Duben
ohodnotit

Zohan: Krycí jméno Kadeřník

You Don't Mess With The Zohan

Další název:
Zohan: Krycie meno kaderník (SK); Leg dich nicht mit Zohan an
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
8/2008
„Nezahrávejte si se svým kadeřníkem.“

Komentáře k filmu Zohan: Krycí jméno Kadeřník

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 47
Pixel116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Nápaditá komedie s Adamem   Sandlerem v hlavní roli.   Kadeřník, který měl tzv.   obrovskou hadici, po každém   stříhání zákaznice i   uspokojoval. Jejich   kadeřnictví se stalo díky   němu prosperující a   všechny ženy z města stály   před kadeřnictvím   kilometrovou frontu.
ValaMalDoran
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2008
Další dobře vyvedená   komedie s Adamem Sandlerem a   jeho partičkou. Je to hodně   bláznivé, ale to vůbec   nevadí. Agent Zohan který je   považován za mrtvého, se   vydává do New Yorku a   stává se kadeřníkem   jménem Scrappy Coco. Pracuje   v jednom salonu, který vede   krásná palestinka. Na druhé   straně ulice jsou zase   obchody izraelců. Docela   vtipné jsou tam jejich   věčné politické hádky.   Určitě si to pustím ještě   jednou. Nejvíc jsem se   zasmála, když Schneider   vytáčel číslo teroristům.
ZEUS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Příjemná (netradiční) komedie
Tak jsem se konečně dostal k   tomuto filmu, na který jsem   se opravdu těšil. Zajímavý   námět, osobitý humor a k   tomu všemu skvělý a   roztomilý Sandler s   neodolatelným dialektem. U   tyhle komedie jsem se skvěle   bavil.
lordpain
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2012
Nejlepší komedie s Adamem   Sandlerem. Jeho nejlepší   role. Přiznávám, moc jsem   tomu nevěřil, ale doopravdy   mě to strašně překvapilo.   Když to tak vezmu, tak mi to   příjde jako parodie, ale s   ní to nemá nic společného   a to je dobře. Má to takovou   strašně dobrou atmosféru k   tomu dobré vtipy a i akce   ušla, prostě proti tomuhle   filmu nemůžu nic říct.   Jenom že tohle je jeden z   mála filmů u kterých   pochopim i to nejmenší i to   největší hodnocení. Jsou   tam dobré věci jako   rozebrání zbraně za pár   vteřin, to mě např.   pobavilo, ale většině lidí   se toto nelíbí a moc je to   nezaujme. Je to škoda no,   protože si myslim že si   tohle zaslouží víc než 65%   100%
Romeoo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Pro fandy Adama Sandlera   vřele doporučuji. Dlouho   jsem se u komedie tak   nepobavil. Komedie typu   Vřískot už mi příjde   trapná. Doporučuju na to   koukat s titulkama protože v   originále poslouchat Adama a   jeho arabskej dialekt je   skvělé a dodává to filmu   vtip.
drobcek016
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2008
:-D
Mňa osobne táto komédia   veľmi dobre pobavila aj s   partičkou kámošov namiesto   cvičenia na VŠ :) ... a   stálo to za to... člen   armády sa chce stať   kaderníkom, pretože miluje   vlasy, okrem toho má rád   marriah carey :) a má   nadprirodzenú silu, z ktorej   sa fakt pobavíte... ak ste   šialený ako ja a zbehnete sa   v kruhu dobrej partie tak to   stojí za to aby ste sa dobre   pobavili (a možno nešli   radšej do školy) :-P
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2009
V celku je ta to komedie   hodně povedená  
a dobrý nápad   kvalitní obsazení a   jednoduchý děj zaručuje   slušnou zábavu.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Spojení Adam Sandler / Dennis   Dugan už delší čas   způsobuje docela příjemné   oddychovky. Zohan je zatím   jejich poslední společnou   akční komedií a je zcela   netradiční oproti těm   ostatním. Známý izraelský   terorista letí do Ameriky,.   aby se tady stal kadeřníkem   a aby už nebyl ve středu   všeho zla na Blízkém   východě. Téma jak na   akčňák, ale Adam Sandler v   roli Zohana je dle mého   názoru absolutně výbornej.   Ve filmu neni hluchý místo a   rozhodně jde o příjemnou   podívanou, u které se   člověk báječně pobaví.   80% :-) Jo a abych   nezapomněl...v roli padoucha   Fantoma John Torturro   (vzpomínáte na plíživého   sluhu ve filmu Mr.Deeds???) a   hlavně bombastickej Rob   Schneider, to fakt stojí za   to!
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Má spolužačka tento snímek   stále vychvalovala. Neodolal   jsem tedy a podíval se také.   Její nadšení mi možna   nastavilo laťku tak vysokou,   že ji samotný film nemohl   překonat. Ale originální   nápad s oblíbeným hercem.   Opravdu povedené. Disco disco
Faustka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2010
Dříve protiteroristický   bojovník, nyní kadeřník   stříhající vlasy krásně   do hebka.., a zároveň taky   trochu gigolo pro své   zákaznice "nad   60+"...to je vždy   vtipný a galantní   Zohan(dámy já omdlívám i   když mi do toho správného   věku,ještě pár desítek   let chybí)...ale já ho   prostě žeru.
renod
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2009
střeštěnost
Svým způsobem mne kapku   odradil začátek filmu.Sem si   říkal "zas je to o   buzerantech,ach   jo".Včera mi to nedalo,   viděl jsem další ukázky,   který mne trochu navnadily.   Je to odpočinková komedie,   sice sem se za břicho   nepopadal, ale střeštěnost   to je.
Barunka33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Ze začátku jsem si říkala   to néé, to snad není ani   komedie se Sandlerem co to   proboha je!! ale i tak jsem se   dodívala do konce, protože   mě to nakonec chytlo. Takže   doporučuju nevzdávat to hned   na začátku a dokoukat :-)
Xico
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2008
:-)
prave som sa vratil z   predpremiery. vyborne. kino sa   otriasalo v salvach smiechu.   samozrejme, necakajte ziadny   inteligentny a narocny humor,   ale ako oddychovka v strede   pracovneho tyzdna uuuuplne   cool :-)
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.2.2009
Adam Sandler jako Zohan v   bláznivé komedii , která je   opět něco co tu ještě   nebylo totální masakr pro   naše bránice.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Úžasně Bláznivé7 /10
Přestože zrovna nepatřím   mezi fanoušky Adama Sandlera   musím hned na začátku   napsat že jsem tak dlouho   nepobavil jako u sledování   Zohan.Jedná se o hodně   nestandartní komedii která   se šíleným crazy způsobem   dotýká dnes asi   největšího světového   konfliktu.Spíš než komedie   bych viděl Zohana na parodii   s velkým P která nemusí   sednout každému už v tuto   chvíli jsem si jistý že   rozdělí uživatele na dva   tábory.Jedni mu budou   vyčítat vysokou míru   vulgarity sklouzávající za   samotnou hranici dobrého   vkusu a ty druzí kteří v   tom naopak uvidí obrovskou   přednost tohoto   filmu.Přiznám se že   patřím mezi druhou skupinu a   to proto že Sandlerovi tato   role neskutečně sedla a on   ji opravdu dal max.neumím si   představit na jeho místě   někoho jiného.Jediné co   bych filmu vyčetl je trochu   neoriginální úplný závěr   filmu ale nic není   dokonalé.Film kromě   neskutečných s nadsázkou   vedených schopností Zohana   staví také na věru   luxusních dialogách které   opravdu nemají chybu.Opakuji   se dlouho jsem se takhle   nezasmál doporučuji.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2010
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
Poměrně vydařená komedie,   která vtipně zachycuje   chladný vztah mezi Izraelci a   Palestinci. Našlo se tu   celkem dost bláznivých   srandovních situací, které   mě pobavily, ale jsou tu i   ty, které jsem nepochopil.   Dále bych chtěl upozornit,   že některé úchylárny, a   že jich tu je docela dost,   nemusí každému, jakož i   mě, sednout. No ale celkově   jsem se u filmu pořádně   nasmál.
vlk1410
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Zábavná, ale hlavně trefná   komedie s několika velmi   povedený crazy žertíky,   které ke konci dochází   nejen dech, ale také odvaha.
mischel251
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2009
No fakt veľmi dobrá komédia   ved od Adama Sandlera v   hlavnej úlohe sa to dalo   čakať. Zo začiatku je   trošku nudné, ale sranda   začína od chvíle ked   pricestuje do Ameriky.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.11.2010
Politicky ne moc korektní   komedie, rýpající v   postatě do všeho.   Naštěstí nedocházelo ke   scénám nechutným, jenom   lehce na hraně, takže film   je poživatelným   (podívatelným) pro všechny,   o sexu se sice hodně mluví,   ale nic není vidět.
Delší stopáž by šla   trochu zkrátit a rozhodně by   to nebylo na škodu. Film jsem   viděla v českém dabingu a   po dlouhé době musím   pochválit, překladatel si   vyhrál a herci to při   dabingu nepokazili.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Zohan
je bláznivá komedie až   parodie.Ze začátku jsem měl   problémy s tím,že to bylo   extrémně přehnané,ale   když jsem si zvykl,tak jsem   se fakt bavil.Perfektní   odpočinková věc.Jen se   divím,že palestinci   nevyhlásili autorům   válku:-)
d.lilien
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.11.2009
Adam: Krycí jméno Sandler
Adam Sandler si myslím je v   poslední době jeden z   nejlepších amerických   komiků, i když na to v   první chvíli vůbec   nevypadá. Film Zohan bych   nazvala plejádou, šou,   prostě něčím hodně   barevným a pestrým, jelikož   tyto přívlastky se k   označení šou hodí.   Nehledejte v tom smysl, ani   hlubší poznání a na   rovinu, pokud Sandlera nějak   obzvlášť nemusíte, tady si   ho přímo zhnusíte. Pro ty,   kteří ho rádi mají si   myslím to platí přímo   naopak:-) Takže doporučuji   nějaké to nudnější   deštivé odpoledne, pytel   chipsů, kelímek humusu a k   tomu Adama, chci říct   Zohana:-) No věřte mi, že   jich obou bude v obýváku   plno!!
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Na Adama Sandlera to ještě   jde. I když téma izralských   vztahů s Palestinci v USA   není nic moc pro komedii.   Řekl bych, že Rob Schneider   v roli Salima ještě byl   nejlepší.
Lienocka22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Niektoré scény v tomto filme   sú skutočne dobré, ako   napríklad ping pong s   granátom, tak to ma dostalo   :) Ale inak som sa väčšinu   filmu nudila a je aj veľká   škoda, že z takého   "bojovníka" urobili   teploška :)
retrogirl
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Já se na tuhle komedii tak   těšila! No jo, trailery...   Stává se, že ukáží vše   a ve zbytku filmu už   nenajdete nic, co by stálo za   zmínku. Možná jen vtipný   arabský přízvuk   (nadabovaně si neumím   představit) a šílené   arabské chování :)
veverka-zrzka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.2.2009
Tak opravdu pardon, ale tohle   bylo opravdu dost ... divný!   Od začátku mi to přišlo   takové nemastné, neslané.   CCa od 50 minuty se to   konečně začalo trochu   rozjíždět, ale ten   začátek mě opravdu   nenadchl.
petrusmev
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.10.2014
Svížná nuda, palba blbých   keců a trapných   nechuťáren, které se rychle   omrzely. Plus za rouhačskou   parodii na cokoli, v tomto   případě hlavně na život   imigrantů v USA.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Maximálně bláznivá ale ve   většině případů poněkud   trapná komedie. Sandler se   svým přízvukem nebyl   špatnej ale zbytečně moc se   pitmořil a dělal ze sebe   blbý, telpý hovado. Sem tam   se nějaký vtípek povedl   stejně jako některé scény   ale jako celek je to   trapárna.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.7.2018
║Rozpočet   $90miliónov║Tržby USA   $100,018,837║Tržby   Celosvetovo $202,518,837▐   Tržby za predaj DVD v USA   $24,711,828 //počet   predaných kusov 1,295,780║   Na tak chatrný dej je tam až   pramálo vydarených gagov, aj   tie sa prevažne zhromaždené   zhruba v strede filmu a   naokolo kde nič tu nič,   čakal som od toho teda omnoho   viac, je to celé tak na pól   plynu. /45%/
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.12.2008
Oslava gerontofilie
Nad hodnotenim tohto filmu som   dlho premyslal.Miestami vtipne   sceny su vsak okamzite   zahubene totalnym   nevkusom.Film sa po slubnom   zaciatku meni na oslavu   gerontofilie,heslo Make love   not war sa dodrzuje do   dosledkov tym,ze sa Zohan so   svojim gigantickym udom vyspi   s kazdou zenou,na ktoru v NY   narazi.Vidiet 70 rocne babicky   v sexi oblekoch tuzi nepatrna   cast uchylnej populacie,ale   zvysok sa striasa hnusom a   odporom.Snaha o politicku   korektnost a odlahceny pohlad   na izraelsko-palestinsky   konflikt je ubohy a skor   urazajuci.Jedinym svetlym   zableskom je nadherna herecka   Emmanuelle Chriqui,ktorej   krasa ostro kontrastuje s   tucnou a opuchnutou Mariah   Carey,ktora vo filme zahrala   samu seba.
Cash89
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Je to prostě tak, že   většina dnešních filmů   jsou takový sra*ky, že se na   ně nedá ani koukat. Zohana   jsem sice zkoukl celýho, ale   škoda času. Vtipných scén   tam bylo poskrovnu a desítky   trapných a vůlgárních   vtipů by dokázali rozesmát   možná tak nějakýho   pěstebního dělníka. To že   tam obsadí neuvěřitelnou   roštěnku ještě nedělá   film filmem. Film už není to   co býval, a jediný, co jsem   si odnesl ze Zohana byla   hláška: Smell it, Smell it,   now take it...klidně jste si   ho mohly nechat...
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.8.2014
Zohan mohla být jistě dobrá   komedie,ale zašlapal to   režisér a jeho   tým-přepálenou   stopáží,dementníma   kecama,dlouhejma nudnejma   scénama atd.Těch pár vtipů   a dobrých scének to   nezachrání.Nic co chci znovu   vidět.
sylwikk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.11.2009
Adama Sandlera miluju, ale   teda v tomhle filmu mi   chvílema přišel až   odpornej... Koukat se na to   sice dá, ale u komedie si   představuju, že se budu   smát "trošku"   častějš. Spíš než   vtipný, je to místama až   trapný. Myslim, že mi   stačilo vidět to jednou a   víc se k tomu nevracet.
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.12.2012
Sandler mi nevadí, ale   tohle... je na Zlatou malinu   pro všechny. Kulku v nose   bych ještě ustál, ale   protivníka chodícího po   stropě, pingpong s granátem   - autor by měl ležet na   psychině pod Buronilem.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Já tyhle blbiny mohu ze   všech stran, takže jsem se   místy dost bavil, Hodnocení   však snižuji za   nesympatického hlavního   hrdinu, za neustále   pornonarážky a za kus nudy   uprostřed filmu.   2012091510551/11207
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.9.2008
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
Tak od filmu jsem v kině nic   moc nečekal, ale todle? Fakt   kravina prvotřídního   kalibru. Zohan měl super   nadpřirozené schopnosti,   jako že chytil kulku v letu   nebo plaval kraula rychlostí   motorového člunu. Ze   začátku super zábava,   protože přesně tak ňák   jsem si to představoval. Ale   jelikož to bylo furt dokola   to samé, postupem času jsem   se přestával smát, až   nakonci mě dokonce začal ten   druh humoru urážet! Navíc   do děje byl zapasován   konflikt mezi Izraelem a   Palestinou, což se mi do tak   crazy komedie prostě nehodí.
M.A.G.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.1.2014
Na radu jedné známé jsem se   podíval a ani nedodíval na   tuto "supr"   komedii.Pěkně jsem jí   poděkoval za tip a DVD s   tímto filmem jsem vyhodil.
Adam Sandler má určitě   lepší filmy.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.2.2012
Uff...
No váhal som medzi jeden a   dva, ale ten začiatok   vyzeral, že to mohlo sa dať   možno i pozrieť (preto ten   bod naviac a možno za tú   myšlienku, že radšej než   vojakom, tak kaderníkom byť,   avšak tá myšlienka sa   realizovala katastrofálne),   no nedalo . Tu nie je   potrebný žiaden komentár.   Boli to muky a ak ste to   nevideli o nič ste neprišli.   Niečo tak príšerné   natočiť, to chce odvahu a   asi aj "talent",   musíte to mať asi v sebe.   Nechutné, odporné, trápne   (asi) vtipy (?), ktoré vás   skôr rozplakali
Langley
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Předem upozorňuji, že   Sandlera vůbec nemusím a to   se také z části promítlo   do mého hodnocení.Úmorně   dlouhé s velmi malým počtem   vtipných scén, kde jsem se   trochu začal smát i já.
Honey0105
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.11.2010
Adama mám ráda a na film   jsem se dívala hlavně kvůli   němu, ale dlouho jsem nebyla   takhle zklamaná. Normálně   mám blbůstky a parodie   ráda, ale tohle.. Tohle bylo   až směšný, ale ne v tom   smyslu, že se smějete   vtipům, ale směšný, že to   vůbec mohli natočit. Asi   nehorší film, co jsem s ní   viděla.
intoska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.4.2009
Bohužel,Zohan se tvůrcům   moc nepovedl.Spíš než   vtipný je tento film   trapný.Spousta   rádobyvtipných scén,které   bohužel nikoho nepobaví.....
Cleary18
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.8.2009
You Don't Mess With The Zohan
Tento film jsem sledoval jen   díky tomu, že Adama mam rád   ve filmech, ale tento film mě   zklamal a po 50 minutách jsem   ho musel se zklamáním   vypnout.Už dlouho jsem, tak   trapný film neviděl a to   americký humor mám rád.
Omnibus
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.11.2012
Drátem do oka.
Sice zabitý čas sledováním   blbosti, ale pořád LEPŠÍ   NEŽ DRÁTEM DO OKA? Bohužel   ne. To by o této tupé   slátanině neřekl ani   Kyklop! A radši by bral ten   drát ... ! Pátek večer,   jeden z hlavních TV kanálů   (ne nadarmo je synonymem slova   kanál slovo stoka...). Z   posledních sil se plazím pro   ovladač - cvak! vypínám onu   „komedii“ a jdu si   pořádně nafackovat...   Naštěstí mi to sežralo jen   necelou hodinu času. Vzchopil   bych se k vypnutí dřív, ale   vysávalo to ze mě všechnu   sílu... Pár jakžtakž   vtipů, prokládaných čirou   krystalickou hrůzou trapného   nevkusu. Točit takovéto   slabomyslné ubohosti s   většinou pokusů o vtipy na   úrovni mentálně   retardovaných a přitom   právě pubertou zmítaných   pionýrů by mělo být   trestné ! A to nemluvím o   tom, jakou „díru do   světa“ ,nebo spíš   kráter, že..., toto dílko   muselo udělat na Blízkém   východě. A přitom   zbůhdarma, když ani   nepobavilo...
suil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.12.2009
Tenhle film (jestli se tomu   dá tak vůbec říkat) byl   největší děs, co jsem snad   kdy v životě viděla.   Některé scény byly opravdu   nechutné a těch vtipných   jsem si nevšimla.
Laila
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.1.2010
trapny ubohy uchylny a   ujety,nevim co vic dodat,no   HRUZA!!!!!!!!!!! ¨
sajnym
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Nechápu jak se mohl Sandler k   takovému filmu vůbec   propůjčit. Děj žádný,   dialogy stupině hloupé a   dementní. Větší hovadinu   jsem snad ani neviděl.   Dívání se na tento (ne)film   je zbytečná ztráta času.
pusinkadenniska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.7.2010
strašný
největší blbina co jsem kdy   viděla. Adam to hrál super,   ale jinak strašný. Pár   vtipů ušlo, ale   nedoporučuji
ziki.to
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.1.2010
tak to je spolu se strazci   nejhorsi muj film.absolutne   nechutne sceny ,vubec to nema   logiku,dej.je to vicemene   trapne a vubec ne k smichu.ja   si predstavuji komedii uplne   jinak.kdybych mohl nechat   zapocitat 0 tak to udelam   hned.absolutni filmove dno.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih74599minih74599Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 n
minih31950minih3195013 duchů (2001) 
13 Ghost n
minih40769minih40769Atentát v Ambassadoru (2006) 
Bobby n
minih57369minih57369Slečna zamilovaná (2009) 
All About Steve n
minih48532minih48532Proroctví (2009) 
Knowing n
minih40166minih401663:15 zemřeš (2005) 
The Amityville Horror n
minih27133minih27133Mumie (1999) 
The Mummy n
minih46386minih46386Hranice smrti (2007) 
Frontière(s) n
minih17404minih17404Přichází Satan! (1976) 
The Omen n
minih78612minih78612Hra na utrpení (2008) 
Amusement n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - --

21:40 - 23:10

13 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

ČT2 - Maratónec (1976)

21:50 - 23:50

3 minut již uběhlo
117 minut zbývá do konce

NOVA - Málo mě znáš

21:35 - 23:55

18 minut již uběhlo
122 minut zbývá do konce

Prima - Vytoč mého agenta

21:35 - 23:05

18 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190613
Osobností: 697975
Fotografií: 764479
Plakátů: 376885
Obsahů a biografií: 178373

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10