Duben
ohodnotit

Nebezpečná rychlost

Speed

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1994
„Bomba je odjištěna, hra nervů začíná!“

Komentáře k filmu Nebezpečná rychlost

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2014
Terorismus byl a stále je v   rámci akčního žánru vždy   vděčným tématem   přinášející nejen   hrdinský boj, ale i určitý   patriotismus. Někdy se   použije skutečná událost,   někdy se jedná jen o čirou   fantazii scénáristy. Tento   snímek takovou čirou   fantazií je a je opřen o   naprostou dějovou   jednoduchost v rámci   zoufalství a snahou   zachránit co se dá po   náhlé vzniklém nebezpečí.   A stačilo k tomu skutečně   málo. Autobus naplněný   cestujícími, v něm bomba a   při jízdě nezpomalit pod   určitou rychlost, jinak dojde   k výbuchu. Teď jde o to, co   s tím. A tak nastává   adrenalinová jízda, při   které sebemenší chyba   znamená katastrofu.   Napínavá atmosféra se   drží po celou stopáž od   začátku do konce a takřka   nenechá vydechnout. Jan De   Bont, který spíše působil   jako kameraman, tímto   snímkem režijně debutoval a   rozhodně se trefil rovnou do   černého. Ukázal, že v   jednoduchosti je síla, ze   kterého se dá vymáčknout   biják do naprostého maxima.   Tento ryze popkornový akční   film dokáže stále i dnes   oslovit, hlavně co se týče   technické stránky   veškerých speciálních   efektů. Devadesátá léta   jak vyšitá a, jak se dnes   říká, úchvatná stará   dobrá akční práce.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2012
Od malička tento film miluju.   Nevím kolikrát v životě   jsem ho viděl. Jeden z   nejlepšách akčních filmů   vůbec! Od začátku je   prostě akce! Po předávání   medajlích je trošku pauzy a   bum! Zase akce a příběh   nabere nové tempo, novou   rychlost a Jack se honí za   autobusem. Scénář velmi   dobrý a triky na tu dobu jsou   originální.
Sandra s   Keanu s číhajícím Denisem.   Nikdy na tento film   nezapomenu! Jsně dávám   10/10!
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2007
A potom, že k pořádnému   akčňáku toho potřebujete   hodně. Tady stačil jeden   autobus. Výborná a   napínavá podívaná s   dobrými herci, dobře   gradujícím nápětím,   povedenou kamerou a perfektní   hudbou (podle mě jedna z   nejlepších co v akčním   filmu byla).
ZuzikD
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Akční trhák roku 1994! Pro   mě akční klasika s mým   oblíbencem, v době kdy to   vyšlo jsem to protáčela na   videu skoro denně, ještě   teď umím nějaké repliky   :). Adrenalinový nářez, od   začátku do konce se člověk   nenudí, některé scény jsou   dnes směšné ale v té době   to bylo revoluční a   neokoukané.....takže   všichni se držte   přidáváme plyn :)!.
Kaaza
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.9.2011
Nebezpečnou rychlost jsem   samozřejmě viděl již   dříve, teď to bylo jen   takové oživení. Mno a jsem   dost v rozpacích. Dodnes jsem   byl přesvědčen, že to je   napínavý akčňák se   skvělou atmosférou,   devadesátkovým scénářem,   sympatickými herci a děsivě   inteligentním záporákem.   Momentálně bych se plně   ztotožnil jen s tou akcí a   napětím s ní spojeným.   Hodně těžko už jsem se   přenášel přes scénář,   protože některé situace   (dialogy) a scény jsou   vážně naprosto dementní.   Keanu a Sandra jsou fajn v   rámci toho, co jim scénář   povolí a Dennis Hopper až   nepříjemně přehrává.   Kdybych Nebezpečnou rychlost   hodnotil na základě mého   dosavadního přesvědčení,   tak jsou to jasné tři   mínus, ale když si vzpomenu   na to jak jsem to viděl   poprvé, na to moje nadšení   musím dát za 2 (8-7).
dustur
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.9.2006
SPEED
TENTO FILM MNE DOSLOVA NA   PRVNI POHLED JAK JSEM HO   UVIDEL DOSTAL.PODLE MNE JE TO   JEDNA NAVZRUSUJICICH FILMU   VSECH DOB.SKVELY VYBUSNY FILM   PLNEJCH KASKADERSKYCH   VYKONU.HLAVNE TO SAMI LIBI NA   CELYM FILMU KDYZ AUTOBUS NESMI   SPOMALIT NA 50 KILOMETRU INAK   VYBUCHNE.A SKVELY LET AUTOBUSU   CEZ NEDOKONCENOU CESTU PLNA   LIDI.DA SE VIDET DVA   VYNIKAJICI HERCI K.REEVES vs   S.BULLOCK,A SKVELY REZISER JAN   DE BONT.TENTO FILM DOPORUCUJI   VSECHNYM TIM KTERY MAJI RADI   AKCNI FILMY S KOUSKEM   ADRENALINU!
SimcaTerka9315
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2016
dávám 10 palečků.   Naprostá bomba
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.4.2010
Speed
Tahle akční podívaná se   rozjíždí od samého   začátku a svoje tempo si   udrží až do závěrečných   titulek. Keeanu Reeves a   Sandra Bullock. Vesměs celý   film probíhá v autobuse, to   je do jisté míry velmi   zajímavá kulisa, kterou jen   tak neuvidíte, i když dnes   už filmaři zkouší   všelijaké prostředky, kde   by natáčeli, jedoucí vlaky   atd.
Ve své době byl   tenhle film trhák a pro mě   je trhákem do dnes,   samozřejmě že se tam   objeví několik nelogických   a nemožných scén, ale   jedná se o akční film a v   tomhle žánru je vše   dovoleno. Vynikající Dennis   Hopperv roli hlavního   záporáka.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Adrenalinově nabitý snímek,   který jentak nenechá   vydechnout o bombě v   civilním autobuse, kde se jí   snaží zneškodnit policista   Keanu Reeves a k tomu mu   sekunduje krásná Sandra   Bullock.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2010
Nebezpečná rychlost
Výborný akční thriller,   který v rámci žánru   nabídne snad vše od akce až   po napětí. Děj filmu má   pořádný spád, jelikož je   nadupaný vynikajícími   akčními scénami, které   jsou plné adrenalinu. Hlavní   postavy, zejména pak   chladnokrevný padouch v   podání Dennise Hoppera, jsou   velmi povedeně vykresleny.   Zaujal mě také geniální   nápad Jacka na osvobození   všech cestujících. Tím   však film nekončí, protože   jeho vyvrcholení přichází   až ve strhujícím závěru.
Akana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2009
Jeden z akčních filmů, ke   kterým se rád vracím a   vychutnávám si detaily.   Strhující tempo a   nepolevující napětí. V   obou dílech jsou skvěle   obsazení záporáci, ale   dvojka je i s Dafoem jen   nastavovaná kaše.
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Hodně dobrý akční film,   povedený i když trochu   přehnaný, třeba jak   skáčou přes silnici, ale je   to strhující od začátku do   konce. Sandra je kus, Keenu   dobrej frajer.
Naki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Výborný americký film se   skvělou produkcí a skvělým   nápadem. Obyčejný   příběh, obyčejný děj s   neobyčejnými herci :)). Jan   de Bont nám ukazuje, že   není třeba velkého   rozpočtu pro natočení   příjemné zábavy a že   stačí mít pouze dobré   herce ve správný čas na   správném místě.
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Film byl nízkonákladový byl   jen v autobuse věčinu času   ale byl fakt dobrý.Neustálé   napětí a skvělí herci   Dennis Hopper,Keanu   Reeves,Sandra Bullock tenhle   film vás napětím zvedne ze   židle.
Medousek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2008
Jeden z mála   akčňáků,který mě opravdu   oslovil a u kterého jsem v   kině seděla zařezaná   napětím až do konce.Na tu   dobu parádní akce s trochou   nadsázky(jak autobus s klidem   přeletí nedostavěnou   silnici,aniž by se   zřítil..).
blackpoint
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Kdyby tam nehrala Sandra   Bullock tak by ten film mohl   byt klidne jenom zvukovy   zaznam.Proc si vzdycky ti   priblbly americani mysli,ze   jim na vsechno divak   skoci.Autobus plni lidi skace   pres 15m dlouhou trhlinu.Tak   to bych chtel fakt   videt.Zvlast kdyz tam neni   zadna sikma plocha.Nebo se   zeptam proc v metru nevypli   proud kdyz se vlak   nekontrolovatelne ritil do   zahuby. A takovych proc je tu   nekolik. Ale kdyz pomineme   tyto nedostatky tak proc ne.
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.10.2004
Nebezpečně dobrá rychlost
Nadšení z Keanu Reevese a po   pár opakovaných zhlédnutí   se přidalo i nadšení z   kvalitního filmu. Ve své   době to byla pecka.
Dobrý děj se spádem jen   mírně narušovaly   "nudné" kusy v   kancelářích a   vypořádání se s   narušitelem skončilo   bravurně.
Co víc si   přát?
ane15
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2008
je to fajn akční film, baví   mě! má to spád a romantika   v nebezpečně rychle   jedoucím metru je   originální nápad. Jediné,   co by si ve filmu mohli   odpustit, jsou většinou jen   rádoby vtipné hlášky   (možná za to může dabing,   nevím) Ale mě rozhodně   stačí rozesmát ty akční   scény!!! Je to fakt   zábava:-)
mido61
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.8.2021
Rychlost!
Keanu ve vrcholné formě,   Dennis vrcholný   padouch.Skvělý akční film.   Mám ten film rád, dvojka   oproti tomuto filmu totální   odpad.
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2020
Jeden z mých   neoblíbenějších akčních   thrillerů. Za čtvrtstoletí   od svého vzniku se tenhle   film stal ve svém žánru už   klasikou. Režisér Jan De   Bont tady byl opravdu ve   vrcholné formě a stejně tak   i hlavní představitelé   (mimochodem skvěle vybraní)   Sandra Bullock, Keanu Reeves a   Dennis Hopper v roli hlavního   záporáka. Film má úžasný   drive a krásně stupňované   tempo, které ani na okamžik   neztrácí dech. Jako   pověstná třešnička na   dortu působí precizní   dabing (Dagmar Čárová,   Michal Dlouhý a Petr Oliva).   Jen těžko vybrat lepší   oddechovku k odreagování   při filmu!
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2020
Skvělý akční film, skoro   bez hluchot. Třešnička na   dortu je trikový konec.   Skvělá oddechovka pro celou   rodinu.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2020
Dnes už klasika, ale pořád   to má spád a není to jen   počítačová náhražka,   jako se to děje poslední   dobou u akčních filmů.   Také se mi líbí akce na   druhou, když už si člověk   říkal, že je po všem a ono   ne, on ještě navíc vlak.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2011
Nebezpečná rychlost
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Hned na začátku filmu   nás Keanu Reeves zavede do   napínavé akce, ze které   nás vytrhnou až   závěrečné titulky. Opravdu   jízda od začátku až do   konce. Přesto, že většina   Speedu (rychlosti) nám   zobrazuje jen velmi rychle   jedoucí autobus, filmaři   nám pořád vymýšlí nové   a nové patálie a ani chvilku   se za ty dvě hodiny   nestíháte nudit. Jedinou   nevýhodou shledávám   všechny ukousané nehty,   které odnesly tu věčnou   nervozitu.
Jinak   Nebezpečná rychlost je asi   hlavním filmem, který   pořádně proslavil Sandru   Bullock (aspoň v mém   případě, ale řekl bych,   že do podvědomí většiny   se dostala právě díky roli   Annie). Režisérovi Janovi de   Nontovi všechna čest.   Škoda, že už se mu nikdy   nepodařilo natočit nic ani z   půlky tak dobrého.
Jinak abych jen   nechválil, je zde i spousty   nelogičností, jako   létající autobus,   létající i všechno   ostatní, bouchající, no a   tak. Ale jinak ještě jednou   chválím, zvlášť pak ten   skvělý nápad s autobusem,   kterým nemůže zpomalit pod   padesát mil za hodinu (P. S.   Já jsem si stejně nejvíce   oblíbil turistu, co si vše   fotí)...
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Vyborne herecky obsazeny akcni   film o jednom unosu   autobusu,kdy je zapotrebi   hlavne nezpomalit.Tento kousek   je napinavy od zacatku az do   konce.
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Slušná akční podívaná.
Musím souhlasit s těmi   poznatky v komentářích, kde   se uvádí, že mnohé scény   jsou přitažené za   vlasy...ano, to jsou...hlavní   hrdina je takřka   nezranitelný, Annie v   podání Sandry Bullock   řídí autobus jako letadlo a   přeskakuje obrovské propady   na dálnici, no...co si budeme   nalhávat, je to nadsazené a   nereálné, ale přesto mi to   v tomto případě nevadí.   Možná díky tomu, že film   není nacpaný samopaly a   automobilovými honičkami   (paradoxně se celý   odehrává v jedoucím   autobuse, ale zde mi to   vážně nevadí) a má i   určitou detektivní   zápletku, tak je pro mne   koukatelným akčím   projektem. Bohužel o dvojce   tohle říct nemůžu, Keenu   R. odmítl zde již hrát,   což je první zápor a ona   titulní "rychlost"   přenesená na loď je jen ve   stínu této celkem zdařilé   jedničky.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.12.2009
Určité, že je to   vynikajúci akčný film zo   skvelým Keanu Reeveesom v   hlavnej úlohe. Dej je   napínavý a dramatický,   špeciálne a zvukové efekty   sú na vývodnej úrovni.   Nechýba tu adrenalín,   špičkové akčné scény a   predovšetkým perfektná   atmosféra pri jeho   sledovaní.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.1.2015
NEBEZPEČNÁ RYCHLOST

A teď vám   ukážu! To jste si tedy   dovolili moc. Za tolik   odsloužených let pro vlast   jen blbé hodinky. Tak   zmasakrujeme spoustu   civilistů, kteří s tím   nemají vůbec nic   společného a zápletka pro   akční thriller je na   světě. Jak pitomoučké, ale   tak přitažlivé.

Policejní důstojník se   snaží vypátrat a zabránit   v pomstě vysloužilému   vojákovi. Zachraňuje lidi z   výtahu, houpe se v lanoví,   skáče ve výtahové   šachtě. Jezdí v autobusu   přikázanou rychlostí a   plní příkazy člověka,   který se chystá odpálit   bombu. Z akce do akce. Jedna   nebezpečná situace střídá   druhou v ostrém tempu. Radost   pohledět, co náš hrdina   všechno dokáže. Přesný   scénář akčních honiček   filmů z osmdesátých let,   které odstartovaly éru   moderních thrillerů. Tento   patří k těm zdařilejším.   Ač plný nesmyslů,   neustálá akce divákovi   nedovolí příliš nad nimi   přemýšlet. Prostě jedete   přikázanou rychlostí a   necháte se unášet krásnou   řidičkou do pohádkově   dobrého konce, nutně   okořeněného špetkou   romantiky. Tak jedem…
©
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2008
akční podívaná , kterou   dnes překoná málo   akčnáků. Jízda autobudem   může být pěkně   adrenalinová. Škoda   pokažené dvojky , ale doufam   že se brzy dočkáme s Keanem   třetího dílů.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2014
Docela dobrý thriller,   věrohodnější než   pokračování, autobus a   zaoceánská loď, to je   přece rozdíl, dobří
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2009
Keanu Reeves v druhém   nejlepším akčním snímku,o   nezastavitelnem autobusi,kde   řidička Sandra Bullock musí   jezdit nad padesátkou,jinak   autobus plný lidí   vybouchne.Vyborná atmosféra   a výborné akčné kousky   při scénach s   autobusem.Tento film je moc   dobrý,dvojka už je   slabá,jakoby to ani nebylo od   režiséra prvního dílu,ale   to je.
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Dobrej příběh, herci i   zpracování. Vtipný   hlášky, akční i   dramatický chvíle. Fakt mě   dostala scéna, kdy Keanu   bodne šroubovák do nádrže,   když vedle byla spousta   tyčí, kterejch se moh   chytit... ale jinak dobrý...
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2024
.
Skvělá akční jízda se   skvělým soundtrackem, a   ještě lepším Keanu   Reevesem. Jeden z mých   nejoblíbenějších   devadesátkových akčňáků.
sokeres777
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.6.2019
Příjemný, dnes už téměř   klasický thriller, který ve   své době zapůsobil snad na   každého. Akce na jedničku,   neustálé napětí a aby toho   nebylo málo, film je také   skvěle obsazen. Skvělý   film!
golman69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Film v ktorom sa vám   naštartujú azda všetky   nervy. Vydieračovi by ste   rozbili najskôr hlavu, čo to   vymyslel. Ale ešteže je tu   perfektný Keanu, ktorý s   vypätím všetkých síl   zachraňuje ľudí spolu s   krásnou Sandrou riadiacou   rozbehnutý autobus.
Knoxville
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2009
Zajímavosti
Halle Berry odmítla hlavní   ženskou roli.
Joss   Whedon přepsal skoro celý   scénář, ale není uveden   ani v titulcích.
Scéna se skokem autobusu   byla točena dvakrát,   protože napoprvé se moc   nevydařila. Most v ní   skutečně byl, ale byl   digitálně vymazán.
Keanu Reeves rozbil na   začátku sklo autobusu   omylem, ale nakonec to   filmaři ve filmu nechali.
Quentin Tarantino mohl   režírovat, ale nabídku   nepřijal.
Sandra   Bullock si kvůli filmu   udělala řidičák na   autobus.
Keanu Reeves   zvládl 90% kaskadérských   kousků sám.
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2008
Typický akční, nadupaný,   americký nesmysl s   množstvím za vlasy   přitažených scén. Nutno   ale říct, že jde o docela   zábavný nesmysl. Když ho   člověk nebude brát   příliš vážně a hlavně   nebude u něj přemýšlet   (základní podmínka pro   shlédnutí tohoto filmu), tak   se může docela dobře bavit.   Herci podali standardní   výkony a Dennisi Hopperovi   zde rozhodně ještě   neodzvonilo.
cerfik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2014
Na ten rozpočet opravdu   povedený akční film, co má   skutečně pořádný spád.   Je to ale jinak příběhově   tak jednoduchoučké, že víc   jak 70% prostě dát nemohu.   Dennis Hopper je tam   šablonovitej záporák jak ze   škatulky, Sandře Bullock to   zde sluší, Keanu Reeves   podal opravdu skvělý výkon   odvážně drsného ještě   neholeného kuřete a Jeffa   Danielse si zde kupodivu   téměř nepovšimnete.   Skvěle jednoduše udělaná   oddechová akční zábava -   vypni mozek a žeň to nad   padesát majlí.
callaghan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.11.2008
Teda, můj názor - první   část filmu dost slušná,   ale to finále v metru, to už   jsem zase kroutil hlavou -   Sandra i Keanu jsou prostě   najednou nesmrtelní a metro   může letět vzduchem, dělat   sudy a já nevím co ještě,   a skončí to maximálně pár   odřeninami a rozcuchanými   vlasy. Proč jen je tam tenhle   přehnaně pohádkový   závěr?
maxxmates
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.11.2012
Slusna akcni podivana, ktera   ma rytmus a nenudi. Navic   velmi zajimave a kvalitni   herecke obsazeni. Stoji za   zhlednnuti.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.8.2020
Vcelku průměrný akčňák,   v té době docela s   průměrnými jmény. Teda až   na Hoppera, ten tu hereckou   kvalitu ve filmu tak nějak   podržel. Vlastně   přemýšlím, jestli to   vůbec byl akčňák? I když   asi jo, mělo to slušné   tempo a nenudil jsem se.   Nicméně vzhledem k tomu, co   všechno ten autobus zvládnul   a ustál...to bylo spíše   takové sci-fi. Přeskočit 10   metrů díru v dálnici? To   už byla jako slušná   diskotéka. Tam museli bejt   tvůrci filmu asi na něčem   tvrdším, než na kafi 60%
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.11.2010
Nápad možná originální,   provedení sice docela   akční, ale jako celek to až   takový odvaz zase není. I   triky jsou dnes už trochu   jinde.
cynik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.1.2008
V době svého uvedení byl   tento film nazýván   "nejlepším akčním   filmem všech dob", ale   podle mě není ničím   jiným než prostoduchou   béčkovou podívánou, na   kterou byl pouze velký   rozpočet. Sandra Bullock   není nic moc herečka   (pokračování sama   neutáhla) a Keanu Reeves coby   drsný polda taky nic moc a v   případě Dennise Hoppera se   jen potvrdilo, že doby jeho   slávy jsou nenávratně   pryč. Zkrátka příliš   přeceňovaný film, dobrý   tak akorát na sobotní večer   na Novu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih58527minih58527Let's Dance 3D (2010) 
Step Up 3-D n
minih25554minih25554Povodeň (1998) 
Hard Rain n
minih163349minih163349Syn temnoty (2019) 
Brightburn n
minih47276minih47276Zajatec 2. avenue (1975) 
The Prisoner of Second Avenue n
minih23709minih23709Zborov (1938) 
Zborov n
minih34109minih34109Loď duchů (2002) 
Ghost Ship n
minih45181minih45181Budiž světlo (2006) 
Deck the Halls n
minih40225minih40225V tom domě straší! (2006) 
Monster House n
minih16045minih16045Podezření (1972) 
Podezření n
minih4190minih4190Blackjack (1997) [TV film] 
Blackjack n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Nebezpečná rychlost 2: Zásah (1997)

 Nebezpečná rychlost 2: Zásah (1997)
Nebezpečná rychlost 2: Zásah n
Speed 2: Cruise Control
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Jan De Bont

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

10:50 - 11:45

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:35 - 11:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190653
Osobností: 698110
Fotografií: 765024
Plakátů: 377243
Obsahů a biografií: 178464

Poslední komentáře

Marihuanové šílenství (2000) [TV...

Marihuanové šílenství
Jackie je hrozně okouzlená   "Hájdem" že za ni vzal vinu   z držení drog na sebe. Red   chce "Hájda" vyhodit, nakonec   se to zachrání a Kelso více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Harry Potter a Princ dvojí krve ...

Harry Potter a Princ dvojí krve
Ze všech dílů patří   někam do průměru. Ani   nejhorší, ale ani   nejlepší. Děj strhne,   vizuálně výborné, herecké   výkony dobré.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Tankový prapor (1991)

Tankový prapor
Lehce přes průměr,   přílišné tlačení na   pilu, jak řvaním Skameneho   nebo Donutila, tak hloupými   vůlgarismy.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Chlípník (1995) [TV film]

Chlípník
Podle mého názoru se   Zdeňkovi Svěrákovi tahle   úprava Maupassantova méně   známého dílka opravdu   hodně povedla i s   převedením děje do více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Válečný akční snímek se   skutečně hvězdným   obsazením a navíc s   výrazným přesahem v ději,   který se dotýká tak   zásadních věcí jako je více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ostrov pokladů (Treasure Island)

Ostrov pokladů
Treasure Island

Herta Ware

Ware Herta

Jacques Dacqmine

Dacqmine Jacques

Pepa Pedroche

Pedroche Pepa

David Wages

Wages David

Privileged

Privileged
Privileged

Život podle Dana (Dan in Real Life)

Život podle Dana
Dan in Real Life

Jason Turner

Turner Jason

Vanessa Lindores

Lindores Vanessa

Yves Robert

Robert Yves

Naposled navštívené:
Ostrov pokladů (Treasure Island)

Ostrov pokladů
Treasure Island

Herta Ware

Ware Herta

Jacques Dacqmine

Dacqmine Jacques

Pepa Pedroche

Pedroche Pepa

David Wages

Wages David

Privileged

Privileged
Privileged

Život podle Dana (Dan in Real Life)

Život podle Dana
Dan in Real Life

Jason Turner

Turner Jason

Vanessa Lindores

Lindores Vanessa

Yves Robert

Robert Yves