Duben
ohodnotit

Lovci pokladů: Kniha tajemství

National Treasure: The Book of Secrets

Další název:
National Treasure 2: Book of Secrets; National Treasure 2; Lovci pokladů 2; Das Vermächtnis des geheimen Buches
Rok:
2007
Délka:
124 minut
Premiéra v ČR:
14.2.2008
„Snaží se odhalit pravdu o smrti Abrahama Lincolna...“

Komentáře k filmu Lovci pokladů: Kniha tajemství

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.1.2020
Pokračování úspěšného   filmu, které má stejně   slušný scénář bohatou   výpravu, spoustu dobře   natočených akčních   sekvencí a dokonce ještě o   trochu slavnější hereckou   sestavu v níž sice chybí   Christopher Plummer ale k   vidění jsou navíc Ed Harris   či Helen Mirren. Přesto je   výsledek o trochu slabší   než první o tři roky   starší díl. Na filmu je   zřetelné, že vznikl jen   kvůli komerčnímu úspěchu   původního projektu aby   vydělal další hromadu   peněz. Má být ještě   bombastičtější ještě   akčnější a ještě....   jenže rabování v   Kongresové knihovně, Bílém   domě a dokonce i v   Buckinghamském paláci je   podle mě přece jen už   trochu přes čáru a za   hranicí vkusu.
SvoKar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2010
Podle mě lepší než   jednička, hlavně ty někdy   vážné, někdy hrané   rozmíšky mezi ústřední   dvojicí. I vztah mezi rodiči   je dobře zahraný.
Potěšil mě dabing   Abigail, lepší než v   jedničce, na Harrise se ale   podle mě Brousek moc nehodí   - ale mohlo to být i horší.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.5.2015
Podle mého to hodně ztratilo   dynamiku z prvního filmu.   Nesmysly mi u těchto druhů   filmů až tak nevadí (jinak   bych se na ně nemohl dívat),   takže je do hodnocení nějak   moc nezapočítávám. Ovšem   i zde by při některých   „dedukcích“ Sherlock   Holmes zelenal závistí.   Navíc nevím, proč se zde   neustále omílala dokolečka   dokola prastará věc o zradě   a cti nějakého prapředka a   současných potomků. To si   mohli strčit někam.   Naštěstí to závěr v   podzemí jakž takž vše   srovná do hladiny   hodnotitelnosti mírného   nadprůměru.2015051011236/109   26
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2013
Zábavné od počátku až   dokonce. Cage výborný. Velmi   jsem byl překvapen jak je   všestranný, samozřejmě s   mírnou ironií, dokonce bez   větších problémů unese   prezidenta spojených států,   tedy USA. Chápavost pana   prezidenta i po únosu je   naprosto epochální, dokonce   se baví a bere vše s   humorem. Co by asi dělal   náš hlava státu v takové   situaci? Takže takřka vše   se dále vyvíjí v akcích,   ale se skvělým výsledkem.   Výborná zábava. Skvělé.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2008
je to prostě to stejné jako   v jedničce, jen s trochu   obměněným příběhem.   Pokud jsem tedy dala prvnímu   dílu bodů 9, musím nyní   jeden ubrat, protože i   přesto, že konečně   dostává prostor Gatesova   matka a je řešena i krize   mezi Benem a Abigail, ten   příběh se nikam neposunul.   Je naopak spíše ještě   více šabloidní. Přestože   vymyšlený dobře, dalo by se   říct Toto už tu bylo. Ani   hlavní záporák není tak   charismatický jako Sean Bean,   což však je spíše rolí,   než že by na to Ed Harris   neměl herecky. Jednou větou:   rodinný dobrodružný film se   střípky komedie - neurazí,   nenadchne.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2022
Druhý díl pokračuje ve   stejné linii jako první   díl. Je to rychlé, chytré,   akční a s hepáčem,   hláškující a zábavné.   Intelektuální dílo hledat   netřeba, obsazení slušné,   klidně víckrát.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
National Treasure: The Book of Secrets
Není divu, že Lovci pokladů   se dočkali svého druhého   pokračování. Opět se   setkáváme s trojicí -   Gates, Chase, Poole k tomu   přidejme Jona Voighta v roli   otce a Helen Mirren v roli   matky. Tahle dvojce by si   zasloužila vlastní film,   jejich popichování bylo   vtipné a tak zastínilo vtip   Rileyho. Já osobně tenhle   druhý díl považuji za   stejně dobrý jako ten   první. Tentokrát nesledujeme   hon za pokladem, nýbrž cestu   za očištěním jména svého   předka. Vynikající   dobrodružný film, i když   pár nesmyslů se tady najde.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.9.2016
Ukecanější než první   díl, oceňuji některé   hlášky a humorné momenty,   ale jinak téměř to samé.   Ben Gates a jeho partička   jinak zvládne to co by si   Rambo, Superman, Komando,   Expendables, Avengers   netroufli. Všude prolomí   bezpečnostní opatření,   unesou prezidenta, všechno   přečůrají, na vše   přijdou, všechno   překonají. Vím je to   oddechový film, ale tohle se   začne časem přejídat. Dle   mého o něco slabší než   první film - 50%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2022
Hledač pokladů Ben Gates ve   svém druhém dobrodružství,   ve kterém musí dokázat   nevinu svého předka ohledně   atentátu na prezidenta   Lincolna a dojde tak daleko,   že se lstí vkrade do   Bílého domu a dokonce i   unese, a to vskutku banálně,   prezidenta současného. Ne,   nad reálností daných   skutků je přísně   zakázáno přemýšlet, neb   by tím byl filmový zážitek   naprosto zkažen. Koncept   celé, převážně   archeologické, etudy   nepřipomíná ani tak Indiana   Jonese, jako spíše Laru   Croft. No, ale oba i tak v   jednom Gates předčil. Vůbec   neví co hledá, ale   stoprocentně ví proč. Svým   způsobem jakoby tímto   konkuroval snímku ´Šifra   mistra Leonarda´ (2006). Děj   je tentokrát odlehčenější   a snad je i méně akce.   Dobrodružná zábavnost je   však naštěstí ponechána.   Luštění hádanek a snaha se   k nim vůbec dostat je plně   ve standardu dobrodružného   rodinného filmu. Má to své   tempo, takže se nad ničím   zdlouhavě nepřemýšlí a   ani se nic zbytečně moc   dlouho nevykonává. Takže   třeba se dostat jen tak do   pracovny prezidenta USA v   Bílém domě je   jednodušší, než by si kdo   myslel. Na to by snad ani   James Bond nepřišel. Takže   první polovina děje v   šabloně špionážních   motivů skutečně brát pouze   se zábavným odstupem. Druhá   polovina odehrávající se   někde v podzemí už má ty   patřičné grády alá Lara   Croft. Tu past, tu zádrhel,   tu něco, co je nutné   rozluštit. Celkově   dětinské, ale pro takový   film, proč ne. Tady se   rozhodně nehraje na   uvěřitelnost. Snímek ve   své dobrodružné podstatě   okouzluje, v rámci zábavné   vložky vzrušuje, a to je asi   tak na celém tomto filmovém   pokolení vše. Oproti   předchozímu filmu krapet   slabší, ale jen tak pro   letní kino postačí.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Dost jsem byl na tuto dvojku   zvědavý a opět mě tvůrci   potěšili a hlavně   nezklamali.Vymysleli zase   pěkné   dobrodružství.Líbila se mi   postava Edgara Harrise.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.7.2008
Standardní dobrodružství
s povinnou porcí napětí,   vtipu, občasného tápání.   Scénář je většinou   dokonale promyšlen, závěr   samozřejmě strhující a   celkem překvapivý. Jen ten   Cage působil na své poměry   poněkud umírněně.
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2013
Pominu-li drobné historické   nesrovnalosti či ledabylou   ostrahu přísně   střežených míst a   soustředím se na pohádku,   tak musím konstatovat, že se   mi to líbilo víc, než   první díl. Benovo tradiční   hašteření s Abigail totiž   ještě převyšují vtipné   neshody táty s mámou,   američtí prezidenti se v   přátelském duchu   neunášejí každý den a   Rileyho hlášky mě   vyloženě bavily. Tudy cesta   k pokladu a dobré náladě   vede. Tedy alespoň u mé   maličkosti.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Tomuto filmu nechýba pomaly   nič, má dobrodružný   nádych, sú tu akčné scény   a predovšetkým dej je   perfektne ladený.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.5.2011
LOVCI POKLADŮ 2

N.Cage musí s pomocí   svého otce a přátel   dokázat nevinu svého   předka. Druhý díl už pro   mě není tak zajímavý jako   první. To už je asi osud   druhých pokračování.   Místo romantiky z prvního   dílu je příběh okořeněn   hádkami mladých i starých.   Přesto film není   nastavovaná kaše, zas tak   špatné to taky není. Únos   presidenta byl dost   přitažený za vlasy, ale   nějak se ti scénáristi   živit musí. A vymyslet   neotřelý způsob v záplavě   filmů podobného žánru až   asi není lehké. Tak budiž,   pořád je to dobrý průměr.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Po velkém úspěchu prvního   dobrodružství Gatese studio   Disney a producent Bruckheimer   samozřejmě šli do dalšího   dílů a dočkali jsme se   zdařilého pokračování o   knize tajemství . Opět   dokazuje , že pokračování   nemusí být jasným slabším   filmem prvních dílů a   může být i stejně dobrý   což je i případ Lovců   pokladů dvě.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.6.2008
Na tento díl se mi koukalo   trochu lépe.Přibylo více   napětí, humorných momentů   a matka Bena Gatese.Jon Voight   tu dostal více filmového   prostoru než minule a Ed   Harris jako záporák byl   zajímavější než Sean   Bean.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Když před 4 lety vtrhl do   kin film Lovci pokladů,   který byl víceméně   slabší kopií "Indianna   Jonese" nesklidil zrovna   přívětivé recenze avšak v   kinech si vedl nadmíru dobře   a tudíž bylo jen otázkou   času kdy se objeví jeho   pokračování. Pokračování   filmu se nese úplně stejném   duchu jako předchozí díl   jen je tu vše o něco   větší. Více se zde   cestuje, hádanky jsou   zapeklitější a i akce je tu   více. A samozřejmě je zde   stejně jako v prvním dílu   zakázáno přemýšlet. Nemá   cenu si logicky odůvodňovat   jak je možné, že Cage   vyřeší jakoukoliv hádanku   během pár vteřin nebo proč   mu vše tak pěkně vychází.   Pokud na tuto hru   přistoupíte budete se bavit   stejně dobře jako u   předchozího dílu ne-li   více.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.6.2012
Už jednička Lovců pokladů   byla jenom vcelku dobře   koukatelným, ale jen   průměrným dobrodružstvím.   Od dvojky jsem čekal víc,   protože už jen příběh mi   přišel zajímavější. A   ejhle, ono je to dokonce o   dost lepší. Super   odpočinkový zábavný film,   který má rychlé tempo, pár   vtipných momentů, slušnou   akci a výborné exteriéry.   Nicolas Cage opět nezklamal.   Jon Voight a Mirrenka spolu   také byly výborní. A konec   byl výborný, opravdu   příjemný film, který   nenechá žádného   příznivce podobných filmů   chladným. Tak co přinese   trojka?. 85%, bavil jsem se a   doporučuju.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.5.2015
Pohodový dobrodružný film s   výborným hereckým   obsazením, zajímavým   dějem, zápletkou, vtipem a   dostatkem akce v průběhu   celého filmu. Rád se znovu   podívám
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.8.2018
Takže z režiséra Jona   Turteltauba sa stáva riadny   rutinér bez snahy napredovať   a natočiť konečne niečo   zmyslu plnejšie.   Pokračovanie v celku   podarených aj keď len   priemerných Lovcov pokladov   sa vydalo cestou nešťastnou   a len šablónovo kopíruje to   čo sme videli a zažili v   prvom príbehu, bez čo i len   náznaku menšej invencie a   dokonca nám už v deji dvojky   je načrtnuté že môžeme   očakávať minimálne   ďalšie pokračovanie. To čo   nám trailer ponúkne ohľadom   akčnej stránky je v podstate   len to čo tam zhliadneme,   takže okrem automobilovej   naháňačky ulicamy Londýna   tam po tejto stránke nič   viac pútavejšie a oku   lahodiace nie je, skôr sa tu   zameria na dialógy miestamy   zaujímavé, keď sa nad   niečím záhadným hurtá ale   zas nijak preborné, škoda je   aj dosť predvídavého deja a   moc jednoduchého vnikanie na   miesta ako je Biely dom či   poľahky únos Amerického   prezidenta, čo začalo   postupne vyznievať ako   nevydarená sebaparodia.   _Herecké obsadenie ostalo   zachované, plus pribudli   nové tváre   "posily" ako Helen   Mirren, Bruce Greenwood či Ed   Harris ale v tomto ohľade   nebolo žiadne zúročenie a   hlavne škoda bolo chvíľku   zápornej a potom zas kladnej   postavy Eda Harrisa, kde   pôsobí časom až tuctovo   prehrávajúci, vo svojej   úlohe sa ku koncu stráca tak   že už nevieme čo vlastne   jeho postava zastupuje či   stvárňuje. Nicolas Cage je   opäť bratom Roberta Langdona   a doslova na začiatku ako by   remakuje scénku z Da Vinciho   Kódu a okrem čoraz viac   klesajúceho hereckého   prejavu už aj výzorovo   nevypadá nejak pútavo, nuž   akosi nám rýchlo v poslednej   dobe starne. Nuž Jerry   Bruckheimer by si mal konečne   nájsť poriadne   talentovaného koňa, ktorý   mu utiahne tie produkované   báchorky na nejakej úrovni,   ktorá sa bude dať zniesť.   ║Rozpočet   $130miliónov║Tržby USA   $219,964,115║Tržby   Celosvetovo $457,364,600▐   Tržby za predaj DVD v USA   $103,781,346 //počet   predaných kusov 5,877,786║   hlavne že to zarába /videl v   kine: 40%/
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2008
Len mierne nadpriemerny film   taziaci z popularity prveho   dielu a vezuci sa na vlne   popularity filmov o lovcoch   pokladov/Indy,Tomb   Raider/.Scenar vyslovene   detinsky,vsetko do seba krasne   zapada,Cage vsetko   vyriesi/hlavne objavenie hesla   sifry bolo trapne/.Herecke   vykony priemerne,postavy   schematicke-genialny   archeolog,jeho   otec,matka-archeologicka,ktora   uplnou nahodou ovlada jazyk   potrebny na vylustenie   zahady,manzelka ziadajuca o   rozvod,asistent-blbecek,dobry   ujo prezident,detektiv z   FBI,zloduch.Nechyba   nikto.Americania nemaju takmer   ziadnu historiu,a preto si ju   musia vymysliet.Ako oddychovka   ano,ale po zhliadnuti filmu   nan okamzite zabudnete.Nemozem   pochopit,preco ma tento film   take vysoke hodnotenie.
satyr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2017
Dobrý film, ale první   samostatný díl se mi zdál   lepší. Jeho děj byl   svižnější a celkově byl   zajímavější. Kniha   tajemství má dobrý   scénář, ale celkově   zaostává.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Na tento film sem se těšil,   a čekal jsem minimálně   stejnej nářez jako u   jedničky...a s potěšením   musím konstatovat že to bylo   akčnější a   napínavější...Asi v   polovině filmu se na plátně   objevila automobilová   honička uprostřed Londýna   ve stylu Bourna ktrerá byla   opravdu reálná...akční   kamera která už prostě   patří do moderních filmů   se tam taky parkrát objevila   a vtáhla diváka do   příběhu...perfektní hudba   doplnila napínavou   atmosféru...Na herce byla   radost koukat...vyloženě si   ten film užívali, ke konci   začínal děj být   předvídatelný ale rozhodné   to na filmu neupralo   kouzlo...všechno si to   sečtěte a máte napínovou   zábavu. Výborných...
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.5.2010
Pokračování má téměř   totožnej průběh jako   jednička, vrací se i starej   tým akurát poklad a padouch   je jinej.Jinak, přestože je   film hodně podobnej, tak se   mi líbil víc, opět se tu   řeší spousta rébusů a   hádanek, odkazy a vodítka   sou na historickejch   památkách a celý je to   dobře natočený, obzvlášť   se mi líbila dvojka   Gatesových rodičů…a taky   Benův kousek s prezidentem,   nebo scénka v Buckinghamském   paláci…v kategorii   dobrodružných filmů se to   zase o něco přiblížilo   výborný sérii o Indiana   Jonesovi, akurát ten bič,   klobouk a hadi tu chybí:-)
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Když...
...pomineme fakt,že cesta k   pokladu je značena   drobečky,které dokáže   posbírat jen jediný člověk   na světě a to scénárista   (totiž skupina čtyř   scénáristů) tohohle   dílka.Když pomineme fakt,že   si tihle lidičky z dějepisu   udělali kus tvárné   hmoty,kterou si vytvarují   tak,jak potřebují. Když   uvěříme,že ochranky   prezidenta USA,Bílého domu a   Buckinghamského paláce jsou   jen partičky neschopných   přitroublých diletantů.   Teprve pak zjistíme,že
druhý díl Lovců   pokladů je vlastně stejně   jako první díl
zábavné dílko,které   vám zpříjemní dvě hodiny   vašeho života.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Tak u tohoto filmu postrádám   humor a důvtip Indiana   Jonese. Jinak film má dobrý   příběh, hodně akčních   scén a skvělé obsazení.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2015
Druhý díl se svou dobrou   kvalitou nese v duchu toho   prvního. Ovšem dojem trochu   chvílemi kazí až   přílišná inspirace Indian   Jonesem. Nicméně opět   vhodný film na nudné   nedělní odpoledne a v tomto   se mu nic vytknout nedá.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.3.2018
Veselý emerický propagační   filmeček, plný veselých   emerických lidiček,   veselého (a hrdinného)   emerického prezidenta a   zaručeně uvěřitelných   rébusů, hádanek a   skládanek, které lusknutím   prstů rozluští hrdinný   Nicolas Cage. Prostě pravá   americká pischovina.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.7.2015
Národní poklad: Kniha tajemství
Film je dobře natočenej,   dobrodružnej, vtipnej a   blablabla ale co je to   platný, když podobných   filmů o hledání pokladu už   bylo natočených asi tak 666   a tenhle kousek tak nemá   vlastně co originálního   nabídnout. Už chyběla fakt   jenom ta automobilová   honička. Vlastně   originální počin je do role   hledače pokladů obsadit   Cagea, to potom jo :D
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.9.2008
papi presne vystihuje tento   film... mne uz jen zbyva   dodat, ze k tomu pribyvaji   rodinne hadky dvou milencu,   kteri jsou na pokraji   rozchodu... Poklad je ale opet   zcely... :-)
hlavsa5
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Klasická dvojka !!!! Je to   slabý odvar původního   filmu, kde se aspoň něco   dělo. Ale ukrytí města pod   sochy amerických   prazidentů.... to už je   trochu moc.
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.5.2008
První díl byl super,takže   jsem se tak trochu bála,co   jako vymyslí v díle   druhém.Ale za mě musím   říct,že nezklamali a   určitě to stojí za   podívání.Gates opět   překvapuje svou chytrostí a   tvůrci odvedli skvělou   práci.Od začátku filmu se   pořád něco děje,takže se   člověk nenudí zbytečnýma   scénkama.Všem doporučuju.
mikee
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Největší problém tohoto   filmu z mého pohledu je jeho   nevyrovnanost , kdy se ze   začátku koušete nudou ,   později se ve snímku   přitlačí na pilu a najednou   koukáte na akční scény a   honičky (ta automobilová ,   při které padají z   jedoucího nákladního vozu   sudy piva je povedená) a   posléze opět přijde na   řadu nuda a takhle jako na   houpačce si s váma režisér   pohrává , až příjde   zhruba posledních 30 minut ,   kdy se vše pořádně   rozhýbe a konečně si   můžete tuhle dobrodružnou   výpravu za poklady začít   užívat. Mezi další zápory   , které filmu ubírají na   kreditu , je vcelku dost   zbytečných a nic   neříkajících dialogů ,   velmi rychlé vyřešení   všech rébusů a hádanek ,   hrozné nabarvené a   ostříhané vlasy Nicolase   Cage (on se snad nedíval na   sebe do zrcadla a nebo mu dali   tu nejhorší paruku na   světě) , které nemůžu   označit nijak jinak než ,   děs běs a snad ještě   zmíním několik pokusů   Justina Barthy o vtipnou   hlášku , nebo fórek. A   musím ještě připomenout   další záhadu a to , proč   se film jmenuje kniha   tajemství , když hlavním   motivem je hledání zlatého   města a kniha slouží pouze   jako jedna z indícií?   Odcházel jsem z kina s   rozpoluplnými pocity a   doufám že snad už nedojde   na další díl a pokud ano ,   tak by možná měli svěřit   taktovku někomu jinému ,   nebo nechat rodinu Batesových   hledat poklady na jiných   lokacích , které se   nachází zcela mimo ameriku.   ;-) Pro mě trochu zklamání   po prvním , podle mě   lepším díle , který byl   svižnější ,   vyrovnanější a s lepším   záporákem , dodávajícím   filmu šmrnc , který druhému   pokračování lovců pokladů   prostě chybí. 2,5*
Rendys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Příjemné obsazení a   nenáročná a komediální   dobrodružná jízda, která   nadchne asi tak jako první   díl. Jsem už asi moc   náročný, ale opět mě   chybělo napětí a   výraznější akční scény,   ale i tak tahle oddychovka   nenudí.
renod
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
jedničku jsem neviděl,jak ji   tu zmiňuje většina. Film se   mi líbil. Odpočinkový,   sledován se zaujetím i s   úsměvem. Kam všude lze   schovat části nějaké   hádanky z níž má být   legenda, poklad nebo jen   iluze. Nápis na soše, mapy   ve starých stolech v   místnostech dvou hlav   různých států a co udělat   pro očištění jména svého   rodu nebo z toho aspoň i   něco vytěžit.
Lusa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Skvělé pokračování ktero   stalo za to, po skonceni   takovych filmu mam chut   vyrazit na to misto a podivat   se jestli to tak tam opravdu   je :)) Opravdu velice povedeny   film
Ondra44
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Dvojka je až příliš   nápadně podobná jedničce.   Pro větší efekt neváhali   autoři použít i hlavu   státu. Vše je opravdu jak   přes kopírák včetně   závěru.
ricky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2014
V podstatě stejné jako   jednička, akorát s   rozdílem, že jsme něco   podobného už někde   viděli... Tvůrci filmu nám   ukázali opět nová dosud   neobjevená tajemství z   historie a nové prostory   (Buckinghamský palác)...   Hudba je stejná, výkony   nadprůměrné. Dojem mi kazí   "dojemný" konec,   kdy zemře hlavní padouch aby   zachránil ostatní... 50 %
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2008
Báječné stejně jajo první   díl.Film se opravdu vrátil   do starých kolejí.Řešení   neřešitelných   hádanek,objevování,co by   nikdo nikdy neobjevil.........
vratik7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Moc povedej film s Nicolasem.   Opět mě zaujal svými   skvělými odpovědmi na   témeř neřešitelné   hádanky. Ale i to jak lze   jednoduše unést prezidenta   Spojených států.
Spasmen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2008
The Best
Mno jednička mě hodně   překvapila .... myslel sem si   jaká to zas bude kravina ale   je to perfektní film ... a   dvojka tak na tu se moc   těším a sklidem můžu   říct že bude ještě   lepší ...
aribary
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2009
8/10
Výborné pokračování plné   akce a humoru,jenom ten únos   prezidenta byl už asi trochu   moc.Jinak mohu jen doporučit
papi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.9.2008
To samé co první díl
Je to opravdu to samé co   první díl. Cage opět je   stíhán, řeší hádanky   jednu za druhou jako   každodenní chleba. Jak to   už u následujících dílů   dobrých filmů býva, je vše   větší, monstróznější a   zapeklitější.
m_shadow_m
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Tady je vidět, jak se   Nicholasovi daří .. Může   si dovolit natočit i takovou   blbinu, jako je tento film a   přesto zaujme. Unést   prezidenta ? Vloupat se do   paláce královny v Londýně?   Dostat se do oválné pracovny   prezidenta ? To vše v tomto   filmu je a kupodivu - bavilo   mně to. Neřešte, je-li to   možné nebo ne, prostě   naplňte misky popcornem a   pohodlně se usaďte - zábava   právě začíná !!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44076minih44076Marco Polo (1982) [TV seriál] 
Marco Polo n
minih24700minih24700Strakatí andělé (1964) 
Strakatí andělé n
minih24518minih24518U snědeného krámu (1933) 
n
minih6768minih6768Dospěláci můžou všechno (1969) 
Dospěláci můžou všechno n
minih24833minih24833Zakázaný výlet (1981) 
n
minih67523minih67523Ve stínu hor (2009) 
Shadow n
minih32654minih32654Černý slzy (2002) [TV film] 
n
minih26508minih26508Kontraband (1997) 
Knock Off n
minih66479minih66479Hogo Fogo (2000) [TV pořad] 
Hogo Fogo n
minih5898minih5898Datlové semínko (1974) 
The Tamarind Seed n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Lovci pokladů (2004)

 Lovci pokladů (2004)
Lovci pokladů n
National Treasure
Žánr: dobrodružný / akční / mysteriózní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Turteltaub

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu (2023) [TV pořa...

14:00 - 14:30

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

13:40 - 14:30

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:40 - 14:30

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

58 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178350

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10