Duben
ohodnotit

Percy Jackson: Zloděj blesku

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Další název:
Percy Jackson and the Lightning Thief; Percy Jackson: Zlodej blesku (SK)
Rok:
2010
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
11.2.2010
„Percy Jackson je napůl člověk a napůl bůh. Teď se ukáže, jestli je také hrdina.“

Komentáře k filmu Percy Jackson: Zloděj blesku

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2010
super obsazení!! super film!!   mám pocit, že se tady rodí   další nepřítel Harryho   Pottera, ale jinak je to   skvělý film, i o tom, že   konečně dětěm ukáže   něco z historie.. :-)
monita333
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2013
Percy Jackson
Knihu jsem sice nečetla,ale   film se mi opravdu moc   líbí.
Logan Lerman se   na roli Percyho opravdu   hodí.Hvězdné obsazení,   děj, efekty atd.... To vše   Chris Columbus opravdu   promyslel (jen můj   názor).Už se těším až   uvidím Percy Jackson - Moře   nestvůr. Dávám 100%.
Anksa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2010
ALIOSA 1988: To máš pravdu   Perseus byl synem Dia. Jenže   v tomto filmu není hlavní   postava tento dotyčný   Perseus, nýbrž Percy syn   Poseidona. Má s ním   společné pouze podobné   jméno. Jestli si pamatuješ,   tak na začátku, jak byli v   tom muzeu se tam o tom   zmiňovalo!!
poupatecko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2010
No už jsem sakra dlouho   nebyla v kině myslim že tam   zavitam na tuto lakavou   komedie :o)snad nebudu   zklamana !
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Efekty ,akce žádné dlouhé   povídání. Děj i přes   sci-fi srozumitelný pro   každého. Jen toho lítání   mohlo být méně.
McFady
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2010
Pěkné...
...a napínavé! Knihu jsem   nečetl, ale v nejbližších   dnech si ji rozhodně   pujčím!
AliceCullen.com
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.2.2010
pred chvili jsem prisla z kina   moc me to nadchlo jsem zvedava   jak se to lisi od knihy tu si   co nejdrive prectu..opravdu   povedený snímek je poznat   kdo to reziroval(chris   columbus)
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.4.2012
Dle mého soudu se jedná   opravdu o dobrý snímek. Sice   tam hrají jen dvě známé   hvězdy, ale i tak hodnotím   vysokou známkou. Skvělé   efekty a napínavý děj.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2012
Velmi povedená adaptace, ale mohlo to být lepší
Došel mi Harry Potter a   narazil jsem na Percyho   Jacksona. Tak jsem si koupil   první díl a dnes už mám   přečteno všech pět dílů.   Je to zajímavý a   promyšlený příběh, má   dost důležitých   postav...
A proto mi ve   filmu vadila absence Clarisse,   dcery boha války Arése.   Možná není důležitá v   tomto dílu, ale v těch   dalších rozhodně. A taky mi   nesedl představitel Luka.   Mohlo to být delší, spoustu   situací se tu děje moc   narychlo a nebo chybí   úplně.
Jinak jsem   ale se ztvárněním filmu   spokojen. Hlavní trio bylo   velmi dobře vybráno a navíc   je Alex Daddario strašně   sexy...
Nejvíc jsem se   bavil u scén s Piercem   Brosnanem. Čekal jsem   všechno, ale to že se   převtělí do Cheirona (   kentaura ), to fakt ne. A Uma   Thurman byla velmi dobrá   Medůza.
Jinak film   srší vtipem na každém   kroku, smál jsem se fakt   hodně. Velmi dobré byly i   scény v hotelu Lotos.   Podsvětí bylo ztvárněno   velmi dobře a strejda Hádes   válí, jako vždycky...
Na hlavního   představitele si nestěžuji   a na Chrise Columba také ne.   Já jsem spokojený, ale   přece jen, mohlo to být   lepší. Snad si tvůrci   spraví reputaci dvojkou. 85%.
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2017
Filmová pohádka , která si   vzala na pomoc antické   božstvo - proč ne, když je   to zábavné, se spousrou   triků a neschází napětí?   Že to nemá nic společného   s realitou až tak   nevadilo.Škoda, že Medúza   Thurman tam byla tak krátce   stejně jako Zeus Bean.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2018
Filmy, které pracují s   mytologií, ať už řeckou,   římskou, nordickou nebo   jakoukoli jinou, patří   většinou mezi mé   oblíbené. Tak jsem si tenhle   film nemohla nechat ujít.   Příběh je vymyšlen dobře   a j epropracovaný. Vím, že   je podle knižní předlohy,   ale tu jsem nikdy nečetla,   tak nevím, jak moc se liší.   Každopádně děj má hlavu a   patu, je sice převršen   akčními scénami, ale to k   tomuhle žánru tak nějak   patří. Herci mi jsou   sympatičtí a některé bych   v jejich roli ani nepoznala.   Třeba Pierce Brosnana jako   Cheirona.
Amaral
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Podle mého názoru u nás   málo a špatně propagovaný   film. A je to velká škoda,   protože je to hodně slušný   film se zajímavým obsazením   (hlavě Kevin McKidd mě   potěšil :) ). S lepší   propagací by měl jistě   více fanoušků.
Snad   to není poslední Percy,   kterého natočili.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Když Columbus nemá Harryho….
…tak má Percyho Jacksona.   Odvedeno bylo co mělo být,   efekty, při kterých by   dřív člověk nadskakoval,   jsou už dneska standardem,   nicméně pořád   nadprůměrné, všechno   táhli ti mladí a někteří   slavnější kolegové,   kteří jsou uvedeni v   titulcích v popředí   (specielně Sean Bean), se   objeví jenom na začátku a   na konci. Pierce Brosnan má   slušný koňský zadek a Uma   Thurman trošku zamíchala mou   představou o Medůze,   hlášky Brandona T. Jacksona   jsou vtipné a má luxusní   kopýtka.
Vždy, když   jsem se už už začala nudit,   přišel zlom a příběh se   posunul dál-naštěstí.
Český dabing byl   udělán slušně. Přiznám   se, nepamatuji se, že bych   slyšela někdy dabovat   Matouše Rumla a tak mě   potěšilo, že hlavní roli   daboval neprofláknutý hlas.   Na druhou stranu, kdyby   daboval Pierce Brosnana někdo   jiný než Vladislav Beneš,   to bych asi nerozchodila.
Takže než k nám dorazí   poslední Potter, je Percy   Jackson slušnou náhradou.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Odjakživa mám moc ráda   řeckou mytologii, Souboj   titánů patří mezi mé   oblíbené filmy a tak, když   se objevila verze pro   mladistvé Percy Jackson   nemohla jsem si to nechat   ujít. Hlavní hrdinové jsou   velmi sympatičtí a co se   týče příběhu, tak celkem   slušně kopíruje již   zmiňovaný Souboj titánů,   ale proti gustu žádný   dišputát. Příběh má vše   co by měl mít, je plný akce   a stěží se tam najde   nějaká nudná pasáž,   hlavní hrdinové si získají   sympatie velmi snadno. Není   to kdovíjaký filmový   počin, ale zase žádná   katastrofa. Jak jsem slíbila   knihu jsem přečetla a sice   se tam našlo pár   odlišností a kniha je   určená především pro   mládež, tak film oproti tomu   snesou i dospělé publikum i   když cílová skupina jasná.
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2010
Dobrý film pro teenagery a   mladší. Jedním okem jsem ho   také sledovala ale přece   jen, je to pro děti. Konec je   trochu nekonečný, jinak   pohoda.
Honey0105
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2010
Asi by se dalo říct, že jde   o Souboj titánů pro   teenagery. Ne tedy, že by na   to museli koukat pouze   teenageři, ale podle mě ty   to zaujme nejvíce.
Začátek byl poměrně   dobrý i když scéna s   fúrií a Minotaurem mě moc   neoslovila. Když se poté   Percy dostal do tábora, tak   už to podle mě bylo trochu   lepší a film se dostal na   dobrou kolej, kterou ani   neopustil.
Bylo docela   i příjemné vidět neznámé   herce, protože ty stále   omílané tváře už   člověka tolik nebaví. Kdo   mě ale z těchto omílaných   tváří opravdu bavil, byl   Pierce Brosnan! Člověk by   neřekl, jak mu role sedne.   Mě tedy zaujal hodně a   řekla bych, že když je   takhle zarostlej je to úplně   jinej člověk! Navíc když   nebyli vidět žádné   šediny, tak nám tento herec   i omládl. Také mi je velice   sympatický jeho dabing! Kdo   byl ale poměrně uřvaný to   byl Satir, ale u něho se mi   zase líbil ten nevinný   kukuč.
Pár scén   bych klidně ustřihla, ale   třeba boje mě bavili hodně.   Konečně nějaká dobrá   šermovačka po pirátech z   karibiku. A navíc když   vidíte bojovat ještě děti,   tak vás to taky docela   chytí.
Docela bych si   přála ochutnat lotosový   květ, vypadalo to tam moc   zajímavě, ale   předpokládám, že žádné   kasino nic takového   nevyrábí.
Myslím   si, že herecké výkony byli   na úrovni a vlastně celému   snímku bych dala takových   75%, což podle mě je dobré   hodnocení a řekla bych, že   film stojí za zhlédnutí.
RM
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.6.2013
Nebylo to špatné, triky   fajnový, jen ty dialogy byly   někdy k uzoufání - já   vím, že jsou to   -náctiletí, a že nemůžou   hláškovat jak Bruce Willis,   ale že to někdy rvalo uši.
Neben
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2010
Hollywoodský standard
Knihu jsem nečetl, ale když   jsem se aspoň trochu   poinformoval o příběhu   Percyho Jacksona a o jeho   autorovi, hned mi svitlo -   další pán na holení, co si   chce zopakovat roli   J.K.Rowling...
Uznávám, že příběh   může mít pro svou věkovou   skupinu potenciál (ale už   nevím, na kolik ho kniha   využila), film je však   přesně tím, co si tolik   lidí představí pod pojmem   "adaptace   bestselleru" v kategorii   fantasy pro děti a   mládež.

Ale   ono co by kdo čekal jiného   od Chrise Columbuse - je to   poctivá řemeslná práce co   do režie, chybí však   jakákoliv přidaná hodnota.  

Triky byly   odvedené slušně (tzn.   neodbyté), casting taky fajn   (zejména Brandon T. Jackson   válel - opravdu mu role moc   dobře sedla).

Pokud vám nevadí velmi   (místy až směšně)   jednoduché dialogy a   nelogičnosti v ději, může   vás tahle "fantasy z   fabriky" docela dobře na   jedno odpoledne zabavit ;)
iqtiqe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.5.2010
Průměrný dobrodružný   film, který spojuje realitu   se světem fantasy, jak už   bývá pro Columba posledních   pár let typické. Dějově   žádný zázrak, ale dobře   se na to kouká a ozvučení   vytváří aspon nějakou   atmosféru. Na Pottera to   zdaleka nemá, ale ani   nemůžu říct, že bych   litoval, že jsem to viděl.
maciii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Jistě že je konfrontace   řeckých mýtů s americkou   popkulturou solidně   přitažená za vlasy, ale je   to také nejlepší způsob,   jak atraktivním a zábavným   způsobem nastínit masám   amerických teenagerů, že   něco jako starověké řecko   vůbec existovalo (ačkoliv to   zřejmě v tomhle filmu nebylo   účelem). Zároveň je to   dobře zahrané (nebála bych   se říct, že to z velké   části drží Loganův   projev, který mi vyloženě   seděl), místy upřímně   vtipné a s příhlednutím k   tomu, že se film vlastně   vůbec nebere vážně,   nemůžu hodnotit jinak než   jako lepší průměr.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2014
Tyhle "teen fantasy"   s těma se roztrhl poslední   roky pytel.Hary potři,Hungr   gamesové,Narnie,Hobiti,Stmív   ačky atd.atd.ale čím víc   se utvrzuji v tom,že to není   můj šálek kávy.Triky a   akce velmi solidní,zbytek pro   mně zde Nuda.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.5.2012
Efekty a triky v tomto kousku   jsou výborné, to je už snad   v dnešní době (   samozřejmě, když jsou   prachy povinnost ).
Film je spíš pro   teenagery, aspoň mi to tak   přišlo.
Líbila se mi   Uma Thurman jako medúza, ale   zase na druhou stranu mě   zklamalo, že Sean Bean tady   měl jen takový   "štěk".
Podruhé už to vidět   nemusím.
Petantino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.10.2013
Řecká mytologie přenesená   do současnosti je nápad   hodný pozornosti, ale jeho   zpracování se zdaleka   nepovedlo tak, jak bych si ho   představoval. Samotný   dyslektický polobůh Percy   mne totiž nijak zvlášť   nebavil a tak jsem si spíše   užíval malé role slavných   herců, kteří si na nich   krásně smlsli. Jinak nic   nového na Olympu.
BOS3
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.3.2010
Pokiaľ sa dajú zarobiť   korunky resp. dolárky sú   ochotný amíci sprzniť   čokoľvek. Tak po Troch   mušketieroch prišla na radu   grécka mytológia. Nemám   nič proti fantasy ale keď im   chýbajú nápady, chytia sa   čohokoľvek. Filmu sa   profesionálne nedá nič   vytknúť, triky super ale tej   blbosti až až. Už vidím   ako sa Amerikou rozlieza   informácia, že na Olymp sa   vchádza z Empire State   Building a možno nielen   Amerikou. Asi kvôli   zvýšeniu návštevnosti.
Erkul
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.1.2014
Doufám, že tento film, pokud   by byl uložen v nějaké   časové kapsli a následně   vyslán do vesmírných   dálav, neopusti nikdy naší   Galaxii. Vlastně, nebyl tak   špatný s ohledem na   přehršel filmových triků a   možná se nejen americká,   ale i jiná mládež světa   začne "zajímat" o   antická božstva.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.9.2018
║Rozpočet   $95miliónov║Tržby USA   $88,768,303║Tržby   Celosvetovo $226,497,209▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $10,713,593 //počet   predaných kusov 371,952║   Tržby za predaj DVD v USA   $38,552,781 //počet   predaných kusov 2,174,037 ║   Ďalšia zbytočná naivná   fantasy tláchačka, po   strašne drahých odvaroch ako   Zlatý kompas, Narnia 2,   prišiel troška lacnejší   ale rovnako bezvýznamný   film, škoda, Chris Columbus   nám neponúkne ani len   slušnú "solídnu"   rutinérsku réžiu, on nám   proste natočil film ako   debutant, bez kúska dejovej   svižnosti, to čaro čo ho   zdobilo u prvých dvoch   Potterov tu ani z ďaleka nie   je, za čo môže možno aj   knižná predloha pokiaľ je   rovnako tak nudná ako dej vo   filme. A to ma film ešte   šťastie že Logan Lerman bol   vo svojej úlohe Percy   Jacksona celkom sympatický,   ostatné postavy aj tých   zvučných mien sú len do   počtu a aspoň že Rosario   Dawson výzorom poteší oči,   trikovo horko ťažko priemer,   zábavy si tu človek užije   minimum, a film by sa skôr   hodil na nudné sobotné   večery na Disney Channely a   nie do kina, tam takýchto   vývarov je v poslednej dobe   moc. /videl v kine: 40%/
Aintcha
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.12.2010
Představa antických Bohů a   21.století mi nejde   dohromady. Ale i to by se dalo   překousnout lépe, než fakt,   že se celý děj odehrává v   Americe! Děj se mi nelíbil.   Tento film si zaslouží   lepší hodnocení jen kvůli   dobrým efektům.
Swarzneger
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.12.2015
Selsky rozum
Silenost po vsech strankach,   dalsi ze stovky dukazu, jak   tvurcum dochazi napady resp.   dosly a tak se uchyluji k   braku. Kdyby Zeus jeste zil,   tak cely stab usmazi uderem   blesku.
reby
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.8.2011
Musím říct že pro mě to   je taky hrozná kravina, v   půlce filmu jsem usnul, asi   naštěstí, do té doby mě   na tom nebavilo snad nic,   dávám pár bodů protože   mám rád fantasy
sismik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.7.2011
Prostě nehorázná   kravina....říkala jsem si,   je to oddechovka, člověk to   musí brát s nadhledem, ale   Olymp na Empire state   building??? To už bylo trochu   silný kafe....prostě řecké   báje na americký   způsob,což opravdu nedopadlo   nejlíp
cerfik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.6.2014
Tohle Chris Columbus,   režisér obou Sám doma a 2   dílů Harryho Pottera, nemohl   snad myslet vážně.   Totální teeneger slátanina   kdy se Olympem stává Empire   State Building a USA je staré   Řecko. Jestli nevěříte kam   až je dnešní hollywood   schopen zajít, tak si to   pusťte, ale riskujete újmu   na zdraví. Přikláním se k   názvu "holywoodská   kurva" pro tento typ   filmů, výstižné   pojmenování.
MarNej
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.10.2011
Jeden z nejhorších filmů   podle knihy co jsem kdy   viděl. Herec Percyho by tak   nějak odpovídal popisu v   knize, Annabeth až na ty   její záchvaty zuřivosti,   ale Grover... Když jsem ho   viděl poprvé v té roli,   musím souhlasit s uživatelem   verbal, že jsem jen čekal,   kdy začne rapovat. Vemte   chlápka kolem padesátky,   dejte mu kapucu a máte   Charona. Rosario je sice   pěkná holka, ale že by   odpovídala té křehké   dceři bohyni úrody unesené   vládcem podsvětí bych tedy   rozhodně neřekl. Dalším   velkým problémem je absence   Clarisse, která je   důležitá především v   dalších dílech, ale přesto   Percyho seznámení s Annabeth   je opravdu podivné... Měl   bojovat s Annabeth proti   Clarisse (a jejímu srubu) a   ne proti ní. A tím se   dostávám k další věci -   Chris Columbus opět nezklamal   a jako vždy příběh   totálně předělal. Než se   nadějete, tři děcka jedou v   autě, o kterém ani nevíte,   kde ho vzali (vždyť před   tím jeli autobusem). A   nemluvím o tom, jak ho   ukradli z Las Vegas. Kniha mne   zaujala a celkem se mi   líbila, ale tohle je snad   dosud nejhorší Columbovo   dílo. A dost by mě   zajímalo, jak chce točit   další díly (pravděpodobně   to přenechá opět někomu   jinému), jelikož si   pokračování totálně   zazdil! Mezi jeho úchvatné   předělávky patří totiž   také to, že Hádes nechtěl   zlikvidovat bohy, nýbrž to   byl Kronos, který se v   podsvětí probouzel. A   veškeré další díly jsou o   pokusu Krona zmocnit se   vlády. Již zmíněná   Clarisse, která zde ani není   zmíněna, má ve 2. díle   vést výpravu, tudíž bude   docela důležitá. Pro mě   tedy naprostý propadák,   dávám 1 hvězdu za efekty,   což je to jediné, co se   Columbovi povedlo.
ancaz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.5.2011
Extrémě slabý! Zásadní a   nepřekonatelné problémy:
1.Perseus a syn   Poseidona?
2.Úplně   pitomá scéna v kasinu
3.Olymp na Empire state   building, Amíci   vypatlaný.
Relativně   slušní herci a vlezou do   takový hovadiny.
UUUh
JonnaDU87
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.12.2018
Co to má jako být?
Na tento film jsem se velmi   těšila, protože knihy Ricka   Riordana zbožňuju. No,   sprcha to byla hodně   studená.
Začátek byl   docela dobrý, sice že i tam   se objevovaly zjevné odchylky   od knihy, ale to ještě šlo.   Opravdovým problémem začal   být až děj odehrávající   se v táboře. Pomineme-li že   tábor nemá být v lese ale u   lesa, že sruby nemají být   všude možně ale v určitém   útvaru, pořád je tu věc,   kterou mi hlava nebere:   ačkoli má Poseidón potomky   výslovně zakázané a   přestože jednoho má a   každý to ví a všem je to   jedno.
Film ignoruje   hlavní rysy postav, jako je   například jejich věk, nebo   barva vlasů. To, že Grovera   hraje herec tmavé pleti, to   mi ani nevadí. Holt je to   korektní a to samo o sobě   charakter postavy neshazuje. O   to se totiž postaraly jeho   výstupy, při kterých   působil až neskutečně   hloupě. Annabeth, blonďatá   dcera Athény, je bruneta a   chová se nesmyslně   povýšeně. Luke už od   začátku působí   nejednoznačně, slizce, no   prostě bych mu   nedůvěřovala ani za zlaté   prase. Percy je sobecký   floutek, který pro záchranu   své mámy udělá všechno,   což by bylo šlechetné pouze   v případě, že by nehrozila   celoplanetární katastrofa v   podobě války bohů.
Hlava mi nebere, proč   Grovera v rámci korektnosti   hraje černoch, když na konci   filmu je právě tato postava   ponechána v podsvětí, což   mi rozhodně korektní   nepřijde. Je smutné, jak   byla pokřivena postava   knižního Percyho, který by   svého nejlepšího kamaráda   v podsvětí nikdy nenechal a   radši obětoval vlastní   matku. Filmový Percy na mě   působí uměle. Co nemá pod   nosem, k tomu se nedostane.
Příběh samotný mě   nenudil jen proto, že jsem   soptila vzteky nad tím, jak   příšerně se film odchýlil   od předlohy. Nestvůry se   objevovaly víceméně jak je   napadlo a jen proto, aby se   tam vůbec něco dělo.   Propracované části knihy   úplně zmizely a nahradily je   nevěrohodné rozhovory.   Většina rozpočtu na efekty   očividně padla na   podsvětí, které vypadalo   opravdu dobře, až na malý   detail, že Hádova říše   byla popisována jako   jednotvárná šedá krajina.  
Autorovi scénáře by   podle mého názoru   neuškodilo se trochu porýpat   v mytologii. Znát pár   nestvůr nestačí. Ráda bych   poukázala na výskyt   Persefony, což je jasný   důkaz, že autor si ani   nezapnul google, natož aby si   něco skutečně ověřil.   Persefona má trávit půl   roku v podsvětí a půl na   zemi. Léto nahoře. Zimu   dole. V době letního   slunovratu už má být dávno   z podsvětí pryč.

Kdyby se změnil název   filmu a jména postav, asi   bych se rozčílila, že je to   vykrádačka mojí srdcovky,   ale ani ve snu by mě   nenapadlo, že právě ona   byla předlohou. Tělo   příběhu bylo vykuchána až   na samotnou kostru, která   byla následně osekána do   takové míry, že ještě   jeden zásek a zhroutila by se   úplně.
ALIOSA1988
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.4.2010
No az na to ze perseus je syn   dia a ne poseidona tak   pohoda)
akcni sceny   hruza a dialogy no to je   dilo.polobozi v bilem   dome....no rikam si ze dal uz   nezajdou a hle vstup na olymp   v empire state   building!!!americani posrany   par vtipnejch hlasek(max 3)to   nezachrani

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28161minih28161Pearl Harbor (2001) 
Pearl Harbor n
minih24374minih24374Žhavé výstřely (1991) 
Hot Shots! n
minih25476minih25476Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak (1999) 
Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak n
minih35412minih35412Pán prstenů: Návrat krále (2003) 
The Lord of the Rings: The Return of the King n
minih19247minih19247Smrtonosná past (1988) 
Die Hard n
minih29451minih29451Hartova válka (2002) 
Hart's War n
minih44819minih44819Temný rytíř (2008) 
The Dark Knight n
minih28126minih28126Ponorka U-571 (2000) 
U-571 n
minih40525minih40525Kapitán Alatriste (2006) 
Alatriste n
minih36823minih36823Anatomie 2 (2003) 
Anatomy 2 n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013)

 Percy Jackson: Moře nestvůr (2013)
Percy Jackson: Moře nestvůr n
Percy Jackson & the Olympians: The Sea of Monsters
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / mytologie
Země: Spojené státy americké
Režie: Thor Freudenthal

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Robinsonka (1974)

14:40 - 16:00

18 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Italské romantické ostrovy

14:55 - 15:50

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:35

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190643
Osobností: 698069
Fotografií: 764728
Plakátů: 377098
Obsahů a biografií: 178429

Poslední komentáře

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Žízeň (1949)

Žízeň
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den poté (2000) [TV epizoda]

Den poté
Eric se konečně dočká a   má sex s Donnou, ale každej   kvalitu sexu vidí jinak a   různě o ní mluví. Celkově   slušný díl, vícero   vtipných seků a hlášek -   70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10