Duben
ohodnotit

Hledá se Nemo

Finding Nemo

Další název:
Hľadá sa Nemo (SK)
Rok:
2003
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
13.11.2003
„I s malou rybičkou mohou být velké problémy.“

Komentáře k filmu Hledá se Nemo

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 76
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Sice mi není deset, ale na   kreslený filmy si opravdu   potrpím! Když se tento film   objevil v kině, musela jsem   na něj hned jít! Dodnes toho   nelituji a z kina jsem si   přinesla hezký zážitek z   filmu! Určitě se na to   mrkněte!
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Nedokážu pochopit, že jsem   Hledá se Nemo ještě   neokomentovala - i přesto,   že jsem ho viděla již   několikrát, neztrácí malá   rybka nic ze své   přitažlivosti a z toho   kouzla, kterým mě chytila   již v první minutě.
Klasikou Pixaru je   výborná animace a také   příběh, který není   rozvleklý a rozplizlý, ale   má spád. Také časté   tlačení na city se zde   nakonec nekoná a v průběhu   celého filmu nám v   uměřených dávkách   servírují filmaři navíc i   vtípky...tak na co čekáte -   honem koukat!
pataamat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2009
Geniálne vymyslená   animačka, Marlin ako   ovdovelý otec sa stará o   svoje jediné dieťa , stará   sa až tak , že to malého   Nema otravyje , potom ho   chytí zubár a dá si ho do   akvária , a tak Marlin   podniká cestu napriek   oceánom , aby získal syna   späť , stretá pri tom mnoho   morských tvorov , ale hlavné   je , že sa nakoniec po seba   dostanú , a bude happy end .
Prasoid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.6.2008
Jeden z těch lepších   kreslených filmů poslední   doby, ne-li nejlepších.   Svižný děj, několik rovin   příběhu sbíhajících se   ve famózní zakončení,   emocionální náplň na   slušné úrovni. Člověk   opět vykreslen jako ta   největší bestie na světě.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Výborný animovaný film,   jeden z nejlepších co vůbec   jsou, Otec vychovává svého   syna sám ,bojí se širého   oceánu,ale po odnešení syna   Nema potápěčem vydá se na   nemilosrdnou cestu za   osvobozením
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2012
Zbožňuju Pixar. Ať   udělají jakýkoliv film,   nechybí v něm vždycky plno   zábavy s roztomilými   postavičkami jako v tomto   filmu. Zde mě ale nejvíce   zaujal příběh z vodní   říše plný dobrodružství   a roztomilých velkých i   menších rybek. Ty dodali   tomuto filmu největší   kouzlo.
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Další skvělý   "pixarovský"   animák. Možná by neškodilo   trochu více humoru ale i tak   nádherný film se skvělou   animací a spoustou   zajímavých   "postav".
Pixel116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Nejlepší kousek o Pixaru.   Příběh malého Nema,   jakožto rybičky klauna   očkatého, který neposlechne   svého otce, aby neplul daleko   od útesu a tam ho seberou   potápěči. Nema odvezou do   Sydney, dají do akvária, kde   potká nové kamarády. Jeho   otec se ho vydá hledat a po   cestě potká Dory, která   trpí sklerózou a ta ho   doprovází. Cestou narazí na   žraloky, další podmořské   ryby, které je budou chtít   sežrat, ale oni cestu   zvládnou a Nema nakonec   zachrání.
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Nejlepsi je Dory... s tou se   clovek nikdy nenudi... a taky   zraloci jsou k popukani, tata   je rozeny zachrance... pribeh   jak ma byt.... nejen pro deti
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2004
Dobrý, jinak už se to říct   nedá dobrá animace úžasně   udělané pohyby rybiček a   žraloků.
No proste   Walt Disnei
gorous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Pro děti i dospělé,ti   všichni budou s napětím   sledovat příběh rybky Nema   ,který svou zvědavostí se   dostane ze světa   podmořského do světa   lidského,a tatínek Marlin   jehož láska nutí svého   synka najít a zachránit   ,perfektí snímek,animace   ,scenerie,s úctou před   takovýmm dílem se dá pouze   smekat ocenění je mou   povinností.děkuji
Vídžej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2003
Stojí to za to
Víte co? Jestli Nemo   nedostane Alespoň jednoho   oscara tak snad pojedu do   států a .........vynadám   jim protože Pixar   opět(např. Příšerky   s.r.o.) dokázal, že jestli v   něčem nemá konkurenci, tak   je práce na filmu. Nikdy   jiný nic podobného   nedokázal a Disney asi pomalu   odchází do důchodu, i když   samozřejmě příběh je to   výborný, ale viděli jste ty   barvy? A četli jste o té   péči a vytrvalosti jakou   Pixar vynaložil, aby   nastudoval všechny ty pohyby   a vlastnosti a jiné podobné   blbinky, které jsou sice   blbinkami, ale dělají z Nema   jeden z nejlepších   animovaných (ne-li   všech)filmů, které kdy   vtrhli fo kin. Poklona až do   zemského jádra před tím,   co páni a samozřejmě dámy   z Pixaru dokázali.
scorpiontom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2009
Nádherná pohádka od Pixaru   pro celou rodinu.Animovaný   podmořský svět je   nádherný,vřele   doporučuji.Nej ryba je Dorys.
bouncer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2003
Hledá se Nemo
Jeden z nejlepších animáků   a určitě ten nejhezčí.   Počítačová animace studia   Pixar je prostě lahůdková.   Navíc příběh je chytrý a   udrží pozornost i jiného   než dětského diváka.   Nádherný podmořský svět,   do kterého se s radostí   ponoříte znovu a znovu. A ty   skvělé postavičky: želva   bourák, kterému je 150 a   říká samé dude, sweet,   awesome, cool nebo   vegetariánský bílý žralok   Bruce nebo rybička Dory   trpící ztrátou krátkodobé   paměti. prostě špičkový   film nejen pro celou rodinu   :-)
Elda1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2008
o pohádce
Tohle bude nejspíše   nejlepší animovaná pohádka   vůbec. Nechybí jí   vzrušení a o srandu taky   není nouze. :) Rozhodně   dávám 10 bodů a   DOPORUČUJI, jak pro malé tak   i velké diváky.
Nymeria
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2011
tak toto je strašne krásna   rozprávka pre deti i staršie   generácie :) rybyčka Dory tu   nemá absolútne žiadnu chybu   ;) je to milý, príjemný,   níčím neurážajúci   príbeh
Shadow
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2004
Do kina jsem šla s   očekáváním skvělého   filmu a mé očekávání   nebylo zadupáno do prachu,   právě naopak. Skvělé   animace, dobrá hudba a dobrý   příběh, který není jen o   únosu rybky, ale i konfliktu   rodičů a dětí. Nemůžu tu   nezapomenout zmínit se také   o postavách vykreslených   nejen jako animované   postavičky, ale tvorečky se   svými vlastními osudy.   Vzpomenu třeba   zapomínající rybku Dory,   žraloky-vegetariány, co se   chtějí s každou rybou   kamarádit, želvy, co milují   adrenalínové sporty a   další. Rozhodně není jen   pro děti.
Verik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2005
Malá rybka,velké starosti
Opravdu krásně stvořený   film z mořského   prostředí.Když sem jej   porvé viděla,připadalo   mi,že se celý děj   odehrává někde v   opravdovém moři.skvěle   zpracováno.
A   zaručuji vám,že smích taky   nebude chybět
ondrech
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2008
O dost povedenejsi,   propracovanejsi(jsou to sice   jen nakreslene figurky, ale   maji city, dusi, problemy   etc.) a sviznejsi, nez napr.   opevovany shrek.
kaylin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Moje nejoblíbenější   Pixarovka? Teď nevím, mám   dilema mezi Nemem a   Úžasňákovými,   superhrdinové mě prostě   dostali. Tak dobře, Nemo je   jedna z mých dvou   nejoblíbenějších Pixarovek   a prostě stojí za to.   Skvělý příběh, skvělé   postavičky a doslova   nádherná grafika. Ale co   jiného také čekat od   tohohle studiu, ještě mě   zatím nezklamalo.
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2004
Zase se jednou objevila   kvalitní podívaná v podobě   animované pohádky. Kouzelný   podmořský svět a skvělá   hudba dělá svoje.
Animace prožívá boom,   trh zaplavuje spousta   podobných filmů, ale Nemo se   mezi nimi neztratí =)
pizzzaro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2005
Nemo
Nejlepší animovaný film   všech dob! Úžasná   propracovaná grafika,   promyšlený a nápaditý   příběh, originální   sympatické postavy, skvělé   dialogy, ...roztomilé,   zábavné, napínavé,   vtipné, poučné,   ...dokonalé!!!
ane15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2008
animované filmy vždycky jen   potěší a tohle není   výjimka! Je to moc pěkný   příběh, nechybí vtípky a   hlavně to dobře dopadne!:-)   prostředí rybiček je   zajímavé, je to prostě   něco jiného než obvykle a   to je moc dobře!
xCindy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Animovaná klasika, která   byla na úplném počátku té   smrště animáčů. Skvělý   dabing Ivana Trojana láká   víc k české verzi než v   původním znění s titulky.   Dabing se opravdu výjimečně   povedl a stojí za to! Jinak k   filmu jako takovému není moc   co dodávat, jen kdo ještě   neviděl, tak má velké   mezery :-)
Peto508
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2008
rozprávka ako malá   rybka,prejde celý atlantik   aby našla svojho uneseného   syna ma nadchla.je to velmy   pekný animovaný film ktorý   ma dojal,je to zaťial   najlepší film štúdia   pixar.Ešťe raz animácia je   krásna.
popcorn_cola
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Oceán-miesto, kde to žije!
Krásne nakreslený a   dojímavo spracovaný animák   o hľadaní šťastia a   rodiny. Plus vydarené   hlášky, vtipné postavy a   neopakovateľná Dori:)
jirina
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
další velmi úspěšná   kreslená pohádka od Walta   Disneye. Skvělé dialogy,   vtipné průpovídky a hudba.   nejlepší pohádka   posledních let
Martin79proqavqis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2008
Ryba je přítel, ne žrádlo
Velice pěkný animák, u nás   podpořený vynikajícím   dabingem. Má to vtip, má to   šťávu... PIXAR FOREVER!
zuzcaj
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Hledá se Nemo je jedna z   nejkrásnějších kreslených   zahraničnich pohádek.   Spousta skvělých hlášek   jako "děěěkuujeeeme,   máš super přízvuk"   nebo "Nemo?Pěkný   jméno!" Skvělá grafika   i doprovodná hudba. Kdo   neviděl, musí litovat.   Opravdu je to sranda a   skvělá podívaná!
Fruiko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2003
Ať žije Nemo
Možná by se mohlo zdát, že   Hledá se Nemo po sérii   animovaných filmů, zapadne   do řady po pojmem další   animák. Ale můžu Vás   ujistit, že to se u tohodle   filmu nestane. Nemo totiž   všechny předchozí   "animáky"   překonává, a to na všech   frontách. Příběh je   promyšlen do nejemnějších   detailů, animace je   dokonalá, takže si rybičky   zamilujete. Vřele to můžu   doporučit všem fanouškům   animáků, ale i těm   ostatním.
tangorn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2003
to Vídžej
Film jednoznacne nema   konkurenciu v momentalnej   detskej animovanej tvorbe, ale   nie je pravda, ze Disney ide   do dochodku. Treba si dobre   pozriet titulky a zistis, ze   priatelov si drzim blizko a   nepriatelov este blizsie...   Disney je coproducent a len   tak lahko neumrie, jeho   metastazy su uz prilis   rozlezene :o)))
btw.   poklona Pixaru :o)
Usire
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Pěkná animace, krásný   příběh. Sice film   neobsahuje tak velké   množství vtipů jako jiné   anim. filmíky, avšak toto je   spíše rodinný film. Kdo u   anim. filmu hledá hezký   příběh, bude spokojen.
ak_im
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2006
O tomhle se už nedá říci   nic nového. Vše bylo   napsáno. To se prostě musí   vidět. Špičková animace,   skvělý dabing. Jedno   podívání nestačí...
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2010
Tak tenhle film je spíše   opravdu jen pro děti. Ale   celkem vtipná komedie od   Pixarů, která byla   povedená, ale ne až tak   moooc. Ale koukat se na to   rozhodně dá
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Tak jako musim rict,ze tato   pohadka me chytila hned ze   zacatku ani me k ni moje deti   nemuseli nutit.Takze   doporucuji vsemm.Trojan to   dooocela dost dobre namluvil
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Nemo je dle mého nejlepší   animák od Pixaru. Příběh o   otci Marlynu , který se   vydává nedalekou cestu   oceánem aby v něm našel   syna Nema je přijatelný   nejen pro dětí , ale i pro   dospělé . Animace   podmořského světa je   opravdu dokonalá . Má   oblíbená rybka je správně   praštšná Dory.
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.2.2012
Můj nejoblíbenější   animovaný film, který kdy   vzniknul ve studiu Pixar.   Nechybí mu obvyklý humor a   skvělý příběh. Hlavně   Dory a žralok jsou pro mě   největšími hvězdami filmu.   Zaslouženě obrovský hit.   Krásný příběh, dojemný,   zábavný, vtipný, najdeme tu   spoustu sympatických   postav... ( žraloci ).
Rodinná podívaná, jak   má být a se vším všudy.   Nádherná animace, krásné   podvodní prostředí. 90%,   něco málo chybí k   dokonalosti, ale každopádně   doporučuji...
Akana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.10.2010
Kouzelný film. Je tu humor,   který ocení dětský i   dospělý divák, přičemž   dospělák disponující   schopností dětského pohledu   na svět je samozřejmě ve   výhodě. Je tu krapet   poučení i sentimentu, jsou   tu ztřeštěné akční i   dojemné pasáže a spousta   zábavných postaviček z   podmořského světa. Skvělá   zábava.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Skvělý animovaný film,   prostředí snímku je skvěle   zpracováno. Příběh je   napínavý se šťastným   koncem.
caseyjones
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Pohadka o tom i jak mala rybka   muže dobít atlantik.Ooootec   jmenem Martyn žije se svym   synem Nemem v přibytku se   sasanek na koralovém   utesu.Maly Nemo chodí   poctivě do školy vyvadí   ruzne lumparny až se jednoho   dne rozhodne podívat se do   světa. A jak to dopadne tak   na to se podívejte sami.
Ingrid
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2007
Podvodní nádhera, které   bohužel chybí vyváženost -   forma převyšuje obsah. A   element, který mi vůbec   nesedl byla rybka Dory, já   bych s ní nevydržela plavat   ani dvě tempa:)
Strength
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Hledá se Nemo se opravdu   vydařil. Zpracování   naprosto fantastické, i když   musím uznat, že jsme ze   začátku měli trochu   problém s malou, která   ztrátu Nema oplakala, ale   nakonec to byla legrace.   Největší úspěch měla   Doris a posléze malé   želvičky. :-) Opravdu jedna   z lepších pohádek, která   se i v dnešní době velice   vydařila.
Brikca
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Skvělá animace, hudba,   pěkný a dost vtipný   příběh to dělá tento film   jedním z nejlepších   animáků vůbec.
Tink
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.8.2008
Jedna z mála hezkých   moderních pohádek. Trošku   praštěná Dory, starostlivý   Marlin a malý Nemo s   pubertálními manýry:) Je to   barevné, je to roztomilé,   dobrodružné a vtipné. Film   boduje právem u dětí i   dospělých. A Snad každý   už rybičce klaunu očkatému   v zoo, nebo v akváriu   neřekne jinak než Nemo:)
giggle
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.9.2010
První animák, co jsem   viděla a proto se pak začala   dívat i na další. Je   roztomilý a nádherně   barevný! Ani dabing mu   neubral na kvalitě.
Jekky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Hezká animovaná pohádka   krásně zpracovaná a   zároveň vás i pobaví   starostlivý otec a synek co   se snaží osvobodit
chipushit
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.5.2007
Krásný animovaný film.   Zajímavá zápletka, klasicky   končící happyendem.   Vynikající dialogy, krásné   prostředí oceánů, velmi   vhodné pro menší diváky,   kterým nenásilně   rozšíří vědomosti.   Prostředí zubařské   ordinace nemělo chybu.
Jen by mě zajímalo, jak   se obyvatelé akvária nakonec   dostali ze svých pytlíků:-)
danavyky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Krásně graficky zpracovanej   filmek s originálním   příběhem...Pobaví nejen   malí děti ale i dospělí   :).
A.d.i.s.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.6.2009
páradní animák, kterej   odstartoval mnoho dalších,   však už o dost slabších   kousků. Jak se z   jednoduchého příběhu dá   vytěžit mnoho, nejen pro   děti ale i pro dospělé   zážitek
Eisenhammer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Jeden z nejlepších   animovaných filmů. Plný   nádherných tvorečků z   moře, kteří prožívají   neuvěřitelná   dobrodružství. Velmi   poutavé vyprávění, které   zaujme snad všechni děti a   nejen je. Krásný příběh   otce a syna, jejich vztahu   mezi sebou. A hlavně -   šťastný konec.
kedar6
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Romantický kreslený   příběh, na němž je super   to, že jednotliví mořští   živočichové nejen   odpovídají těm skutečným,   ale dokonce se i tak chovají!   Klauni bydlí v sasance,   želvy cestují v mořském   proudu, krevetky čistí lidi   a podobně...no a samozřejmě   šťastný konec!
michaeljameson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Jedna z nejlepších   kreslených pohádek , která   do svého děje vtáhne   spoustu dětí , ale i hezkou   řádku dospělých . Má   příběh a ještě navíc   dokonalou animaci. Kéž by   takových pohádek bylo víc.   Asi nenajdete rybku s tak   veselým , upřímným ale i   za srdce drásajícím   smutným výrazem, který ná   Nemo.
jarek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Dokonalý (nejen obrazově)   podmořský svět, který si   užijí nejen děti, ale   možná ještě víc   dospělí. Hrnoucí se   příběh, chrlící nápad za   nápadem a často na ostří   morality, bez zakolísání   směřuje k očekávánému,   přesto však srdceberoucímu   finále. Naprostá bomba,   nutno vidět víckrát.
A pamatujte - ryba je   přítel....
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2018
povedená Pixarovka
Kouzelná (byť možná trochu   kýčovitá) animace   podmořského světa i jeho   obyvatel povyšuje tento,   příběhově vyloženě   dětský filmík, hned o   několik levelů. Roztomilým   rybičkám tu musí fandit   snad každý, bez rozdílu   věku, pohlaví i státní   příslušnosti. Opravdu   vtipná a zábavná pohádka!
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2017
Osvěžující animák   podpořený slušným českým   dabingem s jednodušším   příběhem, který stejně   divák nevnímá, protože o   ten až nějak nejde.   Důležitější je sledovat   podvodní a nadvodní svět a   holčičku v zubařské   ordinaci, která s kovovým   úsměvem vříská:   „Rybička spinká,   vstááávej,! která byla   naší noční můrou. Stejně   jako u ostatních pixarovek,   úspěch tkví hlavně v   detailech a v laskavém   humoru. Film už je na světě   taky pár let, nyní přišlo   jeho oživení, když se   hledá Dory a tak další   dorostlá generace může   objevit i Nema. Rozhodně   neprohloupí.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2004
Na americkou produkci nezvykle   vydařený animovaný rodinný   film, který mě svou kvalitou   docela překvapil.
dandysek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
hledá se nemo patří mezi   nejlepší animované   zahraniční filmy poslední   doby. skvělé animace,   napínavý a strhující   příběh, který plně   prožívají nejen děti, ale   i dospělí. milé   postavičky, jemný a velmi   příjemný humor krásně   vyvažuje tragično jednoho   malého života v obrovském   světě - obyčejný život   nema. moc pěkný film, který   naše rodina zkoukla už   několikrát - a to našemu   nejmladšímu členovi je   dvaadvacet ;-)
100000052556420
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2016
Hledá se Nemo
Povedený animák od   Pixaru.Nemo je ryba-klaun   očkatý,který se ztratí z   dohledu svého starostlivého   otce Marlina.Čeká ho veliké   dobrodružství.Chytí ho   totiž do sítě   rybáři.Marlin potkává ve   své cestě zapomětlivou rybu   Dory,která mu pomáhá v   cestě za najetím jeho   nezkušeného syna   Nema...Dávám 80 procent.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.8.2008
Viděla jsem ho snad stokrát   a klidně bych si to znovu   pustila!! Krásný   příběh,propletený   vtipem,úžasné 3D   zpracování. Něco tě žere,   žere ,žere?????!!!!!!!!!!   :-))
simca.talpi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Jsem fanynka animovaných   filmů a Hledá se Nemo mě   neklamal. Bláznivá ryba,   smutný otec, akce "jak   se dostat od zubaře" a   želví putvání patří mezi   mé oblíbené. Vtipné,   lehké. Potěší ty   nejmenší i ty největší. A   žralok vegetariám je k   sežrání.
suil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
U tohoto filmu jsem si jistá,   že naše dabovaná verze je o   moc lepší, Nemo tu tak   nádherně šišlá a koktá.   Jinak, co dodat, ustrašený   tatínek se při hledání   svého syna mění ve velkého   dobrodruha, potkává   žraloky, želvy a zápasí s   medůzami.
Berny.GB
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2007
Nemo.Určitě jedna z   lepších   "Pixarovek". Autoři   použili příběh,kdy otec   hledá ztraceného syna,který   většinou přinutí diváky   sledovat film až do konce i   když ví že všechno dopadne   happy endem.Příběh je   okořeněn zajímavými   zápletky otce na cestě do   Sydney,kde se nachází jeho   syn. Nejlepší částí filmu   je grafika.Nádherné záběry   z mořského života,jistě   ocení každý divák.
Bouvard
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2006
Velmi dobra pohadka pro   kazdeho, kvalitni pribeh a   vynikajici zpracovani.
vlcinek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Film jsme pořídili kvůli   dětem, ale teď se na něj   rádi díváme všichni (a   docela často). Animace je   skvělá, dabing vynikající.   Zbožňuju Dory a její   velrybštinu a také to, jak   neustále zaměňuje Nemovo   jméno. Akorát ten začátek   nás napoprvé odradil -   maminku sežere ryba a Nema   chytí potápěč...
romando
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Pekný rodinný film pre   mladších aj starších. Je   to taká príjemná oddychovka   na ktorej sa aj dobre   pobavíte.
Aravis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2004
Vivat Nemo!
Opravdu povedený animovaný   film. Nemo je   rybka-jedináček a má jen   otce, který o něj má   pořád starosti. Jednou se   Nemo ze vzdoru vydá na širé   moře, jenže tam ho zrovna   odchytí potapěči a   motorovým člunem odjedou.   Zoufalý Nemův otec se   vydává pomocí jediné   stopy, a to brýlí, které   potapěči ztratili, Nema   hledat. Na cestě se seznámí   se zapomnětlivou rybkou Dory   a spolu prožijí spoustu   dobrodružství. Nechybí   spousta napětí,   vtipu...stojí za to vidět!
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2018
Hledá se Nemo
Animovaný film, který zaujme   především hodně vydařenou   animací. Příběh mi   přišel spíše průměrný,   pohodový a nenáročný s   několika světlejšími   úsměvnými okamžiky. Film   je evidentně určen pro   mladší publikum, avšak   celkově se na něj dobře   dívá.
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Jeden z prvních   počítačovou animací   tvořených snímků   odehrávajících se pod   mořskou hladinou sice v   oblasti humoru ani zápletky   nepůsobí kdovíjak objevně,   má však sympatické hrdiny,   krásné grafické provedení   a velmi solidní atmosféru,   která vás udrží před   obrazovkami až do konce.   Doporučuji pro mladší   diváky, pro starší jsou   lepší například Auta nebo   Život brouka z téže dílny.   Před pár lety v kině to   bylo lepší.
Ivett
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.9.2007
Celkem slušný animák.   Krásně jsou zpracované   všechny ty rybky, útesy a   korály. To se hanit vážně   nedá. Co podle mě ale   chybí, je humor. Pixar se moc   spoléhá na roztomilost a   tím někdy zabíhá do   zbytečných útlocitných   výlevů. Trocha poťouchlého   humoru by neškodila. A ortel?   Není ztráta času se na Nema   dívat, kvality Doby ledové   však nedosahuje.
Lucka-V.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2009
Zábavná pohádka pro děti.   Má několik vtipných   okamžiků, ale to je asi tak   všechno. Občas je to až   příliš a opravdu je pro   děti.
geojezek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2015
Trosku ufnukane,
ale da se na to koukat.   "Ryba je kamos, ne   zradlo!" mi preslo do   krve. Celkove povedeny animak.   Samozrejme to opet upravuje   vztah otec-syn, se kterym maji   amici evidentne problem a dost   casto ho ve filmech pouzivaji.
Pardal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.10.2006
Pěkné animace, celkově   rozromilá pohádka s   pracovaným příběhem,   která malého diváka zcela   jistě pohltí, zdůrazňuji   však slovo malého, tento   animák je zcela určen pro   děti, takže v něm chybí   řada vtípku na které jsme   si u novějších titulů   zvykli, takže malej kluk z   Nema bude koulet očima ale vy   už tak štťasní z tohoto   titulu nebudete...
Grassazione
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Celkem vtipná, americká,   rodinná, animovaná komedie,   která však nemá v sobě nic   víc. Pouze další z řady   vtipných animáků bez   většího ducha...
daemonicky
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.12.2011
další animák
Já už ho našel   http://www.memecenter.com/fun/   106284/where-is-nemo . Celkem   o ničem film, trapné   charaktery. Grafika pěkná.
Boyolomouc
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Ach jo!
Zase jeden nudnej film pro   děti!Nějak mě tenhle film   odradil od dalších   podobných filmů!No   škoda,...Takové zmatené a   nezáživné!
Petrkey
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.12.2019
Nepříjemný, upištěný   dabing. Hudba a zvukové   efekty jako z televizních   reklam. Do toho každou   chvilku komerční   přestávka. Jestli je tohle   novodobá family zábava, tak   potěšpámbu. Děkuji,   nechci. Zlaté Manželství po   italsku. Tam dělali také   randál, ale alespoň byl   pěkný pohled na Sophii   Lorenovou.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih50304minih50304Pokoj 205 (2007) 
Kollegiet n
minih8063minih8063Hanba (1968) 
Skammen n
minih126146minih126146Druhý báječný hotel Marigold (2015) 
The Second Best Exotic Marigold Hotel n
minih33989minih33989Táta na plný úvazek (2004) 
Jersey Girl n
minih13062minih13062Můj táta hrdina (1994) 
My Father, the Hero n
minih28417minih28417Já, mé druhé já a Irena (2000) 
Me, Myself and Irene n
minih71928minih71928Havaj 5-0 (2010) [TV seriál] 
Hawaii Five-0 n
minih12030minih12030Marie Růžička (1995) [TV film] 
n
minih92467minih92467Farma (2012) [TV pořad] 
Farma n
minih36899minih36899Zákon přitažlivosti (2004) 
Laws of Attraction n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Hledá se Dory (2016)

 Hledá se Dory (2016)
Hledá se Dory n
Finding Dory
Žánr: animovaný / dobrodružný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Stanton, Vicky Jenson

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

10:05 - 10:35

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Největší apokalypsy dějin

10:20 - 11:15

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:25 - 10:40

69 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178348

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10