Duben
ohodnotit

Jádro

The Core

Rok:
2002
Délka:
135 minut
Premiéra v ČR:
12.6.2003
„Jediná cesta ven vede dovnitř“

Komentáře k filmu Jádro

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 40
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.1.2011
Některé efekty uspokojivé   (tavící se most /88/.   Předtím zničení Říma.   Myslím, že dlouhá stopáž   byla spíše na škodu, nežli   k užitku. Navíc má film   velmi dlouhý a ukecaný   začátek. Efektů poskrovnu,   ale ani jsem jich moc   nečekal. Hodnoceno jako   podprůměrný snímek se   slabými efekty a slabým   dějem. ???????? 080126   12057/12545
Erkul
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.5.2013
Toto sci-fi ma mnoho slabých   míst, která jsou zaplněna   bezbřehou fantazií   filmových tvůrců. Místy je   oživena dějem, ve kterém   zajiskří trocha lépe   vykreslených postav, ale   celou svou zmateční teorií   o prorážení cesty ke   středu zeměkoule, to je   jakési symbolické   ohlášení konce sci-fi   jehož tématem je vše, co se   týká naší zeměkoule.
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2008
Byl to celkem zajímavý film   o lidech, kteří byli   vysláni do jádra země, aby   ho opět roztočili.   Netočící se jádro totiž   způsobilo, že ptáci byli   dezorientovaní a naráželi   do věcí. To bylo   nebezpečné pro občany a tak   vyslali posádku   "čehosi" do jádra   země. Posádka zjistila, že   jádro má jinou hustotu, než   jakou počítali a že by   potřebovali více materiálu   na jeho roztočení. Měli ale   v záloze další plán.   Rozčtvrtit svou loď na   monočlánky. Zde zahyne   většina posádky toho   "čehosi" a zpět na   povrch země se jim podaří   na poslední chvíli. Díky   zpěvu velryb je najde   posádka lodi, která se je   vydala hledat. Avšak až po   dvou dnech je najdou.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2007
Film, kde se spojili výborní   herci, dobré trikové efekty   a hlavně také myšlenka.   Přes nevyrovnané tempo,   vždy zcela skvělé dialogy a   (ano, to bolí nejvíc)   technické nelogičnosti,   nedovolil režisér filmu   odchýlit se od hlavní   myšlenky, což ho   zachránilo.
Vzniklo   tedy poměrně kompaktní   dílo, odehrávající se   převážně v malém   uzavřeném prostředí,   které na hlavní protagonisty   klade vysoké nároky na   jejich herecké schopnosti.   Přestože děj je   předvídatelný, stojí   jádro za zhlédnutí, a když   v tom nebudeme moc šťourat,   je to příjemná romantika na   pozadí zničení života na   Zemi...
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.7.2006
Další z mnoha filmů, kde   hrdinní američtí odborníci   zachraňují lidstvo před   zkázou. Měli by být   odborníky, ale často se   vyjadřují velice hloupě. Je   to samozřejmě mířeno na   zámořské publikum. Ten film   je hloupý. Sice plný   obdivuhodných zvláštních   efektů, ale hloupý. Jeho   sledování je ztrátou času.
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.4.2015
Hrozeb z vesmíru už tu bylo   více než dost, tak co kdyby   se pro jednou změnil směr.   Ano, hrozba z vnitra Země.   Nic proti žánru sci-fi   (science & fiction - věda   & výmysl), ale přeci jen   čeho je moc, toho je až   příliš. Příběh je   odvyprávěn zcela přesně   dle šablony právě z oněch   předchozích katastrofických   snímků. Fyzikální zákony   tu dostali tak pořádně   přes papulu, že by tento   předmět mohli na školách   okamžitě zrušit. Jedna   nelogičnost střídá druhou   a divák, který má všech   pět pohromadě, nestačí   žasnout, co všechno dokázal   scénárista vyplodit. Ani ty   speciální efekty nejsou   zrovna na přijatelné   úrovni. Koncept tohoto   počinu byl asi myšlen   dobře, ale tak ohromná   těžkopádnost překonala   mnohé. Snímek opravdu jen   pro zaryté fanoušky.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2009
Tak poprvé někdo natočil   něco s podobnou tématikou.Je   to něco jako Cesta do středu   země,ale v mnohem   pozdějším čase.Herecke   obsazení je tady hodně   hvězdné.Efekty a triky jsou   výborně udělané a taky   film má docela hlavu a   patu.Kdo neviděl......tomu   doporučuju.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.7.2012
katastrofické sci fi filmy   mám vcelku rád, ale tohle   bylo tak šíleně kýčovité   s hloupým příběhem, že   už se na to v životě   nepodívám
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.9.2009
Celkem jednoduchý příběh o   záchraně naší Země,   které se nechce točit   zemské jádro o to horší   bylo film přenést na   filmová plátna a to si   myslím, že se díky   digitálním efektům   filmařům povedlo a k tomu i   zajímavé hlavní obsazení .
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2014
Nějakej smysl, realitu či   dokonce logiku, zde   nehledejme. U tohoto žánru,   jde vždy v prvé řadě o   pořádnou porci napětí a co   nejvíce komplikací,   problémů či situací,   které hlavním hrdinům   pořádně zkomplikují šanci   na úspěch. K tomu připojme   několik dojemných scén,   dobrej scénář a slušné   herecké výkony. Tohle vše   ve filmu bylo a tím se také   kvalitou nijak neliší od   svých katastrofických, ale   úspěšnějších kolegů. V   tomto žánru jsou sice   lepší filmy, ale taky mnohem   a mnohem horší. Já snímek   ,,jádro,, řadim do velmi   slušného   nadprůměru--->80%
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.9.2013
Zastavení otáčení   zemského jádra znamená   vyslat expedici, která tento   pohyb znovu zařídí. Je   netypické, že většina   hlavních hrdinů zahyne, ale   všechno jako vždy dobře   dopadne a svět je opět   zachráněn.
lucymat
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.9.2010
Perfektní začátek nakonec   úplně zazdila půle a   závěr filmu. Zajímavé   téma samo o sobě prostě   celý celovečerák neutáhne.   Velké mínus je grafika (ať   už rotujícího kovového   monstra, nebo vybuchujících   měst). Brzy se to okouká a   divák se začne nudit.
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.4.2019
Na vlně Drtivého dopadu a   Armageddonu vzniklo i Jádro.   Je to sice faktická blbost,   ale film má celkem spád a   napětí. A to katastrofické   filmy vyžadují. Takže   určitě ve svém žánru   slušný film.
Akana
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.2.2010
Ve snaze natočit další   katastrofický trhák typu   Armageddonu se tentokrát   zašlo příliš daleko. Parta   neohrožených hrdinů   (přežijí samozřejmě jen   dva hlavní - on a ona) si to   ve velkém vrtáku šine skrz   zeměkouli roztočit jako   káču zemské jádro. Jejich   obětavý plán kromě   extrémních podmínek   ohrožuje pochopitelně i   zabedněnost šéfů na   povrchu, ale i tam mají   svého člověka, který v   poslední chvíli situaci   zachrání (velmi povědomé).   Následuje úspěšné   splnění mise, beznadějná   situace zbytku posádky,   rozsvícená žárovka nad   hlavou hlavního hrdiny a   happyend. Krátce: úhledně   vyplněná šablona   okořeněná spoustou   logických úletů. Nebo taky   fyzikova noční můra. Ale   abych taky něco pochválil:   katastrofické scény z   povrchu jsou natočené velmi   efektně a ústřední dvojice   obsazena kvalitně i když   bych hlavně Hilary Swank   radši viděl předvádět   své kvality v úplně jiném   typu filmu.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.10.2011
Další z rádoby sci-fi   filmů založených na   poněkud stupidní zápletce.   Nicméně pokud dokážete   vypnout mozek tak se na to i   celkem koukat dá.
kali.4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.1.2008
Ptákovina podobná   Armageddonu, tentokrát se ale   „letí“ opačným směrem.   Oproti Bayovu opusu navíc   levnější, hůře řemeslně   zvládnuté a víc   neoriginální, neboť zde se   kupí klišé na klišé. Na   druhou stranu skutečnosti,   že se mise neúčastní   nějací těžaři, ale   vědci, a že jsem téměř   neslyšel výrazy „Spojené   státy“ a „záchrana   světa“, jsou pro mne   potěšující. Jinak opravdu   solidní herecké obsazení,   občasný humor, docela   pěkné efekty a závěrečný   song od 30 Seconds to Mars   činí film nejen   snesitelným, ale sem tam i   zábavným.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.2.2009
Jádro je kvalitní klasický   katastrofický film. Jeho   příběh je výborně   napsaný, nesmíte ho brát   příliš vážně, naopak je   příjemně odlehčený.
Mezi nejlepší scény   patří ta, kde se hlavní   hrdinové dovídají o plánu   Osud a kdo vlastně zavinil   zastavení jádra.
Řešení problémů jsou   často postavena na fyzice,   věřím, že v tomto ohledu   byli tvůrci snad i   přírodovědně věrní,   znalec nejsem. Teorii, zda se   jádro mohlo zastavit a tak,   prostě neřeším, to je   příběhový základ; jde   spíš o to aby se autoři   aspoň zhruba drželi   fyzikálních zákonů na   úrovni odborné střední   školy.
Konec se mi   taky líbil, dobré konce mám   rád a zde odpovídal klasice   žánru katastrofického   filmu. Úplný závěr, kdy   sympatický počítačový   potrhlec zvaný Krysa rozešle   informace o tom, co se stalo   všem světovým tiskovým   agenturám podpořil   politicko-společenskou   myšlenku filmu a jeho   optimistické vyznění.
No a herci taky dobří,   takže v důsledku Jádro   muselo dostat 10/10; nemám   důvod mu to nedat.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.12.2015
Hrozna bejkarna
Tohle je aspon   "efko". Mizerny dej,   nepresvedcive vykony, mizerne   efekty a predevsim naprosta   pitomost. Videl jsem jednou a   stacilo.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2011
Na cestě do vnitra země   .Chytré hlavy z celého   světa se spojí pro jeden   účel záchránit zemi.Opět   roztočit zemské jádro v   tomto filmu žádný   problém.Jen mi chybělo   trochu lepší herecké   obsazení.
legenda
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.8.2006
nie, nie a ešte raz nie...
Gratulujem američanom, znovu   sa im podaril husársky   kúsok, natočili totiž   katastrofický film o možnom   zničení planéty. Áno,   jedná sa o katastrofický   film alebo lepšie povedané o   katastrofu filmového   priemyslu a zároveň film,   ktorý ničí dobrý vkus   nevinných divákov, ktorí sa   chcú pobaviť, a ktorí od   filmu očakávajú viac, ako   im môže ponúknuť. Tento   film patrí do C-čkovej   kategórie. Prakticky   nenachádzam nič, čo by sa   mi na filme páčilo, vrátane   nenápaditej výpravy,   ošúchanej témy zničenia   Zeme a hrdinov z NASA, ktorí   ju zachránia. Film je od   úvodu až po záver   nereálny, čo by mi však až   tak nevadilo (veľa filmov   postradá reálnosť), vadila   mi však nedokonalosť   výpravy, kamery a prepáčte,   ale výkony hercov boli tiež   na slabej úrovni...
Oľutoval som, že som si   film pozrel, neurobte prosím   rovnakú chybu...
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Skvěle udělaný film o   cestě do středu země, teda   skoro. Nápad a zpracování o   znovuroztočení zemského   jádra, po nevydařeném   pokusu... jde to.
meduska
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.8.2011
Je to s odpuštěním pitomina   s trochou dobrých efektů,   toť vše. Natočit   fyzikálně a vědecky   totálně nesmyslnou   zápletku na zblbnutí, to   umí američani dobře.
gorous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Po Armaggedonu,další   špičkový velkofilm o   začínající zkáze našeho   světa,kdy se přestane točit   zemské jádro a všichni jsme   v ohrožení života,musí   býti povoláni špičkoví   vědci,jenž musí vytvořit   přístroj,loď,která se   dostane s nákladem bomb až k   zemskému jádru,aby naši   zeměkouli opět přivedli k   životu.Tento   scifi,katasrofický film je   naučnou cestou poznání   naší zeměkoule a s herci   jako je Aaron Eckrhart,Hilary   Swank,Delroy Lindo atd.je   jedinečnou podívanou plnou   vzrušení,strachu,dobrodružs   tví.
cragel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.2.2010
Jádro
Průměrný katastrofický   film.Příběh byl ve svém   druhu jeden z nejlepších,   ale režie ani herecké   výkony nestály za   nic.Pohodovka na večer když   není na co se dívat.
AcidBurn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.4.2006
Kojotina
Tento film má sice úžasné   efekty, ale příběh nic moc,   snaha o realističnost zde   zcela absentuje - ono totiž   uchladit plášť lodi   tekutým dusíkem o teplotě -   200 C před vnější teplotou   + 9000 C vyžaduje opravdu   hodně odvahy. Nemluvě o   absolutní nule. No ale   hlavně že nás   žáruvzdorní geonauti   zachránili...ne, pokud chcete   kvalitní sci-fi, tak si   pusťte třeba Solaris nebo   Vesmírnou Odysseu.
Alix
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.6.2010
A mně se to líbilo.   Neřeším, jestli to je, nebo   není možné, nejsem fyzik,   ale jen divák, který se chce   pobavit. Efekty pěkné,   napětí tam bylo dost, sice   bylo jasné, kdo asi přežije   a že zase bude happy end, ale   já jsem byla spokojená.   Myslím, že film ani větší   ambice neměl a příznivců   si jistě našel dost.
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2008
A ono to není vůbec blbé...   snad fantasmagorické,   přehnané, naivní, ale při   tom všem zábavné a prosté   odpudivých nacionalistých   konotací některých   žánrových souputníků.   Fyzik zřejmě při   sledování za vlasy   přitažené zápletky   kolabuje, logika podřimuje,   ale napětí to má, herecké   výkony "se dají",   triky jsou příšerně   umělé, nicméně k   papundeklové estetice Jádra   docela sedí. Rozhodně   kvalitnější katastrofický   film než Den poté či   Armageddon. Alespoň si to   nehraje na velké krásné Á,   ale snaží se to jen a jen   pobavit, což se do důsledku   vzato při nízkých   očekáváních docela dobře   daří.
martas_v
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Jestli se chcete oderagovat a   vypnout mozek, tak je to   dobrý film. Ale jestli v tom   hledáte logiku a zkutečnost,   tak je to dobrý vtip. Triky   jsou na dobré úrovni, herci   se ani moc nesnaží, kamera a   réžie ujde. Na jedno   zkouknutí a dost.
foxx
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.12.2007
Já osobně jsem se musel   hodně dlouho přemlouvat,   abych tento film alespoň   průměrně ohodnotil. I když   jsem divák poměrně   nenáročný, spektrum   žánrů mám opravdu   široké. Jsem taky divák   poměrně tolerantní a mám   moc rád americkou   kinematografii. Přes tohle   všechno jsem byl docela   zklamán. Nereálný děj,   nereálné a nevěrohodné   ztvárnění a sekvence,   které dokáže degradovat   divák - laik, natož   například divák vědec -   geofyzik, kterého tenhle   snímek nedokáže ani urazit,   maximálně tak rozesmát.   Nechci kritizovat a hanět   někoho, kdo tohle natočil.   Sám bych to totiž nikdy   nedokázal, natož lépe.   Viděl jsem však nedávno   snímek SUNSHINE a ten se s   JÁDREM rozhodně srovnávat   nedá.
J-CoB
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.1.2009
katastrofický film který   určtiě stojí za shlédnuti   pokud člověk přehlédne   nějaké technické nesmysli   tak určitě nebude zklamaný   tím, že ztrávil u toho to   filmu čas.
fifoml
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.2.2005
Moc naivni americky film.   Jasne treba to brat jak film   ale ja se na to nemohl divat.   Je to blbost. I jak film tak i   dej filmu.
weitinger
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.1.2008
Jakýsi holywoodský   scénárista byl na   odstranění žlučníkových   kamenů a dostal fantastický   nápad stvořit DÍLO o konci   světa... a jak ho zase, už   pokolikáté, skvělí   američané spasí.
Rozhodně se nejedná o   katastrofický film, ale o   katastrofální hloupost. Ač   mám sci-fi v oblibě,   narůstá v tomhle žánru   počet sraček geometrickou   řadou. Tahle je po Válce   světů další v pořadí a   nedovedu s představit, koho   to může zaujmout. Snad ani   malé kluky, i když je fakt,   že možná ani neznají   Zemanovu klasiku. V této   proslavené kategorii platilo   nepsané pravidlo, že se   filmaři drželi aspoň   náznakově fyziky a   podobných vědních oborů,   to dnes neplatí, jaksi na to   rezignovali. Stačil by pouhý   selský rozum a nemohli   sesmolit takovou kopu   blábolů a nesmyslů.
Tenhle názor neberte s   rezervou, fakt jsem se   rozčílil.
Hellish_Satanica
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2006
Film jsem shlédla, protože   mám velmi ráda sci-fi a   námět mi přišel   zajímavý, i když dost   naivní. A naivní mi film   připadal i po shlédnutí,   čímž ale nemyslím, že byl   vyloženě špatný, jen nelze   brát příliš vážně. Je   to typ filmu, na který se   podíváte jednou, ale   nejspíš se k němu už   nevrátíte. První co vás   napadne - no holt Američani   :-) Přijde mi to jako   typická oslava Ameriky -   prostě celý svět na ně   útočí, příroda je proti   nim a oni jsou spasitelé   lidstva, kteří dokážou   zkázu zastavit. Je to asi už   jejich mentalita, a proto   některé ty filmy takto   vypadají. Možná kdyby   zvolili trošku jiné   zpracování, mohl ten film   být skvělý.
IGCONEK
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Geofyzik Dr. Josh Keyes   objevil strašlivou   skutečnost - zemské jádro   se přestalo otáčet.   Elektromagnetické pole   planety slábne a Země bude   zničena během několika   měsíců.

Existuje jediná naděje -   poslat Keyese a elitní tým   vědců ve speciální   raketě, která pronikne až   do nitra Země. Osud lidstva   je v ohrožení a posádka   vědců musí udělat   nemyslitelné - odpálit   jadernou explozi a znovu   aktivovat zemské jádro.

Hilary Swank v   čele hvězdného obsazení na   vzrušující cestě, která   vás zavede přímo   doprostřed jedinečného   filmového dobrodružství.
muad
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.6.2007
core panic
Bůh žehnej všem, co nemají   trochen vkusu, jinak by se po   tomhle filmu slehla zem. Jde   opravdu o katastrofální   případ. Amíci nenašli nic   nového, tak chytli   osvědčené tema konce světa   a jediné vlády, která to   dokáže změnit.Ou my   hero!!Zablokujem internet s   pomocí všemocného hackera,   vystřelíme loď do jádra   země a ať už konec světa   vyvolala jakákoli činost   .... všechno určitě dá   dopořádků pár výbuchů   atomovek. Co dodat: jestli s   tímhle názorem souhlasí   většina Američanů, ámen s   náma.
dravgunov
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2004
Sice trochu naivní, ale   celkem povedenej film. SF   patří k mojí   nejoblíbenější tématice a   neustále sledovat přílivy   vetřelců, cestování do   bud. a min. (a další   témata) mě už fakt nebaví.   Tady se to snažili alespoň   něco trochu změnit.
nobunaga
Hodnocení:
Přidáno: 16.11.2009
Pokud si člověk odmyslí   kopec fyzikálních nesmyslů,   tak je to docela napínavý   film. Nejvíc mě popudilo jak   dr. Brazzelton vystupuje do   žáru 5000°C v obleku který   vydrží 2500. To jako by šel   nahý do vysoké pece =   shořel by jako papír během   sekund. Hillary Swank je jako   vždy k nakousnutí.
Maeglin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.2.2004
Další Sci-fi blbost.
Tak na film jsem šel do kina,   bez toho abych o něm něco   věděl. Prvních asi 15 minut   bylo zajimavých, jaké dopady   by mělo, kdyby se jádro   země přestalo   "výřit". Byl jsem   filmem nadšen. Přistání   raketoplánu v kanálu pro   vodu, zmatení holubi,   všechno fajn, ale pak film   zprasili takovou kravinou,   udělají loď, která si bude   prořezávat cestu do středu   a tam odpálí bomby a ještě   k tomu se s ní nic nestane,   no to si snad dělají srandu.   Mám rad sci-fi, ale všechno   má své hranice.
Pejsek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Řekl bych že je to povedený   film na odreagování. Když   už vím o čem to je, rád se   k němu vracím. Je to sci-fi   v podání US, proto nelze   očekávat, že se s něčím   podobným setkáme v realitě.   Zastavit jádro planety a   následně ho pak roztočit   lodí, která zajede až k   jádru skoro jako po másle.
Ereto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2008
pre tych co sa nevyznaju
takze tento film je zalozeny   na najnovsich poznatkach je to   moznne ze sa jadro prestane   otacat defakto to sa stalo na   marse a preto vyzera tak ako   vyzera samozrejme niektore   veci su vymyslene ale je to   zalozene na realite !!!!!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih100915minih100915Grázlové z vidlákova (2012) 
The Baytown Outlaws n
minih49074minih49074Posedlá (2009) 
Obsessed n
minih46984minih46984Zlaté rybičky (1979) [TV inscenace] 
Zlaté rybičky n
minih100687minih100687Cizí lidé (1983) [TV inscenace] 
Cizí lidé n
minih41960minih41960World Trade Center (2006) 
World Trade Center n
minih3698minih3698Bažina (2006) 
The Marsh n
minih28774minih28774Mystery, Aljaška (1999) 
Mystery Alaska n
minih115368minih115368EXODUS: Bohové a králové (2014) [2k digital] 
Exodus: Gods and Kings n
minih28460minih28460Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko (2001) 
Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko n
minih34108minih34108Vaterland - Lovecký deník (2004) 
n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

32 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Zajímavosti z regionů

19:20 - 19:50

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190633
Osobností: 698054
Fotografií: 764612
Plakátů: 377055
Obsahů a biografií: 178420

Poslední komentáře

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den poté (2000) [TV epizoda]

Den poté
Eric se konečně dočká a   má sex s Donnou, ale každej   kvalitu sexu vidí jinak a   různě o ní mluví. Celkově   slušný díl, vícero   vtipných seků a hlášek -   70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
Další z nekonečné řady   variací na oblíbené téma   jak nejlépe natočit film,   který bude technicky co   nejhorší, bude mít co   nestupidnější více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Abigail (2024)

Další

Abigail
z produktů, které slučují   horor s kriminálkou.   Přestože sleduje ne tak   úplně originální linku, je   profesionálně spolehlivě   rozveden více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 9 / 10

Válka policajtů (2024)

Válka policajtů
Vypadalo to jako kopie   italského filmu o mafii ale   tady to znechutili tím že   tam chalastali jak o   život,což mě nijak nebavilo   jestli více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10