Duben
ohodnotit

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí

Crank: High Voltage

Další název:
Zastav a neprežiješ 2; Crank 2; Crank 2: Zastaň a neprežiješ! (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
23.7.2009
„Ještě intenzivnější, ještě akčnější...“

Komentáře k filmu Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 31
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Oproti předchozímu, který   bylo možno brát vážně,   tento film je už jen parodií   sebe sama, všechno   zesměšňuje a mnohé   dotahuje do absurdností.   Divím se, že kvůli tomu   Statham zrušil jiné   projekty. Některé z ukázek   mezi závěrečnými titulky   jsou zajímavé, ale tak blbě   poskládané; proč nedali   ukázky a pak titulky?!
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.2.2015
Hm, tak trochu už sci fi ne??   Nebo fantasy. No, nuda to   rozhodně není, ale pár   drobných hluchot se tu už   najde. A opakovaný vtip není   vtipem. Ale jo, já se   královsky bavil, má to skoro   stejnou úroveň jako první   film, až na ty drobnosti.   Proto hodnocení sníženo,   ale podruhé někdy jistě   kouknu.201502207956/9148
hledaseniki
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.6.2011
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
Heslo tohohle filmu je Ještě   intenzivnější, ještě   akčnější...“
To   já bych spíš řekla ještě   horší a zoufalejší. Jason   Statham nevím proč se   specializuje na tyhle akční   fantasmagorické filmy. Do   akce se hodí, ale tohle není   film, ale totální blbost.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.8.2014
No tohle??? :-D tohle   pripominalo Quentina Tarantina   po pul rocnim tazeni po   festacich a drogovych orgiich.   Presto prese vsechno me to   nejak bavilo, je to teda   silenost nad silenosti , ale   pobavi a i jsem se parkrat   zasmal :-D
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2009
Pokračování nasebe   nenechalo dlouho čekat a   J.Statham opět musí zvednout   adrenalin a tentokrát   potřebuje i dávku   elektrického šoku aby   udržel vchodu umělé srdce,   které mu číňané operovali   a sebrali mu jeho srdce,   které v prvním díle dostalo   dost zabrat. Teď je to honba   za vrácením srdce zpět.
Nic nového vpodstatě   stejné jako první díl až   na provedení akčních a   dalších scén. Rozhodně   doporučuji film vidět. Je   drsnější něž první Crank   opět drsné sprosté hlášky   i sexy scény.
Já mám   Jasona v oblibě už od   prvního Kurýra, ale snad   nebude pokračovat jako s   Kurýrem a nevrhne se na Crank   3 myslím , že dvě   adrenalínové jizdy už   stačí. A i konec kde hoří   snad nenaznačuje   pokračování :-)
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.2.2015
Chvílema docela dobrá   komedie,ale na druhou stranu   řezání bradavek nožem a   sekání lokte byla pěkná   husťárna a potom dva gumový   obři v elektrárně.Oproti   jedničce slabota.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2010
V celku ten to film jde první   díl nepřekoná  
ale dá se vydržet a   sice moc nepřekvapí ale má   své fanoušky.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Šílenost, zběsilost,   masakr.Jinak toto   pokračování nazvat   nelze.Tohle rozhodně není   film pro normální lidi.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.5.2009
Když před třemi lety   skončila divoká akční jzda   "Zastav a   nepřežiješ" (údajnou)   smrtí hlavního hrdiny nikdo   nejspíše nečekal, že by   mohlo být pokračování.   Avšak vzniklo a ikdyž se   tomu dá jen těžko uvěřit   je ještě divočejší než   první díl. Ten byl postaven   na jednoduché zápletce, kdy   si hrdina musí udržovat   hladinu adrenalinu aby   nezemřel a druhý díl je na   tom podobně. Tentokrát   dostane hl. hrdina umělé   srdce, které musí čas od   času dobít aby přežil. Kdo   má předchozí film za sebou   ví co ho čeká avšak pro   nezkušeného diváka by to   mohl být šok. Přeci jen   film, kde se padouchům   strkají do zadku brokovnice,   souloží se na veřejnosti a   odřezávájí se různé   části těla rozhodně není   pro každého. Bohužel   větší   "odvázanost" filmu   občas škodí. Jednička byla   ještě zábavná a chvilkama   i (s přihmouřenýma očima)   uvěřitelná ale tentokrát   jde realita úplně stranou a   přeci jen je to trochu moc.   "Zastav a nepřežiješ   2" dopadl jako většina   pokračování: je větší,   odvážnější ale méně   zábavný.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.12.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $13,684,249║Tržby   Celosvetovo $34,560,577▐   Tržby za predaj DVD v USA   $16,771,162 //počet   predaných kusov 955,117║   ono uletené to je dosť a   takmer by to bolo aj   zábavné, keby to nebolo až   tak nechutne perverzné,   úchylné,... mne sa občas   NECHUTNE zdvíhal žalúdok a   to nie je dobré /10%/
rankinfitch
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.5.2010
On už i ten první díl stál   za prd, ale tady to filmaři   vlastně dokopali úplně.   Akorát ta scéna na   dostihovém závodišti byla   tak nějak fajn (kdo viděl,   ví). :-)
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Stale dobre,ale udrzat kvalitu bude tazke.
Pokracovanie filmu doslova   nabiteho akciou nedopadlo   zle.Vyrovnat sa originalu je   vsak velmi tazke a to sa   potvrdilo aj v tomto   pripade.Podobny koncept a deja   vu pocity pri sledovani Vas   neminu,a preto musel   scenarista znacne   pritvrdit.Vacsinou sa mu to   podarilo-niektore pasaze su   vyslovene brutalne a   sexualnych scen je tu viac ako   dost.Vacsi doraz sa kladie na   komedialnu zlozku.Prave kombo   akcny film a porno prvky su   novinkou a dostavaju film na   hranu,co bolo cielom   autorov.Strih a rezia su   dynamicke,Statham tiez hra ako   o zivot :) Som zvedavy ako   dopadne pokracovanie,ale mam   strach,ze kvalita pojde   dole.Film doporucujem.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2011
Na tomto so bol dokonca v   kine.

A musím   uznať, že som opäť nebol   sklamaný.

I   keď druhý diel podľa môjho   názoru bol o trocha   akčnejší ako prvý.
Al i tak obidva sú super.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2012
crank 2
celkom dobri film sice musim   uznat jednotka bola lepsia ale   aj toto sa dalo. davam 8 z   10.malo to aj srandu aj akciu   da sa
Clockwork
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.5.2009
No podle me naprosto   srovnatelne s prvnim dilem nic   prekvapiveho se nekonalo.Ovsem   celkem by me zajimalo co bude   v dalsim pokracovani??!
Petr406
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2012
Začátek navazuje na konec   prvního filmu. A zase akce i   sranda. Nevím, někomu se to   moc nelíbilo, někomu zase   jo. Ale je hlavní, že se to   líbilo mně a to stačí.
Amthauer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.5.2009
No, ano, rovnou můžu říct,   že jednička se mi líbila   víc. Za prvé, zdá se mi,   že tam bylo víc akčních   scén, že měly větší   smysl v příběhu a že měly   dokonce i lepší choreografii   (kterou ve dvojce nahradili   kameramanem s epilepsií, což   bohužel funguje přesně   opačně, než nejspíš   mělo, protože výsledkem   toho se akce mění v   blikající bordel). A také   se dalo získávání   adrenalinu mnohem lépe   zakomponovat do příběhu,   než získávání elektřiny   (co to bude příště, bude   Chev sát krev?). Obecně   platí, že dvojky mívají   alespoň nadupanější a   dražší akci - jenže to   vypadá naopak. Velkolepost   jedničky zde nahradilo pár   pohledů na pořád stejnou   ulici. Dále jsem nepochopil,   jaký účel měla ta   obrovská hromada hraní na   "nezávislou"   filmařinu. Buď si tvůrci   každý večer pouštěli   Grindhouse nebo se nad pivem   přebíjeli, kdo vymyslí   větší krávovinu (a nebo   neměli čím zaplácnout   stopáž, popř. už   nevěděli, jak být   originální). Mno, tak?   Statham je správný badass,   více než charismatický   nakopávač prdelí nové doby   (zdá se, že pomalu   přebírá Arnieho vladařské   žezlo), Amy Smart je sexy a   oduševnělá herečka a   přinejmenším jednička byla   perfektní akcí. Takže jsem   rozhodně pro vzniknutí   trojky, ale tvůrci by asi   měli jít trochu do sebe,   víc se vrátit k původnímu   duchu a nesnažit se být   bombastičtější, než je   nakonec pro diváka   únosné.

btw A   mohli by Chesterovi dát   konečně větší roli. :D
J-CoB
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Děs a hrůza skoro jsem si   rval vlasy, že jsem se na   tady ten film těšil a v   koutku duše doufam že trojka   nebude. Jediným pozitivem je   snad soundtrack ;) jinak   kamera je na muj vkus až moc   roztřesena asi to mělo   navodit dojem rychlosti nebo   tak něco a proč jsou sakra   všude kozy a šlapky ???   Těch 50 % tomu snad dávam za   skvělý první díl :-D jinak   nevím proč
Pyjan_eS
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Mno čekal sem dlouho než si   pokračování Cranku budu   moct vychutnat v HD   kvalitě...ale po shlédnutí   sem si řekl, že sem měl   čekat ještě dýl a to snad   až do smrti, protože   tohle..tohle bylo opravdu   velmi slabé...záběry se   střídaly v pořadí, kozy,   prdel, tlustý číňan,   statham, hispánec vše to   bylo proložené chaotickým   střihem :-( OBROVSKÉ   ZKLAMÁNÍ kde u jedničky sem   se výborně bavil, tak dvojka   nic nového nenabízí, jen   kopíruje ale tím způsobem   že sem si říkal kdy už   sakra bude konec :-(
maciii
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Věřím, že u natáčení   musela být pořádná   švanda, ale já jsem ráda,   že jsem se znuděná a   zhnusená propracovala až k   závěrečným titulkům,   které mě z toho celého   pobavily nejvíc.
puol
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Prvý diel ponukol parádnu   adrenalinovú akciu plnú   nekorektného humoru a bola to   kráľovská zábava. V dvojke   je všetkého ešte viac, len   zábava sa nedostavila.   Prevláda trapnosť a   zbytočná brutalita, Jason si   ponechal výraz z prvého diel   a vystačí mu to až do konca   filmu no a ani ta Amy mi už   neprešla tak atraktívna.   Aspoň tie camea sú fajn.
remky3
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.5.2010
Otřesné
Tak takový stupidní film   jsem už dlouho neviděl. Hnus   už od začátku. Dialogy, o   tom raději ani nemluvit. Jsem   dost otrlý, ale tohle bylo na   mne až moc. Vydržel jsem 20   min. a pak jsem DVD   zlikvidoval a vyhodil. Tak za   tenhle počin by jse měl   režisér stydět.
Tommy.Vanek
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.3.2014
Těžce přepálená dvojka se   opravdu nepovedla místama   opravdu nekoukatelný a to   jsem se na ní po jedničce   těšil
karvin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.6.2010
hodně akční,ale hlavně   přehnaný film co se tíče   akčních scén.málo kdy by   se to povedlo ve   skutečnosti.kdo má rád   akční přehnané filmy tak   doporučuju,ale jinak je to   ubohost.
Dymytry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Podle mě to po jedničce bylo   právě to , co jsem mohli   čekat, naprosto nereálný   film, který se svou   zvráceností vysmívá   dnešní společnosti, která   si mysl, že beztrestně   může brát drogy,   přefiknout co chodí a   sepijet se jak sepije. Proto   tomuhle filmu dávám 10,   protože je velmi podhodnocen.   Lidi prostě nepochopili, že   v tomto filmu nejde o   reálnost
Antonio.M
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.7.2011
Tak po jedničce jsem čekal   lecos,.. ale todle je jakoby   ten film prostě jen   pokračoval... a nudil a   nudil.. podruhé bych se na to   dívat nedokázal... je to   šílenost, ptákovina,   slátanina, která už ani   nepobaví.
Hamann
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Uznávám, že tento film je   solidní kravina, ale akcí a   vtipem je vyplněn od   začátku až dokonce. U   tohotu filmu jsem se ani   chvilku nenudil a Jason   Statham je na tento film jako   dělaný.
pueblan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2016
Ať si říká kdo chce co   chce :) Je to super   šílenost. Prostě žádné   přemýšlení, jenom akce,   víc od toho nečekejte.
sharp69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2009
no to mě pose.r
Tak tohle je hodně ulítlej   film ještě snad   šílenější než jednička.   všem doporučuji pokud   chtějí vypnout a zasmát se.
yuri.ov
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2009
parádní film na relax.   Přestat myslet a kochat se   absurditou:-) Místy mi to   připomínalo komiks. A scéna   na dostizích je naprosto   luxusní!
pavlik100
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2009
Ja mam Jasona rád jak hraje a   všechny filmy s nímse mi   zatím lýbily.Dvojka   nesplnila moje očekávání o   akčnosti,ale to u druhých   dílů bývá.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih21168minih21168Tom Horn (1980) 
Tom Horn n
minih8439minih8439Hombre (1967) 
Hombre n
minih3122minih3122Anna proletářka (1952) 
n
minih73310minih73310Vychovatel (1972) [TV hra] 
Vychovatel n
minih169852minih169852Barva z vesmíru (2019) 
Color Out of Space n
minih12960minih12960Mrchožrouti (1984) 
Les Morfalous n
minih48225minih48225Kráska a ošklivka (2008) 
The Hottie and the Nottie n
minih48985minih48985Pražský Sherlock Holmes (1968) [TV inscenace] 
Pražský Sherlock Holmes n
minih25091minih25091Ronin (1998) 
Ronin n
minih15933minih15933Playgirls (1995) 
Playgirls n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Zastav a nepřežiješ (2006)

 Zastav a nepřežiješ (2006)
Zastav a nepřežiješ n
Crank
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Mark Neveldine, Brian Taylor

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359

Poslední komentáře

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10

Kellyho hrdinové (1970)

Kovbojka

Kellyho hrdinové
se dá udělat asi ze všeho,   což dokládá tento film z   druhoválečných kulis.   Ocenit možno aspoň trochu   dobové reálie, oproti   dnešním více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Děvčátko (1978)

Poněkud

Děvčátko
zvláštní počin, ze   kterého by prudérní   křídlo diváctva a   aktivistů mělo dnes prudkou   střevní příhodu. Leč   případná kontroverze je více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10