli zcela nestranný   a nezaujatý.
Díky   tomu, že Michael Bay nakonec   film nerežíroval, ale pouze   financoval (díky Bohu za ty   drobné dary) se remake   Texaského Masakru dle mého   názoru velmi vydařil. Filmu   vládne naprosto úžasná a   zcela pohlcující syrovost,   což kvituji s obrovským   povděkem a tleskám, protože   něco takového se v   moderních hororech (tedy   hlavně v té slasherové   odnoži, která syrovost   nezbytně potřebuje) daří   už jen zřídkakdy. Tak jako   Leatherface ke svým obětem,   i film je k divákovi krutý,   nevybíravý a naprosto   nelítostný. Jednotlivé   scény hnusu a násilí jsou   předhazovány jako žrádlo   psovi naprosto bez nějaké   okázalé snahy vylekat nebo   pobavit. Zcela chápu, že   něco takového nemusí   každému vyhovovat (Ale po   pravdě řečeno, proč potom   kouká na film s TAKOVÝMTO   názvem?), já tím byl však   nadšen. Je mi jasné, že   originál je originál a že   je jistě několik aspektů,   ve kterých remake zaostává,   ale faktoru děsivosti a   napínavosti rozhodně není   co vytknout. Úchvatné je i   prostředí vyšinutých   texaských buranů (dle mnoha   názorů je v tomto ohledu   originál značně lepší, na   což jsem velmi zvědav) a   leatherfacovo doupě, které   považuji za absolutní vrchol   filmu. Nevěřím, že mohlo   být v originálu lepší.   Divák má při nájezdech   kamery pocit, že ten hnus   snad i fyzicky cítí.
Samotné honičky s   motorovou pilou považuji už   jen za takové nutné zlo.   Jakákoliv hororová scéna   postavená na ječící   slečně prchající před   hrozivým zabijákem u mě   zcela selhává a nechává   mě naprosto chladným. V   Texaském Masakru toho   naštěstí mnoho nebylo,   tudíž žádné dlouhé   návaly nudy se   nedostavily.
K   hereckým výkonům a   scénáři asi není moc co   dodávat (resp. moc co   kritizovat). Všechny   výraznější postavy jsou   velmi přesvědčivé   (vyzdvihnul bych určitě   odporného "šerifa"   nebo vyšinuté tetičky z   karavanu, které na mě   osobně působily snad ještě   děsivějším dojmem, než   Leatherface). Samotný   Leatherface je velmi slušný,   ale rozhodně ne dokonalý.   Věřim, že to je další   aspekt, ve kterém může být   originál lepší.
Pokud bych měl něco   kritizovat, tak určitě   silnou šablonovitost -   skupinka mladých lidí jede   na výlet, blablabla,   šílený zabiják, blablabla,   předem víme, kdo přežije.   Je určitě škoda, že zrovna   v tomhle ohledu film   nálseduje šablonu ze   sedumdesátých let, kdy   ještě byla nová a   neokoukaná. Dnes už nemá   šanci zapůsobit nebo dokonce   překvapit. Kdyby byli tvůrci   v tomto ohledu   kreativnější, neváhám s   desítkou.
Sečteno   podtrženo, výborně jsem se   bavil a to i na druhé   zkouknutí. Velmi silná   podívaná plná chorobné   krutosti, ale takové té   syrové, která nepotřebuje   hektolitry krve k tomu, aby na   diváka zapůsobila.
karelhamsa
Hodnocení:
Přidáno: 26.11.2009
Tenhle film sem viděl poprvé   když mi bylo asi 13- 14 teď   nevim. Každopádně mě to   neuvěitelně zaujalo a   hlavně mě to nenudilo.   Stojí to za shlédnutí
O.Roy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.11.2005
To neni horor to je   bezmyslenkovity Hit pro   nactilete a za to by mel mit   vlastni kategorii:10z10 za   promarneny cas.
jozko69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Drsné
Tento titul je určite   zaujímavý, aj keď dosť   drsný. Ak ho pozeráte sami,   v tme a vo večerných   hodinách určite sa pri   niektorých scénach aspoň   trochu vyľakáte. Mne osobne   sa páčila Jessica Biel,   ktorú som poznal len zo   seriálu v V siedmom nebi.   Odporúčam pozrieť.
ondrej100
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2010
ondrej100
povodnu verzie sice mam ale   som ju este nevidel ale   chistam sa ju pozried.a co   dodam k tejto novsej   verzii.dobra neda sa nic ine   dodat fakt dobra.uz sa tesim   ked si pozriem texaski masaker   motorovou pilov pociatok.
Assguard
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.7.2010
Pravdou je, že to co jsem od   filmu, po přečtení názvu,   očekával jsem dostal.   Skutečně tam pobíhal maniak   v masce svírající v   dlaních motorovou pilu,   kterou přeříznul vše   živé, co se mu připletlo do   cesty. Avšak toť celá   naplň filmu a i na horor se   mi tohle zdá docela málo.
Filip.Rakos
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.2.2017
5/10
Nic moc....po většinu filmu   se skoro nic nedělo nevim co   více říci průměr....Ale   rozhodně stojí za   shlédnutí pokud ste   fanoušky série
Sonney
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.8.2007
A tohle mělo být jako co?   Pokus o horor? Panebože v   porovnání s tímhle je i   stupidní Vřískot kvalitní   film. Parta puberťáků, co   hodinu a půl pobíhají   všude možně, aby unikli   psychopatovi bez tváře,   přičemž postupně   přicházejí o údy. Jenom   další z řady nic   neříkajících krvavých   vyvražďovaček. Ono asi je   těžký natočit dneska   kvalitní horor
HaD.77
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.10.2010
Myslim, ze se jedna o dost   dobry remake puvodniho   masakru, Thomas Hewitt je tu   mozna vetsi sadour a cely film   je mozna trochu krvavejsi, ale   oproti ostatnim dilum serie,   se mi tenhle libil mnohem vic.
Rika.Akira
Hodnocení:
Přidáno: 5.6.2006
Je mi líto všech, kterým   tohle "béčko"   připadalo děsivý.   Nechutný- určitě.
Podle skutečnosti?   Prý.
S úrovní? V   žádným případě.
Existují desítky (jestli   ne stovky....) lepších   filmů, než je tenhle   "honičkově-pitvací&quo   t; výrobek. Ačkoli pro   někoho, kdo si dává horory   jen občas (a to s rukama   před obličejem a   dostatečným přísunem   potravin na rozptýlení   pozornosti v případě   příliš brutálních scén)   by to mohlo být celkem   příjemné podívání (eh,   slovo "příjemné"   neplatí na krvavé a lidská   těla drásající části   filmu), protože při troše   pozornosti tam najdete i   příběh...
katule
Hodnocení:
Přidáno: 9.4.2007
Opravdu nářezovej horor,   při kterým se dá   dostatečně bát. Jsou ale i   lepší filmy, ale na druho   stranu tenhle je podle   skutečnosti!!!
Hellblazer
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.8.2005
Nablýskaný americký film   pre sprostých teenedžerov.   Film je síce nechutný začo   vďačí použitým filtrom   inšpirovaných Davidom   Fincherom, ale chýba mu   gradovanie deja a poriadna   atmosféra čo je pri horore   to najdôležitejšie.
jakudo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.7.2005
Dost dobrý
Perfektní film - nemusí se u   něj moc přemýšlet a stojí   fakt za to. Byl jsem na něm i   v kině a nemá to chybu.   Všem to jen doporučuji...
campa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.6.2005
Ze série texaských masakrů   asi ten lepší film, ale   pořád tomu něco chybí...   Hlavně by to chtělo víc se   soustředit na Leatherface.
pavouq
Hodnocení:
Přidáno: 15.4.2014
jo vážně dobrý horor u   kterého se bojím i když ho   skouknu po desáté ale na   druhou stranu to bylo úplně   jinak protože to všechno   měl na svědomí ed gein ten   takhle zabíjel neříkám že   Thomas Hewitt nikoho nezabil   ale nikdy nikoho nerozřezal   motorovkou to je úplný kec   ale jinak slušný !

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28496minih28496Můj soused zabiják (2000) 
The Whole Nine Yards n
minih47989minih47989Dům milosrdných sester (1983) 
The House on Sorority Row n
minih150869minih150869Personal Shopper (2016) 
Personal Shopper n
minih40594minih40594Plastická chirurgie s. r. o. (2003) [TV seriál] 
Nip/Tuck n
minih39647minih39647Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy n
minih123567minih123567Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children n
minih41033minih41033Záviš a Kunhuta (1985) [TV inscenace] 
Záviš a Kunhuta n
minih27774minih27774Podzim v New Yorku (1999) 
Autumn in New York n
minih9870minih9870Kam nikdo nesmí (1979) 
n
minih64392minih64392Amulety života a smrti (2008) [TV film] 
Ba'al n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

The Nightmare Ends on Halloween II (2011)

 The Nightmare Ends on Halloween II (2011)
The Nightmare Ends on Halloween II n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Jason vs. Leatherface (2010)

 Jason vs. Leatherface (2010)
Jason vs. Leatherface n
 
Žánr: horor / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Trent Duncan

(spin-off)

The Nightmare Ends on Halloween (2004)

 The Nightmare Ends on Halloween (2004)
The Nightmare Ends on Halloween n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Texaský masakr motorovou pilou (1974)

 Texaský masakr motorovou pilou (1974)
Texaský masakr motorovou pilou n
The Texas Chainsaw Massacre
Žánr: horor / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Tobe Hooper

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Marie Antoinetta

22:30 - 23:25

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Pokrevní pouto

23:15 - 01:20

8 minut již uběhlo
117 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

23:10 - 00:05

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

22:50 - 23:55

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178385

Poslední komentáře

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10