Duben
ohodnotit

A-Team

The A-Team

Další název:
A-Team; A-Team: Posledná misia (SK); A-Team: Poslední mise
Rok:
2010
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
17.6.2010
„Máte problém? Podvedli vás, okradli vás, ublížili vám? Najměte si A-Team! Nejsme žádný béčka.“

Komentáře k filmu A-Team

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
Nikotyna
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Tenhle film jsem navštívila   během filmové noci v Palace   cinemas. a překvapil mě   svojí vtipností. ;) akční   scénou. i hereckym výkonem.   Seriál neznám. takže s tím   to nemohu posoudit. ale film   se mi velice líbil. ;) 90%
sajnym
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Perfektní akční výplach   mozku. Úvodní scéna se   zachranářskou helikoptérou   a jejim přemetem znám jen u   leteckých modelů, ale této   scéně takový manévr velice   slušel. Ostatně herecký   výkon Sharltona (leteckého   magora) v celém filmu byl   prostě perfektní, který se   vyrovnal i výkonu ve filmu   District 9. Skvělá zábava,   skvělé scény, napětí,   překvapivé momenty atp. Po   dlohé době jsem konečně   viděl akčňák jako řemen.
BrainSick
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2010
Film u kterého   "vypnete" mozek a   necháváte se unášet akcí   za akcí ve stylu starých   akčních klasik, kde   gravitace a zákony fyziky   neznamenají vůbec nic ;)   ideální na večer po   rušném dnu na odpočinutí   vaší mysli ;) ;)
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2010
Vtipná akční popcornovka,   která vykradla seriál ze   zlatých osmedesátých a   napasovala ho do dnešní doby   a dnešních technických   možností.
Všichni   hrají přesně podle svého   typu, nic víc a nic míň, na   všech je vidět, jak si   práci na tomhle filmu   užívali - především L.   Neesonovi to čiší z očí.   Zloduchů je víc než dost,   akčního nářezu tak akorát   a vtipu také, nicméně nic   nového pod sluncem.
Měla jsem strach o   Murdocka, aby se z něj nestal   prototyp pitomce, protože to   on opravdu v seriálu nebyl,   naštěstí je jeho stylizace   přesně taková jakou bych   chtěla.
Občas jsem   měla dojem, že střihačovi   víc ujely nůžky, hlavně v   první scéně s helikoptérou   a pak s padajícími   kontejnery z lodi, to jsem   chvílemi fakt nestíhala,   naštěstí to nebyl takový   extrém jako u Prince z   Persie.
Závěrem - do   letního kina je A-Team dobře   namíchaný letní koktejl =   nejsou to žádná béčka:-)
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.7.2010
A-Team
Solidní akčnák, jaj to bylo   něco. Jako film mě rozhodně   pobavil to rozhodně a v   poslední době není k   vidění moc takovýhle   akčnáků, takže film se mi   líbil. Je jasný, že to   není žádná předělávka   seriálu, naopak je to takový   bonus k seriálu, a myslím,   že celkem povedený. Herecké   výkony paráda, ale velké   překvapení pro mě bylo   vidět Patricka Wilsona v roli   záporáka, ale rozhodně mu   to šlo:-) Pravda, béčka to   teda rozhodně nejsou.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.9.2013
Klasický seriál se mi vcelku   líbil, a tak jsem byl zvědav   na jeho zmodernizované   převyprávění. A byl jsem   vcelku nadšen. Vzniklo   akční, efektové, komiksově   laděné a značně rychlé   dílo, které klasice ostudu   určitě neudělá. Naopak,   vznese mu poctu, jakou si   rozhodně zaslouží. Rychlá   dechberoucí jízda nenechá   vydechnout. Akce střídá   akci ve zběsilém tempu   osvěžená humorem a   hláškami, které jakoby   všichni sypali z rukávu.   Digitální efekty jsou   povedené, ale toho se pomalu   ani nedá všimnout. To tempo   je opravdu zběsilé. Rychlá   kamera, k tomu rychlý střih   a divák s otevřenou pusou   pomalu nestačí sledovat   všechny ty události, které   jsou k nezastavení.   Popkornový zábavný   akčňák pro skalní   fanoušky seriálové klasiky,   který neurazí a který po   skončení příběhu nechá   běžného diváka   přikovaného k židli   přemýšlející o tom, co to   sakra bylo. Nabízí se   otázka, jestli to tvůrci s   efektama a s tempem krapet   nepřehnali. Asi ano, ale   pokud bude dílo viděno jako   komiks, proč ne.   Každopádně se jedná o   složitý film s jednoduchým   scénářem, který nedokáže   zaujmout všechny, ale to už   je takový úděl.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2013
Výborná oddechová zábava   pro mě docela   překvapení,žádný   známější akční herec a   je z toho slušná akční   podívaná plná humorných   dobrých scén.Komando   složené ze čtyř členů   které bere ty nej úkoly je   vtaženo do pasti a   odsouzeno.Po šesti   měsících se dostanou ven a   chystají se   pomstít.Výborné herecké   výkony,skvělé akční   scény,dobré hlášky a   dobré efekty,dobrá akční   komedie.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2012
Viděl bych to jako   oldschoolovou podívanou.Byl   jsem vyloženě rád z   hereckého obsazení (hlavně   Sharlto Copley je můj   oblíbenec a když se objevil   na plátně, byl jsem jeho   přítomností totálně   nadšený).Ostatní ale také   nezahálejí.Záporácká   postava mi nepřišla   zapamatováníhodná.Jessica   Biel vnesla do filmu další   sympatickou postavu, kterou   zvládá na jedničku.Akce je   místy sice přehnaná (scéna   s tankem padající volným   pádem, odstřelující rány   z kanónu..., no nwm).Jinak se   na to dívá pěkně a Joe   Carnahan si napravil reputaci,   kterou si pošramotil   předchozím snímkem.Akce mu   jde od ruky a producentské   zaštítění bratrů   Scottových titulu velice   napomáhá.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2011
vtipné hlášky
super akce se správnými   tvrďáky, co ví jak na   věc... nesnáším akční   filmy, tenhle mě potěšil.   Prakticky každá minuta byla   akčně využita. Nečekala   jsem, že se v takovém   žánru může objevit   Patrick, na druhou stranu na   Bradleyho nebo Liama to bylo   jako ušité. Prostě   správná parta bláznů.   Líbilo se mi to a vám taky,   o čemž svědčí hodnocení   tohoto snímku.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2014
A-Team
Nové spracovanie klasického   seriálu.Herecká štvorica   teda A-Team ma potešila.Akcia   je úderná a drsná.Príbeh   je čisto seriálový ako   jedna z epizod klasického   A-Teamu.Hlášky jednotlivých   členov týmu sú občas   vtipné a občas trápne.Smola   ale je že je to iba jeden   film.Keby to bol seriál   hodnotenie by bolo vyššie.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2010
Dobře udělaný akční film   - za posledních pár   měsíců jeden z mála, na   který se dá koukat, i když   je to předělávka - tak   povedená.
Naomi21
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.6.2010
Vážně nevím, co bych sem   psala, ale mám pořád   nutkavý pocit film   okomentovat. Zápletka a celý   děj může znít jako   ultrašílený béčkový   film, který chce vykrádat   původní seriál z   osmdesátek. Čtyři členové   elitního týmu jsou   nespravedlivě obviněni,   odsouzeni a posláni do   vězení, naštvou se, utečou   a ukážou těm ostatním zač   je toho loket. Jednoduché   jako facka. Už od začátku   se ale ukazuje, že tenhle   film se vůbec nebere   vážně, každý ze štábu   ví naprosto přesně, co   točí a podle toho se chová.   Úvodní titulkový nástup je   efektní, první akce   předznamenává všechny   další šílenosti čtveřice   elitních bláznů.
Filmu naprosto s   přehledem dominují hlavní   mužští představitelé a   všichni si náležitě své   role užívají. Liam Neeson   zapadl do své role Hannibala   Smithe se samozřejmostí   sobě vlastní, Bradley Cooper   trefil svou postavu Face s   klukovskou jistotou, 'Rampage'   Jackson a jeho BA je skvělý   jako pořízek, který se tak   trochu bojí létání a   sluší mu to i ve velmi   nenápadném přestrojení.   Svou šíleností ale všechny   přebíjí Sharlto Copley jako   pilot Murdoch - vidět tohohle   šílence jako pilota   vlastního letadla, pak   raději dobrovolně berete   padák, přitom ale všechny   sám přesvědčuje, že je   nejlepším pilotem na světě   - akorát má trošku ......   mno netradiční nápady. Pro   pány je zde přichystána   kapitánka(poté podporučice,   poručice...) s tváří   Jessicy Biel.
Takže   celý film je vlastně   smíchaná akce, šílená   akce, skvělí herci, hlášky   a jevilo by se to jako   nesourodý humbuk, ale jak   říkává plukovník Smith:   'I když může něco vypadat   jako náhoda, vždycky je to   součástí plánu.'
A   mě se tenhle plán líbil.
lucy.v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2019
Totální americká   zhovadilost, ale bavila jsem   se od začátku do konce.   Kromě vtipných scén je i   příběh zajímavý a plný   zvratů, líbí se mi v   určitých scénách to   dokonalé rozfazovani akce na   detaily. Super oddychovka, nic   na přemýšlení, ale super.   Jeden z mých oblíbených   oddychovek
maciii
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2011
Výborné akční dílko s   neotřepaným humorem a   supersympatickými charaktery,   které jsem si zamilovala do   jednoho. V té akci jsem se,   pravda, moc neorientovala a   vůbec byla místy dost   přitažená za vlasy, ale mě   to vlastně vůbec nevadilo.
Rollage
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2010
Jedním slovem: Nářez!
Po delší době   "akčňák" pěkně   ve stylu 80. Mozek vypnete,   užíváte si výbornou akci,   hláškami Vás kvarteto   zásobuje kadencí kulometu a   především - ani na vteřinu   se nenudíte. Co rozhodně   potěší (a není v této   kategorii vždy   samozřejmostí) jsou herecké   výkony všech   zúčastněných. No, už se   nemohu dočkat další   projekce!
čemelka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2011
Velmi zábavná oddychovka se   skvělým obzasením, Liam   Neeson je pohodář vždycky a   výbornej byl taky můj stále   oblíbenější Bradley   Cooper. Loni se roztrhl pytel   s podobnými týmovkami, ale   A-team byl pro mě nejlepší.   Svižná akce a vtipný   dialogy. Můžu jen   doporučit.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2020
Skvělý film plný   pitomostí, jak to mám rád.   Na konci i mé oblíbené   překvápko. Jenže také   postav jak na orloji, a   protože je ve filmu sem tam   chvíli hlucho, občas jsem   se v nich zamotal. Ale jinak   jsem se bavil, takže   sedmdesát.  
  
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.3.2015
Je vidět že film nestál   pár doláčů, ale celou dobu   jde o tisknutí peněz,   námět mohl být lepší, ale   zase lepší než plutonium a   uran apod. na což už jsem   alergickej.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.11.2013
Skupina amerických veteránů   je obviněna z činů proti   vlastní vládě, ačkoliv ho   nespáchali. Varianta na   americký seriál 30 let   starý - má smysl seriál a   film srovnávat? - Vietnam   nahradit Irákem, srovnáváte   nesrovnatelné.   Několikahodinový film   srovnávat s devadesáti   hodinovými díly? Přesto se   na film opakovaně podívám.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2011
Spíše než akční film šlo   dle mého o hláškovací   fantasmagorii... paradoxně se   mi ale přehnané scény a k   tomu přiřazené hlášky   celkem líbily. Děj celkem   předvídatelný a jasný, ale   velké plusy jsou vhodné   obsazení a scénář, k tomu   přidané slušné efekty a   akce. Hodnotím jako velmi   povedenou akční ptákovinku   pro večer kdy nevíte co si   pustit.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2011
A-Team vo forme
Tento film vo mne nevzbudzoval   velku doveru,ale nastastie som   sa mylil.Zabavna akcia /pasaz   s letiacim tankom bol riadny   ulet/,slusny humor a herecke   obsadenie /mimo Jessicy   Biel,ktora mi v tomto filme   nesadla,aj ked ozdobnu funkciu   plnila na vybornu :)/ davaju   vo vysledku snimok,ktory stoji   za sledovanie a zasluzi si   Vasu pozornost.Film   doporucujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.1.2011
A-Team
Poměrně dobrý akční film,   který sice nabídne parádně   energickou, efektní a   svěží akci, nicméně to   vše je docela nepřehledně   natočeno. To samé platí i o   ději, který mi přišel až   příliš zamotaný, jelikož   jsem se v něm ztrácel. Na   druhou stranu si myslím, že   má film celkem zajímavý   námět, který potěší   nejednoho diváka.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2019
A-Team mě hodně překvapil.   Moc jsem od toho nečekal, ale   opravdu jsem se u toho dobře   pobavil. Všude přítomný   humor, dobrá akce a film měl   neuvěřitelný švih.
Clockwork
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.7.2010
Johohooo, po delsi dobe zase   slusnejsi akcnacek.Ja se bavil   od zacatku az dokonce klidne   bych si nechal libit i   pokracovani.Ovsem z rukou   stejnech tvurcu !!!
reby
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2011
Pro mě to celkem ušlo, jenom   jsem si říkal jak zvládne   roli Quinton Ramone Jackson   který v moc filmech nehrál,   a měl nelehký úkol nahradit   Mr. T, zvládnul to dobře,   ale co si budem povídat Mr. T   je Mr. T, na toho nikdo nemá   :) Murdock taky dobrej,   oddychovka na večer
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Film, který má dvě fronty,   na jedné straně velká   kritika a na druhé fandové.   Přidám se spíše k   fanouškům. Je to akční   snímek, který měl být   především zábavný a také   byl. V hlavních rolích   střídal sympaťák   sympaťáka. Takže palec   nahoru.
VOIVOD
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.6.2011
ODDYCHOVKA
Moc hezky jsem se pobavil.   Výborné akční scény,   spousta výborných hlášek -   hlavně ty co týkaly   létání.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.6.2010
Jako mírně lepší průměr   hodnotím z pozice toho, že   jsem za tento film   neplatila..a beru ho jako   pilotní k seriálu. Protože   jinak..o-ou. I když jsou   vybraní prima herci, prostě   se nejedná o nic jiného než   sled přestřelek a určitý   děj, který by ale bylo   možno vtěsnat do   půlhodinky.
No, berme   to, jak to je - nenudila jsem   se, opravdu rychle to uteklo,   na "kluky" se taky   dalo dívat a nebylo to   úplně blbé - ale to je   úplně vše...nic víc   nečekejte.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2013
A-Team
Po seriálu z devadesátých   let, který je dnes   považován mnoha fanoušky za   klasiku, se rozhodli filmaři   vytěžit ještě nějaké   prachy a natočit   celovečerák. To samé   můžeme určitě čekat i   "MacGayvera",   "NightRidera" nebo   "Pobřežní   hlídky". Bylo by totiž   velmi divné, kdyby zrovna   tyto seriály remakaři   vynechali.
Nikdy jsem   nebyl fandou původního   A-Teamu, ale jako dítě,   jenž sledovalo televizi   zahlcenou těmito béčkami   jsem si živě dokázal   představit, jaké to asi tak   mohlo být. A filmaři The   A-Teamu z roku 2010 ze sebe   neudělali nějaké   profesionální šířiče   myšlenek, ne. Natočili to co   jsme chtěli. Úplně   béčkový film, ústřední   hrdinové jako největší   machýrci, akce ve stylu   osmdesátých a devadesátých   let (neprůstřelné,   neuvěřitelné, reálné tak   na jiné planetě s jinými   fyzikálními podmínkami) -   ale vše převedli do   dnešního stylu. Takže je to   rychlejší a navíc s efekty,   které můžeme u podobného   žánru čekat.
Moje   nejoblíbenější sekce byla,   když Hanniball vtloukal do   hlavy B. A.ovi, že Gándhí   ve skutečnosti nebyl takový   svatoušek a že by klidně   také někoho zabil, kdyby   musel...
decepticon
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.7.2012
Necakal som od toho nic a tiez   som v podstate nic nedostal.   Cele sa to tvari tak super   cool az je to trapne.
Hudba slusna ale tiez len   priemer. Efekty vacsinou dobre   ale napr:
Po technickej   stranke absolutne nezvladli   scenu s padajucimi kontajnermi   pri konci filmu - bola proste   totalne "umela".

/x2011/ cz dab SDI   Media 2010 [fs]
/11.7.12/ -=- [pip]
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.12.2013
Přijde mi to jako další   M:I. Excelentní triky, ale v   ději jsem se časem ztratil.   Akce, zejména rvačky,   sestříhány dost divoce,   nepřehledně. Mít to   jednodušší děj, jako   jednotlivá epizoda seriálu;   ne až tak   "rozmáchlé" triky,   možná bych dal víc.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.3.2012
Stálo mě nadlidské úsilí   dostat se přes 44 minutu a   netřást se přitom vzteky   nad čtyřkou prototypních   mamlasů - chytrákem,   krasavcem, debilem a obřím   černochem, bez kterých by to   akčně-béčkový svět mohl   rovnou zabalit a nad jejichž   chudobou ducha, slovní   zásobou i chlapáckými činy   - za všechny jmenujme   grilování steaků na   střelném prachu - se tají   dech, ovšem ten   zástavový..., ale byla jsem   statečná a vytrvala, už   proto, abych zvěděla důvod,   proč se takového projektu   musel zúčastnit Liam Neeson.   Po jeho kremaci vidím   možnost ve skutečnosti, že   po Leslie Nielsenovi už jenom   on má kůži z azbestu a   jazyk z baseta, faktem je, že   v tomto místě se karta   obrátila a dál už to bylo   jenom lepší - jenže, kdo mi   vrátí třičtvrtě hodiny   života, po kterou jsem   vyplavovala adrenalin bez boje   a útěku?
dreamerCZ
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.11.2019
Hvězdička za "Blumen   Group" :), hvězdička za   "Statečné srdce" a   hvězdička za v tip jak   přijde satan do baru. Jinak   je to nehorázná kravina na   entou.
Spousta   hektický akce, která je ale   právě tak hektická,   uřvaná a absurdní, že se   na to nedá moc koukat.
Střih tomu taky zrovna   neprospívá, což se   projevuje hlavně v   dialozích. Chvílema jakoby   ty jejich hlášky ani snad   nedávaly smysl a člověk si   nemůže pomoct, že jeden   mluví o voze a druhej o koze.   Možná, že než se to   setříhalo to smysl mělo,   ale výsledek je bída.
Jessica Biel a Bradley   Cooper, taky není dvakrát   super obsazení a Liam Neeson   žmoulající těma svýma   okousanýma paličkama   obrovský doutník, ve snaze   vypadat drsně, tak to je   úplně mimo mísu.
Prostě úplně   zbytečných 119 minut času.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43788minih43788Zombies (2006) 
Wicked Little Things n
minih58590minih58590Dál než se zdálo (2010) 
Going the Distance n
minih46228minih46228Maturitní ples (2008) 
Prom Night n
minih54604minih54604Já, padouch (2010) 
Despicable Me n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih43494minih43494Démon pomsty (2006) [TV film] 
Pumpkinhead: Ashes to Ashes n
minih55361minih55361Paranormal Activity (2007) 
Paranormal Activity n
minih60328minih60328Krvavý sníh (2008) 
Scarce n
minih44777minih44777Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video] 
Wrong Turn 2: Dead End n
minih56100minih56100Jak vycvičit draka (2010) 
How to Train Your Dragon n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

A-Team (1983) [TV seriál]

 A-Team (1983) [TV seriál]
A-Team n
The A-Team
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael O'Herlihy, Dennis Donnelly, Craig R. Baxley

(neoficiální pokračování)

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

06:00 - 06:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Skutečný neandertálec

06:00 - 06:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Monchhichi (2017) [TV seriál]

06:15 - 07:05

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:20 - 06:45

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190665
Osobností: 698158
Fotografií: 765151
Plakátů: 377311
Obsahů a biografií: 178486

Poslední komentáře

Táta Hyda (2000) [TV epizoda]

Táta Hyda
Hyde najde svého otce, ale   ten se k němu zprvu moc nemá   a ještě lundá. Fez se   snaží okouzlit ženy   poblíž sebe, ale moc to   nejde a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Ať žijí duchové! (1977)

Ať žijí duchové!
Tady je skoro zbytečné něco   komentovat, protože tahle   sedmdesatková klasika mluví   dosti jasně sama za sebe.   Chytrý základní dějový   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Trable prcka Binka (1994)

Trable prcka Binka
Tak tohle bylo za mě hodně   špatný. Nelogický,   patetický, přehnané a   přeplácané. Za celý film   dva okamžiky, kdy jsem se   zasmál (s více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Siréna od Mississippi (1969)

Siréna od Mississippi
Pro mě neobvyklí snímek z   Belmondem žádná vtipná   scéna,žádna bitka   ,akce,humor prostě nic jen   romantika a nudné pasáže na   druhou více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Michael Strogoff (1975) [TV seri...

Michael Strogoff
Hodně povedená historická   televizní minisérie   natočená v nezvykle široké   koprodukci podle verneovky,   která u nás není možná   tolik více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Patrick Drury

Drury Patrick

One Night in Rome

One Night in Rome
One Night in Rome

Sheila Burrell

Burrell Sheila

Advokát chudých

Advokát chudých

Brian Glover

Glover Brian

Ve spárech náhody (La griffe du hasard)

Ve spárech náhody
La griffe du hasard

Smrtelná dávka (LD50)

Smrtelná dávka
LD50

William Bukový

Bukový William

Pan profesor (Laurie and the Professor)

Pan profesor
Laurie and the Professor

Robert C. Jones

Jones Robert C.

Naposled navštívené:
Patrick Drury

Drury Patrick

One Night in Rome

One Night in Rome
One Night in Rome

Sheila Burrell

Burrell Sheila

Advokát chudých

Advokát chudých

Brian Glover

Glover Brian

Ve spárech náhody (La griffe du hasard)

Ve spárech náhody
La griffe du hasard

Smrtelná dávka (LD50)

Smrtelná dávka
LD50

William Bukový

Bukový William

Pan profesor (Laurie and the Professor)

Pan profesor
Laurie and the Professor

Robert C. Jones

Jones Robert C.